Vårt nya kontor

Nu har jag fisit in stolen på kontoret de senaste två dagarna. Vilken känsla o ha ett kontor. :) Lyx. Innan har man stimmat runt och bråkat och slagit varandra om datorn.

Nya skor

Dag 12 – I min handväska

 

 

 

Jobb mobil och fällkniv
Kalender från Mulberry
Presentkort på ANNA K
Smörj Smörj Smörj
Min lilla plånbok
Nycklar till diverse lokaler

Dag 11 – Mina syskon

Dag 11 – Mina syskon

Martin och Jesper. Det är deras namn. Bröderna bus. Mina bästastebästa syskon. Och enda skillnaden på dom är väll egentligen att det skiljer 8 år. Annars är inte skillnaden nått anmärkningsvärt. Martin är fruktansvärt rolig skall gudarna veta. Han har precis samma humor som mig och så fort han öppnar foderluckan så skrattar jag. Han har världens sämsta tålamod och är rätt så klumpig av sig. Vilken inte gör han mindre rolig. Jeppe är med rolig. Han är väll lite blygare av sig. Men ska jag vara ärlig så är dom nog rätt folkskygga båda två. Men jag hade inte kunnat önska mig bättre syskon. Sen är det alltid ett plus att dom har underbara flickvänner som jag trivs bra tillsammans med. Ett plus i kanten.





Så fint

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


Eftersom jag va ledig idag har jag bytt kläder mest hela dagen. Jag älskar att vara i min ensamhet, lyssna på musik och testa halva garderoben. Så lite sånt har jag gjort idag. Sen har jag och mamma vart på utflykt idag. Har köpt massa saker till hemmet och ett par nya skor.













Till slut blev det endå ridstövlar, ridbyxor och en häst på huvudet som gick segrande ur kläd striden.

Söt som socker

Jag älskar galna klänningar. Denna va underbar.

Dag 09 – Min tro

Hmm... min tro?! Jag tror på nått. Mest för att det känns tryggt och skönt. Jag tror inte på allt det där som står i Bibeln, jag tror mer att det är som en vägledning i livet att följa den. Jag har bett till gud ett antal gånger. När min bästa vän dog och vid svåra stunder i livet. Inte för jag är säker på att han finns, men varför chansa?! Det måste ju ha startat på nått sätt?!
Amen

Måtte djävulen ta alla mellandagsshoppare !

Man blir så förbannad. Det är inte slumpen att 99% av alla uppsägningar i butiker sker under mellandagsrean. Vilka jävla människor det finns. Man blir ju gråtfärdig. Folk som skall utnyttja " kunden har alltid rätt" till max gränsen. Jag blir så trött, jag blir så ledsen, jag blir så förbannad. Folk plockar upp saker och sedan bara slänger på golven. Gärna sparka lite på dom när man går förbi. Man ska försöka lämna tillbaka saker utan lappar eller kvitton eller skymten av orginalförpackningen. Om man köper en byxa som har kostat 599:- för 399:- på rea så blir man förvånad om man inte får tillbaka 599:-?! Är det inte en jävla människa förutom jag som tycker det är konstigt?! Mellandagsrean tar verkligen fram det värsta av människan.

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 08 – Ett ögonblick


Klart att ett ögonblick som känns speciellt är ju då jag träffade Linus första gången. Jag brukar skratta åt det titt som tätt när jag tänker på det. :) Jag gick runt där och vinglade på Karlsson så jävla super nöjd över singellivet. Så vinglar jag in mitt i ringen när ett par småbögiga killar står och dansar med varandra till Rihanna. Då får jag syn på denna lilla krabat som jag vinglar in i. Öhh jag känner igen dig, slank ur min mun. Han ger mig ett jätte flin och säger sedan tillbaka, ja det är det många som gör. Jag tror nog jag såg ut som en fågelholk några sekunder innan jag vingalde vidare och tyckte det va lite roligt och kaxigt sagt. Det tog några minuter innan han sedan förföljde mig och hämtade ut min jacka åt mig och vi tog sällskap hem. Han bodde nämligen på vägen hem till mig. När jag ska säga hej då till honom så säger han:
- Jag skulle gärna bjuda upp dig på lite Te men tyvärr så är det slut.
Ja vet inte va han menade med det och tänker inte lägga nån större energi på att fundera på det heller. Kanske hade han någon där uppe som väntade där uppe redan eller så ville han inte stå med svansen mellan benen när jag skulle tacka nej. :)


Myskväll i min nya pyjamas !

