London

Jaha då är man tillbaka i verkligheten i morgon igen. Idag har jag haft en välbehövlig ledig dag. Har julpyntat, slagit in paket och bakat pepparkakor och lussebullar. Och hur jag lyckas med att totalt misslyckas med pepparkakorna kan jag inte begripa. Dom blev brända, feta, amputerade här och där mjuka?! Why?!
Tillbaka till london. Det har vart den bästa semestern EVER. Jag har sluppit sola och kunnat bara gå runt och strosa bland underbara byggnader och affärer. Jag älskar London och jag älskar England. Det är det första stället utanför Sverige som jag verkligen kan tänka mig att bo i. Engelska hus är fantastiska och pubarna är så mysiga och hemtrevliga. Hur mycket trevligare är det inte att spendera en kväll på en riktig pub istället för Sliver,Karlsson eller nått annat snuskställe. Jag har fått mig många goa skratt. Säga vad man vill om mina föräldrar men inga får mig att skratta som dom får. Pappa med sin svengelska. Mamma med sina fötter som ömmar och deras diskussioner som man inte kan annat en att gapskratta åt. Linus har vart en utmärkt bankir i helgen. Jag har inte ens sätt hur en pund ser ut :). Han skötte mina pengar med bravur ;).
Gud de hände en sån rolig grej på flygplatsen när vi skulle åka hem. Jag och Linus började tokshoppa i Taxfreen. 3 flaskor wiskey och hur mycke bodyshop krämer som helst. Sen går vi mot gaten och kommer plötsligt på att man bara får ta in 1 väska var och den får max väga 10 kilo. PAAAANIK. Vi hade redan varsin väska som redan va fullproppad. Så va jag man inte. Vi började packa ner tvål och krämer i vart enda ficka vi hade. Och på med alla kläder i handbagagen. Jag tror säkert jag vägde 25 kilo mer när jag klev på planet. Haha. Jag va så fullproppad med kläder. Mamma, pappa och Linus hade med tvål och krämer i alla fickor. :) Men vi kom in. Mamma hade lite problem med sin väska som va en aningen för stor. Men det gick till sist. haha.

Shoppat i London part 1!

Halsduk, parkas, dataväska och en hundjacka till min lilla medelstora vovve! Allt från Barbour. 

Svar på tal

Lina om Snälla Tomten:
Kom tillbaka, vill ha uppdatering nu!

:) tillbaka..


Anonym om Svar på tal:
Jag blir inspirerad av dig, du är duktig, snäll,
snygg och flitig. Heja Sofia! :)

Oj vilken fin liten kommentar. Va glad jag blir. Men flirtig haha de e ja la endå inte.

Lina om Som en uggla:
Gillar jackan! Märke?

Jackan köpte jag för 5-6 år sedan på ullared sen har den blivit utsmyckad med päls. :)



ABSSOLUTAARNELA om Som en uggla:
söta bilder! :D


:)







Tillbaka i Sverige !

Vilken underbar helg jag haft....

Snälla Tomten

Jag tänkte börja spåna på årets önskelista. Jag tycker det ska bli mycket spännande och se om det lönar sig att vara duktig,snäll och trevlig. För det är just så detta året har sätt ut. Jag har ALDRIG vart så snäll som detta året. Jag kan ta mig tusan knappt komma på en endaste dum sak som jag har gjort på hela året?! Det MÅSTE ju bara löna sig på nått sätt. 

Min önskelista  ( Skall renskrivas vid ett senare tillfälle )

En dörrknackare gärna utformad som ett lejonhuvud

 En snöslunga

En parkas från Barbour

30 kvadratmeter parkettgolv



Det va de enda jag kom på just för tillfället. Fan jag har blivigt för bussig. Fan va illa. 

Hej bekanta

Idag har de vart en jobbig dag. 13 timmar på jobbet och en vild Vasaloppsträff. Men visst är det kul när det händer lite saker men det tar musten ur en. Nu tar jag iallfall långhelg och sticker till London med älskling och mina föräldrar. Jag och darling ska fira våran 1 årsdag medan vi är där :) fast den va för ett par månader sen.
Jag har också blivigt bjuden till Oslo i början av januari.  :) Jag har aldrig vart i norge så det kommer bli häftigt. :)

Jaha de va dagen de. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och har precis börjsn att slinga mitt hår. Jag har nämligen blivigt härligt Limegrön i håret tack varje bondevattnet i ryd. Jag ser ut som en ödla. Så special shampoo och en sligning så hoppas jag att jag kan se anständig ut snart igen.

