Kort

Fick upp det fina familjekortet vi tog med Linus familj i dec. O det gör verkligen så mycket att få upp fina bilder på väggarna. Jag ska ta massa bilder och framkalla och köpa fina ramar. Över sängen fyllde jag väggen med småtavlor på oss. Och mer kommer det få plats. Ska fylla hela väggen med ramar i olika färger och material.

Ny badrumsmatta

Liten ny fin grå matta. 79:- på Hm home. Älskar att fynda :)

Nya vårkläder damp ner på posten

En massa kul damp ner i postlådan idag. Har haft en modevisning i mitt dressingroom här hemma. :)





Ny puff puff klänning och en ny Missoni halsduk i fina sommarfärger :)

Rosa och lila, guld och silver !

Älskar att blanda rosa, lila, guld och silver. Därför kände jag mig extra nöjd idag.




Inredningspartyt va jättekul. Va länge sen jag va hos min moster. Så himla fint hade dom fått hemma. Och jag beställde massa fint. Och till er som känner er lite sugna så kan jag meddela att jag kommer ha ett inredningsparty hemma hos mig i April. Då är ni välkomna allesammans. Även ni som jag inte känner så väl :)

Ny favorit

Min nyinköpta väst. Den hittade jag i Gbg. Snyggt med lite skinndetaljer.
En fin liten skylt hamnade på köksväggen. " i cook with wine!, sometimes i even put it in the food"

Du är min bästa vän

Min vovve är så glad när han får vara hos mig. Han älskar naturen där han kan hoppa och skutta. :). Jag har gjort ett sånt fint bildspel på min dator på oss. Tyvärr är jag inte så tekniskt lagd så ni kan få se. Men denna låten passar perfekt.

http://www.youtube.com/watch?v=XHFy3YWpRx8















Jaha men då blir det väll en "Dagens jag"

Pälsmössa och krage: Second hand
Kappa: French Connection
Skor: Köpta i london
Haldsuk: Missoni
Dator: En MAC nerbäddade i ett fint fodral från Mulberry
Väska: Tommy Hilfiger
Klänning : Wera

Nu ska ni minsann få fina bilder !

Jag har köpt en systemkamera. Så nu ska det bli slut med suddiga bilder. En nikon d3100 blev det tillslut. En helt ny kamera som fått mycket bra kritik. :) Nu ska jag bara lära mig hur man gör.

Dag 20 – Den här månaden

Jaha får man vara så rolig att utrycka denna månaden med ett enda ord, JOBB. Jag har jobbat hela tiden alla dagar i veckan. Jag är ta mig fan duktig ska gudarna veta. Jag gör mig själv stolt. :)
Linus kan snart säga upp sig och leva som hemmaman. NOOT. Då hade jag slängt ut honom kom jag precis på :). Jag gillar inte lata människor. Dom är jobbiga att ha och göra med. Jag tror inte man kan vara lycklig så länge man är beroende av någon annan människa. Jag vet att jag kan klara mig superbra på egen hand om det slår slint i huvudet på Linus och han bestämmer sig för att lämna mig. Jag klarar mig utmärkt utan att mina föräldrar måste ge mig pengar eller följa med mig till tandläkaren. :) Jag klarar mig finemang i alla lägen. Jag är inte beroende av någon. Jag är min egen lyckas smed. :) trallallallalla...
Ingen kan förstöra mig. Jag kommer alltid tycka att jag är bäst och förtjänar det bästa.  ;) De borde du också tycka.
Linus är det bästa, men han lämnar du ifred. Uppfattat ?!
JAG ÄR BÄST  JAG ÄR BÄST  DU ÄR BÄST DU ÄR BÄST

Som en rosa gräddbakelse !

Det kommer jag vara i mina nya puff plagg.

Som en rosa gräddbakelse !

Det kommer jag vara i mina nya puff plagg.

Nyinköpt :)

Gult är fult fint ! Därför beställde jag en klänning i gult när jag endå höll på.

Någon mer en mig som gillar att överdriva.

Det är väll den som sitter och skissar på alla bilder som sitter i hissar och dylikt. Eller är detta ett vanligt fenomen? Att man klämmer hela huvud och hals?

