Fint :)

Kan inte sluta skratta

Pappa han är så himla rolig. Nu sitter han och pratar med GPS:en och diskuterar med henne om vilken väg som blir smidigast att åka. Mina föräldrar är dom roligaste jag vet. Detta kommer bli en rolig resa. Jag har redan rynkor vid skrattgroparna.

Kan inte sluta skratta

Pappa han är så himla rolig. Nu sitter han och pratar med GPS:en och diskuterar med henne om vilken väg som blir smidigast att åka. Mina föräldrar är dom roligaste jag vet. Detta kommer bli en rolig resa. Jag har redan rynkor vid skrattgroparna.

Syns

Nu åker vi mot Paris. Hörs om några dagar.

Lördag

Puh. Jag börjar bli nervös. I eftermiddag tutar bilen ner till Helsingborg. Sen ska det åkas båt i ett antal timmar. Det ska bli så kul att ta med sig bilen. I stället för att bara se moln moln moln så får vi se både Tyskland och Belgien. Det ska bli himla kul. I Belgien ska det vara riktigt fint har jag hört. Hoppas vi hittar nått hotell där bara för det har vi inte bokat. Och hur vi ska hitta hotellet i Paris, det ska bli mycket intressant att se. Fransmännen pratar väll ingen engelska heller och fin franska är ju inget att skryta med.
Hittar jag denna gröna goding i paris så får den så snällt följa med hem till Sverige.
Franska design och inredning hör till favoriterna. Tolixstolarna är helt underbara. Skulle vilja ha några stycken runt matbordet.

Piffat upp dörren lite...

Så här såg det ut när vi flyttade in. Och så här ser den ut nu.

Frans frans frans

Nytt i hemmet

Nya lyktor
Nya superfina underläg till tallrikarna i flätat trä. :)

Tada, jag har gjort en lampa

En svart skärm, lite fjädrar, band och en lampfot. Jag blev jätte nöjd. Har länge gått och suktat efter en fjäderlampa på Elegansia. Men 2400:- tycker jag svider lite. Så därför bestämde jag mig för att göra en egen. Och en i svart istället för vitt som den jag hade hittat först.

Jag är helt såld

På lampor. Letar överallt efter fina lampor. Idag ska jag göra min egen. Mer om det senare.
Dessa lampor skulle jag vilja köpa och sätta på våra stenpelare vid entren. Fin fint.

Ett av mina bästa köp

Använder jag idag. Min Barbour parkas. Snygg och regntät. Bästa kombon. Och tidlös är den också vilket gör den väl värt att investera i.

Fixat fina fransar

Äntligen fick jag tummer ur ... och gick och fixade mina fransar. Fick ju det i mitt påskägg men det har inte blivit av. Men nu kändes det som ett bra tillfälle när jag ska till Paris och på bröllop nästa helg. Skönt att slippa sminka sig, för visst kladdar bara mascaran när det är varmt ute.

Industri inspiration

..

martin om Nya skor:
skaffa skype nu!


Jag har skaffat skype nu. Fiathornberg kan du lägga till mig. Jag vet inte riktigt hur man gör?!

Deppig dag

Ibland är man trött på att vara en duktig flicka hela tiden. Ibland känner man bara för att åka iväg långt långt borta och komma tillbaka när man har lust. Ibland känner man sig som en liten liten tjej i en stor kvinnas kropp. Ibland känns allt skit. Man känner sig ledsen, hungrig och trött. Idag en är sådan dag.


Nya skor

Grillkväll

Nu åker vi till Robban och Jessica och grillar...!

Fröken Fias trerätters

¤
Fröken Fias toastskagen med hemmagjord majonäs





¤
Stekt strömming med potatismos från byn och råröda lingon



¤
Fröken Fias hemmagjorda champangesorbet med exotisk fruktkompott

Vilken kvinna..

