Blingbling lack

Sixtens nya skinnpuff


 
 
En fatboy i skinn. Precis vad Sixten ville ha. Och Loui för den delen. Den blir det mycket mys i framför brasan framöver. 

Ny fotölj

Har hämtat en liten valp

Detta har jag pysslat med idag. Hämtat hem denna sötis.

En ny julstjärna

 

Outlet i London

Är så avis på mamma och pappa som just nu befinner sig i London. Jag älskar den staden. Skulle kunna åka dit en gång i månaden. Det finns allt och lite till. Kanske skulle önska mig en resa dit när jag fyller år i maj? Har inte vart där på sommaren. Vill besöka den stora outleten som ligger en bit utanför London. Hur mycket märken som helst. Här kan ni gå in och spana. 
 
 

O my

Min förkylning är helt sjuk. Näsan rinner som niagara. Sen lovade jag lite inredningsbilder och det är på väg. Måste bara hitta sladden. 
Ska iväg och lämna in bilen på service om en stund. Sen ska jag på en liten tripp med min lillebror och göra en riktig rolig sak. Det ska ni med få se. :)
 

Drömväskan

Strepsid

Fuck. Jag är sjuk. Har ont i halsen. Har knaprat Strepsid så det skvätter ur munnen på mig. Men nu börjar det bli lite bättre. Idag blir det en heldag här hemma med pyssel. Har en hel del att visa er. Saker från dopet och massa möbler och heminredning står på schemat. Återkommer under dagen. Bjuder på en kalender så länge som jag snart är klar med. Den är till Linus så klart. :)
 
 
 

Nr 1 på önskelistan

 
Finns att köpa HÄR eller för den som gillar att fynda HÄR

Tänker på dessa dag och natt

Instagram-fiathornberg

Min favoritklänning

 Älskar min klänning från Missoni. Längtar tills vi åker till värmen. Då ska den på igen.










 

Ergobaby

Har önskat mig en Ergobaby till Sixten. Igår fick han en i doppresent av sin mormor och morfar. Den har fått så bra kritik av alla som testat. Tycker BabyBjörn var lite tråkiga sen ville jag ha en med höftbälte så man slipper ryggproblem och fördelar tyngden. Sen är det bra att man även kan ha den på ryggen. Fick kämpa länge innan vi till slut fick tag i den Zebrafärgade som vart slut jätte länge. Men nu finns den att köpa här.

.
 
 

Puh vilken fullspäckad helg

Har inte haft en stund över i helgen. Full fart. I lördags var vi på julbord med Linus jobb på Ester. Guud vilket julbord. Det var helt makalöst gott. Det måste ni bara besöka.
Idag har vi haft dop för lille Sixten. Det kommer snart upp lite bilder. Bjuder på lite från instagram så länge.
 

Hjärtat

Min lilla Fårmuffins

 
Det var många som skrattade åt mig när jag sa att jag ville bjuda på muffins som liknar små får. Men som alltid när folk skrattar åt mig så gör jag allt som står i min makt för att lyckas...

Dagens tänkvärda

Bestämma outfit till helgens dop

Humor

:)

Allt känns bättre nu. På nått sätt känns det som att allt kommer lösa sig. Alla mina problem kommer lösa sig. Det känns skönt.
Har vart på möte på jobbet idag. Gick därifrån med en jävla skön känsla. Jag längtar så till jag kan få sätta mig på kontoret och bara börja. Det ska bli så himla kul. Ser fram imot allt just nu. Sixten,Linus, jobb, dop, jul och nyår. 
:) Livslusten är tillbaka. Weehooo..
 

