Köp mani

Ja det kan man verkligen kalla denna dagen. Iallafall från Annas sida. Hon handlade så man skulle kunna tro att det var sista dagen att leva. Hon är för go hon. Men jag va inte helt dålig ja heller. Köpte ett par fin fina fred perry skor som jag har tittat på länge, så äntligen slår man till och fick lite rabatt på köpet också. Sen blev det lite underkläder, stay ups, byxor och en present till Victor.

image108


 O stackars Hugo som har fått ett sår på halsen som han kliar på så blodet sprutar. Tänkte kleta lite korv mot såret så slickar han på det istället och då håller det ju sig rent. o nej SKOJ. Har plåstrat om han ordentligt och ska skämma bort honom med godsaker hela kvällen.

image109

ont i huvudet

Shit vilken huvudvärk man får av att sitta för länge vid datorn. Jag bode nog ta och börja använda mina brillor lite mer. Har trots allt rätt så kass syn, så pass kass att optikern vill att ja ska ha på mig dom jämt. No way baby. Glasögon på mig skär sig, funkar liksom inte. Sen kan jag inte bigripa hur jag kunde vara så dum att ja väljer ett par med bling bling på. Tönt varning på mig. Men får väll lägga dom jämte datorn och försöka använda dom när ja kommer ihåg. Folk börjar bli lite irriterade på att jag inte stavar så fint alla gånger, fast det har nog inte bara med med synen o göra heller. Jag är väll helt enkelt SKIT KASS på att stava, tycker det är rätt så oviktigt. 

image106
Imån blir det en sväng på stan me mina änglar Anna och Sofie. Det ska bli kul.

image107

Äntligen fredag!

Så skönt med fredag. Nu ska ja gå ner o spela biljard och dricka pepsi max! Fick hoppa in och jobba idag. Jag och pappa har byggt rum och fönster hela dagen så nu är jag helt slut. Hv matchen var rätt bra endå att dom förlorade till slut. Det blev spännande iallafall och vissa stunder var det riktigt ös på läktaren.

Har dunkat min julklapps cd hela dagen, Spice girls gratest hits. Hallelulia moment. 


image105

image104 

Tycker det är skönt när man kan sjunga med på alla låtar, men det är väll inte ömsesidigt kan jag tänka mig!
Rent sång mässigt är dom väll inga höjdare kanske, men lite små häftiga tycker jag allt att dom är. Victoria Beckham var ju skit rolig i sina tv program som gick på 4an. Hon ser ju faktist inte så rolig ut så lite förvånad blev man ju allt. Synd bara att hon är så puckad och han en sån tönt till man. Tycker det är katastrof om man tar tillbaka en otrogen kille, hon förnedrar sig själv, usch och fy och blä. Stackars flicka hon skulle klara sig 100 grr bättre utan honom.  


Satt och tittade på mina favorit klipp på  YOU TUBE självklart signerade Johan Glans och Kristoffer Appelqvist.

www.youtube.com/watch?v=FvM0ryhD5rY

www.youtube.com/watch?v=iGP4jEKroOI

www.youtube.com/watch?v=ukPRtQWF_-4&feature=related

www.youtube.com/watch?v=_Dhko48m0T0&feature=related

Mp3 spelare

Fick en mp3 spelare av brossan igår. Den är kalas, och HAN är kalas.

image103

Trött

Ja så har man spenderat en till kväll på gymmet med hopp att få lika muskelösa axlar och armar som Jessica Biel. Känns hopplöst. Det enda man får är bara mer benmuskler och det känns som det kan räcka faktist. Därimot kan ja tacka gud för att han har utrustat mig med en och annan magmuskel så jag orkar träna och stå i varje dag. Som tur är har jag rätt lång tid på mig att träna innan sommaren är här !
image101image102
 

Vår kläder innan vintern?

