Dagens tänkvärda..

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att få det att se ut som man motionera sig.
Källa: Nalle Puh

Dagens tänkvärda..

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Källa: Nalle Puh

Lite sugen blir man..

http://www.blocket.se/jonkoping/Afrikansk_minialbinoIgelkot_34190983.htm?ca=17&w=1

Måste testa

Mitt nästa köp. Ett par Five fingers. Måste bara testa. Känslan av att springa barfota. Undrar om dom funkar på grus. Måste googla på det.





Scarlett är ett five fingers fan

Hade ingen aning

Jag är ju ledig på torsdag och måndag. Jag hade verkligen ingen aning om det. Nu är jag ju jätte glad. Långhelg. Då blir det till att besöka nån trevlig stad. Stockholm kasnke? Måste ringa min bättre halva.

Nytt från nike

Sommarfärgerna från Nike har dykt upp. Nästan allt i alla fall. Lila och vitt.

Hej hej

Första dagen denna veckan är över. Har vart en bra dag. :) Jobbade hela dagen i butiken i stan. Man får verkligen en kick av det ibland. Så många underbara kunder har vi. Känns så roligt när dom går därifrån med ett leende på läpparna när man har hjälpt dom att hitta något som dom verkligen gillar. Sen har vi väldigt många stamkunder som kommer tillbaka dag efter dag och handlar nya saker. :) Det är kul och se kunder som man började sälja träningskläder till när dom skulle börja ta tag i sina liv och sen kommer dom tillbaka och köper skor, cykel, rullskidor, badmössa osv.
Ikväll har jag och Linus grillat. Majskolvar är väll gott. Jag har vart ute och tränat också. Imån kommer familjen hit och hälsar på.
Jag och Linus hann dansa en tryckare i köket till denna underbara låt. Jag får gåshud av den. Så underbar.
http://youtu.be/FNqtQjuG6XA
http://youtu.be/FNqtQjuG6XA

dagens tänkvärda..

Det är en hårfin skillnad mellan att stå och fiska och bara stå på stranden och se ut som en idiot.

Idag

Ny lampa

Färgsprak


Tack underbara människor för en mysig kväll igår. Anna Gretas var väldigt trevligt, god mat och trevlig personal. Kolonin va riktigt mysigt också. Dit ska jag styra nästa besök. Idag ska vi fira mammor. Sen behöver jag ha en lugnt myskväll för att orka med nästa vecka. På tal om annat, heter det flera sjöjungfruar eller flera sjöjungfrur?

Little less conversation

Dax att ränna lite i natt. För att dölja min smått irriterande mini depression klär jag mig i sprakande färger ruffsar till håret och tar på mig snickarbrallor. Sen får jag lyssna på alla mina favoritlåtar i bilen. Swedish house maffias nya låt är sjukt bra. Sen mina gamla räddare i nöden låtar som alltid funkar:
Little less conversation- elvis
can`t tuc this - Mc hammer

Nyklippt och labil

Har frisserat mig. Skönt att bli av med alla strån som bestämt sig för att skiljas. Annars blev det en sallad på Johans. Eller en tredjedel sallad. Jag är så psyko trött att jag inte kan äta och så fruktansvärt ont i magen. Jag känner mig nära till gråt precis hela tiden. Hade nån gått in i mig på stan hade jag typ satt mig ner och bölat. :) Ska sova en stund så jag är pigg ikväll när jag och andra dina filickor ska ut och äta på Anna Gretas. Att en arbetsdag kan ta så på krafterna. Men 16 timmar med en halvtimmes lunch och folk i rörelse och stress precis hela dagen gör en lite labil.
Helt nya toppar har jag.

Tråkigt

Skrev ett inlägg om folk som tar med barnvagnar in i marknadstältet. Va tvungen att radera detta efter att en mamma tog illa vid sig. Så vad är egentligen rätt. Att alla mammor får köra in sina barnvagnar i tältet och alla andra kunder inte kommer in / orkar gå in för att det är för trångt?  Eller ska vi helt enkelt inte ha nått tält och slippa detta dilemma. Jag får be dig så mycket om ursäkt om du tog illa upp och vi får helt enkelt lösa det på ett bättre sätt nästa år.

