Min Oscars favorit

Ont i rumpan

Jag har gjort någonting som jag inte riktigt vet om jag ska vara stolt eller skämmas för. Jag har dagen till ära cyklat till jobbet. Det va isigt på vägen, kallt om fötterna och nu kan jag knappt sitta för att rumpan gör ont.
Jag tor har har någon ångest över att jag kanske inte kommer kunna träna som jag vill efter operationen på torsdag. Och för er som ringer och är oroliga för mig. Var inte det. Jag klarar mig alltid. Och min dödsångest är bortblåst.
Just nu har jag en fruktansvärt längtan att..........sova. Så det ska jag göra nu. Puss

Inspiration !

Detta skulle jag vilja klicka hem till huset med en gång. Känner mig riktigt inspirerad av att pyssla här hemma nu. Jag ska börja med att bygga ett eget pysselbord. Ni kommer få mer info om det senare.







O som en sommardag

Trevlig kväll igår.

Jaha då börjar man känna sig gammal. Man lyckas inte ens ta sig ut på lokal innan man vid ett flertal tillfällen har haft lust att ta livet ur någon. Fan va folk beter sig som svin så fort dom är ute. För att det inte ska bli olidligt så måste man nästan vara ordäglig själv. Folk puttas, fiser, trängs, spiller och trillar överallt. Och alla dessa iq-befriade samtal man hör så fort man behöver uppsöka damernas. Usch. Hur beter vi oss med alkohol i kroppen?





Ikväll har jag glitter på ögonlocket

Kvällen spenderas med grabbgänget på Kålgården. Hej

Min nya klänning

Ni känner säkert till syndromet. Man går in en butik. Blicken fastnar på någonting. det går inte släppa blicken fast man gått förbi. Man går tillbaka och känner på plagget. Man tittar på storleken. Man tittar på priset. Man ignorerar priset. Går och provar. Man älskar sig själv. Man tycker att man är det finaste som finns. Man håller i handen plagget som kommer lösa alla ens klädproblem. Man ignorerar helt att man lovade sin pojkvän i bilen att man skulle bara köpa billiga saker idag. Man hänger undan plagget en stund för att ångesten känns lite jobbig. Man tar en sväng till på stan för att se om man kan släppa denna vackra skapelser. Går runt och funderar på alla fördelar jag kommer få om jag köper det. Kommer på en massa saker som man kan spara in pengar på och saker som jag kan sälja. Kommer på att elräkningen inte va riktigt så hög denna månaden och att bensinräkningen va en fröjd. Går tillbaka och med ett stort smile och köper klänningen. Blir jätte lycklig. :)

SHOOOOOOOPPPPPPPING

O va jag köpt massa fint idag. Och VÄRLDENS finaste klänning. Ni får se om en stund.

Han

Dagens jag

Sjuk,sjukare, backhoppare

Har dagen till ära...

Har dagen till ära fått bevittna ett Svenskt VMGULD på plats i Oslo. Underbart. Vilken stämning. Norrmännen är helt galna i skidåkning. Igår på invigningen va det 50.000 på plats. Grymt. Vi blev intervjuade av ett Petter Northugs flickvän och det kommer sändas på fredag på kanal 2 för er som vill bevittna detta.




Charlotte Kalla.


Här kommer han Pappa Till Dählie Bolt :)



Woho. Flagga, mössa och en Ko-bjällra. Lille Rosa har det trevligt.



Sprintfinalen in action.



Fin bild på Malin. :) Bästa fotografen.

Min

Dock så är jag inte den stolta ägaren till dubbelhakan i bakgrunden.

Tråkit

Tydligen har jag cellförändringar i kroppen min och måste tydligen opereras. :( Jag lever gärna ett tag till annars. Det kanske inte är så farligt men det räcker gott och väl för att mitt liv ska passera i revy. Så nästa vecka ska jag opereras. Bu.

Finns det nått bättre ..

En att spendera Söndagskvällarna i sängen framför tvn. Nej.

Det har vart festligheter i Ryd

Kalas dax och nybakade kakor.
Massa finsaker. 

Paket.....till mig :)

Grattis :)

Grattis till min pappa som fyller 49 år idag. <3

Underbart :)

Cool cool cool

God morgon.

