Livet är slut

dey är iallfall som de känns just för tillfället. Känner mig döds sjuk. Jag har frysit, hjäspat och kokat i andsiktet hela dagen. Tror der finns en chans att mitt huvud sprängs tyvärr. Olyckligt men sant.  Tur att de var typ bara 2 kunder idag inne på jobbet. En av dom var min pappa och den andra va store brossan. Imån kommer mamma o hälsar på, då ska vi luncha.

Blev kär i ett lampbord idag och en fotboll hos en leverantör vi jobbade med på Em. Fina saker har som, lite typ newport stuk.

www.artwood.se

image192image193



image194

Skratt fest

japp det är precis va jag har haft hela dagen. Har skrattat hela dagen hela tiden. Vet inte va de är frågan om men allt har varigt skoj idag.Och det blev inte bättre när jag såg chuck and larry, som kan vara en av de roligaste filmerna jag sätt.

image191

Anna har blivit BM

Jaha nu har anna gått och blivit ett Bm precis som ja. (Brill mongo). Och hon va snuskit snygg i sina. Hon såg så smart ut att hälften skulle vara bra nog. Och en bild på Anna i sina brillor får ni se en annan gång.

image190

Ja ska bli mamma..

Ja iallafall plast mamma. Jag har nämligen skaffat mig ett fadderbarn. Han är super söt, heter Sen Li är 6år och kommer från kina.

image189

Shit ponfritt..

Idag har jag handlat så man skulle kunna tro att de brinner i plånboken. Jag och Victor har vart och handlat saker inför flytten. Och listan blir hur lång som hellst...

Tallrikar
bestick
glas
hatthylla
sko hylla
vinställ
bag in box ställ
sko hylla till garderob
klocka
wok panna
å typ 4135 andra saker...

Nu är jag trött. Ska göra lite tacos och krypa ner i soffan. Sen ska jag försöka få ihop lite möbler, ska ta hjälp av min rosa verktygslåda..!

image187

Bio..

Igår va jag och victor på bio. Såg I am legend. Så där bra va den la. Men inget jag skulle rekommendera direkt. Jag har ont i huvudet idag för Victor fick in en redig box på mig inatt. Han pratar jämt i sömnen och slåss när hon drömmer nått dumt. Nu är jag väll rätt van så när jag märker att han ska sätta sig upp och börja tjata trycker jag bara ner han i sängen å ber han hålla käften o sova. HaHa, han e så söt. Kom ihåg första gången jag skulle sova hos honom, då satt han sig upp mitt i natten och frågade, va gör du? eehh ja sover sa ja och undrade va som var hans problem. Funderade på att åka hem föst men ja somnade å då va han tyst sen. Men det var faktist lite skoj.

tutti frutti

Igår på jobbet kom det fram en utländsk tjej till mig och frågade hur man hittade till tutti frutti?! men det visade sig visst efter en stund att hon menade friskis och svettis.

Bakis söndag med skruvar

Idag var det inte roligt att gå upp. Och som alltid dagen efter lovar man sig själv att det aldrig surpla Rosa pantern och Caprinorska mer. Men roligt de hade jag, tills dom fyllde centrum till bristningsgränsen och nån la av en rökare i trappan där man var helt ihop klämd bland svettisar. Det tog mig en halvtimme att gå upp till övervåningen för att uppsöka toaletten och väl där uppe va det 546 meter kö. Så ja stor och gormade en kvart med en snubbe i köket om att ja skulle få låna deras toa. Men de gick ju absolut inte. Så ut gick jag i rask takt arg som en klimakterie kossa och kissenödig så de kändes som blåsan var stor som en pilatesboll. De hela slutade med att jag hamnade på Bishorp Arms med 60+ lediga toaletter och en 50 årig gubbe med hästsvans, skägg och cowboyboots. Mina vänner är underbara varelsern hur skulle man klara sig utan dom.

En bild hamnade jag på me såg jag idag. Undra va de är för jävla nöt som springer runt och ta massa bilder. De här ska hon få fan för.

image186

Så dagen började jag med att knapra less fat skruvar som man lätt blir besatt av. Fasst nu är jag på topp igen, har precis vart ute och sprungit me hugo. Nu ska ja åka gymma. hej

Skicka till månen?

Sverige skulle behöva lite mer folk att skicka till månen tycker jag. Så vi får lite mer pondus. Jag har ett litet förslag på att vi skickar dessa 3 små nördar.

image184

Dom kan ju ta med sig sin singel me. Så kan dom ju lämna kvar den på månen.

image185

Fredag...

