Gant Home

Magnus Hedman i fängelse?

Jag har i många år tyckt att Magnus Hedman är en riktigt dryg person. Och nu har samma Hedman åtalats för har betalat för sex av nått luder i stockholm. Blir man förvånad. Det verkar vara nån inne sak ibland fotbollsspelare världen över titta bara på engelsmännen. Whats up?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2116801/eskorttjejer-ringdes-in-fran-fotbollsstjarnans-mobil

Dagens nyhet !

Mina nya skor jag fick av mamma och pappa. Visst e dom läckra?! <3 Tack mamma och pappa. Ni är bäst.En ny t-shirt och min nya mössa fick jag med mig i påsen idag.

Trallallalla

Synd att jag inte är så pigg som jag låter. Dags att gå till jobbet. Sen ska jag spendera hela kväll och eftermiddag med att bara ligga i sängen och gosa med darling. Imån åker jag ju till Göteborg i 10 dagar. Jag vet inte om jag kommer kunna sova ensam så länge :(. Men det tar bara en och en halv timme att åka dit :).
hej på dig
Måste väcka luffsen. Han vägrar o gå upp. Han är så morgontrött

Roberto Cavalli.

Tjusig

Toy Story 3

Lika roliga som de 2 andra. Kan ni förstå hur roligt skaparna av filmen måste ha haft när dom gjorde den. :)
Darling fjäskade för mig idag och bjöd mig på bio.

Totalt Överlycklig

En bra kortfattad beskrivning av mitt tillstånd. Har suttit i viktiga möten på förmiddagen och allt i livet känns helt plötsligt som om det inte kunde vara bättre. Jag har fått mitt drömjobb. Det finns inget i hela värden jag hellre skulle vilja göra och jag känner mig så sjukt motiverad att gå till jobbet. Visst är jag sjukligt nervös och nästan skrämd till döds över mässan som börjar på onsdag men jag ska göra mitt allra bästa i alla situationer. Jag har också den absolut bästa pojkvännen som inte har några som helst brister och alltid ställer upp för mig. Han är perfekt för mig. Han tar alltid fram mina bästa sidor. Jag har den bästa familjen. Dom ställer alltid upp. Och jag har förbannat roligt med alla i min familj. Sen får jag inte glömma mina vänner. Ni är dom bästa vännerna. Jag har så roligt med er. Men vi måste börja ha mer tema fester igen. Jag saknar dom.


Länge leve livet !!





Lediga dag !

Min sista lediga dag på flera veckor. :( bu. Eller ledig och ledig, ska gå bort till jobbet och titta i möte några timmar innan jag kan vara ledig. En rolig helg har jag iallfall lämnat bakom mig. En lyckad kräftskiva med många snälla och goa människor och sedan har jag tagit hand om min pojkvän som hade en 2 dagar lång bakfylla ;). Igår bjöd jag mamma, pappa och Jeppe på kvällsmat. Jag gjorde potatisgratäng, fläskfilè, sallad med melon och lite annat gott i. Det är så kul att kunna bjuda hit dom ibland också och inte bara åka dit o snika. Snikare är det värsta på vår jord. Snikare och snålisar. Och dom kategorierna vill jag inte tillhöra. Sen måste jag ner med pappa till resehuset och kolla på resa. Vi ska ju åka till london i nov har vi ju planerat. En resväska måste inhandlas idag också. Mycket att stå i.
Hej på dig

<3

Dagens

Kameran är återfunnen

Lite bilder från kräftskivan

Myskväll

Igår hade jag myskväll med mina två favoriter, Alex och Nermina. Tanken va väll att vi skulle partaja lite men vi tyckde väll att det va lite trevligare och titta på Bröllopsfotografen och jag pimpade pepsimax istället för alkoholhaltiga drycker. Och det är inget jag känner att jag ångrar nu på morgonen direkt. Ska iväg och jobba fyra timmar nu.
Hej på dig

Dagens kap

Eftersom min kamera är på vift så blev inte bilderna så bra.



Spetstopp som kommer att användas under kvällen



Byxor med skinndetaljer och hängslen. Grymt nöjd över dessa.





Tight fodral med axelvaddar. I like



Haha darling e så söt .

Favorit i repris

Plockade upp några jackor från källaren idag. Det börjar bli höst och då ska dessa små snyggingar in i garderoben igen.
Måste ta med denna jackan till skräddaren. Jag är lite missnöjd med armarna på jackan. Dom är ballongformade typ, och det är verkligen inget jag gillar.

Snyggo

Tycker hon e så himla fin i kort hår.

Tack :)

KommentarTid

Caroline om En kram tack:
kram!



Anonym om En kram tack:
Ingen kram än? Du kan få en virtuell av mig sålänge.
5

Lina  ([email protected]) om En kram tack:
KRAM


Tack så mycket för kramarna :) ni är för snälla

Vilken kväll

Har precis vaknat. Klockan är 12.44 och visst har man lite ångest. Va hände igår egentligen? Jag och Linus hade fullgas men när jag tänker på va alla andra gjorde så kommer jag inte ihåg?! En megastor minneslucka skulle man kunna säga. En vettig sak jag kom fram till iallfall är att jag aldrig mer ska äta några kräftor mer. Vilket jävla projekt att skala klorna för en liten köttbit som inte mättar för 5 öre. Tro fan att man måste göra ett sånt party av det hela för de måste verkligen firas att man lyckats äta några kräftor utan att få ett nervsammanbrott. Pajen som vi gjorde blev god, iallfall va jag kom ihåg. Tyvärr kan jag inte visa er några bilder efter som jag söpit bort min kamera.

Kul :)

Grattis lillebror till ditt första och förhoppningsvis inte sista mål i A-laget !
Jesper Thörnberg, som vikarierade i förstafemman med Jukka Voutilainen och Johan Davidsson när storebror Martin var sjuk, forcerade in 1-0 när HV71 vann mot Tappara. HV71 ångar på i toppen av European Trophy.
Foto: Daniel Wengel. Jesper Thörnberg, som vikarierade i förstafemman med Jukka Voutilainen och Johan Davidsson när storebror Martin var sjuk, forcerade in 1-0 när HV71 vann mot Tappara. HV71 ångar på i toppen av European Trophy.