:) Sol. Hade riktigt kul igår på Teatern. David Batra är så rolig. Jag och hjärtat satt och lipade av skratt. Fattar inte va han får nått ifrån. Idag ska vi göra massa skoj. Bland annat åka längdskidor för första gången i år. Jag har längtat så mycket och idag ska jag få med Linus som aldrig har stått på ett par längdskidor. Så en mil i hallbyspåret och en termos med varm choklad. Tralallalla livet är underbart.
Mina tavlos som jag fick av mamma och pappa i allahjärtansdag.:)

Fina skor

Inte ofta men ibland händer det, att jag blir betuttad i höga skor. Dessa gillade jag. Kan bli ett köp.

Ska håret bli kort?

Tycker detta är så fint. Funderar på att kapa mitt några decimeter till.

Idag älskar jag att leva

Vilken underbar dag. Tog min en lite längre lunch och satt i solen på kontoret och bara mådde bra. Jag älskar när solen sittar fram. Jag blir så förbannat lycklig då. Jag älskar att leva idag.

Fredag

O va härligt med fredag. Ge mig en helg lika underbar som den förra .

Nehe då får jag vara hemma :) för dom ska på!

I morgon ska jag och hjärtat till jönköpings teater. Där ska herr David Batra vara rolig. Jag har prövat ut olika kläder jag ska ta på mig i morgon. Jag hittade mina favoritisar i garderoben. Mina rosa strumpbyxor. :) Men tydligen får jag inte följa med om jag har dom på mig. Då får jag väll stanna hemma då för dom ska på :).
Min jordgubbsmössa är också strängt förbjuden här hemma.

Hot

Hot hot hot
Svanktatton..nja..

Pontus Thörnberg


Pontus Thörnberg. Min kusin. Håll koll på honom i framtiden. Riktigt duktig.

Vet ni vad...

det rinner i ögon , näsa och öron idag. Jag börjar nog bli sjuk.

Till alla småbarnsföräldrar !

Visst är man trött på Fjällräven "konken" nu. Dags att byta ut den mot någonting häftigare.
Haglöfs Corker Mini. Finns i blått och Lila.

Prick Prick Prick

Februari fan

Det är samma jävla visa varje jävla år. Jag blir så trött. Varje februari blir jag deprimerad. Jag tappar allt som kallas livslust. Jag vill bara lägga mig under täcket och vakna i slutet av Mars. Är det någon som har ett bra tips på hur man får upp humöret. Jag blir så förbannad när jag tittar mig i spegeln. Håret är trassligt. Kroppen är svullen och blek. Idag skulle jag ta på mih jeans för första gången på flera månader och jag såg ut som en jävla muffins. Det bara svällde över kanten. Det är så typiskt mig att jag bara köper jeans när jag har tränat massa och är tight. 9 av 10 dagar på ett år så är ag ju inte det. Det går ju för fan inte träna här när det är så mycket snö och så förbannat kallt och mörkt. Hjälp mig någon. Jag är deprimerad.

Linus Lindqvist

Jag älskar dig. Fruktansvärt mycket.

En fin Alla <3 dag

Nya servettringar från Lexington
Ny kudde från Lexington
Ny kavaj.  Sen fick jag en ansiktsbehandling och underbara små tavlor från Sia. Dom får ni se senare :)

Svar på tal

Odinlinea ([email protected]) om Svar på tal:
Great Site. Useful info. I will surely check back soon.

:)


Corneliustilda ([email protected]) om Kul lördagkväll !:
I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you!
You must have some great inspiration in your life. Take care

:)

Anonym om Nytt och fint:
underbar brödlåda. var har du köpt den? :)

Den är från handgjord från Norge. Min moster jobbar som säljare för dom.



O vill ha..

Men vilken färg?

Magen är glad

Grillspätt med lök,champinjoner, fläskfilè, korv och sparris. Till detta serveras kriss kross och tsatziki. Magen är glad. :)

God förmiddag!

Idag har Gud riktat solen mot Ryd igen. Undra om det har nått samband med att jag gnällde på honom förra veckan? Det är kallt idag. Som fan till och med. Så där kallt så när man är ute och går så blir håret närmast ansiktet alldeles vitt och isigt. Och pillar man för mycket på det så går det av. Det vill jag verkligen inte vara med om. Jag är så glad över mitt hår i dagsläget som jag inte behövt färga sedan mitten på dec. Jag har hittat min naturliga hårfärg med andra ord.