Här är den :)

Nya tröja från Ralph Lauren. Så mjuk, fin och varm. En underbar blandning av ull, cashmere och allt möjligt. Älskar knäppningen på axeln.
Linus hittade lite fint med. Oj va fina vi kommer vara nu. :)

O jag älskar den

Har köpt nått nytt och fint idag. Jag älskar den :) ni får se va det är om en stund. Nu måst jag fortsätta med renoveringen av trappan.

Paket på posten !

Idag blev jag förvånad när jag öppnad när jag tömde brevlådan. Jag hade fått ett paket :). Hur ofta får man det utan att man själv har beställt det. Jag blev super glad. I paketet låg de allra finaste träningskläder. Eller va sägs om denna underbara t-shirt med vingar på ryggen?! Tack ! :)
Maraton?! Du är galen kvinna. Klarar du det så blir jag ruskigt imponerad. :)

Paket på posten !

Idag blev jag förvånad när jag öppnad när jag tömde brevlådan. Jag hade fått ett paket :). Hur ofta får man det utan att man själv har beställt det. Jag blev super glad. I paketet låg de allra finaste träningskläder. Eller va sägs om denna underbara t-shirt med vingar på ryggen?! Tack ! :)

Helgens bästa :)

Denna tutade jag runt på i helgen och kände att jag skulle platsa i Solsidan alla dagar i veckan :)

Hur många vuxenpoäng?

Hur många vuxenpoäng ger denna tidning som vi fick i brevlådan idag?

Marc by marc jacobs

Små söta tofflor som passar på ett trägolv i Ryd

Tack :)

Tack för alla fina kommentarer. Ni gör mig så glad :)

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångrar ingenting. Allt jag har gjort har jag gjort för att det kändes rätt för stunden. Och utan alla misstag hade jag inte vart där jag är idag. Jag vet att jag gjort mycket dumt i mina dagar och hade jag levt om livet hade jag väll gjort saker och ting annorlunda. Men det går inte och jag tänker inte sitta och älta gammalt groll. Visst hade man kunnat skippa alla onödiga bråk om pojkvänner, skitit i folk som snackar skit, och inte slagits så mycket. Men gjort är gjort. Och det är ju inte den jag är idag. Jag är ingen bråkstake, jag är inte elak, jag vill ingen illa. Jag har lärt mig av mina misstag och kommer självklart altid fortsätta att göra dumma saker och lära mig av dessa !

På väg

Är på väg hem nu. O va jag längtar hem. Det hade vart så många inbrott på parkeringen där bilen stod. Hade så ont i magen på väg dit. Mina kära dator får ingen ta ifrån mig. Eller mitt Mulberry fodral. Då hade jag vart förbannad ska gudarna veta. Nu ska jag raka vägen hem till Linus och bara mysa ner oss i sängen och titta på tv.
Köpte föresten en cd på Statoil som jag tror är så förbannat bra. Absolut Acoustic. Sån där musik som vi alltid lyssnar på när vi lagar mat hemma.

Sommar

Söndag

Puh. Ligger ensam på mitt hotellrum och tittar på tv och tittar på diverse sidor på nätet. Har haft en fullsmockad dag. Massa nya möten. Mycket viktiga beslut har fattats och några fler frågetecken har dyrk upp. Det är verkligen kallt här i stockholm. Ska nog hoppa i ett varmt bubbelbad. Sen blir det att hoppa i säng för i morgon ska jag upp tidigt och träna innan jag åker till mässan igen för ett antal besök till. Det finns verkligen massa roliga märken och produkter som man inte visste fanns. Det är kul.
Längtar hem till mitt kök. :/ Ska göra någon god middag till mig och Linus imån kväll. Om jag orkar dvs. :)

underbart

Påpälsad

Hurtbulle

Har vart ute och sprungit med Peter och Magnus. Lite små roligt. Mitt i stan sprang vi på ett litet fint led. Magnus skulle visa vägen och sprang rätt ut på avfarten på motorvägen så jag fick skrika på honom. Hade väll vart lite småkul om vi hade sprungit rätt ut på motorvägen. haha. Mina nya löpkläder från Adidas hade jag på mig. Finns att köpa på TS.