Puss på dig dö

Barbamamma

God kväll på er. Vilken dag. SNÖSTORM. Fasen va det blåser. Människa. En tuff dag för gud, han lär få klagomål. Det roliga är att vägen mellen Ryd och lekerydsvägen är 10 gånger bättre en vägarna i stan. Här ute på landet har alla varsin traktor och bråkar typ om vem som ska få skotta. Det åker ju mer snöplogar här en vanliga bilar.
Annars har dagen vart åt helvete, rent ut sagt. Jag har vart så jävla ful idag att det nästan är lite komiskt. Man ser sig själv i spegeln på jobbet och tänker, HUR FAN TÄNKTE JAG HÄR?! Skorna passar inte till byxorna, tröjan passar inte till skorna, tröjan passar inte till byxorna och håret i den värsta av alla mensfrillor. ( Mensfrilla är en frisyr för oss med lockit hår, där man sätter upp överhåret i en liten knut och låter resten hänga fritt. Jag tänker alltid på mens när jag ser en sån frilla, därav namnet.) Men samtidigt ser jag lite skarm i att vara ful ibland. Så bra självförtroende har jag att jag inte låser mig inne för jag har en fuldag. Det är ju snarare dom som gör en så förbannat lycklig de dagar man verkligen känner sig så himla snygg och go.
Tänk föresten om kroppen kunde vara en ost. Så kunde man ta hyveln och bara hyvla bort lite ost där man känner för. Eller endå bättre, om kroppen va en trolldeg. Då kunde man klämma överallt och förändra kroppen lite när man känner för det. Ena dagen grovt överviktig och andra dagen smal som ett anorexi. Fast nu kom jag få det. Om man nu är så där jätte fet och ska bli smal sen om man råkade vara en trolldeg kommer man bli typ 6 meter lång. Och hur jävla kul skulle de vara på en skala?
hängröv eller långa skånker. Välj själv.

Som en uggla

Är inte det typiskt, så många år som jag har väntat på att få ett nytt pass. Och så ser man precis lika mongo ut som på sitt förra? Som en uggla. Illa.
Jobbdags..hej

Lamporna Monterade

Nu är äntligen lamporna monterade i vårt vitrinskåp.
="" />
Min "nya" servis. Köpte den strax innan vi flyttade in.
Vitrinskåpet hittar du här

Svar på tal

Frida om Julestök:
Annars köper du mossa i blomsteraffären :)

Haha jag det är ju en rätt bra ide, tyckte Linus med men det känns lite oproffsigt när man bor på landet :)


Anonym om Hårt jobb lönar sig:
Hur har du råd?

Jag är gjord av pengar ;). Haha. Ne jag har sparat och sen har jag väll ett välbetalt, bra jobb och så är jag ekonomisk av mig. :)  Jag har faktiskt jobbat så hårt att jag kan bjuda mamma,pappa och Linus på hotellet i London. Med lite hjälp av mamma,pappa och Linus förstås. Känner mig rätt stolt över det. :)



Agnes! om Julestök:
Fia! Där mossan trvis bäst är på gamla sten murar man hade förr kommer inte på vad de heter nu.. Kolla där så hittar du säkert =)


Ja en ruin? Jag ska kolla på det. Synd bara att vi har en meter snö här. Men jag ger mig inte så lätt :)






Fias godsaker

Resultatet av min bakning igår. Fias juleknäck och Tanddödarkolor.

Hårt jobb lönar sig

Dags för 3 hårda dagar med jobb. På fredag åker jag till London och julshoppar :)

Gummiboll

Köpte en leksak till hjärtat igår. Och som han älskar denna boll. Igår fick jag leka med den i 3 timmar. Och idag på morgonen va det dags igen. Man kan inte motstå hans underbara fina blick när han blir så ledsen när man inte vill vara med och leka.
Här ger han mig "blicken" och undrar varför jag inte leker med honom...
Han plockar upp bollen...
Lägger fram den till mig och tjuter lite fint...
Min lilla älsklings hund. Han ger mig ett gott skratt vare gång han är med mig.

