Thank god it is over..

Gott mos

Presport kolhydratuppladdning. JAg får en kvällning, usch

Svar på Tal

Malin om :):
Hej!
Eftersom du verkar springa rätt mkt så tänkte jag höra med dig om man vågar chansa å ge sig ut å springa när det är snö ute? Eller är det för halt?

Hur träffades du å din kille?

Jag tycker inte det är några problem att springa ute när det är snö. Sen beror de förstås på hur mycket snö det är. Jag tycker bara det är bra när de är lite halt och ojämnt, det stärker ben och vrister.

Ja hur träffades vi egentligen, haha. Jag gick in i han på Karlssons en lördagkväll och fällde kommentaren:
- Hej! dig känner jag igen från Hc Dalen.
Varpå han svarade:
- Ja det är det många som gör.
Haha.Han dissade mig skulle man kunna säga. Haha. Nej då, de tog en timme eller två innan han sprang efter mig ;) haha

Sen tog det 3 månader innan vi blev tillsammans.

:)

Imån är det fredag :) härligt. Har precis fått god mat i magen. Min darling är världsbäst på att laga mat. Men nu har han somnat i soffan. Sova är också det en av hans spetsegenskaper.

Om ungefär 48 timmar..

Då står jag med hela min skidutrustning i mora klar att trampa iväg mitt första skidlopp, Tjejvasan. För ungefär 50 dagar sedan stod jag på ett par längdskidor för första gången. Det kan verkligen gå snabbt när man bestämmer sig. Usch lite nervös är jag. På söndag kommer jag iallfall må. Va så säker.

Saker som du inte trodde du behövde

Reebok easy tone. En sko med luftkuddar under som automatiskt tränar rumpa, vader o lår medan du går.

Inspiration !

i want

Farsan

igår va jag och såg Farsan. Sjukt rolig. Jag garvade mig igenom hela filmen.
http://www.youtube.com/watch?v=ZPV3fE9XWb8

Hej

Nu ska ja traska till tipshallen och titta på fotboll. Det ska bli kul. De va länge sedan.

Välj rätt sko !

JAg har ju fått lite förfrågningar om jag inte kan tipsa om lite bra joggingskor och vad man bör tänka på. Därför tänkte jag dela med mig lite av egna erfarenheter och sånt jag har lärt mig.
  • Hur ser ditt dina fötter ut?Pronation, supination eller helt normal. Det kan man oftast kolla där man köper skor. Och dom vet oftast vilka skor som passar din fot bäst
  • Hur mycket springer du? Och vart?
Sen tycker jag det är sjukt viktigt att skon är skön på foten och att den tilltalar mina ögon. Av egen erfarenhet tycker jag att Nike gör de snyggaste skorna. Lite tips.

NIKE WMNS NIKE LUNARGLIDE+


NIKE ZOOM STRUCTURE TRIAX+ 13

NIKE ZOOM STRUCTURE TRIAX+ 13

NIKE NIKE LUNARGLIDE+

NIKE NIKE LUNARGLIDE+

NIKE AIR PEGASUS+ 26
NIKE WMNS NIKE ZOOM START+ 2009

NIKE WMNS NIKE ZOOM START+ 2009

Svar på Tal

Kommentar


Malin om fia <3 Texas:
Naaw, vad söta ni är. Tänkte höra, du som jobbar på ts och allt. vet du hur långa ett par skidor ska vara? På ett ungefär? Det är många år sedan jag åkte och har helt glömt bort! =)

Längden på skidan har ingen som helst betydelse. Allt har med vikten på dig o göra. Sen kanske man förstås inte vill ha en skida som är 3 meter lång om man är 150, men oftast har dom tänt på det när dom gjorde skidan. Ca 20- 30  cm längre en man själv är brukar vara rätt normalt. Men som sagt så är det viktigaste att skidan varken är för hård eller mjuk för dig om det ska bli nått trevligt att åka.
KommentarTid

Anonym om fia <3 Texas:
Andra bilden är ju helt super mysig :)

Ja han är verkligen så himla go nu :)



Inspiration !

