Resultatet av att äta ett paket Jäst !

Mina fötter försvann

Provkört pärlan

Idag har vi vart och provkört pärlan. Och Linus chockade mig och skrev på papper. Så bilen är nog troligtvis våran nu :) trallalla.....

Längtar tillbaka

Längtar tillbaka till London. Jag älskar den staden.

Global

Linus är en riktig finsmakare i köket. Allt ska vara perfekt. Och nu har han införskaffat sig nya globalknivar och är så mallig för dessa. Jag har inte ens fått känna på dom. :) Han passade på nu när Cervera har riktigt bra priser.

Fullt upp !

Denna helgen har verkligen vart fullspäckad. I fredags var vi hemma hos mamma och pappa och åt middag med min kusin och hans mamma och kille. Väldigt trevligt. :).
Igår blev det jobb en stund och när jag kom hem hade Linus gjort min favoritmat som han bjöd på första gången när vi hade träffats, Tottelinigratäng med melonsallad. :) Mums.
Senare på kvällen åkte jag in till stan eftersom Nermis hade planerat att bjuda mig på en matbit på karlssons. Vilken vän man har. Lycklig blir jag när jag tänker på det.

Vårkänslor


Alla måste införskaffa sig ett par !

Hur har man kunnat leva innan Bungypump uppfanns? Jag älskar mina. Finns att köpa på Team sportia just nu för 999:-

Kul

Solsting?

Har vart ute på en långpromenad ute i det underbara vädret. Idag är jag ledig. :) Så ja gick där i solen och lyssnade på min Disney-lista på Sportify. Bonden i Hemmingtorp skrattade lite åt mig när jag spatserade till denna låten och började veva men mina bungypumpstavar i cirklar. Känner mig bara så glad och lycklig så jag bjuder på den ;) Här är mina 4 favoriter.
Värt att tillägga är att INGEN kan vissla denna låten bättre en mig. Jag sätter varje ton. Jag har övat sen jag var 10.

Måste åka och köpa....RÖR

Gud så vackert.

Vi i villa

Min nya favorittidning. Jag samlar vuxenpoäng.

Dessa ska få sitta i mitt hem.. snart

Alla borde ha en...

Ny NY NY

Fick upp min nya klocka idag. Den är så fin.

Rutinerade Tipspromenadlirare !

I söndags så hann jag med två olika tipspromenader. Jag är riktigt rutinerad nu. Först blev det ett varv på Hallby med lite vänner för att senare tuta rätt över motorvägen 1 km och traska Cyrus runda med familjen. Detta resulterade i att jag vann ett pris på Hallby och min lillebror tog hem storkovan på Cyrus. Kan inte sluta skratta när jag läser det i tidningen. Gud. Haha.

In LOOOOOOVE

Dax att börja spara till ett par av denna lampa. Shit vad jag älskar den.

Gillan..

Perfekta Kelly skor

Dessa helt underbara sneakers ska Kelly få av mig när hon kommer hem från Ryssland.

Pappa 50 år !

Grattis älskade, underbara, perfekta PAPPA på din 50 årsdag ! :)

Golv

Vi håller på att leta efter golv till vår övervåning. Har faktist tänkt att lägga nya golv i alla rummen här uppe. Jag vill gärna ha samma golv i alla rum. Tycker om när det känns enhetligt. Men det fins verkligen alla möjliga sorters golv. Allt från 69:- kvadraten till 999:- kvadraten. Men nu tror jag äntligen jag har bestämt mig. I allafall vilken färg det ska bli. Älskar detta golv.

Tablettaskar

Har fått någon konstig böjelser för tablettaskar. Salta katten och tuttifrutti speciellt.











Det börjar bli bättre

Äntligen börjar jag känna mig bättre. Nu är det bara en otäck hosta som är kvar och irriterar. Hosta blod är ju inte mysigt.
Saknar dessa små busfrö. Men nu är det inte långt kvar innan dom kommer hem igen.

Badrums inspiration

Snart ska vi börja och renovera det sista rummet i huset. Vårt andra badrum. Usch det känns som världens projekt. Och vet inte riktigt vad jag ska börja. Men här kommer lite inspo hur jag vill ha det.

































Det börjar närma sig..

Bara ett 3 dagar kvar innan Pappsen fyller 50år :)

Sjuk

Usch idag mår jag inte bra. Vaknade precis. Har sovit sen halv 5 när jag kom hem. Börjar få världens förkylning och feber. :/ Inte kul.
en bild som piggar upp

Längtar till snön försvinner att jag får bränna gummi igen..



Tro det eller ej..

