Mulberry Dorset flat bootie

 
Ja då kom äntligen mina skor till slut. Gud var jag har väntat och längtat och sparat och sålt prylar för att jag ska kunna köpa dom utan att få skuldkänslor. O va passar då bättre en att gubben från UPS som lämnar paketet kommer när jag är som mest labil. Fick kämpa en bra stund för att hålla tårarna borta när han lämnade över paketet. Ja sen står jag i mitt dressingroom o lipar och öppnar det helt underbara paketet. Vilken fin inslagning säger jag bara. Och varför står jag där och lipar för det första?! Ja det är väll en blandning av många  faktorer. Men mest beror det nog på att jag verkligen börjar känna att det lider mot sitt slut den här graviditeten. Jag köpte skorna till mig själv för att jag är så stolt över mig själv att jag kämpat så väl. Om jag inte är värd en present efter detta så skulle jag kunna sluta ta i mot både julklappar och födelsedagspresenter. Det har vart en bergodalbana av känslor nu i snart 9 månader. Jag har vantrivits i denna kroppen sen dag 1. Självklart får man hela tiden påminna sig själv om vad som väntar skall och självklart är det värt det. Men det förändrar ju inte det faktum att det har vart både psykigt och fysiskt jobbigt.  Ingen graviditet är den andra lik och alla känner inte lika men ja känner mig helt förstörd. Helt jävla förstörd. Och fram tills nu har jag inte kännt att jag har kunnat göra så mycket åt allt som händer med tandproblem, bihåleinflammation, öroninflammation, käkproblem, magkatarr och en kropp med så mycket vätska i kroppen att det känns som ja ska explodera. Men nu ser jag ljuset i tunneln, nu ser jag slutet. Bebisen är så gott som klar och kan komma vilken dag som helst nu. Snart får jag ta på mig mina löparskor och ge mig ut på långa promenader och när jag tänker på att jag kommer kunna sova på rygg igen så börjar jag nästan böla. Jag har alltid sovit på rygg, tror att det är det största problemet med alla mina smärtor. Min kropp är inte van att sova på sidan, den går sönder. Ska samla alla krafter jag bara kan nu de sista dagarna så jag orkar ta hand om både en bebis och mig själv. Gud va jag längtar. Varje värk som kommer nu gör mig överlycklig. Spä på med smärta bara för nu är jag på hugget. :)

Mulberry

Jag kan inte sluta skratta !

 
 
Jag verkligen älskar Kristoffer Appelqvist. Jag kan inte sluta skratta åt honom.
 

Färgklickar

Godmorgon solstrålar !

Ja kan inte sova. Har legat vaken sen 4. Va kom den energin ifrån? Har vart uppe och gjort frukost till honey som han kan ta med sig till jobbet. Och nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon. Vi får väll se hur länge energin håller i sig. Jag har i alla fall inte lika ont i ryggen idag som igår. Då kunde jag knappt sitta, ligga eller stå. Vilken sjuk ryggvärk jag hade. Men det var rätt kul. Då vet man ju att det börjar närma sig. Så länge det är smärta som är normal så gör det mig inget. Värre är det med tandvärk, bihålinflammation och annan skit som är helt jävla onödig och inte har med graviditeten att göra. Fundera på om ja skulle ta och dammsuga hela huset nu när jag känner att jag orkar. Trallallalla. 

Jag <3 Leo

Glädjetårar

Ett paket till mig. Ni som följer mig på instagram vet vart det kommer ifrån och ni andra får vänta lite.. :)

Till min plutt

Skulle vilja köpa denna. Men har ju lovat mig själv att jag inte ska handla mer förens han är ute.
 

Uppe med tuppen

Har svårt att sova idag. Och för en gångs skull beror inte detta på starka smärtor utan av att jag helt enkelt är lite för pigg för att sova. Ska ta och göra en fin frukost med melon och frallorna som Linus bakade igår och titta på nyhetsmorgon. Härlig morgon. Skulle vilja ta med Loui ut på en promenad men varje gång jag går mer en 20 meter får jag sånna värkar. Undra om det är bra? 
 

