jaaa

Afterwork på Twin ikväll...lallala

Tralallala

Idag har jag haft skoj. Har vart så himla trött. Men så där härligt trött så man skrattar åt allt. Det är det bästa humöret. Jag drömmer så mycke mardrömmar på nätterna så jag har inte sovit nått vidare. Undra varför?!

Imån blir det kul. Då är det afterwork på Twin som gäller. Härligt. Alex är hemma från Oringen me nu så det är så skoj på jobbet.  Vilket gäng vi är ..oshh...

Nehe har precis vart hos brossan och ätit kladdkaka. Ska ställa mig i duschen nu sen ska ja ut och gå en sväng i det fina vädret. 

hej 



Svar

Anonym om Så fel det kan gå..:
Ditt syskonbarn kommer att bli bortskämd av dig! när tittar den lilla ut?

Självklart ;) I början av septemper!

Spring spring spring

Puh.. nu har jag vart ute och sprungit. Idag blev det 7 km. Jag ville egentligen bara ligga i soffan idag men eftersom jag av någon för mig oklar anledning tryckte i mig typ 1 kg choklad på jobbet kände jag mig så illa tvungen. Fan va onödnigt de va. Men gott va de =).

Idag sprang jag i mina Skins. Det va länge sen nu. Byxorna är väldigt sköna. Sitter snortight. 


http://www.skins.net/gb/en/default.aspx

999:- för byxor
899:- för tröjan

Don’t play the cards you’ve been dealt. 
Wear Skins™ She. The unique gradient compression enhances 
muscle oxygenation, increasing power, stamina and speed. 
It also helps eliminate lactic acid and prevent fluid retention, 
so you can bring even the most rebellious body into line. 
Enjoy giving fate the finger.

 

 

 

 

 

 

Whether you’re an elite athlete or just enjoy an active lifestyle, you will benefit from the exclusive BioAcceleration Technology™ built into the Skins™ she range. 

Skins™ she offers many features and benefits including:
• BioAcceleration Technology™, which helps to reduce lactic acid build-up, increase muscle oxygenation, enhance circulation and optimise body temperature in warm or cool conditions;
• muscle wrapping seams, which focus muscle power;
• moisture management wicking, keeping you dry and comfortable;
• Antibacterial and antimicrobial treatments, which prevent odour and;
• 50+ UPF protection - note: mesh panels in some styles do not offer 50+ UPF protection

 

 

 

 Jag har fått rekommendationer att börja stretcha lite efter mina träningspass, jag tror det är anledningen till att jag har haft ont i ryggen hela tiden. Så himla stel i vaderna är jag..



Så fel det kan gå..

Igår när jag va på vägen hem från min bror fick jag ett problem. När jag gick upp i trappuppgången till min lägenhet så hittade jag inte den. Lägenheten alltså. Fick lite panik och började springa upp och ner och leta efter min dörr. Trodde jag hade blitt helt galen. Jag gick ut och konstaterade att jag hade tagit fel trappuppgång. Så fel det kan bli. 



Idag är jag lycklig. Har mycket kul att se fram imot.

Afterwork

Utgång ( ovanligt )

1 veckas Semester

Stockholm resa

Kräftskiva

Bli faster

julafton


Bu

Jag vill inte jobba idag. Jag vill göra nått annat. Spela tennis eller golf kanske. Men det spelar ingen roll va ja vill nu ska ja till jobbet. hej

Discotek på Östrastorgatan 81

Inatt va det discotek i min lägenhet. Det blinkade som aldrig förr. Grannhuset höll nämligen på att brinna upp. Skulle ställt mig på balkongen satt på musik och hällt upp ett glas vin så hade nog natten blitt lyckad. 


Trollunge..

Idag har jag vart ledig. Känns inte som jag är annat en ledig nu för tiden. =). Har vart på liten tripp med Nathalie till Lager 157. Jag vet inte varför man ska jävlas ed att åka dit jämt för det finns ju bara sjuka och fula kläder, Då tycker jag Kosta outlet är MYCKET bättre. Sen har jag vart på stan och köpt spray shampoo. Kan inte begripa hur man lyckats leva 20 år utan det? Jag är besatt av det. Mina favorit kommer från Lee Stafford och kostar bara 80:-. Dom kunde dock ha sparat lite på doften.


Ikväll har jag hjälpt Martin och Lotta och flytta. Dom ska flytta till en kompis lägenhet i trappuppgången jämte tills deras hus är klart. O dom hade köpt en barnsäng idag. O va härligt det ska bli att bli faster och gudmor. Jag längtar. Det ska bli så roligt. O ja är avundsjuk på martin och lotta. Dom är så underbara och dom har så kul ihop. Jag är glad för deras skull. O dom är så snälla mot mig. Dom ringde precis och frågade om ja ville komma bort och äta med dom. Dom tycker nog lite synd om mig när jag är ensam. =) men jag har det trevligt här. Jag har städat hela lägenheten medan jag dunkar musik och springer runt och dansar för glatta livet. Jag ser ut som en liten trollunge me. Det gillar jag.

 



Grattis till Mamma och Pappa också som gick till Final i JP golfen. Ni är så duktiga...


Mamma och pappa i svart.

Svar.

KommentarTid 
Anonym om Varför så blödig?:
har du varit förlovad? :O 
med victor eller ? =)
I

Japp jag har vart förlovad en gång i tiden. Vi var tillsammans i 4 år och trodde att vi skulle leva hela våra liv ihop. Dock hinner man ju förändras mycket på 4a år när man inte är så gammal så det gick åt pipsvängen. Men det var dock inte med Victor.


28 Juli, 09:16 
Anonym om Varför så blödig?:
För du är en människa som gläds med andra ;-)


Ja , ja antar det =)
28 Juli, 07:31 
Anonym om Underbart:
vilken go hund =)

Tack. han är det finaste jag har.
27 Juli, 08:20 
Sandy om Till alla er som påstår att jag ger er motivation till att träna..:
Ingenting är så härligt som att springa när det regnar! Det är det enda jag gör nuförtiden ^^


Ja. det är underbart. Obeskrivlig känsla.

Varför så blödig?

Idag va jag på stora Hotellet och hämtade tillbaka 2 hyrcyklar. Vi har ett sammanbete med dom på jobbet där deras gäster få låna hyrcyklar av oss. Iallafall stod det ett ungt par framför mig i receptionen. O ja fick en klump i magen när jag såg dom. Dom va så där fint nykära där dom knappt vågar prata me varandra. När dom tittade på varandra blev dom så där fint röda på kinderna som man blir när man är kär. Det va så underbart att se. Kom och tänka på den romantiskaste stunden i mitt liv.

