Sweden

Im back in sweden. Jag sitter på ett tåg någonstans mellan köpenhamn och halmstad. Var, vet jag ej och det ligger inte i mitt intresse att ta reda på. Jag sitter så skönt här. Jag har verk i fötter och rygg efter allt pås och väskbärande i 3 dagar. Och det som började som ett fiasko första dagen utan nått som helt shoppingsug slutade med att vi nu nästan drunknar i påsar här där vi sitter. Det är ju tyvärr ofta så att när man väl öppnat plånboken och släppt på spärren rinner pengarna gärna ut genom minsta lilla öppning. 3 par skor rikare är jag. Känns alltid kul med skor.
Min samling med Tommy Hilfiger skor. De bruna är ett kap från Köpenhamn. Jag tycker verkligen om deras skor. Dom är alltid sköna och känns alltid som "jag". Det blev föresten ett par Tommy Hilfiger höststövlar också som inhandlades efter det att jag klickade bilden.



Utanför Guinness World Record Museum. Rätt kul och se massa sjuka rekord. Typ världens fetaste landslagsmålvakt i fotboll som va så tung att när han hoppade upp och slog till ribban så gick den av och dom fick avbryta matchen. haha. Och en gubbe som åt flygplansdelar och kundvagnar. Han hade svalt typ flera ton metaller. Sicko.


Last day

Sista dagen på ströget idag. Och äntligen är himlen fylld med fina små moln. Jag får panik i värmen. Har shoppat en hel del. Mitt bästa köp är, tro det eller ej, en ryggsäck. Så snygg. Jag älskar Jakt/Fiskemodet som kommer stort hos Ralph lauren till höst. :) Gröna chinos, kängor och rutig flanellskjorta och min ryggsäck. WoHo.



Rygga från Ralph Lauren och en osminkad version av mig själv

Tivoli is the shit

Vad är alla moln?

Nu ska vi traska bort till ströget. Sen blir det Tivoli. Nu e han på G igen mitt lilla hjärta. :) Det va nog hotellfrukosten som gjorde susen. Nutella och bacon. Fint. See you later aligator

Köpenhamn

Nu ligger jag här i sängen på hotellet mitt i Köpenhamn. Jämte mig ligger en sjuk liten man som troligtvis åkt på en matförgiftning. Eller så tog 8 timmar på ströget kål på stackarn. Usch jag gillar inte när någon mår så dåligt och man inte känner att man kan göra nått åt saken. Jaja 8 timmar på ströget och det enda man har inhandlat är ett par bruna ballerina för 200 spänn som jag yvärr inte kan behålla eftersom dom är felkonstruerade och inte gjorda för en fot. En liten smyckesställning har jag iofs inskaffat mig också. Gud vilken underbar butik jag va inne på. Nu måste jag putsa svett på min man. Hej så länge.


http://www.lisbethdahl.dk/?AreaID=1

I Malmö av alla ställen på jorden

Sitter på X2000 i Malmö. Snart lämnar tåget perrongen och bär av mot Köpenhamn. En väderrapport från Malmö. Inga moln, strålande sol och 21 grader varmt, vindstilla. Linus sitter jämte och klagar på mitt ansiktsuttryck när jag lyssnar på musik. Jag fattar inte problemet. Puta med munnen och nickar i takt gör väll alla. Annars lyssnar man ju på fel musik. Aja. Vi får inte checka in på hotellet innan 3 så jag hoppas dom iallfall kan ta våra väskor. JAg är lite nervös. Jag blir alltid det när jag ska shoppa. Jag är rädd att jag inte ska hitta det jag vill. Jag vill ha ett fint paraply. :)

Svar på Tal

Anonym om S.e.m.e.s.t.e.r:
Halmstad är världens bästa ställe o då är det sommar! har du stuga där nere? 
hoppas att du får tur med vädret, man vet ju aldrig med västkusten precis ;)
:)

Jo det är fint. JAg är ju inget fan av sol så lite moln är inte mig emot. Men idag är det strålande solsken :)  Linus mormor och morfar har en fin liten stuga i halmstad.

Alex om Trött man blir..:
Tummen upp Fia ;)

Japp

Alex om S.e.m.e.s.t.e.r:
Gud vad skönt ni verkar ha det lilla gumman =)
Njut lite åt mig med..Jag som ska stå inne hela veckan i butiken =P

Jag saknar dig :)


Trött man blir..

Du lilla stackare som av någon konstig anledning verkar tro att jag pratar skit och kommenterar elaka saker på din blogg. Lägg ner. Jag skulle överhuvudtaget inte lägga någon energi på dig. Du kanske måste inse att du inte kan förändra det som hänt, sluta bry dig om mig och gå vidare. Jag känner dig inte. Jag tycker inte illa om dig och vill inte ha något med dig och göra. Lämna MIG ifred istället...