En kram tack

Skulle verkligen behöva en kram just nu.

Fredag :)

Äntligen fredag. Så här bra har inte en fredag känts på länge. Och mina underbara kollegor lyckades trixa och fixa så att jag kunde vara ledig imån. Dom är för goa. Vill nypa dom i kinderna men antar att en och annan protest skulle lämnas in. Ikväll blir det ett himla ståhej med kräftskiva. Men först ska jag jobba. Har ett mycket viktigt möte nu på morgonen. Håll tummarna.
Special K med röda bär. Supergod och en bra start på dagen

Var besviken på mig själv, vände och blev stolt över mig istället.

Här satt jag i soffan och gnällde på att jag såg ut som an kasse skridskor. Sen tryckte jag i mig en sån där pizza man stoppar i ugnen och kände mig så jävla besviken på mig själv att jag bokstavligen talat hoppade i löparbyxorna och sprang som en gnu runt munken. Det gick förbannat snabbt idag. Varför gör det alltid de så fort det blir mörkt ute? Jag springer dubbelt så fort så fort solen har gett sig iväg. Knäppt. Men bra.
FÖRE
EFTER
Göd i nyllet. Nu har jag proppat i mig 3 tabletter som jag köpte idag. Hoppas att jag ska bli pigg som en mört. Rosenrot, multivitaminer och antioxidanter. Ja det låter ju bra iallafall..

Svar på tal

KommentarTid

saraaa om Kräftskiva:
fin blogg ! :)


Tack ska du ha :)
26 Augusti, 20:29

Hanna  ([email protected]) om AmeliA:
Håller mig dig! Fullständigt.
Hellre är jag singel än att utsättas för otrogna män. Jag skulle också packa och dra vid minsta lilla felsteg...Man har alltid ett val som kille/tjej i en frestande situation, vare sig man är full eller inte.

Japp så är det minsann :)
25 Augusti, 11:08

Anonym om Fredag:
snygg bild där på slutet hörruuu :d

Eh tack :)

22 Augusti, 20:14

Anonym om Höstsnygg:
måste bara fråga var det snygga leggingsen kommer ifrån??

Sorry för segt svar :) ellos kommer dom ifrån!

Kräftskiva

Det vankas kräftskiva imån och jag och Linus har fullt upp med bak och matlagning. Det kommer nog bli mycket folk. Roligt roligt :) Vet dock inte va jag ska ta på mig på min body. Jag har verkligen haft ett par dagar då jag känt mig som en kasse skridskor. Det är så tråkigt sådana dagar när det känns som man knappt är värld att leva när man tittar sig i spegeln. Jag får väll vara uppe hela natten tills jag hittar nån gamla trasa att ta på mig. Har vart på A6 och stan två dagar nu och försökt att hitta nått. Har vart i varje butik men hittar inte ett skit som jag vill ha. Fan.
Prickis klänning kanske?

Elle och Damernas värld

Helt ok men favvotidningen nummer ett Runners World.
Nya nummret med Carolina Gynning om front page

Torsdag morgon.

Har precis gjort det som jag är bäst på, SOVA. Nu ska jag spendera ytterligare en dag på moderjord. Undrar hur många dagar jag gjort de? Eftersom jag endast haft Matte A när jag gick i 3 an på gymnasiet så tänker jag låta frågan vara osakt tillsvidare. Om man inte kan räkna ut det i deciliter eller gram förstås. Men min spontana tanke tror inte att det är möjligt men visst har man haft fel förr. O det trodde jag aldrig jag skulle erkänna. Vilket inlägg jag gör idag. Det kommer gå till historien.
Sol i Jönköping

Dagens tänkvärda

Livet är inte att ha de bra korten på handen. Livet är att spela de kort man har väl.

Lycka

Idag känner jag mig lite smått upprymd. Några dagar kvar tills jag hoppar över till min nya tjänst. Och idag blev det också klart att det blir 3 st butiker som jag kommer köpa in kläder till på mässan som börjar nästa vecka. Fan va det ska bli roligt. Allt känns roligt på jobbet nu. förutom att jag måste jobba på lördag och ska på kräftskiva på fredag iofs. Imån kommer Newline till jobbet och ska visa vårens kollektion. Spännande. :) Länge leve livet..
Har dagen till ära rotat fram min lille mysse ur garderoben. Hattar och mössor är livet. Idag köpte jag en ny.

Present !

Idag på lunchen fick jag en present av mitt hjärta :)
Fint litet paket
O ett ljus. Luktar så himla gott. Har en liten lukttvål som har legat i köket nu sen i julas. När jag känner doften på detta ljuset så får jag en flashback när jag var liten och hade muffinsdockor. De luktar exakt samma.
Min lille dofttvål ska bytas ut mot ett ljus istället.

Augusti den 25 e

Idag är det lön. Vilket gör det en aningen roligare att stiga upp. Jag har huvudverk. Men jag får skylla mig själv eftersom jag dricker på tok för lite. Idag ska jag passa på att handla nått att ta på mig på kräftskivan på Fredag. Jag är trött på allt i garderoben för tillfället. Ge mig några grader kallare så kommer jag ha destå roligare när jag ska klä på mig. So long flaggstång

Studenter

Säga vad man vill om stundeter, men så här under insparken så är dom jävligt irriterande. Springer runt i sina fula overaller överallt. Jag vet inte varför allt helt plötsligt är ok för att man ska börja studera? Skrika och gapa hela dagarna långa. usch

Fotvård

Dessa tossor är som en fotvård för fötterna. Mjukt och skönt.

Chloè

AmeliA

Visste ni att 3 av tio män över 25 har köpt sex? Jag läste det i Amelia idag. Fan va det irriterar mig. Det va ett inslag om en kvinna, vars man hade köpt sex men dom levde fortfarande tillsammans? Vilket gör mig jävligt förbannad. Hur fan kan man leva med en man som vart med en annan tjej. Bara tanken på det får mig att vilja slå någon. Skulle min pojkvän så mycket som röra en annan tjej skulle jag packa o dra direkt. Otrohet är nått man ALDRIG ska tillåta.Va fan det finns miljader män där ute varför ska man nöja sig med skit? ALDRIG

Tisdag !

