Marknad tröttar ut mina fötter

Idag har ja sjukt ont i hälarna. Känns som ja går på en överkörd igelkott. Igår började jag jobba 6 ?!? gick upp 5.30 ...helt sjukt. Men endå mer sjukt att jag jobbade mellan 6-21.3 och satt ner max en halvtimme å hela dagen. Stog i tältet på hoppets torg och sålde cyklar så det rök om de. Men som tur va hann jag göra lite fynd på lunchen. En polo jeanse t-shirt blev de, marco polo skärp, ögonskugga i snygga gröna och turkosa färger, solhatt, öronhängen och lite annan skit. Nu ska ja iväg och jobba igen men inatt ska ja entligen få lite semerster och åka till grekland..sköööööööönt! hej svejs

Glass

Glassen är inte slut förens man får flisor i munnen

blåbär

Igår gick jag till brosan och fikade. Han hade gjort blåbärspaj. Eller rättare sakt 5 kilo blåbär och ett gram deg. Men gott va de endå. Att han ens hade försökt duger gott o väl. Mer kan man inte förvänta sig av killar. Bara av victyor för han har gått matlagningskurs!!

image451

?!?

Tro det eller ej men idag har jag träningsverk. Lite ovanlig känsla, men armarna är helt bortdonade. Igår beställde jag och Victor resa. Rhodos blir det. Åker på lördag natt. Tänkter ju fira lite att vi lyckats va ihop ett helt år utan att slå ihjäl varandra. Bara de är ju en bidrift i sej. ska cykla och köpa solskyddsfaktor till oss nu för de kommer behövas. Vi har nog rätt lätt för att bli röda ocg brända och de vore lite otrevligt.

nu får det va slut

nu får de va slut på all träningshets.. Nu har man tränat varje dag minst en gång i en månad. Börja blir lite små trött och stressad över denna hets. Jag vill endå inte vara smal uten mitt största mål är att slippa vara en brulè pudding. Och va snygg i mina klänningar.

nu får de va nog...

omg

idag blev ja kär i en ralf lauren klänning...fiiiiiiiiiiiiiiin ska köpa den imån!

idag köpte ja en fin t- shirt till victor me! han e rå fin i den. imån e de jobb igen.

image449

image450

sommarjobb?

Nån som behöver sommarjobb?

älsk

Fan va ja älskar mina cyklar..de bästa köp ja gjort...!!vägen mellan barnarp och ekhagen är den också underbar..lalallalal

Mamma <3

Sitter hemma i barnarp hos mamma. Vi har precis ätit. Hon har lagat min älsklingsmat och skämt bort mig. Mina mamma är den bästa som finns. Hon vet direkt när man är lite deppig. Då kommer hon i full kareta och gör så man mår som en prinsessa igen. Hon ska få nått jätte fint på morsdag. Annas blir helgen lugn, som det brukar nu för tiden. Antingen träffar kompisarna en ny kille och så hör man inte mer av dom, eller så tvärt om gör dom slut med en å sen skiter dom i en. Tur att jag har mamma. Älskar dej mamma...

image448

hejja hejja

hejja charlotte..trallalalla

image447

vill ha

försöker få tag i ett par asics noosa.. snygga som få..

image445

dessa får bli nödlösning


image446

nu är det dags att bli lite lättare i spåret..

Sova

ja vill sova men ja orkar inte resa mig från soffan, dagens största problem. 

image443

Victoria Secret..

Kul när man sätter på victors kamera så får man syn på bilder på hans kompis i mina nya victoria secret trosor, utan nått under. Hur sjuk får man va?! Tydligen så har han sprungit runt med dom och gjort massa snusk. Och en snäll kille som man trodde va snäll och skulle säga till, tog istället fram kameran och fotograferade och hade lika roligt han på min bekostnad. Hans andra kompisar åt samtidigt upp min fina chokladkaka som ja oxå fått i present. Så just nu har hans kompisar besöksförbud här hemma när jag är hemma.



