tjoho

Min lediga dag lider mot sitt slut. Va har jag gjort för nytta idag tros?!  Jag cyklade 7,5 mil på morgonen. Det tycker jag endå är lite nytta. Sen har jag gjort min favo sysselsättning, tvättat. Så inatt får jag krypa ner i nytvättade satin lakan o mysa. :) Ikväll har jag och Gubben min vart på Bilbingo i Sandhem. :) min favoritsyssla varje måndag under sommaren. Det är så fint där ute. Tusen kronor rikare blev vi idag. Härligt.



Nu dator har jag införskaffat mig så jag håller koll på hur länge jag cyklar och hur långt. Och en perfekt cykelväska för mobil och plånbok precis bakom styret.

Good morning Sunshine!

Det är måndag och jag är ledig. I LIKE. Har precis stigit upp, ätit en skål med Kellogs special K med bär i och har tagit på mig träningskläderna för att ge mig ut på en till cykelrunda. Nu är det bara 12 dagar kvar till Tjejvättern går av stapeln och man ska cykla så fort man bara orkar i 10 mil. De är ju en bit. Har laddar min ipod med härliga nya låtar, tro det eller ej men i förrgår köpte jag 2 cd skivor. Absolut dance summer 2010 och rock`n`roll legends. :) Nu ska det dunkas.

Texas är underbar..

O va jag tycker om honom. Han e så glad nu när han har fått ett nytt hus att bo i och ett eget fint rum.

Livet leker..

God morgon solstrålar. Eller god förmiddag är väll lite mer korrekt kanske. Igår hade jag en riktig toppendag. först på morgonen så cyklade jag, mamma, pappa och Linus ut till Munkaskog utanför Habo och fikade på Lustfyllt. Mamma och pappa hade inte vart där så jag bjöd mamma på en liten morsdagspresent. Det va himla gott. Bröden och marmeladerna är ju underbara. Och den hemmagjorda rabarber och blåbärs saften va pricken över i:et. På hemvägen hade vi riktigt roligt. Det började ös regna strax efter haborondellen och vi blev dyngblöta. :) Kallt va det med. Sen fick vi cykla snabbt hem. Det gick så snabbt att vi nästan va torra när vi va hemma. Sen hoppade jag och Linus ner i badkaret, tände ett yankee candle, öste ner med skumm och jag drack en kopp med varmt te och honung och linus drack whisky. Det va så mysigt så. Sen va det dags att piffa till sig och gå bort till Twin för att äta och roa mig med damerna. Jag hade jätteroligt men va så himla trött. Men idag är jag jätte pigg o glad. Det är ju morsdag idag så de blir ett litet fikarace senare. Ska nog åka och hälsa på min bror idag och kika in i hans nya hus. :)

Helt slut

Ibland är man bara helt slut. Man finner inga ord..pust
I

host host host

Jag får spränghuvudverk av allt detta hostande. Men blir ju lite trött om ni förstår. Och tröttare kommer jag bli imån när jag ska jobba 07.00- 21.00. Det kommer ng gå rätt snabbt. Det är ju så kul med marknader. Hoppas jag hitta nått skoj imån på stan. Brukar alltid fynda nått. Men är så trött på att köpa massa kläder. Jag blir så trött på kläder och yta hela tiden. Det finns redan så många personer som inte tänker på annat en YTA YTA YTA. Det är väll jobbigt med såna människor. Vill bara prata om va dom har för märken på byxor hit och väskor dit och äter sallad och keso hela dagarna. Usch. Tröttsamt. Jag lägger hellre mina pengar på min cykel, nya joggingskor, SKIT MAT, och ett ny termos jag kan ta med mig när jag plockar svamp. :)  Ja menar jag har ju inte ett roligare liv för att jag har skor från nått lyxit märke. Visst är det kul med fina kläder med men det jag verkligen blir glad av är att göra roliga saker. :)

Hej då

Robin Hood

Igår bjöd jag min darling på en riktig date. Bio, mat, godis, pussar,kramar och hålla handen och allt sånt som hör till. Vi gick på Robin Hood. O den va rätt bra faktist. :) Det blev en lyckad kväll helt enkelt. Nu är det dags för work. Idag ska jag förbereda inför marknaden imån. Ni missar väll inte Team sportias Tält på Hoppets Torg?! Massa fint och sjukt billiga saker.
Hej