S.e.m.e.s.t.e.r

Härliga sommar. 25 grader i vattnet och inhandling till kvällens grillning.

Sommarrea

Sommarrean på www.net-a-porter.com har börjat. Har hittat mina favoriter.
Blus från D&G
Byxdress från Stella Mccartney
Klänning från Missoini
Klänning från Stella Mccartney

Hittar jag inte allt för mycket i Köpenhamn kanske någon av dessa få ro i land hemma hos mig.:)

Dom tre S:en Sol, semester och sorg

Ligger här i Halmstad i solen. Jag är inget stort fan av solen och tycker inte om att ligga o sola. Skönt med semester iallfall. Har dock haft svårt att sova och tänka på annat en min vän och hennes familj. Jag är nog fortfarande lite i shock. Jag fattar det bara inte. Han har alltid klarat allt med bravur. Usch. Fan me

Hänga gubbe

Idag har vart en redig REHAB dag. Det roliga i det är jag inte drack en droppe alkohol igår. Men jag måste återhämta mig efter alla aktiviteter igår. Så dagen har bestått av att ligga i det gröna, fina halmstadsgräset på en filt och gosa. Sen gick vi tipspromenad runt stugområdet. Får se om hjärnan var samarbetsvillig. Nu vankas det grillning och lite sällskapsspel. Inhandlade ett fint spel idag "Hänga gubbe"

Orättvist !

Fan va man blir förbannad. Fan va man blir ledsen. Fan vad man inte kan förstå. Fan va livet är orättvist. En av mina bästa vänners lillebror gick bort idag. Han va inte bara hennes lillebror utan även en vän till mig.24 år gammal och full av livslust.  Och jag blir så förbannad. Man kan bara inte förstå. Om nu gud existerar hur kan han låta nått sånt hända?! Jag kan ta att man dör vid 95 års ålder av ålderdom men 24 år gammal. När jag var mindre dog min bästa vän. Och det är nått jag fortfarande lider av titt som tätt. Så idag går mina tankar till Armins familj, släktingar och närmaste bekanta. Jag tänker på er..
Och Armin jag hoppas att du får det bättre där uppe. Att du får köra runt i en Ferarri och bara ha det gott hela dagarna.

jaaaaaaaa

Vilken underbar dag. Den bästa midsommaren någonsin det kan ni skriva upp minsann. Just nu sitter jag i bilen på väg ner till Halmstad och känner mig helnöjd med dagen. Jag har gjort så mycket idag. En liten lista på lite som jag fått ut en dag som denna:
  • Vart på ryfors godislager i mullsjö
  • Spelat Speedminton
  • Spelat Vollyboll
  • Spelat Fotboll
  • Pangat med luftgevär
  • Spelat på chockladhjul
  • Försökt vinna på diverse lotter
  • Kastat stövel
  • Gått tipspromenad ( Som jag för övrigt gick segrande ur )
  • Åkt raggarbil
  • Sovit sked i solen med darling
  • Ätit min favoritmat Färskpotatis och dillsås :)
  • SKRATTAT

Dagens händelse:
Min bror får en av sina briljanta ideèr. Han ska bygga upp en vollybollplan på gräsmattan. Och han kämpar och står i och spikar, fäller träd och mäter och gör upp en fin plan med lite all möjlig skrot. Och efter någon timme när han är klar och vi ska börja spela så biter Måmå och måfas hund sönder vollybollen. Stackars bror han blev helt förstörd. Haha
Haha kan inte sluta skratta åt denna bilden..

Midsommar, semester och fint väder. Livet leker !

WONDERFUL. En bra sammanfattning. Jag mår bra idag. Det ska gudarna veta. Jag har semester och kontot är överfyllt med pengar. O jag har så mycket att se fram imot. Och gårdagen gick så fort. Jag hade sån flyt på jobbet. På mindre en några minuter sålde jag en cykeldator för 1800:- , en cykel för 9000:- och en cykel Gps för 5000:-. Och för er som inte är så insatta i dessa produkter så köper man ALDRIG en cykeldator för över 500:- typ. Så jag känner mig lite som en världsmästare. Snart är det dags att börja piffa till sig och sätta sig i bilen och åka till en av dom finaste platserna på jorden. Det kommer bli en toppen dag.

Sista dagen..

Sista dan innan semestern. Idag ska jag jobba som en galning o vara ett praktexemplar till säljare och jag ska bara ignorera alla gubbar som frågar mig varje dag:
- men kan du verkligen nått om cyklar då?
- Har du ingen ordinarie personal här idag?
- Ursäkta är du praktikant eller jobbar du här?
Det är iallfall inte svårt att imponera på mitt jobb, mist 2 grr om dagen är det någon som talar om för mig att jag verkligen är duktig. Så jag är nog inte så dum som jag ser ut iallfall. haha

Svar på Tal

Nathalie. om Tack Mamma och Pappa!:
Ja visst är den fin! :) Suktade och klämde och kände på den när jag var i NY i maj och nu har jag äntligen en hemma hos mig :)
Ja gud skratta dig lycklig. Jag har älskat den sen första gången den visades på Alexa Chungs arm. Ja får väll nöja med min bayswater som inte är så himla pjåkig den eller :)
min väska och jag

Tack Mamma och Pappa!