Snygga bilder dom lägger upp på nätet, riktiga mästerfotografer....inte!!

image441



Golf bakfull i gummisar

Idag har jag och Victor vart på kalas. Sen har vi spelat golf. Köpte nya klubbor igår som ja tänkte spela in. Tyvärr va det lite för blött för mina nya golf skor, blev gummisar. Igår hade jag kalas här hemma. Fick massa fina presenter bland annat underkläder från Victoria secret och en rosa fin prinsses ask. Hade skit skoj. Tack Anna, sofie, alex och fia för trevligt sällskap. Sicken för fest vi slog till med.  Victors kompisar åt upp min choklad ja fick av anna o sofie och prövade mina underkläder så dom är portade från östra storgatan 102 på obestämd tid. 


image434

image436

image438

image439
image440


Rock

image433

Födelsedag

en så länge har min  födelsedag kännts bra. Jag bjöd på tårta på jobbet och jag har fått massa fina presenter och gratulationer. Känner mig faktist rätt omtyckt idag. =)

Victor har skämt bort mig som bara den.

En fin peak performance tröja, tommy hilfiger shots och en jätte bukett rosor. Han är för bra den där. Han stog och fotade mig när ja skulle gå till jobbet idag.

image432

image428

Sen har jag vart på försäkringsmöte idag på jobbet. Nått speciellt och extra bra för oss på team sportia. lallalllaa...så om ja dör nu får mamma o pappa massvis med pengar.

idag är ingen vanlig dag det är min födelsedag

hurra hurra hurra..

dagen har börjat bra. jag känner mig ett år äldre och det firades med att ta bort efterfesten. Nu är jag en fullfärdig kvinna.....not!


<3

Idag vill ja ägna en liten kärleks tanke till min lilla Victor.

Du är det bästa ja vet Victor.


image424


Vätterstrands mys

Igår satt vi på vätterstranden och mös. Jag ,victor,henke, jacob, oscar med tjej, jocke och ogge. Så de va fullt ös. Vi grillade massa gott och ostbricka och hela köret. Victor som brukar vara lekledare höll i kubb spelet, mitt lag vann, va annars.


image421
image422

Idag har jag och mamma spelat golf. Jag köpte en ny klubba idag. Skit bra. Martin kom upp och tittade på sista hålet. Han hade en ny bil, dock på lån. De va den snyggaste ja sätt typ.

image419

image420

11 månader..

igår firade jag och victor 11 månader. Snart ett år. Jag hade köpt lite fina presenter. Men jag fick ingen tillbaka dock. Men vi va på bio och hade lite trevligt. Snart fyller ja år..weeehhhooo.. fast just nu känns allt tråkit..




jaaaa kakakakk

nu börjar lost hej svejs

Shopping i massor

Idag har jag och Victor hunnit med massvis. Vart i Göteborg, freeport, borås, gällstad och golfat. Det blev lite mer in handlat en väntat.

Pepe jeans kjol
2 par leggings
golfskor
smink
lite saker till hemmet
lite underkläder
2 bommerang skärp
roxy sol hatt och lite annat " jätte viktigt"



image413 


Sen blev de en golfrunda med mina nya inhandlade skor.


image414

image415


image416

image417

image418

lalallala

Igår va ja ute o slirade med Ville, henke, jacob, henke, ågren och oscar. Vi spelade lite nattbowling o satt på piren och mös. Gick hem hyfsat tidigt eftersom vi invetnterade idag mellan 8 - 6.. ganska sköna pengar  woho. Imån ska ja o Victor ha kvalitets tid, åka till göteborg och stosa.  


image399
image400

image401

image402

image403

image404
image405

image406



image408

image409

image410

image411

image412

Skrämmande..

Min lillebror va nyss här med några poolare och hälsade på mig o ville. Och de va väll trevligt till en början innan ja förstod att han va full som en kastrull. De känns så konstigt o se sin lillebror full. Första gången började ja lipa, samtidigt som man blir förbannad. Idag ville han mest kramas, säga att han tycker om mig och saknar mig, att jag är bra på golf och kramas lite till. Han va endå rätt söt. Victor fick oxå en kram och en liten kärleksförklaring att han är mycke bättre en min förra kille och att han är älskad. haha de va lite gulligt. 

Men visst känns det skrämmande när ens syskon börjar växa upp och saker och ting förändras.... de vill man inte.... 

image329


Pappa är världens roligaste !!!

image398

Det finns ingen över 40 som är så rolig som min pappa...
RSS 2.0