Vilken underbar dag

Idag lyfter jag på täcket med ett leende. Solen lyser, Loui är superglad, mamma och pappa har sovit här i natt och nu ska jag gå en promenad. Dagen igår var supermysig. Jag gjorde hemmagjord saft och gelè, min trerättersmiddag blev alla helt galna i. Ska bara hitta sladden till kameran så ska ni få se. Sen tittade vi på film innan vi somnade. Jepper och Fanny åkte hem mitt i natten medan mamma och pappa sov över här. Bästa dagen på länge. Men jag hoppas på några riktigt bra till snarast. Åker ju till Paris på Lördag eftermiddag. Vi ska bila ner så vi kan få se lite mer en bara moln. Besöka Tyskland och Belgien och bli lite allmänbildad. Känns som jag börjar blir lite äldre och visare när jag väljer bort en charter. Jag har satt nämligen upp som mål förra nyår att jag skulle besöka en ny storstad / huvudstad varje år för att bättra på min kunskaper om världen och inte bara ligga och sola i turkiet. Lite smått meningslöst.







Gud va korta shorts. Första och sista gången de åker på. Jag gillar inte korta shorts.

Om jag fick byta kropp för en dag..

Grävling

Körde på en grävling idag. Han såg lite missnöjd ut när jag åkte förbi en stund senare....

Det roligaste jag läst, typ

Tisdag

Puh. Idag har vi huvudvärk. Men man får väll skylla sig själv när man dricker ett glas vatten i månaden. På tok för lite för en robust kvinna som mig. Idag ska vi inte till stan .. igen. Det skall handlas matvaror och brädor. Idag börjar staketbygget. Mamma och pappa ska göra oss sällskap. Jag hade tänkt att koka ihop en trerätters middag i eftermiddag. Mer om den lite senare. Sen hoppas jag att jag hinner plugga lite. Har bara ett par gånger kvar på min ledarskaps utbildning. Och idag hoppas jag att jag kan lösa mitt största problem genom alla tider, mitt extremt dåliga TÅLAMOD och att jag blir så himla UTTRÅKAD jämt. Dags att bena ut livet nu och få lite rätsida på mina problem. :) På återseende.

Höst perfektion signerad Ralp Lauren

Vilken smart liten väska man får till skorna. Perfekt att stoppa i resväskan.

Vill ha

Skönhet kommer inifrån.

Ska därför tipsa er om att Twilfit har halva reapriset på massvis med fina underkläder. Jag köpte detta idag. Behån är heöt underbar på. Och de tjocka axelbanden passar perfekt för oss som inte är super smala. Kärlek. Och ett av mina bästa tips när det gäller underkläder är att alltid köpa 2 par trosor när ni köper ett set med Bh. För visst är det tråkigt när trosorna blir helt urtvättade innan man knappt har hunnit tvättat Bhn.


Fint :)

Ryds porrigaste grind är strax klar.

Gult är fult

Tada

Snyggaste grinden. Bara målningen kvar.

Perfektion


Det kommer bli SÅ fucking bra

Jag återkommer om vad det är han bygger. Men visst är han underbar i snickarbrallor. ;) Jag blir helt upphetsad så fort han sätter dom på sig. Haha.

Nytt nytt nytt

The row

Gud va snygga dessa systrar va klädda. I deras egna märke så klart.
Älskar den mörka turkosa färgen.

Clémence Poésy

Jag gillar henne.

Sofie Fahrman

Är det inte lite komisk. En av Sverige största modebloggare och chefredaktör. Jag har verkligen ALDRIG sätt henne i en outfit som jag skulle vilja bära. Är det inte konstigt att jag inte lyckats hitta en enda bild på henne på google
där jag tycker hon har lyckats? Jag måste ha sjukt konstig smak för alla andra tycker ju att hon är snygg.  Jaja jag gillar i alla fall att hon har en trevlig tidning.

Denna tycker jag var okej. Men jag slår vad om att hon har cowboyboots eller nått annat till. :) Smaken är som baken. Och visste hade det vart rätt tråkigt om alla såg likadana ut.

Vad är problemet?

Jag blir så jävla frustrerad. Jag talar förstås om det som hänt i Norge. Vilka jävla ruttna människor det finns där ute. Och det mest frustrerande är att man vet att idioten kommer få sitta i fängelse i 21 år och sen bara komma ut och traska runt på gatorna igen. Och bara ta sig ut på en Ö med massa ungdomar och bara skuta hej vilt. Just nu känns alla mina problem inte längre som några problem. Man vet inte hur bra man har det. Det är sjukt. Skänker en tanke till alla i Norge en dag som denna.