Nicole Richie’s /House of Harlow

Fina solisar.

Vi har det bra vi har bak i bilen och vi vill ej va med om nån krock. tallalla

Sitter här bak i bilen medan chefen spelar gubbarock på högsta volym. Haha. O va svårt det va att lämna sängen idag på morgonen. Vill vara hemma med min pojkvän och bara mysa och pyssla hela helgen. Känner mig så dum som är ute och far hela tiden. Vill vara hemma och hjälpa till. :/.  Men vi ska snart ha lite semester. Bara 3 månader kvar .. buu. Men visst ska det också bli jätte kul o få se på alla nya spännande produkter till nästa vinter. Va blir 2012 största trender?!

Hit och dit och hem och bort

Jag är trött i huvudet och i kroppen. Jag kör på i 110 kilometer i timmen och nu är det dags att lugna sig innan jag kör in i kaklet igen. Va passar väll bättre än en helg i Stockholm på landets största Sportmässa. Ja det kan man undra. Så det blir till att spendera lördag, söndag och måndag i Stockholm. Vila kan jag ju göra när jag bli gammal. Jag har lite träningsvärk till råge på allt. Jag ligger i hårdträning. Igår blev det en mil och idag blev det lite mindre. Mina ben va som två korvar idag och axelirerade som en som en pormask. Inget hände. Buu.
Ni har väll inte missat att besöka Ts nu när vi fått in så mycket fina träningskläder? Skynda och fynda.
Jag vill ha vår nu. Jag saknar mina cyklar. Fundera på att göra mig av med en av dom till sommaren. Men jag kan inte bestämma vilken. Så vill ni hjälpa mig att bli av med en av dom så lägg ett bud ;)
Skeppshult natur.Den bästa stadscykel man kan ha pimpad by Fia.
Ord pris 8700:- . Är även pimpad med en Brooks korg 1500:- och en Special pakethållare 500:-. Dagen till ära också utrustad med gråa däck.
Scott contessa spark 25. Storlek M. Nypriset för denna rackare är 27000:-. Den väger 10 kilo. Som kan jämföras med Skeppshult natur som väger 26 kilo. Denna bär du lätt på lillfingret.
Kom igen. Ge mig ett bud. Skambud går också bra.

Ge mig vååååååååår

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Alla mina födelsedagar har vart bra. Jag kan inte komma på någon som vart bättre en någon annan. När jag va yngre ringde alltid mormor och morfar in till radion och bad dom säga grattis till mig och sen spelade dom mina favoritlåt " sofia dansar gogo". Det va det bästa jag visste. :)

Pimpade nagnar

Oj va många fina kommentarer jag har fått av kunder idag på jobbet. Och visst känns allt lite roligare med blommor och färg på naglarna !

Svar på tal

Lina Nielsen om Tillbakablick till 1995:
snyyyggt !

Haha snyggt och snyggt vill jag inte kalla det men roligt det hade jag :)


Natalie. ([email protected]) om Big NONO:
Hahaha jag läste finskor som i finska kvinnor först! Blev
lite tokigt men nu fattar jag :)

Haha ! Jag det blir lite sjukt om man läser det så. haha

http://heyitsmeagain.blogg.se([email protected])
om Dagens visdomsord:
så sant så sant!

yeh yeh wow wow


Urazyukuzyo ([email protected]) om FIN <3:
Hello admin, nice site you have!


ome tack då :)



Ny päls

Nya mössa och halsduk. Nu kan jag tänka mig att leva några veckor till med minusgrader.

Vilken bra dag jag haft i dag med tanke på annat. Jag va SÅ snusk trött när jag gick upp idag. Och efter min löprunda på morgonen så trodde jag att jag skulle avlida. Sen gick jag på min kurs och sedan vände allt. Denna kvinnan gör mig lycklig. Så fort man säger nått så skiner hon upp so  en sol. Hon får en att känna sig så himla snäll, omtänksam och helt enkelt klarar av va som helst. Hon har alltid lösningen. Jag älskar denna kvinna. Jag skulle vilja vara som hon.

