Nyår

God morgon damer och herrar. This is Fia speaking. Idag är ingen vanlig dag. Det är en dag då det inte är förbjudet med smällare. WOHO. Det var den här dagen för många många år sen man smällde sönder brevlådor med de så kallade "thunder king" som sedan förbjöds. De gick också att trycka in dom i stuprör med stor framgång. Det både ekade högt och flög skrot på tomterna. Ja alla har vi vart små. Och för mig gick det bra endå. Tack vare att vi hade fler bråkstakar på vårt kvater, av ett annat kön dessutom. Ingen trodde att söta Fia med ljust lockigt hår smällde brevlådor på kvällarna. :) Idag ska jag dock ta de lugnt på den biten. Jag är vuxen nu och vet vad stuprännor och brevlådor kostar. :) Men kanske ska jag inhandla en och annan tårta. Men mest för att det är fint och inte för att jag ska förstöra. Nu ska jag in till stan och roa mig med mamma och pappa först.

Ego 2011

Underbart soffbord

Lite sugen blir man...

När det börjar trilla in lite vår och sommarkläder. Usch va härligt.

Sushi night.

Ikväll blev det Sushi. Så nu är magen glad. Gud va jag älskar sushi. Vi brukar hämta från Sushilatino. Och favoriten är Rullarna med gurka, philadelphia och ål. Mums. Om ni inte har testat så ska ni göra det, bums.

Vackert och sant

Bild lånad från Blondinbella

Vårkänslor




...

Mulberry

Fick denna underbara nyckelring av min Lillebror i julklapp. Älskar den.

M Missoni

Hur underbar är den inte min M missoniklänning jag fick av Tomten. Jag älskar den. Har vart galen i den sen i förra våren. Blev så himla glad när jag äntligen fick den.

Juldagen

Jaha då var julen över. Nästan i alla fall. Hade en rikigt bra jul och fick den finaste julklappen man kan få. Mer om den kommer senare.
Ikväll vankas det partaj. Livet är väll underbart.

Jul jul härliga jul

God jul

London baby !

Nu var resan bokad och betald. Det blir en riktig tjejresa till london i feb. Jag längtar. Woho. Lycklig blir jag när jag tänker på det. Fia, Nermis, malin och Nattis. Oj va vi ska shoppa.
Den här bilden togs i London för nästan precis ett år sedan.

Shit ponfritt !

Har legat i koma nu några dagar. Haft sjuk tandvärk. :/. Det är när sånt händer man får lite perspektiv på livet. Det enda jag önskar mig till jul Tomten är att få vara frisk. :)

Nu är det allvar tomten..

Allvarligt nu Tomten. En väska. Man kan inte få för många. Det vill jag ha. Fixa det nu så vi alla kan vara glada på julafton. Så länge den inte luktar plast eller är en logoväska så känner jag mig helnöjd.
Här fick du lite smakprov Tomten. Här kommer 2 väskor som du ska unvika om du ska köpa klappar till mig.
Väskor som luktar plast.
Väskor med Logo.

Final

Nu är vi inne på finalveckan. Snart är det jul. Jippijej mother fucker. Nu måste jag städa. Så här snygg/ful var jag för 4 år sen på tal om annat.

Sneakers

Hade ju bestämt mig för att investera i ett par Lanvin Sneakers till våren. Men nu fick jag syn på dessa godbitar. Vet i tusan om dom inte är snyggare.
Miu Miu VS Lanvin

Julbak

Skumtomte med chockladluva, knäck, fudge, vit chockladtryffel med kanel och äpple, pepparkaka och kola. Nu är det jul.







Hade lite tid över

Vilket resulterade i nya garderober i mitt dressingroom. Färdigpiffat och fint. Ny fattas bara lite bättre belysning.








Snökaos i Ryd

Bättre sent en aldrig.

Jag har haft bloggen i över 4 år. Och idag är första gången jag lyckas lägga upp ett klipp utan att länka :) bättre sent en aldrig. Denna dundrar i högtalarna nu medans jag dansar och städar samtidigt. Underbar.

Snöstorm i Ryd

Så typiskt mig

Varje gång jag bestämmer mig för att åka och köpa nått speciellt så kommer jag altid hem med någonting annat. Det förstör min planering varje gång. Idag hade jag bestämt att jag skulle köpa julklappar till min bror och min pappa. Då kommer jag hem med 20 glas och en renfäll till mig själv. :( Blir så trött. Kan jag inte bara skärpa mig nån j*vla gång. Nu sitter jag ju här och känner mig stressad över att jag inte har köpt nått. Bu. Men min renfäll va så fin. :) trallalllallla..







Tada

Vekcan lider mot sit slut. Tack gode gud. Trodde aldrig att jag skulle orka. Jag är fruktansvärt trött. Har vart det i flera månader. Va sägs om att besöka herr doktor och fråga vad som står på. Nu får det vara nog. Nu sätter jag på denna låten sen tänker jag dansa här hemma.


Ny väska..!

Granen UPPDATERAD !

Rosa och glitter ska det vara..

Back to business

Idag var man tillbaka till verligheten. Det känndes faktist riktigt bra. Dock saknar jag Ryssland och Martin, lotta, kelly och TT. Har blivit rejält bortskämd av Lotta och Martin i en veckars tid. Nästan så man skäms lite. Helt underbara är dom :). God mat och myst och spelat kort på kvällarna. Bästa semestern ever. Men nu är jag hemma och det känns bra det med. Snart är det jul. Och jag älskar ju jul. På julafton kommer hela släkten att samlas HÄR hemma. Ska bli kul. :) Är inte livet rätt bra endå...

Ryssland

Ryska nationalsången. Ryssarna vad verkligen galna i hockey. Dom gjorde vågen minst 15 gånger per match.
Militärer istället för huliganstängsel är ju också ett sätt.
TT leker målis.
Fika dax på ett av de stora köpcentrat, Fantastika. Stort som 6 A6 och med egen isbana i mitten.
Den stora shopping gatan i Nizhni. 3 kilometer lång var den visst.
Texas in action. Han hejjar som bara den. Tor----pe-----do. Sen vänder han sig mot publiken och skriker Tor--pe--do och dom hänger med. haha . Rätt kul. Han blev en hejaklacksledare. Underbara TT.
Utsikt över floden Volga.
Hc Torpedos maskot dansade i periordpauserna.
En av våra Suhikvällar. Jag är numera helt frälst på Rysslands suhi. Dom hade hur många smaker och varianter som helst. Finns det nått sånt ställe i Jönköping?
Arenan.
Gos. Några minuter senare somnade en av oss.

Im home

En bättre och längre uppdatering kommer senare.

Torpedo - Spartacus

file:///Users/test/Desktop/1999_img_0181.jpg

Nej då jag är inte nervös.

Jaha då börjar det närma sig. Om några timmar är det dax att sätta sig i bilen och tuta upp till Arlanda. Jag beräknas komma tillbaka nästa fredag. Jag kan dock inte lova nått. Jag ska nämligen försöka smuggla in en hel del snus. Tror ni jag lyckas? Om jag nu gör det så kan jag endå inte lova att jag kommer hem. Jag ska nämligen också ta mig igenom en inrikesflygtur i ryssland. Lyckas jag med det så lovar jag att ta mig hem tills nästa fredag. :) Det ska bli så roligt. Jag känner mig så glad just nu. Tänk att jag har semester nu. Jag börjar gråta typ.
RSS 2.0