Vi hade kännt varandra i kanske2 månader. Och en helg då han visste att vi båda va lediga bad han mig att packa väskan på fredag och stå utanför mitt hus vid 8. Han sa aldrig va ja skulle packa eller hur mycket. Sen hämtade han upp mig så åkte vi. Föst fick jag för mig att vi skulle till gränna. Men han svängde aldrig in. Sen fortsatte vi  åka någon timme. Man satt där i bilen helt nervös. Jag blir alltid så tyst och nervös när jag blir kär. Vågar knappt röra mig. Blir helt wierd. Efter ett tag förstod jag att vi skulle till stockholm. Sen åkte vi in mot centrum och körde lite fram och tillbaka. Sen va han tvungen att stanna för att gå på toa uppe på ett berg. Sen kom han tillbaka efter 5 min och körde fram bilen runt hörnet och bad mig hoppa ut. Där låg det underbaraste hotellet. Det va så vackert. Precis intill skansen. Där hade han bokat 2 nätter och planerat hela helgen med skansen, gröna lund och Sommarkrysset live. O de va så romantiskt. Vin, chocklad och kort på hotellrummet och fina middagar. Det är helt klart min romantiskaste stund. Det slår till och med när jag förlovade mig för länge sen med hästlängder.

O ja älskar att va så där kär... 

men just nu passade inte för jag vill inte ha nån Kille/man just nu.. trivs bra med livet som det är...


Men varför ska man va så blödig för?

Varför ska jag börja lipa för att en gubbe vinner 100 000 tusen på postkodsmiljonären?

Varför ska ja börja gråta när någon blir glad på tv?

Det är så töntigt. Jag är töntig just nu,,,


Back in business

Idag började man jobba igen då. Eller jag jobbade ju åt en kompis i Lördags men endå. Ska jobba denna veckan sen har jag en till vecka semester. Då blir det en sväng till stockholm igen. lallla!  Imån är jag ledig. Då ska ja och nattis åka på äventyr minsann.

Idag har jag haft en toppen kväll. Har vart på Jensens Böfhus och ätit gott sen va jag på bio. Baksmällan. Den va så jävla bra rent ut sakt. Man kännde verkligen igen sig på vissa bitar. Jag får ALLTID minnesluckor när jag blir berusad. En gång hittade en kompis mig i bagaget på en buss sittandes med en drink i handen. Så jag skulle säkert kunna hamna i samma sits som dom i filmen gjorde. haha. Lite scary när jag tänker efter. 




Till alla er som påstår att jag ger er motivation till att träna..

Nu har jag vart ute och sprungit i regnet. O va det är härligt. Ut och spring med er, allesammans...



Skön funktions t-shirt från adidas som vi jobbade i under axa/ adidas kampanjen i våras. Perfekt och springa i.

Underbart

Jaja

KommentarTid 


LinaLicious om Nu va de slut på det roliga:
suuuck :(
IP: 78.70.123.176
25 Juli, 09:03 


Anonym om Nu va de slut på det roliga:
NEJ! FOOORTSÄTT!
IP: 82.145.145.196
24 Juli, 22:42 


Anonym om Nu va de slut på det roliga:
seeeegt
IP: 83.252.223.191
24 Juli, 18:26 


Anonym om Nu va de slut på det roliga:
Buuuuuuuu !
IP: 83.252.250.233





JAJA lite bloggning ska de väll bli..

.....

http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=779865150465

Måste skriva så jag aldrig glömmer

Jaha man ställer sig i baren och beställer en vinflaska. O visst får man en stor kall vinflaska enda problemet va bara att jag fick ett sugrör i istället för 2 glas. Nån vill visst supa mig under bordet.

O sen ska man beställa en helt vanlig cola i baren o va händer då?! Bartendern skrattar han åt mig.. sen frågar han med bebis röst  - vill tjejen ha en liten snorkel i colan ( sugrör ) ja skrattade nog i 20 min åt detta


Sen kvällens höjdpunkt.
En kille i baren ställer sig med korläsaren och börjar ringa i den. Han ringer hem till mamma och står med kortläsaren och tjatar i typ 1 min. Sen kommer kvittot ut då börjar han skrika i den  OO SHIT ja fick ett sms. Drar av kvittot och börjar läsa upp värsta snuskiga smset.  Skrattar fortfarande hejdlöst år detta





Jag och nattis blir jagade hem på cyklen av en springande galning. Vi stannar och ja bjuder han på en hamburgare

Nu va de slut på det roliga

Nu är bloggen nerlagd på grund av bristande intresse hos mig...

Tada

Club Rosè here we come


Shit.. haha... roligt

Gjorde ett test på facebook  " vad kommer ditt första barn att heta"

här har ni resultatet..



Sofia
Du kommer få en dotter som du borde döpa till Sofia. Sofia kommer vara en lätt irriterad liten flicka som blir otroligt bortskämd, ingen kommer tycka hon är speciellt gullig, bara irriterande. Men det kan du ändra på genom att visa att du bestämmer och inte hon..

Fy fan

Vilken jävla kass dag. Jag är på så sjukt dåligt humör. Jag är förbannad på allt och alla. Irriterar mig som fan på brevbäraren som bara slänger in post på mitt golv, så det blir stökigt. Jag irriterar mig på mina 7 par löparskor som står precis innanför dörren,  jag irriterar mig på att jag stökar till så jävligt överallt. Jag irriterar mig på att folk förändras hela tiden och det jag irriterar mig mest på är att jag låter en massa jävla saker irritera mig. Jag går och lägger mig nu. Hej då

Vill ha..



En Smothie gör om dagen gör susen för magen..



skål





Nån som har nått tips på någon mirakel dryck för gäddhäng?!


Svar

Camilla om Golf..:
Vad har du i din smothie?=)

Jag har lätt yogurt och olika bär  Lätt som en plätt

Golf..

Idag har det spelats golf. Annika Sörenstam släng dig i väggen för idag va min dag. Jag tror min "nya" frukost vana har gjort susen. SMOOTHIE..














Smoothie Är urfint..



Nu sitter jag och tittar på Nyklen till frihet med Nattis. Vilk

Good morning Sunshine!

Jag har kommit på att jag gillar bara solen när man har semester. Jobbar man tycker ja den är överskattad. Nu ska ja ge mig ut och springa. En lång sväng idag om jag överlever värmen. 

hej

Harry Potter

Har precis vart och tittat på Harry Potter på bio. Måste säga att jag känner mig lite besviken. Jag är ju ett stort fan av de första filmerna. Men denna filmen handlade mest om att alla va kåta på alla typ. Lite små sjukt.






 Trevlig lunch idag me nattis på piren. 




Massor med svar... PUH

 

Karin  ([email protected]) om Sällskap i sängen inatt:
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?