Dags att gå till work. Denna veckan ska förberedas. Om en vecka börjar inköpsmässan för våren/ sommaren 2011. Det ska bli riktigt roligt. Måste bara förbereda mig ordentligt först. Jag vill inte ha fler sömnlösa nätter nu. Till hjälp ska ja ha min nya planeringskalender. Den kommer bli min bästa vän i många år framöver.

Run bitch run

Jag och min träningskompanjon

Nytt i garderoben

Camelfärgad Poncho till mig.
En liten present till min Gubbe här hemma. En läcker kofta.

Ja må han leva

Texas första födelsedag !

Hälsokoll

Idag är jag ledig. Tack o lov. Jag har idag på morgonkvisten vart på sjukan och gjort en hälsokoll. Jag försöker få bukt med mitt illamående, mardrömmar, trötthet och huvudverk som jag haft de senaste veckorna. Dom tömde mig på ca 24 liter blod i 5 provrör. Bara vänta någon dag nu innan jag får svar på mina tester. Lite lågt blodtryck hade jag. Undrar varför? Aja. :)

Grattis Texas 1år

Idag är det hjärtats 1årsdag. Imån ska han ha sitt första kalas.

Mamma <3 Pappa

Mamma och pappa va här igår. Dom berättade att jag skulle få ett par nya joggingskor av dom. För att dom va så stolta över mig att jag tränar så hårt och är så duktig :)
Nike Lunarglide 2

Fin kväll

Jag, Alex, Malin och Minna
Minna och Maggan
Jag , Sara och Alex
Sikken trevlig kväll det blev. Först några glas på Twin som va helt öde. Snacka om att sommaren är slut. Sen blev det en sväng på Karlssons. Och det va det folk i mängder. Och folk puttades som galningar. jag fick ett vinglas över huvudet och blev plaskblöt. Mysigt. Snurrig blev jag också på ett par drinkar. För lite mat och sömn kan jag lätt skylla på. Lite ovana kanske. Dricker nästan aldrig alkohol längre. Vilket jag tycker är bra.

Imorgon bor inte Maggan i Jönköping längre. Då är hon en 08. :) Kul för henne. Kul för oss för då har vi Nattis och Maggan på samma ställe. Usch jag vill aldrig i mitt liv flytta från Jönköping. Jag vill alltid bo här. Jag vill alltid vara 10 min ifrån pappa och mamma. Jag älskar Jönköping. Men visst är det härligt att människor är olika. Man får ju verkligen livserfarenhet av att flänga runt lite. Men jag ska försöka ut och resa några gånger per år istället. Vill besöka en ny huvudstad minst en gång om året. Inga mer tråkiga Solresor där man bara ligger och pressar.

Så GO

http://www.youtube.com/watch?v=h26MtNfxTAY

Girls night out

Lördag

IKVÄLL BLIR DET EN LITEN AVSLUTNINGSFEST FÖR VÅR KÄRA MAGGAN SOM FLYTTAR TILL STOCKHOLM VILKEN DAG SOM HELST. BU.

Buffel

Har man inte alltid önskat sig en Buffel på fingret?


Höstsnygg

Fredag kväll

Nu ligger jag här i sängen med min älskling o gosar. Mamma, pappa och Framor har precis åkt hem. Vi har haft taco kväll och tittat på Diggelo eller va de nu hette. Mindre roligt är det att jag ska upp och jobba imån trots att de egentligen var min lediga helg, men mer roligt är det att jag ska få träffa bruttsen över en drink eller två.
:)
På söndag ska jag och hjärtat åka och titta på hus :)

Nytt på Ts skovägg

Nike Lunarglide 2

Fredag

Tro det eller ej men Sofia Helen Thörnberg gick upp klockan 07.30 idag och sprang runt munksjön. Det har nog aldrig hänt att jag gått upp så tidigt fast jag inte behöver. Sjukt.
Jag känner mig på G idag. Har vart så himla gnällig sista tiden. Tycker synd om mig själv hela tiden. precis som om jag är den enda som har mycket att göra. Jag ska skärpa mig. I Love love hej

Jag <3 Ernst

Kan man annat en älska Ernst? Han gör ju dom finaste sakerna av skräp som han hittar. Han är så inspirerande så jag vill bara köpa ett hus nu och börja pyssla. :)
http://www.hemmakanalen.se/1.1746455

knaspelle

Några dagar kvar innan mitt hjärta fyller 1 år. Han är så underbar. Han behöver inga leksaker för att vara glad. Det räcker med att äga en barnvagn så är hjärtat glad.

De va la på tiden <3

Nu är den min :)

Torsdag

Dagarna går. Snart är det helg. Synd att jag lovade att jobba på lördag bara. Annars hade de känts en aningen bättre. Funderar på om man ska ta o gå på bio idag?! Det är många filmer jag vill se nu. Får se va klockan blir. Skulle behöva träna idag med. Och mitt tips idag är att SOMNA INTE MED BLÄTT HÅR OM NI INTE VILL SE UT SOM EN TRASSELSUDD

Saknad

Ikväll skänker jag en tanke till alla mina fina vänner. Usch jag saknar er. Nermina, packa väskan och kom hem från staterna ikväll?! Alexandra, Ta på dig bikiniöverdelen och hoppa på flyget hem från Kreta. Nathalie och Maggan, skit i huvudstaden och bo här i Jönköping med oss andra? Vi kan ha kul i helgen? Vi kan äta kräftor och sjunga Teobald Tor och trycka i lite extra när vi sjunger PUNG PUNG PUNG. Alex kan sjunga lite i otakt igen och jag kan gärna stå på händer. Kan vi inte alla bara samlas i helgen och köra knäppa saker och dricka starka drinkar och bli snyggare en va vi redan är?
Jag vill att maggis ska se Hyenor
Jag vill att alex ska leka katt o råttalek med o....
Jag vill att nathalie ska slå uppe på ölflaskor så det öser över
Jag vill att nermina ska dansa limbo o va rolig
Anna och Sofie... ses snart?
Jag vill va rätt rolig me..
Jag känner SAKNAD

Målkalas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/hv71/article7638426.ab

Snygg

Little miss sunshine

Onsdag morgon. Jag har haft drömmar inatt. Riktigt konstiga. Men jag vet inte om dom vart bra eller dåliga. Tror jag måste dricka mer vatten. Jag har googlat på nätet och hittat att just vätskebrist påverkar drömmar väldigt mycket. Idag ska vi ut och äta efter jobbet. Linus syster fyller nämligen år idag. GRATTIS GRATTIS :) .
Idag ska jag vara glad.