Today

Nytt

Tada

Där rullades ögonlocken upp. Det är lördag. Tur är väll det. Är helt slut efter en lång torsdag och en jobbig marknadsdag igår. I torsdags va vi ute och åt på Hemma med Linus familj. Trevligt och gott. Linus lillasyster flyttar till Stockholm idag. SÅ det va en liten avskedsmiddag. Nu över till gårdagen. Jobbade 16 timmar. Kan ni förstå hur det känns att jobba 16 timmar? Men jag gjorde det inte helt i onödan för många varor lämnade Team sportia i Gröna påsar. Men man blir trött av att stå i tält på marknader.PUNKT

Varför?

Jag har vart så otroligt trött nu i två veckors tid. Mitt huvud väger bly när jag ska gå upp. Jag fattar inte va problemet är. Jag äter, dricker vatten, motionerar och sover 8 timmar. Vad är problemet.

Det blir bättre..

Efter 1,5 timmars promenad på morgonen och en 7 km löprunda nu på kvällen så kan jag bara göra er uppmärksamma om att jag är på gång. Det blir bättre...
Min favo t-shirt med vingar på ryggen...

Jag hittade den :)

Den har vart borta länge, men nu är den återfunnen. Min Cashmere tröja från D&G. Jag älskar Cashmere. Det är supervarmt när man är kall men man svettas aldrig i den när det är varmt ute. Och så är den så mjuk. Jag tycker verkligen att alla bör investera i en Cashmere tröja. Det kostar en del men är helt klart värt varje krona.

Nytt och fint

Dörrstop
En nya lampa.

Träning.

Har vart ute och sprungit en si så där 7 km. Vilka backar det finns här. Lite skillnad mot munksjön som man har sprungit runt i flera år. Men gud vad jag känner mig inte i form om man kan säga så  Det märks att man inte har tränat som man brukar denna vinter. Det är ju kolsvart och is på vägarna här på vintern. Det finns inte så mycket att göra. Tills nästa vinter ska jag göra nått annat. Försöker i alla fall komma igång nu. Några löprundor har jag hunnit med de senaste veckorna och igår cyklade jag till jobbet. Jag svor för mig själv nästan hela vägen. en hel*etes motvind precis hela vägen. Det spelade ingen roll om vägen svängde så hängde vinden me. Tråkigt att man ska behöva trampa för sitt liv för att åka ner för en backe. BO.
Ja denna bilden har ju inte så mycket med texten och göra. Men jag gillar rosa skor.

Perfektion

Gud vilken underbar klänning, frisyr och platta skor. Helt perfekt.
Bild lånad från www.gynning.net

Bättre bilder..

Lite bättre bilder på min klädhängare Linus gjorde till mig.

Dagens vidomsord

Vem har världens händigaste man?

Jag bloggade för några dagar sen om en klädställning jag ville ha. Nu står det en i mitt dressingroom som min herre har gjort helt själv. Har jag inte världens händigaste man? :)

Fint

Underbar helg

Gud vilken skön helg jag har haft. Så roligt har det vart. Vi började igår när vi kom ner med att äta räkmacka och titta på Peters underbara stuga. Sen gick vi ner till hans sjöbord och tog en kaffe. Sen blev vi hämtade av en båt som skulle ta oss en tur i skärgården. Shit va snabbt det gick. Jag bara satt och skrek hela vägen :) värre en Liseberg för tusan. Det vill jag göra om. Vi tog en pause på käringön. Helt fantastisk. Inte konstig att husen där kostar 30 miljoner. Det va som en film allt i hop. Det fanns en mysig klädersbutik som sålda massa fint. Synd bara att det va så himla trångt. Man orkade inte gå in och knuffas. Sen blev det tillbaka till hotellet. Där väntade Vin och tilltugg på båtbasun. Vi bastade och badade i havet. Inte illa för mig som är badkruka annars. Men det var riktigt gott. På kvällen åt vi en trerätters middag. Så himla gott. :) Jag tycker verkligen alla bör besöka detta underbara Hotell  Salt och Sill
Räkmacka
Kaffemys vid sjöborden
Båttur
En sväng på Käringön med shopping och glass
Båtbastun
Hotellet

Färgklick

Hard work work

Gud. Måste ha





Hur snygga hade inte dessa två vart i mitt dressingroom. Vill ha.