Ja men bara Robinsson i så fall.

Vilken årstid tycker du bäst om?

jag gillar inte årstider, jag gillar månader. December, maj, juni och september.

Brukar du sjunga i duschen?

Nej det hör inte till vanligheten, fast jag dansar i min lägenhet varje dag, ibland sjunger jag med.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Jo då varför inte?!

Vad är viktigt för dig?

Oj vilken knepig fråga.  Det viktigaste är att njuta av livet. Dvs. skratta, göra roliga saker, äta gott å må gott

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?

Köpa mig en mini cooper. Uppfylla min högsta dröm. att åka till Amazonas och ströva runt några veckor. ( Med ett gäng med beväpnade guider så klart)

Vad är det bästa med julafton?

Allt ! för julafton är det bästa jag vet...

Tänker du mycket på ditt utseende?

Mycket och mycket. Ibland är jag besatt och ibland bryr jag mig inte ett jota.

Bär du glasögon eller kontaktlinser?

Jag har mina glasögon då jag måste, men inte annars. Jag ser kasst på långt håll men tycker inte att jag nödvändigtvis måste se på långt håll. Man kan ju gå fram och kolla.

Vilken färg är snyggast?

På vadå? Beror helt på vad det är för nått. Färger som ni aldrig kommer se mig i är konblå, grön och röd.


Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?

234 miljoner. Annars är jag bara glad om jag får vinna. Får jag inte det blir jag vansinnig.

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?

När jag vaknar. Någonstans mellan 9 - 10 kanske?! Kan ju bero på vad man pysslat med under natten.

På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?

Mig själv och Mamma

Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?

Ja det va en bra ide !

Hur många gånger har du fuskat på ett prov?

Jag har aldrig behövt fuska på prov!

Bor du utomlands?

Det beror på vart i Världen duär som frågar?

Hur länge varade ditt längsta förhållande?

4-5 år kanske. 

Har du piercing?

I öronen, och har kvar ett hål i navlen, dock utan smycke i. 

Vart skulle du helst vilja ha piercing?

Jag är nöjd att ha i öronen. Känner inget behov av att ha fler hål en dom jag har på kroppen.

Bråkar du och dina syskon ofta?

Nej... väldigt sällan

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?

Min familj. Mamma om jag måste välja en.

Läser du ofta böcker?

Jag har lite problem med böcker. Börja jag läsa så slutar jag inte förens den är slut. Och jag har inte tid för den typen av besatthet. Köper dock mycke roliga citat/ historie böcker och mode böcker. 

Vad föredrar du för sorts filmer?
Drama

Vad slösar du mest pengar på?
Fina saker. Kläder och heminredning.

Vill du gifta dig?

Ja det hade jag väll tänkt. Om jag hittar någon som vill..

Vill du ha barn?

Ja, minst 2

Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?

Ja, det går på rutin

Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?

Jag följer Lost, House och Gossip Girl. Sen gillar jag 2 1/2 män.

Favorit land?

Jag trivs bra i Svergie

Vilka ställen har du bott på?

Barnarp, Ekhagen, 2 olika lägenheter i Huskvarna, 2 olika lägenheter i stan, 2 olika lägenheter i Göteborg.

Vilka husdjur har du haft innan?

2 hundar, 2 kaniner, 1 katt, fiskar, Häst, ödla.

Solar du ofta?

Nej

Är du bra på att laga mat?

Beror på vem man jämför med. Jag tycker det. Jag är inte så kräsen. Jag är en allätare.

Var badar du helst?
I badkar. Har vatten forbi. Kan inte bada någonstans om jag inte ser botten ordentligt. 

Vad dricker du för alkohol?

Vin och drinkar.

Vilken kändis är hetast?

Het och het. Jag faller för charm. George Clooney, Chuck Bass, Mattew Fox.

Vad dricker du helst när du är törstig?

Pepsi max

Vilken är din favoritglass?
Jag är inte så glad i glass. Daim glass är rätt gott.

Vilket kaffe sörplar du helst?

Dricker inte kaffe.

Vill du gå ner i vikt?

Vikten skiter jag i. Jag vill kunna knäppa mina byxor.

Tycker du om sushi?

Vet ej!

Lever dina föräldrar tillsammans?

JA <3

Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?

Har jag redan gjort. Skulle jag fortsatt skulle jag vara livsfarlig nu.

Har du tandläkarskräck?

Nej.

Vad heter du i mellannamn?

Helen

Är du en morgon eller kvällsmänniska?

Både och eller inget av dom


Biter du på naglarna?

Nej jag använder sax.

Vilka hemsidor besöker du varje dag?

Facebook, hotmail, Msn, Aftonbladet, Expressen. blogg

Sportar du?

Jag springer mycket, spelar golf, tennis, yoga, pilates, gym... och håller på me lite smått o gott

Framtidsdrömmar?

Mysigt hus på landet. Hundar och barn. Ska ha en egen butik och sälja fina saker.

svar

Caroline  ([email protected]) om O vilken härlig start på dagen:
då kan vi ju ta en långpromenad tillsammans med våra vovar:)

Klart vi ska =)

Varför ska han alltid spela allan?

Varför ska Loui alltid hålla sig framför kameran och spela allan?! Har han lärt sig av matte tro ni?!








O vilken härlig start på dagen

Vaknar upp av att Loui ligger och sover med huvudet på min mage. Och när han hör att jag börja vakna till så sätter han igång och börja vifta eller rättare sagt dunka med svansen. Han är så underbar.Nu ska ja ta med han ut på en lååååång runda.




Sällskap i sängen inatt

Ikväll har nattis vart här och fixat till mitt hår. Det blev så fint så. Tack tack nattis. Nu är jag med min stora kärlek. Loui. Han ska va hos mig denna veckan. Hade jag haft ett annat jobb hade han jämt fått vara här. Han är så rolig när han kommer. Man hör han tjutandes i trappuppgången, sen när jag öppnar dörren lipar han och hoppar och blir så glad att han kissar ner sig. Han älskar mig tro ja. O ja älskar honom. True love




Har vart hos Lotta idag och btt armband på min klocka. Tittade in deras nya smycken dom har fått in. Jag är egentligen inte så mycket för smycken men fastnade för ett nytt märke som heter BJÖRG. Så himla fina saker.





Min favorit. vill ha







http://www.bjorgjewellery.com/2009/

Svar

Emma om ....:
Du verkar ju vara bra på tennis eftersom du vinner hela tiden. Du kanske borde börja spela riktiga matcher och sånt. :)


Jo men då möter ja väll inte svergies bästa tennis spelare. Sen jag gillar jag att spela för skoj. Ingen press här inte. =)

....