Lördag

Mina fina struphögar i bakgrunden. ;)

Va bara tvungen

Köpte ett par nya solglasögon till Linus. Han var ju SÅ snygg i dom.
Brillor från Lexington. ( Samma som jag hade på mig på bilderna nedan )

Fredag

Semester frukost

Jag äter aldrig frukost när jag jobbar. Men när jag är ledig älskar jag frukost. Det kan vara så mysigt.

D&G

Missoni

Kiss me honey

Jag har världens finaste pojkvän

Fick hem dessa idag. O vad jag har letat efter sådana här burkar. Och så är han så fin min lilla pojkvän. När jag mådde lite dåligt för någon vecka sen så letade han precis på alla sidor efter sådana burkar utan att jag visste om det. :) Sen visade han mig när han beställt dom. Han är världens bästa pojkvän. Snäll, söt, omtänksam och romantisk...
Tankarna för mig tillbaka hit..  http://www.youtube.com/watch?v=dffgPVyptZI&feature=player_embedded#at=274

Dagens tänkvärda..

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.
Källa: Nalle Puh

Modell pose

Denna posen har jag övat mycket på.Tjabba tjena hallå kallar jag den. Vouge nästa?
Idag ska vi åka lite längre en till Lekeryds lanthandel. Idag ska vi till Jönköpingscity. Woho. Idag ska jag göra affärer och tjäna en si så där 15.000:- som jag kanske kan bränna i eftermiddag? Eller endå bättre i Paris :) eller varför inte köpa mig ett staket. Den som lever får se.

haha stora armar

Denna är sjukt rolig.
http://www.youtube.com/watch?v=GxG6hqRsWQ0

Ge mig höst

Halsdukar, mössor, tjocka tröjor och jackor. Synd och säga det så här på semestern men jag längtar till hösten. Min favorit årstid.
Hockey. En favoritsysselsättning på hösten.

Rensar

Svetten sprutar. Har rensat här hemma nästan hela dagen. Va mycket skit man sparar på. För att man tror att någon gång kommer jag få på mig dom där byxorna eller att glittriga piratbyxor kommer nog blir fint snart igen. Men faktum är att även om jag får på mig dom där byxorna igen så kommer jag inte vilja bära dom. Jag kommer vilja ha nya. Så nu har jag fyllt ett tiotal sopsäckar med sånt som jag inte använder längre. Bort bort bort. Så nu finns det plats för nytt :).

Onsdag

3 dagen på min semester. Idag har jag bökat och letat under alla pinnar och stenar i skogen på min jakt på kantareller. Och jag hittade tillräckligt många för att det ska serveras kantarellsås till ryggbiffen ikväll. :). Nu ska jag möblera om och städa lite här hemma. Somnade på gräsmattan innan på Linus bröst. Det va så himla skönt Att sova på gräs är riktigt underskattat. Jag njuter av min semester. Men jag börjar längta lite smått till paris nu.

H&M höst

Detta ska få flytta hem hos mig i höst.
















dagen

nya blommor får pryda trädgården
massvis med körsbär i vårt körsbärsträd
jätte stora kor går utanför trädgården.
ny klädhängare i sovrummet som passar riktigt bra med lampan jag köpte förra veckan
en ny fin skänk till mitt dressingroom :)

Gårdagen


Väldigt smickrande bild. Ett par kantareller hittade jag i alla fall efter en lång stund i skogen. Folk i ryd har verkligen rensat skogen på svamp. Men man kan dock börja fundera på om det är någon här ute som planterar smultron för det kryllar det om. Jaja fick nöja mig med några kantareller och fotsvamp dagen till ära.



Fina Texas badar Bandaren i mitt fågelbard. Och man får absolut inte kalla den för grävmaskin. För han vet skillnaden mellan grävmaskin, dumper, bergare, bandare och grävmaskin. Haha.





Bort med alla flugor från paviljongen när det är matdax.





Mums. Hade en riktig brakmiddag igår. Det var ju sista dagen jag fick träffa min bror på väldigt länge. Nu sitter han på ett plan någonstans på väg långt bort. Känner mig lite deppig nu. Känns tomt att veta att jag inte kan åka till han när jag känner för det och att inte besöker mig på jobbet på dagarna. :/. Vi hade i alla fall en mysg dag igår. Spelade kubb för första gången i år med. Det är riktigt underskattat.

Va händer..

