Önskelistan fortsätter...

En fin stol som jag kan sitta i och titta på när linus klipper gräset.

Önskelistan fortsätter...

En fin stol som jag kan sitta i och titta på när linus klipper gräset.

Ni har väll inte missat..

Att årets viktigaste dag börjar närma sig MIN FÖDELSEDAG. Därför tänkte jag börja skriva en liten önskelista för mina nära och kära. Hjälpa dom lite på traven så att säga :). 16 maj är datumet att lägga på minnet. Och vi börjar väll redan nu med några önskningar....
Mulberry Huston. Blev total frälst när jag såg den i butiken för flera år sedan. Grät mig till sömns varje natt för att jag inte kunde köpa den. Nu har jag hittat en på Second hand som jag så gärna skulle vilja ha. ÄLSKAR DEN

Kul :)

http://www.jnytt.se/nyhet/39955/martin-thornberg-ar-jnytt-lasarnas-favorit

Älskade ängel

Köpte lite fina kläder till flickebarnet :)

SHIIIT

Vilken underbar klänning. Vilken dröm. Den finaste jag någonsin sätt. Precis så här vill jag se ut på mitt bröllop. Om ja nu får gifta mig någon gång vill säga.

Idag

Freadag. Nu har vi vart hemma så det räcker. Nu ska vi till stan och strosa en sväng. Sen blir det ett åk till barnarp ikväll och så ska jag hälsa på den lilla flickan i Skinnersdahl. Solen tar för sig där uppe pch lämnar ingen plats för några moln dagen till ära. Synd bara att luften är lite kall. Vaknade upp idag till stök och bök i köket och nybakade frallor till frukost :) Lyx. Vilken man jag fått tag i. Lyllo mig.

Shabby chic?

Jag kan bara inte med de ordet. Skabby chic åt helvete.

En vacker morgonpromenad

:)

O jag älskar semester. Idag har vi STÄDAT hel dagen lång. Fick hit en jätte kontainer som vi kunde fylla med allt skräp vi hade i stallet. Och full blev den snabbt. :). Vi hann med en sväng till lekerydskiosken och tog en glass. Annars har det vart fullt upp. Men nu är det riktigt fint i stallet. Nu vill ja ha minigrisar.


Det blev en turban idag för att dölja mitt skitiga hår. Har på mig en ny favorit dagen till ära. Tunika med fjärilar.


Älskar D&Gs fina fjärilsmönster.



Bilder från vår lilla tripp med fyrhjulingen. Det är så fin natur här ute ni. Miljaders med vitsippor.



Kontainern på plats.

Ge mig

Lite färg på kinderna

Efter en heldag i trädgården hittade solen mitt illbleka kropp på trädgården. Och jag fick lite färg på kinderna. Det är skönt att gå utan smink hela dagarna. Men jag vill verkligen tvätta mitt hår nu. Och jag kan fortfarande inte tvätta håret här hemma eftersom håret blir grönt av den höga järn nivån i vattnet. Jobbit läge.

På väg.

Dax att bege sig in till stan och köpa en skottkärra och en kompost. Så där roligt att lägga pengar på men man måste ju ha det. Har vart ute på en promenad med vovven och fastnade i hängmattan. Skulle kunna ligga där hela dagen egentligen men Linus blev förannad och avis och välte mig ner på gräset. Bu. Jag tänker inte sminka mig på hela veckan. Bara så ni vet. Gömmer mig bakom brillor och keps.

En liten flicka

Snart får jag gosa med en bebis igen. Inatt blev jag nämligen faster för andra gången. Ett litet väldigt speciellt flickebarn har landat på jorden. :) Säger grattis till min bror, lotta och texas till ytterligare en familjemedlem.
Jag och Texas

Vilken dag!

Så här bra har jag inte mått på år och dagar. Jag har vart ute precis hela dagen. Jag har planterat björnbär, röda vinbär, blåbär, rosor, klängväxter och lite allt möjligt. Jag hittade också lite trevligt som börjat växa på trädgården bland annat svartvinbär och rabarber. Svartvinbärs saft och rabarberpaj hur fint låter inte det då :). Jag har också fått upp min hängmatta och min hängstol. Tralallala. Vilket underbart liv. En liten cykeltur med Vovven har jag också hunnit.

Bästa påsk

Dagen

Min 23:e påskafton har jag spenderat i Göteborg. Men det är inte slut en. Nu ska jag åka hem till mormor och morfar och äta och mysa.
Ett av mina kap från Göteborg..!