Kom precis hem efter en trevlig, underbar grillkväll hos mamma och pappa. Det va verkligen det bästa som kunde hända efter en riktig helvetesdag. Dom vet precis hur dom ska göra för att göra mig på bra humör.  Så skönt att ha mamma och prata med om allt mellan himmel och jord. Ibland orkar man bara inte sköta allt själv. Man är ju inte mer en människa och ingen maskin. Men nu är det ju bara en dags jobb kvar innan midsommar och en vecka semester.Så det blev ett riktigt kalas idag hemma i barnarp med potatisgratäng, kött, nyfångad fisk och jordgubbstårta. O lilla Texas och Lotta va och hälsade på, martin och jesper är ju i halmstad och tränar så dom är ensamma. Myskväll <3


Dagens tänkvärda

Vacker som en sommardag

Vacker som en sommardag

Knäppt

Jag har fått många kommentarer idag om en så kallad twist mellan mej och en annan tjej. Och jag kan med gott samvete klargöra att det finns ingen twist :) jag är inte den ni söker tyvärr. Alla gnällspikar och alla ni som va på min sida, förlåt att jag gör er besvikna men nån fight blir det inte. tralallala


Haha

Jag vill inte va elak på nått sätt men kunde bara inte sluta skratta. Hur fan ser hon ut. haha

Svar på Tal

Nathalie om Nya hajking skor:
Jag har följt din blogg ett bra tag och jag måste säga att du verkar så himla go. Du skiljer dig ifrån mängden av tjejer som äter en sallad om dagen och shoppar kläder varje dag. Du gör alltid roliga saker, äter va du känner för och är samtidigt väldigt söt och snygg! Jag undrar hur du lyckas?! :) tack för en underhållande blogg!

Haha. Tack då ska man väll säga. Jo hur lyckas jag?! Det är väll som du säger helt enkelt, jag äter va jag vill och gör roliga saker hela tiden. Visst älskar jag med att shoppa o sånt ibland men jag kan hålla med om att för många går det till överstyr. Det skall ges en massa "hålla dig smal" tips och kläder man köper varje dag och saker som man handlar för pojkvännens pengar. Jag tycker faktisgt rätt synd om dom istället för att irritera mig på det. Men jag tycker det är viktigt att vara självständig och ta vara på sitt liv och testa så mycket som möjligt. Man kan inte förlita sig på ett bra utseende det kommer troligtvis inte hålla hela livet ut.

Tisdag

Eh dagen har vart bra. En hurtig runda runt Munkis och lite matinhandlig på hemköp. Mitt finger börjar komma till sin rätt igen. Jag tror att jag kommer leva ett tag till. Bra. Idag har jag haft ett och annat psykbryt på jobbet. Det finns verkligen folk som är HELT iq befriade. Det värsta är ju också att man alltid måste ge med sig även att man vet att kunden har åt helvete fel. Usch. Sånt gör mig förbannad.





Min älskade cykel och jag

Faaaaan

Jag lider. Jag lider som fan. Jag svimmar, nästan. Jag har dagen till ära dränkt mitt höger lillfinger i smältlim. Och det va inte bara limmet som va smält så mycke kan jag ju säga. Så nu går jag runt på jobbet med plåster på armar och ben och lillevickevire inlindad i 12 meter skitpapper och gummiband. Livet leker. Puss


PS. Det var egentligen mammas fel eftersom hon ville att jag skulle kapa ett par skidstavar åt henne. Och precis när olyckan va framme skriker mamma:
- oj det måste du skriva som Arbetsskada?!

Ett annan trevlig fras kanske hade vart:
-Oj hur gick det.

Haha

Nya hajking skor

Har inhandlat mig lite nya saker inför hajken. Skor och byxor. Jag börjar sakta men säkert känna mig som crocodile dundee! HÄRLIGT. Friluftsliv är grymt.

Som en banan böjer jag mig så fint i tv rummet.

Till en vän

Jag tänker på dig. Jag tänker inte säga att jag förstår hur du har det för det är nog ingen som inte vart i samma sits förstå. Men jag vill bara att du ska veta att du har mig. O jag önskar inget hellre en att detta skulle lösa sig. Usch världen är så jävla orättvis.

Trallalalla

3 dagar kvar :) . Idag va det mycket att göra på jobbet. Vilket ös. O när jag kom hem så va darling så förbannat sugen på kött. Så vi fick traska direkt till Jensens för att göra darlings mage glad. Sen blev det ett varv runt munkis.