Idag kom Hm: s vår katalog i brevlådan. Känns lite sjukt eftersom vintern inte ens har börjat typ. Och tanken att köpa en ny bikini har väll inte slått mig direkt. Såg att ellos också hade fått in vår kläder. Det var väll lite av en besvikelse faktist. Det mästa såg rätt nördigt ut faktist. Men en och annan godbit kan ja väll leta fram någon gång när ja orkar.

Undra om någon kommer köpa dessa plagg? det blir kommer iallfall inte ja göra!

image99image100

Film tips!

Igår gick perl harbor på tv föresten. En av de bästa krigs filmerna enligt mig. Helt klart värd att se.

image97image98

Mellandags rea

Idag startade årets mellandags rea. 566334366 personer trängdes i 10 olika affärer och drog i samma tröja. Helt sjukt vilka djur folk blir i rea sammanhang. Folk beter sig som svin och slänger kläder på golvet och drar sönder sömmar och snor kläder för varandra. Rätt kul faktist och bara gå in och titta på roliga folk som gör allt för att få tag i årets fynd. Jag orkade inte ställa mig i 32 meter kö så bye bye mellandagsrea


Det blev ingen nyårs blåsa för mig detta året. Har inhandlat mig ett linne istället, som va så snyggt att hälften skulle vara bra nog. Kommer vara ur läcker på nyår och Victors födelsedag, måste se upp så han inte dregglar sönder den bara, hehe.

image95


Blev kär i denna också, ska köpa den så fort jag kommit på va ja ska ha den till

image96

Juldags kalas?!

Nej för mig blir det inget festande idag. Jag är trött och bara sugen på att krypa nej i soffan , titta på en film och äta godis. Jag är så trött på allas tjat om att man måste gå ut på jul dagen, eftersom alla gör det. Men det är väll utav den anledningen man ska stanna hemma. Långa köer, trångt på dansgolvet, trångt i baren och nära inpå nyår. Nej ikväll blir de mys istället. Men kommer väll få trängas senare endå om jag ska hämta victor ikväll när han har svirat runt. Så nu ska jag bara samla kraft inför nyår och börja planera nyårs blåsan.

image88image89


image90image91
image92image93

Kanske blir det någon av dessa?!

Ned räkning inför nästa jul

Nu vad julen över för detta året och nu börjar jag redan räkna ner tills nästa jul. Har nog aldrig kännt mig så nöjd som denna julen. Fick precis allt jag ville ha och mycket mer. Tack vare min lilla älskling som gav mig världens finaste julklapp, en Diesel väska.

image84

Tydligen hade jag varigt rätt snäll detta året me =). Börjar redan längta tills nästa jul. Julklapps listan blev till slut följande.

Peak Performance termobyxor
Peak Performance  tröja
Peak Performance mössa
Boomerang Mössa
Diesel väska
Jacka
cd skiva
3 biobiljetter
pengar
Massvis med smörjor till huden
Parfym
trisslotter
Biljardbord till hela familjen

Sen har jag inte bytt med Anna en så det återstår väll att se va det blir för skoj! Men nu måste ja åka och träna bort all julmat så man kan fylla på med nytt ikväll. GOD JUL

image87
 



image85

Årets favoritkväll

Nu är min favorit kväll på året snart slut. Finns det någon mysigare dag på året? Idag har vi myst med familjen hela dagen. Pappa fick för sig att köpa ett biljard bord och fick också för sig att det skulle stå i ett av mina rum. Och för att inte förstöra jul friden så får det väll stå där tills efter jul för då åker det ut minsann. Så kvällen har mest bestått av biljard och bingolotto och god mat. För min del gick biljarden bra, men som vanligt när man ska tävla i min familj blir det krig. Jag vann över storebrossan så han blev galen, lillebrossan tjatar att vi tar för lång tid och pappa vill också spela. Mamma blir sur för att ingen hjälper henne med maten, och det hela slutar med att alla hamnar framför tvn och tröst äter. Nej så illa var det inte. Vi hade jätte mysigt hela familjen. Men nu börjar man få fjärilar i magen inför julklapps öppningen. Så det är väll bäst att gå å lägga sig så det går snabbare. God jul

En liten julhälsning från Brossan, Ledin,Liv och Jämtin

www.elfyourself.com/?id=1662304631

Tomten jag Vill ha!