Jahopp då va de full farm mot helgen igen! Veckorna går jätte snabbt. Imån blir de lite partajande, de va ju ett tag sen.
Pappa va lite sur idag för dom hade tjatat på han på jobbet så han hade satt sig i massage stolen och skitit i alla. Det är så roligt när han berättar. Saknar verkligen Em och att jobba me pappa, han e så rolig. En gång när jag gick å letade efter honom på jobbet så hittade jag inte honom någonstans. Då ringde jag från min mobil, då hörde jag att de ringde under ett bord. Och där hade pappa krypit in bland alla möbler, hämtat en madrass och låg och sov under ett bord för han sa att han hade ont i huvudet. Haha de va för roligt.

Fast jag har rätt roligt på mitt jobb nu oxå. Idag hade någon målat om linnè som hitler på en tjugolapp när han skulle betala . Det hade jag ju inte redigt räknat med så jag fick lite problem med att sluta skratta. Sen kom Victor som en ängel till jobbet med en fin present till mig. Jag fick en gant kofta. Så imån ska ja köpa skor till honom. Köpte ett par super goa mjuka underbara hestra vantar idag. Och så klart i rosa.

image177

Jag längtar tills den 5 feb. Då börjar nya avsnitt av House. Jag ÄLSKAR honom. Han är sjukt rolig.

image178


Grönt är nog en färg jag aldrig har haft på mig. Och mer sugen blir jag ju inte när jag ser dessa små kvinnor i sina uggle klänningar.

image179

image180

image181

image182

image183

blått är flott

Idag har jag ätit hela dagen. Började med frukost på Wienerkonditoriet, pankakor på lunchen och pizza till kvällsmat. Fan va äckligt tänkte ja först skriva men nu ångrade ja mig. Fan va gott jag är värd var enda liten pizza slice. Det var så sunkit väder idag så jag muntrade upp mig med att köpa ett par öronhängen i min favorit färg , ljusblå. Och de hjälpte, lite iallfall.

image173

Kan man inte ta å ge snillet som kom på denna ideèn nobelpriset?!

image175

Skoställ. Tror ja ska köpa ett tio tal och montera in i en garderob. Då kan jag köpa massvis med skor. Lycka är den som har fina skor.


image176

image163image143image108

Onsdag

idag är det onsdag för alla som har missat de. Idag har det väll inte hänt så värst mycke. Köpte en jeans kjol som ja ska ha på jobbet. Sen har jag varigt och tittat på Dalen Hockey. Nått som jag aldrig gör om igen. Tycker det är rent ut sakt pinsamt att se på. 30 betalande gärster, halva laget är lönnfeta eller små och taniga och det enda som dom är riktigt bra på är väll att festa. Sen har jag väll lite konstig syn på sport som jag ska försöka förendra. Jag tycker att ska man hålla på med nått så ska man vara bra, annars kan de kvitta. Fasst då hade de vart rätt mycke folk som inte gjorde ett piss på dagarna iof. De tål la att tänkas på. Nu ska ja spela biljard.

snyggast?!

Såg att Charlize Theron blev utsedd till världens sexigaste kvinna. Vilket jag inte tycker är så jätte konstigt iof. 
image172


Om jag skulle få min egen lista med mina porrigaste killar så skulle den se ut så här.
 
 image167

Victor så klart på en första plats. Han är de finaste jag vet!

image168 Mattew Fox

image170 George Clooney

image171 Wentworth Miller

Idag är en jobbig dag!

Idag är jag trött, kom precis hem. Har jobbat sen 8. Nu ska ja och Victor åka handla nått gott o äta, en bra film och bara krypa ner i soffan och mysa hela kvällen.

image166

Lost är lost

Har vatt ute o tränat lite nu. Fick ont i magen när jag började tänka på att mamma ska börja med gi idag och hur det skulle kännas om hon va smalare en jag.  Aldrig, så idag har jag skippat godis påsen och knaprat gi bröd jag också.

Fick ett medelande av min gamla kille idag. Han hade drömt om mig inatt och undrade när jag skulle komma o hälsa på. Han är för rolig han.

Imån måste jag upp tidigt för vi ska ha sko utbildning vid 8a, puh...!

Imån ska ja och Victor äta tacos me..det ser jag fram imot, vi ska hyra film också å han ska få välja ... men jag kan inte lova nått.