Today

Kjol: Tommy Hilfiger
Blus: Tommy Hilfiger
Skor: Converse
Halsband/ Klocka: Marc by marc jacobs
Väska: Tiger of sweden






My brand new watch



Dagens överraskning:
en sprillans ny diskmaskin

4 dagar kvar !

4 dagar kvar att jobba innan semestern. O va härligt det ska bli. Först midsommar, halmstad sen köpenhamn. Detta ska bli min bästa sommar ever. Linus jag älskar dig <3




Midsommar 09

K.Ä.R.L.E.K

Svar på Tal

Anonym om Deppa:
Är det en tatuering du har där på benet? Kan du inte visa den? :-D

Japp det stämmer bra. Gjorde den i Thailand för många år sedan när jag hade gått och förlovat mig. Vi gjorde likadana och den står för kärlek. Men jag tycker den e ful så jag ska ta bort den i höst. :)





ell ([email protected]) om Deppa:
WOW! snygg outfit!



TAck ska du ha. :)







Härligt härligt

Kom precis hem från Kalas hos Lotta som fyllde 28 år idag. Grattis grattis. Det blev en underbar cykeltur dit. Ibland är livet för härligt. Efter regn kommer solsken som man brukar säga.











Hur mycket leksaker som helst men endå är det flugsmällaren som tar all fokus


Nu väntars fotboll på tv och Linus älskade Tortelinigratäng med vitlöksbröd och en god sallad bestående av babyspenat, solrosskott, solrosfrön och honungsmelon. Inga dieter är tillåtna i denna lägenhet.

"Man blir inte lycklig av att vara fet men man blir fet av att vara lycklig"

Deppa

Dags att sluta deppa. Dags att bete sig som folk. Jag öppnar dörren och säger hej då
Today

Skor: Converse
Linne: Hm
Kjol: Hm
Jacka: LA MARTINA
Halsband/klocka: Marc by Marc jacobs
Handskar: Gaucho

Livets ord

”Om jag kunde leva om mitt liv, skulle jag försöka begå fler misstag.

 

Jag skulle slappna av,
bli mjukare,
jag skulle vara mer galen än jag har varit på denna färd.

 

Det är få saker jag skulle ta på allvar längre.

 

Jag skulle ta fler chanser,
jag skulle resa mer,
jag skulle bestiga fler berg,
jag skulle korsa fler floder,
och jag skulle titta på fler solnedgångar.

 

 

Jag skulle äta mer glass och inte så mycket bönor.
Jag skulle ha fler verkliga problem och färre inbillade.

 

 

Du förstår…
jag var en av dessa som levde förebyggande och klokt och förnuftigt,
timme efter timme och dag efter dag.

 

Jo visst har jag haft mina ögonblick och om jag kunde leva om mitt liv skulle jag se till att uppleva många fler.

 

I själva verket skulle jag försöka att inte uppleva något annat,
bara ögonblick,
det ena efter det andra,
istället för att leva så många år i förväg.

 

 

Jag har varit en av dessa människor som aldrig gick någonstans utan
en termometer,
en varmvattenflaska,
gurgelvatten,
en regnrock och en fallskärm.

 

 

Om jag kunde leva om mitt liv skulle jag resa med lättare bagage,
mycket lättare,
än jag gjort i detta livet.

 

 

Jag skulle gå barfota tidigare på våren,
och jag skulle fortsätta gå barfota längre in på hösten.

 

 

Och jag skulle åka fler karuseller
och fånga fler snöflingor
och träffa fler människor
och plocka fler blommor,
och dansa mer.

 

Om jag kunde leva om mitt liv.

Men du förstår, det kan jag inte.”


Ingrid 82 år





Vackert

Har legat i sängen och tittat på bröllopet nu i någon timme. Usch va fint. Lite bölande blev det under själva vigseln men nu efter när dom åker runt i häst o vagn, båt och traskar runt bland alla gamla tanter och gubbar. Tråkit.









Snyggast klänning, tror det eller ej så tyckte jag det va vår Drottning Silvia som verkligen hade fått till det!

Svar på Tal

Anonym om Hard work work:
Jag undrar om ni har midjebälten för vatten på team sportia? Alltså såna med små flaskor som man har när man är ute och springer. ;)


Klart vi har :)

Hard work work

Är på väg till Motala för att jobba, eller nej nu ljög jag. Jag är på väg från Gränna till Jönköping för att sen åka till Motala. Någon i bilen hade glömt att lämna tillbaka buss nyckeln innan vi åkte så nu får vi vända och åka lämna den. Så lite sena kommer vi bli men vad gör väll de när man ska jobba till 12 inatt. 17 timmars jobbadag. Tänk om man alltid skulle ha de. Fy fan. Men idag kommer det bli skit kul. Det är ju den stora försäljningsdagen uppe i motala. Alla vätternrundan cyklister ska gå bananaz.