Idag har jag spelat tennis. Storvinst till mig. Idag va ja riktigt bra. Sen har jag vart på piren och lunchat me Victor. Han har också semester denna veckan. 

Va på mediamarkt och lämnade in min kamera som hade spårat ut. Killen va så snäll och trevlig så jag fick låna en splitter ny kamera tills min är tillbaka från lagning. Fin service.

Nu ska ja ha storstädning här hemma, senare kommer nattis på besök.Då ska vi fixa till min frissa lite.








SEMESTER

Jaha då har man en veckars semester då?! Va ska man hitta på idag?! Jag skulle åkt till Halmstad med brudarna, men ja behöver dock hålla mig ifrån alkohol ett tag och lugna ner mig lite. Så jag inte spårar ut. De vore lite tråkit.

Nu ska ja äta en stor fin frukost i solen. Stort glas OBOY  mmm...

Allt flyter

Vilken rolig och skön film. ALLT FLYTER. Den tycker jag man ska se. Nu tittar vi på We were soldiers. Sen är sjukt bra.  Maten blev jätte god. Victor är en underbar kille. Vem sa att man inte kan vara kompis med sitt ex? Jag och Victor kommer alltid vara bästa vänner, iallafall om jag får bestämma.



Min favoriträtt. Criss cruts, fläskfile med salami, champinjoner och soltorkade tomater. 


Tada

Blev ingen mat på piren. Tråkit när det regnar. Istället står Victor med förklädet på och ska laga min favorit maträtt. Det gillar vi =). Så kvällen ska ja spendera i Victors soffa framför tvn med god mat och bra film.  Jag har det bra ja.


Finner inga ord..

Har precis vart på A6 och strosat runt lite med mamma och pappa. Pappa bjöd på mat på soya. Längesen jag åt där nu. Gott. O ja har så roligt med mina föräldrar. Finner inga ord att beskriva hur mycke ja tycker om dom. Dom får mig att skratta när jag egentligen inte alls har någon lust. Det är en bedrift utan dess like. Så mysigt att gå och hålla mamma i handen på ikea. Känner mig som mammas lilla flicka igen. I LIKE



Nu ska ja ställa mig i duschen för idag ska ja vara fin. Ska ut och äta på Piren. 

Im bring you sexy back


O va skönt

va skönt det är att vakna upp i sängen med sällskap. Inte vilket sällskap som helst. Ursnygga Nattis. Va gjorde man igår egentligen? shit happens...








www.smakompisar.se


Svar

Emma om Vilka killar <3:
Vilket underbart liv du har. :)


Men tack =) men ja kan lova dig att skenet kan bedra..

Vilka killar <3

Nu har jag semester. Shit va skönt. =) OLE

Idag cyklade jag iväg från jobbat en stund till MAC huset för att gnälla över min ipod som hade pajjat. Utan att ens fråga efter kvitto eller nått så va dom så gulliga och skickade efter en helt ny till mig. Sen fick jag en låne ipod så länge. O vilken service. Vilka killar.. i like..<3

Nu ska ja fira semestern me mina brudar. MOJITO


Finns det nått värre?

Finns det nått värre en när ens ipod går sönder? hela livet går i spillror. Jag kan inte leva en dag utan musik. Jag blir helt sjukt handikappad. Kan inte gå utanför dörren. Ja blir så förbannad

Vässar bowlingformen



Jag är fortfarande rätt skaplig på bowling :)


A Woman's Gotta Do What a Woman's Gotta Do

Kom precis hem från jobbet. Nu är det bara 6 timmars jobb kvar imorgon sen blir det en veckas semester .. lalla... Och den veckan spenderas nog mestadels i Sofies cab. 

Härligt härligt men farligt farligt


...











Crazy

finns det någon bättre känsla än när man är lite trött och precis har ätit och man är sådär lite härligt flummig?! I love it. Allt är fruktansvärt kul och man kan skratta åt saker som hänger på väggen typ. Det känns som man har druckit 3 glas vin och man är så lycklig för att man komma slippa bakfyllan. 

Dagens bästa händelse

Johan spiller ut halva kaffe automaten i fikarummet ( skade glädje är den enda sanna glädjen )

Jag och Kotten ( david ) äter en riktigt fin sallad på alcamo..mmm


men de roligaste kommer hända senare idag. Va så säker





Va händer?


Svar

nermina  ([email protected]) om Vilken Härlig dag:
Jag har ett exakt sånt här nagellack! =)

Men jag vill inget hellre en va som du =) de vet du

Snart är det helg igen..

Idag har inte vart en av mina bästa dagar. Lite slöseri med smink om ja ska va ärlig. Behöver muntras upp lite. Tro ja ska ta o beställa lite nya underkläder. 

Armani









Svar

Li om <3:
haha då är vi två fia. så sjukt bra!

Jag hade man haft en Chuck i sitt liv hade man aldrig klagat mer...de vill ja lova minsann. 

"Thörnberg Open"

Har vart och spelat tennis nu med familjen. Det gick förvånansvärt lugnt till. Jag och martin spelade mot mamma och pappa första timmen sen spelade bara jag och pappa eftersom ingen annan orkade. Pappa är riktigt bra på tennis. 
 Har köpt ett nytt rack också. Lite tyngre och mindre en mitt andra men riktigt bra.  Mina nya skor kom idag till jobbet med. O dom är så sköna och fina. I like.



Mitt nya rack


fina






Kul












God morning sunshine

Dags för jobb. Idag slutar jag hav 5 ?! En sån där dag man längtar efter hela månaden. Va ska ja hitta på idag då? Ingen aning. Vi får väll se. Nu ska ja göra mig i ordning för snart ska vi ha möte.

hej

....

I'm broke but I'm happy 
I'm poor but I'm kind 
I'm short but I'm healthy, yeah 
I'm high but I'm grounded 
I'm sane but I'm overwhelmed 
I'm lost but I'm hopeful baby 

What it all comes down to 
Is that everything's gonna be fine fine fine 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is giving a high five 

I feel drunk but I'm sober 
I'm young and I'm underpaid 
I'm tired but I'm working, yeah 
I care but I'm worthless 
I'm here but I'm really gone 
I'm wrong and I'm sorry baby 

What it all comes down to 
Is that everything's gonna be quite alright 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is flicking a cigarette 

What it all comes down to 
Is that I haven't got it all figured out just yet 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is giving the peace sign 

I'm free but I'm focused 
I'm green but I'm wise 
I'm shy but I'm friendly baby 
I'm sad but I'm laughing 
I'm brave but I'm chicken shit 
I'm sick but I'm pretty baby 

And what it all boils down to 
Is that no one's really got it figured out just yet 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is playing the piano 

What it all comes down to my friends 
Is that everything's just fine fine fine 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is hailing a taxicab... 