HAr sån lust att göra om hemma. Idag har jag o Linus vart o hittat lite inspiration.

fia <3 Texas

Svar på Tal

Anonym om Några fler snyggingar från TS hyllan:
De rosa nikeskorna, är det en bra träningssko, bra dämpning mm. ?


Jag har dom i 3 olika färger och de är de bästa skorna som någonsin vart på mina fötter. Jag är helt frälst av dom. Dom vägen ingenting och är väldigt flexibla. Dock ingen så pass bra dämpning så att du bör springa i dom. Men jag jobbar i dom hela dagen och använder dom till tennis och gym. Då är dom perfekta.

Några fler snyggingar från TS hyllan

Svar på Tal

Malin om Vill helt ärligt köpa dessa:
Varför har du så många träningsskor?


Varför o varför :) jag gillar träningsskor. Sen jobbar jag i träningsskor varje dag. Tränar mycket, både utomhuslöpning, gymträning och tennis så de går åt en hel del skor. Sen älskar jag skor. Punkt slut :)


Anonym om Vill helt ärligt köpa dessa:
jag behöver tips på bra löparskor inför våren. är i behov av nya. tipsa gärna! snygga ska de vara också :)

18 Februari, 18:40


Då ska du få de. Håll ögonen öppna







Jobb kul

Idag fick jag en smärre chock på jobbet. Mange börjar skrika på mig. Han säger att jag har en kund som jag måste hjälpa. Sen pekar han på lagret vi har skor i. Sen ställer han sig och börja as garva. O ja undrar förstås va han har i kikan. Jag springer fram o sliter upp dörren. Och till min förvåning står det en utvecklingsstörd gubbe inne på lagret med byxorna i knävecken och bara glor på mig. JAg börjar skrika och skratta hysteriskt och slänger igen dörren. Shit ja blev ju svinrädd. Märker man inte om man går in i ett lager eller provrum? i dont get it..

Vill helt ärligt köpa dessa

hej igen!

De va några dagar sen jag bloggade nu. Har vart lite ur form om man säger så. Va har hänt sen sist? Allahjärtansdag i söndags. Hade en underbar heldag med mitt hjärta. Började med en brakfrukost, tipspromenad, fika och sen filmkväll. Fick den finaste buketten blommor som jag någonsin har sett och en högtalare för min ipod och iphone. Han e så underbar. Annars så har det mest vart sömn, depp, verk och jobb de senaste dagarna.
Blommor, teknik och en supergod kärleksfull bakelse

Finns det någon där ute som älskar mig?

I så fall vill jag ha denna i alla hjärtans dag present

Lycka är att ha en vän <3

Vill skicka en liten hälsning till mina fina vänner. Tack för att ni finns, eller kanske ska ja tacka era föräldrar istället?! Nej det blir för krångligt..

Jag är nog den bästa man kan ha...

Ligger i min säng. Idag har jag lagat en 3 rätters middag till min P-vän. Idag känner jag mig bättre en bäst. Odödlig.
Dagens meny
Förrätt:
Avocado med mimosafyllning och vitt vin
Huvudrätt:
Hackelbackspotatis med vtlök och smörstekta champinjoner och en fläskabit. Rött vin serverades
Efterätt:
Kladdkaka med varm hallonsås och grädde. Det vita vinet ställdes fram igen

Bu

Ska ge mig ut i spåret ....igen. Usch det börjar bli tröttsamt. Men det är bara 2 veckor kvar till vasan sen e det över..
Ska trycka i mig lite energimat i spåret och se om det kan blixtra till i bena o gäddhänget på mig...

Svar på Tal

Anna om Vilken pipa..:
Hej!
Vet du hur man tar sig ut på dumme mosses skidspår från Hallby?


Hej Anna! Man åker först en kilometer i elljusspåret på hallby sen svänger vägen ut på fältet. Slingan är märkt med stora röda kors hela vägen. Jätte fint e det.

Bra !

Idag gjorde min lillbror debut i landslagströjan. Tyskland stod för motståndet och Sverige vann med 6-1. Lille jeppe spelade i första kjedjan och gjorde en assist. Duktig e du lillebror. Ska komma o kolla på dig på söndag !