Alex snyter sig i sin halsduk, nått som hon gör förjämnan..!

Vackert

Älskar

http://www.youtube.com/watch?v=5DCacIEbAlM&feature=related

Bad day

Idag har jag inte haft en av mina bästa dagar direkt. Jag skulle nog ödmjukt kunna säga att denna hör till de sämre. Jag fattar inte varför jag låter folk påverka mig. Annat var det förr. Då kunde man gå igenom eld och vatten utan att röra en min. Ensam är stark.Tråkigt. Men det är dagens sanning.

Panik attack

fan va varmt det är idag.. panik attack..

Hajk

Jaha då va snart Hajken färdigplanerad. Vecka 28 bär det av till Svenarum för att paddla och sova i tält. :) Faaaaaaaaasen va skoj det ska bli. Riktigt friluftsliv. Vi ska fånga fisk som vi ska tilllaga. Vi ska resa tält. Och dricka vin och äta korv runt brasan.









Svar på Tal Svar på tal !

Näthaly om Jag.luktar.bajs.i.håret:
Gumman, du är så söt. Saknar dig massor!! Kom och hälsa på snart. PUSS!
O jag saknar dig :( jag har ingen att göra dumma saker med och fatta fel beslut. Ligga på vägarna och bilarna och "rymma" igenom fönsterrna när festerna blir för långtråkiga..

A Team

En mysig kväll hade jag igår. JAg och darling va på olearys och käkade sen va vi på bio. Vi såg A Team. Den va skit bra. Jag har nästan inte hört nått om filmen innan men den va så himla ball. 5 av 5 får den av mig. Ni måste seeee..

Span

Min nya hobby, BALKONGSPAN. Så mycket kul kan man se från vår balkong.





Vilken härlig dag :)

solen lyser himlen är blå, va de e skönt att leva dåå! Snart kommer min älskling hem. Jag har saknat honom så mycket idag. Då ska vi göra massa skoj.

Svar på Tal

Sara om Tralallallallalllallaalallllllaaaaa:
Är inte lidingeloppet 3 mil?

Jo men det finns ett lopp som heter Lindingöloppet Tjej. Som ingår i tjejklassikern som är 1 mil såg jag nu. Och inte 1,5 som maggan tutade i mig. Tuuuuur

Jag.luktar.bajs.i.håret

Hallå vänner och ovänner. Jag har precis vart på rosenlund och simmat för mitt liv, BOKSTAVLIGT TALAT. Kan inte förstå att min rumpa kan va så himla tung. Allvarligt hur simmar man så där fint med ansiktet över vattenytan?! Jag får vatten in i öron, näsa och ögon varje simtag. Och till råge på allt så luktar mitt hår BAJS nu. Jag har tvättat med shampo och hårinpackning men det luktar fortfarande dynga. Va ska man göra?Testade min nya bikini idag. O dev va precis lika bra som alla andra 234 jag har. Fattar inte varför jag ska köpa alla dessa bikinis. JAg tror kanske att om jag hittar den perfekta bikinin kommer jag få den där perfekta kroppen. De kan jag ju glömma :) Och med tanke på att jag bara badade 1 gång förra sommaren så ligger dom mest i lådan och ser fina ut.
Nu har vi äntligen fått upp älghuvudet på väggen me.. Så snyggt blev det..

Sur

Köpte ett par nya Ballerina skor från Mulberry för någon månad sen som jag använt typ 4 grr. Förra veckan fick jag syn på att sulan släppt. Hur arg blir man inte då. Skickade upp dom idag hoppas verkligen inte att det tar tid nu. Man vill ju gärna ha dom innan hösten. Usch va förbannad man blir.

Tralallallallalllallaalallllllaaaaa

Sitter i bilen på väg hem från ett hemligt uppdrag långt ute i skogen. Imån är jag ledig. Då ska jag bege mig upp till Rosenlund och lära mig att simma. Fan a surt :(. Men jag måste träna på nu så jag kan simma som en fisk den 10 Juni och att jag klarar av att springa 1,5 mil utan att behöva skämmas när Lidingeloppet går av staplen i September. Sen vill jag gärna snygga till min body lite innan man ska simma. Jag vill gärna byta mot denna donna om möjligt. Eller om någon är är väldigt bra på att redigera bilder så skulle det vara ennu bättre. Hör av dig.

Green

Inspiration ! GULT

Söndag !

