aj

idag har jag jobbat från 8 till halv 9! hade friskis kväll idag och jag har sjukt ont i fötterna..fyyyy..

hehe

tänk om sofie skulle vara en sumo med liten näsa.....de skulle vara skoj

image396

eller att jag hade en näsborre och satt en järpe i halsen

image397

hmmmm...

image395

lkhvcxhdshzkgvha

image394

irriterande..

idag blev en lång dag. Cyklar skulle monteras och ja skulle mata ut skylt efter skylt. Det bästa va på dagen va när en man får för sig att köpa en cykel kvart över 6 när vi stänger 6. Och det va inte slut där utan han ville batala med mynt. Närmare bestämt 2367 kronor i mynt. Ja ville slå in hans pannben så han skulle få borsta tänderna i nacken, men ja fick en timmes övertid istället när ja fick räkna kassan 5 grr. 
image393

ja saknar hugo =( . 


Imån är det friskis kväll på teamsportia. Då kommer det säket 345 tanter med kameltå och lever loppan i butiken. Bäst att ladda upp med mycket energi så man inte får fri spel, risken finns ju.

ja må hon leva..

Idag fyller anna år igen. Som tur är är det inte samma anna.

image392

Grattis Anna törnkvist hurra hurra hurra

Buuu..

Idag har jag vatt på golfkurs igen, de gick fint. Men sen skulle jag mamma och pappa ut o spela och då flög bollen åt pipsvängen. Ja va klanske inte så bra som ja trodde..surt! Jag har iallfall vatt och köpt nya rengöringsprylar. Dom byter jag aldrig ut. Dom kan man lita på i alla väder.

image391

Fullt upp...

Jag har jämt och ständigt fullt upp känns det som. Idag började dagen med golf kurs mellan 9-11.55 , jobba mellan 12-16.15 och golf runda mellan 16.30- 20 och nu har jag välförtjänt hamnat i soffan. Jag och Victor gick 9 hål med en gubbe som hette Esko. Han va skum och hade väldigt brott för han skenade iväg som en stucken gris. Han tyckte jag skulle bli tränad av en elit pro för han tyckte jag hade sjuk talang. Han och victor stod mest och skrattade åt mina birdies, och kliade sig i ögonen. Jag vet inte hur jag lyckas med allt hela tiden men jag inbillar mig jämt att ja kan allt och oftast går det min väg då. Som typ första gången jag och victor skulle spela bowling och ja hade snackat om att ja va så sjukt bra. Mitt rekord va väll typ 105 poäng, sen när jag och victor spelar slår jag till med en 186 poängs serie bara för ja ha gett mig fan på att jag är sjukt bra. Men igentligen är jag inget vidare. Jag slutar aldrig att förvåna mig. 



I förrgår fyllde sexy baby anna 21 år och igår hade vi kalas för henne. De va inte tråkit direkt. Jag hade slått till med en clown utstryrsel dagen till ära. Anna och Sofie 2 fina människor. Anna berättade om att hon fått ett frispel på sin pojkvän som hade gjort en chockladfläck på hennes vita överkast. Hon hade gormat som en klimakteriekossa hur världelös och vilken stor idiot han va, hahahaha för att han gjort en fläck!! snacka om överdrivet..! När hon förstod att hon kanske gått lite till överstyv hade hon ringt och sakt att fläcken gick bort och han behöver inte betala. haha! Sen hade hon sakt till han att han han skulle sjunga för henne när hon vaknade, han blev väll lite små sur, vilket inte va så konstigt att förstå för när han skulle sjunga på morgonen kunde han inte texten. Dom är nog det roligaste paret!!

image387


Vi satt hos Sofie och pratade gamla minnen. Sofie berättade att hon trodde jag va världens bitch innan vi började umgås. Tydligen trodde hela hennes klass det. haha. Hon sa att jag absolut inte va den hon trodde. haha de va lite roligt. Men det va ju tur att det va åt de hållet och att hon trodde ja va snäll sen va ja en bitch när vi började umgås. Anna tycker att jag förhäxar alla mina killar. Hon tycker det är häftigt att alla mina killar blir så sjukt kära i mig. Och tror att jag kan få tillbaka dom genom att vinka med lillfingret. Det va de sjukaste ja hört på länge. Hehe ja kanske är en häxa, vem vet..trallalllalalla! 

Om jag och victor får barn ska dom heta William, Luie och Ofelia på tal om annat.image390



jag saknar hugo. Tro ja ska hem o hälsa på han, och ta me lite mat tillbaka, synd att vår kyl ska behöva stå tom.

image388

image389



Nike plus

Idag har jag fixat mig ett par nike plus dojjor! Rätt skoj. För dom som inte vet va de betyder så är det vissa nike skor som man kan koppla till ipod genom ett chip man sätter in i sulan. Så kan man se hur snabbt man springer och sånt oviktigt. Skorna är väll inte 100% snygga men duger gott och väl. Mjuka är dom iallfall.

image384

image385

image386

Hur mycket kan man göra på en dag igentligen?