Nostalgi

Min min min

Äntligen. Va jag har väntat. Idag dök den upp. Min nya Iphonehållare. Kommer sitta som ett smäck när jag springer loss i Jönköpings knutar.

Mindre roliga drömmar

Dessa mardrömmar. Kan dom inte bara ta slut någon gång? Förstår inte varför dom ska hemsöka mig varje natt. Jag är ju helt slut när jag vaknar. Fan me. Dags att gå till min jobbet. Det räcker tydligen inte att man vart där hela natten.

Bom bom bom

Dagens löparrunda är avklarad på mina stubbar till ben. Jag var totalt slut sen min mil igår och mina 2,5 mil på cykeln. Men det är ju då man blir som mest uthållig när man tvingar benen att springa fasten dom inte vill. Då kan man springa och springa och springa sen. När jag kom hem hade darling gjort min älsklinsmat, potatis, kötbullar, brunsås och gelè. :) Hemmagjorda köttbullar dessutom. Så duktig är han. I förrgår bakade han baguetter till min när jag kom hem från jobbet.



Måndag !!

Tada måndag igen. Som vi har längtat. NOT. Hade ställt klockan på halv 8 för att få ett härligt morgonpass innan jobbet men fick ställa in pga boxningsmatchen som jag deltagit i inatt. Både jag och Linus sover nämligen alltid bäst på ena sänghalvan. Och bråkar alltså om denna. Inatt va det min tur att ligga på den goa sidan vilket ledde till att darling i all sin ilska har legat och sparkat på mig halva natten. Han har fått sova där varje natt i ett halvår men klarar alltså inte av att byta sida för en natt innan han får dampryck. Tråkit. Och roligt på samma gång. Aja får väll träna ikväll om jag orkar. Hoppas denna veckan går fort nu. På torsdag har jag lite uppvärmning på mitt nya jobb som egentligen börjar den 1 sep. Men då kommer Rönisch och visar vårens kollektion. Spännande.



Mitt nya Gant skärp.

En runda i stan

Blev en löparrunda istället. Ett varv runt munken och ett varv runt rocksjön är en härlig och lagom sväng.
Min nya jacka är på !
Mina sommarskor är på. Nu ska jag cykla till Norrahammar och titta på fotboll. :)

Underbara skor


Underbara skor från Peak Performance

Samspel?

Samspelet mellan hjärna och kropp fungerar tyvärr allt annat en klanderfritt idag. Dom vill inte alls samspela med varandra. Benen tror att dom väger bly och krokar gång på gång ihop när dom egentligen ska röra sig paradellt med varandra. Men va gör väll de. Rätt kul o vara crazyleg ibland. Ska gå till gymet nu och ge dom en utmaning som heter duga.
Va finns i påsen ?

Första matchen

Dom intervjuade lillebror på Hvtv igår efter matchen. roligt :)
http://hv71.hockeyligan.se/main.aspx?level=es

Gina Tricot

Mycke kan jag klara av men den jävla skitbutiken gör mig galen. För det första så går det inte hitta en enda plagg som inte fattas någon söm någonstans, dragkjedjorna på plaggen får man vara glad över om dom håller att dra upp en gång innan dom flyger all världens väg. Men de värsta utav allt är att stämningen där inne känns otrevlig, bitchig och knäpp. Personalen har vart otrevlig 9 gånger av 10 och folk runt om kring går runt och puttas och river och sliter i allt. Idag när jag skulle testa en skjorta som jag tyckte va fin i färgen, men hör och häpna så va passformen skit som det mesta där inne, men då står de en tjej runt 20 och bara stirrar på mig i omklädningsrummet. VERKLIGEN stirrar. Typ i 20 sekunder står hon och glor. Man bara VA FAN E DITT PROBLEM ?? Det finns regler för hur länge man får titta på en person.

Mulberry Shoes

Rätt roliga måste jag säga

Ingenting är omöjligt

Största lögnen någnsin. Ikväll tänker jag inte göra ett skit och det kommer vara fullt möjligt.

Ge mig mer mat

Så fort jag tappar några kilo så börjar nyckelbenen titta fram. Jag är tillverkad för att vara småmullig. Jag kan varken ha tröjor med dragkjedja, halsband eller bälte i bilen utan att få skavsår på dessa nyckelben. Jag vill ha mer HULL. Ska jobba på det ikväll. Dagens I- landsproblem.

Jag irriterar mig.

Va på jobbet 07.01 på morgonen. Vet inte om jag satt min fot där så tidigt någon gång tidigare. Jag hade ett och annat och göra innan öppning. Och nu känns allt jävligt bra. Vi har sålt cyklar idag. Många cyklar. Jag har också konstaterat att jag verkligen irriterar mig på när jag stå och tjatar om samma saker hela tiden. Jag bli uppriktigt sakt jävligt trött på mig själv. Tur att ingen , mer en mina kollegor behöver höra min ljuva stämma hela dagarna. Jag låter för hemsk. Men rean går över förväntan och de känns så himla skönt. Nu ska jag tillbaka till work. Ikväll åker la familja till Tranås och titta på hockey. GÖÖÖÖR SKOJ

Jag hjärtar dig Linus. Jag saknar dig. Synd att du inte va på jobbet och såg hur duktig jag är idag :) Du skulle vara mäkta imponerad :)
Jag är helt enkelt för ful för ett fuck idag. Men jag vill endå ha en stund i rampljuset tack.

Småroligt

8-1. Tråkig match. Hoppas det blir roligare imån när jag sätter mig i en bil och brummar till Tranås. Maten va fin iallfall. Jaha imån börjar CYKELREAN. 2000:- rabatt på alla SKEPPSHULT fredag och lördag. Slå det om du kan. Ne just de, de kan du inte va. Jag hoppas på hysteri. Och blir det inte de så kommer jag bli HYSTERISK. För jag har jobbart arslet av mig för att detta ska bli bra. Jag har tillome blåst ballonger idag. :) .