Klarblå himmel och sol? Det skulle ju regna. Nehe då blir det en liten tur med min vovve och mina bungypump. Sen väntar en riktig semesterfrukost med vattenmelon. Mumma..!

Ting som ger mig ha begär.

Första dagen.

Första semesterdagen idag. O vad ska jag hitta på? Mamma och pappa kommer snart och hälsar på. Sen kommer min bror med familj. Vi träffas ju nästan varje dag nu för tiden. Kan behövas med tanke på att han åker bort på tisdag. Och jag kommer inte se honom på länge :/. Men jag och Linus ska ju dit och hälsa på i höst. Det ska bli rikigt kul. Tror jag ska bege mig ut i skogen och leta svamp idag. Jag ÄLSKAR svamp. Men nu ska jag äta frukost. Linus hembakade morotsfrallor, keso och Tranbärsjuice. Mums.




Då skippar ja allt vad finklänning heter och drar på mig min ribbstickade kashmirtröja från Ralp Lauren. Den är som en smekning på kroppen. Och varm som in i bomben.

Så sjukt rolig. Kan inte sluta skratta.

Hur go är han inte? Han skulle jag vilja bjuda på min nästa fest.
http://www.youtube.com/watch?v=TKPZYvg_xxg

Svar på tal

Martina  (martina.granstrom.blogg.se) om Det är farligt att shoppa på lunchen.:
Hej.
Är du förlovad ? Eller är du kanske gift ? Vill du gifta dig ? Hur ska din framtida bröllopsklänning och ring se ut? Tacksam för svar. Söker lite inspiration till mitt eget bröllop i vår.
:)


Stort grattis till dig :) . Nej jag är inte förlovad eller gift. Men hoppas att jag kommer vara det när jag fyller 30 kanske. Vi får väll se vad min pojkvän har för planer. Men här har du lite inspiration över mitt drömbröllop. Enjoy.

fint och enkelt

Gårdagen

Gör skoj.  Så skulle jag kunna beskriva gårdagen. Det började med ett vi hade Möhippa för Emelie som snart ska gifta sig. Åt god mat från Anna-gretas. Sen gick vi till harrys en sväng och gormade till deras allsång. Sen blev det en tur till bymarken innan det var dax att vinka på en taxi igen och åka tillbaka till harrys och gorma lite till. Det skulle ju vara synd om man kunde vara lite städad ibland :). Black jack och jag var bästa vänner som vanligt. Och dansen funkade fint, men det är ju självklart eftersom jag hade danse skorna på.







Det är farligt att shoppa på lunchen.

Fick med mig dessa idag. Jag blev helt totalt förälskad när jag fick syn på dessa. Fick bli en av varje färg.





Brukar inte bära bararmat. Vi har ju i vår familj utrustats med stora brottararmar. Men egentligen, vad spelar det för roll?!

Hard work work

Sista dagen på jobbet innan jag går på semester. Idag ska jag jobba hårt och snabbt. Hard work work. :) Sen ska jag bjuda mina kollegor på smesterkaka. Kladdkaka med kokosöverdrag. MUMS.

en dag kvar..

Snart semester :)

O mums

Bion var riktigt bra. Jag är helt uppe i varv. :) Och ett bra slut. Det var jag mest nervös över.






Gud vad vacker hon är den där Emma Watson

Favorit i repris

”Om jag kunde leva om mitt liv, skulle jag försöka begå fler misstag.

 

Jag skulle slappna av,
bli mjukare,
jag skulle vara mer galen än jag har varit på denna färd.

 

Det är få saker jag skulle ta på allvar längre.

 

Jag skulle ta fler chanser,
jag skulle resa mer,
jag skulle bestiga fler berg,
jag skulle korsa fler floder,
och jag skulle titta på fler solnedgångar.

 

 

Jag skulle äta mer glass och inte så mycket bönor.
Jag skulle ha fler verkliga problem och färre inbillade.

 

 

Du förstår…
jag var en av dessa som levde förebyggande och klokt och förnuftigt,
timme efter timme och dag efter dag.

 

Jo visst har jag haft mina ögonblick och om jag kunde leva om mitt liv skulle jag se till att uppleva många fler.

 

I själva verket skulle jag försöka att inte uppleva något annat,
bara ögonblick,
det ena efter det andra,
istället för att leva så många år i förväg.