Eftersom jag är typ besatt av min diesel väska jag fick i julklapp funderar jag på att köra en ny så jag inte sliter ut den så den går paj. Denna tyckte jag va grann. Känndes lite jja över den.

image164

Nu ska ja sova. Ja längtar efter LOST , någon som vet när de börjar? Helt sjukt jag följer inte en enda serie på tvn just nu. Tittar på tv typ en gång i veckan. Det är för dåligt.

image165

Nya skor

Idag har jag köpt nya skor..! Får se om dom får plats bland de andra 350 paren.

image163

harry potter

har precis tittat på harry potter. Jag bara ÄLSKAR dom filmerna. Men varje gång blir man lika besviken på att det inte är verklighet =/ . Jag vill också kunna trolla och vara osynlig. Victor hade ställt upp dvd fodralet precis jämte tvn, fråga mig inte varför. Kanske för om man råkar glömma bort va man tittar på så blir man påminnd. haha..! 

Imån har min mamma som så många gånger förr fått för sig att ta tag i sitt liv och gå ner i vikt. Hon är nog trött på att jag o pappa kallar henne Rullta. Jag och pappa skrattar åt henne för vi vet att hon kommer totalt misslyckas. Förra gången försökte hon men vi hittade alltid spår av godis i hennes väska. Plus att hon inte verkade  fatta att vi förstod att nått va fel eftersom hon bara åt sallad men inte gick ner i vikt. Hon är för rolig min mamma. Jag gillar henne rund och go. Jag hatar benranglar. För mig är benrangel lika me torr boll och psyko. Eftersom när man äter dåligt blir man ett psyko. Men visst finns det benranglar som äter som svin men endå är smala. Ett bra tecken på de är sofie, men allt hennes fett lägger sig nog i pattarna, dom är enooorma. Jag tycker de är fint med lite fett på kroppen. Så mer max och 12ans pizzeria åt folket och låt kaninerna ha sin sallad ifred. 

Imån ska ja få nått fint. Vet inte va ja ska köpa men ja ska sova på saken.

bingo

Idag har jag varigt trött hela dagen. känns som jag ska somna snart. 

idag vann jag en choklad kaka på tipspromenaden, victor blev as arg och ville aldrig mer gå. Han är för go han. Sen va vi och bowlade en stund då blev han arg igen för ja fuskade nog lite tro ja. Sen har jag varigt trött och flummig hela dagen så ja brukar bli rätt körd då. Satt och tjatade om att om man är svettig i röd tröja så får man rödlökar. Han tyckte de va tråkit och blev arg på mig igen. Ibland går jag nog han på nerverna =) . Ja ska skärpa mig. Men han e så söt när han e lite sur. Nu ska vi titta på Harry potter. Imån måste ja träna.   

dåliga impulser

Idag på jobbet stod en man och dam och prövade ut skidor till damen. Mannen stod och drog i frun och sa va på skidan hon skulle stå. Då kommer jag i ett nötskal och på ren inpuls gormar " tyngden på dal skidan ÄLSKLING " och vi börjar gap flabba alla . Det gick bara inte sluta, de tog nog en 5-10 minuter innan vi hade lugnat ner oss. Men så fort vi tittade på varandra så började vi skratta igen.Och folk började skratta för att vi skrattade och de hela slutade att alla skrattade. De va faktist sjukt kul. 

Bio rio stadens biograf

Bio rio stadens biograf här visas filmer som king kong..bla bla....! Tror jag har tittar för mycke på lilla jönssonligan och cornflakes cupen. Det jag försöker få fram är att idag har jag varigt på bio. Såg national treasure, det är min nya favorit film helt klart. Riktigt bra, Diane Kruger är en läckerbit av hög rang.

Hv matchen va också riktigt bra... spännande om inte annat. Och på jobbet var de lungan..folk vågade la inte sig hemifrån för stormen som aldrig kom. På jobbet blev jag bländad av solen. Där jag är lyser solen alltid ;) . Jag saknar Anna och benny, va några dagar sen vi sågs. 

Victors mamma har köpt en jätte fin stekpanna och en rosa fin bunke man kan baka i. Den e så fin så ja kommer vilja bara varje dag. Hon är bara för snäll hon. 

Skulle vilja ut o springa nu, har massa energi i kroppen. Men jag ska ta me hugo och gå tipspromenad imån.   