Bara bryta ihop och komma igen


 

Roliga julklappar

Hoppboll för vuxna - Labyrint att sätta på kylskåpet - Bestick för barn - Kaffemugg som ser ut som ett objektiv - Golfboll som lyser i mörkret - Tofflor som man kan värma i micron - Ljussättning för badkar - Kakstämpel Home made - Ipad fodral till kylskåp - Fågelholk som ser ut som en Bigbrother kamera - Näsa som förvarar din tvål - Gör den perfekta snöbollen - Strumpor som ser ut som skor - Presentpapper bacon - Tvål
 
Finns att köpa på Coolstuff.se
 

Instagram

 







Idag skrev jag historia

Tisdagen den 20 november kommer för alltid skrivas in i min historia som den absolut sämsta dagen i mitt liv. Fy fan för denna dagen. Allt har gått åt helvete ...

Skulle vilja ha...

Svart & Vitt

Jag älskar julen..







Armgodis

 
Dessa fina armband skulle inte va fel. Finns att köpa på här

Hur stressad kan man bli

Hur stressad kan man bli. Idag är det prick 2 veckor kvar tills jag börjar jobba igen. Det är riktigt det jag är stressad över utan att Sixten helt plötsligt totalvägrar att äta ur flaskan. Det gick så bra för en månad sen men sen en vecka tillbaka så har han totalvägrat. Han blir jätte ledsen och spottar bara ut. Det spelar ingen roll om det är ersättning eller bröstmjölk. Det är omöjligt. Hur ska jag lösa det. Ska Linus sitta på mitt jobb med Sixten och säga till varje gång han är hungrig. Usch. Det är det enda jag tänker på hela dagarna. Kan inte ens sova på nätterna längre. Ligger och klurar ut en massa ideèr hur jag ska lura han att äta. 
 

Dagens tänkvärda

Rena rama lyxet

 
Känns riktigt lyxigt att kunna ta sig ut och springa nu för tiden. Det är svårt att hitta tid till det när det blir mörkt så snabbt. Vi har ju bara typ 1 km där det är gatubelysning. Och vem vill springa där fram och tillbaka. Idag tog jag mig i alla fall tid att springa. 13 km blev det. Och om jag ska vara ärlig så var det lite långt. Hade nästan börjat få träningsvärk innan jag var hemma. :) Men jag älskar att springa. Det är så skönt att rensa huvudet och bara få ta ut sig lite.

Lördagens bravader

 
 
Blev en lång kväll igår. Firade Linus mormor och morfar som firade 50 år som gifta. :) Så underbart. Tänk att få vara gift i över 50 år. Det är ju en bragd i sig. 


 

En stjärnan klar

 
Den ska få pryda ytterdörren

Eh ok. Brist på nyheter

Snickrat några stjärnor

 
Vad jag ska hitta på med dessa ska ni snart få se..

Dagens och ny hårfärg





Blev lite sugen

 
Blev lite sugen på att blåsa ut stallet till en sådan här festlokal istället.

Tomten?

Sixten 3 månader




 
Idag blir Sixten 3 månader. De bästa 3 månaderna i mitt liv utan att tveka. JAg har verkligen haft tur. Han är så snäll och glad hela dagarna. Upplevde min första dag som känndes lite jobbig igår. Annars funkar allt så mycket bättre en vad jag förväntat mig. Han följer med överallt och han bara skrattar. Han var på sin fösta hockeymatch i förrgår i Kinnarps. Morbror Jeppe var tillbaka i Hvtröjan. Och det gick supersmidigt. Han satt där i mitt knä och tittade nyfiket och slummrade till en stund. 
 
 

 

Idag mår vi bättre

Sixten var väldigt ledsen hela dagen igår. Han fick rejält ont av sina sprutor och hade feber på dagen. Det var mycket gråt och gnäll. Idag mår han dock bättre, men är väldigt öm på låren.
 

 

Anna dello Russo

.
 
Om ja skulle byta garderob med någon. Älskar hennes stil. Älskar det överdrivna.

