Under my umbrella ella ella ey ey ey...

Nyfrisserad

Färg och klipp. Blev helnöjd. Lite mer åt det kalla hållet precis som jag vill ha det. Nu är jag redo för vår.

:)

Ja dör av skratt

Lördag

Idag har jag och hjärtat haft en heldag på stan. Sen gick vi på hockey. Måste se va lillbror har för sig. Han spelade bra men fick på tok för lite speltid. Bu. Köpte en ny tröja och nya byxor idag. Sen fick jag ett par supersnygga byxor, ansiktsmask och nagelack av hjärtat idag med. Han älskar mig. :)
Mina skor som jag knappt använt. Jag gillar dom och nu ska dom användas flitigt.
På med mysisklädsel och en piggein i munnen.

Grasiöst

Idag är jag bara... lycklig

Inget mer.

Tänkvärt

Lycklig och glad.

Jag är så stolt över mig själv. Det är inte fult att säga, men lite skamligt kanske. Jag har jobbart hårt och haft det tufft ett tag. Men nu känner jag äntligen att det släpper. Jag känner mig glad och lycklig. Jag älskar dig Sofia Thörnberg. Du är ta mig fan bäst. Och ingen annan är mer värld en Mulberry Abigail än du. Puss.











Revenge

Har helt fastnat i denna nya serie. Så spännande och bra.




graaaw

Shit, jag är körd

Läste detta nyss på Jnytt. Jag är helt världelös på att blinka. När jag ska få på blinkisen så börjar vindrutetorkarna istället. Enda gången jag lyckas utan krångel är när jag ska parkera utanför mitt hus. Då är det fruktansvärt nödvändigt. Jag bor ju i ett av Jönköpings mest tätbebyggda områden. Jag måste sätta mig i bilen lite tidigare imorgon så jag kan öva mig. Kanske skulle skriva en lapp på spaken så jag inte tar fel på dom. Jag har räknat ut att jag kör igenom 16 rondeller när jag åker till och från jobbet. Vilket skulle ge mig 8000 kronor i böter om dagen. På en månad skulle det bli 200.000:-, och då räknar jag inte med att Polisen jobbar på helgerna. På ett år blir böterna 2,5 miljoner. Slutsatsen av detta är att jag från och med NU kommer blinka så fort bilen ska svänga. Till och med i skarp kurva. :)

Den där rosa kavajen ni vet..

Den kom idag på posten. O den gjorde mig glad. Den gjorde Linus mindre glad. Han tyckte rent ut sakt att det såg förjävligt ut me de rosa byxorna till. O jag vet inte varför, men varje gång han inte gillar nått jag tar på mig så tycker jag mer och mer om det jag har på mig. Om han får välja mellan två outfitar som jag ska ta på mig så tar jag alltid det han inte gillar. Vet inte varför. Men på nått sätt så gillar jag när folk tycker jag ser lite beddo ut. Konstigt när jag tänker efter.

Mulberry

Ok jag vet att jag är svag för Mulberry men derras nya Cookie serie tar hem priset. Jag dör. Jag vill ha allt. Jag känner att min Londonresa kan bli livsfarlig.
Nån av dessa kommer det bli. Det är en sak som är säker.

Egokick

Snart fyller jag 25

Bara 4 månader kvar. Detta är vad jag önskar mig. Drömma är inte förbjudet.











Tårar

Jag börjar lipa när jag ser dessa bilder. Sol och värme. Jag har nog aldrig saknat det så mycketsom nu.

Ne, nu vill jag åka hem.

Sitter i bilen på väg hem. Första mässveckan för året är över och det ska firas med tacos ikväll. Har jobbat nu på förmiddagen ett ental timmar och nu känner jag mig verkligen helt slut. Nu ska jag lyssna på presskonferansen med Juholt på radion. Hej.

Till mitt hjärta

Fredag..

Här sitter jag och sitter. Har precis tagit ett riktigt varmt bad med massa skum. Ska ta på mig lite kläder nu och piffa till mig. Ikväll ska vi ut och äta med en leverantör på min favoritrestaurang MEET.  Ska bli underbart gott. Idag har jag uträttat stordåd ska gudarna veta. Jag är lite av en Business woman nu. Folk uppskattar verkligen mig och det jag gör och det känns helt underbart. Detta måste firas. Skål.
PS. Jag fick till och med min chef att gå runt på stan i en silvrig dunjacka.DS

Jobba jobba jooooooooobba

Trött. 12 timmars jobb och strax väntar fin mat på något trevligt hak i närheten.