Det var visst några som tyckte de va rätt käppt av mig att vilja köpa en kjol som jag inte trodde jag skulle passa i, ni fattade nog inte redigt hur jag menade. Nästan alla tjejer köper balklänning men hur många kan säga att dom verkligen passar och känner sig hemma i en sådan, INGEN typ. Jag älskar klänningar. Klänningar är väldigt femenina och jag är har vältränade ben och rätt maskulin i kroppen så visst skär de sig lite när jag har klänningar på mig. Jag passar inget vidare i klänning men jag älskar klänningar och kommer alltid ha dom på mig. Hittar man nått man tycker om så blir man ju glad av att ha på sig det även om det kanske inte alltid passar.  Man ska helt enkelt ta på sig va precis det man vill när man vill. 


Brossan köpte en lägenhet i veckan bara några hundra meter från där vi ska bo. Hoppas han flyttar utomlands snart då så jag kan flytta in. nej ja tar tillbaka hoppas inte han flyttar, då blir de så tomt hemma. 

Jag vill köpa en ny bil. Fundera på en miljö bil, men det blir nog en mini cooper. Så ska ja köra om victor i hans mini. Då kommer han bli sur och boxa sönder ratten på sin bil. hehe...

 

ursäkta

Det var någon som tog illa upp för ja råkade stava mest med ä istället för e. Så jag ber så himla mycke om ursäkt. Undra va som händer me mig nu? Kanske ett träd som faller över mig i stormen? eller jag bli uppsagd från jobbet eller så händer de absolut ingenting eftersom det inte spelar någon vidare roll hur man stavar ? ska fundera på den ett tag.




Idag har jag fullt upp. Ska jobba 4 timmar, känns inte lönt att åka dit ens. Sen ska ja på hv. Efter det på bio sen hem till Victor. Så det blir full rulle... Imån får ja vila ut.

Vill ha..

Såg denna kjolen som jag blev lite kär i. Inte för att jag tror att jag skulle passa nått visare i den, utan mäst för den är en fröjd för ögat. Ska nog sova på saken och är den de första jag tänker på på morgonen så slår jag till...

image162

Djupt olycklig

Satt precis och funderade på om inte Hugo kommer trivas i en lägenhet . Då kommer jag bli djupt olycklig.

image158

image159

image160

image161

kul dag på jobbet

Idag har jag haft skoj på jobbet, många roliga och orginella kunder. En gubbe anklagade mig för att ha sålt hans cyckel. De va ju lite taskit förståss. Men hans assistent kom till slut noch då löste det sig. En annan gubbe blev så sur fr att hans cyckel reperation kostade lite mer en vad han tänkt sig så han tog ett varv med cycklen i affären, och plingade till på en tant som stog i vägen så hon höll på att få en hjärtinfarkt, 

 Nu sitter jag hemma hos martin och tittar på martin. Han får ju betala matchen om han vill att ja ska se den så klart. Köpte en lexington matta i förrgår så sen måste ja åka hem och se hur den passar till resten av mitt möblemang.

Badminton

Idag har jag spelat badminton med mamma, pappa, moster o hennes man. 2 timmar, det var nog lite längre en vad mina fötter orkade efter att har jobbat och gått hela dagen. På tal om brulè puddingar så var de precis vad mamma o syrran såg ut som. Dom såg ut som två 10 åringar som skulle lära sig att spela badminton.Det första dom gör är att springa in i varndra och flyga ner i backen. Men helt dåliga var dom inte, nupp. Pappa som är lite skumm ibland fick för sig att han skulle slå så högt som möjligt varje gång, och gärna träffa taket också. Mamma som va hetsig som tusan hade lite problem att ta sig framåt och bakåt i banan. Hon liksom stog kvar några sekunder på stället innan benen liksom förstod att hon skulle röra sig åt ett annat håll en upp å ner. Så hon stod mäst på stället och studsade.

Har skit ont i fötterna idag, måste lägga mig i badet .

konstiga fobier

Undra vart man ska vända sig om man har konstiga fobier. Jag har fobi mot stora bröst. Jag får rysningar i hela kroppen när jag ser stora bröst. Särkilt när dom är lite slappa som två brulè puddingar dom skakar när man går och fortsätter dallra när man har stannat. ussccchhh...! ibland drömmer jag mardrömmar om brulè tuttar när jag varigt ute på krogen. Tack gode gud för du gav mig lagom tuttar. Inga stora bomber eller små hängande pattar som ser ut som små tax öron. Fast mina kompisar har stora bröst och dom är ja inte rädd för så jag har nog överreagerat lite kanske. Jag tar tillbak de ja skrev då. hej då 