Den perfekta klänningen

Morgondagen inställd på grund av bristande intresse

Morgondagen iställd på grund av bristande intresse. Har haft en liten deppperiord i några dagar. Vart lite småsjuk , har haft tandvärk, och känner mig helt slutkörd. Har svårt att sova och känner mig lite orolig hela tiden. Tror jag har för mycket att tänka på.  Det är tandläkre, bvc, cellprovtagningar, kirrurgen, dop,ljuspartyn, julafton, julklappar, renovering av badrum jobb,bankmöten, kalas och förberedelse av olika slag. Det ska också handlas, städas och allt annat sånt där vardagligt. Sen att detta ska finansieras av en förädrarpenning är ju ett annat problem. Föräldarpenningen är ett skämt på tal om annat. Man hade ju tjänat mer att jobba halvtid. Men det har helt enkelt vart lite för mycket nu det sista. Jag känner mig också stressad över att jag ska börja jobba om 2 veckor och Sixten vägrar äta ur flaskan. BU. 
Jag har i alla fall börjat göra listor på allt som ska göras. Så nu känns det bättre igen. Man får liksom sätta sig ner och börja bocka av allt som ska göras. Inte bara köra på och tro att allt löser sig. 
Nu är det dags att ta sig i kragen att bli på bättre humör igen. Har vart med Sixten på bvc idag och fått sprutor. OO han blev så ledsen och gallskrek i 10 min. Så idag blir det bara att tända brasan och mysa tillsammans. Lilla fina Sixten.
 
 
 

Dear Santa

 
Inget skulle väll sitta bättre en ett bidrag till en Solresa. Kan tillägga att det var 2,5 år sen jag senast låg i en solstol.

Lanvin <3 HM




 

Pyssel i mitt dressingroom





!

Ap helg



 
 
 
Har haft en ap-mysig helg. Fredagen spenderades på Pique nique med Linus och god mat. Lördagskvällen spenderades hos Jeppe och Fanny där 2 rätters och tvmys väntade. Idag hade vi fullt hus på förmiddagen. Mamma, mamma, Jeppe, Fanny, Mormor, Morfar, Nelly, Loui, Martin, Lotta, Texas, Kelly. Det var full fart här hemma. Jag hade gjort supergod pastasallad med pesto och kladdkakakan med Nötknäck till efterätt. 
16.00 var det dags för ljusparty. Trots att vi inte blev så måga så handlades det hej vilt. Goa Anna var här med sin fina syster och hade med presenter till Sixten och mig. Usch dom skämmer bort mig. Så fina systrar. Jaja men jag är i allafall helt såld på Partylight. Förföriska fikon. Yankee candle släng er i väggen. 

Lexington style

 
Idag kör vi fullt ut på Lexington. Tröja,basker och kjol. Nu bär det av till stan. Det väntas finmiddag hos Jeppe och Fanny. Så kul. Tada.

Instagram

Linus flickvän

Godmorgon. Sov länge idag. Alla tabletter gör mig sliten. Men idag känns det nog lite bättre i tanden. Eller hålet ska jag väll säga eftersom tanden är borta. Idag ska jag och Sixten ta en sväng på stan och inhandla en liten present till hans pappa. Det är ju farsdag på söndag. Jag ska även hinna med att baka lite tills söndag då jag även ska ha ljusparty här hemma. Det kommer en säljare från Partylight och ska försöka sälja lite. Jag ska minsann inhandla ett par ljus i doften Förföriska fikan. Det var ta mig tusan det godaste, finaste och bästa ljuset jag har haft. Får se om jag blir ensam på partyt för folk verkar ha lite svårt att svara på inbjudan. 
Ikväll ska jag sluta vara mamma för en stund och bara vara en flickvän. Jag och Linus ska ut och äta ikväll på Pique Nique. :) Ska bli mysigt. Men varje gång jag lämnar Sixten ifrån mig så saknar jag honom direkt. När jag ger mig ut och springer så saknar jag honom redan efter första km. Hehe. 
 