Tråkigt :/

http://www.jnytt.se/nyhet/45018/forre-hv71-malvakten-peter-aslin-ar-dod

En jordgubbe

Som jag skulle vilja ha.

Dagens tänkvärda..

Mingel på Avenyn

Jaha då var man precis hemkommen från en trevlig mingelkväll. Teamsportia hade abbonerat en restaurang på Avenyn där det serverades god mat och mycket tjöt. Jag börjar bli rikigt bra på att tjata nu. Gör ju inget annat på dagarna. Puh. Det tar på krafterna.
Tada. Supersnygg bild. Det blir inte bättre en så här. För det är ingen modeblogg jag driver. Jag gillar inte mode. Jag gillar snygga kläder. Det jag också gillar är mina funktionsstrumpor som jag alltid ha på mig. Känner verkligen att det gör sig snyggt med den fina blusen till. Newline bamboosock för den som undar. Världens skönaste strumpa.
Vissel vissel

Ge mig

Elite Plaza Hotel

Jaha då ligger man här i en hotellsäng, färdigäten och klar för att sova. Vi fick bo på ett annat Elite hotell denna veckan istället för det vi brukar. Men vad gör väll det när detta är endå finare och bättre. Lyxhotell.Passar mig utmärkt. Här får man till och med en egen morgonrock. De ni.
Ett inslaget äpple

http://www.apollohotell.se/hotelDetails.form?tabIndex=1&brandCode=STO_APOL01_ONL&octopusPropertyCode=T02389&cityId=8001090&backToSearch=true&WT.svl=1&sortLevelOne=0&sortLevelTwo=0&resultTabIndex=1&bcPage=SRP&checkin=15/02/2012&checkout=16/02/2012&roomquantity=1&adultsPerRoom=2&childrenPerRoom=0&childAgesPerRoom=0,0,0&_$ja=kw:elite+plaza+göteborg|cgn:Göteborg_Elite+Plaza|cgid:2418359418|tsid:36549|cn:Sweden_Hotel+Specific|cid:64632378|lid:4951269288|mt:Exact|nw:search|crid:9777372858

På gång





Missoni Bikini.

Tror jag snart ska börja titta på sommarens bikini. Då kan den hänga i mitt dressingroom och få mig att vilja träna ordentligt i vår. Denna tyckte jag om.

Trött

Söndag.

Dags att få nått uträttat. Ska in till stan. Min rengöring har tagit slut. Och jag kan vid det här lagret dra en slutsats av det. Ingen Clinique rengöring= finnar. Och vem vill ha det. Sen behövs det sprayshampoo. Hur gick det att leva när inte det fanns? Kvällen ska spenderas i knät på Linus. Har lite ångest att sova ensam i över en vecka framöver. Men det brukar gå så snabbt för man har ju möten hela dagarna. eller va sägs om denna dagen:
8-9 Hestra
9-10 New wave
10-11 North face
11-13 Didriksons
14-16 Haglöfs
16-17 Blend
17-19 Adidas
Jag får äta förstoppande tabletter om jag ska lyckas hålla alla dessa tider :). Men kul ska det bli. Dags att jobba häcken av mig ett par veckor så jag kan åka till London och shoppa med gott samvete sen. Jag har märkt att ju hårdare man jobbar destå smartare blir man när man shoppar. Man vet hur många timmar man måste jobba för att köpa sig en nya fin väska. Och kan därefter dra slutsatsen om det verkligen är värt så många timmars jobb. På så sätt köper man bara det man verkligen vill ha.
Bästa rengöringen. Har haft den i 7 år snart. Sviker den aldrig.

Hur kul kan man ha det...

kul :)

http://www.youtube.com/watch?v=fZJhclpue1U

En ny Bayswater till våren?

O denna rackare gillade jag. Ska spana på den i London !

Elle galan

Ibland blir jag besviken. Tillexempel när man går in på www.Elle.se och har tänkt sig att hitta massvis med fina bilder på folk som jobbar med mode. Men jag vet inte om jag någonsin sätt nått bildspel med så mycket människor med så fula kläder. Va händer med oss i Sverige. Här ska det tydligen tävlas om vem som kan se konstigast ut? Eller?

Och här kommer några få som jag tycker är läckra

Varför slog jag inte till?



Hittade dessa goingar i Paris. Ångrar att jag inte slog till.