Allergi chock

ida hänge nått sjukt knäppt. Hade varigt hos Victor på racketcentrum och fått en jätte go kaka. Skulle bara gå några hunda meter till kinnarps arena för att titta på hv när ja plötsligt får en sky dundrands allergi chock. Börja hyperventilera, bli knallröd i ögonen och se helt mysko ut i nyllet. Det svullnade upp som en ballong. Fick sätta mig på trappen utanför och vila lite. Sen kom en vakt och skulle hjälpa mig men jag kunde typ inte snacka, fick bara fram typ kaka. haha. han trodde väll att ja va nått bortskämt jävla barn som hade börjaty stor lipa för att ja inte fick en sockerbulle på macken. Fick vila en 5 minuter sen fick ja fram att ja troligtvis fått en allergi chock då började vi gap skratta sen gick ja upp och satt mig hos mamma och tittade på matchen helt svullen. haha. de va helt sjukt. Skulle nog behöva doktor house för att lösa de fallet. 

Smart tips till alla fejk brunetter

Eftersom jag igentligen har blont hår så ser ja rätt lätt tunnhårig ut när ja börjar få lite utväxt. Och ibland orkar man inte färga håret. Då heter räddningen brun ögonskugga. Som man kan lägga där de behövs, de blir perfa.

image157

Kvalitetstid med mamma

Idag har jag och mamma haft mys dag. Mamma tog ledigt från jobbet för att va med mig. Hon är för go den där mamma.Vi har varigt och shoppat, ätit god mat och vatt ute och lekt med hugo. Köpte 2 par chinos till våren. Ett par boomerang ( rosa va annars ) och ett par ljus bruna. Mamma köpte en svart jätte fin tiger väska. Men ho vågade inte säga nått till pappa så hon lånade pengar av mig så länge. Haha. Sen när ja skulle åka köpa hårfärg behövde ja mina pengar så när mamma o pappa satt o fikade ropade ja på mamma, kom hit nu mamma vi måste diskutera och då började hon as garva och ja me, så vi stog och as garvade båda 2 och pappa o victor fattade inte nått. De va skit skoj.Så mamma ha gömt påsen bakom soffan för hon ville inte visa den idag eftersom pappa har ont i ryggen, hahaha.



Såg en bild på Rihanna på internet föresten. Fan va hon ser ut. Hur kan man tillåta sig att blir så ful när man ha varit så söt. De hade jag aldrig gått me på.



NU

image154



image155

image156

Vill sova mer

Hade gärna sovit hela dagen. Men de fick ja inte för mamma o pappa. =(  Hade as roligt igår med Anna. Tittade först på matchen på hennes brossas 50tummare. Vilken match de blev ojoj. Sen gick vi ut en sväng nyktra och odrägliga, enda sättet att fula sig helhjärtat. Hon är för rolig den där kling. Jag hade fått på mig en as ful klänning, som tydligen ingen annan ville ha eftersom den blev över på rean. Men den va betydligt snyggare på mig en på galjen iallafall och det va ju skönt.


Senare skulle vi in och pudra näsorna på toan. Men de stog utanför på en skylt att toan va sönder så en kille skrek på oss , då sa Anna jag skiter i toan. De va ju lite humor i det. En annan sak som va rolig va att vår gamla tränare va skit full och går fram och frågar en kille i glasögon varför han har en cyckel på näsan. haha.

image147

image148

image149

image150

image153


Idag ska ja ha storstädning i mina rum och i alla gardrober ja har min skit i. Sen ska ja ut i garaget och kolla va jag har tryckt in för möbler och skit som ja ska ha när ja flyttar. Så ja vet va ja behöver köpa. Ja vet iallfall at jag har 3 olika matbord så om nån behöver nått så säg bara till.

gå gå gå gå

Nu har jag ont i fötterna. Har gått hela dagen. Först gick ja från victor ner till stan, från stan till a6. Sen gick ja på a6 en stund sen gick ja till kinnarps arena. Jag har varigt hurtig med andra ord. Sen har man fått lite gjort me. Böt stolek på tröjan ja fick av Victor. Blev jätte kär i den. En peakperformance tjockis tröja som ja ska ha när de blir kallt ute. Han är för fin den där Victor.
image144

Eftersom vis ska flytta den första mars så har jag fullt upp att titta på hemma prylar. Så idag köpte jag jätte fina,goa mjuka påslakan till oss.

image145

Men det var lite synd att det inte fanns små hål i kanterna som man brukar ha på vissa påslakan. Som man kan hoppa i, sticka ut fötterna och springa runt hemma som en jätte bebis och skrika. Det va ju lite småsurt.  Hittade en ett jätte fint lexington nattlinne men de känndes som de fick vara nog med dom så ja gick vidare. Men sen blev ja så ledsen så ja köpte en kjol och en mössa istället och tröstade mig me.

image146

Nu ska ja åka ner till Anna och hennes bröder och titta på hockey och ha de gott.  HeJ dÅ

Snuskiga Handukar

Det finns inget jag ha hatar handukar mer en handdukar som varigt i en bastu. Dom luktar marie kex så man blir illamående. 