Hockey premiär och en god hamburgare

Usch så varmt de va idag då. Får lite små panik. Så fort jag kom innanför dörren slet jag av mig kläderna och satt mig o åt lunch i bara underbyxor och t-shirt. Jag är verkligen inte skapad för dessa temperaturer. Jag har som vanligt stressat som en idiot idag. Vilket då medför att jag har huvudverk och mår illa så fort jag sätter ner arslet. Ikväll spelar HV mot frölunda i göteborg eller på viasat hockey om det passar bättre. Och för första gången i mitt liv ska jag få ha båda mina bröder i samma lag. Skulle vara bra om det kunde förbli så för att jag ska ha lite mer tid över på vinterhalvåret en att titta på hockey varje dag. Hoppas dom får spela båda två och hoppas att de går bra för dom så klart. Jag kommer vara på plats 18.30 på Olearys tillsammans med en flötig men god hamburgare och en sjukligt stor pepsimax i högerhanden. Hejja hejja

Böööööhh

Ja de e som man känner sig. Som ett spöke. Skulle behöva en aningen sol på mina kinder. Men idag orkar jag faktist inte bry mig om det. Jag tänker gå till jobbet som en trasselsudd i huvudet och försöka vara glad hela dagen. Idag har jag MYCKET att göra. Det vankas CYKELREA. Och den kommer bli big big big. Det är verkligen skönt när alla kollegor är på semester. Tur att jag har 2 snälla, duktiga och goa sommarjobbare. Tralalllalla
Årets frilla?

O runt o runt o runt

Har vart på gymet och cyklat en timme och jobbat samtidigt. Har pluggat tyger och funktionskläder. :)




Idag fick jag mina nya köksstuffs. Äckligt fjolliga Kitchen Aid prylar i rosa. Så stöder jag pattcanter me. Inte illa

Recept på Fias smarigga spenatsoppa med dränkta ägghalvor


450g spenat
1 rödlök
1 matsked flytande margarin
2 matskedar vetemjöl
1dl matlagningsgrädde
4 ägg
Vatten (utan bubblor eller smak)



Stek lök och spenat i en kastrull med margarinet
häll i vatten och mjöl. Blanda. Låt koka 10 min
Häll i matlagningsgrädden och krydda.
Dränk äggen
Tada. Färdig

Jag <3 Spenat

Sitter hemma på lunchen och äter upp resterna från min spenatsoppa. Den e fanimej så go att jag får en halstippsorgasm. Att jag va så sjukt duktg på att laga mat det visste jag inte. Trodde bara jag va jävligt bra på de.
Receptet får ni senare.

Världens bästa lillasyster ?!

Fick ett Sms av min storebror idag där han skrev att jag va världens bästa lillasyster. Jag blev glad. Mycket glad.

OMG

Mina ögon är små. Hur ska denna dagen gå.
Vilket fint rim av mig.
Min lillebror när han va valp. Haha så rolig ser han ut

Höstens trender

Läste idag i Damernasvärld att 2 av de 3 största trenderna i höst kommer vara RUTOR och JAKTINSPIRERADE kläder. :) Så nu står jag i mina favoritkläder och väntar på hösten.  Den kommer bli ball.

Gott. Gottgottigott gott

Idag lagade jag Spenatsoppa med ägg till lunch. Den blev supergod. Synd bara att äggen drunknade så dom inte syns på bilden.

Ska ni skrämma livet ur mig?

Utanför mitt fönster.

Promenix i mina nya shorts

En stund i rampljuset

Pappa va i JP igår. "En gång en fruktad hockeyspelare" tro ja de stod. Hahaha. Nördigt. Han fick en hel spalt på sidan. Nu e han nog nöjd.

Midjeväska

Har haft uppspända ögon nu i ett par år för att hitta den perfekta midjeväskan. Hittade en otroligt snygg på Ralph Lauren i Köpenhamn men 6000:- kändes lite väl i överkant. Nu har jag hittat den perfekta på mulberry. Perfekt som bara skärp och perfekt storlek till min iphone eller mitt Visakort. :)

loui sitter och sover i mitt knä

nu sitter min lilla luffs o snarkar i mitt knä i bilen. han e så go.

Bilbingo

Dagens syssla. Bilbingo i Sandhem. Sista för året. Och vi hade åkt dessa massa mil för att spela bort våra pengar. Men lite spännande blev det. Darling vann 200:-. Men han satt som extas så jag fick tuta åt han i min fina tuta.
Jag vinner aldrig längre. :( jag är en looser.

O ja ska skärpa mig mamma med stavningen. Jag tycker bara det är mindre viktigt om man stavar värk med Ä eller E.

Nytt

Ny T-shirt från Nike som jag kan ha när jag beger mig ut på mina rundor.

Nostalgi

Jag har köpt en ny mössa. Hade en likadan för 22 år sedan.

Svar på tal

KommentarTid

Emma om Dagens kap:
Den var riktigt läcker!

Tack :)
07 Augusti, 19:42

nermina  ([email protected]) om Favorit i repris:
Haha, Fia. Du är för go.

:) goa är vi allihoppa
06 Augusti, 23:52

Malin om im dead:
Snygg tischa har du iaf : )
ja du me ;)
05 Augusti, 00:14

Anonym om What?!:
Precis. Är det Barnarps fel att det finns en strippklubb eller ?! 
nej!
Bara för att det finns en strippklubb är då fan inte Barnarp en skamfläck.
Bra sakt !
04 Augusti, 16:40

Anonym om im dead:
hahaha, så himla rolig är du!
Hoppas du mår bättre snart :)
:)
04 Augusti, 15:23

Caroline om Usch va jag är duktig:
Skitsmart! En sån måste införskaffas, vart har du hittat den?
Ja den är så smart att man kunde tro att jag kom på den själv. Jag kan dock inte säga va jag köpt den eftersom jag grävde fram den från Linus prylar. Han hade tydligen köpt den av någon student som hade gjort den själv eller nått sånt.
03 Augusti, 21:35

Anonym om Usch va jag är duktig:
vad kostar ett medlemskort om du vet nåt om det?
299:- i månaden för gym. 349:- om du vill skaka rumpa på pass också.

