Längtar

Jag har börjat längta så till hösten. September och Oktober är de bästa månaderna. Man få dra på sig en tröja , ut och gå i friska vindar och med massa röda och gula löv. Älskar hösten.

1870:- fattigare och en frisyr rikare

Kärlek

http://www.mulberry.com/#/storefront/c6459/7768/moreviews/

Piffat upp sovrummet

Har piffat upp sovrummet med mina Köpenhamnsfynd. Mysigt börjar det bli nu.
 

Mitt vardagsrum

Mitt Kök

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag äntligen hemma i Ryd igen. Nu tänker jag inte åka här ifrån längre en ett par timmar på hela sommaren. Jag älskar mitt hem. Och det känns helt sjukt att jag har kunnat få en hel natts bra sömn. det har inte hänt på en vecka typ. I halmstad sov jag ingetpå två dygn och det känndes som jag var överkörd varje morgon. :) Men igår blev det ett skönt dopp i havet i alla fall så nu kan jag även stryka det på listan. Men nu ska jag bara vara hemma och fixa och ta det lugnt och frossa i vattenmelon. 
 
 
 
 
Bjuder på en suddig Köpenhamnsbild. Här stod jag jämte vårt hotell som låg så fint vid vattnet. 
 
 

Nike kan

Skulle vilja ha..

Denna. Precis denna. Den hade vart perfekt. Så fin.

Halmstad

Befinner mig i Halmstad. Jag och Linus myser och strosar runt. Vi har haft några riktigt bra dagar i Köpenhamn och igår var vi på Tivoli hela dagen.

 
 
 
Big mama och lille TT

Nyförälskad

http://www.lenebjerre.dk/brugskunst.aspx
 

BY MALENE BIRGER

Äntligen blev den min. Köpte den i rosa, men skulle vilja ha den svarta också. Får se om det blir den med i morgon !

Älskar mina nya skor

På väg till Köpenhamn

En fin midsommar

 
 
Har haft en fin midsommar. Lugn och skön. I lördags var vi som vanligt i Mullsjö. En tradition som funnits sen min mamma föddes. Älskar att vara i stugan och festen är en rikig fin midsommarfest med stång, sång, hästar, stövelkastning, chokladhjul, lotterier och traktoråkning. Tyvärr kommer jag inte bjuda på så mycket bilder nu framöver. I alla fall inte på mig själv. Jag känner inte igen mig själv på bilder längre. Jag ser ut som en rikigt dålig version av Tomas Brolin i mitt svullna nylle. På morgonen är det ok men ju längre in på dagen man kommer ju mer svullnar jag upp och ser ut som en barbamamma. :) Jag ser ta mig fan för jävlig ut för tillfället. Hoppas allt rinner ut i aug när bebisen kommer. Är fruktansvärt trött på detta nu. Så fram tills dess håller jag mig långt ifrån kameror och speglar. :) Men en liten bild kan jag bjuda på...
 
 
Jag och hjärtat !
 
 
                Min fina mamma. Hon blir bara vackrare för varje dag som går. <3
 
 
 
 
Mamma, pappa och min goa Farmor. Farmor är en av de roligaste jag vet. Gud så mycket jag skrattar åt henne. Hon har de roligaste kommentarerna och ibland är hon inte helt rumsren men det gillar jag. :) Hon bjuder verkligen på sig själv. Inga sura miner här heller.
 
 
 
Lilla Texas fiskar i fiskedammen.
 
Glidarna.
 
 

Redo för midsommar

Glad midsommar på er !

Jag är glad men för trött för att dra på smilebanden

Idag var Linus sista dag på jobbet, nu har han äntligen semester med mig. Hade planerat att göra trerättersmiddag och fira men jag fick ställa in allt. Jag vet inte va som har hänt med mig. Allt känndes så bra på morgonen när jag gick min lilla runda. Sen liksom bara dog jag. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna, kan knappt andas och har så ont i mina fötter, höfter och rumpa. Så tråkigt. Jag vill vara full av energi. Det är ju midsommar i morgon. Jag har längtat så länge och då vill jag inte sova bort den. Gud, lite energi tack.
 

O hej o hå

Det är helt underbart med semester. Igår var jag dock på jobbet för möten med Newline och Panos, Annars blev det en lugn dag med kalas på kvällen för Lotta som fyllde 30. :). Vi passade på att boka hotell i köpenhamn så på söndag åker vi. Trallallalla. Det ska bli så mysigt. Bara strosa runt och besöka Tivoli och åka lite karusell med Texas. Kanske ett dopp i havet?
 