En myskväll i min nya Pyjamas. Vi tittar på Arn. Har inte sett den innan. Den är bra. Några myskvällar i rad nu. Riktigt skönt. Med tanke på allt stress på jobbet nu i december. Och det är inte slut en. Nyårsafton och nyårsdagen skall vi inventera och i Januari så väntar en till stressig månad med Mässor hit och dit. Så jag passar på att ta de lugnt. Igår såg vi på Harry Potter. Gud jag älskar dom filmerna. Ska köpa boxen när den sista filmen kommer ut på DVD. Igår hade vi också en liten julfika igår för lite släkt. Men det slutade med en 20-30 pers så det blev ingen lite fest det blev en STOR. Sen på kvällen tittade vi på Natt på museet och drack lite gott vin. Kändes onödigt att bege sig ut i vimlet när jag skulle upp och jobba dag klockan 7. Idag började ju mellandagsrean. O gud va jag stressade. Fy fanken.

Om jag fick välja

Så skulle jag spendera min nyår såhär

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 07 – Min bästa vän


Min bästa vän.

Linus så klart. Jag älskar att vara med honom. Jag har alltid roligt med honom och vi kan prata om allt. Nästan iallfall.

Mamma är också min bästa vän. Jag kan vara mig själv till fullo med henne och jag älskar att göra saker med henne.

Anna Kling Vi umgås inte jätte mycket längre men hon kommer alltid vara min bästa tjejkompis. Gud jag har roligt med den tjejen. Hon är också den enda som verkligen vet va hon ska säga för att göra mig glad. Hon kommer alltid med en massa fina komplimanger. Jag älskar henne. Lycka den som få vara med henne.

Alex Hon är verkligen en vän som alltid ställer upp. Hon är en sådan person som man kan prata om var som helst med. En riktig klippa.



Fint halsband som jag fått av Anna.


Jag och Alex.



Jag och Kling klong



Jag och lille Linus

En ny brödrost

En sån underbar fin brödrost kom tomten med i år. :) Tack ska du/ ni ;) ha. Fina köksredskap från Kitchen Aid fick han plats med i säcken med och de hänger perfekt på krokarna i köket.

Liten smygtitt bland årets julklappar

Klockhalsband från Marc by marc jacobs
Min favoritparfym Burberry weekend


Mulberry väska för iphone och bankkort. Så himla smart. Dom har tom gjort hål för avstängning och hörlurar på sidan. Kärlek
Halsduk från Missoni i de allra vackraste färger
Lackskor från Russel and bromley köpta i London.

Min jul i bilder

Sötaste tomtenissen
Jag och min nya hårfärg som jag lyckades få till i förrgår.
Texas och jag och hans fina hockeyspel.
En ny fin stol fick han också.
Någon blev trött och somnade i soffan :)
Det gick inte att skilja dom åt