Idag har ja hunnit med följande.

Gått till Vättersnäs och tillbaka
jobbat
spelat golf
tränat på gymmet
tittat på house 
badat 
ätit ( flera gånger )
bloggat



Pappa va söt idag, han blev svartsjuk på lillebrossan när mamma sa att han va duktig på golfen. O shit har du slått enda hit sa mamma till jeppe. Då blev pappa sur och sa men ja kom ju bara 2 meter bakom, och ville me ha beröm. Ja garvade ihjäl mig. Så fort pappa ha slått ett bra slag måste han kolla på alla så att alla såg va han gjorde. haha..fan va han e go.

Super sladdar!

Idag har jag vart ledig..! Jag och Anna tog en sväng på stan och en glass på piren. Sen har jag sovit massvis med timmar. Hittade en fin klänning idag på stan. Har vart lite imot långklänningar men denna va skit fin. Nyss va ja å Victor ute och cyklade, runt rocksjön och munksjön. Åkte och tävlade om vem som gjorde dom tuffaste sladdarna, ja tro att ja vann. Victor höll på att sladda er i munksjön, det hade vart lite små skoj. Fick lite flashbacks från en annan gång när vi skulle cykla till barnarp och victor va så sjukt arg på mig. När han skulle stanna tryckte han i handbromsen så han han stod rätt upp i luften samtidigt som ha  tittade på mig med en sån där blick typ " dör ja nu så är det ditt fel" men han lyckades på nått konstigt vänster ta sig ner från himlen. Jag skrattade hela vägen hem. Just då önskade jag mig världens största och tåligaste vuxenblöja, för de tryckte på nått enormt, ja höll på att få magkatarr! Varför är sura människor alltid roligast?! 






Fint väder!

Idag har jag fortsatt min utbildning att bli nästa Annika Sörenstam. Och redan börjar mina medspelare och min pro höja mig över skyarna citat som "gud vilken bollkänsla" hon är proffs" "du måste spelat mycket innan " bli vardagsmat...haha! Jag tror för en gångs skull att detta faktist kan va nått för mig.  Vi får väll se. Roligt är det ialflall, och underbart att spela med klarblå himmel och sol. Mamma och pappa kom upp och hejjade på mig också och bjöd på fika. Nu ska ja ta hojjen till a6 och köpa en golfhandske sen ska ja cykla lite. Får passa på att röra på sig lite för ikväll blir det filmkväll. Snart fyller Anna år..trallallalla...måste komma på nån bra födelsedagsklapp till henne..!

Lycka..!

Idag har jag cyklat utmed vättern och sandbankarna. Det är REN lycka. En känsla som är svår att beskriva..!

image302

Jag älskar min cykel, fint väder, fin natur och vättern! Känns som man börjar bli gammal nu. Man uppskattar sånt som man aldrig gjort innan. Men det känns bara bra..

image383

Sm guld!

grattis brossan..!

image382 att 

Men man måste ju säga att lite överdrivet är ju firandet. Det är ju ingen världsfråga dom läst direkt. Och hälften av alla som va på stan igår och skrek har nog aldrig sätt en hockey match innan. Jag tycker det är lite smått patetiskt att stå och skrika och vänta på att dom ska komma. Det är ett gäng killar som tjänar mer på en månad en vad vi "normala" gör på ett år, det är inte mer en rätt att domska vinna utan att man ska behöva stå och skrika av glädje, NONO! Hur många människor i sverige har inte vunnit nått sm guld någon gång. Låt dom vara glada några dar sen är det dags att börja jobba igen! Jag tänker iallfall inte va me å fira, ja är glad att det är över bara. tack å hej

hv blå Hv blå...

hv blå trallallaa hv hv hv

vill ha

image380

image381


=(

idag är en dag när allt är tråkit och man inte vill göra nått. Jag vill inte ens skriva på denna tråkiga bloggen. Surt.

snart!

PRICK EN MÅNAD KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG..LALALLALA...

Bönnder!

Man blir lite små överaskad när man helt plötsligt ser 2 välbekanta nyllen på sporten, pappa och martin. Kul att dom kan förvana mig att dom ska dyka upp och filma. Tillomä på pappas jobb va dom. Ska ringa o klaga imån att dom bara visade pappas bilder på han själv o martin på jobbet och inte visade den STÖRSTA på mig i landslagsdress. Fast man kan väll inte leva på gamla meriter iofs. Men dom lät redigt bonniga iallfall. haha. Det får man lov o säga.




Läste " fotbollsfrun"s blogg i tidningen Glamor idag. Hon är skit rolig. Kan vara min nya idol. Det känns som hon och ja skulle kunna bli bundisar, hon tycker precis som ja. 

image378




Idag  har jag oxå släpat fram förra årets julklapp, min älskade symaskin.

image379

Idag stylade ja till ett par byxor, 2 st kjol och en t-shirt. Gasen i botten.