Hoppas tomten kommer med denna fina söta D&G bhn till mig. Vill ha vill ha vill ha.

image81


Jag är rätt såld på alla Bh:s utan byglar. Super skönt. Favoriten är också den från D&G, dom kan sina saker.

image82


Sen eftersom jag varigt fruktansvärt snäll detta året så vill jag ha en väska från diesel. Det är nästan ett krav jag har på dej tomten. Eftersom jag inte gillar handväskor, (tycker det är rätt fjolligt) så vill jag denna.

image83

Jul avslutning med Öl bowling

Igår hade jag Anna och Sofie jul avslutning in the gang så att säga. Och oj så skoj vi hade. Vi började kvällen med Öl bowling. Och inga förväntningar hade vi. Vi var väll alla rätt inställda på att det skulle gå åt pipsvängen. Men icke icke. Vi började med strike efter skrike och efter halva omgången ledde vi med 100 poäng och det blev inte mindre heller. Så en ren utklassnings seger blev det till slut och massvis med applåder fick vi utav alla herrar i lokalen ;).

image73

image74

image75

image79

Sen efter Öl bowlingen gick vi till Kinnarps och tittade en period på lillebrossan som spelade DM final och det blev vinst för honom också. Till slut hamnade vi på Sir simons och åt gott och lyssnade på två härliga killar som körde jul låtar. Så det blev en perfekt jul avslutning med mina donnor .

image80

Fula kök

Idag har jag varigt och shoppat med mormor och morfar. Köpt de sista klapparna och ett redigt kap till mig själv. En T-shirt från filippa K.
image71

Annars har dagen mestadels varigt lugn. Jag har tittat på hockey på tv, spelat mega yatzy och fastnade en stund framför Cribs. Shit alla rika människor som helt saknar stil och känsla. Ser ut som dom köpt det dyraste dom kunde hitta utav alla stilar och bara slängt in i huset. Och deras kök är riktigt skabbiga. Om jag fick välja skulle jag vilja ha detta köket. Fast lite mer hemma trevligt hade jag nog gjort det.

image72

Pappas tapetserar flicka

Nu är det slut jobbat får detta året. Skönt att få vara ledig nu till jul. Detta året har jag varigt med och bidragit till mycke fint. Em:s katalog som kom ut i höstas. I den har jag och Pappa gjort mycket fint tillsammnans med Rolf, våran fotograf och Anne, våran AD.

image62
Här är några av mina favorit miljöer.

image63
image64image65

Ett litet smakprov på nästa års katalog som kommer vara lika bra den om inte endå bättre.

image69


Ja så nu är jag en hejdare på att tepetsera, lägga golv, sätta upp panel, måla, montera, fota möbler och inreda. Det blir nog en fröjd för Victor att flytta ihop med mig =). Jag är händig som få, tack vare pappa. Pappa har lärt mig det mästa jag kan. Jag har alltid varit och kommer alltid att vara pappas lilla flicka som kan allt.


image66

image67

image68

Pinsamt värre

Pinsamast just nu är helt utan tvekan Erik, Danny och Mattias som har fått för sig att bilda ett pojkband och sjunga lite. På tal om POJKband så är pojkar just vad dom ser ut och framstår som. Tycker dom är rätt nördiga. Och att dom sjunger en av mina favorit låtar "all for love" gör inte saken bättre, skäms på er.

image61

Potatisgratäng och Spice girls

I söndag åt jag världens godaste potatisgratäng. Den gjordes på Ester kök och bar. det stället kommer jag besöka igen det är en sak som är säker.