Snart drar kräftskorna igång. Som jag har väntat.

 
Det är ju så gott med kräftor. Synd bara att det inte är så förbannat mycket jobb med att skala dom och knappt inget kött, i alla fall inte för de som jag som bara äter stjärten och klorna. Men det är inte var dag man får bära hatt och vara odräglig och sjunga roliga sånger med basröst. :) Längtar.

...

Storstädning

 
 
 
Har haft storstädning idag. Och som vanligt när jag storstädar så sker det oftast i mitt dressingroom. Älskar sätta på sportify i min musikanläggning och sätta mig på min ryamatta och vika och sortera. 

Söderköping

Omg

 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
Gud vilka fina.
 

I maj

 
Då ska jag vara brun och fin och kunna komma i min favoritklänning igen. 

Instagram

Hur har jag klarat mig i 25 år utan instagram?
 

I <3 ruffle

Vilken humorhöst.

Dags att boka !
 
 
2012-10-19
KRISTOFFER APPELQUIST FÖRKLARAR KRIG 

JÖNKÖPINGS TEATER 19 OKTOBER KL. 19.00

 

2012-10-27

JOHAN GLANS - WORLD TOUR OF SKANDIANVIEN 

JÖNKÖPINGS KONSERTHUS Kl 19.30 

 

2012-11-24

DAVID BATRA - DET HÄR VAR JU TRÅKIGT 

Efter 3 fullsålda hus och bejublade framträdanden får vi i Jönköping ännu en chans att njuta av David Batra i sitt esse!

oO va han ska mysa :)

 
 
Ja kan inte ens lägga mig i sängen och titta på dataninnan han ska krypa i mellan. Han är så rolig.
 
 
 
 
 

Bling bling

Skämtar någon med mig.

 
 
 
 
Jag har aldrig i mitt liv sätt ett par fulare fötter. Va fan har hänt med dom. Dom exploderar ju snart. Jag kan inte gå på dom längre. Det gör förbannat ont. Och det var omöjligt att få på sig skorna när jag tagit av dom. Så det fick bli barfota idag. Lägg gärna märke till linjerna efter mina sandaler. Usch. 
 
 

Mysig onsdagkväll

Hade en riktigt bra kväll igår. Jag och Linus var på ANNA GRETAS. Gud jag älskar det stället. Det är ju så gott. Sen var vi på Batman premiären. Rikigt sjukt bra var filmen. Helt klart en av de bästa jag sätt. Folk var galna på bion och applåderade och hade sig.
Jag var lite orolig först att jag inte skulle kunna mig vaken. Satt och halvsov medan vi väntade på att den skulle börja men sen var den så fartfylld så jag satt med ögonen uppspärrade i 3 timmar. Jag är ju så sjukt gtrött på dagarna. Denna jävla värme. Det var väll inget fel på regn och rusk. :)

Någon här hemma är supermallig

Linus försenade födelsedagspresent kom igår. Nu går han runt här hemma i sina nya skor och är så mallig. :) Superfina skor till en superfin karl.

Så förbannat superglad

Har man hittat favoriten så har man..

Då tycker jag man kan passa på att köpa den i 4 färger..

Min dag i bilder

 
Höstinspirationen uppsatt. Otroligt misslyckade scones. En av mina favoritväskor. Big mamma på tabergstopp! 
 
 
 
 

French connection

Älskar deras kappor. Dessa 2 står på önskelistan.
 