Svar på tal

Anonym om LYCKLIG :):
hejhej! 
skulle inte du kunna berätta lite om när du höll på med fotboll. hur länge du spelade? vilka lag du har spelat i? var du började och slutade.. hur det kändes att byta lag och hur du gjorde det. 
är nyfiken :)
Oj det känns som så länge sen. Men vi ska se ut vi kan reda ut detta. Jag började rätt sent. När jag va typ 10-11 år tror jag. Barnarps IF va klubben i mitt hjärta. Där spelade jag tills jag va 13år. Sen gick jag till Norrahammars IK som spelade i div 3 eftersom Barnarp inte hade något damlag. Jag kände väll rätt så direkt att det inte va särkilt smart att gå dit. Jag fick knappt spela nått överhuvudtaget. Jag blev uttagen till smålandslaget under de året och blev sen kontaktad av Huskvarna FF. Så året efter spelade jag som 15 åring ordinarie i Huskvarna FF i div 1. Så det ja kan säga är att det är otroligt viktigt att man har en tränare som tror på dig. För att så pass bra blev jag inte på ett år. Jag hann också med att gå i Fotbollsklass 3 år på Stadsgårdsskolan. Sen började jag på Sanda Fotbollsgymnasie och fortsatte min karriär i Huskvarna. Jag åkte iväg på landslagsläger och de va ungefär där det roliga tog slut. Det fanns inget värre en fotbollsläger.

En vanlig dag på ett fotbollsläger

8.00  Frukost
9.00-11.00 Träning
12.00 Mat
13-15.00 Vila
15.00-17.00 Teori
18-20.00 Träning
21.00 Kvällsmat
22.00 Sova



Så under några år åkte man på dessa läger. Först med smålandslaget sedan åkte jag på talangläger några gånger om året. Då hade dom plockat ut ett par stycken från Halland och Småland i varje ålder, tjejer och killar så man kunde träna tillsammans under en helg. Så det blev en massa läger hit och dit. Sen under samma period blev jag uttagen till Smålandslaget i Innerbandy. Hur det gick till vet jag inte riktigt eftersom jag bara spelade innerbandy den månaden som jag hade ledigt från fotbollen. Men jag tyckte faktist att det va rätt kul. Så jag tröttnade mer o mer på fotbollen för varje dag som gick. Jag älskade att träna och spela hemma matcher. Men bortamatcher och läger va pyton. Men jag gick iallfall ut Sanda Fotbollsgymnasie med toppbetyg och flyttade efter studenten till Göteborg. Och det va den viktigaste tiden i mitt liv än så länge. Jag tränade med några Jitex i allsvenskan och Holmalund men hade ingen vidare motivation. Självklart är det jobbigt när man har spelat så många ord

LYCKLIG :)

Jag har sprungit en mil :) och va knappt trött när jag va framme. Sånt gör mig förbannat lycklig. Jag är snart i form igen.


Nu behöver jag vila mig lite. Ikväll har vi blivit bjudna till brossan, Lotta och Texas på tacos. Söndags mys.

Dubbel moral?

Linus tycker att om han plockar fram frukosten ska jag plocka bort den?!
Linus tycker att om han plockar i diskmaskinen så ska jag plocka ut?!
Linus tycker om jag drar ut mina kläder från garderoben och slänger dom på golvet så ska jag plocka in dom igen?!
Jag får inte ihop det. Dubbelmoral

London

Dags att boka julens resa till London. Ska bli jätte kul. Har aldrig vart i London. Någon gång i slutet av November åker vi. Julshopping på Harrods :). Jag vet inte annars va det finns att göra i London men jag får väll Googla på det.
Snart firar ju ja darling ett år också. Eller det va ett år sedan vi träffades första gången. Sen får vi väll fira ett år som par också på nyårsafton :). Då ska vi åka på Spa. Så det gäller att hålla i stålarna nu.  Mycket kul att se fram imot. :) O ja älskar hösten. Trallalallllaa

Dagens kap

Köpte en underbar ( i mitt tycke ) ny klänning. Jag har den redan i svart men vill ha den i grön/blå me. Så fin färg. Ska lite så där osvenskt endå säga att den satt som ett smäck!!
Den fina färgen framhävde mina ögon så bra tyckte den söta tjejen i affärn.

Lördag

Mår mycket bättre idag. Härligt. Har vart en sväng på stan och handlat lite. Vart på systemet och inhandlat vin. Ikväll blir det myskväll med ostbricka och gos. <3

Hejja Mamma och Pappa

Dom spelar final i JP golfen idag. Mamma va såå nervös igår. :) Hoppas det går bra för dom.

Jag saknar golfen lite. Ska ta tag i det nästa säsong igen. Det tar en sån tid bara. Passar väll inte så speciellt bra för oss som jobbar till 6 och 7 på dagarna.

Bra start på dagen.

Efter en runda runt munksjön så gottar vi oss med nybakat bröd från bageriet och Rudenstams Svartvinbärs nektar. Super god och ett plus för att den är framställd i vätterbygdens fruktgårdar.

2 killar i min säng <3

Kalas

Har vart på kalas precis. Massvis med god mat men jag kan endå inte få bort den jävla huvudverken och illamåendet som jag känner. :/ Bu.
Pappa och Texas leker

En va ju sjuk i morse men nu börjar det ordna upp sig

Det börja kännas bättre. Tack vare mitt lilla hjärta som är det underbaraste som finns. Han va här på morgonen men  samarin och alvedon. Igår köpte han massa tidningar till mig och lagade tacos. Han målade till och med min naglar i fin rosa färg. Han är helt makalöst bra. Magen har börjat bli lugn av samarinen och huvudverken är inte så påtaglig länge. Ska boka tid för en hälsoundersökning nästa vecka. Har haft ont i magen i en och en halv vecka nu. Orkar inte ligga o sova längre. Får så ont i kroppen av allt sängliggande. Sen vill jag inte ligga och känna mig ovårdad. Så nu har jag iallall orkat sminkat mig när jag ligger här i sängen.

Favorit i repris

TRÄNINGSTIPS..