:)

Trallallalla vilken härlig dag. Har vart ute på lite morgon promenix och nu ska jag bege mig till jobbet.
Grattis till mamma och pappa som kom 4 på JP golfen i helgen. Haha ni är för roliga. Jag hoppas att jag kan ha lika roligt med min man efter 30 år. Det skulle vara LYCKA. Ni e bäst.
Nått som är fult är cykelbyxor. Det är jätte fult. Särkilt med sån där ful blöja i. Men ack så effektivt.
Vilken bra kamera jag har på min iphone?! Den är lika mulad som resten av mobilen. FAn

Allt du behöver för den perfekta frippan


Den perfekta plattången från GHD, spray och lock/värmeskydd och glanscreme  från Bed head!
Plattången finns att köpa HÄR

Härliga tisdag

Idag har jag och Linus vart på en liten shopping runda. Alltid lika kul. Jag fick med mig en gul klänning hem. Jag älskar Gult. Så fint när man är brunbränd.






Skönheten och odjuret?!

Ibland är det kul att åka bil.

Tisdag


Idag vankas det ledighet..! Jag har lite svårt att sova. Tro jag ska byta om och ut och cykla lite :). Tycker bara det r så jobbigt att jag aldrig kan bli frisk. Jag har inte tid att ligga hemma och vänta. Jag måste träna nu innan tjejvättern. Inflammationen i min hälsena börja ordna upp sig iallfall, men tyvärr byttes den ut mot lite verk i visdomstanden. Jaja jag har mycket att göra idag så de är bästa att sätta igång..   För den som inte har mycket att göra kan jag ge er ett tips på vad man kan göra..
























Tdadadada

Hemkommen från ett lärorikt möte med vår utbildare. Idag var samtalsämnet FÖRVÄNTNINGAR FRÅN KUNDEN. Och hur man ska göra för att uppfylla alla dessa förväntningar. Shit jag kommer bli historiens bästa säljare. Trallalla.
Dagens händelse.
Jag hör någon som ber om hjälp precis bakom mig och vänder mig om och ser till min förvåning att det är killen vid Pokerbordet. Och vad menar jag nu med detta. Jo de är ju den där killen som stod jämte mig vid pokerbordet för några månader sen och överöste mig med fina komplimanger i en timme eller två. :). Han blir sådär härligt röd på kinderna medan jag skiner upp med mitt allra ballaste leende. Sen börjar spektaklet. Jag börja snacka och snacka och snacka om olika saker han kan behöva. Utan att våga säga nått står stackaren där med rött nylle och armarna fulla med saker. Han hade ju bara kommit in för att köpa en ringklocka. :) Det tyckte jag var humor på högsta nivå.
Nu ska ja sova.. imån är en lång och fin ledig dag

Måndag..

Sitter hemma och äter lunch. Idag blir det lite nyttig firre tillsammans med groddar och lite allt möjligt. Gott. :) blir en låg dags jobb idag. Ska på jobbmöte ikväll på stora hotellet sen planeras det för fullt för Jönköpingsmarknad på fredag. Det har väll ingen missat :) och helgen ska jag spendera med Alex som är hemkommen från Turky. Det blir cykling och drinkar. gooooottt..
Nu ska jag tillbaka till arbetet..imån är jag ledig. Gott.
Våra nya fina jobbar pikèer. Hot

Äntligen

Nu har jag funnit den, den absolut roligaste träningsformen. Jag kan inte annat en att tacka mig själv för att jag köpte mig en ny MTB. Det finns inget mer underbart en att cykla. Och vilka adrenalinkickar man får när man bara kör på som en idiot i backarna, när man kör i gupp och känner hur däcken lättar från marken. :) Går inte att beskriva. Jag älskar att cykla.
Underbar sikt. Vättern och stan syns fint från kullen.

Lördag kväll..