Dag 06 – Min dag

Dag 06 – Min dag

Kul att min dag blev på Julafton. Inatt sov vi hos mamma och pappa och vaknade någon gång runt nio av att en Hund sitter på mig och att pappa kommer invisslandes och gormar att han har vart på Maxo och köpt Sarah down finders julskiva. Som han dessutom sätter på på högsta volym. En stund efter kommer farmor och min farbror och mina kusiner på Julfrukost. Gröt och skinkmackor med Jonnys senap. Hinner spana lite på Harry Potter på tv innan det är dags att åka till Linus mormor och morfar. Där blir det julmat och Kalle Anka. Sen var tanken att vi skulle åka till min moster i Forserum men det fick jag skippa eftersom Linus ville åka till sin Farmor och Farfar direkt. Så där blev det lite mer mat och massa mysigt julklappsöppnande. Så mycket fint fick vi. Man fick nästan en chock. Efter maten fick vi packa ihop våra saker för den sista destinationen hos min bror. Där blev det som tur är ingen mat utan bara lite fika och mer julklappar och massa lek. Texas fick ett bordshockey. Han är hela galen i sådana. Vi har ett i barnarp som han avgudar mer en allt annat på jorden. Och nu är klockan tjugo i tolv och jag sitter i bilen på väg hem till RYD. OO jag vill inget mer en att få lägga mig i min säng och sova. Men jag har haft en bra julafton trots att jag vart rätt ledsen över att jag inte kunde träffa mina kusiner som jag alltid gjort VARJE julafton i 23 års tid. Jag är verkligen en människa som älskar traditioner och vill att allt ska vara som det altid har vart. Jag blir alltid så ledsen annars. Samtidigt tycker jag det va så mysigt att träffa Linus släkt. Men visste känner man sig otroligt värdelös när man inte kan träffa alla man vill på julafton. Och idag har jag verkligen saknat lillebror som firar jul i Usa :/

Underbart

Sitter i barnarp hos mamma och pappa framför brasan och bara myser. Bingolotto är på tvn och jag har redan vunnit 2 svergielotter på 1ans bingo. Trallallala. Mamma gjorde en skydundradens julbord och ostkaka till efterrätt. Jag är proppmätt.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är fjärilar i magen. Kärlek är glädje. Kärlek är vänskap. Kärlek är att alltid ha någon som man kan prata med. Kärlek är att dela glädje och sorg med. ( säger inte prästen det när man gifter sig?)
Kärlek är någon som älskar dig mer en allt annat. Det är den häftigaste känslan i världen.


Så fint

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 04 – Det här åt jag i dag


Steg upp på morgonen och stack till jobbet 07.30. Halv 10 tog jag två knäckebröd till fikat på jobbet och varm choklad. klockan 11 så smög jag in i fikarummet när en leverantör hade lämnat en Alladin på bordet och tog 2 st trillingnöt. En från det övre lagret och en från det undre. :). Halv 1 bjöd darling mig på lunch på bastabageriet. Tortelini med spenat och valnötter och en cola zero slank ner. 15.30 var det dax för fika. En kitkat och ett glas julmust rann genom halsen. 17.30 hade jag fått spader på mig själv. Jag va så trött på mig själv. Man blir verkligen trött på sin egen röst när man har kunder HELA tiden i 11 timmar. Det är sådana dagar som vart hela december. Hela julen nu ska jag bara sitta och hålla käften. Iallafall tillbaka till det jag skulle prata om. Då tog jag ett havreflan och en platsmugg och låste in mig på toan 5 min och vilade och försökte andas lite. Det rök i öronen på mig. 19.00 begav jag mig hem. Där väntade gränna knäcke med mögelost och brie och pipsimax. Och nu sitter jag här ochfunderar på vilken näringsrik, fin kost jag ätit idag. Tyvärr ser nästan alla ina dagar ut så här. Skärpning. Men är man en livsnjutare så är man !

Hallå eller..

Nu är det inte långt kvar till Tomten vinglar in i våra hus. ooooooooooooo JUL .
Nu vill jag bara städa ur skåpet på jobbet och ta vinterlov. Nehe ne det gick inte. Jag kan ju börja med att åka dit istället. Mycke fix och trix innan mellandagarna. Så kul att vi är överlägset bästa Team sportia Butik i landet. Lallallala. Annars börjar mitt nya liv snart igen. Då blir det träning som gäller. Sen måste ja ta mig en funderare på  det är dags att bli brunett igen eftersom jag blir grön i håret av vårt vatten.

