Trevligt, trevligare, trevligast

HAr precis vart på AQUA och ätit med mina kära vänner. En liten hejdå middag tillägnad Nathalie. Till förrätt åt jag en god tomatbruchetta och till varmrätt en god oxfilèpasta med svamp. Sen när damerna skulle beställa in efterrätten så fick jag lova att utgå pga skada. Min visdomstand sätter käppar i hjulet för mig. Jag kan inte äta, prata normalt och ser helt uppfuckad ut i ansiktet. Det är inte kul ska ni veta.
Fina flickor dricker vin. Jag drack pepsimax.
Snygg nattis och jag med mitt ballongface

Välkommen ut visdomstand

Nu är jag inne på min tredje dag med sjuk värk i mun visdomstand. Jag är helt uppsvullen i hela ansiktet, ser helt sjuk ut och känner mig helt sjuk med. Det värker hela tiden. Jag kan inte gapa knappt så maten får ja trycka in i den lilla springa som blir när jag försöker öppna truten. Det gör ont när jag pratar och när jag sväljer. Och va passar väll bättre då när man har friskisdagar och det är 478600 personer inne och ska handla varje dag. Jag tror jag avlider snart. Jag blir så less på skiten.

Billigare en ullared

Idag började vår Friskisrea på jobbet. Den kommer fortsätta 2 dagar till. 25 % på allt uten cyklar där man har 20 %. Såmycke folk som det har vart i butiken idag vet i tusan om jag sätt innan. Det va galet klockan 10 när vi öppnade. Så nu är jag helt slut i huvudet. Sitter i soffan och tittar på Hollywoodfruar. Jag älskar Maria. Hon e så go. Nu ska ja gosa med min darling som jag har vart ifrån så många dagar.

Fick ett fint påskägg idag

Idag fick jag årets första påskägg. Som en riktig överraskning när jag öppnade skåpet och skulle gå hem :) Tack maggan

Dagens I-landsproblem.

Nu när jag äntligen har köpt mina fina skor så kommer nästa problem. Jag skulle nog behöva ha en gummisula under för att inte slita för hårt eller att jag glider runt. Och vart ska man lämna in dom och vara säker på att dom inte har sönder dom?!

Idag mår man som man förtjänar, UNDERBART

Dagens Outfit

Skor: Fred Perry
Klänning: French connection
Kavaj: HM
Diadem: Burberry
Väska: Tommy Hilfiger


Jaha  va hände här kan man undra. Någonstans under kvällen så försvann det mesta av förståndet som så många gånger förr. Men de är rätt skönt för då får man det bekräftat, man är inte så normal som man tror att man är.
Lite roliga händelser från igår kväll:

Alex tappar ut en tampong på vakterna när hon ska ta upp legget. Dom blir jätte glada och konstaterar att alex är väldigt glad för att vara i det stadiet och att hon inte kommer att få ligga ikväll. Haha



Jag smugglar ut en cider när vi ska gå hem varpå jag ångrar mig och går och lämnar det till en bartender som står och röker utanför. "snälla kan du ta in denna jag orkar liksom inte mer". Det tyckte han va skoj

2 tjejer försöker tränga sig den milslånga garderobkön varpå jag utbrister " kan ni släppa förbi tjejerna dom har faktiskt sin jacka därinne. Det tyckte dom va kul, ja me för den delen.

Ne annars bestod kvällen mest av dans och prat. "Ta en kölapp" vad ett återkommande citat under kvällen, dom mest använda orden under kvällen tro ja.
Shit va kul jag hade..haha

Så underbar

Gå in på denna sidan och titta på klippet. Det är så underbart. Jag får rysningar i hela kroppen.

Försöker komma igång

Ligger o vilar och försöker samla krafter inför kvällen. Vi får se va den bär av ikväll. Ska titta på körslaget innan jag rör mig ur fläcken iallafall.