Gårdagen

Nu mår jag :)

Det vankas grillkväll i ryd

Långfredag och en underbar början på min semester. Har vart i stan och inhandlat plastbestick och tallrikar. Ikväll blir det grillkväll. Härliga vänner kommer på besök.



Premiär för mina nymålade utemöbler och mina nya dynor. :) Fint tycker jag. Så mycket kan man förändra genom lite färg och tålamod. Det går inte köpa nytt till alla rum och skrymslen när man köper ett 200 kvadratmeter hus om man inte får en miljon i veckan. Sen gillar jag och få det personligt och precis som man själv vill ha det.



Snygg herre





Någon spionerar på mig när jag ska stoppa toppsen någonstans ;)

Puh

Tur att vi la till en extra försäkring på bilen

224

Vid kollision med luftfarkost eller del av saÅãdan gaÅNller trafikfoÅNrsaÅNkringen

foÅNr juridisk person med en extra sjaÅNlvrisk som aÅNr 10

prisbasbelopp foÅNr det aÅãr skadehaÅNndelsen intraÅNffade.

Fint

Söt liten Ko

Tada. Onsdagen snart över. Idag har jag lagt golv och målat lister. :) fint blev det. Sen gick jag en runda med mina bungypump stavar me :) känner hur mina muskler växer. Nu ska jag sätta mig på rumpan och ta ett glas pepsimax med en citron i. O va jag älskar pepsi. Jag bara njuter. Jag är en riktig njutare. Börjar bli lik min mamma. Haha. Men det har jag inget imot. Vem fan vill ha skinnbyxor och magtröjor anyway? I min garderob hänger kläder i alla storlekar mellan 34-40. Men allra bäst mår jag när jag är storlek 38. Precis som nu. :) Lite magträning me så kan jag snart hoppa i min nya bikini. Den kom till butiken idag. Jag ÄLSKAR den. Ska bara sola lite. Och där har vi ett problem. Jag HATAR och sola. Jag kan inte ligga still så länge. Jag måste göra saker hela tiden och får panik när det bli för varmt. Bu.
Denna söta lila knodd såg vi när vi va ute och gick idag. Han va så ny att han knappt kunde stå på benen. Jag vill ha en KO

Tada

Jag är lycklig idag. Påsken och min ledighet börjar närma sig. Ja ska få vara hemma i bullerbyn i nästan 2 veckor. trallallalla. Lite utflykter blir det med. Stockholm och göteborg och lite annat smått och gott. Sen ska jag bygga och pyssla i mitt hem så klart.


Pepparkaka

Nu får jag f*n ge mig

Ibland tar mitt jobb kål på mig. Eller snarare tar jag kål på mig själv. Jag får ångest när jag har för mycket att göra, jag får ångest om jag har för lite att göra. Då känns det inte som jag är värd min lön. Jag får ångest när jag lämnar jobbet efter mitt 8 timmars pass. Jag får ångest om jag måste jobba över. Jag börjar bli förbannat trött på mig själv och att jag ska ha så jävla höga krav på mig själv jämt. Jag börjar bli förbannat trött på att jag ska tänka så mycket. Och bara tanken att man ska få dåligt samvete för man lämnar jobbet i tid. Jag borde ha en feting smäll.  PANG.
Nu ska jag stryka mina gardiner. Hej.

Konstig dag

Vilken konstig dag det vart idag. Söndagar är min favoritdag i veckan. Ingen stress på söndagar. Man gör bara precis va man vill på söndagar. Idag började jag dagen med en promenad med hunden. Underbart väder. Sen tog vi fyrhjulningen till Lekerydskiosken och köpte glass. Gammeldags strut med mjukglass,grädde,noisette och krossade nötter. Njutning. Men efter det blev jag helt förstörd. Jag orkade inte stå på benen. Magen gjorde ont och huvudet pulserade. Jag blev helt andfådd av att gå upp för trappan. Helknäppt. Men nu börjar jag vakna till liv lagom till läggdax. Blir ett skumbad innan bingen.
Denna sommarblåsa kommer jag använda när det blir varmt. Kanske redan imån...

Livstid

Någon borde lösa så det blir livstids fängelse för alla som bär Onepiece. Så jävla fula. Varför vill man bära dom?

Grill premiär

Idag har vi invigt vår nya grill. Den får i 5 av 5 i betyg. :) supergod mat blev det. Vi gjorde grillspett, skivade potatis och 2 olika kalla såser. Blue cheese och mangosås. Till efterrätt blev det fruktspett med smält choklad på.Mums. :). Fullsatt blev det runt bordet också. Mamma,pappa,farmor,martin,lotta och texas. O texas är bara för go nu. Jag älskar honom av hela mitt hjärta. Nu blir det att slå sig ner framför tvn efter en långpromenad med Vovven.