Dagens tips: NÄSSPRAY

Idag har det vart besök hos barnmoskan. Det utvecklades senare till att bli ett besök hos en sköterska och sist men inte minst en läkare. Och mitt enda tips för min smärta är tydligen att testa nässpray. :) Det hjälper lite mot locket i ögat. Precis som det är största problemet. Haha. Om det är några i sammhället som jag tappar förroendet för så är det läkare. Vilka nötter. Jag vet inte om jag lyckats gå till läkaren någon gång och faktist lyckats få lite hjälp med nått. Dom är ju helt förvirrade och socialt handikappade. Dom har väll spenderat för mycket tid till att plugga och för lite tid i den "rikitiga världen". Jaja så länge bebisen mår bra så klarar jag mig alltid. Han hade sjunkt ner en bit och borde väll snart vara redo.
 
Längtar tills jag kan premiäranvända min Dolce klackar som jag fick av tomten. Dom står här och tittar på mig. Tror inte ens att jag får i stortån idag. :) 
 

<3

Im in love

Helt ute och cyklar

Jordgubbar

Blickar framåt

 
Ser fram i mot min bästa höst hittils. 

Söndag

Ja då var det söndag kväll. Denna helgen har jag gjort ungefär INGEN nytta. Har legat helt däckad. Jag är sjuk igen så klart. En blandning mellan bihåleinflammation, öroninflammation, tandvärk, avslagen käke, en axel som har hoppat ur led. Ja gott folk precis så har det kännts. Jag börjar nästan skratta lite åt allt detta. Vad är det som händer? Jag har alltid haft en hög smärttröskel men detta tar priset. Jag har sovit ungefär 2 timmar per natt och resten ligger jag bara och lider. Jag kan utan överdriva säga att så mycket smärta jag kännt de senaste 3 månader har jag inte kännt under hela mitt 25 åriga liv. Kan man vara allergisk mot graviditet? Men jag har i alla fall hittat några små knep som hjälper när jag har rikigt ont. Riskudde, massage, Loui, lugn musik och dagdrömmar.
Har vart hos mamma och pappa hela helgen. Meningen var att jag skulle hjälpa till mamma och rensa huset på skräp och Linus skulle hjälpa pappa och bygga ett vedförråd. Vi får så mycket hjälp av dom så då känns det så bra att få ge tillbaka någongång. Men det blev inte som vi tänkte. Linus och pappa byggde ett fint och ståtligt vedförråd och mamma fick springa och ta hand om mig och värma rispåsen stup i ett och massera. Vad skulle jag göra utan henne. O va skulle jag göra utan min Linus. Det är i sådana här tillfällen man verkligen inser hur lyckligt lottad man är med så fina människor i sin närhet.
 
 
 Och det är inte bara fina människor som jag har runt mig. Loui vakar över mig när jag ligger o vilar. Han lämnar inte min sida även om alla leker i trädgården. Min älskade vovve.

Kul

Påfyllning

Nu finns den i lager igen. När lönen kommer så kommer jag slå till.

http://www.jollyroom.se/varumarken/e-m/elodie-details/elodie-akpase-classic-wool.html

Ångest

Ja fick se mig besegrad. Idag tog vi beslutet att jag inte ska jobba mer nu. Eller eventuellt i morgon om jag inte lider av havandeskapsförgiftning som min BM är orolig för. Jag har mått illa, haft huvudvärk, vart extra vätskefylld och mått allmänt piss några dagar. Jag trot ju mer att det är förkylningen som spökar men måste endå in till sjukhuset och ta lite tester i morgon. Annars är det inget jobb nu på över 4 månader. Trodde det skulle kännas lite skönt och befriande men det gör det ej. Jag känner lite ångest. Jag känner mig vek och lat. Bu. Men nu är det som det är. Punkt slut.
 
 
Bjuder på mina höstfavoriter från förra året. Blir fortfarande sjukt inspirerad när jag ser dom. Så skulle jag vilja se ut i höst.
 
 

Favorit i repris

”Om jag kunde leva om mitt liv, skulle jag försöka begå fler misstag.

 

Jag skulle slappna av,
bli mjukare,
jag skulle vara mer galen än jag har varit på denna färd.

 

Det är få saker jag skulle ta på allvar längre.