Jaha ja, glädje och ångest hand i hand

Idag har vi strykt runt knutarna på söder. Lite små fynd har vi gjort både här och där. Jag köpte mina himla skor tillslut och trodde lyckan skulle vara total. Men icke. Eftersom jag så förståndig har blivit så har t.o.m jag börjat tycka att 3200:- för ett par ballerina är för tok på mycket. Det är när dom tankarna börjat komma som jag måste koppla in mitt alterego "Huligan Berit". Hon vet att jag kämpar och sliter varje månad, att jag har vart så sparsam sen julafton och att jag är i allra högsta grad värd ett par fina skor.
Jag har också införskaffat mig en hatt till 50 tals temat. Den kommer passa perfekt till min oanvända klänning från french connection i sommar. O jag längtar.
O nått fin gömmer sig under här..
Min nyinköpta hatt och min klänning kommer bli grymt ihop !
Dagens Outfit
Skor: MArc`o polo
Kjol: G star
Plånbok: Mulberry
Jacka: Boomerang
Halsduk: D&G
Så himla fin jordglob jag hittade i en antikaffär. Jag älskar jordglober. Jag har alltid velat ha en.

Svar på Tal

Anonym om Ajaj:
åh va fin! den satt som en smäck på dig, vilket kap! :)
OO tack :)

Ajaj

Mina mitt huvud gör ont. Jag antar att det är vätskebrist eller nått liknande. Har spenderat 10 timmar på stan och flera trevliga timmar hos Alex och Maddes farster med familj. God mat och trevligt sällskap. Jaha o va har man shoppat idag då?! En klänning och 2 par leggings. Lite besviken på mig själv är jag. Jag hittade mina älskade skor och kom på att det blir en perfekt födelsedagspresent till mig när jag fyller år. Så mamma skriv ner detta på kylskåpet nu. <3
Dagens ögongodis:



Jag själv i dagens outfit.
Skor: Marc`o polo
Väska: Mulberry bayswater
Byxor: Ralph lauren
Skjorta: ATT
Kavaj: Tommy Hilfiger



Dagens största ögongodis. Alex äter god mat på Nk



Fina barnkläder



Ögongodis från mitt favoritmärke NEWPORT







Så cool



Dagens kap hittade jag på NK TREND



Denna Mimmi Pigg klänning tänkte jag ev. ha på mig på på 50 tals temat som kommer hållas i sommar. Lägg också på minnet att det var just denna klänning Maria Öhrman hade på sig i Lets dance finalen. Haha

Ut i Stockholms handelsliv och spendera sedlar och mynt !

Jag skulle vilja lägga min handskar på ett par Mullberry bayswater ballerinor som skulle matcha min plånbok och väska. Snälla gud uppe i himlen se till att det finns ett par fina i min storlek.




Godnatt gott folk!

Nu är det dags och sova så jag kan gå många mil på stadens gator imån. Jag e trött mina damer och herrar, väldigt trött


tada

Sitter på Bussen på väg upp till Stockholm. Vid min sida idag har jag Alexandra. Vi skall upp shoppa och umgås med Alex andra halva, MAdde. Det ska bli skoj minsann. Sitter på nätet
på 23 olika sidor och letar febrilt efter inspiration till morgondagens shopping. Detta ska ja söka efter:



Snyggingar från french connection. Den svarta är snygg men gul gör mig lycklig. Och det är trots allt påsk snart.



en powerdress utan dess like, Den e så fin så. Med denna intil kroppen skulle man får
omättat med power.


Nu ska ja sova på saken, vilken sak föresten? e hej då


Pyssel

Pimp my clothes
Har pimpat en av mina favorittröjor med lite stenar i olika material och färger. Limegrönt och vitt. Jag älskar limegrönt. Tycker det blev supersnyggt.

Lyckad kväll !

Vår cykelkväll på TS blev riktigt lyckad. Det är kul när man ser så mycket intresse och att folk verkligen är tacksamma för det man gör riktigt lyckat.

Usch va snyggt, ja tro ja dör

Mycket snyggt har jag sätt i mina dagar men denna bilden tar nog priset. Perfektion. Jag tror jag dör. Jag går igång på träningskläder, de är en sak som är säker

13 timmars jobb väntar

Välkomna på vätternrundanträff ikväll. De kommer bli kul.

Ledig!