Hej o hå oj va de går

Nu har jag laddat med 3 lager kläder.. nu ska ja ut och svettas..

Saker som du inte trodde du behövde

Osynlig hylla
Salmonella är en otäck lite bakterie som upptäcktes av en amerikansk veterinär vid namn Daniel. E. Salmon år 1885. Hur kul det är att ha gett namn åt en bakterie som är en av världens mest kända orsaker till matförgiftning kan man ju bara spekulera om…  Salmonellabakterien är en av många, roliga mjukis-mikroorganismer från Giant Microbes, fler hittar du via länken nedan. Det medföljer också en... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - Salmonella
Pris: 79:-

E.kolibakterien kan dyka upp i dåligt dricksvatten och orsaka problem i kistan och tarmarna, men det garanterar vi att denna lilla mjukis inte kommer att göra, trots dess storlek! Den är förstorad ganska precis en miljon gånger! En rolig gåva i utbildningssyfte, avskräckande syfte eller bara som en kul grej helt enkelt.  E.kolibakterien är en av många, roliga mjukis-mikroorganismer från Giant... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - E.coli
Pris: 79:-

Den genomsnittliga människokroppen har ca 40 miljarder korpulenta små celler vars främsta uppgift är att göra dig fet! Detta gör dom givetvis inte för att vara elaka och hemska, tvärtom! De vill ju bara att vi ska vara skyddade och hålla vår värme samtidigt som de transporterar de essentiella vitaminerna A, D, E och K runt i din kropp! Och viktigast av allt, energin i fettet kan faktiskt hålla... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - Fettcell
Pris: 79:-

Gör som vilken superskurk som helst och skaffa dig multipla pass! Ett från Ryssland, ett från Cuba, ett från Storbritannien och ett från Amerika! Dessvärre så kommer du nog inte så långt med dom då de bara innehåller blanka sidor som är avsedda för diverse anteckningar, men roliga är dom! Riktigt kul att bära med sig på resan och skriva ner lite tankar och idéer man har längs vägen!  Vartdera... Klicka för att fortsätta! On the Run - anteckningsblock, pass (4-pack)
Pris: 125:-

100 helt nya, sjuka uppgifter! Föreställ dig en fest där alla beter sig underligt, ja mer än vanligt alltså :-)! Det är precis det som Knäppgök går ut på! Alla, eller några utvalda, får en uppgift som ska utföras under tillställningen och de ska samtidigt försöka göra detta utan att vika sig fullständigt dubbel av skratt! Konsten att kunna bete sig konstigt inför andra utan att börja skratta... Klicka för att fortsätta! Knäppgök - placeringskort / partylek 
Pris: 135:-

Ja… klamydia är kanske inte något man vanligtvis känner att man vill ha eller ge till någon annan, men detta är ett, och med största säkerhet det enda, undantaget! Om det är i utbildningssyfte, avskräckande syfte eller bara en kul grej så blir man ändå lite osäker på effekten. Denna gröna, sköna, lilla mikroorganism, förstorad en miljon gånger, är ju bara hur söt och kramgod som helst! Obs! Inte... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - klamydia
Pris: 79:-

Har du eller någon du känner en alltför stressig tillvaro, ätit för mycket stark mat eller rent av blivit angripen av en elak liten bakterie som orsakat något så otrevligt som magsår? Osäkert om denna lilla mjukisfigur kan göra hela jobbet för att bota det men det är en garanterat en god uppmuntring på vägen dit! Den är receptfri, gul och riktigt gosig!  Uppmuntra en sjukling, ge som kul present... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - magsår
Pris: 79:-

Hmm… har det varit en hård helg? Slagit ihjäl en och en annan av de små grå? Eller kanske är det bara så att du önskar att det fanns dom i din omgivning som hade lite fler av dessa små organismer på plats? Oavsett så kan det säkert vara på plats med en hjärncell i megaformat, närmare bestämt förstorad en miljon gånger, att krama om och studera lite närmare!  Hjärncellen är en av många, roliga... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - Hjärncell
Pris: 79:-