Härlig dag. Idag har jag gjort lite småpill. Jag och Linus va hos min bror, lotta och Texas och fikade och Linus hjälpte brossan med elen till deras nya bubbelbad och flyttat lite eluttag. Himla va go han är Texas. Jag längtar till den dagen jag själv ska skaffa barn även att jag vet att det inte riktigt passar just nu. Jag ska tjäna lite mer pengar och ha lite bättre förutsättningar. Men när den dagen kommer så kommer jag må fint. :) Lite planering för midsommar har jag hunnit med me och beställt tågbiljetter från Halmstad till Köpenhamn. Så mycket att se fram imot. :) jaaaaa

Svar på Tal


Anonym om Foton:
VAd duktig du är! :-)


TAck :)

Anonym om Tjejvättern avklarad:
vann du hela tävlingen? :)

Haha nej tyvärr, den som vann hade nog redan gått i mål när jag startade :( buu. Annars hade jag vunnit :)

Foton

Tjejvättern avklarad

ÄNTLIGEN. Jaha då va det dags att börja simma. Mindre en 4 veckor kvar till vansbrosimmet. Härligt, eller inte. Jaha o hur summerar jag tjejvättern då?! Dom fem första milen va så där härligt sköna i den värsta jävla motvinden, 13 km/h kunde man köra. Och som om det skulle va slut där, nono frambromsen låg imot och tjöt som en överkörd and. Många mindre fina ord kom ut från min lilla mun dom milen, så mycke kan jag säga. Sen hade jag 3 mil i medvind då allt va underbart, 45 km/h helt plötsligt. Jag körde förbi en sisådär 1000 personer och cyklade och sjöng för mig själv och kände mig så himla Bäst i världen. Sen dom 2 sista milen bestod mest på att ta sig i mål och få bort krampkänningarna i rumpan och benen. Men jag tog mig i mål och kom först av oss, vilket förstås ger mig lite extra pondus. Jag är så stolt över mig själv och Alex,Nermina och Maggan. Vi är bäst :)  Bilder kommer senare..

Svar på Tal

Anonym om Bilder från Studenten:
vem gick du på bal med? (sista bilden) 
:D


Jag gick med min dårvarande pojkvän som jag hade vart tillsammans med i massa med år. Mattias hette han.

På språng

Sitter i bilen på väg upp till Motala. 11.10 går starten för mitt allra första cykellopp, Tjejvättern. Och hur känns det då kan man undra. Förjävligt. Jag har ont i huvudet, i magen och hostar. Det känns som om jag har feber, vilket jag inte hoppas för man vill ju inte att livet tar slut på en jävla cykelrunda i Motala. Det blåste storm i jönköping men det verkar som det börjar ordna upp sig nu när vi åker förbi gränna. Solen tittade fram en liten stund.

Bilder från Studenten

Jeppes stundent




Minnen från min egen student och bal. Usch va gammal man börjar bli..






Studenten..

Sitter hemma i barnarp. Har precis ätit en efterlängtad måltid när min lillebror kom hem precis efter en flaktur som verkar ha varigt i 4,5 timmar. Den längsta resan jag hört talas om. Grattis säger jag iallfall till lille Jeppe som tagit studentem idag. Och välkommen in i vuxenlivet. Dags att börja jobba och stå i, tänkte jag nästan säga men kom på att han ska spendera sommaren med att träna och få lön från hv71. En del har det bra. Om man endå hade vart man. fan me

Svar på Tal

stina om Mamma <3 Pappa:
Vilket fint inlägg om dina föräldrar. Tur att det finns sådana som håller ihop nuförtiden. Och att man har vett att uppskatta dom när dom fortfarande finns. Jag älskar oxå mina föräldrar!!! 
Lycka till med cyklandet Fia!


Tack ska du ha :)

Grattis Maggan!

Idag fyller Maggan 26 år..! Grattis :)  Ni kan följa maggans blogg HÄR

Grattis Prinsessan !

Idag fyller vår prinsessa 28 år. Grattis till henne. Hon är så himla snygg. Snyggast i Sverige om jag får säga min åsikt. Hon är både snygg, söt, hälsosam och ser ut som en riktig kvinna ska se ut.











Mamma <3 Pappa

Grattis Mamma och Pappa på eran bröllopsdag. 26 år har ni stått ut med varandra och det är väll helt underbart. Ni är dom bästa föräldrarna man kan tänka sig och jag skulle offra min högra hand för att kunna leva ihop med någon så som ni gör. Ni är inte bara gifta eller tillsammans ni är också bästa vänner som har så himla kul ihop och har samma intressen, är så lika. Jag vet ibland att jag gnäller på er när det är stökit hemma och ni åker iväg och spelar golf och annat kul på dagarna, men ni har ju verkligen hittat det viktiga i livet. Vem bryr sig om det är stökigt hemma ibland, om man inte har den nyaste bilden, om inte ens hem ser ut som i en inredningstidning, om inte häcken är sådär jämn och fin?! Det viktigaste är att man tar vara på livet och har roligt och det har ni lärt mig och det är jag evigt tacksam för.. Jag älskar er..

Adeladi spårgummor..