Victor är så rolig. Jag kan inte sluta skratta åt han. Tack som fan ville pille att du roar mig hela dagarna....lallalallla

fast idag är jag lite sur på mig själv. Tjatar jämt att han måste sluta snusa, men idag köpte JAG snus till honom. fy för mig. Det här ska ja få faaaan för.

HV blå Hv blå...

idag var det stämning i kinnarps arena. Dagens händelse va helt klart VÅGEN ...den e föööör go!!

image377

brossan va bra.. gjorde ett kanon mål! bra bra!!

golf!

idag har jag och victor vart o golfat första gången detta året. Underbart väder men banan va lite vattnig här o där.

Skinnarebo

image370

Victor tyckte att ja va duktig och de känndes bra. Det är rätt roligt med golf. Det är sån material sport och det finns så mycket fint att köpa. Vet inte va ja ska fylla min bag med för härligheter.

image371
image372

image373
image374
image375

Fast man kanske ska passa sig för att bli allt för fjollig. eller  varför inte bli en porr golfare.

image376

hallelulia moment!

Ja de var de verkligen när man fick reda på att Magdalena Graf och Magnus Hedman ska skiljas, de va fanimej på tiden. Släng ut tönten. Han ser ju ut som en jätte bebis och pratar som en sådan oxå.

image368 

Världens omanligaste man tillsammans med David Beckham. 
image369

Så Vickan och Magda jag har 2 förslag till nya boys till er. 

image367

image366

hej kom o hjälp mig?

Såg en bild från förra helgen när ja hade på mig svart klänning. Kanske inte ser ut som en hej kom o hälp mig i svart endå. kanske ska putsa på min inställning lite.


anna o sofie hade på sig sina nya MONKI kap iallfall, snyggt

image364

gate?

Kunde inte sova igår. låg och funderade på va affären hette med mode kläder när man va liten. Låg på smedjegatan där väskaffären ligger nu. Nån som kommer ihåg? gate 21 eller nått kom ja och victor fram till?!

sovmorgon

skönt med sovmorgon men nu ska ja snart dra till jobbat! Skönt med helg. Jag och victor glömde bort vår 10 månaders dag den 8 april. det va lite dåligt. Men snart är det ju ett år och det ska firas minsann.

Jag älskar dej victor! du är de bästa som finns..

image363

läckerheter till sommaren

image360

image361

Lycka?

Det finns ingen lycka i att vara sysslolös, lycka är när man har massvis att göra men skiter i att göra det..

o nej

idag är ja jätte trött , vill inte gå upp..

dagens klipp

Idag har ja klippt mig. Man blir så sjukt förbannad på att vakna upp med rufs som inte går att få någon ordning på. Så idag klippte ja mig en halvmeter typ. Kändes lite jobbigt efter men ja dränkte sorgerna i en ny golfbag. Kärlek vid första ögonkastet kallas det. Nu ska ja svinga som aldrig förr, ja bör kanske börja med ett grönt kort.

image359

snart klart

Har börjat fundera på va ja är värd nu när jag städat som tusan. Tacos typ kanske. Måsta ta tag i gardiner i i tv rummet någon gång. de ser lite små roligt ut. Men nu är det städat iallfall.

image358

bock på köket

Nu va köket avklarat. F<unskade lite som vanligt. slängde ner de mesta i kistan. Tur att den är stor.

image353
'
image356

fortsättning på städningen

nu har jag kommit in till sovrummet. Blrjar väll kanske hålla med Victor om att vi har lite väl många kuddar. kanske ska banta ner till 15 st iallfall hehe...! men mina 6 tecken ska finnas i sängen där är jag benhård.

image351




image352

jag längtar redan tills ja får gå å lägga mig! men nu ska ja in i köket och fortsätta.....

Städar söndag

Idag har jag en hemma dag när victor jobbar. Då ska jag försöka städa upp efter mig här hemma. Känner att jag är lite för slarvig. Så nu har jag tryckt in mina skor i sina kartonger, Eller rättare sakt tryckt i 5 par i varje karton och tejpat igen typ. Nu är det dags för lite ordning o reda.

image350

SOMMAR TACK

Ja vill ha sommar och värme så jag kan börja använda min nya Tommy Hilfiger klänning. Den är så fin.

image349




VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

image348

göteborg

Imån ska jag och mina flickor åka till göteborg och strosa lite. Hoppas på nått fynd som man kan ta på mig när vi åker hem och går ut här på kvällen.

idag har jag och victor cyklat till barnarp och hem igen. fan va jobbigt, men de va mys med familjen så klart de va värt de. Min nya cykel är som gjord för mig. Den rullar fint.

image302

men eftersom jag slarvat med lyserna på min cykel fick ja ta min andra cyckel hem. En crescent city. och den e ruggit bra den me. 

image347

Jag har ont i rumpan nu. 
RSS 2.0