...trallala...

image344

ett par av mina nya skor, undra om dom kommer vara vita till sommaren..?!



image346 vill ha...


go klocka!

Har hittat en fin klocka till Victor, den va sjukt snygg!

image340

Tänkte hjälpa han på traven om han vill ha den. Och nu efter ett år typ har jar äntligen tagit mitt förnuft till fånga och fixat till min klocka så den passar.

image341



Igår fick ja höra av en till att jag är lik tilde fröling. Jag kan väll inte direkt hålla me men man kan ju önska.

image342

Mitt drömhus har jag hittat på tal om annat. Ska börja spara, nej föresten jag hoppas på lotto vinst.

image343


Töntarna, bockarna brus

sitter och tittar nå sing a long me nördarna i EMD, dom är SÅ töntiga. Man skrattar bara åt dom, hehe!
image339

Har vart på kalas hos victors föräldrar. Hans mamma fyllde år. Sen visade dom kort från dubai, de va r'ätt häftigt. Dit ska man åka någon gång de skulle nog victor älska. Han gillar ju häftiga byggnader o skit. Jag gillar shopping. Därför har ja köpt en klänning, j-lindeberg kjol, 2 par tommy hilfiger skor, läppstift, 2 linnen, en slips till victor, scarves och liten mobilväska. sen fick ja ett hilfiger linne av victor. Så idag har vart en bra dag. =) bilder får ni se någon annan dag! 

Igår va vi på afterwork med jobbet. Vi va på esters bar och kök och tittade på hockeyn, och de va la fan att man inte kan komma på att de blir nog bäst att göra mål förens det är en sekund kvar! PUCKON. mycke ska dom tjäna men mycket uträttat får dom oftast inte. 


svart

tro det eller ej men jag har gått och köpt en svart klänning.  Jag använder typ svart en gång om året. Tycker man ser blek och tråkig ut i svart. Men nu ska ja testa igen. Får se om jag blir gladare denna gången.

roligt?


" det är ingen glädje att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det"

Snö och bingo




Idag var det snöstorm typ, iallfall när jag och victor gick runt och sparkade på träd så snön yrde haha..! Vi gick tipspromenar, idag hade vi båda tur och vann på bingon. trevligt trevligt. Jag , mamma ocg pappa har vart på ikea och dom har handlat lite fint till oss..! en fin matta tex som passar som ett smäck i hallen. Idag är de hockey på tvn, och eftersom jag inte har orkat se en enda sluspelsmatch så tänkte jag skocka å se hv mot timrå ikväll. 



image333image335

image338
image337

liten o söt.

igår va vi ute o slirade en sväng ja å anna. som vanligt va de superduper skoj och vi dansade tills..hmm vi gick hem typ. Victor hämtade oss, snäll som han är. Och med oss hem fick vi Bo Ahl och hans flamma. Körde dom till hovslätt. Han va full som ett åbäke och tjatade om att ja va så jävla tjurig när ja va liten och att pappa skämde bort mig, vilket jag inte hade för mig. Men visst va man pappas lilla flicka allt, han va ju trots allt hemma pappa. Igår va ja riktigt ful så ja vill inte lägga upp några bilder. Men någon som därimot är motsatsen till ful är anna , både nu och som liten.

image330

image331

MORMOR OCH MORFAR

Sitter hemma hos mormor och morfar nu. Har precis försökt o få ner lite snuskig påsk mat. Ingen favorit direkt. Har inte fått nått påskägg idag. Kanske för att jag sakt att ja inget godis vill ha. =) Snart ska jag och martin åka hem. Ikväll ska ja ut o slira lite me anna! Ska bli skoj. Hon är snygg. Mormor och morfar är roliga. Man kan skratta länge åt dom. Dom tjasfar som tonåringar och är tillomä lite svartsjuka av sej. haha undra om man blir sån när man blir stor. Victor va ox¨å här innan. Han är så sjukt rolig och flummig. När han går knäcker han

- ja tar en prinskorv, tack för gäst friheten.
 
Alla skrattar så dom får ont i magen. De är min människa de. nu ska vi åka..


Hittade en fin bild på måmås dator. Man börja längta till sommaren nu.

image329

ja hatar snö. Jag försökte sätta på lite julmusik när snön kom för att försöka få lite julstämning och lura hjärnan att det är december, de gick åt pip svängen. Ska springa ner och göra en snö ängel och säga en sanningens ord till han där uppe..

