Tänka på naturen

nu ska ja börja tänka på naturen när ja flyttar och köpa en cykel. Det måste vara en bra cykel som kan hålla när man ska cykla till barnarp genom skogen så klart. Och jag har hittat min pärla och imån slår jag till.

image271

image272

Jag kan bara inte riktigt bestämma mig för om jag ska utrusta den me häftiga lampor, pakethållare och cykelkorg eller om ja ska köra stenhårt i terrengen me den ;).. återstår att se. Ett stöd ska den få iallfall..

VILL HA..

jag vill ha en mysig go skön underbar säng me..som den.. där ska ja ligga o dra mig i min nattskjorta och dunsockar varje dag med ruffsigt hår och och sneda ögon... 

image270

Snuskiga badrum..

jag har lite fobi för snuskiga badrum.Tycker de ska vara fint, rent och mysigt. Därför tog ja en tripp till Ikea (för en gångs skull) och inhandlade lite saker till badrummet.


image266image267image268image269

Hoppas det blir lite mysigt i vårat badrum. För då ska ja bada bubbel varje dag.

Jävla Svergie..

Känns som jag jobbar ihjäl mig, enda höjdpunkten just nu är

http://www.youtube.com/watch?v=FvM0ryhD5rY

Fy farao va läcket...

Idag ha vi vart i Borås och shoppat. Plånbiken brann i min favorit inredningsbutik såklart. Köpte 2st foto stativslampor som är snuskit fina. Ett stort högt obäke och en liten ja ska ha jämte speglen när jag sminkar mig. Sen va pengarna slut,inte. Men nästan.

image263

image264


Sen köpte vi lite annat smått och gott. Sen va jag tvungen att åka hem för halv 4skulle ja va på jobbet och jobba lite på min lediga dag. Sjukdommar.

Fundera på att beställa dennna söta roxy kjolen

image265

Nu måste ja färga håret..hej

Lycka är att ha en Victor

Tänkte skämma bort Victor lite idag på bloggen. Han är det underbaraste som finns. Igår kom han hem till mig med pizza, pepsi max och massa godisar. Och lägg då till att han hade tagit alla mina favorit godisar. Han är bara FÖR bra. Nu ska ja göra en kalas frukost på sängen till honom... de är han värd.... <3

image262

Det finns bara en Anna..

Kära nån, igår hade vi skoj. Anna va het på gröten och drack som aldrig förr. Nej nu överdrev jag lite, men lagom iallafall. Rosapantern är för fin den. Och Anna är så rolig så hälften hade vart för mycke. Där Anna är är det alltid roligast.

image259image256

image257
image258
image260




Imorgon ska ja och min kärlek Victor åka till Borås och shoppa lite. Vi flyttar om en vecka så de börjar bli lite nervöst nu.

image261

kalas ikväll..

ikväll blir de kalas med mina kalas flickor..de ska bli roligt de..längtar..!!!


vill ha...

image255

Nya inköp..

Lite nya inköp har det me blitt på sista tiden me...

image249

Kommer säket bli en favorit i sommar...



image250
Tommy Hilfiger kärlek rostar aldrig...



image251


Mitt nya Lexington nattlinne jag fick av Victor i allahjärtansdag klapp..




image254

Nära döden upplevelse.

Idag fick jag en nära döden upplevelse i kinnarps arena. Jag och mamma hade precis köpt popcorn (innan hon satt sig påmin mobil). Sen ställde jag den på räcket framför oss. Sen började den vingla och va en hundradel från att flyga ner på folkmassan framför mig. Då hade jag dött.

image248



Idag slutade magnus på mitt jobb. Skit surt för han va världens roligaste typ. Har bara jobbat en och en halv månad, men hade verkligen fäst mig vid han och hans humor..så nu e ja lite deppig. Får väll se vem nästa nöt blir vid cykel kassan?!  Praktikanten på verkstaden ärme rolig. Förutom att han går och ta bilder på alla med sin mobil så var han rätt skitig och händerna idag och av någon konstig anledning hade han ett svart sträck i fejjan som RÅKADE leda rätt in i näsborren. De va lite små skoj..