Svar på tal

:) om Gammalt men nytt:
Jätte fin blus. Var är den ifrån? :)

Tack snäll du är. Den är köpt på H&M

Anonym om Bönderna drar sig in mot staden:
Du är så snygg Fia! Riktigt snyggt hem du har fått med, blir lite avundsjuk. :)

Haha. Nu skäms jag nästan lite. Men tack :) Jag slår vad om att du också är Snygg ;)


Sanna om God morgon vänner:
Kul att träffa dig igår! Världens bsllaste rydbrud;-)

Världens ballaste rydbrud?! O vilken konkurrens jag har här ute i ryd. 45 åriga tanter i neongula jackor ;). Men du e ball du me.

Anonym om Gammalt men nytt:
passar dig riktigt bra! 
gillar kragen, ger en snygg kontrast. 
kan du inte visa lite bilder från din garderob? :)
Tack :) Jo självklart. Så fort jag hittat min kamera i stöket här så ska jag visa lite smått o gott.



Julestök

Idag har jag julpyntat lite smått. Har hunnit med att tapetsera klart i köket idag och satt upp lite hyllor. Så nu är det bara att vänta till den 14 december när vi får vår nya ugn,bänkskiva och lite annat smått o gott så köket kan bli helfärdigt innan jul :).
Värdens vackraste brödrost?
Lite mossa bara så har jag skapat mig min första adventsljustake. Hur hittar man mossa när det är så mycke snö? Finns den någon vägledning där mossan kan trivas som bäst? eller är det bara att hoppas och gräva?

Jag kan inte sluta dansa när jag hör denna. Den gör mig galen.
http://www.youtube.com/watch?v=bnIqLlBwzrc

Snööö.. :)

Inatt kom det mer snö. Och tack gode gud att jag får vara ledig idag. Så fort jag rullat upp gardinerna så står min hund på två ben, tittar ut i fönstret och tjuter. Han älskar snö. Så nu har vi vart ute och lekt en stund. Tänkte ta en bild på min fågelholk men det visade sig dock att det inte skulle ta många sekunder innan Loui hade skrämt iväg fåglarna. Han är ju endå en fågelhund. Så jag kunde väl anat bättre.

Jag vill åka

Skidor...nu

Bästaste bästa

Goa e vi
Finast

svar på tal

Anonym om Gammalt men nytt:
passar dig riktigt bra! 
gillar kragen, ger en snygg kontrast. 
kan du inte visa lite bilder från din garderob? :)


Klart jag kan. Men jag måste hitta min kamera först. Min iphone ger inga bra bilder :)

God morgon vänner

Vilken förbannat rolig kväll jag hade igår. Vilka underbara människor i en underbar lägenhet gör underbara saker och alla mår underbart. Och utan att överdriva kan jag säga att jag ÄLSKAR er. :) Ni är helt galet roliga att vara med.
Magdas berättelse om den hemska kvinna va en av kvällens höjdpunkt. Sen hade jag väldigt trevligt på karlsson me. Eller trevligt o trevligt vet man inte om man ska kalla den men de va ballt o stå på dansgolvet och hoppa och dansa.
Sen blir det till att boka in ett datum då vi tuffar till borås och får en dag på knalleland och partaja. :)
Sen träffade jag en styck Sanna och Jossan. Goa e ni :)
Bilder kommer så fort jag fått tag i några från neeeeeemis.

Bönderna drar sig in mot staden

In till Jönköping och träffa kvinnorna i mitt liv. Nermina har ju precis fyllt 26 och det ska firas minsann ;)
Jag trivs faktiskt rätt bra av att vara minst i gruppen :)

Gammalt men nytt

O lördag. Härligt.  Idag skall det jobbas. Sen efter det blir de lite partaj med gänget när maggan kommer och hälsar på. Mitt kläd problem är iallfall löst. Har köpt massa fint medan vi flyttade som jag inte har hunnit använda än. Och allt i rosa. Jag har en rosa period just nu tro ja. Innan hade jag en mossgrön. :). Kankse ett tecken på att jag gått från tuff till romantisk och snäll nu. Och uppdatering på mitt problem med sockret, jag har ju haft en vecka utan socker nu. Och det har gått bra. Det va jobbigt dom första dagarna men nu känner jag inget behov. Men märker jag någon skillnad?! Jag är lika trött om inte mer trött, småförkyld och har huvudverk från och till. Så NEJ det har inte hjälpt. Den enda skillnaden är rumpan som blivit 3cm mindre?!
Min gamla men oanvända tröja. Blev så kär i den när en tant hade på sig den på "förkväll" på 4an. Linus han skrattade när jag köpte den för han tyckte den såg tantig ut :) jag gillar den starkt. Den ska få förgylla min lördag.