Big yes yes

Big NONO

Jag klarar inte av det. Jag blir snart hysterisk. Jag mår illa och blir snurrig. Jag pratar förstås om kombinationen PARKAS och FINSKOR.   Det går bara inte. Det måste enda vara en av de värsta stilmissarna. Man får bara inte ha finskor till en stor fluffig dunjacka. Det svider i mina ögon. Är man så frusen att man behöver ha en Canada Goose som är gjord för antarkis så känns det lite lustigt att man är så varm och fötterna så det räcker med pumps. Hur ofta har man kängor eller löpardojjor till sin finkappa? ALDRIG.
Ne dagens diss är fluffiga dunjackor och parkas till finskor/stövlar/ klackskor. Kräk varning. I dont like.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har många favoritminnen. Men en av de bästa var nog mitt första fylleslag. :) Jag va typ 18 år. Ja vet jätte sent. Men det är inget jag ångrar. Anna Kling skulle visa mig hur detta gick till. Det va till ljudet av " MY MY MY" som hon blandade mig goda drinkar gjorda av Multivitamin och hembrännt. Mums. Vi tog bussen till juneporten oc då blev jag hysteriskt kissenödig. Vi sprang till Comfort hotel vid Sofia kyrkan och satt oss och kissade i deras buskar :) Då kom plötsligt 2 danskar och gick förbi och började skrika - Ejj va fan dom sitte o pinke i buske. Och jag kunde inte sluta skratta och trillade baklänges, Nästan i mitt eget kiss. :) Det va tider det. Alla roligaste stunder har jag haft med lilla ANNA.

Tillbakablick till 1995

Nyinköpt 1995 och uppdaterat i smyckeskrinet våren 2011. Den kommer användas flitigt i sommar ;)

fin


Safari fin ?!

Mulberry 2011

Dag 16 – Min första kyss

Är denna frågan ett skämt? Hur ska man lyckas komma ihåg detta? Det var ju 20 år sen typ. Det gör jag verkligen inte. Då ade man ju 4-5 pojkvänner samtidigt som man böt ut efter hand. Så det kan ju vart vem som helst.

Trött

Idag va man inte pigg. Va kvar på jobbet igår till halv tio. Byggde om lite. Nu ska alla nya fina träningskläder fram. Nu sitter jag i bilen på väg till Göteborg och inköp på Nike höst och vinter 2011/2015, Spännande. Dom brukar ha så otroligt mycket fint. Jag är verkligen svag för Nike ska ni veta.

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är många, endel stora och andra mindre. På min kurs som jag läser nu så ska man varje vecka skriva i sina drömmar. Jag har redan fyllt 4 A4 papper. Men när man skrivit ner drömmarna på papper så kan man börja bocka av dröm efter dröm. Det är en rätt mäktig känsla när man gör det. Jag hade nästan överst på min lista skrivit att jag vill ha ETT HUS PÅ LANDET, EN ÅKGRÄSKLIPPARE och EN LADUGÅRD. Och dom har jag redan kunnat bocka av. Det är inte fören man skriver ner sina drömmar som dom blir konkreta och man kan börja göra någonting år dom. Här är några av mina drömmar : Jag vill ha minigrisar Jag vill ha en hund Jag vill ha två barn, en flicka och en pojke Jag vill renovera vår trappa Jag vill åka till Amazonas och gå på safari och bada i vattenfall Jag vill åka till New york och shoppa Jag vill gifta mig Jag vill skratta så jag gråter Jag vill vara kär hela livet Jag vill jobba med någonting som känns meningsfullt Jag vill lära mig flytande engelska Jag vill snickra egna saker Jag vill ha ett land i tradgården där jag ska odla gräslök, ärtor, rabarber, potatis, lök, minimorötter, tomat, vinbär, sallad, hallon, jordgubbar och purjolök. Jag vill springa ett maraton Jag vill åka ett vasalopp jag vill åka till disneyworld

tada hatt hatt hatt

Gängbråk inatt

Det har gått vilt till i Ryd natten till Söndag. Misshandel och gängbråk och ett hus raserades på lördagsnatten någon gång mellan 01.00- 10.00.  Vi har hittat spår i snön men kan inte knyta någon till bråket.
- Det är tråkigt och beklagligt att sådant kan inträffa här som det annars brukar vara så lugnt och fridfullt.
Säger Linus Lindkvist, markägare till trädet där huset hängde.
Har du sätt nått eller vet någonting om gängbråket i Ryd hör av dig till:
Det förstörda huset. Nu i 2 delar.  Snyft