 

Jag skulle ta fler chanser,
jag skulle resa mer,
jag skulle bestiga fler berg,
jag skulle korsa fler floder,
och jag skulle titta på fler solnedgångar.

 

 

Jag skulle äta mer glass och inte så mycket bönor.
Jag skulle ha fler verkliga problem och färre inbillade.

 

 

Du förstår…
jag var en av dessa som levde förebyggande och klokt och förnuftigt,
timme efter timme och dag efter dag.

 

Jo visst har jag haft mina ögonblick och om jag kunde leva om mitt liv skulle jag se till att uppleva många fler.

 

I själva verket skulle jag försöka att inte uppleva något annat,
bara ögonblick,
det ena efter det andra,
istället för att leva så många år i förväg.

 

 

Jag har varit en av dessa människor som aldrig gick någonstans utan
en termometer,
en varmvattenflaska,
gurgelvatten,
en regnrock och en fallskärm.

 

 

Om jag kunde leva om mitt liv skulle jag resa med lättare bagage,
mycket lättare,
än jag gjort i detta livet.

 

 

Jag skulle gå barfota tidigare på våren,
och jag skulle fortsätta gå barfota längre in på hösten.

 

 

Och jag skulle åka fler karuseller
och fånga fler snöflingor
och träffa fler människor
och plocka fler blommor,
och dansa mer.

 

Om jag kunde leva om mitt liv.

Men du förstår, det kan jag inte.”

 

Ingrid 82 år

Överkörd

Då har ångvälten vart här och kört över mig. Inte bara en gång utan han har tydligen lyckats backa över mig också. Jag är helt förstörd med andra ord. Min förkylning går inte över, och nu har den även satt sig på min hals. Jag hostar och snyter upp en si så där 10 meter papper om dagen och känner mig helt utslagen. Somnade direkt när jag kom hem och nu har jag lyckats sätta mig upp och få i mig lite soppa. Jag har verkligen inte haft någon som helst matlust de senaste dagarna. Det problemet brukar jag inte ha. :). Hoppas jag kan sommna om nu och vakna igen i morgon och vara pigg, Har fått sådan "molvärk" och ryggvärk nu också. Kan knappt ställa mig upp när jag suttit ner för smärtan och kan knappt sitta ner heller för den delen för magen är i vägen. :) O klä på mig på morgonen är en sån skam. Men nu är det inte långt kvar fören du ligger här i mina armar. Jag ska hålla ut minsann. Satan va bra jag kommer må snart igen. Längtar så.
 
 

Känner behovet

Jag skulle behöva en jacka. En sån där rikigt riktigt tunn dunjacka som man har sådär på höstkanten. Man kan även ha den som ett förstarkningsplagg innanför en skaljacka när det är rikigt kallt. Det känner jag behov av.

Tänkvärt

Jag <3 Mulberry

Tråkigt

Redan fullt. Jag har i flera år velat ställa upp. Tänkte att de kunde få bli startskottet nu i höst men det är redan fullt. :/ BU

http://www.tjurruset.se/start/content.cfm?Sec_ID=3606&Rac_ID=235&Lan_ID=1

En Grasshopper tack!

På sista tiden har jag blivit sjukt sugen på diverse drinkar. Längtar till jul då jag ska vara i mitt livs form och kunna ta mig en drink om ja skulle vilja. :)

2 nya fina saker i trädgården

Semestern är över

Ja då var min semester över. I morgon är det dags att infinna sig på jobbet igen. Jag har planerat att jobba i alla fall två veckor till. Men nu börjar jag fundera. Jag sover mest hela dagarna. Har fått världens förkylning och kan inte gå utan att det sticker, värker, och strålar överallt. Igår skulle jag gå en sväng med Loui men fick avbryta för det kändes verkligen som om bebisen var på väg ut. Undra om ja kommer kunna knipa en månad till, känns inte så just nu. Men vem vet det kanske är just så här det ska kännas. :)

Dax att boka resa..