När dom flesta av oss tänker på penicillin förknippar man det med otäcka piller som ska sväljas trots att man har rejält ont i halsen eller andra delar av kroppen, inga roliga associationer med andra ord! Men vid första anblick av denna lilla krabat har man snabbt ändrat inställning! Den är receptfri, blå och riktigt gosig!  En rolig krya-på-dig-present till stackaren som ligger hemma sjuk. Tänk... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - Penicillin
Pris: 79:-

Vem trodde att svininfluensaviruset skulle vara rosa, mjukt och riktigt gosigt!? Inte vi! Men så visar det sig vara, om man syr upp det som ett gosedjur och förstorar det 1 miljon gånger! Och smittar gör den inte heller, mjukisorgansimen alltså, så den här kan man ta till sin famn och bara krama om!   Skulle det vara så att du känner någon i din närhet som är drabbad av svininfluensan är detta... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - Svininfluensa
Pris: 79:-

Glöm handsprit, sjukdagar, smittorisk, och snoriga näsor! Denna härliga lilla godbit i form av en blå, liten Rhinovirus orsakar varken feber, nysningar, hosta, trötthet eller huvudvärk, tvärtom, den gör vilken sjukling som helst på bättre humör! Ett ’receptfritt läkemedel’ som är blått, mjukt och gosigt!  En rolig krya-på-dig-present till stackaren som ligger hemma och snörvlar och som vid det... Klicka för att fortsätta! Giant Microbes - Förkylning
Pris: 79:-

Läser du en rykande het novell? Brinner det i knutarna då boken ska vara utläst alldeles för snart? Eller du läser bara en helt ok pocketbok och är i behov av ett bokmärke? Oavsett, this is it!  Bokmärket kan användas genom att bara lägga det där du befinner dig i boken eller så kan du fästa det med dess flik uppå den aktuella sidan. Mått: ca 17.5 x 9.5 cm. Se alla bokmärken. Klicka för att fortsätta! Bokmärke - eldflamma
Pris: 45:-
Olika gosedjursmelekyler


Tuggummi - Prinskorvar
Inget party är komplett utan en konservburk med prinskorv…eller?!? I alla fall inte utan de här små delikata tuggummikorvarna! I varje liten konserv hittar du 14 st. röda tuggummin formade som små röda prinskorvar! Roligt..och lite läskigt :-)! Värt att nämna dock är ju att de inte smakar korv utan härlig jordgubb!
Konservburken är 6 cm hög och har en diameter på 5 cm.
Se fler roliga tuggummi.

Pris: 65:-



Saker som du inte trodde du behövde

Osynlig hylla

Högteknologiskt snusk

Ohmibod Freestyle

Double click on above image to view full picture

Zooma ut Zooma in

FLER BILDER

Ohmibod Freestyle

Bli först med att recensera denna produkt

Lagersaldo: finns i lager.

1 399,00 kr

Översikt

Freestyle är den ultimata trådlösa musik-massagestaven, som kombinerar högteknologi och användarvänlighet för att leverera ojämförlig njutning. Vare sig du rockar till din favoritmusiks vibrationer eller utforskar det breda utbudet av förprogrammerade rytmer, kommer denna massagestav att frigöra dig.

Usch ..

idag är jag på riktigt risigt humör.. huvudverk och pms. Nu ska ja bara sätta mig i soffan och svullsta...hej då

Vilken pipa..

Idag har jag vart ledig. Eller jag jobbade lite på morgonen och träffade en leverantör som jag hade missat att jag bestämt träff med i fredags. Så kan de gå när man är glömsk. Gjorde iallfall om ibland alla träningsprodukter. O det blev fint. Sen gick ja hem och åt och begav mig ut i spåret. 1,4 mil blev det idag ute på mossen. Härligt skidväder och rätt så fina spår.

Fullt upp !

