Raffigt värre

Fina, finast, eller enno finare.




Solsting

tro pelle att man får solsting av att stå i ett skyltfönster hela dagarna


VA FAN

Nått som verkligen irriterar mig är alla jävla puckon som går över hela jävla vägen utmed vätterstranden. Snart kör jag över er med min cykel om ni inte flyttar . PANG

Snusk

Det pågår en skydundrades debatt om killar med bar överkropp. Tro fan inte man ska gå runt på stan utan tröja, verken tjejer i bikini eller killar utan tröja.. fy usch... Jag tycker man ska ta på sig tröja när man går från stranden o köpa glass. Bikini och bar överkropp ska endast synas PÅ stranden eller hemma där man bor.


koko

Hon har inte bara lyckats göra svergies sämsta låtar, hon fäller svergies sjukasta kommentar me

- jag har komplex för mina stora lår?

sjukaste ja har hört. Svergies mest pantade tjej?

Tur för henne att hon är snygg, hon får väll leva på det helt enkelt



fina





Jag och anna


Im hooooome

hemma igen efter en mys helg på Öland. Vi har spelat golf, ätit, badat och spelat golf. Och golfen gick bra, ja va stekhet. ( både av värmen och med mitt bländande spel ). Victors pappa hade köpt sig en golfbil, och tur var väll det annars hade man dött i värmen.










llalalal

trallallallalallla...vohooohoohoho...lallalal

Finns det nått roligare?

Finns det nått roligare en att överdriva? Att börja överdriva lite, lite till, mer o sen överdriva som fan. Det är det roligaste jag vet.

Från att en bil har åkt mot trottoarkanten till att den gled 10 meter mejjade ner en tant med rullator som blev så snurrig att hon sprang ner i munksjön rätt över en and som blev fly förbannad och flög rätt in i polishuset så poliserna blev så ledsna att dom tog en dag ledigt och hissade halvflagg och satt o grillade och spelade sorgliga ballader uatnför på gården med en brasa tänd.

Nu var det inte roligt mer hej då

Mini golf

Solen stålade och det var dags för årets första minigolf tunering. Jag tror jag vann om ja ska va ärlig.












GOTT

Har precis vart på andra sidan stan hos Victors familj. Det blev lite grill och GOD glass som efterrätt. När jag blir stor ( större ) ska ja me va snygg och ha ett sånt jätte fint uterum. 


Sova e skönt.

Vill me ha

mys tröja

Vill ha


Oallalala vill ha




Musiken under 90 talet va helt klart i en klass för sig. Då dansade man hemma i rummet hela dagarna.

Sen är jag djupt besviken på spice girls. Först återtförening sen splittras dom direkt de va väll jävligt onödigt. Här går man o köper greatest hits och dunkar i bilen o sen är det tacken. Aja dom är iallfall balla..





Fint hår

jag <3 Jönköping

Den värsta tiden i livet var när jag var tvungen att flytta från Jönköping. Det ska jag aldrig mer göra.













Dagens RIS

Dagens Ris går till Kärringen som krånglade och gnällde och blev helt jävla sjövild utan anledning på jobbet. Henne kan dom plantera ett stort jävla risfält över TJURKÄRRING




Mamma och pappa

Idag kom mamma och pappa till jobbet och ville bjuda mig på lunch. Det tackar man inte nej till direkt. 

Senare ringde dom och sa att dom hade satt en en liten sommarpeng till mig. Av någon konstig anledning känndes det FEL ?!?!

Hängk*k / Hancock

Idag har jag och Victor vart på premiären av Hancock. Och namnet var nästan lika kul som filmen. Helt klart värd och se. Jag gillar Will Smith. Han lyckas alltid på nått konstigt vänster.


VILL HA. MÅSTE HA. KAN INTE KÖPA. MÅSTE DÖ


Paketet innerhöll..




Nya sandaler





Skjorta




Hatt till hösten..! Det blir inget smink när jag använder den, insidan är alltför fin. 

=)

Idag fick jag paket. Av mig själv förståss. Undra var det innerhåller... fortsättning förljer...
r

galopp

Idag har jag och Victor vart hos brossan och hans brutta och ridigt  och grillat. Galet skoj. Fick lite flashback från när man var barn. Jag hade en liten svart och vit liten ponny som va helt crazy. Idag fick jag reda på Flamingo eller va det nu va. Han va så fin o glansig. Han hade nog en liten släng av adhd och kutade på som bara den när han fick för sig det. Det va gott. Victor visade fina färdigheter när han red. Han e bra på det mesta den där ville. Martin hade no taktkänsla så han fick grilla istället när han hade försökt en halvtimma. 


vill ha

Tommy hilfiger bags




Paj på liseberg

Såg att rainbow på liseberg pajjat. O tack gode gud för det för den sög. In med någon ny nu istället. 