Men Sofia Helen Thörnberg har vart på friskis och motionerat nu på morgonen. I mysoverall. Men gud vad folk luktar sur fisk på gymmen. Det sticker verkligen i hela näsan på mig. Tvättar inte folk sina kläder eller luktar dom så förbannat snuskigt av att svettas? Är det inte bara gammal svett som stinker?



Min nya klänning

Ska jag matcha med detta

Han älskar mig :)

Vilken underbar dag. Fick dessa helt underbara rosor och ett par helt galet fina underbara öronhängen i vittt guld med bling bling. Det finaste smycket jag någonsin fått. :) Jag är ju verkligen inte så speciellt kräsen när det gäller smycken. Gillar litet och smått. Och tur är väll det för honey. :)
Nu blir det soffmys. Vi har lagat supergod mat och magen är FULL. Matkoma.

Snopet !

Köpte denna väskan i London. Idag när jag köpte nya Chic så såg jag den på framsidan. Snacka om snopet.

Tack fina vänner

Tack fina vänner för en underbar helg i London. Har haft det så bra. MASSA shopping, musikal och annar smått och gott. Nu mår man. Har samlat krafter så jag orkar med det sista av vintern nu. Puss på er.

New dress

Diggi-loo diggi-ley

Diggi-loo diggi-ley, alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley, himlen öppnade sig
Det är knappt man sina ögon tror
Åh, jag börjar nästan sväva
I mina gyllene skor
Ja då fick jag äntligen mina skor till slut. Jag gick skallgång i hela London. De två första butikerna jag fann dom i hade slut på min storlek. Men sen gjorde jag ett sista tappert försök på Harrods. Och där stod mina 36:or och blinkade till mig. :) Total lycka. Och till ett mycket förmånligare pris en på nätet. Happy happy.

Go

Happy

Ge mig plusgrader och regn tack !

Så jag kan använda mitt nya parraflax.





Tänkvärt


Detta är jag den 1/ 5 2012

Jag <3 den

Helg, helg underbara helg

Oj va denna helgen susade förbi. Men jag har haft min bästa helg på länge. Lördagen spenderades först en stund på jobbet innan det var dags för hockey. HV-Växjö. Men den dumme Dahlen kör fortfarande och spelar med dessa gamla trötta gubbar hela matcherna långa. Jag blir förbannad. Tycker såklart att Jeppe ska spela oavbrutet hela matcherna. Han gjorde ju till och med en nacksving typ på Växjös största spelare på 2 meter och 100 pannor.
Efter hockeyn åkte vi hem till mamm och pappa och tittade på Melodifestivalen och åt underbar god mat. Sen spelade vi "Med andra ord" haha sjukt kul. Och självklart så vann jag båda gångerna överlägset. Sen somnade jag och Linus framför deras brasa och sov över där. Så idag på morgonen vaknade jag av en sprakande brasa, hundpussar och Pappas frukostbuffe. Livet leker. Sen blev det Tipspromenad. Linus var ju tvungen att hämta ut sitt pris han vann förra veckan. Ensam vinnare. Han är bäst :). Han fick två dubbeltriss. Hehe. Jag vann på lotteri. Och denna gången hade de köpt Delicatobollar till fikastugan. Kanske var det för jag blev arg och besviken förra helgen på dom. Haha. PMS är farligt. Annars har söndagen varigt lugn. Linus föräldrar och farmor har vart här och lagat mat till oss och umgåtts. Nu är det Wallander på Tv. Happy happy.

Kom till Fia

Världens bästa film

Fredag

Igår bjöd Nermina mig på bio. :) vilken vän man ligger inne me. WOHO. Filmen var lite småskum men George Clooney var ju me. Men han börjar bli lite sliten nu. :)
Idag är jag ledig. Underbart. Dagens började med att vattnet frös så det gick inte att gå på toa. Sen gick strömmen. Haha. Nu är i alla fall både vatten och ström tillbaka och jag eldar som bara den i brasan. Nu ska jag äta frukost på sängen och sen blir det en långprommenad med Loui innan mamma kommer med lunch. O idag är jag lycklig. Ska pyssla lite i hemmet med. Livslusten är total. Och den blir inte sämre med denna i högtalarna.

Fan va jag börjar bli snygg

Målade naglar och nyfärgat hår. Och min kropp börjar bli underbar. Så underbar att min kjol sprängdes idag på jobbet. Värlens reva när jag börjde mig ner. Usch, pust. Ni får nog vänta ett tag på en före och efter bild.

Ge mig klänningen, BUMS !

RSS 2.0