Familje mys..

igår hade jag victor och hans lillebror och morris och mogge mys pys. Åt pizza hyrde film och åt godis hela kvällen. Filmen kan vart en av de roligaste ja sätt.


image328


Men nu har jag förfyttat mig från mariebo till Barnarp där hela failjen är samlad för påsk mys..hej svejs

trött

nu e ja trött ..blä..! skulle följt me anna o sofie ut men ja rokade knappt röra mig , tänkte ja säga men de va ju en lögn. Ja sprang upp till victor och så åkte ja han o hans lillebror och köpte pizza hyrde film och nu ska vi kolla på den..imån är ja ledig. sköööööönt 

ta tag i saker o ting

japp det har jag gjort nu. Har vart ute o sprungit , hoppas det ger resultat och det kan bli en bra dag ida. De känns så. Fast hungrig är ja. Ska sova hemma hos Victors föräldrar nu en vecka för dom ska till Dubai och vi har lovat att ta hand om morris och mogge.

image326
image327

De ska bli kul. Kanske kan bli en långpromenad senare då. Ja saknar Victor känns knappt som ja har träffat honom på en vecka. Han har nog nte velat va med mig för jag ha vatt sur och trött ett tag nu, å han ha vatt dum. Men nu när ja tränar lite kanske vi kan leka igen =)..! dags för jobb hej svejs

tråkig dag

idag är inte heller en av mina bättre dar. Jag är trött och hungrig. Hade igentligen planerat en mys kväll med hockey house och god mat. Men victor drog sig ut i sista sekund och gick på hockey med sin pappa och jag hamnade ensam i lägenheten. Fundera på att gå och köpa en pizza och tröstäta istället. Jag har iallafall badat och fått på mig helt nya sköna underkläder och en o så ful men skön pyamas.

fan jävla skit as

Idag är hatar jag allt och alla.. 

image325

Victor är verkligen en jävel på att göra en på dåligt humör

Fia och hugos mys

Idag har jag och hugo sovit och myst i soffan.

image323

image324

Banta

det bästa med att banta är att andra dagen är alltid lättare en första. För andra dagen har man slutat.

Cykel tur

idag har jag och victor vart ute på cykel tur i det fina vädret. Cyklade upp till odensberg och sen till victors föräldrar och fikade. Sen tog vi vägen genom stadsparken hem,

image318

image319

image320image321

Chalotte perelli

Jag det va la kul att hon vann..låten va ju bra och det är säkert många från polen som tycker hon är snygg! Hon ser ju lite ut som en transa. Men det är väll inte fy skam.

image315

image316

Igår fyllde min lillebror år. GRATTIS GRATTIS..

image317

Kalas ikväll..

Puh äntligen har man jobbat klart för denna veckan. Ikväll ska ja på kalas. Och nu ska ja ha lite kvalitets tid med victor. Idag tog jag mina första tramp på min nya hojj, den är lika go som fin.

image302

Igår va ja ute någon timme och slirade efter man gick segrande ur nattbowlingen som vanligt, igår med guds hjälp.

image303

image305

image306





image308image309

image310

image311

image312

image313

image314




kalas helg..

Denna helgen blir en kalas helg bokstavligt talat. Imån fyller lillebror 17 år. grattis grattis..!! sen imån ska ja nattbowla..se om vi kan försvara vinnartitlen anna o sofie. På lördag ska ja på kalas hos en jobbar kompis som fyllt 25!

nu är ja trött hej då

Jobb idiot..

Ja det är vad jag har blivigt. Jobbar jämt och hela tiden. Men det kostar och ligga på topp. Har väll jobbat två månader snart och är redan ansvarig för energi maten, 2 kassor och Cykel hjälmar. Så om ett år bode jag nog kunna äga butiken har jag räknat ut. Idag har jag satt upp massvis med hjälmar som jag skyltar precis som jag vill, och självklart fina tjej hjälmar på första parkett.

image296

image297

image298

image299

image300


 Jag har aldrig igentligen vart nått fan av energi mat men jag har hittat en protein bar som är snuskit god. 

image301

Hasselnöt och caramel. Och tack gode gud att det är en protein bar och inte energi bar då hade ja rullat nu.

Nu ska ja sova för imån ska ja upp tidigt och jobba igen.!