Vilken dag asså. Jag börjar på allvar bli dödssjuk. Feber, hosta, svullna fötter och huvud och led verk. Känns oerhört bra inför lördagens cykellopp. Imån ska jag åka upp till Motala för att glotta lite i vårt tält och snygga till det lite bland alla saker innan det öppnar på fredagen. Sen kommer det vara en hektisk vecka för alla små goda människobarn som ska jobba där uppe. Det säljs på en vecka ungefär lika mycke som en hel butik säljer under ett helt år. Snacka om hysteri. Svenska mästare i tältförsäljning är vi helt klart.
Idag var det en rolig gubbe på ca 40-50 år som sökte praktik inne i vår verkstad. Det va lite sött tyckte jag. Han ville testa sig fram i livet sa han. Och hans farfars far va tydligen någon cykelmekkare. :) Så han kännde väll kanske att det va nått för honom.
Nehe nu ska jag få nylagade scones och Oboy :) hej

sjukt kul.. !!!

Såg på sporten igår att Nordkorea ska vara med i VM. Nordkorea har för avsikt att redigera sina 
VM-matcher till sin fördel innan man eftersänder dem. Haha de va la endå rätt kul. Så alla i Nordkorea, gör er beredda på att vinna VM. :)

Freak

Såg en bild på Victoria Silverstedt på aftonbladet. Va gör den människan egentligen?! O vem fan är den lilla mannen? Är hon inte typ 40 år snart och går runt och shoppar hela jävla dagarna?! Undrar om hon är lika pantad som hon ser ut?! Det tror jag inte. Men jag är rädd för hennes utstående haka och underbett. Jag brukar drömma mardrömmar om spetsiga hakor. Usch.

Vart vill jag komma med detta inlägget? Jag vet ej är svaret. Här kommer en bild på någon som är snygg istället.

Lycka <3

Sitter här hemma på min lunch och känner mig så himla lycklig över mitt fina halsband som jag fick av Hjärtat. O ja tycker om det.O ett glas pepsimax gör ju inte mig mindre lycklig direkt. Fan va bra jag har det, usch..


Köpenhamn och Cyklar

Den 28 åker jag och hjärtat till Köpenhamn. O jag längtar. Älskar den staden under sommaren. Och vägen mellan köpenhamn och Helsingör är väll underbar. Då ska vi gå på Tivoli och ströget minsann. O va jag längtar. Nått som jag inte längtar lika mycket till är lördag. Då jag ska cykla i REGNET ser det ut som. Men på söndag är det ju över så då är det bara att börja simträna inför vansbro. Kanske ska skaffa mig en våtdräkt och simma ut med vätterstranden. Haha. Jag har hittat den perfekta badmössan med. Nu ska ja jobba.



Måste få tag i denna badmössan..

Svar på Tal

Anonym om Kul :):
Haha den var bra. Ska du skicka iväg din kille på lite kurs nu då?

Tyvärr så stämmer det inte in på min kille. Jag tror i så fall att det är han som vill skicka mig på kurs :)

Regn, rusk, bal och mys

Har haft en riktig mys dag idag. Jag hade mycket planerat men kände mig inte helt kry så jag ställde inte allt ch tog en mys dag. Ha pysslat och donat här hemma och vart och tittat på lillebrors bal. Jag tror han va lite berusad när han gick där. Haha rätt kul. Får mig att tänka på andra balen jag gick på. Det hela är en enda stor minneslucka från förfesten till efterfesten och ett akutbesök därimellan. Ikväll bestämde jag och Linus för att ha en riktig myskväll. Skummbad, ansiktsmask, GREASE och tacos. I love. Ibland är det så himla skönt att bara skuta allt åt sidan och bara ha de skönt.
Påklädd med gummistövlar denna måndag
Jeppe och fanny på balen. Så himla fina.

Kul :)


Kurser för män 2010 

Folkhögskolan fristående kurser för män
HT- 10 

Kurs 1 
Hur man fyller på ispåsar 
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder. 
950:-

Kurs 2 
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren? 
Diskussionsgrupp 
1500:-

Kurs 3 
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? 
Och hur lägga ner den igen efter urinering? 
Mycket praktiska övningar 
2000:-

Kurs 4 
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon? 
Lösningar och exempel på videoband. 
2500:-
Kurs 5 
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna 
istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.

Öppet forum 
1900:-

Kurs 6 
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa 
Bilder och ljudband

4000:- begränsade platser!!

Kurs 7 
Våga fråga efter vägen när du inte hittar 
Berättelser ur verkliga livet.

1500:-

Kurs 8 
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen? 
Körsimulator

7500:- obegränsat antal.

Kurs 9 
Lär dig skillnaden på fru och mamma 
Rollspel

1900:-

Kurs 10 
Hur man lär sig att älska shopping? 
Andningsteknik, meditation samt mental träning.