 

 

Jag har varit en av dessa människor som aldrig gick någonstans utan
en termometer,
en varmvattenflaska,
gurgelvatten,
en regnrock och en fallskärm.

 

 

Om jag kunde leva om mitt liv skulle jag resa med lättare bagage,
mycket lättare,
än jag gjort i detta livet.

 

 

Jag skulle gå barfota tidigare på våren,
och jag skulle fortsätta gå barfota längre in på hösten.

 

 

Och jag skulle åka fler karuseller
och fånga fler snöflingor
och träffa fler människor
och plocka fler blommor,
och dansa mer.

 

Om jag kunde leva om mitt liv.

Men du förstår, det kan jag inte.”


Ingrid 82 år



Lite närhet tack

Ibland är man bara i stort behov av lite närhet. Hålla dig i handen, få luta huvudet mot din axel eller bara lägga foten på din när vi sitter och äter. Att en sån liten sak kan kännas så himla underbart

Längtar.

I morgon ska vi på bio. Harry Potter. O detta har jag väntat på sen jag såg första filmen för typ 10 år sedan. Jag ÄLSKAR Harry Potter filmerna.

Kaputt

Kallekalaset är nu över. Trevlig tillställning hade vi. Och vädret var perfekt för att sitta ute. Massvis med fina saker fick hjärtat med. Bland annat den fina paviljongen i bakgrunden. Där kommer vi sitta många kvällar framöver.







Denna lampan fick han av mig.





Och en weekendbag som passar till hans toaväska som han fick av mig förra månaden. :)



Morgonrock från Lexington



Paviljong de luxe!

Vad ska jag klaga på?

Idag fyller hjätat år, vi ska ha kalas ikväll, jag har 2,5 dagar kvar att jobba, vi har bokat resan till Paris, jag har sovit gott i det nya sovrummet. Det enda som jag kan klaga på just nu är att det inte finns nått att klaga på :) WOHOOOOOO...
Grattis på födelsedagen älskling. Du är det bästa jag vet. Älskar dig i mängder.

Behövde lite omväxling

Igår fick jag en ide. Kanske ska vi ta och byta sovrum. Det skulle bli lite lättare att bädda. Idag tänkte jag lite på det igen. Sen fick jag ett psykbryt och åkte direkt till Ekholms efter jobbet och brände några tusenlappar, tutade i full fräs hem och började fixa och ordna här hemma. Tapetsera, spackla, slipa, spika, montera, flytta m.m. Så här blev det. Behöver fixa lite till, men det får bli en annan dag. I morgon har vi kalas för lilla gubben som fyller 26 i morgon.



Före



Efter





Men gud jag dör. Vilka snygga skor.Hur ska jag kunna vänta?





Jag kommer köpa dom, allesammans.

Linus

I believe in miracles
Where you from
You sexy thing
I believe in miracles
Since you came along
You sexy thing

Miracles right before my eyes
You sexy thing got me hypnotised
Don't stop what ya' doing
What ya' doing to me
My angel from above lying next to me
How did ya' know that I'd be the one
Been a long time coming only just begun
Doing all the things that makes my heart sing
Keep doing what you're doing you sexy thing

How did ya' know I needed you so badly
How did ya' know I gave my heart gladly
Yesterday I was one of a lonely people
Now you're lying next to me
Making love to me

I believe in miracles
Where you from
You sexy thing
You sexy thing
I believe in miracles
Since you came along
You sexy thing

Only yesterday I was on my own
Just another day later my mind was blown
You sexy thing come into my life
Forever and a day it feels so right
How did ya' know that I'd be the one
Been a long time coming only just begun
Doing all the things that makes my heart sing
Keep doing what you're doing you sexy thing

How did ya' know I needed you so badly
How did ya' know I gave my heart gladly
Yesterday I was one of a lonely people
Now you're lying next to me
Making love to me

I believe in miracles
Where you from
You sexy thing
You sexy thing
I believe in miracles
Since you came along
You sexy thing

Kiss me baby
You sexy thing
You sexy thing

Touch me baby
You sexy thing
You sexy thing

Kiss me baby
You sexy thing
You sexy thing

Touch me baby
You sexy thing
You sexy thing

Kiss me baby
You sexy thing
You sexy thing

Touch me baby
You sexy thing
You sexy thing

Kiss me baby
You sexy thing
You sexy thing

Touch me baby
You sexy thing
You sexy thing

You sexy thing

Haha fy satan va ful

Hälften vit och hälften svart. Helt sjuk korsning. :)

Myskväll !