<3

Jag kommer aldrig komma över det....så är det bara...


http://www.youtube.com/watch?v=8_gXf4_so_U

Lexington style

LOVE  <3








Vilken Härlig dag

Vilken fin dag det är idag. Soligt men inte för varmt. O en härlig dag på jobbet har jag haft. Mina favorit kollegor Farbröderna Jonsson kom tillbaka från sin semester. Då blev det liv i luckan direkt. Dom är så roliga. 

Ska ut och gå en sväng nu och hoppas jag blir av med värken i axlarna. Sen ska ja handla lite gott till ikväll. Tacos tro ja minsann jag ska laga till mig själv ikväll. O va gott de ska bli. Kanske lite goda exotiska frukter till efterrätt?! Sen ska sätta på en film och bara ha de skönt. Det är underbart att vara ensam ibland. Ska köpa några tidningar att läsa också. Och ett nytt nagellack. =)




Massage tack

Vilken träningverk jag har i axlarna idag. Aldrig vart me om nått liknande. Skulle behöva lite massage. 

Nu ska ja jobba.. hej

Oceans eleven

Har precis tittat på Oceans eleven. Dom filmerna är sjukt bra. Jag älskar ironin. Vilka män.shit. 




Nu ska ja sova så jag kan va pigg och glad på jobbet imån. En skön vecka kvar bara sen är det en veckas semester.. lalla

Cyklar cyklar cyklar

Snart ska ja införskaffa mig en ny cykel. Längtar. Jag har lätt för att kära ner mig i en cykel.



Får ja tag i denna köper jag den direkt.






Deprimerande..

Här bestämmer man sig för att cykla upp till Coop och storhandla. Försöka fylla upp kylen lite så man kan börja äta lite normal mat vid normala tider. O va kommer man hem med?

En hink jag har planerat att slänga tomburkar i ( lär ju fylla den rätt snabbt med tanke på hur mycke pepsimax jag dricker ) En Jokk bärdryck ( som är band det godaste man kan dricka efter pepsimax. dock inte så nyttigt) och tuggumi. 


Så kylen få fortsätta att stå halv tom ett tag till, och hoppas jag lyckas bättre nästa gång



Puh...

O nu är jag trött. Slog personligt rekord idag, 1,5 mil i sträck har jag aldrig sprungit innan.  Men vilken underbar väg jag sprang. Fick gåshud så fint va det. Skinnersdahl och strömsberg, där kommer jag hålla till på min semester det är en sak som är säker det. Sprang förbi pappa och martin och snackade en stund. Dom jobbar och sliter med Martin och Lottas hus som ska byggas. Det kommer bli så himla fint. Jag ska me ha ett hus på landet någon gång. När JAG blir rik ska ja köpa det till mig och min man.

Det blir inga bilder idag för jag är så trött på att se mig själv nu. 


Ni kan få en bild på min pulsklocka. Det är nått jag tycker alla bör införskaffa sig. Det måste man ha. Den håller koll på kalorier, tid och om man tränar för lite eller för mycke. 



Aja ska väll ta och äta frukost nu, eller om man ska gå på lunch direkt kanske?!

Golf på ekarnas gk, eller va den nu hette?!

Har vart och hälsat på en gammal kompis idag. Vi tog en liten golfrunda. Hur det gick är helt ointressant.










Det var några mil och åka. Hade nästan glömt bort hur skönt det är att åka bil. Musik på högsta volym. Det är rätt roligt att man ju högre musik man har destå snabbare åker man?! Riktiga gamla godingar lyssnade jag på. Tog med lite gamla skivor från mitt rum i barnarp. Green day, limp bizkit, rammstein och rednex. Kul att man lyssnade på sånt en gång i tiden. Kul och köra en bil med turbo i också. Man bara small förbi alla bilar. Jag gillar att köra om män. Det är roligt. Av någon konstig anledning känner dom sig alltid lite förolämpade när man gör det.  Ja har iallafall haft en skön dag. Och Alexander du är sjukt rolig ska du veta. Du behöver inte ens öppna munnen för att jag ska skratta. Det gillar vi minsann.








Svar

Anonym om Svar:
haha allvarligt? det finns inte en endaste likhet!
Renée Nyberg och du är däremot lite lika

Jaha det tycker du. haha varför måste man jämföra mig med massa folk. Jag är väll helt enkelt mest lik mig själv och ingen annan..:)



Alex om Konstiga känslor !:
Du är underbar <3

Tack desamma <3

Emma om Svar:
Haha, jag tycker att det är skit likt! :)


Haha knäppt
  
    

Konstiga känslor !

Va bra man har det när man tänker efter.  Ibland kan man nästan få lite skuldkänslor för att man har det FÖR bra. Mina vänner och min familj gör mig till världens lyckligaste tjej. Kärleksfronten har jag bestämt för att inte lägga någon energi på. Den tar mer energi en den ger just nu.

En vän sa till mig att jag tänker för mycket. Det vet ja mycket väl att jag gör. Ska försöka sluta tänka och bara vara. Haha vi får väll se hur det går med de då.

Man kanske ska ta ett tag och bara ha det gott för nästa gång man träffar en kille så kan det ju bli den sista. Jag menar jag vill ju inte ha barn när jag är typ 30 år! När min mamma var i min ålder hade hon trots allt 2 barn, villa och en Volvo. =) På tal om det så har mamma och pappa vart gifta i 25 år i sommar. Underbart. Dom har vart ihop sen dom va 15. Vilken kärleks historia.Detta måste firas minsann, Undra om man skulle stå ut med någon så länge?! 

Undra om någon kan stå ut med MIG så länge =) 


Alexandra köpte en ny cykel igår. O nu ska vi ut på cykelturer minsann. Nattis trivs bra på pakethållaren så där får hon sitta.








Svar

Emma om Festen har börjat..:
Du borde kanske satsa på att bli skådespelerska för du är ju lik Blake Lively. Haha


Haha, detta börja bli lite roligt. Kan folk verkligen se en likhet mellan mig och henne?! Ja ser väll inga direkta likheter..




Stina om Festen har börjat..:
Verkar som det är bra drag i din nya lägenhet! ;) Helt rätt, lev livet medans du kan!!!Ha det gott! Kram S

Ja klart det är =). Ja försöker roa mig så gott ja kan. Hoppas allt är bra med dig Stina. =)







 
  

What a night

Vilken underbar kväll det blev igår. Flickor ni är toppen.

Nu ska ja ut och gå en sväng innan ja sätter mig på tåget till Grästorp

Har ont i magen kan inte sova

Jag saknar dig :(








Festen har börjat..














Ni är väll med i " the lying down game" på facebook ?!






Lite skymtar från min nya lya..!