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina föräldrar

Ja va ska man säga. Dom är som jag fast några år äldre. Det är redigt humoristiskt när jag tänker på hur lika vi är varandra i vår familj. Alla är mer eller mindre kopior av varandra.
Min älskade mamma heter iallafall Helen och är helt fantastisk på alla sätt och vis. Jag älskar henne av hela mitt hjärta men ibland är hon en pest. Vilket är helt normalt för två personer att tycka när man älskar varandra och är varandras spegelbilder. Hon kan aldrig ha fel och jag kan aldrig ha fel. :) Jag tycker det är rätt roligt de få gånger vi hamnar i luven på varandra. För vi kommer alltid till ett stadium när vi ställer oss frågan, VA BRÅKAR VI OM? En liten sak, blir större och större för att ingen vill ge sig :). Min mamma är precis som pappa och resten av familjen en riktig vinnare. Mamma har vart bland de bästa i landet i både längdskidor och löpning. Ja tills hon träffade pappa som hon alltid säger. Då gödde han henne med praliner och blev tjock och orkade inte springa mer. :).
Pappa. Pappa är den roligaste människan jag vet. Tillsammans med min storeror kan jag inte sluta skratta åt honom. Han får mig alltid på så jävla bra humör. Även när jag försöker va sur så börjar jag skratta när han är i närheten. Han visslar, klappar händerna och sjunger hela dagarna. Han ställer alltid upp när man behöver hjälp. Fast ibland kan pappa vara lite trög. Eller både mamma och pappa. Dom missförstår ungefär 68% av allt man säger. Så det gäller att dubbelkolla allt dom ska göra några gånger innan man kan lita på det. Dom kommer också alltid för sent till allting utan hockeymatcher då dom alltid ska vara där en halvtimme innan det startar så dom hinner fika :)
Nått som jag också älskar med min pappa är att han alltid köper presenter till min mamma. Jag tycler det är så romantiskt. Mamma fick ett par trosor med texten " jag älskar dig" på rumpan i alla hjärtans dag. :) Att man kan vara så kär i någon man träffade vid 15 års ålder. En eloge till dom. Världens bästa föräldrar.




Mamma och pappa står säkert och tjafsar om vem som gjorde det sämsta slaget. Eller vem som förstör mest när det är partävlingar :) haha


Alla säger att jag är lik min mamma och det har jag ingen imot. Vacker som en sommardag.


Chocklad stenar.

Fick en liten Julklapp av Bergans idag. För att jag vart så duktig och vart en trogen kund. :) Så idag fick jag en Chokladkartong. Den häftigaste av sitt slag. Chokladen var nämligen formade som stenar :)

Fullt under granen

Lite romantik tack.

Blev en dag på stan och lite smått o gott idag. Har vart och fotats i en fotostudio och granen är numera smocka full med julklappar. Jag börjar bli lite trött just nu på min "tuffa" stil och kände för att utöka min garderob med någonting lite mer romanstiskt.
Detta fick följa med hem.
Multifärgade prickar är fint.Ett kap för den som inte vill lägga alla sina pengar på D&G:s variant. Men den fick hänga kvar på galgen.
Lite säckig?! Fick hänga kvar.
FÖR romanstisk. fick hänga kvar...
Cool rygg. Fick åka ner i påsen.

Julshopping!

Dax att bege sig till staden för Julshopping på hög nivå. Idag brinner plånboken.
Dock få hatten inte följa med på shopping idag. Den får hänga fint och vänta några dagar.
Mitt D&G Diadem som jag fick av Tomten förra Julen.

Dag 02 – Min första kärlek

Shit asså. Min första kärlek. Denna är svår eftersom jag överhuvudtaget aldrig vart singel typ. Vid vilken ålder kan man kalla någon för Kärlek? Jag kan ta o berätta om mina första pojkvänner istället.
På dagis hade jag min första pojkvän. Vi var kanske 2-3 år och han heter David Ågren Svensson. Samma människa som jag senare har gått i samma klass som på gymnasiet. Sedan bytte jag dagis och blev tillsammans med 2 äldre pojkar som va bästisar. Mattias och Daniel va deras namn. Eftersom jag under denna tid tillhörde eliten på dagis. Jag var nämligen STARKAST på dagis. Så hotade mina pojkvänner diverse andra barn och vuxna med stryk från mig om de va elaka. Haha. Sedan började jag skolan och min första kille på skolan var ett år mindre en mig, hade rött hår och fräknar och heter Anders Nykvist och blev på senare dagar hockeydomare. Han blev också den första och sista ( inte helt säkert men nästan) som lyckades med bidriften att göra slut med mig?! Eh de va hans förlust. ;). Jag tror inte man kan kalla detta för första kärlekar?! Mitt första riktiga förhållande som höll mer en några veckor hade jag i  5 an med en kille från Norrahammar Fredrik Jonsson va hans namn. Det höll i ett år om jag inte minns fel. Eller om det va längre en så. Det måste nog endå klassats som en första kärlek?!