O gud va skönt att stiga upp och veta att man är totalt hel ledig.Igårkväll va jag på utbildning på storahotellet med jobbet. Handlade om förväntningar man har på sig själv och på andra och hur man blir ett framgångsrikt företag. Mycket lärorikt och bra.
Har precis vart ute på en morgonpromenad med Loui. O nu e han blöt och fryser stackan. Han e så mager också. Försöker värma honom så gott jag kan med en filt. Så nu ligger han o sover på min arm och sov vanligt lägger han upp nosen på datorn

En flourtablett på tungan, nu går ja till jobbet

Vårkänslor i luften

Inventeringen avklarad..

Butiken va fin och alla fick varsin liten ruta att hålla sig i. Som en liten hund i en hundbur.
Chefen bjöd på pizza ...!!
Jaha imån är det måndag igen och en jobbig o kul vecka väntar.  Imån väntar de jobb och en utbildning på storahotellet senare på kvällen. Tisdagen är man ledig och onsdagen blir lång den me. Då blir de vätterrundankväll i butiken. Sen på torsdag drar ja o alex till stockholm.. traalllaaa..

Dagens hatobjekt

Inventering. En av de tråkigaste sakerna man kan göra i sitt liv. Efter tio timmars inventering idag blir man rätt slut i bollen.
Jag ser otäck ut idag, lite som ett monster. Så ni får en bild på god mat istället. Fetaost sallad.

fram med min älskade cykel, nu är det vår

Trött

Trött är ett fult ord. Ett sånt där ord man måste tvätta munnen med såpa om man säger. Men idag är jag trött. Efter 11 timmar på jobbet och 3 timmars slit med att flytta möbler är jag mycket välförtjänt av en riktigt fin natts sömn. God natt gott folk

tada

Nu e jag frisk. Har ont i magen efter 2 spännande matcher. Hv och hvs J20. Blev 2 vinster idag. Grattis kära bröder. Bra spelat. Imån ska ja till jobbet idag efter min kräksjuka. Dags att börja inventera i butiken. Så det finns o göra hela helgen. Blev av med min lägenhet idag med. Eller den ny tjejen flyttar in första maj. Men jag har väll nästintill flyttat in redan eftersom Nattis bor i min lägenhet 2 veckor till. Börjar bli lite tomt i lägenheten här bara. Linus har sålt alla sovrumsmöbler och matbord. Så nu står madrasserna helt öde på golvet. :) Rätt mysigt. usch jag är hungrig. Försökte få tag i en fin klänning från HM:s garden collection som släpptes på nätet idag. Dock utan vidare resultat eftersom allt redan va slut typ. Surt för mig. Aja de kommer väll sitta på varje kotte endå.
Så fin så..
Mycke fint men det mesta kändes väl lite FÖR mycket. Vilket tillfälle kan man använda en sån här klänning?!
Aja god natt nu orkar ja inte skriva mer

Spyan

Vilken dag man har haft. Började att traska runt munksjön, åt en god frukost gick till jobbet och la en spya. Sen har jag legat i ryggläge nästan hela dagen. Vilken himla huvudverk fan fick lov att ha.Herre gud. Trots alla stärka piller. Inget biter på mig tyvärr. Hoppas jag är frisk imån. Annars blir ja sur. hej då

fan

Ibland blir man bara less. Jobb Jobb Jobb och äta äta äta. Det blir ingen människa lycklig av. Nu vill ja sova tills på fredag. Jag är trött o hängig. Och helt klart bättre blir det väll inte av att veta att jag ska inventera hela min lediga helg. Fy fan. Men nästa helg har jag iallafall tagit ledig och ska roa mig i vår huvudstad. Skönt.
Nu ska ja sova. hej då
Ett bad kan iallfall få en på lite bättre humör..

KUL

vad heter världens trevligaste fågel?
UMGÅS
Va heter världens blötaste fågel?
NERDEBÖRD

Grattis!