Fet rumpa...

Idag är jag sur. Min mamma som inte är den smartaste på jorden direkt, inte ens topp 10 fick för sig att sitta en stund och fisa på min mobil. Det var ju bra tänkt eftersom den bara en en månad gammal och jag absolut inte letade överallt efter den, och fann den i Mora. Detta ska hon få sota för det är en sak som är säker.

image247

nej nu är det slut..

Nu får de va slut på de roliga...nu har jag tränat varje morgon innan jobbet..men idag är jag as trött och ska gå lägga mig igen...hej då

idag är ingen vanlig dag..

Idag är ingen vanlig dag, idag är pappas födelsedag hurra hurra..


image246


vi gratulerar, vi gratulerar vi gratulerar våran owe idag, med blommor och med blader vi gör han jävligt glader vi gratulerar våran owe idag..

happy birthday to you happy birthday to you happy birthday pappa owe happy birthday to you..

Med en enkel tulpan på bemärkelsedan vi har den äran vi har den äran att gratulera....trallalallalalallalalla...

vill ha mer..

image243

image244

image245

Vill ha...

image239

image240

image241

image242

Passade fint..

Victors blev jätte glad för sina alla hjärtansdags presenter. Och han va jätte läcker i dom me. 2 tommy hilfiger t-shirtar och en röd keps som satt som ett smäck.

image236image237

inflyttnings partaj..

Igår hade Alex på jobbet inflyttnings partaj..! Det var trevligt och skoj och roligt och bra. Hon hade flyttat in i en jätte mysig lägenhet någonstans vid cigarren. De skulle blitt 30pers men till slut blev det bara team sportia folk, men lika bra va väll de.

image233

image234

image235



Det blev en hel del tjat om Lets dans juryn på nått konstigt vänster. Så fort man skulle säga nått så kopplades det samman med nån av dom. Lite roligt faktist.

image238

fina drinkar..

Idag öppnade jag min alla hjärtans dag present av mamma och pappa. Jag och victor fick lasse åbergs glas och kylskåpsmagneter. Det ärväll bra antar ja. Idom glasen kan man blanda stora och goda drinkar iallfall...!

image232

Alla hjärtans dag

Idag har det vart alla hjärtans dag, ock för en gångs skull har jag kännt mig rätt älskad endå! Av victor fick ja en ros, godis och ett lexington nattlinne. Dock inte samma som på bilden.

image229

Sen fick ja en rosa kruka och ett rosa doftljus av victors mamma. Hon är så snäll. Undra om hon vill adoptera mig. Fast då blir de ju ett problemför dåbli jag och victor syskon ju.

image230

Annars fick jag en rosa ros,en burk rosa slimesom det stod prinsessprutt på och massvis med godis och kort. Undra om folk tycker jag ser undernärd ut eller nått. Dom kanske föredrar mig som bulle...! Av mamma och pappa får ja inget förens imån, ha inte träffat dom idag. 

image231

Helt sjukt..

Nu har jag börjat komma igång med träningen igen..och NU klockan 07.47 ska ja ge mig ut och springa. 5 minus..fy fan...!! ida ärde alla hjärtansdag..de ska bli mys..får se va man hittar på...

nervös

idag börja lost igen. En hel timme med jack, shit ponfritt...

image228

fit

Har precis vart o tränat..känner mig rätt fit nu! Fick besök av Victor idag på jobbet, o han va så himla snygg så de pirrade i magen. Ibland är allt rätt bra endå...

Underbar film..

Tittade på Vänner för livet idag. Den va en av de mysigaste filmerna. Den måste bara ses.

image227

Mat kurs..