Lets dance har börjar igen. Shit vilka blåsor dom ligger inne me. Tilde Fröling är porrig. Men killarna ser ut som små homosar hela högen. Fast Tony Rickardsson är ju häftig.

Nu ska ja äta natur chips och pepsi max och njuta av lite ledighet.


Föresten sålde en motions cyckel till en gubbe med rullator idag, undra va han ska ha den till.

Nästan sålt en cyckel.

Idag har jag nästan sålt en cyckel. Dvs, han la undan den och skulle hämta imån. De känns bra. Skorna på önskelistan fanns inte i min stolek så han skulle skicka efter det så jag fick köpa ett par new balance så länge, medans ja väntar.

image143

Ja va får man alla pengar ifrån igentligen?! o nej dom är inte från pappa Owe ; )

Nya skor?!

Idag ska jag nog unna mig ett par nya skor ja kan jobba i. Dessa står högst upp på önskelistan.

image142

Första dagen på nya jobbet

puh äntligen tog dagen slut. För första gången i mitt liv har jag kännt mig helt efterbliven. Idag fick jag en fråga av en kund typ. Hej jag behöver en kabel till min 563 växlade herr cyckel med dubb däck och special styre, typ. Och va fan svara man på en sån fråga, ja kan typ INGENTING om cycklar. Du lilla gubbe då ska ja nog rekomendera dej att åka till Sportsson istället hej då.
Sen fick jag en fråga om skid valla. Oj va klockan va mycke nu har jag nog lunch rast ha de bra heeeeeeej.
Men ju längre dagen gick destå bättre blir man ju och de sista timmarna så sålde jag en skateboard på enbart inproviserad fakta. Hon ställde lite frågor och ja hittade själv på mina svar men hon tyckte nog de lät rätt bra för hon köpte den iallfall. FY på dig Fia. Ja ska skärpa mig imån ja lovar. Det blir ju lite pinsamt om man börjar hitta på egen fakta till någon som redan kan 100grr mer en mig. Typ en skidåkare som ska köpa skidor och frågar mig om råd. Jo den här skidan fick bäst i test den åker Kalla me nu surru. Eh Nej de gör hon inte säger kanske han då. Eh håll käften på dig gubbe, hon börja me den imån. Jag har väldigt svårt för att erkänna att ja inte kan.

Ne skärpning på mig.


Tittade två perioder på hv. 3-1 stog det när ja gick. Martin gjorde första målet och fick ett par skor från intersport såg de ut som, ska nog ta dom och byta och köpa i min stolek. Han har redan för mycke skor.


Nu ska ja ta ett varmt bad sen ska jag krypa ner i min säng och sova tills ja vaknar.

image141


Nytt jobb, ny parfym och en ny upplevelse på Konsum

Hur roligt kan det vara att åka till konsum och handla? Jävligt roligt rent ut sakt. Igår skulle jag och Victor ner till konsum och handla tacos. Det första man får syn på är en jätte fet tant invirad i svart skynke sitta i en utav gångarna på en campingstol och ge order åt sin sparris till man. Purjolööööööök skrek tanten medans sparrisen sprang sig svettig mellan hyllorna för att snabbt hämta allt hon hade på sin kilometer långa lista. Ja höll på att dö av skratt. Sen efter en stund när vi står och väntar på att någon utav de sega kvinnorna i disken skulle komma ut med mer köttfärs så får ja syn på en rätt ung man kanske runt 30, går runt med en hemma gjord kundvagn gjord av en gammal barnvagn och en blå ikea påse. Då brast de, jag kunde inte sluta skratta. Jag blir så jävla trött på mig själv ibland att jag bara har lust att be mig sjäv dra åt helvete. Victor skämdes ihjäl och började pilla på en hållare med resept, så den flög i backen och recepten låg ÖVERALLT på golvet. Då åkte vi hem.



