Hemma

Skönt att va hemma igen. Har haft en görkul helg !! Det har blivit fest, grill, golf och shopping. 

Lite av mina fynd



Tiger of sweden väska



Tommy hilfiger skjorta



Replay jeans



Rosa träningsbag

Hej då !

Nu drar vi till villes stuga på öland

?!

Hur länge jag har spelat golf? ! Inte länge .....men tillräckligt för att ha en putter me bling bling...   ;)

SNYGG !!

O VA DEN ÄR FIN, MED ÄKTA SWAROVSKI KRISTALLER PÅ OVANSIDAN. 

VILL HA......SKA HA



vissel vissel


lika som bär?



Kärlek

Min nya klänning och jag är kärlek forever


??








Sikka former, vissel vissel......urk

Victor blev galen

Det är sjukt hur galna killar kan bli när det gäller teknik. Brossan var här och lämnade ett surround ljud. Han köpte det för ett halvårsen men har redan tröttnat och vill ha ett bättre. Han är ett proffs på dåliga köp den. Men tur är väll det för oss. Victor blev galen och tjatade om ståpäls och brossan ville inte åka hem utan stanna kvar och titta på Pirates of the caribbean. Jag tyckte dom överdrev och tog ett varmt bad. Killar är lika galna i teknik som en annan är i rosa klänningar. Sjukt.


Cykel krångel

Äntligen hemma. Äntligen får man sätta sig ner första gången idag. Det har vart krångel hit och dit. Och jag har cyklat och yrat sen ja slutade jobbet. Men nu ska ja vila. Imån ska lillebrorsan åka till staterna och spela hockey. 



Han fick låna min kamera för jag är så snäll. Men mamma fick åka och köpa ett nytt batteri för det hade jag slarvat bort. Smart kallar ja de, då blev de gratis.

Kryptoniter är gott

Tsatziki är gott

Pepsimax är gott

Lite mer midsommarbilder


Victor ska börja duka



Girls talk






Lekledaren Victor bygger inför femkampen



Lag 2 de ultimata teamet




Lek ett spårar ut och magnusson får ett ägg i nacken




Lund blir snurrig av lek 2 och springer in i busken. Första skadan på femkampen..



Dags för sista lekarna i poolen.  Plocka mynt på botten och vollyboll. Lag 2 går mot säker seger.





kom igen..

Dags att börja träna imån igen..min bikini är väll lte väl slimmad nu..


Snygg

Sjuk present

Jag fick en sjuk midsommarpresent av min moster. Lite småkul ..hehe


Ska nog ta ett bätt i min choklad penis sen..


Sköna skor !

Jag tycker om sköna skor.



Nya löpadojjor



Mina golfskor


Midsommar !

Nu är midsommar över. Denna midsommar var nog en av de bästa, helt klart. Först åkte vi ut till sommarstugan, åt mormors hemlagade midsommarmat. Spelade fotboll som vanligt. Hela gräsmattan full me ungdomar och hundar. Sen åkte vi mitt ut i skogen där det anordnades midsommarfest som vanligt. Med traktoråkning, kasta stövel och lotterier. Jag vann en campingstol för barn och 4st kollegeblock. Jesper vann antikljus och morfar vann isklaffar. Världens sämsta priser. Gubben som spelade dragspel och sjöng gormade som aldrig förr och folk höll för öronen. 



Lottas hund, Nelly !



Sommarstugan !



Brossan i sin nya bil !



Hugo 



lillebror



Jag och darling !!



Midsommarstången..!!



 På kvällen blev det mer fest hemma hos Victors päron på mariebo. Grillning, femkamp , vattenvollyboll i poolen och bastu bad stod på schemat. Hade sjukt skoj. Men ägglöpningen spårade ut och jacob fick ett ägg i nacken. 





Emma, henke, oscar och Emelie



En skatt i häcken kanske?!







Oscar 



Emma och Emelie





Kvälls mys !!

Nej!

Har fått lite frågor om min smink box. Nu ska ni få svaren. Det är igentligen ett smyckeskrin. Köpt på guldfynd nu när dom har rea för 250 spänn eller nått. Funkar perfa. Börjar få lite ordning i det redan. Men nu fattas det bara lite nytt fint smink.


Smart!

Idag gjorde jag årets smartaste köp. En smink box. Där man kan ha allt smink utan att behöva leta i lådor, nessesärer och skåp,


o no

Svergie är skit. Kassa som få, 

Ont i magen..