Bortskämd

Är hemma hos mamma och pappa nu. Dom har skämt bort mig med god mat. Nu ska vi spela Buzz. Det är riktigt kul för er som inte testat. Vi spelade det dagen innan julafton sist och då vann jag 3 av 3 gånger så jag tror att familjen vill ha revansch nu. :) Men ingen kan slå mig i frågesport. Det räcker med att Linus försöker varje gång postkodsmiljonären är på tv. Jag brukar själv bli rätt förvånad för hur mycket jag fsktist kan. 



Atollen

www.atollen.se  ! Kommer bli grymt i city !

Kul

Fredag den 13:e

Oj. Idag är jag lite extra spänd. Inte för att jag på något sätt är skrockfull. Men man vet ju inte.

När jag någon gång gifter mig ska jag göra det i någon av dessa skapelser

Torsdag

Nu är veckan snart över. Igår var jag och besökte CRAFT i Borås och fick en förhandstitt på nästa Höst/vinter. Som vanligt vill man ha de mesta. Men jag får helt enkelt försöka hålla mig ett halvår. Nu kommer ju trots allt vårkläderna strax in. Massa fint. Rosa, limegrön, gul och turkos. Graww. Annars har denna torsdag gått åt till Budgetering. Jag och siffror är ju en rikigt bra kombo. :) . Tur att jag läst matte A i alla fall. Ne så illa är det inte.
På tal om annat så är jag fortfarande lite i chock när jag tänker på att jag beställde en rosa kavaj och rosa byxor igår. Varför liksom. När ska jag använda det. Kanske när jag åker på inköpsmässa nästa vecka. :)

Va tror vi om detta då?!

Va hände här liksom? Detta fyndade jag precis. Kommer matcha detta med..
Sotade ögon, svart linne och beddoskor.

Nehe. Skärpning.

Söta medmännsiskor som läser min blogg. Visst verkar jag har haft ett rikigt roligt liv de senaste månaderna. Sjuk, trött, tråkig och ledsam. Nu är det dags att jag tar tag i mitt liv känner jag. Därför har jag satt upp en liten "to do lista" som jag ska beta av nu den närmaste tiden.
  • Boka tid hos frisören för färgning och klippning
  • Boka tid för en shoppingrunda
  • Sola på solarie
  • Boka en ansiktsbehandlig
  • Skaffa mig ett nytt gymkort
  • Boka tid med en personlig tränare
Håll ögonen öppna. Kanske kommer ni inte känna igen mig nästa gång. :) . Om det är någon som vill vara med och sponsra mitt nya liv så, let me know ;)   Nu jävla ska det förändras.

dagens tänkvärda..

Ny gosig tröja

Dessa naglar

Spegel spegel på väggen där...

Äntligen har jag fått upp min spegel jag köpte för en månad sen. Tycker om den.

På agendan i Ryd

Jag lever..

Inte mycket mer. Ska se om jag lyckas ta mig ut på en promenad. Jag behöver frisk luft. I förrgår när jag hade vart ute på promenad fick jag träningsvärk. Hallå, vad är det som händer med mig ? Jag förfaller. :)

Dagens tänkvärda..

Ingen bra dag.

Usch idag mår jag INTE bra. Jag har haft kramper i magen och ryggen enda sen inatt. :/. Jätte ont gör det. Har verkligen bitit ihop 6 timmar på jobbet, fast jag helst av allt skulle vilja sätta mig och lipa på golvet. 

Lördag

En gåva från mitt hjärta

Fick denna underbara parfym av hjärtat på nyår. Den doftar helt underbart.

Hemma

Äntligen hemma. Norge var riktigt bra och kläderna såg som vanligt riktigt bra ut. Det kommer bli riktigt bra till nästa Höst/vinter. Blev en långpromenad på förmiddagen. Härligt väder med sol och blå himmel. Syns dock inte på denna bilden. Ska krypa ner i soffan nu och lyssna på brasan. Den sprakar som aldrig förr. Linus eldar upp vår julgran.

Hälsning från kalla Norge

Oslo

Ska packa väskan nu. I morgon åker jag till Oslo. Inköp av Bergans Höst / Vinter 2012. Spännande.

Dolce & gabbana

Fick dessa av Tomten. :)

Januari den andra

Sitter hemma hos mamma och pappa. Jag är helt slut idag. Känns som om jag börjar få influensa. Linus fick vara hemma idag för att han inte mådde bra. Blä. Jag som började känna mig lite piggare efter en riktig trött höst.





Bilder från Dumme mosse.

Skål

RSS 2.0