Just nu är jag rätt hypad över att Spice Girls har återförenats. Måste springa direkt till stan och inhandla Spice Girls greatest hits. Snyggare en innan är dom också. Jag vill definitivt ha Emmas klänning. Jag skulle heller inte ha något imot att besöka någon a deras konserter i London men tyvärr så tog ju alla dom biljetterna slut på 30sek.

image60

Pappas söndags fräckis

Det var en tjej som skulle gå till ica och handla.
Hon skulle köpa flingor, sylt, apelsiner och bullar.

När hon stod i kön för att betala stog det en kille bakom henne och log medans han tittade på vad hon skulle köpa.

- du är singel va? frågade killen.

Tjejen fnittrade lite och svarade.

- ja , hur kunde du se det? Frågade hon.

- Jo för att du är så jävla ful.




Jo pappas humor är på topp som vanligt. Han hade fått en julklapp av fotografen på jobbet som han vart så oerhört stolt över. När han öppnade den började han skratta för det var lika dan chocklad katong han hade fått förra året. Och han formulerade sig klart och tydligt till mamma och mig. "om ni ska smaka på chockladen få ni bara ta dom snuskiga i hörnen med likör skit i " .Det tyckte han förståss va jätte roligt, fint han formulerar sig min pappa.

Jul godis

Nu har jag och mamma gjort jul godis . Knäck, kolor, mozartkulor, pappakakor och lussebullar blev det idag. Julen är helt klart den mysigaste och bästa tiden på året utan tvekan. Men det gäller att ta vara på varje minut man får över, så man hinner med allt man vill göra.

image55image56image57


Snart ska ja ta med Hugo och åka och Hälsa på Mormor och Morfar och Nellie medans hon fortfarande är liten å söt.

image59
Nellie och Hugo



Ikväll blir det jul fest med Victors jobb på Esters. Har lite panik på vad jag ska ta på mig. Får väll gå ner i mina rum och bestämma det först.

Funderingar på att klippa sig?!

Jag hade ju tänkt göra lite förändringar på huvudet men efter många stunders tänkande har ja bestämt mig för att jag nog passar bäst i min frissa som jag har nu. Annars är jag väll som många andra rätt förälskad i nicole richies page.

image54






Andra som har en tanke på att klippa sig så är denna sidan väldigt bra.
www.kandisfrissan.veckorevyn.com/



En annan sida som hör till favoriterna är denna. Där kan man kan kolla hur man passar i olika sorters smink och frisyrer.

www.ivillage.com

Tommy Hilfiger

Som många säker redan vet är jag besatt av Tommy Hilfiger.

image51


Med hela Tommy Hilfiger kitet på gröna lund.  Tröja,shots och skor.



Hans kläder är som gjorda för att sitta på mig. Ungdomligt, sportigt, tufft och klädsamt.  Favoriten just nu är mina stövlar.


image44

lite andra godbitar man kan hitta i min garderob


image45image46


image47image48



Annars är det dessa två godbitar som ligger högt upp på prioriterings listan nu.


image49
Dom vill jag ha på mig när jag plufsar runt i snön. Och till våren skulle inte denna sitta fel.


image50



Rosa Fredag

Gud va skönt..! Äntligen fredag! idag ska jag gott mig hela kvällen. Jag och victor ska ha en helt underbar mys kväll. Äta gott, kanske basta i babys stuga och sen självklart se Legally Blondie klockan 8 på 4an. Konstigt nog har jag inte sätt den. Men hon verkar nästan lika kär i rosa som jag är. Allting blir roligare med rosa.

image38




På tal om Rosa hittade jag en dator idag som jag bara MÅSTE ha...den ska nog bli min inom en snar framtid...mohhaaaa...

image36 


Efter filmen ska ja spela klart mitt TV spel. För dom som inte har testat Crash Bandicort så är det verkligen att rekomendera. Jag är RUGGIT bra på det.