Kul :)

Dag 01 – Presentera mig själv

Detta är jag.
Sofia Helen Thörnberg född den 16 maj 1987 på Ryhov i Jönköping.
Jag skulle nog beskriva mig själv som en galen,tuff, rolig tjej med en jävla vinnarskalle som tävlar i ALLT.En riktig humör människa som för det mesta har svårt att hitta balans i humöret. Antingen är jag SUPERGLAD, SUPERTRÖTT ,SUPERARG, SUPERFLUMMIG eller super någonting annat .....
Min sämsta egenskap är att jag har förbannat dåligt tålamod. Jag tröttnar på allt. Jämt och hela tiden.
Min bästa egenskap är mitt självförtroende. Jag älskar mig mer en nått annat på jobbet trots att jag är blek o fet ibland. Trots att mitt hår är grönt eller att jag har en finne på näsan. Jag kan bara skratta åt det utan att bry mig. Det är verkligen en egenskap som har gjort mig lycklig. Tro på dig själv i alla lägen. Du är din egna lyckas smed.
SUPERSUR
Superhungrig
Superless
Supertrött.

Härmis

Fick lite inspiration när jag gick in på min vän LINDAS blogg. Känner är innerhållet i bloggen är rätt kasst för tillfället. Men jag känner endå behovet av att få skriva av mig lite så jag ska köra 30 dagar med min blogg. O varför inte börja idag?
30 dagar med min blogg.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

Sikket Julbord

Vilken lyckad kväll det blev igår. Jag hade så förbannat roligt. Och jag tror iallafall mina gäster trivdes bra.:). Maten blev god och drycken lika så. Julklappsleken blev till en panikattack för mig men jag gick vinnande ur striden med radion som alla suktade över. Trallallalla. Det bästa va endå att alla de mina bästa vänner va på plats. Anna va lika rolig som vanligt. Den tjejen gör mig verkligen lycklig.
Jag vek en liten servett skjorta till Alex.

Det vankas julbord i Ryd

Maten står i ugnen, skinkan är skivad och Jonnys senap står på bordet. Julbord skall serverad i Ryd.

god kväll

Det är full kalabalik här hemma så nu har jag låst in mig i gästrummet för att få lite lugn o ro. Mamma ringer och har kört i diket, hunden tjuter utanför och vill leka, linus och hans pappa försöker lista ut hur ugnen ska monteras och alla är vi hungriga som svin. Jag känner mig mycket stressad över morgondagens julfest.

Svar på tal

Nina om PANG !:
Hr har ni gjort inbjudningskortet?
Riktigt fint var det! :)

Jag har gjort det på en sida på internet. Jag blev jätte nöjd :)

Lina om Hur söt får man vara?:
Hur söt som helst :)

:)

Lina om Ny jacka:
vilket märke?

Jackan kommer från Team sportia


Grattis Lillbror till JVM platsen :)

Grattis till min lillbror som för en stund sen fick nyheten om att han blivit uttagen till JVM. :) jag är så himla glad för hans skull. Oj va många år han kämpat för detta. Dock tycker jag det ska bli riktigt tomt utan honom på julafton. :/. Men det ska bli första och sista. Självklart är jag också stolt över dig STOREBROR som är och spelar med det stora landslaget. Vilka bröder man fått tag i. :) . Överstyva. Det måste väll vara det underbaraste som helst när människor får göra det dom älskar och kan leva på det. Och jag känner mig som en av dom.  Länge leve ljuva livet.

kul :)

Bonde söker fru

Sitter framför tvn och tittar på Bonde söker fru. Vilket mysigt program det är. Den ena nörden efter den andra.
Ingen tjej ville stanna hos  Tomas utan Ullrika. Men Ullrika fick inte stanna. Hon blev helt förstörd. Nu är jag sådär jätte ledsen säger hon och skrattar och gråter samtidigt. :)
- en taggatrå, en taggatrå de e en trå me tagga på... sjungen en annan bonde.