Grillning

Idag har jag jobbat lite. Sen har jag spenderat eftermiddagen ute i skogen. dummemosseleden. Lite fin korvgrillning blev det med. :) Det är väll härligt att hitta på roliga saker. Jag är ju en person som tröttnar snabbt på saker och ting och behöver förnyelse och testa på nya saker. Vandra, cykla, simma, åka skidor och hitta på annat kul. Snart ska ja ut på hajk med. Paddla kanot, sova i tält, fiska och ha mysigt. Skönt att sommaren äntligen är här. Idag kände jag sommaren på redigt när jag åt frukost, gjorde säsongsdebut för Brämhults Lemonad. Så himla go. Dock rätt mycket socker i så den får bara drickas under sommarhelgerna. :)

Linus vill ha..

Fredag kväll..

tada. Fredag kväll wohooo. Visserligen ska man jobba lördag och söndag med bara 4 timmar. Imån ska ja gå traska på dummemosse med min bättre halva och min familj. Korvgrillning, bös och skoskav står på schemat. Jag är fortfarande sjuk för den som undrar. Inflammation i hälsenan, ont i hals, nacke, rygg, huvud och mage. Härligt. Igår gick jag och la mig tjugo över sju och sov till halv 8. När jag vaknade va jag endå dödstrött. Va är problemet?!Fick mina fina klänningar idag. Snabb service. Idag fick jag också på mig mina sommarbyxor som jag inte fått på mig på många månader. Och ni känner ju säkert igen den känslar. VÄRDSMÄSTARE!! .Nu ska ja titta på så ska de låta, äta tacos och skeda i soffan. :) Det måste vara meningen med livet...

Djup

Ligger ensam i sängen och funderar på meningen med livet. Va ÄR meningen med livet?! Vad är viktigt och vad är mindre viktigt och på vad ska man lägga mer eller mindre krut på?! Den oändliga frågan..

Fias Boktips!

Läste lite böcker när jag var på semester. Tänkte bara dela med mig lite av mina recensioner.
El Choco.
Handlar om en kille från Sverige som åker fast i tullen i mexico och får tillbringa några år i mexikansk fängelse. Den va verkligen sjukt bra. Och vilka skillnader det kan vara mellan länder. På fängelset fick dom tillexempel gå en kurs i Akvarieskötsel och när kursen va slut firade dom det som ett VM guld. 145 mördare/kalibaner/knarklangare och pedofiler sitter tillsammans och diskuterar olika akvarieväxter. Den måste läsas.

Chic
En modebok med lite tips och annat trams. Kul att läsa men men som med alla modeböcker och tidningar måste man ta med en nya salt. Måste ha produkter och annat skit som skrivs. Men helt ok.

Privat
Carolina Gynning och Alex Schulman mailar varandra genom hela boken. Rolig och lite knäpp. Tycker dom är väldigt roliga båda två men det blir lite FÖR mycket.

En av Grabbarna
En bok om en av grundarna till Firman Boys. AIK:s huliganer. Läste den mest för Linus skull. Så jag lär mig lite om hans älskades lags kultur. Men det hela slutade med att jag tyckte de va rätt töntigt. Inget jag rekommenderar.

Visst är det väll skönt..!

Att ha lite färg i ansiktet. Det är så skönt att slippa sminka sig utan bara kunna gå till jobbet helt naken.

Kärlek

Sitter i soffan och tycker synd om mig själv. Då kommer mitt lilla hjärta med varm te med honung till mig. Han är så underbar denna mannen. Ofta känner jag att jag inte förtjänar honom. Han har vart helt underbar i alla situationer enda sen vi träffades. Jag kan inte begripa hur han lyckas stå ut med mig så bra som han gör. Jag kan verkligen vara en satmara ibland när jag är trött eller inte har mat i magen. Jag är iallfall evigt tacksam för att han är så underbar och jag älskar honom mer en allt och alla på jorden. Han är min prins. Och det vilktigaste av allt, han får mig alltid att känna mig som en bra människa.



Akut dödssjuk

Vet inte va som hände nu på eftermiddagen men jag blev akut dödssjuk.Halsont så in o bomben, ont som satan i huvudet, min nacke och rygg är ömma som ett blåmärke, min hälsena är svullen och verker i hela kroppen. What the hell is happening?Kanske min strikta diet tillsammans med massvis med träning på en ny semestrad och lat kropp?!Aja jag har iallfall hunnit utföra lite nytta idag. Vart hos banken och vart viktig. Shoppat lite smått. Här får ni se lite bilder på mina nya kap. Nya gardiner, nya kuddar till balkongen, nya spinningskor och och superhet BH från D&G.