1. klä dig med så lite kläder som möjligt. Så du nästan fryser när du är innomhus. Jag vågar nog lova att du kommer springa fort som fan.
2. Börja springa runt munksjön 30 min innan ditt favorit program börjar. Du kommer också nu springa fort som fan.
3. Anordna nån typ av sprängladdning på dina favoritgodisar. Ställd på 30 min. Du kommer springa som fan.
4. Köp världens finaste klänning i en storlek för liten. Du kommer springa fort som fan.
5. Sluta ät godis varje dag. Så slipper du springa som en skållad råtta varje dag

Grattis Bror på din 27 årsdag

Grattis bror på din 27 års dag. Låg i sängen igår och tittade på gamla klipp när vi va små. Kunde inte sluta skratta. Va mycket hyss vi har hittat på. :) Tiden går så snabbt.

:/

Faaan. JAg blir galen. Jag är fortfarande sjuk. Det känns helt allvarligt nu som om någon hör kört över mitt huvud med en sån där som man lägger asfalt med, och sendan backat tillbaka och gjort det igen. Det känns som om någon har haft en sån där liten maskin som man plattar marken med, sån där man gå efter som vibrerar och låter som fan och kört på min mage fram och tillbaka fram och tillbaka. Det känns som någon tagit bort skinnet på min ryg och använt mina leder som en gitarr. Och stämt den åt helvete fel. Jag ser verkligen ut som en riktigt dåligt skrivet S när jag står upp. Helt sne e man. Det känns som någon tagit en Tesked och grävt i mina lår, nej föresten så har det alltid vart kom jag på. Men det som jag är lite fascinerad  av är att min frisyr passar alldeles perfekt till hur jag känner mig. Fan jag ser förjävlig ut idag. :(

Oprah

Ligger i sängen, fortfarande likt en klubbad säl och tittar på Oprah. Jag börjar få verk i ryggen av allt sängliggande. Jag hatar att må illa. Jag hatar att ha ont i huvudet. Och det är inte trevligt att svettas när man inte ens rör sig.

Ni har väll inte missat att Maria Montezami har börjat blogga? O Jag älskar henne. O jag älskar hennes hus. Jag skulle verkligen villa ha ett sånt hus, fast på landet. Jag kan aldrig tänka mig att bo i ett bostadsområde. Jag vill ha djur och natur.

Sjuk

Idag gick det inte längre. Jag kom inte ur sängen. Huvudverk och illamående och verk i varje led. Jag tror min kropp försöker säga till mig att jag ska ta det lite lugnt. Igår från och med jag lämnade sängen tills att jag hamnade i sängen så satt jag ner max en timme på hela dagen. Jag behöver skärpa till mig och lugna ner mig. Jag stressar upp mig utan att jag egentligen behöver. Man vill göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Det funkar väll någon dag då å då men bli ohållbart i längden. Så jag får väll skylla mig själv att jag ligger här likt en klubbad säl. :(

Familjekväll

Härlig kväll. Cyklade hem till älskade barnarp efter jobbet på en stor och härlig familje grillning. Fullt bord :)
Min lilla tuffs lägger alltid huvudet på bordet och ser så ledsen och hungrig ut. :) Han vill åt smulorna på bordet gamen :)

Nostalgi

Rastaflätor

What?!

En skånsk turist som tillsammans med familj stannade till i Barnarp i somras skriver ett brev till Jönköpings kommun där han kritiserar strippklubben i Barnarp
"Barnarp - en snuskig skamfläck längs Riksettan"
En man från Skåne som under sommaren turistat genom Sverige längs den så kallade ”Riksettan” är starkt kritisk mot strippklubben i Barnarp. Detta skriver han i ett brev till Jönköpings kommun, där han berättar om sina intryck.

Mannen, som är hemmahörande i Kristianstad, skriver i sitt brev att han på väg mot Stora Hotellet i Jönköping stannade till i Barnarp tillsammans med sin familj för en bensträckare. När familjen passerade strippklubben möttes de av två kraftigt berusade män som urinerade utanför klubben. Dessa män ska ha utropat en mängd väldigt grova kommentarer, som fått familjen att omedelbart vända om.

Såhär skriver mannen i sitt brev:
"Vi kör motorvägen in mot Jönköping. Plötsligt känns synen av motorväg, asfalt och gran mycket angenämare än vår motbjudande upplevelse i Barnarp."

Dagen efter återvände familjen till Barnarp för att fotografera utanför strippklubben. Dessa bilder finns bifogade med brevet till kommunen.
"Barnarp förblir en snuskig skamfläck längs Sveriges truistväg no.1 "Riksettan", skriver mannen avslutningsvis i sitt brev.


Ge bittra gubb fan en smäll på käften. Barnarp är Svergies paradis och det ska jag minsann bevisa på alla möjliga sätt o vis. så de så

im dead

Gud jag borde fått nobelpriset eller nått för att jag lyckats stiga upp idag. Mitt huvud väger som en kanonkula om mina ben viker sig när jag försöker stå på dom. Så de blev till att åla sig till datorn idag. Semester tiderna tar kål på mig. Det är då jävlans mycke o göra på jobbet så det känns som jag springer ett hundrameterslopp direkt mot den berömda väggen som så många lyckas springa på. 3 dagar kvar sen ska jag vara hel ledig i helgen. Ska bara göra det som jag känner för. Vill jag ligga sova hela dagen ska jag bannimej göra det.

Svar på tal

Lina om Vaska cola:
Vart käkar ni hotellfrullen? lr gör ni en egen som liknar en sådan hemma?

Det är John Bauer Hotell som äger vår lägenhet så vi har lite specialpriser på mat och relax o sånt.

Carolineom Träna med stil:
Häftiga!

:) skitsnygga




Ture Sventon
om Intriger i sovrumsfönstret:
Jag kan komma med ett tips. Har hört på ryktesväg att det var en full fröken T som trillade in i lampan sent på lördagsnatten. Vet inte om det stämmer men min källa säger att det är ganska säkert tips.