En promenad i RYD

Helt slut

Usch känner mig helt slut. Jag drömmer så mycket mardrömmar hela nätterna att jag är mer trött när jag vaknar en när jag går och lägger mig. I natt drömde jag att jag var ute och gick med Loui och sen trillade hans huvud av helt plötsligt. Och jag försökte få på det igen. Hur sjukt är inte det. Så i natt har jag legat och kramat honom hela natten. Sjuka mardrömmar. Blir så less.

Regn

Jag verkligen ÄLSKAR regn. Dock ska jag lägga till att jag inte gillar kyla och regn tillsammans. En varm sommardag och regn är det bästa jag vet. Har gått runt här på trdgården i min regnparkas från Bergans och bara njutit nu på kvällen i regnet. Så frisk luft så mysigt och allt blir så fint, och blött. Jag älskar regn.

Måndag

Första dagen på min semester och jag lyckats med bedriften att sova till 11. Det har jag inte gjort på ett halvår. Blev en lång promenad med hunden i den fina vädret. Det går verkligen inte snabbt. Det som brukade ta en timme att gå tar nu ca en och en halv timme. Lite pinsamt men va ska man göra. Längtar tills jag kan springa igen. Fort som faaaan me. Jag vill känna mig stark. Jag älskar känslan när det känns som man kan springa hur långt som helst eller hur fort som helst. Benen bara går av sig själva. Nu får jag kämpa för att ta mig upp för backarna. Mina ben och fingrar svullnar så mycket att byxorna som först satt pösigt nät jag lämnade huset sitter som ett ormskinn när jag kommer hem och fingrarna pulserar. Jag känner mig verkligen svag, gnällig och värdelös. Trallallala. Försöker tänka på annat. Spelar Moraträsk på sportify och skrattar för mig själv när jag går. Och vet ni vad, om en vecka är jag i köpenhamn. Det längtar jag till. :)
Köpenhamn 2010

Pyssel

Dumma matte


En bild säger mer en tusen ord !

Sandsjöfors värdshus

Igår firade vi Linus mormor som fyllde 70 år. Vi var på Sandsjöfors värdshus och åt Oxplanka. Så himla gott. Och till efterätt blev det Marängswiss, världens godaste marängswiss. Ni som inte besökt Sandsjöfors värdshus så gör det. Det ligger hur fint som helst vid vattnet och serverar så god mat.

Studenten

Igår var stan fylld med studenter. Vilket fick mig att tänka till en stund. Undrar om studenterna har en aning om var dom har att vänta när dom står där på flaken och är så där glada?!
Jag kom att tänka tillbaka på min egen student. Den var inte alls så där underbar som de flesta verka ha. det började redan på morgonen med att sminket blev åt helvete. Jag kladdade med limmet till lösögonfransarna och det slutade med att jag fick vara utan men ögonen var fyllda med lim. Håret blev helt misslyckat. Frisyren var platt och tråkig. Helt svart hår hade jag. Klänningen var rätt ful också och skorna ska vi inte prata om. Men det som låg till grunden till min känsla var nog att jag hade en grym ångest. Jag har alltid älskat att gå i skolan. Jag har aldrig skolkat eller varigt sjuk. Jag har alltid haft lätt för mig. Min mamma och pappa trodde att det var ett skämt när jag kom hem med mina betyg. Dom skrattade bara och undrade var MINA betyg var. Jag gjorde aldrig några läxor, jag tjatade och störde folk mest hela lektionerna men på nått sätt lärde jag mig en hel del också. Därför tyckte jag att Stundenten var en pest. Nu var man tvungen att ta tag i sitt liv. Jag vet att jag var "tvungen" att ta mitt pick och pack och flytta till GBG där min dåvarande pojkvän höll hus. Tanken på att bo så långt från min familj skrämde skiten ur mig. Jag visste att jag var tvungen att skaffa nya vänner, sluta spela fotboll eller hitta mig någon klubb att spela i. Sen i allt detta skulle jag skaffa mig ett jobb. Och vad vill jag jobba med? Dagis? Aldrig i livet. Och det var väll det enda som jag hade utbildning till att göra. Skulle jag plugga? Vad vill jag plugga till? Ingen aning hade jag.
När jag tänker på det i efterhand så var det nog inte så kontigt att det inte blev någon längre vistelse i GBG. Jag var nog rätt deprimerad och hade inte alls någon lust att komma in i vuxenlivet. Men tänk så bra det blev till slut. Vad viktigt det är att komma in i arbetslivet, ha någon som tror på dig, känna dig duktig på någonting. Och kanske det vitkigaste av allt att ha lite tur. Mitt liv förändrades helt när jag började jobba. Allting blev till det bättre. Mycket bättre. Och så har livet hållt på enda sen Stundenten. Livet blir bättre för varje dag som går.