Sitter och kollar på resor. Nu är det dags att boka en ny resa till min favoritstad, LONDON ! I december hade jag planerat, JULSHOPPING :)

Fias kalastårta

Maränger, grädde, glass, chokladsås, banan, nötter, daimkulor. Kan det bli annat en gott?
 

Snarkat sönder min hals !

Har fått världens förkylning. Mitt imunförsvar är något sargat kan man säga. Vaknar upp med världens täppta näsa och så förbannat rosslig i halsen. Och Linus hade ljudbevis på mobilen att jag hade snarkat sjukt mycket hela natten. O ja som ALDRIG har snarkat innan. Lite stolt är jag :) trodde inte jag kunde det. Men tydligen. 
Det blev varmt Te med honung till frukost, ett varmt bad med en halvtimmes rygg och nackmassage av hjärtat. Han höll på att dränka mig. Jag slummrade till några gånger. :)
Dags att ta tag i sysslorna här hemma. Nu blir det storstädning för vid 3 blir det kalas här hemma. Dags att vakna till liv. 
 
 
Bjuder på lite badrumsinspiration.

På min önskelista

En Greta klänning har jag velat ha så länge. Tycker dom är så fina. Älskar sidenklänningar.
 

Mysdag i Gränna

Idag är ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag hurra hurra hurra.
 
 
 
Grattis till min bästa vän. Älskar dig Linus mer en du kan ana!
 

Tillbaka

Ett par dagar i mi egen värld. Sov hos mamma och pappa i förrgår. Fick en massage och ett längre samtal om djupa tankar gjorde sitt och jag sov faktist väldigt bra den natten. Min mamma gör under. Igår var vi runt och fixade och trixade i stan. Planera badrum är inte det smidigaste ska gudarna veta. I går kväll bev det en mysig kväll på Hasse på sjökanten med musikquiz, god mat och härliga vänner. Sen gick vi hem till Linus försäldrar och sov. Där fick jag min första natt utan att behöva ta några som helst värktabletter på säkert en månad. :) Det går åt rätt håll nu. Det kan verkligen behövas när jag börjar jobba på måndag igen. Nu ska vi äta finmiddag och titta på Sommar med Ernst på tv. I morgon fyller älskling 27. Det ska minsann firas.
 

Depp

 
Deppig dag. Sitter hemma hos mamma och pappa med en vetepåse på axlarna. Vi har haft familjemiddag här nu innan Martin åker till Ryssland i morgon. Jag blir så deppig när jag tänker på det. Nu kanske det dröjer 8 månader innan vi kan ses igen. :/. Men de går rätt snabbt antar jag när det väl sätter igång. Vi sitter ju hemma och tittar på alla matcher och skype är en rikigt bra uppfinning.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1500:- fattigare

Och en ny eltandborste rikare. Superkul att slänga pengar på, verkligen.Lika roligt var det att fylla upp kassan hos tandläkaren idag. Tanden sitter kvar. Dock är den lite mindre. Nu har hon slipat ner odentligt. Hoppas det blir bättre. Länge leve tandhälsan. 
 
 

06.11

Ja det verkar inte bli någon vidare sömn idag heller. 5 månader utan en natts helsömn. 5 månader med konstant tandvärk som ingen verkar kunna göra nått åt. Ska ringa tandläkaren sen när dom öppnar och be han dra ut alla mina tänder. Nu orkar jag verkligen inte mer. Så här har mina nätter sätt ut nu i några månader:
 
22.00 ska gå å lägga mig. Tanden värker. Tar en Panodil
23.00 Min panodil börjat ge effekt och jag somnar.
01.00 Kissepaus
02.00 Vaknar för tanden gör ont. Går och hämtar en Panodil
03.00 Min panodil börjat ge effekt och jag somnar.
04.00 Kissepaus
06.00 Tanden börjat värka och jag vaknar. Tar en panodil.
 