Söndag

Ni missade väll inte att det var tulpanens dag igår. :) Det får man ju inte bara missa. Linus mamma och pappa hade med sig en jätte fin bukett med viderung i igår. Maten smakade prima igår. Vi fick hemagjord skagenröra med äderlost och avocado på toast som förrätt. Varmrätten bestod av Oxfilè, potatisgratäng med vitlök och en svampsås. Till efterrätt hade han gjort Cremè Brulè. Han va så nöjd över dessa. :) Han fick ett nytt Brulè set av mig för någon vecka sedan som han invigde. Jag åt nobless istället eftersom jag inte gillar efterrätter. Det är rätt konstigt för alt annat äter jag ju. Men tårtor, semlor, kakor och sånt där annat den kan jag bara inte äta. Tur i oturen :)
Nu ska vi åka till stan en sväng. Lite små ärenden som måste fixas. Det är ju sista dagen på länge som jag kommer vara ledig nu. Nu börjar en tuff men rolig inköpsperiord.

Dagens visdomsord

Klicka för mer information om detta ordspråk! Om föräldrar gör för mycket för sina barn så kommer inte barnen att göra mycket för sig själv.

Elbert Hubbard (1856-1915)


Varning för snöras !

Taket på ladan mår inte så bra just nu :) Och någon har slängt ett bord på vår trädgård?! Eller låg det där från böran ? Vet ej, har ju knappt vart i trädgården.
Snart vankas det 3 rätters middag här i Ryd. Linus föräldrar kommer och hälsar på. Så älskling har stått vid spisen sen morgonen. Jag vet inte va han tänker hitta på. Spännande.
Han bakade frallor igår. Dom är så himla goda. Vet inte hur han gör men de vattnas i munnen när jag tänker på dom.

Fint

Svar på tal

susanne  ([email protected]) om ...:
ok. Jag o Sven kan ju tänka oss att adoptera dig,,
ska bara kolola med syrran om priset först heheh.

haha ja bra gör det :)


Emma om Happy happy:
Vf har slutat med den dära listan? :/

Ja men just det. Den har jag glömt.
Ska börja idag igen. :)






god morgon!

Idag är det LÖRDAG jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hur skönt är det inte med lördag. Efter en jobbig vecka känns det underbart. Jag har klarat mig utan pepsimax, onyttigheter ( inte igår ) och tränat har jag hunnit 4 gånger denna veckan. Igår va vi på Olearys och åt en Bacon blues burger. Den är ju sååå god. Sen va vi på Bio. Harry potter :) jag ÄLSKAR dom filmerna. O jag längtar till nästa del kommer ut. Usch va bra dom är.
Idag ska vi bara ta det lugnt. Gå en promenad runt i " Bullerbyn " som alla kallar det. Jag kommer nämligen vara borta 3 helger i rad nu så jag behöver en vilo helg.

Happy happy

Idag känner jag mig betydligt mer lycklig. Kanske det va tack vare vår fina säljare på O`neill som kom förbi på morgonen och visade de finaste och gladaste jackorna jag någonsin sätt. Måste ha måste ha.
Färg färg färg.

Jag har lyckats hålla mig från pesimax denna veckan men har haft fruktansvärt ont i huvudet varje dag. Slog på stort och började på en 20 dagars detox. Samma detox som  jag kört flera år i rad. Den är bra eftersom man inte behöver ändra på sin kost eller sluta äta. Sånt funkar ju inte när man jobbar. Då slår man ihjäl någon. Nu ska jag och Linus titta på handboll. Vi har dukat upp med ostbricka, vindruvor, choklad och Vin. På tiden att fira att vi älskar varandra med en allt annat. Det om nått är ju nått man ska fira.

Nytt från Lexington

Kökshandukar, Grytvante och nya kataloger för kläder och inredning :)

Dagens jag

Fin kjolen är på !