Köket

Har tapetserat i köket idag. O gud va jag älskar mina tapeter. Det kunde inte passa mig bättre en va dessa gjorde. Jag dör av lycka.

Jag älskar...

att vara händig. Idag har jag målat, spikat, tapetserat,spacklat,slipat, dragit bort och satt dit lister och slitit med möbler, satt ihop en garderob och en massa annat kul. Jag kan ta mig fan ALLT.

Mikrofonkåt

Äntligen säger jag.....nu finns den på sportify. Den är ju sjukt bra. September är sjukt bra. Men visst blev man förvånad. Jag har inte vart direkt jätte impad av hennes låtar innan. Men när hon kör ballader som skulle kunna sänka vilken svensk artist som helst så blir man glad. Jag tycker för övrigt att "Så mycket bättre" är ett av vår tids bästa program. Visste ni föresten att Lillbabs hade vart så stor att hon till och med spelat med beatels? Hade ja ingen aning om.

Torsdag

God kväll vänner och alla er som tycker att jag är en idiot. :) . Vilken underbar dag vi har idag. På morgonen hade jag möte med vår säljare på Adidas och fick se ett och annat plagg som väcker " ha begär". Fick reda på en nyhet idag som troligtvis om den blir sann kommer förändra mitt liv på ett mycket underbart sätt. O jag älskar mitt jobb. Puss på dig jobbet.
Linus har en Jag-ska-gnälla-på-fia-dag idag så jag håller mig borta. Har gosat ner mig i sängen och titta på gossip girl.
Nya tomtar :)
Nytt till köket. Juldukar för ett lantkök

Min nya Fågelholk

Elle

Låg i badet och läste nya Elle och kunde inte låta bli att tycka att Helena Seger är stentuff. Vilken kvinna. Hon säljer och köper hus, har ett imponerande Cv och köper sina kläder för egna pengar. Man kan ju inte annat en att älska henne. Jag tänker också få ett imponerande Cv och tjäna pengar på hög. :) iallafall försöka. Det går ju alltid.
Snygg och framgångsrik. Världens bästa kombination.

Nyfriserad

Jag klippte mig i förrgår. Något som också är nyfriserad är dessa.
Visst blev den högra genast lite mer sofistikerad?! Man ska ju helst klippa dom var tionde vecka har jag hört. Och det är väldigt farligt att tappa matrester på dom när man sitter vid bordet för då får man klippa dom varannan vecka.
Mitt egna hår blev en aningen längre och råttutväxten en aningen ljusare.

Andra rummet klart. Mitt dressingroom :)

Innan renoveringen. Innan jag flyttade hem bör tilläggas ;)

No sugar

Nu vecka nya möjligheter. Det eviga citatet som hörs överallt varje måndag morgon. Jag börjar blir trött på det men visst är det väll lite bra endå?! Idag har vi handskutbildning med Hestra. Så vi ska få lära oss allt om hur du håller dina fingrar varma i vinter. Hoppas denna veckan går snabbt. Jag längtar till London. Julshoppa med bjällerklang i bakgrunden. Hur underbart är inte det då?!
Nu två veckor framöver har jag strängt sockerförbud. Jag ska inte äta någonting som innehåller socker. Jag måste se om jag blir piggare då. Jag har vart trött och sjuk allt för ofta senaste tiden.

Första rummet klart.

Äntligen har vi ett rum som är hekt klart här hemma. Det känns skönt. :) det börjar ordna upp sig.

Tack för igår underbara människor

Crazyleg goes wild

Partaj ikväll

Ikväll ska jag träffa mina kompisar Tant anna och fru Sofie. :) gud de va längesen nu :) kommer bli kul. Jättekul.

Dagen jag.