Slapp

idag har jag lite kvalitets tid med mig själv. Bada skum bad titta på tv o bara mysa! sköönt 

Slapp

idag har jag lite kvalitets tid med mig själv. Bada skum bad titta på tv o bara mysa! sköönt 

aj

jag har ont i fötterna!

hurtig

idag gick ja upp klockan 7.. och va gjorde man så tidigt uppe när man börjar 10 ?! jo va ute o sprang förstås va annars. shit ponfritt va man är HURTIG nu för tiden. 


image295

ja älskar brämhults juice..

vill ha..

image290 

har alltid tyckt att långklänningar är sjukt fula, men  denna blev ja lite kär i. Längtar till sommaren när jag ser den.

image291

Jag skulle vilja ha den gröna klänningen, älskar färgen..

image292

den rosa klänningen vill ja ha..

image293

denna vill ja för fan ha

image294

och den väskan vill ja ha som tusan..

Mys söndag

Jag har alltid hatat söndagar, inte förens nu de sista tycker jag söndagar är underbara. Man bara går runt o myser. Äter gott och tittar på mysiga filmer. Gick upp vid tolv, städade lite, spelade musik och mös runt. Vid två ringde brossan så vi åkte upp till a6 han bjöd på mat sen tog vi en sväng på ikea. Sen hämtade jag victor, tittade in hos måmå o måfa och handlade och nu sitter jag och myser igen. Ska ta p mig nattlinnet och börja med maten strax. Ikväll blir de tacos.  Har lite svårt att bestämma mig om jag ska se legally blonde 2 eller hem till köping och wallander?! 


 image289


image288

kalas kväll..

Igår va de brutte kväll hemma hos mig. Hade like skoj som vanligt. Höll på att gå åt pip svängen när vi började slå varandra men som tur va va de bara på skoj. Sen kom victor till centrum. Han va stilig =) ja blev sur när brudarna flockas runt han, sen blev ja glad för ja kom på att ja va töntig, Han vill ju endå bara ha mig. Ja är ju hans beddo. Kling va på g och rockade som vanligt. Hon är snygg den tjejen. Sofie försvann senare på kvälen sen såg vi inte mer av henne. Fick inte med mig kameran ut vilket va lite synd för de hade kunnat bli roliga bilder de. Lite från myset innan istället.

image283

image284

image285

image286

image287

molnigt

vad har killar och moln gemensamt?


varje gång dom dunstar blir det en bra dag....

har och vill ha

image278 tröjan ja köpte förra veckan...hel fin...

image279vill ha

image280
vill ha

image281

vill me ha...

tolv och en halv timme på jobbet

Idag har jag jobbat mycke, väldigt mycke. 12 och en halv timme rättare sakt. Men det var lite små kul. Chefen bjöd på pizza vid sex efter stägning sen monterade vi cyklar så de rök ur verksaden och bärde pjäxor i mil. Ja ska köpa nått fint till mig själv när jag får lönen det är en sak som är säker. Nu sitter jag och victor och myser och tittar på independens day...! snart ska ja jobba igen...

nu lackar jag..

jag blir så förbannad på det jävla lost. jag vill att jack och kate ska vara tillsammans och inget annat kommer tolereras. Just nu fattar man inte ett piss av skiten. Jag blir förbannad,.image228

Fint väder!

Sol i sinne, brun inne / Rudolf. 
 
Idag har det varigt fint väder. Det är härligt. Man blir på bra humör och villa handla vår kläder. Därför köpte jag en ny vår jacka idag inne på Boomerang. En  tröja från Tommy Hilfiger och är sjukt sugen på ett par nya sol brillor.  Sen blev jag lite små kär i ett par peak performance jogging.

image274

image275

image277


sova ihjäl sig

undra om man kan sova ihjäl sig? i så fall skulle jag nog vara död nu för inatt har jag sovit 11.5 timmar. De sjukaste är att jag fortfarande är skit trött...!!

Flytt

Nu har jag lämnat barnarp, och flytt in till stan. Har lyft, packat upp, och ner och vänt o skruvat och monterat och bärt och målat och fixat hela helgen. Nu är jag helt slut. Sitter och tittar på Wallander. Ruskit bra idag. Sitter och funderar på om jag ska måla om i köket och vilken färg. Man blir helt burebäng av allt man vill göra när man flyttat. Imån är det jobb igen. Ska blir rätt skoj endå, nu när vasaloppet har varigt och alla valla nissar slutar komma.  Fast dom är rätt roliga. Undra hur man kan vara så besatt av valla och klister och annat snusk. 

Saknar Anna och Sofie. Och Hugo. Ska åka hämta han imån för han ska minsann bo me mig.image273
RSS 2.0