Idag har det vart fullt upp på Fröken Thörnbergs schema. På morgonen va vi, tillsammans med 4 av Linus kompisar med tillhörande tjejer, barn , pappa och hundar på Hallby och gick tipspromenad. Himla trevligt. Men trevligare hade det vart om inte frågorna vart så knäppa och bingon gick åt pipsvängen. Efteråt åkte vi till Habo trakten till ett underbart vackert fik/affär och fikade. Det va Tårt, kak och mackbuffè. Det va en av de finaste platserna jag vart på helt klart. Efter den trevliga fikan åkte jag och L till mediamarkt och tittade på el-tandborstar och högtalare till min IPHONE. Vi kom dock tillbaka tomhänta denna gången. Sen ikväll har vi vart ute och sprungit runt munken. 1 varv blev det för L som sen fick utgå pga skada, medan jag sprang ett varv till. När jag va klar väntade den godaste exotiska plankan jag någonsin ätit. Livet är verkligen underbart just nu.

Saker som du inte trodde du behövde

2011 års Skidor. Snygga som få..

Loppis!

Idag har jag o Nattis stått på loppis. Nattis ska ju eventuellt flytta till stockholm nästa månad och behöver lite mindre saker och flytta runt på. :). Det va ju en upplevelse an man lugnt säga. Det skulle vara öppet mellan 8-13 men klockan 8 hade man sålt hälften och klockan 10 va allt slut typ. När man stod o packade upp sina saker stod folk som hökar runt bodet och bara slängde sig över sakerna. Sikka puckon de finns :). Jag sålde allt för typ 20 spänn men endå har folk mage o pruta. En tant ryckte åt sig en splitterny Boomeranghalsduk som jag sålde. Hon frågade va den kostade och ja sa 20 kronor, då blev tanten helt vild o skrek NITTON. haha ok då pruta du en krona. En annan tant undrade om jag hade en av mina tröjor i en annan storlek?Haha precis som om ja köper en tröja i 4 olika storlekar.Aja rätt kul va de..!

smart

Usch vilket väder vi har..

Jag börjar verkligen bli trött på snö nu. Idag har det snöas här uppe hela dagen. Det har vart svårt att se nått i backen så jag har mest åkt ibland granar, stenar och snövallar i offpisten. Det är så få personer som är här nu så man är helt ensam så det är så mycke snö överallt. Härligt. Idag blev det lite afterski med. De va mysigt och den lilla korianen som sjöng va duktig han.
Renskav med potatismos och råröda lingon. GOTT

Vill ha...

Galenpanna

Jaha o va har jag gjort idag mån tro?! Jo ja har åkt skidor så klart. Idag har jag bara åkt i Svarta backar. Det är roligt med svarta backar. Bara tanken av att man glider enda ner till slutet om man ramlar känns extra pirrigt. Annars har mamma och pappa stått för den mesta av underhållningen. Pappa knuffar mamma i liften så att hon först bryter av min stav och sen ramlar så att liften får stanna. Jag och hjärtat har vart galna i offpisten idag. ett träd rev jag ner annars gick det som på räls. :) livet är underbart..
Hälsar på trollmor under granen...
knyter näven och ger mig ut på en liten flygtur..
Likt en kanariefågel flyger jag

Svar på Tal

Johanna om En hälsning från Sälen !:
Hej!
Låter riktigt härligt, kan själv inte åka skidor men hade velat ^^ 
Ny månad nu och det firar jag genom att ha en frågestund så du är välkommen in och ställa en fråga eller två om du har lust :)
Kram :D


saniz om En hälsning från Sälen !:
söt blogg du hade då :) besök gärna min å tyck till om vad du vill!



Tack, men nej tack! :)

01 Februari, 19:47

En hälsning från Sälen !

En liten hälsning från oss i Sälen. Det är kallt, rättare sakt SVIN kallt. Jag tror jag bränt 500 kalorier idag bara på att hålla tårna varma. Det är snö, mycket snö. ÖVERALLT. Det är så underbart. Idag har vi åkt i timmar och druckit varm chocklad med vispgrädde och Potatismos, renskavsgryta och lingon i Toppstugan. Vilken underbar semester. Mamma har vart vild idag och prejjat så många ungar i trollskogen så man inte ens kan räkna med båda händerna. Undrar om kylan har gjort henne skogstokig?!Nu ska vi äta tacos och spela kort.
RSS 2.0