Ja vill me va med..!

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=100417082908&h=zGSHJ&u=rWvod&ref=mf

Sjukt.

Polisen fick rycka ut strax innan klockan tre till en adress i centrala Jönköping.
Polisen fick rycka ut strax innan klockan tre till en adress i centrala Jönköping.Foto: Daniel Svensson
Man mördad i Jönköping
Polisen i Jönköping arbetar just nu med ett misstänkt mord som inträffat under natten i Jönköping.

Polisen fick larmet tio minuter i tre natten till lördagen. En man hade misshandlats svårt utomhus i centrala delarna av Jönköping, enligt uppgifter till Jnytt.se handlar det om Mellangatan på Öster.

Mannen fördes till sjukhus och klockan 03.10 förklarades han av läkare som död.

Offret är än så länge inte identifierat och det är heller ingen gripen misstänkt för mordet.

-Vi har kopplat in personal som arbetar med grova brott på ärendet, säger vakthavande befäl Anneli Johnsson-Hammo till Jnytt.se. Även rättsläkare är inkopplad på fallet.

Polisen är i övrigt tystlåtna om vad som har inträffat. 

Vi återkommer mer mer info. under dagen.

fia VS nattis

Sitter och vänder vinflaskor med nattis. livet är underbart ...


Svar

Sandy om Roligt värre:
Hahaha! Va bra du är! Hade varit kul å se det ;)


TACK TACK :)

"That Don't Impress Me Much"



I've known a few guys who thought they were pretty smart
But you've got being right down to an art
You think you're a genius-you drive me up the wall
You're a regular original, a know-it-all
Oh-oo-oh, you think you're special
Oh-oo-oh, you think you're something else

Okay, so you're a rocket scientist
That don't impress me much
So you got the brain but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much

I never knew a guy who carried a mirror in his pocket
And a comb up his sleeve-just in case
And all that extra hold gel in your hair oughtta lock it
'Cause Heaven forbid it should fall outta place

Oh-oo-oh, you think you're special
Oh-oo-oh, you think you're something else

Okay, so you're Brad Pitt
That don't impress me much
So you got the looks but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much

You're one of those guys who likes to shine his machine
You make me take off my shoes before you let me get in
I can't believe you kiss your car good night
C'mon baby tell me-you must be jokin', right!

Oh-oo-oh, you think you're special
Oh-oo-oh, you think you're something else

Okay, so you've got a car
That don't impress me much
So you got the moves but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night

That don't impress me much
You think you're cool but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm on the long, cold, lonely night
That don't impress me much

Okay, so what do you think you're Elvis or something...
Oo-Oh-Oh
That don't impress me much!

Oh-Oh-Oh-Oh-No
Alright! Alright!

You're Tarzan!
Captain Kirk maybe.
John Wayne.
Whatever!
That don't impress me much!

Puh, ja orkar inte. Va är det för fel på mig?

Står jag still i mer en 10 sekunder så somnar jag. Ska de verkligen behöva va så?

Är det fullt normalt att vara så trött endå att man sover på nätterna?

Roligt värre

Igår kommer en sur liten gubbe instormande på jobbet med 2 hjul i ena handen och 2 däck i andra. 

Skriker åt mig:

- fan ja köpte dessa av dig igår men du gav ju mig fel jävla däck, nu får killen i verkstan ge mig rätt däck och fixa detta! Nu har jag hållt på halva dagen.

Va gör man då liksom?

Varför inte raffa åt sig två däcksjärn, ställa sig som en söt liten flicka i kjol vid kassan, slänga upp hjulen på kassa disken, kränga på däcken så där lite lätt, gå till pumpen och pumpa upp däcken, lämna de perfekta hjulen med de perfekta däcken på till den lille sure gubben och sen le sitt finaste och största leende och säga "Så där ja"

Sen gick han ut igen utan att säga ett ord




Varför känns det så HIMLA skönt i magen?!


O va är mina älsklingar

Mina skor kom inte idag. Hoppas dom kommer imån. Jag saknar dom.








Lätt match?!

Har precis vart och lirat tennis med min bror. Jag började med att spela bra, och ledde rätt stort när han fick fram sitt vanliga jag. Det ska fuskas och gnällas. haha =) roligt va de


En liten publik fick vi på läktaren också. Och pappa började tjura för att han inte fick vara me. Men pappa nästa gång lovar ja att du ska få vara me.





Svar

Anonym om Jobb och Jobb:
hej va har du besällt dom?




Jag beställer dom genom jobbet..!

Jobb och Jobb

Sitter på jobbet och slöar. Jag har lunch så klart. Sitter och tittar på fina skor på nätet som jag vill beställa. Men jag beställde 2 par igår så nu får ja ta o lugna ner mig lite. O hoppas dom kommer imån. Tittade på sneakers till min brors barn som ska ut snart. Han eller hon ska få allt av mig.

O ja börja nästan längta tills jag själv får barn någongång i framtiden. Små söta sneakers, hängslebyxor och en liten keps. Ooo..va fina mina barn kommer va.












Dessa läckerbitar har jag beställt i 3 olika färger. grraaauuwww va fina dom är

O underbart

Sitter hemma hos mamma och pappa med familjen o grillar. Underbart. 


Vilken fin dag det är idag..

Jag hoppade upp i sängen på morgonen och såg ut som 22 svåra år. Med påsar under ögonen och ett sånt stort rufs. Har knappt kunnat sova inatt. Men bestämmde mig när jag kom ntill jobbet att idag ska ja fan va lite glad. Idag ska bli en bra dag. Började när jag kom till jobbet med att sätta på youtube och låten " dont worry be happy" så där satt jag och skrev skyltar och visslade och allt som gjort mig förbannad innan gjorde mig plötsligt glad istället. Fattar inte varför ja är så himla sur för hela tiden, haha helt sjukt. Va är de frågan om. Livet är ju underbart. Jag tror ja måste äta bättre och sova mer så kommer jag bli så där glad som jag brukade vara....


Nu ska ja fortsätta jobba...i love





 

bye bye

Nu ska ja cykla mot jobbet och ett skönt 11 timmarspass idag. Skönt. NOT

O nej Nattis vi glömde att köpa dom

Shit Nattias nu glömde vi att köpa badmössorna vi skulle ha när vi badar i vättern nu i sommar. Illa









Nehe

Mamma, pappa och min Lillbror och hans tjej har precis vart här och hälsat på och fikat och hjälpt mig att fixa de sista i lägenheten. O den är så fin nu. Detta ska firas med ordentligt med en mil i spåret.

Tack o hej

"Kära Gud, kan man få ta o reklamera alla killar? "

Snälla gud där uppe i himlen. Kan du inte ta tillbaka och reklamera alla män i världen?! Det verkar vara ett tydligt fabrikationsfel på dom?! 