image39

På tal om tv spel. Om någon har ett rosa psp skulle jag gärna vilja byta det mot mitt svarta. Det gäller även Plastation 2.


image40image41

Annars skulle jag lätt kunna tänka mig att köpa ett nintendo och köpa gamla hederliga Super Mario


image42


Annars slår jag till på alla och säger upp kontakten med alla jag känner, för dom lär jag endå inte ha tid med i så fall. Eller så köper jag denna super sexiga mobilen så kan jag ju prata med mina vänner samtidigt som jag spelar.


image43
 


Tjing

om jag nu mot förmodan skulle bli homosexuell så lägger jag en tjing på dessa donnor..

image34

Kate Beckinsale


image35

Kate Hudson

Fotboll och räser tights och tandkött

Idag har jag hunnit med massor känns det som. Jobb , träning , vatt på stan och handlat jul klappar och har jag hunnit med både att titta på Bonde söker fru och Top model. Så nu ska det bli skönt att sova lite.

Idag var det Fotbolls träning som gällde. Det är faktist rätt skoj med fotboll. Kanske bode ta upp det på kalendern igen?! Man beöver trots allt inte vara homosexuell eller pojk flicka med feta lår för att spela fotboll,  även om marioriteten visar på motsatsen.

image33

På tal om träning så hade min älsklings anna köpt nya räser tights o läcker t-shirt till idag. Hon är en redig läckerbit den där Anna. Benny visade upp sin nya tatto, den passade henne och hennes personlighet.


Att ett porgram som Bonde söker fru kan vara så underhållande, det är ju rätt skratt retande. Man sitter framför tvn varje ons för att titta på skiten. Kanske dags att skaffa sig en hobby. Iallfall blir jag så förbannad på Anders som väljer TANDKÖTTS Isabell istället för sjukt coola Hanna. Men det var väll som Hanna sa " Anders är bara silver, varför söka efter silver när man kan få guld" hon e helt klart min nya idol. Och att Sussan valde Per-Inge vart väll inget konstigt igentligen, de fanns ju inge annat alternativ. Fredrik gjorde också han ett korkat val. Lena och Fredrik hade varigt världens goaste par, istället blev de seg Sofia som hela hon va ÖVERDRIVEN på alla plan! Tycker lite synd om dom stackarna som blir utröstade och dumpade inför hela svenska folket. Tur att man aldrig har blivit dumpad,  då hade jag nog blivit as förbannad. Haha...Nu kommer väll du göra de Victor bara för du tycker jag är kaxig  ;) då nitar ja dej..hehe...!!

Heminredning inför flytten

Nu har man varigt duktig och rört på sig lite. Sprang och tänkte på lägenheten jag och Victor ska flytta till i vår och min drömm soffa vi fotade på jobbet för några veckor sen. Den MÅSTE ja ha. Den skulle stå som gutet framför vår tv. Hur grann är den inte då? Jag kanske iofs inte får visa den eftersom den inte kommer ut i katalogen förens nästa år.

image28

Annars när det gäller heminredning så är det new englands stuket som gäller för hela slanten. Newport, Lexington, Ralf louren och Gant mm. Högst upp på önskelistan står satin påslakan från Gant.


image29




image30


image31



image32




Andra Adevnt

Igår var det som sakt andra advent och den firades i göteborg. Köpte mig ett par termobyxor till min skid jacka. Så nu är det nog dags att boka skid semester.
image26
Jul på Liseberg blir bara bättre o bättre för varje år. Nu är det verkligen lönt att åka dit.

image27


Nu ska ja ut o springa med Hugo. Gäller att göra plats för julmaten.