Idag fyller min lillebror 19 år. Usch va sjukt det känns. Så himla gammal. Och hur gammal är man inte själv då. Usch jag blir ledsen.

mys

Gannfejd och sambo gånger 2

Ja det har vart en händelserik dag. Vaknade upp klockan 7 och duschade. Hade tydligen glömt det efter gårdagens bravader på Sliver. Sen sova jag några timmar till. Imån fyller min lillbror år, så idag har vi haft kalas för honom hemma i barnarp. Och mitt i maten bröt helvetet lös. Tydligen har vår nyinflyttade granne fått ett psykbryt på morfar som hade parkerat framför deras hus. Det gick tydligen inte för sig även om vägen ägs av kommunen. Så 4 män stod utanför vårat hus och gormade och skrek. Rätt kul. Där stod vi 20 pers i köksfönstren och såg den spännande upplösningen utanför. Det löste sig rätt bra efter en halvtimmes diskuterande om snöskottning och parkeringar. Fan va sjukt. haha.
Idag har jag blivit sambi 2 grr. Nathalie har nämligen flyttat in till min lägenhet. Hon ska bo där i 3 veckor tills hon flyttar till stockholm. Och jag ska bo hos Linus. Härligt. :) 2 underbara sambosar.
Grattis till min bror som vann Serien igår. Grattis grattis. Nu väntar ett spännande slutspel. Hvblå hvblå
Snart är han och Lottas hus klart. Där kommer jag spendera många dagar det är en sak som är säker.

Kärlek

Vilket kap

Ut och springa i solen

Fredag idag

Sitter på golvet o tittar på lets dance. Dagens dans är bugg och nått annat som inte fastnade på minnet. Bugg e en häftig dans. Jag skulle vilja dansa bugg. Ser kul ut. Tycker det är kul å titta på alla klänningar. Mina favoriter i lets dans historia är









Igår rensade vi Linus garderob. Haha va kläder den karl har asså. O bara dyra märken. En liten brat är jag förälskad i . Haha. Det är kul o rensa. Man vet aldrig va man kan hitta.

Idag va Texas, brossan och Lotta på jobbet o hälsade på mig. Vi köpte Adidas sneakers till lille Texas och en ny fin jacka fick han. Han är så himla underbar nu. Skrattar o busar hela tiden.


NU är maten klar. hej då

Lite djup

Halloj, ett hälsande ord som jag använder allt för ofta. HALLOJ? usch vilket töntigt ord. Detta måste få ett slut. Jaja det jag egentligen tänkte berätta är att jag känner mig lycklig. Det känns att våren börjar komma. Man blir pigg  gla direkt. Idag satt jag ensam i lunchrummet och skrattade för mig själv när jag satt och funderade över mitt liv. Om jag backade tillbaka mitt liv 4 år så trodde jag aldrig att jag skulle kunna må som jag gör idag. Jag hade några år i mitt tidigare liv där jag var mer eller mindre vilsen. Hade problem med allt mer eller mindre. Allting vände i stort sätt när jag fixade mig mitt jobb på Team sportia. Jag totalvände, flyttade hemifrån, blev social, skaffade mig nya underbara vänner, kännde mig duktig, oberoende, tillförställd. Hur kunde det bli så här bra. Nu sitter jag här o ler och mår allmänt skit bra. Fan va gott :)  BRA SKA BRA HA

Bye bye

Idag sa jag upp min lägenhet. Jag känner mig lite pirrig. Snart ska ja få flytta in i en lägenhet mitt i stan istället. Det ska bli underbart.
Idag har jag åkt runt överallt och tittat på möbler o sånt där. Jag hittade 0 saker som jag vill ha. Jag antar jag redan har allt jag behöver och vill ha för tillfället.

Vill ha.. solkysst hy och denna..

Lördagens Temagalej

I lördags va det temakväll igen. Djurtema blev det denna gången.

Svar på Tal

a. om Texas har fått sin första Pulka av mig. Nu mår han.:
synd att man inte fick den chansen när man var liten att ha en sån häftig pulka med namn på..:)


JA ingen hade kommit på den tanken 1987 när jag föddes..

Svar på Tal


tial; background-attachment: initial; -webkit-background-clip: initial; -webkit-background-origin: initial; background-color: transparent; quotes: none; color: #444444; background-position: initial initial; padding: 0px; border: 0px initial initial;">
KommentarTid

Anonym om Texas har fått sin första Pulka av mig. Nu mår han.:
Shit vad lik han var dig på den nedersta bilden! :-D

Haha tack

08 Mars, 15:36

Anonym om Texas har fått sin första Pulka av mig. Nu mår han.:
vilken sötnöt :)

:)

Grattis Nattis !