In med några nya kanoner..










tralallal

Har nästan tränat ihjäl mig idag....sova....sova...sova

vill ha

Kalas på Olearys

ajajajajaj


Idag har jag, mamma och pappa vart på Hok och spelat golf. De gick fint. Sen har jag vart ute o cyklat från barnarp till racketcentrum genom skogen. Nån stans utemed den vägen ska ja bo iallfall det är en sak som är säker.

Vill ha



Längtar


Jag vill ha vinter

Pengar

Pengar är liksom gödsel till ingen nytta om dom inte blir spridda

TRÖTT

Oj idag har vart en jobbig dag. Igår var  ja ute, mer en så vill jag inte säga. Idag har jag spelat golf på götaström. Gick väll rätt ok endå. 

Nu ska ja vila och vänta på min lille victor som kommer hem snart..... nu

Normalt?

Igår va Anna och Sofie här. Vi tittade på tila tiquila. Och hade mys. Vilket sjukt program det är..hahah! Sen fick jag för mig att gå ut och springa halv tolv. Men jag kan inte förstå mig på mig. Så fort det blir mörkt blir man snabb som fan och orkar hur mycket som helst. Jag hade lätt kunnat springa till barnarp och hem i full kareta. Undra varför det blir så... är det normalt? och är det normalt att ge sig ut o löpa som en skållad rotta klockan 12 en fredagkväll?

måste ha

Nu kan ja inte gå på jobbet och suckta efter den längre... dags att slå till




hmmm

Tänkte börja göra litet nyttigt göjs i min blender me, men jag saknar fantasi.



Någon ide mer en choklad milkshake?

Vissel vissel

Kärlek vid första ögonkastet.

Väger ingenting heller, helt perfa




wohooo...

Imån är det fredag...skööööönt. Nu är jag ledig hela helgen och måndag med trallalla...! Undra va man ska göra imån?! Victor ska på fest iallfall. Jag är väll rätt sugen på att festa kanske men orkar inte fråga någon. Jag är så trött på att fixa allt hela tiden. Man ska anordna nyårsfester, midsommarfester, vanliga fester hit och dit och småresor . Men aldrig är det någon som frågar mig om jag vill göra nått eller anordnar fester. Det kanske inte är någon som vill vara med mig..hehe... Börjar bli tröttsamt. Sitter hällre ensam hemma äter popcorn och tittar på sagan om ringen en att förnedra mig själv genom att tjata på folk som säkert inte ens vill. Som sagt måste man ta ansvar för sin egen lycka. Kan åka hem till mamma och pappa och spela chicago. Livets spel. 

Nått som gör mig himla lycklig är att victor har köpt tacos idag och att jag har köpt nya skor. 


En sanningens ord

Tänk på dig själv för ingen annan gör det

Villa ha

 Tommy Hilfiger skjorta








DKNY nattlinne

Vill köpa en pyamas till ville..tycker det är riktigt läcket med pyamas





2 läckerbitar från Polo Ralf Lauren

Bakis

Gick in till Ica idag och fick se nått skoj. Bakis brustabletter som ska lindra baksmälla..de va skoj. Victor köpte ett rör så vi får väll se om dom funkar


Till salu och nytt jobb

Har precis vart och spelat golf med victor och hans bror. Jag var så sjukt dålig att jag va en skam för sporten. Så nu tänkte jag lägga ut mina saker på blocket eller nått annat. Så lägg ett bud så jag blir av med skiten, 

Idag har victor fått nytt jobb. Ett lite extra jobb som han kommer triva som fisken me. Han ska jobba extra på svergies radio som sport nisse eller nått sånt. Kul för han. De kommer han passa som.,

Nu ska ja äta nått gott... 

ajajajajaj

Det finns nått som heter träningsvärk... sen finns det nått som heter så in i .... ont överallt. Och det är precis så jag känner idag. Jag har ont i ungefär 452 olika muskler. Axlar, rygg, mage, framsida lår, baksida lår, ljumskar, armar, vader tår, fötter nacke och rumpa typ. 

Jag är nog antagligen rätt kasst tränad eller så är jag sjuk, Skulle gissa på det sista. Man är tyvärr inte densamma som man en gång varigt. Man kan ju tyvärr inte leva på gamla meriter. Även om det känns rätt bra och veta att man HAR vatt duglig. Det räcker just nu.