Idag ska ta itu med alla små klädhögar som jag spridit ut över vårt 210 kvadratmeters hus. Det är farligt när det är så stort. Man märker inte av när det blir stökigt och att vattna blommorna tar ca en timme. Vilket ofta leder till att alla blommor dör och vi måste köpa nya och blir fattiga på köpet. Det finns 19 fönster på denna kåk. 2 blommor i varje fönster blir 38st blommor. Varje blomma kostar ungefär 70:- vilket ger mig en summa på 2660:-. Detta är alltså summan jag får punga ut varje månad för att få ett hemtrevligt hus. Till alla er som tänkt att hälsa på oss. Plastblommor mottags tacksamt. :)

Jag längtar till den 23:e feb nu. Då ska jag till Oslo och kolla skid VM. Hur tufft kommer inte det bli. Någon som vet vart man får tag i en ko-bjällra?
Naturliga Fia med det narturliga håret och det naturliga ansiktet. Dock mina naturligt sönderkylda läppar behåller jag för mig själv.

Nu ska våren in, i alla fall hos mig.

Vilken skön dag. :) jag blir så glad när jag inte kan se ett moln på himlen och allt är så härligt ute. Fåglarna kvittrar och solen steker i ansiktet. Har skottat snö och städat i vårt stall. Sen har jag hängt upp vår kläderna i garderoben. Jag måste verkligen ha mer plats till mina kläder. Alla vår och sommarkläder kan jag dela upp i 3 grupper Romantisk, marint och färgglatt.




Mina kläder som få hänga i det romantiska temat.



I det marina temat hittar vi bland annat dessa kläder. Det syns kanske att jag hatar rött?



Min färgklick hänger här. Jag älskar en riktigt gul klänning till en fin bränna. Usch så snyggt.

Svar på tal

Alex om Produktiv:
Fia, jag finns ju här för dig..Även fast jag inte är i mitt livsform just nu så finns jag ju här <3
Snäll du är :)

Längat till Augusti

Då kommer denna fina Anorak som jag har beställt. O den gillade jag.

Svar på tal


Blus om Sikken blus:
Vilken fin blus! :) Var har du köpt den?

Den har jag köpt här. För nästan inga pengar alls. Jag älskar kap :)

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=40138&productId=245793&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=


Syverlinea([email protected])om Promenix i mina nya shorts:
This is a very good site. Thank you.

De va så lite så du.


Anonymom Produktiv:
Har du en Ferrari dator?! Är inte dom svindyra?

Den är inte min. Det är min pojkväns dator. Jag vet inte priset på den
men massa konstiga finesser är det på den iallafall. :)







Dagens tänkvärda..

"Den som älskar sig själv har inga rivaler"

Sikken blus

Gud va härligt med Fredag. Går runt och pysslar lite här hemma medan mannen min lagar mat. Har en ny blus dagen till ära.
Ursäkta röran jag bygger om.

Nytt och fint

Ett litet kakfat och en brödbox.
En lampa som jag blev så förtjust i. Kärlek vid första ögonkastet.

Produktiv

Hoho jag ha vart lite off de senaste två dagarna. Därav de dåliga bloggandet. Jag fick ett av mina sedvanliga cp ryck och renoverade ett rum. Jag målade fönstret vitt, målade väggarna gråa och tapetserade. Jag hängde upp gardiner och köpte ett skrivbord. Jag fick för mitt att jag va i stort behov av ett kontor så det blev till att åka inhandla saker som jag skulle kunna tänkas behöva. Fast jag är inte klar en. Men här får ni en liten tjuvtitt.
Perfekta platsen för mig och min symaskin också :) ett plus i kanten. Det är skönt att vara produktiv ibland. Undrar om jag är det bara för att dölja min ångest på jobbet. Jag har sovit så dåligt i 2 veckor nu. Jag tänker nog för mycket. Ibland känner man sig lite ensam i det man gör. :/ Man har ingen i närheten som man kan rådfråga när allt känns jobbigt. Skulle vilja ta en veckas ledigt och åka till något varmt ställe och bara koppla av. Synd att man inte är miljonär.

Va fan !

Vilket jävla väder. Jag vill ha Sol. Hur svårt kan det vara gud? Du har lyckats skapa människan och jorden men bra väder det går minsann inte? Jag blir så less.