Lördag

Underbar..

Denna kommer numera får pryda vårt hem

Nytt nytt nytt


Invigning TS Ekhagen

Svar på tal

olid; border-bottom-color: #efefef; color: #666666; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; margin: 0px;">Anonym om Fin:
Överdelen var finns den?!! VILLL HHAAAAAAA!

Här :)

Anonym om Inredningsparty:
-Vad har ni gjort i skolan idag? -Vi har gjort krut. -Jaha, och vad ska ni göra i skolan imorgon? -Vilken skola?
Haha ditt psyko :)
Amanda ([email protected]) om Brossan klar för ryska ligan:
Hej. Det vore skitkul om du ville vara med i dagens diskussion på min blogg. Nämligen, vad är lycka? det finns förstås inget rätt eller fel, utan det är vad du själv tror/tycker. Vad gör dig lycklig?

O så önskar jag dig ett stort lycka till! ♥

Anonymom Brossan klar för ryska ligan:
martin?

Japp :)

Anna om Ballisar:
Hej!
Vart är skorna ifrån? de var supersnygga =)

Jag har köpt dom på scorett.Kom inte ihåg va märket hette. Men dom är jätte sköna :)



Ny tunika

Fin

God kväll eller god morgon

Jag och hjärtat somnade som två stockar när vi kom hem från jobbet. Sen vaknade vi vid nio och fattade ingenting. Haha. Onödigt. Imån sker öppningen för SVERIGES STÖRSTA CYKELBUTIK. Trallalla. Det kommer bli ballt. Converse kommer vi sälja för 399:-. Billigt billigt. Och massa fina cyklar och kläder. Kul att man kan se ljuset i tunneln nu. Vi har hållt på så länge med ombyggnad och utförsäljning.

Present från mamma

Hittade den här lilla björnen i fönstret. Den har jag fått av min mamma :)

Idag

Usch va snabbt dagarna går. Idag ar jag pendlat mellan Ekhagen och stan hela dagen. Det kommer bli riktigt snyggt på ekhagen på Torsdag när vi öppnar. Shit ponfritt. Känns skönt att börja tidigare nu på dagarna och sluta i tid. Känns som man börjar få ett vanligt liv igen. Idag när jag kom hem tog jag en promenix med mina nya gång stavar från BungyPump. För er som inte vet vad BungyPump är så är det stavar med svikt i som tränar armarna. Finns med olika motstånd. Men dom va lika bra som jag trodde. Nu är jag helt slut i armar och mage. Sen tog vi en sväng med fyrhjulingen. Gud vilka fina hus det finns här i krokarna. Jag lever i en dröm när jag får åka runt i naturen. Nu ska jag äta mat. :)
http://www.bungypump.se/main/modules/page.asp?sid=2

Fan va jag är lycklig

Sådana här dagar älskar jag. Bra väder och jag har fått massa gjort. Jag har vart på Bo mässan som va helt okej och köpte ett förkläde och hatt så trädgårdsarbetet kommer bli lite roligare :). Sen har jag vart och köpt färg och målat våra utemöbler. Dom får ni se en annan gång.


:) sol

Vilken underbar dag. Vi har precis gått en sväng med Loui. Det gick utan obehag traska runt utan jacka. Bäckarna rinner jämte vägen och snödropparna tittar upp från backen. :) Jag får gås hud. Jag har också precis fått en utskällning av min man eftersom jag skriver för slarvigt. Men jag ser verkligen inte va jag skriver utan glasögonen på. Så jag får helt enkelt chansa eller börja titta på tangenterna när jag skriver. För brillorna eller några linser det vill jag inte ha. Vi ska strax in till stan. Vi ska på Bo mässan på Elmia idag. Idag är en ballerina dag. Dom fick göra debut redan i fredags men idag är det betydligt varmare.
Man blir på träningshumör av detta väder. Kanske ska in och handla nått fint o springa i?