Idag är en mäns hatar dag. Jag kan inte begripa mig på dessa människor. Jag blir så förbannad. Dom kommer på lögner till höger och vänster som dom är så pantade att dom själva tror på. Dom ringer vart enda helg för att hoppas på ett lördagsligg. Vafan tror ni ja vill ligga med er för? Forget it. Vilket skämt. 

Alla gubbar som kommer in och säger nedlåtande saker till mig på jobbet varje dag. Har ni problem med att lära av en tjej? Är de så jävla jobbigt att inse att jag är en aningen mer kunnig på ämnet?! Va är erat problem?


Tack gode gud för jag fick avreagera mig lite. Halleluja Moment. * 

* överdrivningar kan förekomma



Cause you had a good girl, good girl, girl 
That’s a keeper, k-k-k-k-keeper 
You had a good girl, good girl but 
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her) 
So silly boy get out my face (my face) 
Why do you like the way regrets taste? 
So silly boy get out my hair my hair(get outta here) 
No, I don’t want you no more (get outta here) 

Silly boy (silly boy) 
Why you acting silly boy? 
Silly boy boy (boy boy) 
Acting acting silly boy? 

You comin with those corny lines 
Can’t live without me 
I’ll get some flowers for the day that you are buried 
No, people make mistakes 
But I just think your ass is fake 
Only thing I want from you, is for you to (stay away) 




Sen finns det några undantag såklart. Som min pappa som är den bästa mannen i världen. Va skulle jag ta mig till utan dig. <3



Upp och Hoppa

Dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Nu ska de jobbas. Ska försöka att inte sitta vid datorn hela tiden denna veckan. Jag tror det kan vara därför jag har huvudverk hela tiden. Aja nu ska ja in i duschen och snygga till mig.

O va ja älskar min säng på tal om annat.

hej då


Im home

Skönt o va hemma. HAr haft en toppen helg med Nattis. Så skoj. Men nu är de skönt o va hemma. Har firat med min lilla annorlunda böjelse, nämligen att va ute och springa efter 11. Skönt. Nu ska ja duscha och krypa ner i sängen. Skönt att sova i sin egen igen. Love


Svar

KommentarTid 


Emma om Svar:
På just den bilden så var du sjukt lik henne. :p du är ju inte ful. :o
 

Ome tack ska du ha då =)
05 Juli, 20:13 


Hanna  ([email protected]) om i am still sick:
Du är faktiskt lik, nu när jag kollar...
 Tack tack igen =)
05 Juli, 19:45 


Hanna  ([email protected]) om Svar:
Haha. ^^ Hoppas du har en fin kväll. :)

Jag ställde förresten upp i en tävling på Veckorevyns sommarturné där man kan vinna en dator. Det skulle vara kul om du röstade på mig! (klicka på snäckan till höger om bilden, tar bara en sekund)
http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338
Skicka gärna en kommentar tillbaka, så att jag kan tacka!

Kram//Hanna


Jo men tack desamma. Ja hatar tävlinagar där ja inte vet att ja kommer vinna.
05 Juli, 19:44 


Anonym om Svar:
vad fin header :)
Tack, jag är trött på den så ja ska snarr byta
05 Juli, 19:41 


caroline  ([email protected]) om O ja älskar överraskningar:
vilken otroligt fin sak att göra. hur glad kulle man inte bli av de lixom.:) vet du inte vem de kan va alls? thi, men hur som är du värd den. puss

=) jo den va från Victor mitt ex. Han är en underbar kille <3
05 Juli, 19:19 


julia om Svar:
du är verkligen inte ful! :) lämna gärna en kommentar i min blogg. kram

Nej de hoppas jag verkligen inte att jag är

I like

Im walking on sunshine

Vilken härlig dag idag. <3

....

http://www.youtube.com/watch?v=8fw8ilsqc2I

Svar

Emma om i am still sick:
Du ser verkligen ut som Blake Lively! Grymt likt ;)



Haha det va skoj. I vilket liv då? Jag är grymt ful jämte henne

Vet du va dina föräldrar gör när du åker utomlands?

http://www.youtube.com/watch?v=vkyNveCx4bw

http://www.youtube.com/watch?v=VoQeKgxUXbY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ub15pxUsTKQ&feature=related

trallalla




kap



O min nya fina väska.. i love


Jaha ja GALET






Premiär för min Hilfiger blåsa..lalla









Cafe opera



I like


puh överlevde första dagen!

Ja va ska man säga... macdonalds känndes mer frestande en bubbel och dans igår. Och nu har jag och nattis haft de finaste sovplatserna, Det började med att vi sov i samma lilla skinsoffa. Vi satt och sov imot varandra tills vi klibbade ihop. då sov nattis på golvet på en matta under ett bord. Underbart. Men jag kan inte fatta varför folk tror att jag är från skåne? Sjukt






Jag och Benny in action


Jag har köpt nått så fint idag, men de får ni se en annan gång nu måste jag göra mig lite fin..hej


Roligt värre

En kund säger till Alex
- Har du någon kille som kan hjälpa mig lite med kängor?

alex säger:
- Nej men jag kan hjälpa dig om det går bra?

Kund:
- nej ja skulle inte tro de, du kan inget om kängor?!


haha 


Nattis in action





Sitter i bussen..

Vilken skön buss. Helt sjukt. Varför har jag inte åkt med denna tidigare?! Buss4you är givet framöver. 

Vi sitter här nattis och jag och ser ut som 2 data nördar med våra macbooks. Härligt.

Timmarna gick sjukt snabbt idag på jobbet. i dont know why? =)

Sitter och funderar på va man ska ta på sig när man kommer upp?! Blir nog att sitta på söder någonstans med ett glas vin. lalalla

kanske ska ta på mig en klänning i denna stilen? why not??



Känns knäppt att man inte behöver be om lov längre när man ska någonstans?! Ha inte vart singel på typ?hmm 9 år. Och då va utbudet av aktiviteter lika stort. Då fick man typ fråga mamma om man fick åka till a6 med en kompis på helgen.  Men va skönt det är att tänka på sig själv har jag kommit på. i like it


back in business

Idag är jag frisk. Va så pigg på morgonen att jag gjorde nått som jag nu i efterhand kan tycka är rätt osmart. Jag är väll annars en rätt smart person med MVG i nästan alla ämnen i skolan. Men att fatta rätt beslut är ja helt kass på. Jag ångrar mig alltid när jag gjort nått. Jag är väll rätt impulsiv om man säger då. I vilket fall som helst så det jag vill komma fram till är att jag vart ute och sprungit nu på morgonen och nu sitter jag här med ont i bröstet och ÅNGRAR mig. Mina nya skor va iallfall underbara, Dom va speciellt framtagna för löpning i mycket varma förhållanden, och det märktes minsann.

