Kärlek

Bästa mamma och pappa. Jag älskar er !

...

Kuddkrig

2 nya kuddar i min fotölj

Här har ni kängorna

Ni som är berörda. Här har ni dom :)

Jag hjärtar mig = sant

Längtar till Nyår nu..

Ja dör

Jag skulle betala var som helst för att få den här outfiten. Jag är helt frälst. Jag ÄLSKAR den.

På väg...

Idag är det utflyktsdags. Minns inte när jag var utanför stan senast. Till Göteborg bär det av. Julshopping :)







Då var det bokat och klart...

Om en vecka bär det av till Nizni nogrovod. :) Nervös är vad jag är. Mest för att hitta rätt på Moskvas flygplats. Vi får väll se vart jag hamnar. :) Det ska i alla fall bli så himla ap roligt.









Det bästa med att bo på landet..

Det bästa med att bo på landet är att här behöver man inte betala 200 kronor för lite granris och pinnar.
Den här har jag gjort idag och den kommer få pryda våran dörr.

Lycka är att få springa...

Lycka är att få springa i kläder från Craft. Har testat så många märken. Men Craft performance tights och jacka tar hem priset. Helt underbart !

Förlåt mig Tomten.

Förlåt migTomten om jag gjort dig stressad och fått dig att känna dig pressad av mina långa och många önskelistor. Jag måste har gjort dig helt förvirrad. För Tomten där är den 24 NOVEMBER idag. Du är ta mig fan en månad för tidig Tomten. Din nöt :) Och hur visste du vad jag hade planerat att ställa min gran? Och är det en slump att du valde glitter med stjärnor i? eller visste du att deras nya kollektion består av just Stjärnor? Är du gay Tomten? Tacksam för svar!



Tomten? Ett par gyllene skor tack !


Lanvin sneakers



Chloè ballerina



Lanvin ballerina

Gillart !

Vilket glamoröst liv jag har !

Slog upp ögonen nyss. Somnade i soffan på 2 minuter precis när jag kom hem från jobbet. Varför är jag så trött. Blä. Idag har jag i alla fall kutat runt muksjön och rocksjön på morgonen. Hade hoppats på att jag skulle bli lite piggare men energin lyser med sig frånvaro.

Tada

Sitter här och tycker synd om Linus som går runt som halta lotta här och har så ont i benet. Kom och tänka på att att jag lyckats på nått sätt få alla rut om kring mig att på ett eller annat sätt skada sig. Det började när jag var liten när jag brottade ner vänner i sandlådan på dagis. Sen fortsatte det i skolan när jag tjatade sönder min vän att hon skulle åka inlines med mig i Barnarpsskolans ramp. Jag stod en hel kväll och sjöng ÅK ÅK ÅK precis som i Sunes sommar. :) Hon åkte tillslut trillade på ryggen och sist jag träffade henne för ett år sedan ungefär så hade hon fortfarande problem med ryggen. När jag blev lite äldre och började vara ute och ränna på kvällarna kom jag på en brilljant idè, allt blir ju liksom lite roligare om jag fick spela död pinne på min kompis rygg. Resultatet blev årslångt ryggskott.
När jag träffade Linus så fick jag för min att vi skulle bugga på juldagen. Resultatet blev en spricka i fingret. Fick också för mig att han var en aningen lat. Drog med han på mina milslånga löprundor. Resultatet blev en trasig minisk. Så här går mina fina vänner runt och haltar till höger och vänster tack vare mig. Och så sitter jag här som aldrig lyckats med något värre en en stukad fot. :) Jag har ta mig tusan åkt inlines ner för barnarpsbacken, utan några som helst skydd eller bromsar. Den är så brant och lång att jag inte behövde ta fart förens jag glidigt förbi skogskyrkogården. Jag har gjort handvolter på skolgården. Jag har gjort allt möjligt konstigt men aldrig liksom slått mig ordentligt. Jag har visserligen sytt ihop min kropp på lite olika ställen. I ansiktet blev jag biten av en hund när jag skulle gömma hans mat då var det dax att sy de första stygnen, Jag tryckte genom virknålen genom fingret på mig själv så mamma svimmade. Och jag grät inte ens.  jag har sparkat en fotboll på ett pingisrack som jag en sekund senare fick i huvudet och fick sy igen.  Jag skulle stå och balansera på en boll en gång och trillade och rev upp armen på fönsterbläcket och fick åka in och sy. Jag har också lyckats kasta en mora kniv i vaden på mig själv. Slå den om ni kan. :) Inte så speciellt skönt kan jag säga.