Knas

Känns det inte som det är fredag varje dag? Veckorna går sjukt snabbt. Nästa fredag är det jönköpingsmarknad. Och det känns som det är dax att börja planera för det nu. Eller börjat har jag redan gjort. Men det är dax att göra klart så jag slipper stressa närsta vecka. Skönt med fint väder idag. I morgon tutar vi till Kön. Eller hur stavas det? Jag menar inte könsorgan utan en plats vid kusten haha. Tjön? Kjön? Det heter vist Kjörn såg jag nu när jag googlade. Det ska i allafall bli mycket trevligt. Hoppas på fint väder. Jag undrar va vi ska göra där :) spännande.

överkurs

Rensat i garderoben och hängt allt i färgordning. :)

HoHoHo

Idag har jag vart på Piratfilmen på bio. Jonny depp e la grym. Nått annat som är grymt är popcorn och pepsimax. I Love. Imån är det fredag. Trallalla. Imån kommer bror,lotta,texas och lilltjejen på besök. Då ska jag göra grillad lax med primörer. :) Blev så sugen på det efter vi va på hemma och åt. Eller hur gott ser inte detta ut.
Risig bild på risig tjej :)

Saknar







Inget går upp mot känslan av det perfekta utslaget. O jag vill spela golf.

Galet snyggt

HAr planterat mitt nya träd

Vackert

Ny tröja

Ny födelsedagströja tisdagen till ära

Stolt

http://hockey.expressen.se/elitserien/1.2439342/fasth-i-sveriges-all-star-team
Du är så duktig bror. Jag är så stolt över att vara din syster.

Efter regn kommer solsken

Tidig dag idag. Va i stan idag redan vid 6. Men destå skönare kommer det att bli när man kommer hem i tid. :) Nu är det dax att förbereda sig inför dagens möte.

I want

Helgen som gick.

Då var det måndag igen, snart tisdag. Helgen gick i raketfart. I lördags var vi tjejer på hemma och åt mat. O gud så fucking gott det va. Det godaste stället jag någonsin vart på. Så trevlig personal, trevligt ställe och god mat. Efter några timmars tjöt gick vi hem till Alex och spelade spel. :) jag fick vinna förstås. Sen lunkade vi vidare till karlssons och det är ungefär så mycket jag minns. Jag missade vår frukost på scandic på söndagmorgonen för jag ville inte vakna. :). Illa e det. Jag fick en så fin present av mina hjärtan.



Fina blommor och en underbar Häst. Jag ÄLSKAR den.



I går hade vi kalas här hemma. Försökte vara så pigg jag bara kunde. Vi hade bakat tårtor och gjort grillspätt. Jag tror endå det blev rätt lyckat. Här är lite av presenterna jag fick.



Fick två solstolar av Linus mamma och pappa



En underbart fin lykta fick jag av min fina moster



Ett plommonträd av min lillebror och fanny. Riktigt Roligt.



Ny pyamas och morgonrock av hjärtat





Paraply från Lisebeth dahl. Älskar hennes paraply. Har ett svart sedan lång tid tillbaka.



Min älskade Mulberry Huston fick jag av mamma och pappa.



Fina öronhängen av darling.

Idag är ingen vanlig dag, det är min födelsedag!

Mobilen plingar som aldrig förr. Tack alla fina människor som uppvaktar mig på min födelsedag

Tack :)

Tack fina vänner för gårdagen. Jag kan skratta mig lycklig av att ha vänner som ni. Tack för att ni finns <3

Sjukt kul... eller inte

Linus kunde inte riktigt lita på mig när jag berättade vad ett lämmeltåg är. Lämmlar som springer ut för klippor och begår självmord. Jag kan inte sluta skratta åt denna film. Visst är det lite sorgligt samtidigt men va FAN håller dom på med?
http://www.youtube.com/watch?v=xMZlr5Gf9yY

TaDA

Nu ska ja gå tipspromenad. Sen ska det inhandlas mat till mitt kalas imån. trallalla.