Behöver tips

Kan någon ge mig ett bra tips om hur man kan bli glad och lycklig i detta helvetes jävla vintermörker. Hur kan man bli lycklig i detta jävla kalla skit väder?!. Jag har testat det mesta men jag lyckas inte. Kan någon ge mig ett tips.

Drömmer mig bort till en strand långt långt borta

Kommer snart

Svar på tal

sara om Till hjärtat mitt:
hej sofia kan du kontakta mig ang bowlingväska? mvh sara
Här når du mig !
[email protected]

f[email protected]

Vårt kök !

Äntligen. Idag fick vi tillbaka vår induktionshäll som höll sisådär 3 minuter innan gick den sönder. Idag va den tillbaka i köket där den hör hemma. Nu är köket så gott som klart. :)

Söt som socker

Frän frän frän

Hur frän va inte denna då. Urläcker.

Nu får det vara stopp

Nästa vecka blir första veckan utan Pepsimax på typ 5 år. Det har verkligen gått över gränsen. Jag måste försöka sluta. Jag tror inte min kropp mår bra av att dricka pepsimax varje dag. Jag ska göra mitt yttersta för att sluta. Jag lovar och svär. usch det känns så jobbigt. Det är så svårt att bli av med ett beroende. Allt smakar ju skit när man inte kan skölja ner det med pepsi. :/

Nuxe

Nu är guld oljan inköpt. Nu ska jag bara boka en semester sen kommer livet leka.
Nuxe guldolja kan man ha överallt på kroppen. Den är underbar.

Tjötkväll

God morgon människobarn. Idag var det Söndag. Min favoritdag. Har sovit dåligt i natt på grund av takras. När snön glider av taket låter detvtyp som om hela taket rasar och jag vaknar med 200 i puls och springer upp och kollar så allt är ok. Man blir så nojjig. Nu ska jag gå upp och göra en stor god frukost. Darling har redan börjat pyssla. Vilken händig och duktig man jag satt klorna i. Han kan ALLT.
Känns skönt idag att det inte blev nått besök på lokal igår. Bowlingen och maten räckte gott o väl. Maten på studion va väll sådär. Jag åt anka. Har inte smakat det innan, smakade som kyckling och det gillar jag inte. Efterätten med kladdkaka och jordnötter med glass på toppen va supergod. Och dessert vinet va magiskt.
Lite bilder från gårdagen.
Skjorta och haremsbyxor med bling bling fick förlja med på kvällens galej.
Bowlingen gick okej. Sträckte höger skinka nästan direkt. Och det känner jag idag kan jag säga er :)
Muntergökarna :)
Vissel vissel

På väg

Sitter i bilen på väg in till staden. Är uppe med tuppen idag. Man märker att darling börjar bli gammal när han vaknar och utbrister:
- oj nu måste vi gå upp, klockan är ju snart 9 ! :)
Idag ska vi i alla fall unna oss en lyxfrukost på nått fint cafe. Sen blir det en liten runda på stan. Ikväll ska jag träffa mina fina vänner för lite bowling, resturangbesök och kanske blir det ett besök på någon av stadens lokaler. Alexandra har fyllt år i veckan och det måste ju självklart firas. Tyvärr kan vi nog inte överträffa den fina presenten hon fick igår :) kom ihåg det Alex SKIT SKA SKIT HA, och tvärt om. :) Du är den bästa kollegan man kan ha. En sån som alla önskar sig. Dig kan man alltid lita på. :)
Man kan till och med lita på henne när man har ont i fossingarna.

Jag har klippt mig

Jag gillar den längden. Lite långpag typ. :)

Klackar

Brukar inte vara så förtjust i höga skor men dessa va supersnygga.
Chloè

Det börjar bli klart

Nymålat och tapetserat i sovrimmet. Det börja sakta och säkert bli färdigt nu. Känns skönt. Det börjar kännas riktigt bra nu att gå runt i huset.