Det blev en myskväll i sängen idag. Linus gjorde god mat, toast med räkor,chili och avokado. Sen åt vi ostbrikcka i sängen och bara mös. Ibland måste man bara få ta det lugnt och mysa ner sig i sängen. Kommer inte bli lika trevligt när vi ska sova på hundra smulor. :) Strax blir det Johan Falk på tvn. Nu är det bara 4 dagar kvar till semestern. Trallallalla.

5 dagar kvar !

5 arbetsdagar kvar. Semestern börjar närma sig. Känns helt overkligt. Det ska bli så skönt. Jag har massa saker som jag vill hinna göra. Bygga staket, måla, tapetsera, bygga, besöka Paris bland annat. Sen ska jag bara ta hand om mig själv.. kvalitèts tid. Det kommer behövas för när jag kommer tillbaka till jobbet igen blir det FULLT ÖS. Enda fram till nästa sommar...typ. Nått som jag inte får glömma är att jag måste rensa garderoben. Jag har massvis med kläder, skor och väskor som måste bort.
På tal om annat så sitter jag och tittar på Monalisas leende. Usch jag blir så förbannad när jag tittar på den filmen. Snorungar.




5 dagar kvar innan man måste vara i bikiniform. Lite jobbigt. :)

Lördag

Har haft en bra lördag. Börja må lite bättre nu. Har haft några down dagar. Det brukar alltid bli mycket bättre när jag öppnar min gamla kärleksbrev låda. :) Då sitter jag och fnissar för mig själv. Det finns verkligen dom som har gillat mig mer en allt annat. Det är ju rätt fränt när man tänker efter.
Idag har jag vart en sväng i Gränna och ätit räkmacka och gått och strosat lite. Sen var jag på kalas hos matin och lotta. Det var supermysigt. Jag är rätt lyckligt lottad när jag tänker efter.
En liten skymt av min kärleksbrevssamling
Vackraste familjen
:) fina
Underbar
Hundbar :)

Sjukt otippat

Testat alla mina nya klänningar jag köpt senaste veckan. Hur många har sätt mig i tighta fodral och svart? Inte många :) Behålla eller åka tillbaka. Det är frågan...











Myslördag

På väg till Gränna. Dax för en liten myspromenad bland de underbara gatorna. Sen blir det en fika/frukost på nått mysigt cafe.
Senare i eftermiddas ska vi hem till min bror och hans familj. Ska fira hans födelsedag som egentligen är om en månad. Men eftersom han åker till Ryssland nästa helg så firar vi han och Lotta idag som med fyllt år. Tycker det känns så tråkigt och jobbigt att dom ska åka iväg. Men jag ska ju hälsa på i höst :) kommer bli kul att f uppleva ryssand och moskva.

Nära inpå

Någon älskar mig !

Mitt nagelack

Glömde visa hur fint det blev.
Adderar en liten gladare bild ...  vill inte se ut som en tråkmåns heller..

Torsdag

Har haft en jobbig dag idag. Känner mig ledsen och hängig idag. Hoppas det känns bättre i morgon. Det måste det göra, för i morgon är det FREDAG. Har laddat upp med en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll. Först vad jag ute på en långpromenad med mamma,pappa och mormor och morfar. Sen har jag badat skummbad, tänt ett yankee candle i min favorit lukt Vanilla cupcake. Satt på lite fin musik och bara njutit. Smörjde kroppen med min favorit lotion från Biotherm. Smörjde och rengjorde ansiktet med mina favoriter från clinique. Sen har jag målat mina tassar i finaste färg.





Chickenrun

Har vart ute på min dagliga chickenrun. Idag var låren tunga. :/ bo. Måste vara för att jag jobbade sjukt hårt idag. Väl värd min lön. :)



Passande t-shirt



Nya fina bling bling sneakers. :)

7 dagar

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar till jag tar semester. Gud vad jag längtar. Funderar på vad jag ska hitta på.