God jul Fia önskar Marc !

PANG !

Trevligt att vakna av en explosion i örat. Troligtvis gick trumhinnan åt helvete. Varför då? Ingen aning. Men det gör i alla fall inte ont.O det är ju bra. Annars känner jag mig lite piggare idag. Synd bara att jag har blivit så förkyld. Den rinner just nu i öron, näsa och ögon. Hostan är här och hälsar på. Vilket vrak man e. Booooo. Nu ska jag dra täcket över mig och sova vidare och hoppas att kan bli frisk ikväll. Imorgon har jag tagit ledigt för att morfar och pappa skall komma hit och bygga ihop vårt kök som kommer. Jag MÅSTE bli bra. Någon som har ett tips om en bra mirakelkur? Lördag har vi ju julbord här också. Det vore ju riktigt illa om jag får ligga i sängen hela kvällen. Och vem skall hinna städa och göra i ordning?

Åt rätt håll

På väg åt rätt håll, tror jag iallafall. Jag mår lite bättre idag men har en fruktansvärd verk i kroppen. Jag måste verkligen börja slappna av och ta det lite lugnt. Man orkar verkligen inte köra 120% hela tiden. Och hur roligt är det?! Man känner sig aldrig riktigt bra och aldrig riktigt dålig. Och vem vill göra det. Jag längtar till julafton nu. Fast man inte har hunnit köpa så mycket julklappar. Måste ta tag i det snart. Men jag ska ju jobba hela helgen så jag vet inte riktigt när jag ska hinna med. Åter till den eviga stressen. Skulle behöva åka två veckor till Thailand och vila upp mig och få fräknar på kinderna. Tittade på bilderna från Turkiet i sommras. Vill till solen. Vill klä mig i glada färger. Min favoritfärg GULT

Full fart rätt in i kaklet

...

God jul Fia önskar Missoni !

Min nya bästis

En liten och smidig skruvdragare är min nya bästa vän :) Förbannat smidig.

Söndag

God morgon. Vilken fantastisk dag. Så mycket snö och så mycket sol här ute på landet. Igår va vi på julbord på Folketspark i Huskvarna. Så underbar god mat. Och jag är glad över att jag hade en nykter kväll för idag skall det fixas. Vi har köpt en gran som ska kläs med alla kulor jag köpte förra helgen. Tror inte alla får plats dock. Men det återstår och se. Vi köpte i alla fall en sån fin och perfekt gran igår. :). Idag har vi öppet hus här också. Får besök av diverse människor i min familj och släkt. Vi har precis fyllt på fågelhuset med mat utanför fönstret och fåglarna är som galna utanför. Och Linus med sin fågelkunskap vet precis vilka fågelarter som håller till hos oss. En dold talang som han har gömt undan.  Jag är väldigt lycklig idag.

Hur söt får man vara?

'
Han har lärt sig att säga Pappa och mamma. Han har lärt sig att säga KVACK KVACK när man frågar va ankan säger och sen har han lärt sig att skrika MÅÅÅÅL samtidigt som han lyfter båda händerna. Han har redan skjutit sönder sin första hockey klubba så pappa och mamma fick komma in till mig och köpa en ny. Och man vågar inte ens be om att han ska släppa hockeyklubban en endaste minut. Då blir det krig. Han är för go.

Helg :)

Nu har jag tagit helg. Mamma, pappa, Jeppe och Fanny har vart här och ätit tacos med oss och tittat på idol. Jeppe ska iväg på måndag och kanske så kommer han inte hem förens den 6 jan. :/ bu. Ingen jul utan min stora lillebror. Fanny har fått jobb idag. :) hos mig. Eller i en av våra butiker. :) det kommer bli så kul. Hon är så himla duktig.