Idag är dan stora dagen. Victor är på mat kurs. Han och hans 4 bästa poolare fick varsin mat kurs i julklapp och idag skulle dom börja att göra biffar,om jag inte minns fel. Vi får väll se sen när han har gått klar kursen vad man har och se fram imot.

image221image222




Satt och tittade lite på internet närjag fick syn på årets mode trend i hollywood. Rosa hår. Kanske nått för mig, eller inte.

image223

Därimot inhandlade jag en ekologisk klänning idag som jag efter en stund kom på att den ärful som fan. Så de blir o släpa fram min symaskin och göra nått kul av. Men kepsen kommer nog att användas.

image224

image225


En liten bild på Kelis me, eftersom hon gör så bra musik å är snuskit häftig.


image226

Skummt...

Ja startade mest denna bloggen för att slippa prata så mycke i telefon. För jag är inget fan av att prata i telefon. Blir mest trött och somnar till slut. Så därför startade jag en blogg för att mina vänner skulle veta va jag syssla med på dagarna utan att behöva prata med mig. Men allvarligt talat klockan är typ 5 och jag har haft över 80 besökare. Så mycke kompisar har jag inte...

vem vet inte du, vem vet inte ja..lalallala

Någon undrade hur man fixar vip kort. Det har jag ingen aning om. Bossenkom till mig och anna och sa att vi skulle ha dom. Anna är helt klart hans favorit brud. Så jag har inte den blekaste aning om hur man gör.

V.i.p

Det råder lite delade meningar i skallen på mig. Ena sidan säger grymt Vip kort på ett ute ställe. Andra sidan säger hallå här du är typ lite smått överårig nu kanske.

image220

kalas

image219




image214image215

image216

image218

lite bilder från går kvällen. Sista bilden på min sjukt snygga fickparkering som jag är sjukt nöjd med.

trött...

ibland är man bara så trött så man skulle vilja sova tills man blir..hmm typ..pigg igen. Va ute en sväng igår. Hade skit skoj, som alltid när man är med Anna. Synd att Soffan jobbade . Sitter i victors säng och titta på youtube. Jag älskar Johan Glans och kristoffer appelquist. Vilka goa människor alltså..! När kristoffer snackar om älgen, de kan vara de roligaste ja hört.

fia, sofie och anna

idag fick ja världens finaste sak. Fick den av Anna och hon är den bästa ja vet. Ett halsband de står best friends på i en rosa ask. Så jag, anna och sofie har likadana och ja ska aldrig ta av mig mitt.

image209

Så idag har jag varigt på lite inflyttningsfest hos anna och hennes bror och hans kompisar. Det var trevligt, synd bara att man ska jobba imån. Får väll ta en sväng ut imån då istället. 

image210

image211


image212


all kärlek till min anna, världens party brud.....

Byta jobb?!

Ja längtar tillbaka till em o pappa. Detta är ju helt sjukt. En praktikant står och tar bilder på mig med sin mobil när jag står i kassan och en annan kund frågar efter mitt namn och mobil nummer och håller på och ringer hela kvällen. Jag tror inte ja har rätt psyke för att stå i kassan. För snart kommer det slå över och jag kommer slå in käften på någon så han får borsta tänderna i nacken. Va tänker folk me?! Jag vill jobba med pappa som alltid kommer till undersättning när snusk män kommer. Jag vill att han ska komma springande med en hammare i handen så fort någon kommer för nära. Han ska ta hand om mig som han alltid har gjort.

image208

ja vill ha sommar!

Antingen vill jag ha redig vinter med snö o allt sånt så man kan åka skidor. Annars vill jag ha sommar och sol och fina klänningar.

image205

image206

image207

zombi

Idag har jag för ovanlighetens skull (inte) varigt skit trött. Har gått runt som en zombi på jobbet. Och de första jag gjorde var att bryta lillfigret så de står åt alla håll och kanter, och är svullet så det ser ut som en korv. Sen för att fördriva tiden va ja på handlingshumör och inhandlade mig både det ensa och andra. Ett par skidor, pjäxor, skor och bikini.