Nytt i hemmet


Ny kökslampa




Nya tavlor



Ljuslyktor



Jag har köpt en gungstol.

Idag har jag fyndat en gungstol. Visst är den fin. Den kommer jag sitta i mycket i höst när vi fått in vår braskamin och läsa en bra bok.

Fredag den 13:e

Se om man har någon otur idag. Känns underbart med fredag idag. Veckan har gått så snabbt. Jag har haft ett fullbokat schema nästan hela veckan och då går allt så mycket snabbare. Mycket planering inför vätternrundan som är om 3 veckor lite drygt.
Igår hade vi teambuilding/träning med den så kallade ledningsgruppen. Det handlade till stor del om vilken typ av kommunikatör man är. Så intressant och se om ens självbild passar ihop med bilden som folk har av mig. Och det gjorde den klockrent för min del. Så det känns bra. Sen fick man beskriva var och en med ett ord/några ord. Dessa fina ord fick jag av mina goa kollegor:

Riktigt duktig
Driftig
Flamsigt fokuserad
Driftig ( igen )
"Klipp i steget"
Energiknippe
Riktigt rolig och är alltid mig själv

Så med dessa vackra ord ska jag göra denna dagen till den bästa på länge...!!

Ha en fin fredag allesammans <3

Nu måste jag börja dricka..

Nu måste jag börja dricka kaffe. Nu har linus släpat hem världens största Espressomaskin. Så nu har vi kaffemaskiner för en 50 tusen här hemma. Han är skogstokig. Och ja som inte ens dricker kaffe :). Ska ge det en chans i alla fall när han har lagt ner så mycket tid och pengar på renoveringar.

Nu blommar körsbärsträdet

Onsdag

Tog en löptur på morgonen innan jobbet. Sprang bland annat runt rocksjön. Och resultatet ser ni här. Flygfän i hela pannan. Man fick hålla andan hela vägen runt. Det KRYLLADE med djur i luften. Inget jag kan rekommendera.  Dagen har jag spenderat på Ekhagen. Kul med omväxling. Har nästan glömt bort hur kul det är att sälja. Alla kunder som blir så nöjda när man hittar rätt produkter för dom. Jag gillar.
Annars går jag runt och städar lite här hemma. Tittar lite på Vm finalen och hörde att bror min gjorde mål nyss. Hejja hejja.
Nu gjorde han en till assist. Hejja hejja hejja hejja.

Det blir bättre

Har haft en liten depp dag. Fast det är så fint väder. Blev i alla fall bättre när jag fick beröm på jobbet. Inget gör väll en gladare än när någon ger en beröm för nått man gör. Vi borde berömma varandra betydlig mer en vi gör. Det är så lätt att gnälla när nått är dåligt men när något är bra är man oftast tyst. VARFÖR ?
Har rastat min bungy pump nyss. Nu ska jag gör lite kvällsmat. Snart börjar house. Men först ska jag ta hand om mina naglar. Vilken färg blir det idag är frågan.

En rejäl omgång.

Idag har mitt mellanparti på kroppen fått sig en rejäl omgång. Och NEJ linus är inte med i bilden ;). Cyklade till jobbet idag. Min bak är öm. Varför ska dom envisas med att sätta små och smala sadlar på alla cyklar. Och ju mer du betalar för din cykel, destå smalare blir sadeln. Det borde vara tvärt om. Om man köper en skitcykel från biltema borde man få sitta direkt på sadelstolpen. Snacka om en rejäl omgång efter en cykeltur. Haha.
En vecka precis kvar till den stora dagen SOFIA 24ÅR.. trallallalla...! Om jag ska draihop en jätte fest i helgen och fira detta mirakel. Va säger ni?
Ett glas vin, korv med bröd, stilettklackar på gräsmattan, och "sofia dansar gogo" i högtalan. Kan det bli annat en brak succe? Ne jag håller me. 

Bus på hotellrum

Nu var det bestämt.