Grattis till nya jobbet :) jag kommer sakna dig här hemma. Men jag ska minsann hälsa på så ofta jag kan.
Så nu går flyttkalaset till Stockholm för Nathalie och hon kommer arbeta på Gant NK. Lite avis blir man allt.

Han e min..

Fick en fin överraskning av mitt hjärta i fredags när jag kom hem. Han e det bästa som finns.

Texas har fått sin första Pulka av mig. Nu mår han.

Jeppe Thörnberg#10

Fick stryk idag mot Luleå med 3-2 i förlängning. Får la glädjas åt att man gjorde 2 mål !. har precis varit nere i poolen på hotellet i skelefteå riktigt fint !. Ny match imorgon mot skelefteå, sen väntar hemfärd i ca 18 timmar :) 
Göööööt

Jeppe Thörnberg#10

Ligger på hotellet i Luleå efter en riktigt jobbig dag. har åkt tåg i ca 18 timmar i en kall och liten tåg hytt. Nu är det film dags med Timmie och Oscar. Vi har 5 liter pucko att dela på också :)
Hej hopp

Jeppe Thörnberg#10

Hej gott folk.Sofias lillebror Jesper är det som skriver. Fick låna hennes dator denna helgen för ska till Luleå och spela hockey. Och då fick jag i uppgift att hålla hennes blogg uppdaterad :) Kanon kul ! :)
hörs imorgon :) hehe Trevlig kväll.

Ny bloggare

Eftersom jag ska låna ut min dator några dagar nu så får min lillebror blogga istället för mig. Det kommer bli intressant :)

Fin <3

http://www.youtube.com/watch?v=oSPFDscgX0A

cyklar, skor och fuskbygge

Nu ligger jag i min säng och försöker blir trött så jag kan sova. Denna dagen har vart lite slitsam. PÅ jobbet idag har jag fixat och trixat på vår skoavdelning. Där har jag byggt upp ett litet REA torg med träning/walking/indoor/running skor. Hittat massa fina skor i våra gömmor på jobbet. :)  Igår och förrgår jobbade jag hela dagen med att få fram årets cyklar och snygga till så dom står fint och prydligt i butiken. Skyltfönstret bytte jag ut mot mina favoriter ur 2010 års cykelsortiment. Så ni kan ju tänka på mig när ni åker förbi skyltfönstren mot munksjön som jag har ordnat. Och ge mig gärna lite kritik så jag kan bli lite bättre. Tycker sånt är kul. Annars idag har jag vart ute på en lite löparrunda, tittat på fuskbyggarna och snyggat till mig. DVS nopprat ögonbryn, tvättat hår, busat och smörjt in mig. Känner mig rätt snygg ikväll när jag går o lägger mig för en gångs skull. Imån ska jag lämna ifrån mig min dator några dagar. Usch det känns inte bra. Men jag har lovat min lillebror att han ska få låna den över helgen när han åker till Luleå och spelar match. Kan inte va kul o åka så långt i buss utan en dator. Klart han ska få låna den. Jag köpte en ful t-shirt idag. Det ska ja lämna tillbaka imån.

Nya cyklar 2010

Kuta med stil

Har testat min nya löparjacka idag. Skön :). Snygg silver och grå.

tadammmmmmm

tADAMMDAMMDAM BADI DAMMDAMMDAMM

Good morning Sunshine!

Vilken underbar dag. Har precis vart ute på en liten joggingrunda i solskenet. Alla som har möjligheten tycker jag borde göra desamma. Lite sol och livet leker.. snart är det vår..!love

Baka baka liten kaka

Idag har jag bakat. Resultatet blev en underbar Daimtårta, chockladmuffins me cheesecake fyllning och dumlekakor med noblesse.
Här kommer en bild på min älsklingstårta

Känner mig lycklig idag !

Nu ska ja gå till jobbet
RSS 2.0