Aja nu ska ja iväg och jobba en stund innan ja åker till Stockholm ikväll.


My new shoes. Har köpt en ipod hållare till armen me, vilken himla smart grej.. 

Fia, Anna Och Sofie då blir det en rolig kväll

Satt och tittade igenom gamla bilder. Då slog det mig genast att dom roligaste kvällarna har vart dom sjukaste, och alltid med Anna och Sofie. Med dom blir kvällarna alltid crazy. I like. Ni är mina crazy shit mother fuckers flickor <3 Ni väcker ett  vildjur i mig.... grraauuuwwww .. Ibland orkar man inte vara en fin flicka.


















Det ser ut som jag bara har ett ben. Älskar den bilden. Där är jag verkligen ett vilddjur. haha





SVar

M om Mamma och Pappa jag älskar er <3:
Har hunden en sjal som koppel elr ser jag bara fel?...=) rolig bild hursomhelst...


Haha ja vi glömde kopplet hemma på midsommar. Stackars hund. Han får ju skämmas över oss.

woho Piggare är va ja är

Jag är pigg nu igen. Fit for fight. Det är iallfall va jag inbillar mig eftersom imån ska ja va på tårna. Jag har strykt massa kläder nu, och försöker göra allt för att få plats i min resväska. Men det blir nog lika hopplöst som vanligt. Får ta med mig en extra väska. De är skönt att det inte blir så många timmar på jobbet imån då iallfall. Det blir ett kärt återseende med Benny i stockholm med. Trevligt värre.


Jag och Benny på Cypern. 



PÅ tal om cypern snart kommer min lillebror hem från Cypern. O ja är orolig för va han har hittat på. Måste ta ett snack me han när han kommer hem.

2 1/2 MEN, vilket program det är, förbannat skoj. 

Jag har inte solat en enda gång i svergie i år?! hur dåligt är inte de då?


Nu kommer min bror på besök. hej då

O ja älskar överraskningar

När ja ligger ensam och övergiven i min säng. Känner mig blek, ful och flötig. Finns det inte mycke som kan pigga upp mig. Men någon lyckades idag. När jag skulle gå och ställa mig i duschen fick jag syn på denna fina blomma som nån slängt in i mitt brevinkast. =) Någon tycker nog endå att jag är rätt ok. =) Den hade tappat lite blad men jag älskar den endå. Tack du räddade min dag. Nu ska ha ner till ica och köpa pepsi max och godis för detta måste firas. <3


Gråt attack

Jag kan inte sluta tänka på Blair och Chuck. Jag vill också ha en Chuck i mitt liv. Jag börja bli besatt av dom, ligger och lipar framför daton varje dag. Scary.


http://www.youtube.com/watch?v=jOF6XLWCh6I&feature=PlayList&p=F5B7EB5B52D030D8&index=10


http://www.youtube.com/watch?v=ia_iD1VL0Oo&feature=PlayList&p=F5B7EB5B52D030D8&index=16




http://www.youtube.com/watch?v=IR6TrXMNs_Y&feature=PlayList&p=F5B7EB5B52D030D8&index=17


O de fina slutet man har fällt 2 liter tårar till..

http://www.youtube.com/watch?v=ia_iD1VL0Oo&feature=PlayList&p=F5B7EB5B52D030D8&index=16

i am still sick

Fortfarande sjuk..! Fast nu har jag iallfall en tv och titta på medans ja ligger och vilar upp mig i min säng. Jag undrar lite vilken aktivitet jag sysslat me under natten?! Jag har det värsta rufset i bakhuvudet ever. Måste kammas. Får vänta några timmar innan jag orkar resa på mig. Idag ska ja banne mig se till att blir frisk för imån åker ju ja och nattis till Stockholm. O va kul. Love. Nu ska ja knapra lite tabletter och börja dagen med ett stort glas oboy. REHAB TACK



Jag och Nattis in action

Ingen har väll missat?

Att dom har rea på www.Mulberry.com. Dom har snuskit fina saker.  Jag skulle lätt döda, iallfall ge någon en karatespark för någon av dessa snyggingar.

http://www.mulberry.com/?#/storefront/c1887/3709/category/

http://www.mulberry.com/?#/storefront/c1887/3756/category/

http://www.mulberry.com/?#/storefront/c1888/3407/category/

http://www.mulberry.com/?#/storefront/c1888/3415/category/

http://www.mulberry.com/?#/storefront/c1891/3368/category/

Om nån av dom finns på rea i stockholm ska ja slå till utan att blinka....

Mamma och Pappa jag älskar er <3

Min mamma och pappa är nått utöver det vanliga. Här ligger jag ensam i min säng dödssjuk med feber och huvudverk och svettas som en galning. Då kommer dom till undersättning. Ställer upp en fläkt dom köpt till mig och riktar den så att de blir så där underbart skönt i håret ni vet. Börjar sätta upp mörkare rullgardiner så jag slipper vakna vid 6 av att det är så ljust att man kan tro att man ligger utanför och solar. Där står dom och kämpar med gardinerna som för övrigt va helt fel i storlek så dom fick såga och klippa 7 gånger typ. Sen när jag ligger i min säng och skrattar åt när dom bråkar och sliter i gardinen springer pappa ut och släpar in en stor tv till mig. I en minut ser jag ut som en fågelholk i nyllet, bara pinnen som fattas. Tydligen så är jag så himla duktig på allt och hela tiden att jag va värd den. Jag kan inte fatta va ja gör som dom tycker är så bra hela tiden. Men jag älskar dom mer en allt annat på jorden. Dom gör mig till världens lyckligaste människa. 

Älskar er Mamma och Pappa


Mys

Lite mysigt att vara sjuk. Ligger i min säng och tittar på klipp med min favorit Kristoffer Appelqvist och hör hur det åskar utanför. Jag tror ja ska ligga här hela dagen lång. Fick levererat en sallad från alcamo nyss så ja lär klara mig idag också. Jag är redan mätt av alla dessa tabletter man knarprar. Men ja måste bli frisk snart för snart ska ja ju till stockholm. Kanske är jag psykist sjuk för att jag gjorde åt så förbannat mycket pengar igår. Vem vet

http://www.youtube.com/watch?v=iGP4jEKroOI

http://www.youtube.com/watch?v=ukPRtQWF_-4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_Dhko48m0T0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KxIIWj45_f0&feature=related


Sjuk

IDAG ÄR JAG SJUK =( SÅNN HUVUDVERK OCH FEBER. JA TROR JAG AVLIDER HEJ DÅ
RSS 2.0