image201

image202

image203

image204


house

mitt liv är totalt igen. Idag börjar lost och igår började house. Mamma och pappa blev sura för ja inte ville se brossan spela på tvn men tyvärr så är inget så viktigt som house. Man slår 2 flugor i en smäll och åker till gymmet för då vet man att man måste köra kondition en timme eftersom annars släcks tvn. Sportlife är ett riktigt bra gym för övrigt. Lugnt och skönt. Där kan man stå och skratta i all sin ensamhet.



image200

Vurpa i minusgrader

idag när jag gick till jobbet hände nått skit skoj. När ja gick där och frös och va så trött att ja knappt kunde hålla upp ögonen kom en man i full kareta me cyklen och la århundradens bell. Han liksom gledmed hela kroppen på gångvägen och rev upp halva ryggen. Först höll ja på å dö medans ja skulle hålla mig för skratt, sedan tog ja mod att gå fram och fråga hur de gick, varpå mannen blir as förbannad skriker "bra" och tror att han ska dundra iväg me cyklen igen. Men precis när han ska ta sitt första tramp märker han att kjedjan har hoppat och han slår i hela klockspelet på ramen. Men allt var fortfarande bra sa hyan och han glev av och började spatsera med sin metallskrot till cyckel. BRA han ljög för mig den jävlen, de gick väll inte bra?! ja bode ha sparkat ner honom när han kom upp på cyklen igen för det är nämligen fult o ljuga.


image199

föresten hur får man för sig att cykla när det är is på vägen?

snygg me mac

image197

jo en sån där mac e ju lite skoj med inbyggd web cam o allt o me roliga funktioner...så skulle ja vilja se ut

fin fin..

köpte två tommy hilfiger skjortor idag så nu kommer jag bli kalas fin. =)

jävla jul jävel

man blir så förbannad. Gick o lyssnade på min gamla mp3 innan, fullproppad med jul lårar. och eftersom jag älskar jul och julsånger blir jag så jävla förbannad när ja konstaterar att det är ett år kvar till jul. Men jag ska demostrera minsann. Här ska de laddas ner jul låtar, brännas på cd, på mobilen, tas med på förfester. Ja ska dra fram plastgranen och köpa julklappar och dela ut till alla jag känner med jul papper med stora jävla tomtar på överallt. nu jävla är ja förbannad...

kvalitetstid..

Idag ha jag kvalitetstid med mig själv. Älskar såna dagar. Att få vara ensam och bara göra det man vill och ta hand om sig själv. Bada skummbad, färga hår, måla naglar, äta gott, anisktsmasker, ut och gå, dansa i rummet medans man städar och bara må bra. Its wonderful. Saknar Anna och Sofie men dom ha ju vatt o hälsat på mig på jobbet idag och igår. Så ja överlever. Vi får träffas i veckan.

pappas och lillebrossans fredags fräckisar

pappas:

vad heter världens blötaste fågel?

nerdebörd



jeppes:

vad heter världens trevligaste fågel?

umgås

överlevde

Jag trotsade allt motstånd och klarade mig glad och levande ifrån denna dagen me. Känndes lite tungt första timmarna på jobbet men sen va de fullt ös hela eftermiddagen, timmarna rusade iväg. Efter jobbet var hela familjen hembjudna till brossan på kvällsmat och mys. Och eftersom jag är väl medveten om hans kunskap på att göra mat köpte jag med mig en godis påse. Men han lyckades faktist rätt bra med maten och de smakade rätt bra. Pasta, fläskfilè, vitlöksbröd och massa cola. Sen tittade vi på lets dance och skrattade åt alla nötter i kalasbyxor. Den nya reklamen för räkost är sjukt rolig konstaterade vi. Pappa och lillebrossan satt och bråkade om vem som kunde den bästa historien och pappa drog som vanligt på fredagar upp gerts fredagsfräckis. Med lika dålig inlevelse som vanligt, han ändrar den 3-4 grr innan han är nöjd och då är hela poängen inte lika skoj längre. Imån ska ja städa och måla naglarna, fan va dom ser ut..
RSS 2.0