Jag vill ha en häst. Jag fick mersmak av Vaggerydstravet. Hästar är ju så vackra. Jag trodde aldrig jag skulle vilja ha en häst igen efter min lille häst jag hade när jag va liten. Han va så mongo och dum så att dom fick avliva honom.
Det va såhär han såg ut min lilla häst MASKOT innan han blev hamburgare. :)

Önskelistan fortsätter...

klänning från chanel.

Lördag kväll

Puh. Nu är jag trött. Har hunnit med en massa skoj idag. Har vart i stan en sväng och fyndat lite. Det kan ni få se imån. Jag har också försökt få min p-vän på bättre humör. Jag gjorde nämligen en väldigt dum grej innan. Skulle parkera bilen och springa in i en affär och testa ett linne. Och va tror ni jag gör. Jag låser bilen innan han har hoppat ut. Så där sitter han inlåst och larmet på bilen går. Så den står och tjuter och folk tittar in i bilen på honom :) och jag står i provhytten och tjurar för han inte följde med in och var smakråd. Haha. Så fel det kan bli. Han va inte LITE sur när jag kom ut i bilen. :)
Imån ska vi gör nått så roligt som att åka på trav. Vaggerydstravet står på schemat. Där ska vi få lunch och en tur i stallet. Haha. Kommer bli knas.

Önskelistan fortsätter...

Inget slår väll ett par ballerina skor i finaste skinn.

Hej hej

Oh nu va det fredag kväll :) jag behövde inte jobba imån efter många om och men. Vilket gör mig superlycklig. Kände mig verkligen trött nu. Hade på mig min nya kofta idag som jag gillar som tusan. Det blev inget vin idag. Men kanske imån?
Jag har vart snurrig idag. Skulle ta hissen idag ner från kontoret på 4 våningen. Tryckte förstås fel och hämnade i källaren. Därifrån skulle jag åka upp till utgången och tryckte självklart fel igen och hamnade uppe på kontoret igen. Sen vågade jag inte riskera att åka fel igen och tog trapporna. Men det var inte det värsta. Det värsta vad att att folk stod och väntade på hissen vid utgången och såg mig igenom den lilla glasrutan på hissen när jag åker fram och tillbaka och sedan kommer i trapporna och går. :) Pinsamt.

HoHo

Jag är numera stolt ägare av " helvetelus huvudvärkilus". Jag blir förbannad. Vaknar med sån jävla huvudverk och ont i mage. Tråkigt när det är fredag. Igår bjöd darling mig på en brak fika på Johans efter jobbet. Och jag ville då inte va sämre utan bjöd han på bio. Fast 5. Det var ruggit bra. Lite Oceans 11 stuk på den. Och det vet ni väll att oceans filmerna är mina favortiter. :). Idag blir det kanske ett litet glas vin efter jobbet. Och sen väntar hockey. Känns det inte lite fel att titta på hockey i Maj? Jag tycker nog endå det. Nehe då va det dax att avsluta veckan här på jobbet. Får besök av Newline här på morgonkvisten. Sen hoppas jag att jag kan få vara en stund i butiken idag. Kom och KÖÖÖÖÖP.

jippiyo motherfucker

Gud va jag är trött. Blev alldeles för länge på jobbet idag. IGEN. Har ont i magen idag. Som vanligt när folk irriterar mig. Fick i alla fall gå på kalas efter jobbet hos Linus kusin. Och kalas är ju alltid trevligt. Imån blir det en tidig morgon med. Känns helt öde på jobbet vid 6 ska gudarna veta. Men det är så skönt. Slippa allt pipande och få jobba i lugn och ro. Man hinner ju så mycket mer.Jag har fått en blåsa i munnen som aldrig verkar vilja försvinna på tal om annat. Sjukt irriterande.
Nu är det hockey som gäller ikväll. Heja swede.
Bjuder på lite bilder på enligt mig världens vackraste kvinna.

Önskelistan fortsätter..



Sneakers från Lanvin

Idag väckte jag tuppen

Gick upp 05.20 idag. Helt jävla otroligt. Va på jobbet vid 6. Helt jävla otroligt. Och till råge på allt har jag knappt sovit en blund inatt. HELT JÄVLA OTROLIGT.