Chicken run

November, puh. Vilken månad.

November går mot sitt slut. Vilken månad det har vart. Kan inte ens minnas att jag haft en sån här jobbig månad förut. Så mycket jobb och hälsan har vart imot mig i flera veckor. Jag har ta mig tusan jobbart vart enda helg. Inventeringstider. Nu ska jag bara sakta ner och ta det lite lugnare. Behöver ta igen mig. Ska börja idag med en ledig dag. Har precis tändt brasan och krypit upp i fotöljen. Knäcke med leverpastej och inlad gurka. Tranbärsjuice att dricka. Bättre start på dagen kunde jag knappast ha haft.

Jaha nu var det bara ett rum kvar ! Badrummet.

Ja men nu har vi bara ett rum kvar att renovera. Och det är vårt andra badrum. Vet inte när det kommer att bli men jag har börjat leta lite inspriration i alla fall.

Letar efter den perfekta nyårs blåsan.

Men hittar inte så mycket.  Detta skulle jag dock kunna tänka mig.

Kärlek

Stadiga klackar till stadiga ben.

Kära Tomten

En resa, det ska väll inte vara för mycket begärt. Jag vill bort till värmen Tomten. Madagakar?!

Morgondagen inställd på grund av bristande intresse..

Har lite svårt att motivera mig att blogga. Mår helt enkelt inte bra just nu. Hörs.

Min humor

Inga fler ungdomar i trapphuset. Dom släpper ut värmen.
Tack för lånet här är värmen.

Med risk för otäck avundsjuka

Visar jag er mitt nya underställ i fleece. Gud så skönt och snyggt. 399:- är pengen för detta och ni hittar det HÄR

Ny jacka och ny mössa.

Kärlek vid första ögonkastet

En ny skidjacka från Oneill

Puuh. Vilken helg.

Fredag

Blev en lång fredag. Först med jobb. Sen blev det mat på Twin med Linus, mamma och pappa. Och bio efter det.

Lördag

Jobb, ölbowling med jobbet och en helgalen kväll på Karlsson. Vi dansade till svetten sprutade. :) Vilka kollegor man har. Helt sinnes. Lyckligt lottad :)
Söndag

Dummemosse med en hel drös med folk. Jag,linus,mamma,pappa, jeppe,fanny, mormor, morfar och Texas. Sen hade vi 4 galna hundar som också fick följa med. Korvgrillning och kulebyttor i sanden. :). Sen hann vi med en farsdagsmiddag hos Linus pappa innan vi åkte hem och burrade upp oss i soffan. Nu är jag helt slut. Puh.


Det närmar sig helg.

Kommer vara en rolig helg. :) Hittade föresten en video på mig från karlssons för ett par helger sen. Den kan ni se HÄR . Denna helgen ska jag uppgradera mig till denna klassen

Börjar vänja mig vid min nya frippa !

Känns bättre för varje dag som går.

Ledig

Idag är jag ÄNTLIGEN ledig. Har tändt brasan, satt mig i min fotölj ;) dukat fram en fruskostbuffè och tittar på Nyhetsmorgon. Mys. Idag tittar solen fram och jag ska lyxa till det med en långprommenad. Skulle vilja springa men halsen min krånglar.
Poserar snyggt med tandborsten i munnen.

Nya skor

Dagen porriga outfit

Opi muppet collection

Det gick ju liksom inte att motstå !

Tack Juri

Fick den här fina presenten av Martins Rysska chaufför Juri. :)

Davve..

Längesen..

Min underbara fotölj.

Den här fotöljen kommer ta död på vårt förhållande här hemma. Jag vill inte göra nått annat på dagarna en att mysa ner mig i den. Jag älskar den på alla sätt och vis. Och min ullpläd från Lexington ger mig ståpäls. Sen blir det ju inte bättre att den knastrar i brasan. Jag är trött konstant nu för tiden. Allt tack vare en ny fotölj.

Från ful till perfekt på 45 min.

Min tråkiga randiga klänning från French connection blev en favorit igen när jag färgade om den HELSVART. Supernöjd med resultatet. Den ska jag minsann använda i helgen när vi ska ölbowla med jobbet.

Mer från Davve..

Familjen samlad.