Mina favoriter

Ullkofta och Lila dunjacka. Snyggt.
Brun, glansig, fin dunparkas
Rosa dunjacka

GRYM

Vilken himla grym visning Bergans hade igår. Men kände verkligen att det va en VIP visning för alla stora butiker. Allt va perfekt. Massvis med Norska kändisar ( om det nu finns några ) Traskade runt i dessa fina kläder. Visste ni föresten att Bergans är fruktansvärt mycket större en både Peak Performance och Haglöfs?! Det hade jag inte kunnat ana.
Den första delen av modevisningen va utomhus. Snön föll ner och det va perfekt väder att visa ytterkläder i. Man fick en pälsmössa, en halsduk och en termomugg med nått varmt gott i. Saft kanske :)
Sen gick vi in och del 2 av modevisningen satt igång. Och självklart så va man på plats på FRONT ROW. ;)
Va sjukt mycket fint dom visade. Det är inte lätt att välja bland alla dessa skönheter. Men man måste tyvärr. Men ni kan räkna med massa fint till Vintern 2011-2012. Börja spara.

Inspiration

Mot Norge

Jag har aldrig vart i Norge. Undrar hur det ser ut? Jag är iallfall på väg dit nu. Ja ska spendera två dagar med diverse inköp och kolla på Bergans kollektion för nästa vinter. Så har ni några önskemål om produkter till nästa vinter så öppna munnarna NU. för snart är det kört.









Till hjärtat mitt

Eftersom jag jobbat och slitit så hårt i december så tyckte jag att mitt lilla hjärta förtjänade nått fint av mig. Han står ut med migg när jag är trött och sur. Sen firade vi ju ett år på nyårsafton. Tänk dig att det bara va ett år sedan jag frågade chans ;) . Jag började få dåligt tålamod. Vi hade ju träffats i 3 månader.
Jag blev iallfall förtjust i denna tröja från D&G som han fick av mig i ett års present. Och va tror ni jag fick av honom?! ... Ingenting :)

Vissel vissel

Fin

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Lite smårisig. Tyvärr precis som jag känner mig med. Jag är verkligen ur form. Så trött och hängig och med konstant huvudvärk. Somnade i bilen hem från jobbet och somnade när jag kom innanför dörren. Jag är trött med andra ord. 

Morgonen spenderade jag i jönköpingscitys trakter med en löprunda. Det är dags att ta tag i träningen igen. Jag hade på mig mitt nya Björn Dählie ställ. Finns att köpa på TS. Jacka 1795:- och byxorna 999:-. Så underbart skön. Skidåkning, löpning och promenader. Perfa. På fossingarna hade jag ett par Icebug " Froggy". För dom som inte vet om vad Icebug är för märke så gör dom riktigt bra skor för is och snö.

Dag 13 – Den här veckan

Dag 13 – Den här veckan

Eftersom jag va så trött igår så får vi ta det idag istället. Veckan har vart sjuk. Jag har haft att göra om man säger så. Jag jar egentligen inte gjort annat en att jobba hela dagarna. Förutom våran nyårsfest. Nyårsafton, nyårsdagen och idag har spenderats med inventering. Vilket glamigt liv. Puh.

Det bästa av 2010

Tjejklassikern avklarad
Säger upp min lägenhet och blir sambo med Linus i hans lägenhet.
Sen får jag nytt jobb / tjänst så då köper vi ett hus istället..
Åker till Turkiet och solar
Köper en värsting cykel och cyklar överallt hela sommaren.


...

Jag hatar föräldrar som ger pengar till sina barn varje gång dom gör mål. Inte alla sina barn förstås. Men det är verkligen nått jag inte tål. Dom borde ha en käftsmäll. Kan någon adoptera mig?

Svar på tal



Lina  ([email protected]) om Gott nytt år alla vackra människor:
Gott Nytt År Sofia!

Tack Lina. Hoppas allt är bra med dig och att du får ett riktigt bra 2011 :)


Anonym
om Måtte djävulen ta alla mellandagsshoppare !:
Håller med fullständigt!


Alex om Dag 07 – Min bästa vän:
<3

sofie om Lite romantik tack.:
var hittade du den rosa med volanger? sjukt fin!

H&M !


Min nyår i bilder

Gott nytt år alla vackra människor

Jesper Thörnberg sköt som satan..

Vilket fint mål du gjorde idag lillebror. Du är så söt på tvn :)
RSS 2.0