Jag.är.så.lycklig.idag

Vaknade idag på min lediga dag till fågelkvitter och en sol som skiner igenom mina gardiner. Bara att få vakna  min egen säng med min vovve hoppandes på min mage gav mig ståpäls på armarna. Jag älskar mitt hem. Jag kan bara sätta mig ner på golvet och titta och njuta på allt som vi gjort. För vi har verkligen gjort om överallt. Och vi har gjort det med våra EGNA händer. Jag blir så glad. Och istället för att ligga och vila upp mig som egentligen va tanken så tänker jag pyssla här hemma hela dagen lång. Jag är så lycklig idag.

HoHo

Nu är jag klar :) Lite finjusteringar bara sen är jag KLAR. Happy happy. Men måste tyvärr vänta på min kollega som lägger våra ordrar på skor och hårda produkter. Han är seg som vanligt. 70:talister och data klangar dåligt. Funderar på om jag ska gå till friskis här i byggnaden och träna lite innan vi åker hemåt. Det är farligt den här tiden på mässan när man har för mycket tid över och det beställs kläder och skor till sig själv. Nu måste jag börja spara pengar inför hösten. :) Har beställt en superfin anorak från Kari traa. Jag längtar redan tills jag får trä den över huvudet.  

Trött i kropp och själ.

Jag blir så trött på alla knäppa kommentarer här nere. Att man alltid ska behöva försvara sig för att man är tjej och ung. Vissa kan verkligen inte ta en på allvar. Irriterande. Här är några av alla dumma kommentarer som gjort mig trött:
- Är du här helt ensam?
- Ska DU köpa in till alla 3 butiker?
-Lilla gumman.
- Jag tror inte du förstår.
- Får jag fråga hur gammal du är?
- Vart är peter? ( min chef )
- Kommer inte peter?
bla bla bla bla...
De ska bli skönt att åka hem imorgon. En dag tidigare en väntat. SÅ SKÖNT.
Mitt skrivbord den senaste veckan.

!

O så fina

Vill ha vill ha....





...

Sunday

Proppmätt ligger jag här i sängen och tittar på tv. Jag är verkligen dödstrött idag efter en lång kväll igår. Vi var på en riktigt fin och mysig restaurang som ligger på en tvärgata längst upp på avenyn. Meet va namnet. det va fantastisk god mat och trevlig personal. Jag åt löjrom till förrätt, en varmrätt bestående av hälleflundra med dillpotatis och hummerskum. Till dessert blev det en hemgjort vaniljglass med nougatskum, jordjubbar och en sesamkaka. Sen är det väll trevligt när personalen berättar vad man får på tallriken när dom serverar. Dom får 5/5. Dit måste ni gå när ni besöker Göteborg nästa gång.
Kul på menyn. Kobe Kor

..

Har ni tänkt på det?!

Har ni tänkt på va trött man blir när man är trevlig hela dagarna? Jag blir helt färdig när jag ska gå runt o prata och ta i hand med alla. Sen ska man dividera med siffror hit och dit. Jag skulle behöva sova 12 timmar nu. Det går tyvärr inte eftersom vi är bjudna på fin middag  av en av våra större leverantörer. Så det blir en kväll i artighetens tecken. Nu ska ja piffa till mig.

God morgon!

Börjar bli förbannat trött på ägg o bacon nu. Dax att åka till mässan igen nu och fler möten. Kask, didriksons, puma, craft och WR står på dagens schema. Fan det är svårt att inte köpa med ögonen. Så mycket fint. Man vill ta in ALLT. Ser ut som ett troll i huvudet idag och känner att de två drinkarna som slank ner igår har gjort sitt. Jag börjar bli gammal. BU. Nehe ha en bra dag allesammans.

Lystring lystring

En kvinna på 23 år vill ha allas uppmärksamhet. Hon känner sig ensam. På ett hotell långt borta sitter hon och äter en bit fin choklad och funderar på när hon ska få komma hem igen. Hon har huvudvärk och är i stort behov av en kram eller två.

Svar på tal

Natalie. ([email protected]) om Bubbel:
Åh var är översta halsbandet ifrån? Ett sånt vill JAG ge mig själv :)
Ja det är underbart. :) Men inte gratis tyvärr.BU. Det kommer från Oscar de la renta och 18.000:- kostar kalaset.