Trött och illamående

Hej gott folk. God morgon denna tisdag förmiddag. Idag är jag ledig och spenderar min glamorösa tisdag med min hund och 147kilo tvätt i tvättstugan. Känner mig lite sliten idag. Började på sträng diet igår samtidigt som jag va på ett hårt pass spinning och gick en rask promenad runt munkis. Mitt huvud och kropp tycker inte om detta. Inte resten av mig heller för den delen.
Nu vill kompis gå ut.. hej så länge

Tralallla !

Nu har jag återfunnit min energi. Jaha tillbaka till kalaset. Idag bjöd jag på pastasallad med bacon, soltorkade tomater, feta, oliver, champinjoner och lite annat smått o gott. Det va nog rätt lyckat. Och eftersom jag inte gillar tårtor/bakelser/kakor och sånt trams bestod efterrätten av maränger, glass, chockladsås, hallon, blåbär och nötter. :) gott va de. Fick massa fina blommor och massa pengar. Måste ju köpa cykelskor och kläder och sånt tråkit. Mamma och pappa hade ju vart i florida och hade fina presenter med sig hem. Fick 2 fina t-shirtar från tommy hilfiger, ljus från yankee candle och va tycks om min nya fina jacka från La martina?
Jag med mina fina födelsedagsballongen och mina nya jacka.
Av darling fick jag äntligen mitt efterlängtade datorfodral som ni kan se här:

Till mig själv köpte jag 12 pashima sjalar i olika färger från turkiet och 3 klänningar från nätet.




Idag är ingen vanlig dag..

För det är min födelsedag hurra hurra hurra. Jag kan nu stolt tala om för nära och kära att idag är jag 23 år för första gången i mitt liv. Det känns väll skönt. Har precis vart kalas här hemma och jag är helt slut. Måste vila upp mig lite innan jag kan skriva en bättre summering av min födelsedag. Lite bilder på min lilla älsklings Texas.

Idag har jag namnsdag

Kvinnonamnet SofieSofiaSophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder 'vishet' eller 'Den kloka'.

Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Den 31 december 2005 fanns det totalt 86 318 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia varav 27 152 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn.

Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare. [källa behövs]Namnsdag15 maj.

Fia är en kortform av Sofia, utan egen namnsdag. Det finns 662 kvinnor som heter Fia, varav 412 bär namnet som sitt tilltalsnamn. (2004).

Fint

Jag tycker det är så fint med små texter på väggen. Ska inhandla en fin text till vårat kök. Vet inte redigt vilken jag ska välja.

Tada

Mitt nya vrålåk är nu invigd. Det blev en härlig tur till Barnarp denna fredagskväll för en bit grillkött. De va jobbigt ska nämnas. Mina lår mådde lite kasst efter gårdagens spinningpass och morgonens löparrunda. Men jag kom fram iallfall i hyfsad tid.

Tillbaka till verkligheten

Gör en bombstart på min hemkomst och körde ett hårt pass spinning i går kväll och har precis vart ute på en runda i spåret. Inte långt kvar till del 2 av tjejklassikern går av stapeln. TJEJVÄTTERN. Börja känna mig lite stressad och har lovat mig själv att ja ska träna som fasen nu de 3 sista veckorna. Behöver bli av med 4 kilo och träna min uthållighet så ska nog dom där 10 milen på cykel gå som en dans. Traallallaa. Nu ska ja jobba.

Varmt, skönt, roligt, underbart !

Im back

Tillbaka i svergie. Det är kallt här. Jag ser ut som ett freak. Jag fjällar lite här och där. Vilket känns surt innan jag ens är hemma. Haha fan me. Nu ska ja sova några timmar innan jag ska upp o jobba. Usch

Merhaba

En liten hælsning från turkiet. Vi har det varmt och gott. Bor på ett riktigt fint hotell. Parscha bay eller nått liknande. Hær finns det att gøra. Minigolf, tennis, pingis,biljad, shack, vollyboll o turkar som gør flætor i håret. Jag tycker det ær lite før varmt så jag ær rætt glad att det ær molning idag. Vi har haft en 3-4 dagar med lite sæmre væder. Vi har det iallfall bra jag och darling. Myser som aldrig førr. Underbart


Hotellet !
RSS 2.0