Jag gjorde det igen ..impulsköp.. men jag blir så ivrig när den nått sitter som ett smäck! Sjukt snygg rosa Hugo Boss klänning. FÖR snygg och FÖR dyr. Får la snåla lite istället. Måste komma på när den ska komma till användning. Men jag hade tittat på den många många gånger. Och nu fick ja 500 rabatt, vem kan motstå.








nej ja är inte nöjd !

Jag har spelat min första golftävling. Eller den spelas över hela sommaren. Just nu ligger ja trea av några tusen pers, tanter och herrar. Vet inte hur många det är men förra året var det 8500. Men ja är inte nöjd. Nästa tävling är på söndag då ska ja köpa en ny putter och bli enno bättre. Här ska de vinnas. 

wwwwooooooohhhhooo

Ingen sommar utan bil bingo. Idag va vi på mitt smultronställe och jag blev 1100kr rikare. 

   

va ska ja hitta på för skoj för dom då?

Detta står högst på listan, tror jag slår till...

Tommy hilfiger sandaler och väska...




Film tips

Såg precis Mona Lisas Leende för 2a gången. Tycker den e bra...
 Julia Roberts är så go..


nej!

Saker jag tycker är päck

1.  Jamba mobildisco

2. Soltorkade tomater

3. Svettiga personer som hoppar in i dej på dansgolvet

Puh..

Nu är jag trött. Jag victor mamma och pappa har vart och spelat golf i gränna idag. 5 timmar tog de. Nu är ja sjukt trött. Igår va ja och fia på arena och tittade på fotbollen. Vi skulle vart 4 igentligen men dom andra 2 kör sitt eget race som vanligt. Tro inte ja ska fästa mig så mycket vid mina kompisar. Det är jobbigt med såna som alltid tar utan att ger nått tillbaka. Men såna är väll vissa tyvärr. Sen va ja och fia ute en sväng. Rätt mycke folk trots förlusten. Kön va lång men av någon konstig anledning kom det någon bussig herre och tog med oss in så vi slapp köa eller betala. Gratis är gott.  Vi dansade hela natten lång. Hon är för go hon. Skönt och dansa med henne vi skiter båda fulltständigt i om vi är snygga dansar snyggt eller om looserna i fotbollslaget tittar på oss.. Vi planerade en eventuell resa till köpenhamn i sommar. Vi får la se hur det blir, skulle va sjukt skoj. Vägen mellan Helsingör - köpenhamn är så snuskit mysig på sommaren. imån ska ja va ledig. skööönt. 




ome va fasen

Svergie va gör ni? 

studenter?

Nu lever alla rövare på morgonen och nätterna bara för dom slutar skolan. Nu vill ja flytta tillbaka till barnarp och slippa alla jävla skrik överallt...

Bra saker jag tycker om just nu !!

  1.  Ögonskuggor, gärna turkos



2.    Min mulberry effie, dock snyggare grön färg



3.   Mina tommy hilfiger jeans shorts




4.   Broccoli



5.   Pepsi max









nackspärr

idag hAR ja nackspärr...aj

Chef

Imån ska jag till Göteborg på utbildning . Man har ju stigit lite i rang nu när man är chef för sportklubben på team sportia Jönköping... Status


Go Sweden Go

Nu ska vi dra till bowling arena och kolla fotbollen på 30 m projektor och buffe....lala.... Ett bra tips för alla som vill se fotbollen i sköna fotöljer  stor tv och god buffe...

www.bowlingarena.com

Eller boka bord på

tel 162220


Im back

Nu är jag, i allra hög person tillbaka i sweden. Resan ha vatt sådär. Vi har haft kul trots att vi har konstaterat att rhodos är fint men skit. Men nu kan vi bocka av det på reselistan. 

Fattar inte va folk tappar sina hämningar någonstans när dom kommer utomlands. Alla ska helt plötsligt slänga överdelarna och sola topless. Jag som har lite fobier för tuttar tycker de är snuskit. bomber, taxögon, gelè hallon, och meloner,,,brrr..fyyyy...!! Ja vill slippa se alla hängande tuttar och sillisar tack. 

Denna resan lugnade jag mig lite me solandet. Efter 5 fall av hud canser i släkten och mamma som har fått hudsjukdom så tycker jag inte att det är så sjukt viktigt att se ut som man rullat i grillolja. 





Mycket 4 i rad och bacardi vattenmelon blev det...




Ett av världens mysigaste fik blev vårt stammis hak...


A och O när du reser är resväskan! Den ska vara rosa, aluminium och med 4 hjul så man kan putta väskan framför sig..... livsviktigt...

a-o är den rosa resväskan med 4a hjul förståss...








RSS 2.0