Idol , tacos och converse

Igår var det som sagt idol final och måste väll säga att det var väll rätt bra att Marie vann för igår var hon snäppet bättre en Amanda. Men tycker nog att hon ska gå en kurs "klä dig rätt för din figur" för hon ser redigt plufsig ut när hon ställer sig i sin kobenta ställning.

image13


Jag och Anna tog bilen till Sofie och där stod tacosen på bordet. Hel mysig kväll med mycke mys stämming. Sen efter idol gick vi ut en sväng innan ja hämtade victor efter jobbet. Det blev väll inte direkt någon party outfit denna kvällen, men vem bryr sig.

image14


Party outfit med converse


image15


Haha lite rolig bild, undrar vad man tänker o gör? är det någon som kastar godisar till mig? läcker de coca cola från taket?!









Pappas Onsdags Fräckis

Mohammed kom in på arbetsförmedlingen:

-EEEyyy har du nått jobb till mig eller?

Mannen på arbetsförmedlingen:

- Jajjamensan, jag fick precis in ett VD jobb på ett stort företag.

Mohammed:

-sluuuta skojja med mig

Mannen:

- Men det var ju du som började...

Bonde och Party blåsa

Japp idag är väll finalen i Bonde söker Fru?! eller bonnläpp söker blygläpp som Bert Karlsson brukar säga! Ja hoppas helt klart på Fredrik och Lena, vilket orginal par! För att få kvällen så perfekt som möjligt har jag och Victor varigt o handlat kebab kött och pitabröd och massa pepsi max. =) Vilken kombo, bonnar och pepsi max! Klockan 9 får vi inte missa top model som ja tror ( om ja inte har fel ) även är final idag!  Känns riktigt bra med en sån här kväll nu när man är lite små sjuk.


Igår var ja o shoppade loss på stan och fick tag i en party blåsa till julfesten med victors jobb nästa vecka. Den satt som ett smäck . En jacka och 3 par skor blev det med, jackan kunde jag helt enkelt inte motstå!

image11


image12

Första advent !

Första advent. Helt klart en av dom mysigaste dagarna på året. Börjar med en jätte frukost med familjen med tända ljus och tomtegröt. Sen ska vi ut i skogen med Hugo och efter det blir de glögg och mammas nybakade     lussebullar...mumma...! Ikväll är det julskyltning i stan, och det är väll bäst man är på plats så man inte missar nått . På tal om jul föresten igår tittade jag och Victor på Ensam hemma. Finns det några bättre jul filmer?!



Annars går den mesta tiden åt att planera dagarna vilket inte är det lättaste nu i December. Det stösta dilemmat jag har just för tillfället är att bestämma om jag helst vill åka till åre eller till thailand nu i vinter ?!
 
image9

Det skulle vara skit skönt med Sol och bad men eftersom jag bara varigt i sälen innan så slår Åre också högt. Har ju precis varigt och inhandlat mig en ny skid jacka också. Men jag tror ja får överlämna problemet till Victor så får han bestämma.

image10

Blond vs Brunett

Har länge funderat fram och tillbaka om det inte är dags att färga tillbaka till mitt blonda hår igen. Börjar bli lite rastlös. Eller kanske klippa av sig håret och skaffa sig en liten krullig page, med risk att se ut som 80år.

image4

Någon som dock inte har lyckats något vidare med sin färgning är det här lilla stackars flicke barnet. VAD TÄNKTE HON PÅ? Hon var ju gudomligt snygg i sitt mörka?



image6




image7

Pappas Lördags fräckis



Vad säger en blondin som nått toppen av sin karriär?

Välkommen till Mc donalds..

Liv i luckan?

Som jag har väntat, redan i juni Dunkade Absolute christmas i rummet. Dags att åka till maxi och köpa nötter för här ska de bannimej drickas glögg varje dag fram till jul.  Favorten, HV glögg förståss


image2

På tal om HV så är det match idag för ovanlighetens skull. Dom har inte funderat på att skippa hälften av alla matcher så man slipper tröttna på skiten?! Men man får väll trava iväg en sväng endå, hörde att klacken skulle anordna nått stort och det vill man inte missa. På tal om det, undra om det blir Liv i luckan idag.

image3
RSS 2.0