Ja.. och nu sitter jag här och väntar på att den ska trolla bort min tandvärk så ja kan sova någon timme till. Jag fattar liksom inte. Jag har vart hos tandläkaren 5 grr på några månader och dom hittar inga fel. Nu får det vara nog. Nu ska tänderna ut.
 

Mulberry flat loafer

Nu får dom lämna min garderob. Har bara kunnat använda dom ett par gånger. Passar bättre på en smal fot tyvärr. O dom är ju så fina. Men känns onödigt när dom bara står här och tittar på mig och undrar varför jag inte vill använda dom.
 

Dom ska jag ha

Jag bryr mig inte om ja får leva på vatten en hel månad. Jag måste ha dom. Thats it. Frågan är bara om det blir svart eller brun.
 

Tjusigt

Min lille vovve

 
 
 
 
     Han är fortfarande inte frisk. Han spydde i går kväll igen. Usch. stackarn. Ringde djursjukhuset men de tyckte att vi inte skulle ge han nått att äta förens idag klockan 12. Lite kokt kyckling har han fått. O han är fortfarande så hungrig. Han sitter i köket när vi äter och undrar varför han inte får någon mat och piper lite. Tycker så synd om honom. Man vill bara ge honom massa gott och äta men jag vill inte att han ska må dåligt. Har knappt sovit en blund inatt. Har bara legat och tittat på honom. Han är så fin min lilla vovve. Han kryper ihop mellan oss myser.

Jag vill ha den

Va kan man hitta en sådan tröja? Vill ha den.

Lördag

Puh, det har vart en lång dag. Det började med att Loui vaknade mitt i natten och spydde överallt. Han va så dålig min lilla vovve. Jag torr han hade svalt halva den där flodhästen som han fick av mig igår. Jag kan nämligen inte hitta huvudet. Stackarn han har legat hos mig och gosat halva dagen. Sen har jag och Linus vart inne i stan och tittat till matmarknaden. Köpte lite god italiensk nougat med oss hem. Sen köpte vi lite lunch där och satt oss vid kanalen och åt. Mysigt. Försökte hitta en födelsedagspresent till min bror med. Gud vet inte vad jag ska köpa. Känns så tråkigt och ledsamt att han åker tillbaka till Ryssland på onsdag. :/. Blir så ledsen när jag tänker på det. Mest för jag tänker på barnen som får vara utan pappa nu ett tag. Men det är väll tyvärr baksidan av det livet. Bu. 
Nehe nu ska jag göra någon nytta här hemma. Det blir en rätt lugn kväll idag. Har några rikiga stickningar i nedre regionen. Tyngdlagen gör sig påminnd.
 
 

Nu har jag bestämt mig.

Det blir ta mig tusan ett mönstrat badrumsgolv. Så fint.

Den där flodhästen

Loui har fått en ny leksak. En liten flodhäst som låter som en gräsand. Han släpper den inte. Nu har han legat och gnagat på den hur länge som helst. Här kan ni också se ett organiserat kaos. Men snart är barnkammaren så gott som klar.

Får man börja skriva en önskelista till jul?

Då vill jag först och främst ha min kropp tillbaka till jul. Det ska jag önska mig av mig själv.
 
 
 

Bling bling ala MIU MIU

På väg in till stan. Bilen ska lämnas in för en rostskyddskoll, en lunch på favorithaket Tortellini och en sväng runt i krokarna och titta på kakel till badrummet som vi började riva igår. 
 
 
Dagens utstyrsel. Mina bling bling sneakers från Miu Miu får åka på idag när det inte är för varmt ute. Hoppas inte dom sprincker när fötterna svullnar :). 

Ny klänning / kjol

Fyndade denna för en 300:-. Hade kostat 1700:- så jag kände mig rätt nöjd.

Ny klänning / kjol

Fyndade denna för en 300:-. Hade kostat 1700:- så jag kände mig rätt nöjd.

Roligt !

Hittat på bloggen 2009

 
 
 

SHIT.. HAHA... ROLIGT

Gjorde ett test på facebook  " vad kommer ditt första barn att heta"
 
här har ni resultatet..
 