Semester tider..

Ja då har jag äntligen gått på min semester. Jag kan inte säga att jag är så där superduper lycklig som jag borde vara. Fattar inte ens varför. Känner mig bara lite tom så där. Va ska jag göra nu? Linus jobbar en vecka till och jag har ju själv bokat in mig tis-tors. Men det enda som vi egentligen har planerat under semestern är en resa med min bror och hans familj till köpenhamn efter midsommar. det ser jag fram imot.
Igår efter jobbet åkte vi hem till Mamma och Pappa. Mamma hade gjort en sån brakmiddag som skulle kunna mätta en hel släkt. Så gott. :) Och jag hade köpt en semesterfirartårta. Livet när det är som bäst !

hahaha..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14964136.ab

Skrämmer kunder

Jag vet inte hur många kunder som jag lyckats skrämma med min mage idag. Det finns verkligen människor som är rädda för stora magar. Dom bara stirrar och går snabbt därifrån. :) Jag blir iofs också lite rädd när jag ser den i spegeln. Jag gillar inte gravidmagar. Men snart är den borta. Och det gillar jag.



Happy happy

Lite komiskt !

Skickade ett meddelande till Linus idag som löd:
Usch jag har blivit så tråkig. Inte alls så där spontan och impulsiv som innan!
Ringer tillbaka 2 timmar senare och berättar att jag köpt badrumsmöbler till vårt badrum vi ska renovera i höst.
Snart slänger han la ut mig. :)
Men allvarligt. Hur många gånger har jag inte tittat och suktat efter precis dessa möbler och så bara står dom där med 50 % rabatt. Klart jag måste så till. Satan va fint det kommer bli.

Tack älskade mamma och pappa <3

För den fina sängen jag fick idag. Gud, jag älskar den. Hur skulle jag kunna bli nått annat en en toppenmamma med föräldrar som er :). Nu är det bara någon i sängen som fattas. Tack !

Har testat många, men ingen är i närheten

Har testat så många rengörningar men ingen är i närheten av denna. Inget annat funkar i mitt ansikte. Jag avgudar den. Därför slog jag idag till på en flaska som lär räcka i ett par år framöver. :)

En bra dag !

Har haft en bra dag idag. Trots att min visdomstand har smittat min andra visdomstand och nu har jag två goa fina inflammerade visdomständer. Härligt.
Jag och darling har haft en myskväll med film, sallad och jordgubbar till efterätt. Mums. The girl with the dragon tatoo tittade vi på. Ruskigt bra faktist. 3 dagar kvar innan jag tar semester. A eller nu bokade jag in lite möten nästa vecka men dem gör jag frivilligt så det kommer endå kännas som semester på fredag. Undra hur jag ska fira det? Med mer jordgubar kanske. Jag har aldrig vart förtjust i det men nu kan jag lätt trycka i mig en liter om dagen. Nu ska jag krypa ner i sängen och pussa på Linus lite. Att han står ut med mig i allt detta. O ja älskar den mannnen ska ni veta....

Saknar mina ben. Mina bruna fina vältränade ben.

Snart ska jag äntligen få börja jobba på dom igen. Längtar.

Lancome mascara

Eftersom mitt ansikte är fyllt med vätska så har min mascara börjat kladda nått så in i.. så var det dags att köpa en ny. En vattenfast. Har testat Lancomes doll eyes och tycker den var en rikigt besvikelse så köpte jag min favorit, Lancome L extreme istället. Perfekta fransar utan kladd eller klumpar.



Bu och Bä

Blommor

Behövde göra nått..

Behövde göra nått så idag målade jag om i det som ska bli ett barnrum. Det blev...hmm...BLÅTT

Allvarligt talat

Fastnade  framför tvn och Superman som gick på 4 an. Kan inte sluta skratta åt de extremt dåliga effekterna. Kolla när han springer.