Lördag

Tall alla fina som kom på mitt inredningsparty. Hoppas ni blir nöjda över era varor :).
Har haft en riktigt bra dag. Min bror, lotta och Texas va här en stund och vi lekte i lekparken och fikade. Sen hade jag inredningsparty och shoppade lite smått o gott. Och nu sitter jag i sängen och myser framför tvn med min kära P-vän. Livet på en pinne.
Texas plockar isär Linus tumstock :)
Nya gardiner som jag satt upp lite prisoriskt.
Fint fint fint

Nytt på Ts

Bergans Tönsberg

Inredningsparty

Brossan klar för ryska ligan

Jaha då vad det alltså klart att brossan ska spela i ryska ligan nästa säsong. Då blir det till att besöka Moskva i höst. Det ska bli kul. För jag har aldrig vart i Ryssland. :)

Nu är våren här

Ballisar

Mjuka, fina och perfekta på min fot. Tack älskling <3 Jag är kär i dom.

Svar på tal

frida om Ny skinnpaj:
vad kommer jackan ifrån? skitsnygg verkligen :)

H&M :) 499:-


Lina om Ny skinnpaj:
Jag älskar den jacka, tyvärr var jag dock urful i den :(
Supersnygg!!

Den är fin men jag passar inte heller i den så den få tillbaka till butiken där den hör hemma imån. :)


Ny skinnpaj

Före och efter

Lite väggar rivs och vips så ser det lite annorlunda ut

God morgon !

Åker till Göteborg nu på morgonen för att träffa NIKE och göra lite inköp till Vinter 11/12. Annars är det fullt upp med vår butik på Ekhagen som öppnar nästa torsdag efter ombyggnaden. Det blir STORT. Gud bara källare är större en butiken i stan. Det kommer bli riktigt roligt. Nu måste ja pysa. Hej
Kabelstickat och hängslebyxor.

På begäran..

Hallen före renoveringen.




Hallen efter, dock är den inte helt klar. Golvet måste slipas och lister runt dörren. Sen ska jag lasera dörren i fin grå färg.





Ny och fin

Svar på tal

Anonym om Tada:
skulle vara jätte kul att få se lite mer bilder från ert underbara hus! ..både inne och ute! :)
kul med föfre och efter bilder också, för vad jag förstått så renoverar ni nästan allt invändigt?!

Ja va roligt att du är intresserad. Det ska jag försöka göra. Kommer ikväll.

nonym om :):
Två älgar var ute och flög så da den ena till den andra
-Du har en bulle i örat
då svarade den andra
-Jag hör inte för jag har en bulle i örat

Haha den har man ju kört i flera år. Nu får du anstränga dig lite hårdare :)


C om Snart är det fredag :):
Snygga bralls, vartifrån? : )

75:- på Kappahl.

Alex om Fredag:
ohhh ha det nu så jätte kul i STHLM och gör minst lika mycket dumheter som vi brukar göra =)
Jag förväntar mig en massa smaskiga detaljer på måndag sen ;)

<3

Ja men de hade vi :) Men så många dumheter blev det ej. Får ta de nästa gång när du är med <3


Tada

Tillbaka från Stockholm. Har haft en mysig helg med goda vänner. Igår gick vi på stan en sväng och lagade sedan en underbar middag bestående an Nerminas bosninska biffar, fetakräm, potatis och en riktigt god sallad. En landskaps arkitekt, en lärarinna, en inköpsansvarig, en hälsovetare, en marknadskordinator och en butikschef. Man hade väll förväntat sig en del riktigt bra konversationer men det blev "gissa låten" istället till Maggan gav Nermina ett ultimatum, Vara tyst eller gå å lägga sig. Haha. Sjukt kul. Jag fick ont i magen efter en vinare och somnade i min dunsovsäck på golvet bland allt liv. Sen blev det en fin frukost idag innan jag och Nermis tryckte gasen i botten hem till jönköping. 2.5 timmar mellan stockholm och jönköping tycker jag är rätt bekvämt.



Lägg nu märke till att alla har varsin vinare :)






Ny tröja. Ursäkta rufset och mitt osminkade fejs.



Porslinsunderlägg till glas



Tavla



en fin plåtskylt jag ska sätta upp på Tvättstugedörren.

:)

Haha. Gud va skoj. Jag sitter i bilen med nermina och lyssnar på Summer 2009. Då va vi ute varje helg hela sommaren och vinglade hem vare lördag kväll. Det är kul att tänka tillbaka till den tiden när man var oanständig på alla sätt o vis. :) Tur att man är vuxen nu och slipper söndags ångesten. Infinity är rätt bra ;)
Nermina hälsar till er alla...

Fredag

Dags för några timmar på jobbet innan BMW:n styr mot stockholm med mig bakom ratten och Nermina som håller kartan bredvid.  Vilket härligt väder vi har idag. Not.  

RSS 2.0