Snart är det ingen vanlig dag

Snart är det ingen vanlig dag för snart är det honeys födelsedag hurra hurra hurra... O va skulle då passa bättre en ett Ipad fodral till sin nya älskling som han numera bytt ut mig mot.



Ipad fodral från Mulberry.



Kärlek vid första ögonkastet

Funderar bara på om jag ska välja svart, beige eller grå färg på jackan?!

Idag

Har jag vart på bio. Bad teacher. Sjukt bra. Nått som inte var bra vad fotografen som tog dessa bilder.
Färgat håret och klippt mig.
Har hinnit med en löptur.
Kunde inte motstå denna underbart söta sak. Den fick följa med hem.

Detta hade inte vart fel?

Måndag kväll

Usch trodde aldrig denna dagen skulle ta slut. Jag har vart så fruktansvärt trött idag. Hade sjuka problem att ta mig ur sängen. Denna helgen tog alla mina krafter. Igår blev det ju en heldag på stan. Är det inte typiskt när man verkligen känner att man har råd att handla precis vad man vill ha så åker man hem med en liten förbannad ögonfransböjare?! Jag hittade INGENTING jag ville ha. Endå besökte jag NK och 100 andra butiker. Allt kändes onödigt att köpa. Jag känner mig SÅ tråkig. :( Nu tänker jag köpa ett staket till vårt hus för dom pengarna :). Fint kommer det bli.
Längtar till i morgon. Då ska jag till frissan. Hade inte tänkt att fixa håret, trodde det skulle blekas i solen. Men vilken sol?

..

Bilder från Helgen

Jag, Texas och en haj
Tog ungefär 600 bilder men nu orkar jag inte lägga upp fler. Ni som är vänner med mig på facebook kan se fler bilder där om så önskas.

Shit ponfritt !

Gud var jag är trött. La mig precis på hotellet i stockholm. Det har vart en lång men sjukt rolig dag. Vilka underbara djur jag sätt idag. Ska ladda upp alla bilder på datorn sen om jag orkar. Nu ska jag ta en dusch. Det blir en lång dag på stan i morgon.

Kolmården

På väg upp till Kolmården för att spendera en härlig dag med mina bröder, deras flickvänner och mina brorsbarn. Sitter just nu min lillebrors nya Nissan Juke. Skön bil även om jag inte riktigt kan bestämma mig om den är snygg eller ful. Storebror ringer och hetsar lillbror att han är långsam och att han redan är i linköping, vilket förstås inte stämmer. Men det märks att han är stressad nu. :) Full fart. O det ska bli kul. Har inte vart på Kolmården sen jag va jätteliten. Texas är helt lyrisk över att han ska få se apor. När vi stannade till utanför martin när vi skulle åka så öppnade jag dörren till bilen där Texas satt och väntade i sin barnstol så skrek han APA till mig. Haha. Han trodde kanske att jag var en. Haha.
Jag är i alla fall glad att jag gick hem från afterworken tidigt igår. Nu är jag pigg. Men jag hade jätte trevligt även om det var sista gången jag satt min fot på Jensens böfhus.
Häftiga kvinnor i likadana shorts och Team sportias egna gossekör. Nästa vecka får ni se en bild på Kontorstanterna i sin lyxoutfit. Det blir grejjer det.

Dagens diss

Svartsjuka flick eller pojkvänner. Vi hade en ett litet svartsjuketema igår på fika rasten. Man ser dom varje dag och blir så jävla förbannad varje gång. Ni ÄGER inte eran partner. Och om ni nu tror att dom kommer göra nått dom inte får varje gång ni inte är och sliter i dom så varför stannar ni kvar då? Jag kan helt enkelt inte förstå. Ge fan i och sura och dumma er. Det blir bara patetiskt. Hade Linus vart sån hade han åkt ut med huvudet före. Dagens DISS !

Den enbenta rövulven.

Jaha då var det bara en dag kvar på denna vecka. Och bara 10 jobbdagar kvar innan jag tar semester. Puh. Ikväll blir det afterwork. God mat och härliga kollegor. Och eftersom jag är på så bra humör idag så bjuder jag er på min favoritbild genom alla tider. Den enbenta rövulven som togs för rätt många år sedan nu. Det är ett typisk sinnestånd som jag bara hamnar i med Anna Kling och Sofie. :) Tack för mig !
RSS 2.0