Humör

Känner mig sjukt labil idag. Mitt humör har fått sig en törn. Jag blir sjukt irriterad på allt och alla. Jag har blivit klumpig. Tappar, spiller, går in i allting. Och allt gör sjukt ont. Det räcker med att Linus ska klappa mig på huvudet så börjar jag böla för jag får ont i håret. Jag vill bara vara ensam just nu. Bara pilla med mina egna projekt. Jag vill inte att någon ska säga till mig vad jag ska göra. Risken är bara att dom blir inblandade i mitt jävla humör. Vill inte vara dum. Men jag orkar liksom inte prata med någon idag. Idag ska jag bara stänga in mig och vara med mig själv. För allas bästa !

Racerbil

Lite för tung för att leka med men gör sig fint på en hylla.

Min lördagsmat

Potatissallad
Färskpotatis
Rödlök
Sugarsnaps
Sallad
Äpple
Flankstek
Sås
Turkisk yoghurt
Sweetchii
Spiskummin

Ut och jaga


Gant Home

Nyinköpta och fina handukar från Gant.

Grattis Nermis!

Igår var det ingen vanlig dag. Nermina tog sin examen efter 6 års pluggande. Så det blev en kväll hemma hos henne och firade med skumpa och annat smått och gott. Måste kännas hur stort som helst och äntligen vara klar. Så nu är jag kompis med en Svenska och Engelska lärarinna. Det kan man inte tro. :) Jag kan behöva lite hjälp haha. Men det bästa av allt är inte att hon slutar plugga nu, utan att hon börjar jobba heltid på Teamsportia nu. Hon har redan fått ett smeknamn, EKONOMIHITLER. En tuff brud i lyxförpackning.
Är så stolt över dig Nermis. Du är så dukigt. :)

Jag lever, knappt

Har vart ett litet break från bloggen. Har haft mycket på jobbet och haft lite problem med de mesta. :). Igår var jag i Motala och fixade och trixade. Nu är det dags för årets upplaga av Vätternrundan igen. Skulle sovit över natten men jag hade glömt några saker och mådde allmänt piss. Har fått tillbaka min magkattar och till råge på allt så fick jag inflammation i min visdomstand. Allt på samma jävla gång. Fattar inte varför mitt imunförsvar har blivit så kasst. >Jag har ju klarat mig i 24 år med knappt en förkylning. Tror överhuvudtaget inte att jag vart sjuk från skolan en endaste dag. Jag har ju annars en välodigt hög smärttröskel men nu lipar jag för allt och inget. Så jag åkte i alla fall hem till Linus och fick mig några kramar. Och så somnade jag ( och dregglade ) på hans bröst. Så det blev i alla fall lite sömn idag. Men ska man se nått positivt i dett hela som kommer jag tåla mycket och jag tror inte jag kommer sova minde när Sixten är född en var jag gör nu. Och förhoppningsvis slipper jag att ha ont och kramp överallt. Jag kommer vara förberedd ska gudarna veta.

Får den plats?

Min mage i denna? Hoppas. Gillar den.

Låt mig

Låt mig få gömma mig i Lexington i sommar.

Örjan Lax

det roligaste jag sätt, typ.

Jag dör av skratt!

Vart är Sixten egentligen?

Har haft en bra måndag. En trevlig dag i Habo, föräldrarträff på Ryhov och en härlig promenad och fika med Martin, Lotta, Texas och Kelly. Texas undrar vart Sixten är egentligen?! Han är så rolig han. Och vi får hoppas att han kommer som beräknat på Texas födelsedag. :) Det har jag nämligen lovat. Och på tal om Sixten så är det namnet som vi bestämt på vår lilla kille. Lilla Sixten Sigge Lindkvist Thörnberg.

Ralph Lauren baby

GBG

Bjuder er på en riktigt dålig bild från GBG. Endå var detta den bästa av alla 15 bilder Linus tog. Det borde vara bildförbud när man är gravid. Man ser förjävlig ut. O inte blir det bättre med en sån donna i bakgrunden. Vi hade i alla fall en mysig dag i GBG. Vi åt en fantastisk sallad i Hagastan. Heter det Hagastan? Ingen aning.

Testade mitt nya lancome nagelack i mörkblått och sen böt jag ut mitt bruna armband till klockan mot ett fint orange. Snygga vätskefyllda händer. Vissel vissel.

Tänkvärt

Tänkvärt

Bristningsgränsen nära..

RSS 2.0