 
 
Sofia
Du kommer få en dotter som du borde döpa till Sofia. Sofia kommer vara en lätt irriterad liten flicka som blir otroligt bortskämd, ingen kommer tycka hon är speciellt gullig, bara irriterande. Men det kan du ändra på genom att visa att du bestämmer och inte hon..

Upp som en sol och ner som en pannkaka !

Hade en bra dag igår. Kännde verkligen att magen hade sjunkt någon. Äntligen kunde man andas igen och den var inte lika stor som innan. Så jag passade på att hitta på massor. Hade så mycket energi. Var i Järsnäs och badade och tog en promenad med mina bungypump. Och var tror ni händer gott folk. Ja har världens sämsta natt. Har haft tandvärk, som vanligt. Trots att jag inte har några hål så känns det som jag har hål i ALLA tänder. Fattar ingenting. Och när jag åt frukost idag så bara sprutade det blod. Den där lilla tippen som sitter bakom framtänderna är numera som bortblåst?! Jag brukar alltid lita stenhårt på karma, att man får var man förtjänar. Men har jag verkligen vart en sån idiot?! Blä för detta. Så idag lär det inte bli några underverk uträttade i Ryd. Så mycket kan jag säga. Upp som en sol och ner som en pannkaka. So long.
 
 
 
 
 
Mitt numera kvaddade supersmile in action
 
 

Shoppat i Gränna

 
Mums.  Köpte en jätte fin kjol också. Den ska ni få se sen.

Tisdag

Det gick fin fint hos barnmoskan. Han har redan lagt sig tillrätta och det har jag nästan kunnat ana med tanke på alla dessa stickningar i de helegaste regioner. Så nu får vi hoppas han inte tar för många veckor på sig. I aug är han välkommen ut. Han har i alla fall slutat växa i den rasande fart han gjorde i början. I vecka 13 kunde jag verkligen inte dölja min mage. Va lite rädd att det var en 7 kilos bjässe där inne. :)
 
 
Så här såg magen ut efter 13 veckor.

På önskelistan

En gungstol i fårull som jag kan sitta i bebis rum och gunga i.

Mysig tisdag

Igår hade vi lite mys jag och hjärtat. Först blev det ett besök på Anna Gretas och sen var vi på bio. Spiderman på 3D så klart eftersom Linus är besatt av allt som heter actionhjältar. :) Men den var faktist väldigt bra. Så jag hade en rikigt bra tisdag. Det är så underskattat att äta ute. Vi gör nästan aldrig det. Nu väntar besök hos barnmoskan, det är dags att ställa sig på vågen igen. ÅNGEST !
 
 
 

Frukost, lunch , middag, mellanmål

 
 
Sitter och äter frukost, eller jordgubbar :) mums. Det är fint väder utanför köksfönstret. Nu ska jag ut i trädgården och pilla. 

Snacka om fynd !

Köpte denna klänningen. Fick 1700.- i rabatt. Det kallar jag fynd.

Då gick vi in i vecka 3

Ja då är vi inne och tuggar på den 3:e semesterveckan. Vi gör inte så mycket på dagarna, pysslar här hemma och ligger mest och skrattar åt varandra. Idag ska jag sy lte gardiner och kanske tar vi en sväng till Gränna.
 
Nyinköpta handdukar. Älskar Lexingtons minsta haddukar eller tvärrlappar som de kallar dom. De är perfekta att torka ansiktet med. Men dessa kommer nog användas till bebisen.
 

Nytt till dressingroomet

 
Passade på att köpa lite smått och gott till dressingroomet i Köpenhamn. Ljushållare, fina askar, duk och en ny tavla.
 
 
 

Mitt Sovum

Letar inspiration

Sitter på nätet och letar inspiration till vårt badrum och tvättstuga som vi ska börja med nu. Gud så svårt. Finns så mycket att välja på.
 
 
 
RSS 2.0