 Året har startat sjukt bra och idag fick jag mitt första fasta jobb. Team Sportia blev det. Hade aldrig kunnat tro att ja utan erfarenhet som har gått barn och fritid skulle få det. Men här glider man in på ett bananskal. Så idag har jag och victor tittat på ny bil och pappa har fixat en lya som vi ska åka titta på. Flyt det är precis va jag har för tillfället. Men det är väl förtjänat.

image138

 Firade mig själv lite me en ny parfym. Den luktar hallon, fast inte bokstavligt talat. Van gils aura.

image137

Rätt i krysset

Snyggt mål av brossan idag, den satt där den skulle minsann. En aning tur kanske men fint va det.

image136



http://clients.playout.se/goservice.aspx?service=/swe/webbrowser/hockeyligan/service_webtv.xml&contentID=7F09554B38CDF7ECB0681331643826A2&startContent=stream

Victor luktar gott

Köpte en parfym till Victor i Mora och den luktar så gott så det är nästan så jag inte vill att han ska använda den, mer en när han är med mej då.


image135

Mora, hundfjället och en ny mobil

Puh hemma igen. Trött som som en zombi. Har åkt bil halva natten. Men roligt , de har jag haft.

I torsdags va jag mamma och pappa i hundhjället och åkte lite skidor. Sjukt roligt hade vi. Det började med att pappa skulle köra in och titta på stugorna innan vi parkerade. Och som vi alla vet så kan män inte göra 2 saker samtidigt så det slutade med att han körde ner i diket och vi kom inte upp. Jag och mamma satt och as skrattade när pappa stod utanför och skottade. Men till slut kom vi upp på banan igen, när vi fick hjälp av 10 pers och en stor grävmaskin. Så mot alla odds så hamnade vi till slut i liften. Vi såg verkligen ut som familjen tajkon. Pappa i sin stora Hv overall , mamma hade shock blå dunjacka och röda byxor och jag såg väll helt okej ut.  Vi åkte i led nerför backen och hade ja stått bredvid hade jag garvat ihjäl mig åt oss. Sen körde vi i vårat led i full kareta in i trollskogen. Föräldrarna och barna undrade väll va vi höll på me. In bland guppen flög vi runt och gap skrattade folk måste verkligen tro att det va nått fel på oss.

Sen mitt i backen kom en idiot i full fart och skulle svänga in mellan mig och mamma. Men han såg inte att det va fullt me nysnö just där och la en sån sjuk vurpa rätt in i trä staketet. Mamma la sig ner och vred sig av skratt. Jag åkte fram och tittade och vred mig av skratt och pappa åkte fram och frågade hur de gick. Och upp ur snön sticker ett snö täckt ansikte upp BRA svarar han,  borstar snabbt av sig ta på sig sina skidor och sticker iväg i världens fart. Och det blev liksom enno roligare. Sen mötte vi han i liften och pappa sa till han att han bode nog ta de lilla lugna om han vill överleva, och så pappas sedvanliga skratt la han på. Sen såg vi inte han mer på hela dagen.


På kvällen åkte vi till Mora där vi skulle bo. Och eftersom det var stor hockey cup så fanns inga hotellrum lediga. Så vi Hv familjer fick bo tillsammans i en stuga. Skit mysig med bastu och tv rum med massagestol. Och första matchen gick åt pip svängen 2-2 mot mora är ingen hit. Förundras lite av den goa sammanhållningen det är bland föräldrarna. Man går ut och äter efter matcherna, hejjar på sina barn, och bor tillsammans. Hoppas jag me får bli del av nått sånt när jag få barn för det va sjukt kul.



Köpte en mobil i Mora, kälek vid första ögonkastet.

image134

Hej då

hej då allesammans nu bär de iväg till mora och sälen. Se upp i backen annars får du fia i nacken...!!

Nyårslöften 2008

En så länge har jag kommit på 3 nyårslöften


¤ Flytta hemifrån

¤ Börja jobba någonstans där inte mamma och pappa jobbar

¤ Åka till fjällen, Disney land och Thailand med Victor.




Ska göra mitt bästa för att lyckas men att flytta hemifrån kan bli svårt. Det vill jag helst aldig göra. Fast jag få ju bo med Victor och det är värkligen inte illa pinkat.


image133

Året som gick!

Igår var det mys kväll för hela slanten. 4 filmer blev det. Jönsonligan, Kopps, Lilla jönsonligan cornflakes cupen och Jurasic park. Det va inte många meter man tog den dagen förutom mellan soffan och kylskåpet. Så idag blir det till att knyta på sig dojjerna och träna lite.

Hade lite svårt att sommna igår. Låg och funderade ut lite bra nyårslöften och tänkte på året som gick , vad man har gjort och va man ville göra men inte hann me.  Konstaterade att 2007 var faktist ett väldigt bra år för mig. Jag har gjort massvis med förändringar som alla helt klart ha gjort mitt liv till de bättre.