 

Aj

Idag har vi spelat fotbollstunering som Olearys anordnat. Jag spelade med bowling arena, Känndes lite små skummt när man inte har rör n boll på ett år. Man vet va man skulle göra men benen gjorde något annat. 



Vi blev 3a totalt...



Ja vann pris för tuneringens kvinna..hehe.. fick en kaffe mugg eller termos eller vad det nu är. Synd bara att ja inte dricker kaffe..





Sen blev det buffe..snusklit god. Skumpa fick vi men kunde inte dricka så vi fick ge bort den..buu...Men man ska ju klara av att jobba imån.


Mer bilder kanske kommer...någon annan gång

full fräs på träningen

Nu är det full fräs på träningen... här ska de slimmas...

tillbaka till bikini formen


Frilla


Om man ska ta å ändra frilla ?


http://kandisfrissan.veckorevyn.com/?0180c86eac1e4fa36f75af5ac9aa638875

http://kandisfrissan.veckorevyn.com/?0101a7aea7fde1bbbd17b54b0d30f81ee7


O NO

Jag tycker om alla människor på jorden typ. Men jag kan bara inte tycka om folk som köper sina cyklar på BILTEMA. 



Varje gång jag ser en sån cykel får jag kvällningar

snyggt

Tycker det är snuskit coolt med midjeväskor.


Håret bleks av solen


Himla vad solen har blekt håret. för bara någon månad sen va det typ svart. Konstigt


tillbaka


Lillbrossan har kommit hem från starterna nu, Tydligen har det gått bra som fan för han och hans agent säger att han hade lekstuga. Han tyckte tydligen han är en av de största talangerna han sätt. Gött  mos...

En Speciell person...

Ingen kan mäta sig med min mamma...!! Jag älskar dej mamma




Igår var hon och hälsade på mig på jobbet, och gav mig en jätte stor och varm kram och sa att hon hade saknat mig..! Sen idag kom hon och hämtade mig på jobbet, ställde sig och gjorde mat till mig och brossan medan hon bäddade ner mig i en stol, med en filt och en tidning. Till mat fick vi grillspätt, pasta sallad, vitlöksbröd och pepsi max. Efterätt blev jordgubbar, glass och grädde. Underbart gott. Sen cyklade jag hem lycklig och glad nynnandes på ted gärdestad och körde fram och tillbaka på gatan.

Nu kommer Victor nu blir de mer kärlek...<3

Vill ha



Ralf Lauren säng och sängkläder



Mops



Stor ny soffa från Em kollektion 2009



fint gammeldags kök

När ska ja få användning för min påse?


Det var kärlek vid första ögonkastet men den passar ju inte till något ? !?

Victor har vart duktig

Victor har vart duktig nu i några dar. Han har städat tvättat och levt loppan här hemma medans jag har jobbat. 





Tvätten har han hängt upp i badrummet



Han har tillomä vikt upp täcket så det ska vara lite lättare o gå å lägga sig. Brukar ju bli rätt krångligt annars.

favoriter för håret

Mitt hår är om en vilddjungel. Och värre hade det kunnat vara. 



Den ultimata trion

Bed head shine serum, Bed head after party och John Friedas Brilliant Brunette spray...

nu får det vara stopp.

Jag börjar känna mig som en brulè pudding. Nu är de ta mig fan dags att börja träna och gå på diet. Jag har inte gått upp i vikt men men märker klart och tydligt att kroppen börjar anta en annan form. Det ska vi sätta stopp för. Klarar ju knappt ta 100kg i benpress utan att flåsa. Så får de absolut inte vara. Idag började jag mitt NYA liv. Och det skönaste med bantning är att man vet att det tar slut dagen efter.....


Allt för ofta smyger jag ut i köket och äter resterna i godispåsen. Ibland kommer victor på mig. Han kommer smygandes in i köket, Och där står ja med käften fylld till kanten och försöker hitta en väg att rymma typ. Det är högsta gradens pinsamhet.

Nu ska ja bada i skum..

trött

o va ja är trött idag. Igår kväll efter jobbet åkte vi till Göterborg och SÄRÖ för att titta in dom nya SCOTT modellerna 2009. Maten var gudomlig och underbart väder precis vid havet. Nu fick man sommarkänslan tillbaka. Angående dom nya modellerna vad de väll lite klyvet. Men visst blir man sugen på att cykla när man se alla läckerheter. Kanske ska ta å leva rövare i skogen ikväll..


RSS 2.0