Kan det vara så enkelt som en allergisk reaktion mot byggdam, målafärg och annat konstigt? Ett astmaspary och lite gurgel kan rädda mig.  Jag ska iallfall åka in till närmaste apotek och ta reda på detta. Det skulle vara trevligt att svälja lite idag.
Jacka: Barbour
KostymByxor: Hugo boss
Cashmere tröja: D&G
Skor: Marc`o polo
Väska: Mulberry
Mina nya byxor. Jag gillar dom.

Trä

Nytt Vitrinskåp

O jag älskar det. Så himla fint. Men fundera på om det kan bli finare med lite belysning i det?!

Kärlek vid första ögonkastet <3

Idag är jag sjuk. Igen. Nu får ja snart ta o ge mig. Men jag kan inte förstå, när man stressar mycket under en längre period och sedan tar det lite lugnt, då blir man ALLTID sjuk. ? Why? Min hals har förvandlats till ett sugrör och det är bara en tidsfråga innan herr doktor får operera in en slang rätt genom halsen på mig så jag får lov att andas lite. Inte blir det bättre av att snoret är lika tätt som en tampong av modell ny. Less blir man. Till råge på allt ser man tyvärr inte bättre ut en man känner sig idag.  Nått som gör mig glad i tider som dessa är att mitt dressingroom börjar bli klart. Jag hade ork nog att sätta upp en liten väggtext som jag tycker passar så bra i mitt dressingroom. För ALLT jag köper är verkligen Kärlek vid första ögonkastet.

Snö

Min pappa

Fick en stor bamsekram av min pappa idag. Den fick mig verkligen att tänka på hur mycket jag tycker om min pappa. Min pappa är den bästa pappan. Han är en sån där pappa som man ALLTID skrattar åt. Han visslar, sjunger och gör galna ljud nr han målar. Han har precis som jag förbannat dåligt tålamod, iofs som resten av familjen. Gud va jag skrattar när jag tänker på alla konstigheter vi satt oss i tack vare att tålamodet saknas. Min pappa har verkligen humor me. Jag skrattar alltid åt hans skämt. Han gör en oftast på väldigt bra humör. Jag älskar verkligen att umgås med min familj. Och jag ser fram imot att åka till London med Mamma, pappa och Linus förstås.

Till er som vill se mer :)

Lite mer mindre smickrande bilder. För visst ska ni inte tro att jag är fläckfri. ;)
Skräphögen står sig ståtlig och fin i matsalen
Fina gardiner blev det i hålet jag mosade i väggen :) Lampan är snygg me
Någon hade för lite att göra och skrev lite visdomsord på väggen
Vårt ena badrum som jag inte sätter min fot i. Snusk har fått en hel ny mening. Blä
En bild på kaklet i köket innan det rivs ner. Grraaaawwww..

Hemma hos mig

Snöstorm i Ryd

Idag är jag ledig. Så idag spenderas tisdagen med att småplocka lite och leka med Loui ute i snön :)

Svar på tal

Martina ([email protected])om Jag.är.så.lycklig:
Jag hade eller har fortfarande samma känsla när vi väl fick huset, har haft vårt i fem veckor nu. Det är underbart! Även att jag inte har djuren och tystnaden, men känslan att ha huset. Älskar den!

Ja visst är det nått speciellt med att ha ett eget hus. Egen trädgård och egen flaggstång. :) känslan är obeskrivlig.

Anonym om New LBD:
Fin, verkligen lagom inför vinterns alla julbord och andra fetligheter! Varifrån? LBD kanske som rubriken lyder men det känner inte jag till :)

LBD är en töntig förkortning av "Little black dress" :) den är kapade jag på Gina tricot.
Lina om Dagens I- landsproblem:
så länge hunden gör ifrån sig på ett sånt ställe där man normalt sätt inte går så tycker jag att det är HELT OKEJ att inte plocka upp. Några förmåner måste man ju få ha när man bor på landet!!

Ja tror faktiskt att jag håller med dig där :)

http://heyitsmeagain.blogg.se/ ([email protected]) om Dagens I- landsproblem:
jag kan tycka att man ska plocka bort oavsett vart man bor :)

Jo visst känns den konstigt för i stan gör man ju alltid det men här rider den hästar på vägarna och ingen tar väll upp efter dom? :)

Tro det eller ej.