I början av året flyttade jag hem från Göteborg och bröt med min kille som jag hade haft sen flera år tillbaka. Känndes lite som vi gick på övertid sen trivdes jag aldrig i Göteborg. Och har väldigt svårt att leva ett liv som går på rutin eftersom jag snabbt blir uttråkad. Men det var igentligen tack vare min mamma. Hon skickar varje måndag ett tänkvärt mejl till mig. Och just denna månaden kom jag ihåg att ja fick ett där de stod " varje människa ansvarar själv för sin egen lycka". Då var jag som ett spjut på vägen till Jönköping hämtade en släp kärra, tillbaka till gbg och hämtade mina saker och bröt helt med den killen. Och det har jag inte ångrat en sekund.

När jag hade flyttat hem skaffade jag mig mitt första jobb, hos pappa. Levde som HEL singel ett halvår. Levde efter mottot " Det finns inget man kan göra med en kille som man inte gör 100 gånger bättre ensam" . Jag, Anna och Anna drog till turkiet och gottade oss.

image129


Sen gick jag på 88ornas bal. En kille ringde och frågade mig dagen innan eftersom hans dejt hade fått förhinder. Och det finns väll inte så mycket annat att säga om balen att det blev lite VÄL mycket. Men jag hade iallfall roligt. Kännde väll igentligen ingen men jag har aldrig haft problem med att roa mig själv.

image132


Sen som en ren slump följde jag med kling till Öland med hennes kille och hans kompisar. Hans kompis hade ett hus där. Och den kompisen hette Victor. Så det var alltså där vi träffades för första gången. Och det var väll inte direkt någon kärlek vid första ögonkastet. Vi pratade knappt med varandra. Jag hade lite svårt att få gräpp om den här killen. Han såg ut som en brats men han var flummig. Gick och rökte,snusade och drack öl precis hela tiden. Han spelade golf och var väldigt klumpig och väldigt charmig. Han var jätte svår helt enkelt. Förstakvällen blev han jätte full och skulle gå ner till havet och känna på vattnet, och väl ute på bryggan fastnade han med skon och gjorde ett stört dyk ner i havet med mobil, pengar och kläder på sig. Det var alltså så vi träffades första gången.

image131

Så det var väll igentligen inte förens vi kom hem som de hettade till ordentligt. Han hade fått höra att jag hade en hund, så han ringde mig och frågade om jag kunde komma och hjälpa han och gå ut med hans hundar som hans mamma och pappa hade lämnat hemma hos honom när dom åkt på semester. Snäll som man är så åker jag hem till honom och tänkte hjälpa han. Men det behövdes inte för när jag kommer fram har han redan vart ute med hundarna och frågar om jag vill titta på film istället. haha. Sen dess har jag vart fast vid den killen. Hundtricket funkar alltid.

Nyårs afton 2007

Nyårs afton 2007 är slut och jag kan väll konstatera att festen blev rätt lyckad trots allt. Jag hade iallafall jätte skoj. Victor hade planerat dagen eftersom det var hans 20 års dag. Han samlade ihop gänget redan vid 1 och spelade lite bedminton. Könsord och svordommar ekade i racketcentrum när 8st vinnarskallar ska skulle spela tillsammans. Rack flög, bollar mosades och hårda blickar möttes.

image113

image111

image114

image115


Efter Bedmintonen så duschade vi, killarna bastade och vi tjejer fixade håret. Sen var det dags att förflytta sig 20 m nordväst till bowlinghallen. Där disco bowling stog på schemat. Där delades vi upp i lag och tävlade mot varandra i vanligt hederlig natt bowling stuk.

image116

image117

image118

Sen efter det åkte vi brutts hem till mig och började med maten, medans männen satt kvar och ölade lite me varanda. Potatis gratäng , rostbiff, fläskfile, exotisk planka, ost bricka , potatis sallad, vitlöksbröd borden var fulla med diverse läckerheter. Men de största läckerbitarna var förståss vi själva. Sen kom männen hem till dukat bord, som vanligt.  Och efter vi hade tryckt i oss så mycket att magen var fylld till bristningsgränsen gick kvällen mest åt till att spela buzz, blanda drinkar, spela biljard och dunka gamla godingar. Och hela kvällen avslutades med victors spektakulära fyverkerier. Mycke bättre kunde det inte bli. Förutom att hela gänget fick gå hem till stan klockan 5 för det var omöjligt att få tag i taxi.

image119

image120

image121

image122

image123

image124

image125

image126

image127

image128

RSS 2.0