Idag fick jag den finaste paketen i min kalender.
Nya fina underkläder fån Dolce&Gabbana

Min dyra pappa

Lite humoristiskt är det att dom säljer hockey bilder på min pappa på tradera nu såhär 15 år efter han slutade. 59 kronor plus frakt vill dom ha för besväret. Det är nog lite vintage på pappa för min bror kostade bara 22 kronor.
Sjukt roligt.
http://www.tradera.com/Owe-Thornberg-94-95-Leaf-Elitset-Top-Gun-8-auktion_293316_122596523

Ny jacka

Efter många om och men. Funderade länge på om jag skulle välja svart,blå eller rosa. Men det blev tillslut den blå, och den rosa. :)

Julklapp till mig =)

Kära Tomten

Här får du lite inspiration vad jag önskar mig till jul.

God morgon!

Tada så rullade vi upp ögonen och det va onsdag igen. Jag har sovit så gott inatt. Det känns så skönt att det börjar bli lite ordning här hemma. Snart är hallen klar också. Så här ser den ut nu.
Mig börjar det också blir ordning på. Jag känner mig betydligt finare en förra veckan. Härligt.

Fixat idag

Min nya byrå på plats.
Ut för en runda på stan. GARDINSTÄNGER ska inhandlas. Och vackra julgranskulor.

En förvirrad fluga

God morgon. God förmiddag menar jag. Vilken underbar dag det är idag. Solen tittar fram och det är lagom kallt. Jag är ledig, vilket gör dagen komplett. Jag går hemma och pular lite. Jag har börjat med hallen på övervåningen nu. Gästrummet är snart klart också. Det är ju den där himla gardinstången som jag skulle köpt igår som fattas. Igår hade jag min mysigaste stund i huset hittills. Det gick ett litet jätte fint råddjur ute på vägen precis utanför fönstret. Det va så himla fin. Jag fick en rysning i hela kroppen. Hoppas inte grannarna såg mig när jag rusade ut i nattskjorta och bara ben och ett par strumpor. Det pölsade jag runt i 1 meter snö och skulle fota rådjuret. Den ville inte va med på bild och sprang i väg. Och jag sprang efter en bit men förstod väll efter en stund att det va lönlöst. Men snygg vit häck hade den precis som jag. :)
Nått annat konstigt är flugarna som vi har hos oss. Det bor ungefär en i varje rum och dom beter sig alla så himla jätte konstigt. Igår flög en flyga in i ryggen på linus när han låg i sängen och skulle sova. Den flög rätt in i ryggen och dog. Mitt i sängen?! Flugan i badrummet försöker hela tiden hoppa igenom rutan. Det verkar som han har glömt bort hur man flyger. Eller så kanske han bara är tjock?!
Ett litet rådjur
Min julkalender. :)

Så typiskt mig

Jag har ont i fingrarna. Har monterat möbler hela kvällen. Stressade som tusan efter jobbet för att hinna till Ikea och köpa gardinstänger och gardiner som vi har planerat en längre tid. Och va tror ni att jag kommer hem med? En byrå, julgranskulor, en ljustake, en sjukt stor matta, 2 hyllor och en plastblomma men inga gardiner eller gardinstänger. Så fruktansvärt typiskt mig. Men visst är väll flexibilitet en bra egenskap? NOT. Men fint blev det. Synd bara att det fattades en bräda på byrån. Får åka till Ikea och föra lite liv imån.


Måndag

Måndag morgon. Mitt huvud har nån öppnat och stoppat med bly inatt för det väger som en valross. Jag känner mig verkligen sliten skall gudarna veta. Får försöka stå ut denna dagen. Imån är jag ledig som tur e. Då ska jag äntligen få pilla i mitt hus igen.

Svar på tal

Anonym om tada:
Ska du byta jobb eller hur kommer det sig att du inte ska jobba helger?

Nej men jag har ju bytt tjänst. Jag jobbar som sortimentsansvarig nu istället för säljare. Och jag har ju två butiker till att ta hand om så jag har helt enkelt andra arbetsuppgifter nu. Jag kommer ha många leverantörsmöten och göra beställningar å sådana saker som jag helt enkelt inte kan göra på helger. Men nån timme om dagen ska ja jobba i butiken vilken jag är mycket glad över . :)

Josefine om i like:
Vart köper man en sån snygg väska?