Men jag har tränat idag. 1 mil blev det totalt. Och det kändes bra liksom.

Besök i Ryd

Idag kom min lillebror, fanny och mamma på besök. Jeppe kom hem från Usa igår och hade köpt med sig presenter till mig :). Jag har inte hittat många dofter som jag verkligen tycker om men dessa två va helt underbara och dom har jag inte luktat på innan. Han fick verkligen till det. Vi måste ha exakt samma smak på lukter. O jag tycker om min lillebror ska ni veta.

Komiskt men mycket härligt.

Om vi backar tillbaka ett år. Fia bor ensam i en lägenhet på Östrastorgatan 81B. Hon har precis träffat en underbar kille som hon umgås med. Sen spolar vi fram i ett år igen. Då sitter jag i Ryd med samma kille , som jag för övrigt har köpt ett hus med, och äter hemmagjord smörgåstårta med en fd kock som numera är personlig assistent, en pastor med med allra roligaste humor och en bonde som har 20.000 höns och 30 kor. Jag tycker bara det är så himla komiskt, roligt och underbart.

Tårtkalas

Säja vad man vill om Söndagar men inte är det kul att jobba på dom iallafall. Men nu är jag hemma tack och lov. Blev uppläxad av en äldre herre idag som inte kunna tillåta att jag kunde nått längdskidor som inte han själv kunde. Men sånt är livet.Jag fick iallfall äran att träffa Bror min, Texas och Lotta som kom och hälsade på. Jag fick Martin att köpa vår allra finaste sko :)


Vi har blivit hembjudna på tårtkalas hos våra grannar ikväll. Alla grannar skall samlas och fira att vi har flyttat in :) . Vilka människor, underbart.  På med läppstift och hatt

tackar photobooth för dagens första skratt

En smygtitt i mitt dressingroom

Fin

Tapetsökande

Det blir inge vidare tid till bloggande. Vi håller på med renoveringen för fullt. Idag var det dags för mig att välja tapeter till köket.
Den slutgiltiga tapetern bblev denna. Jag älskar den. Vårat kök kommer bli klanderfritt. Idag har pappa och mamma vart här och lämnat lite möbler till mig. Dom bästa föräldrarna är dom <3 jag är så himla glad att jag har dom. Och Linus föräldrar har vart här och hjärpt till att få det fint i köket. Hoppas att köket blir färdigt inom några dagar. :)

Jag.är.så.lycklig

Jag älskar att vakna när det är knäpp tyst
Jag älskar att somna när det är knäpptyst
Jag älskar att höra ljudet av hästskor mot asfalten
Jag älskar att sätta mig vid fönstret och titta när traktorn åker förbi
Jag älskar att det knakar i golvet när jag går igenom hallen
Jag älskar att måla, spika och hänga upp gardiner
Jag älskar att ibland släppa pressen på att vara snygg
Jag älskar att springa runt och leka med Loui på vår stora gräsmatta
Jag älskar att vara en ägare av en flaggstång
Jag älskar lukten av frisk luft
Jag älskar doften av ko-skit
Jag älskar alla djur som jag sätt de senaste dagarna, ko,hund,katt,älg,rådjur,mus,spindlar,räv,får,grisar och harar.

En vanlig dag...

Jag målar,  darling vilar. ;)

Hur snygg kan en klänning vara?

New LBD

New shoes

Dagens I- landsproblem

Är det ohyfsat att inte plocka upp efter sin hund om man bor på landet?

Grevinnan Thörnberg

En och annan miljon har spenderats idag. Jag är nu 100% gårdsägare, och en tvättäkta bondpiga. Saker och ting börjar så smått falla på plats. Sängen är uppställd och monterat fint. en galge blev lösningen på vårt Tv problem. På nått konstigt sätt fick Linus pappa Tvn att funka utan antenn med en galge i metall. :) status. Hans föräldrar har vart helt underbara. Hans mamma står och lagar den godaste maten när vi jobbar och hans pappa river väggar och släpar och bär på all möjlig bråte. Va skulle vi gjort utan deras hjälp?! Jaja nu är jag iallafall väldigt trött. Sov knappt en blund i natt eftersom Linus inte kunde sova och ville gärna väcka och medela det för mig ett antal gånger under natten. Nu är Loui här och ska skydda oss från monster denna natten :)
RSS 2.0