 
 
 

Dear Santa

Julklappar

Visst mår man bra av att shoppa till sig själv ibland men oftast mår man endå bättre när man köper till andra. Julshoppingen har börjat.

Årets vinterkappa inhandlad

Jag

Nu är den puts väck

Plockade ut den förbannade tanden igår. Det gör förbannat ont just nu. Det var mycket värre en när har opererade bort visdomstanden. Bu. Man vill ju inte dränka sig i värktabletter heller när jag forrtfarande ammar. Men det går nog över snart. Nu ska jag försöka att tutta eld i brasan. Sen blir det storstädning och mys. En härlig torsdag.
 

Älskling

Mitt tålamod är slut

I alla fall när det gäller mina tänder. Har senaste dygnet haft ont i en tand igen. Den har flyttat på sig när min visdomstand tryckte på och är sjukt sne och allmänt jobbig. För 4 år sedan lyckades en idiot på Thea borra sönder den och rätt ner i pulpan och det har gjort lite ont från och till sen dess. Men nu vägrar jag krångla mer med tanden. Mitt tålamod är slut. Bokade precis en akuttid vid 13.00. Nu ska tandajävulen ut!

Doptårta till Sixten ?

Inspiration baka en kaka

Hey Taxi

En annorlunda tapetsering

 
Fick en idè. Varför inte tapetsera i Sixtens rum idag?! Varför inte i taket?!  Sagt och gjort. Här är resultatet.

Nike inspo

Mina skönheter

Idag!

 
Tipspromenar i barnnarp och en 9 km runda i krokarna kring Ryd. Nu väntar det brasa, god mat och så förbannat mycket mys med min underbara son medan Linus spelar hockeybockey med polarna. :) 
 
 

Instagram-fiathornberg

Nagel inspo

Family

Julinspo

 
Är sjukt laddad till jul ska ni veta. Nästan lite överladdad. Det är det enda jag tänker på på dagarna. Hur jag ska pynta. Vad jag ska laga för mat. Vilka som ska komma. O ja älskar julen. Och extra kul blir det när man fått barn. Planeringen fortsätter...!

Ikväll smäller det

Puder

Växter och en fin fin åkpåse




 
Trotsade mörkret och gav mig ut och planterade mina växter som snällt fått stå och vänta i en vecka pga frosten. Sixten som är så nyfiken fick smygstarta i sin sittdel idag. Han fick även inviga sin nya åkpåse som han fick av morbror martin och hans blivande fru Lotta.  Sååååå fin, tusen tack igen !

Instagram

Trött.

Ja idag har det inte blivit mycket sömn. Det är första natten Sixten vart rätt stökig faktist. Han ville inte alls sova vid 11 när vi gick och la oss. Han piper till när vi släcker och blir glad igen när vi tänder lampan. Han ville inte ligga ner utan sitta. Han ville inte ligga i sin säng hur trött han en är. Direkt när jag lyfter upp honom så somnar han men när jag lägger ner honom i sin säng så vaknar han. Lägger jag därimot honom i min säng så fortsätter han att sova. Haha han är så go. Kan bara skratta åt det. Han vill bara sova i en Hästenssäng. :). Ne de är så mysigt att ha honom jämte mig. Jag klappar, kramar och masserar lätt på honom. Kanske har skämt bort lilleman så att han bara vill ligga jämte mig. :). Nått som därimot är lite negativt är att jag sover knappt när han ligger jämte. Jag ligger och vakar över honom så han sover ordentligt. Så nu sitter jag här med ont i axlarna, nackspärr och huvudvärk. Bu. Får passa på att sova nu när han ligger här jämte som en klubbad säl. Inga tecken på att han skulle vakna den närmsta tiden.
 

Dear Santa

 
Handukar Lexington - Draperi Lene Bjerre - Badrumsmatta Lexington - Pedalhink Vipp
 
 
Skulle passa perfekt med klappar som passar vårt nya badrum som snart står klart. 
RSS 2.0