Du är medveten om att inlägget är från 2008 :) Så blocket eller tradera är nog enda lösningen :)
Anonym om Drive:
Har du tagit bilderna spegelvänt eller varför har ni ratten på höger sida? :)

Photo Booth ;)



Top of the top

Jag använder rengöring från Clinique. Gud man märker sån skillnad bara på några dagar. Man blir så slät och fin.  Utan tvekan de bästa rengöringsprodukterna.

Grattis :)

Grattis säger jag till min lillebror som blev uttagen till den första truppen som så småningom skall spela Junior VM. Han är så duktig. Ett par spelare skall väll bort till men jag hoppas att han får vara kvar. :)
Han spelade ju i andra femman igår mot frölunda. Kunde tyvärr inte se matchen. Va det någon annan som gjorde? Hur gick det för han?

Trudilutt

Jaha då sitter man på jobbet igen efter en natt på Visingsö. Julbordet igår va GRYMT. Karioke hela kvällen och natten. Alla bara står och hoppas och skriker. Haha. Skitkul. :) Dock så vill jag inget hellre en att åka hem till mitt Lilla hjärta i Ryd och krypa ner under täcket och kramas hela dagen. Men nu måste jag jobba några timmar först.
Några bilder från kvällen igår får ni inte tyvärr eftersom jag varken hade kamera eller vill att bilderna skall publiceras. :)

Drive

Min pravat chafför kör mig till dagens jobb. Jag är TRÖTT dagen till ära.

Svar på tal

amanda  ([email protected]) om
Min underbara adventskalender:
Måste bara att jag verkligen älskar din blogg:D
Du är jätte söt:)
Har aldrig träffat dig eftersom jag är 15 år men du verkar
jätte snäll eller ja jag slår vad om att du är det.
Harre så bra!

:) va fin du är...


Lina om London:
Underbart!
Var body shop produkterna mkt billigare där?
Kram

Ja det va mer en halva priset på allt.. :) o det gillar vi förstås.



Shoppat i London part 3!

tada

Blir lite avbräck från bloggen då o då. Har FULLT upp. Igår hade vi julklappskväll på jobbet för våra medlemar. O vilken kväll. Vi slog alla tiders rekord. Vi är överlägset  bästa Team sportia butik i landet. :) . Så det blev en lång dag på jobbet går 8-21. Sen va de uppe med tuppen idag igen o ett långt segt arbetspass. Är så sjukt trött idag. Sen är det aldrig kul o jobba när Alex är ledig :/. Men gud va jag längtar till Januari nu. Då är det slut med helg arbete och jobba sent på kvällarna. Ja ni hörde rätt. FIA HELEN THÖRNBERG ska inte jobba några helger mer. :) . Nu ska ja få ett kontor och flex tider. Ja nästan iallfall. Denna helgen ska jag iallfall jobba. Och imån är det julbrd med jobbat på Visingsö efter jobbet. Sen blir det övernattning där och tillbaka till stan imån förmiddag och jobb mellan 12-16. Är det ingen som förstå vikten av vila? Nu sitter jag i bilen på väg på kalas. Så någon vila lär det inte bli ikväll heller.
Sen har ni ju missat lucköppning på min kalender. Igår blev det ensam hemma 2 :) och idag en trisslott utan vinst. Bu.

Min underbara adventskalender

När jag vaknade på morgonen hade min p-vän överraskat mig med en adventskalender. :) Inte vilken som helst heller. En pakets kalender :) och va hittar jag i påse nummer 1 om inte ENSAM HEMMA filmen. OOOOO den e ju så himla underbar. JAG ÄLSKAR DEN filmen mer en alla andra filmer. Den ska ja titta på på söndag. :)

Favvo mormor

Mick en underbart fin köksvåg av min mormor. :) Hon e bäst.

Shoppat i London part 2!

handdukar och smycken
Nyårs hatten :)
RSS 2.0