Haha ja de va precis så starkarna sa också. Det verkar som ni har någon pakt av nått slag. Hmm.. misstänksamt

03 Augusti, 18:07




Usch va jag är duktig

Idag har jag kört skit på gymmet igen. Jag är för duktig måste jag säga. Jag har dock ett litet problem när jag börjar träna mycket. Jag blir inte hungrig och får svårt att äta. Vilket jag inte kan förstå för de flesta har det motsatta problemet. Jag har till och med lyckats att tappa 17 kilo på en månad för ett par år sedan?!
Hur smart är inte denna då på en skala? Vattenflaska med smart snurrfunktion och plats för nycklar och kort :)

KUL :)


Nakna tyskor vilse i skogen

Den blekingska naturen blev förvirrande för tre tyska naturister.

Kvinnorna gick vilse i skogen utan en tråd på kroppen.

Sju timmar senare hittades de – välbehållna men en aning frusna.

 

Kvinnorna, 40, 50, och 56 år är i Sverige på semester.

De har hyrt en stuga vid campingområdet Nötabråne nära Karlshamn.

I går eftermiddag bestämde de sig för att gå en kort promenad i skogen – nakna, eftersom de är naturister.

Försvunna i timmar

Då de inte hade kommit tillbaka flera timmar senare blev medresenärerna oroliga.

Framåt kvällen slog kvinnornas bekanta larm.

Stugan de hyrt ligger ensligt vid ett större skogsområde nära Långasjön. Det fanns alltså gott om ställen att leta på, och polisen förberedde ett stort pådrag.

Flera polispatruller, hundpatruller och en helikopter tillkallades.

"Hade kunnat gå illa"

– Det var ganska kallt. Omkring 17 grader. Det hade det kunnat gå illa med tanke på den obefintliga klädseln, säger Mikael Persson på polisens länskommunikationscentral.

Men när det började mörkna dök kvinnorna plötsligt upp igen vid campingplatsen. De hade varit på vift i nästan sju timmar i skogen.

– De var vid god vigör. Möjligen lite frusna, säger Mikael Persson.

Polisen hade då hunnit leta igenom en stor del av skogen utan att hitta de nakna tyskorna.

11 timmars sömn

Nått som jag är riktigt bra på det är att sova. Jag kan liksom inte få nog. Det är så himla skönt. Man vrider och vänder sig bland satinlakan och dunkuddar och bara sjunker längre o längre ner i madrassen. Och nu på nätterna är det mörkt och svalt. Vi är snart inne på hösten och min bästa sov period. Då kan jag sova 12 timmar om dagen. O visst kan man tycka att man sover bort sitt liv men så ser jag inte det eftersom jag blir så mycke gladare o piggare när jag väl är vaken. Min kropp behöver mycke sömn. Det har den alltid behövt. Dags att traska till jobbet och ha lite möte. På tal om annat så har jag ingen träningsverk idag vilket förvånar mig mycket. Jag trodde jag skulle gå sönder igår.
Får på mig mina favvo jeans igen. Kul för mig.

Första ispasset

Läste på Jnytt att första ispasset är avklarat. Jag kan inte sluta förvånas av folk som åker dit och tittar på deras träningar. Och gamla människor som klätt ut sig med matchtröja. :) tycker det är lite roligt.
Bröderna Bus
Stolle :)

5 liter svett på sportlifes golv

Har vart och tränat ikväll. Premiären på mitt nya gym. Och det gick hett till. En timme galen träning på crosstrainern och lite styrka gav resultat. Jag svettades som aldrig förr. :) härligt. Jag ser fram imot en tuff höst och vinter där jag kan träna på och slippa bli sjuk så mycke som förra hösten och vintern.

Träna med stil

Dessa snyggingar fick vi in på jobbet idag. Till ett kalaspris dessutom. 1595 kostar dom vanligtvis men nu säljer vi dom för 899:- kom o köööööööp.
Dam
Herr. Har redan fixat ett par till Linus :)

urtjusig

Urtjusig. Men det fick bli en helsvart för det va det enda som fanns kvar i min storlek :/

Perfekt väder en perfekt måndag?

Dags att gå till jobbet. Idag regnar det. :)

Intriger i sovrumsfönstret

Såg att min lampa hade gått sönder. Tydligen har det gått hett till i sovrumsfönstret. Men storkarna förnekar helt inblandning i det som hänt. Men visst ser de misstänksamma ut. Och dom har inget alibi för mordnatten heller. Jag ska gå vidare med detta. Va så säker.





Trollkarens lärling

Ingen vidare bio. Ja hade förväntat mig lite Harry Potter stuk. Blev besviken.

Bio stämmning

Nu ska ja på bio. För att komma i stämning bjuder jag er på mitt favorit bio klipp. Enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=ffNrPS9OWFM&feature=related

Härliga söndag !

Darling e så fin i sina nya Ralph Lauren brillor och sin fina mustach. Vissel vissel
Visst är väll Jönköping en väldigt fin stad. Har vart ute på en promenad. Idag slog ju portarna upp för Sportlife:s nya gym mitt i stan. Så vi har vart på en liten rundvandrig. Shit va fint det va. Där kommer jag trivas. Sen gick vi upp till A6 och köpte träningskläder :) nu ska ja minsann träna varje dag. Tralalllalla. Ikväll blir det ett bio besök.

Vaska cola

Kvällen igår va lyckad. Jag hade roligt iallafall. På vägen hem så stannade vi till på Subway och delade på en macka. Så köpte vi 3 cola zero och vaskade 2. Woho va coola vi va. Skoj eller ljug om det.  Idag är jag ledig. De känns helt underbart. Nu ska vi äta hotellfrukost. hej

Black jack

Så står man där vi bordet och spelar och vinner hundring efter hundring. Sen tar man sina marker och går en sväng och tar en drink. Sen tar man en till. Sen är man tillbaka vid bordet och lirar som om man vore VM mästare av nått slag men man kan fan inte ens räkna till 12 och förlorar varje PENNY. My god. En e ju cpigare en ett cpbarn

Galet

Klänning - Pepe jeanse
Skor - Fred perry
Väska - Tommy Hilfiger

Hemma lite tidigare en beräknat. Ibland stöter man på oväntade problem. Som att nån står att står o tjatar om att jag är thörnberg syster Vadå thörnbergs syster?. Om du läser detta så hoppas jag att insekter från 15 kameler kommer och hemsöker ditt könsorgan. Och en man som stod och torrjuckade mot Linus mot hans vilja. Ge fan i min man ditt fanskap. Va e erat problem?
RSS 2.0