Usch vilken dag. Jag är helt slut. Vi inventerade hela dagen igår. Och hela lördagen gick åt till städning. Jag är verkligen trött. Idag har jag träffat Martin, Lotta, Texas och Kelly. Dom va hemma en halv dag innan Martin ska iväg igen med landslaget. Men en halv dag är bättre en ingen dag. Vi hade stormiddag hemma. :) . Mamma hade gjort massa god mat och vi satt mest och skrattade. Texas är för go. jag vill bara krama honom hela tiden. Man blev förbannad på Jeppe när han välte ner bilarna från lastbilen och pekade på trappan och sa:
- Jeppe gå ner och sova. Haha. Han säger så mycket roligt.
Idag köpte pappa en hel hockeyutrustning till honom hos mig med. Hans första skridskor. Han var inte LITE stolt.

David batra- Den som inte tar bort luddet ska dö

En liten tanke..

En sån här dag så saknad och tankar kommer tillbaka. En dag då kyrkorgårdarna är obeskrivligt vackra. Tänker på min bästa vän Sandra och min helt underbara vovve Hugo. Jag saknar er och tänker på er.

Snyggt !

Vill ha den klänningen. Jag älskar utflippade kläder !

Börjar vänja mig !

Börjar vänja mig vid min nya frippa. Har haft samma frissa i 10 år så visst känns det sjukt ovant. Men det blev inte så krulligt som ja trodde när jag hade tvättat håret, tack gode gud för det. Känner mig faktist väldigt lycklig när jag tittar mig i spegeln. Inte för att jag på nått sätt känner mig som den snyggaste tjejen eller perfekt. Men jag känner bara att det kunde vara SÅ mycket sämre. Men det är det inte :) wohoo !!
Mycket bra har hänt idag. Jag fick reda på att jag slipper jobba i morgon som jag hade planerat. Det gjorde mig förbannat lycklig. Dom måste älska mig på jobbet. :) självklart är det ömsesidigt...!! Jag har det bästa jobbet och de bästa kollegorna. Lyllo mig.
Nått mer som jag har som jag har som jag inte skulle byta bort mot nått annat. Min fotölj. :) Har precis gottat ner mer i den med min mjuka lexingtonfilt, tändt ett Yankee candle i min favoritdoft Vanilla cupcake. Livet leker.

En riktigt misslyckad löprunda.

Tänkte ta och springa en mil. Det gick inte så bra. Det var kolsvart. Fast jag hade pannlampa såg jag knappt nått. Bara en massa ögon i mörkret. Blev lite skraj. Hade glömt mina löparskor på jobbet så jag tänkte springa i de gamla. Det gick inte så bra. Halta lotta blev det. Så förbannat ont i fötterna hade jag. Tur att det var mörkt så ingen såg mig.
Nu har jag burrat upp mig i min nya förtölj. Linus har tändt brasan och ett glas kall pepsi står på soffbordet. Har lyssnat på pappa på nätet. Han blev intervjuad av P4 igår. Och så klart så handlade det om hockey, jesper,martin och mamma fick också vara med. Jag ska vara glad om jag ens står med som familj i intervjuer. :) Det brukar jag nämligen inte göra. I am nobody. Får ta och gifta om mig till Lindqvist snart.  :)

Världens bästa föräldrar...

Fick en blomma av mamma igår. Och idag fick jag världens finaste fotölj av pappa. Har jag inte dom allra bästa föräldrarna. Jo det har jag.

Brasan är tänd.

Jag är helt chockad.

Jag vet att jah är snuskigt impulsiv ibland. Men detta tar priset. Gick på jobbet och inventerade. Fastade i en kartong med håret. Blev as förbannad. Funderade på hur skönt det skulle vara med kort hår. Ringde frisören. Gick dit direkt. Klippte av mig håret. Och nu sitter jag här i chock. Vad hände.

Jag kan inte få nog

Vem annonserar på mitt skåp?

David Batra

Köpte David Batras nya bok " det här var ju tråkigt". Kan inte sluta skratta. Han är så sjukt rolig. Han har samlat in lappar som han hittat på affärer, trappuppgångar och liknande. Första boken han skrev har jag också här hemma " den som inte tar bort luddet ska dö".  Jag och Linus var på teatern och lyssnade på David Barta för ett tag sen. Han är helt klart en av de roligaste jag vet. Jag skrattade så jag grät. Helt underbar. Här kommer några lappar som han hade med i sin bok.

Teamsportia växer..

Ni har väll inte missat detta
Gud var jag längtar. Kommer bli grymt bra, grymt fint och grymt sortiment. Längtar tills jag ska få lägga sortimentet till den nya butiken. Då kommer jag vara i himmelriket :)  Ungefär ett år kvar... nu börjar nerdräkningen.
RSS 2.0