500:-

Hallå familj och vänner

Usch helgen är snart över igen. Alltid lika fort. Tur att jag är ledig imån. Skulle ju ut på långtur med cykeln idag men fick ställa in pga. Nadal och Söderlings final var alltför spännande. Det är verkligen kul med tennis. Synd att man inte kunde satsat på det i unga dagar. Det va länge sen jag spelade nu. Bu. Köpte ett par nya skor igår. Jag blir verkligen arg på mig själv, träningskor är verkligen det SISTA jag behöver men endå kan man inte hålla sig borta.





Snygg bild. Orkar inte vända den. Imån ska ja testa Garmin edge 705 cykel GPS. Ska bli en rolig upplevelse..!


Vansbro

På tal om vatten så har jag anmält mig till Vansbrosimmningen nu. Fy satan va surt det ska bli. Men de måste ju tyvärr göras om ett klassiker diplom ska skickas hem. Och det är ju målet.

Fågelkvitter

Jag det hör jag nu. Härligt- Igår hade jag en toppenkväll. Va och fikade med snygga brudar sen va vi på Sex and the City 2. Den va ju sjukt rolig. Fattar inte varför så många tycker att den inte är bra. Jag gillade den massvis, endå har jag aldrig följt serien. Efter filmen gick jag ut till piren en sväng till Linus kompis som hade seglat ner sin båt. O ja måste tyvärr säga att jag är inte gjord för att va på vatten. Inte nog med att jag har stor forbi för vatten där jag inte kan se botten, jag blir ju sjösjuk av att bara veta att jag sitter i en båt. Jag får liksom panik av att inte veta va jag har under mig. Jag är en typisk landkrabba som håller mig på land och håller mig precis vid kantern av vattnet. Jaja..Ska gå upp från sängen nu. Börjar jobba om 3 timmar. :( buu.. men imån är jag äntligen ledig. Då måste jag fixa en studentpresent till min lillebror. Undra va man kan tänkas köpa?! Svårt.

Cykeltur

Idag slog darling till. En ny fin cykel står stolt och lutar sig mot vårat matbord. Den har vart på provtur idag upp till Lovsjö för lite grillning med Linus familj. Jag älskar familjemiddagar. Det är så mysigt. Sen fick jag se ett jätte mysigt och fint hus och fick massa av insperation. Jag vill me bo i hus med trädgård och allt sånt kul..






Suddiga Iphone bilder..

:) jaaa

http://www.jnytt.se/hvnyhet/32857/thornberg-stannar-ni-far-sta-ut-med-mig-i-ett-ar-till

Snart är det helg igen..

Dagarna rusar förbi. Snart är det helg igen. Jaaa. Tråkigt att man ska jobba denna helgen..! Skulle gått på spinning idag efter jobbet men nått klöko hade fått för sig att ställa in. Blir så förbannad. Fick bli en liten resa i löparspåret istället..!




Idag köpte jag in en cykelkorg till jobbet som är gjord för små hundar..haha.. tyckte den va så söt. Perfekt för er med små dogs.



En liten flicka va tvungen att betala sin nya cykel med en påse nappar. :) så sött.

Den finaste presenten ever..

Idag fick jag en present av Linus. Jag blev så lycklig att jag bölade typ. Det va den finaste presenten jag någonsin fått, det kan jag med all säkerhet kunna säga. Det låg så mycket tanke bakom. Ett Marc jacobs halsband med klocka som jag har velat ha i så många år. Det låg där på min tallrik när jag skulle hem och äta lunch idag. Och dukat så fint på balkongen hade han gjort min älskling. Pepsimax med is och citron precis som jag vill ha den.. :) jag blir så himla glad..

Kul :)

Idag damp det ner ett inbjudningskort till mig. Jag ska på bröllop den 2 oktober. Och det är min gamla barndomsbästis Anna som ska gifta sig med sin Anders. Det ska bli så himla roligt.

Björg

Tycker dom har så himla fina smycken. Idag hade jag på mig ett såhär fint halsband

Vill haaaaaaaa...




Så himla fina

ballaballa

Kom precis hem från barnarp. Fick ett cpryck efter jobbet och cyklade som ett spasm till barnarp på 28 min. UPP FÖR BARNARPSBACKEN??? Shit de måste gått snabbt. Mamma bjöd på potatismos och ungsbakad falukorv. :) mammas mat = underbar.

Dagens snackis är väll endå att Söderling slog ut Federer?! Glad och sur blir man på samma gång. Bra för sweden och mindre bra för mig eftersom jag är lite kär i Federer..

Underbart...

Visst är det väll underbart att vakna upp och känna att man inte har ett enda bekymmer i världen. Det finns inget att oroa sig för och inget som gör dig ledsen eller arg. Allt är perfekt. Dom dagarna hör inte till vanligheten och brukar bara komma några gånger per år. En sån dag har jag idag. :)
RSS 2.0