Aj då

Har opererat mig idag. Blev lite groggy av alla tabletter och bedövning så jag däckade direkt när jag kom hem. Usch det va otäckt. Blä. Dom skar bort massa konstigt och jag borde känna mig ett kilo lättare men det gör jag ej. Nu ska jag glömma det illa kvickt innan jag får en kvällning när jag tänker på köttabiten jag såg på metallskålen innan jag gick ut. Jag gillar inte sjukhus.
Annars har det vart full fart på jobbet. Möten hela dagen. Vi har gjort ett nytt schema idag som jag blir riktigt nöjd med. Det kommer bli riktigt bra och kul att få vara i butiken lite mer.Trallallalla.
PÅ tal om annat börjar det inte bli lite jobbigt att höra tjatet om SAAB hela tiden. Kan dom inte bara lägga ner. Sluta låna pengar som tar slut efter ett halvår. Jag blir trött på skiten.
Nu ska jag gå igenom min garderob sen ska allt som jag inte kan ha säljas. Nu är det på tok för trångt i garderoberna här hemma. Nu ska det bort bort bort.

Önskelistan fortsätter...

Silkes klänning från GRETA

Svar på tal

får ni i kommentarsrutan. Blir smidigast så :)

Önskelistan fortsätter..



Gps klocka från Nike. Kommer inte ut på marknaden fören i slutet av juli men skulle kunna tänka mig att vänta :)...
På den kan man se hur långt man springer, vart man springer, hur snabbt man springer och hur många kalorier man förbrukat.

Bilder från helgen








Premiär för min nya klänning !

Ångesten uteblev

Trodde jag skulle ha en grym ångest idag när jag gick upp. Semestern är slut och det är dax att jobba igen. Men ångesten uteblev. Istället var jag laddad och peppad och nästan längtade att få bläddra i mina papper, gå igenom mailen och analysera tabeller. Jag tror verkligen inte att det är rätt väg att gå när man jobbar över och extra varje dag. Man blir så mycket piggare och gladare när man är lite ledig också. Man känner verkligen skillnad på vad man får uträttat när man är utvilad och alla bra idèer man har bara kommer upp till ytan när hjärnan inte jobbar på högvarv jämt. Mer semester åt folket. Och det viktigaste av allt. Gör ditt bästa när du är på jobbet och lämna jobbet när dina 8 timmar är över. PUNKT SLUT.

Aj då

Puh. Har precis vart ute och sprungit en liten skogsmil. Det hade säkert vart skönt om jag inte tryckt i mig en frank kebab 15 min innan jag sprang iväg. Jag fick ont i magen och sprang och rapade hela vägen :). Härligt. Kände mig tvungen att testa mina nya kläder. Dom kommer vi definitivt kunna sälja på tjejvättern. Jag älskar dom. Så skönt att ha bra funktionskläder som inte ser ut som värsta racer kläderna. Ibland vill man bara springa en liten sväng i egen takt. Då passar dom perfekt.

Önskelistan fortsätter...

En klassisk skepparkavaj från Busnel.

Önskelistan fortsätter...

Dörrstopp

Önskelistan fortsätter...

En finer hängmatta. Så underbar på alla sätt och vis.
En regissörstol
En bricka av allra finaste slag.
En skomakarlampa

Haha

Jag hade en riktigt rolig kväll igår. Föst var jag på före förfest hos nermina. Jag fick äran att låna hennes dusch så jag kunde tvätta håret.:) Sen gick vi till en klasskompis till nermina på förfest. Och jag hade riktigt roligt. Visst är det väll roligt att umgås med folk som är raka motsatsen till dig själv. Det finns så mycket mer att prata om. Fast det var riktigt dålig musik och det va en massa lärarprat så hade jag riktigt kul.
Sen blev det en sväng på karlssons. Lite drinkar i baren och trevligt folk som blev kvällen riktigt lyckad.
Tack Alex och Nermina. Ni är BÄST. .......... ja me va? Fias änglar kan vi kalla oss? eller va tycker du Nermiiiiiiiiina.
RSS 2.0