Bubbel

Ska hoppa i ett varmt bubbelbad nu. O mina fötter är kalla. Min huvudverk är nästan borta konstigt nog. Den borde va som värst nu när jag har så mycket att tänka på. Det måste vara för att jag tränade på morgonen. Sen känner jag mig så lycklig för allt flyter på så bra här. Jag va lite nervös innan jag åkte eftersom jag inte hade tagit med någon som hjälpande hand denna gången. Men det funkar bra :) Men de hinner iofs förändra sig på en vecka :).
Undrar föresten va jag ska få av mig själv i allahjärtansdag present?! Det är ju snart. Måste börja planera.  En annsiktbehandling? Eller en ögonfransförlägning? Eller en pedikyr.  Eller ett smycke. Jag köper ju ALDRIG smycken.
En liten Gucci mus någon?!

Ett mycket bra mail !

Fick ett riktigt bra mail av min mamma idag. Överst stod det SLUTA ALDRIG ATT SHOPPA. Sen här kommer resten :
Jag gick nerför gatan när jag tilltalades av en mycket smutsig hemlös kvinna som bad mig om lite pengar till mat.

Jag fick fram min plånbok och tog fram en hundralapp och frågade: 
Om jag ger dig dessa pengar kommer du då köpa vin för dem istället för mat?

Nej, jag var tvungen att sluta att dricka alkohol för flera år sedan svarade den hemlösa kvinnan mig.

Kommer du att shoppa istället för att köpa mat frågade jag då.


Nej, jag slösar ingen tid på att shoppa svarade hon. Jag lägger all min tid på att försöka överleva!

Kommer du att lägga pengarna på en skönhetssalong istället för på mat frågade jag.


Är du TOKIG!!! svarade den hemlösa kvinnan. Jag har inte fixat håret på 20 år!!

Okay, svarade jag. Jag kommer inte att ge dig dessa pengar. Istället så ska du följa med mig och min man på middag ikväll.


Den hemlösa kvinnan var chockad. Tror du inte att din man blir vansinnig om du gör det? Jag vet att jag är smutsig och jag stinker förmodligen rätt mycket.


Jag svarade; det är okay. Det är viktigt för honom att se vad som händer med en kvinna som har slutat shoppa, slutat fixa håret och slutat med vin!!!


Hoppar in..

Smyger in och gör ett kort inlägg mellan stansningen. :)  hej hej...

Vårt kök !

Tänk va härligt när våren kommer och man kan lämna jackan hemma och bara strosa runt och sätta sig på nått trevligt ställe och ta ett glas vin och prata ikapp. Allt är roligare och socialare på vår och sommar. Varför egentligen?

Skallevärk

Jaha då ligger man ensam här i en dubbelsäng långt borta från min säng där jag brukar sova. Jag ska iofs inte klaga för jag gillar detta hotellet mer en nått annat jag vart på i SWEDEN. Park Avenue. Men nu måste jag sova. Ska spendera morgonen på hotellets gym. Mitt huvud värker av alla siffror,kläder och koder som man skall komma ihåg. Men jag tycker allt känns under kontroll. Betydligt bättre en sist. :) känns skönt. Detta kommer nog lösa sig skall ni se. God natt vänner.

Booo...

Dagens diss är detta  http://hockey.expressen.se/elitserien/1.2314237/thornberg-redo-for-proffsflytt Jag tycker det ska bli tråkigt om han lämnar barnarp och jönköping :/

På språng..igen

Sitter i bilen på väg till gbg Där kommer jag spendera mina nio närmaste dagar. Dax för inköpsmässa höst/vinter 2011/2012. :)

Sol och värme

För några dagar sen dök min sommarklänning upp. O nu längtar jag till sol och värme så jag kan trippa runt i min trädgård och så diverse plantor i mitt stora land. :)

Why?

Denna satans huvudvärk?! Varför?! Ja som började dagen med en riktig brakfrukost med ägg, kellogs special K och en macka med STARK ost på. Ja borde vara pigg o glad nu. Men icke. Idag börjar House igen.:) på tal om annat. Jag gillar honom. Nått som jag där i mot inte gillar är att jag glömt min sminkväska på jobbet. Jag får smyga in bakvägen så ingen ser mig :)
RSS 2.0