Poof så var det fredag igen..

Vad veckan har gått snabbt. Helt sjukt. Men nu är jag rätt trött. Energin börjar ta slut. Darling ligger här jämte mig och har migrän. Usch. Hatar att se när han lider. 3:e dagen i rad äter jag Romanasoppa och jordgubbar till efterätt. Nu ska ja skärpa mig. I morgon blir det Linus paradrätt och fredagsmys. På lördag åker jag till Göteborg med Nermis och Malin. 2 veckor kvar till semester. :)
Saknar mina skor. Undrar vart jag har gömt dom?

Favorit i glassdisken

By Malene Birger

Tittade på dessa skönheter när vi var i Stockholm i helgen. Så fina. Skulle vilja köpa en men magen får väll inte plats. :)

En liten duk.

Har köpt mig en duk från Gant till mitt dressingroom. Tyckte den va så himla fin.

Kärlek

Färg

Det är verkligen en räddare i nöden. Jag blir alltid glad när jag har mycket färg på mig.

Jag har blivit besatt av gubbar

Jordiga sådana. Dom ska vara hårda och gärna lite gröna. Då är dom som bäst.

Pure love

Började nästan gråta när jag såg denna. Jag ÄLSKAR den. Tänk dig mig i denna på midsommar. Vad kan gå fel då?

Hur perfekt får man bli

O ja vill med gå på sommarparty när jag ser dessa bilder. Tänk dig mina stockar till ben och trycka ner i såna skor. Hehe. Då hade i alla fall jag skrattat. Längtar till nästa sommar.

Bling ring

Jag gillar

Häftig känsla

Just nu handlar bloggen mycket om bebisen. Men inte så konstigt för det är ju faktist det enda jag tänker på. Det måste jag göra annars kommer jag aldrig bli förberedd. Men idag var det en grym känsla. Han sparkade som bara den i magen och då tryckte jag tillbaka med fingret och då sparkade han igen. Sen tryckte jag på sidan och då sparkade han med på sidan. :) Han busar redan med mig. Så häftig känsla. Första rikiga känslan att ja faktist får lite kontakt där inne. Grymt.
På tal om annat så har jag blivit helt galen i Romana soppa. Jag är sugen på det konstant. Det är ju så gott. Och för er som inte vet vad det är så är det en tomatsoppa med pasta i.

:)

Tisdag

Idag har jag och Linus vart på bio date. Så mysigt. Och tack föresten gode gud för kylan som kom tillbaka idag. Jag höll på att avlida. Nu ser jag fram mot en vecka i regn. Jag älskar regn. :)
Och vad passar väll då bättre en denna sol bild :)

Nu går det lite för fort..

Nu går det lite för fort. Helgerna bara springer iväg. Lite skönt är det iofs eftersom det betyder att det är 3 veckor kvar till semester. Men jag känner mig inte rikigt redo för det än. Jag har i alla fall haft en rikigt mysig helg i stockholm. En rikigt fin lägenhet har Linus syster köpt sig. Så mysig. Vi strosade på stan, åt på uteserveringar och tittade på Eurovision. Grymt att Sverige vann. Det kommer jag vilja se på plats nästa år. Vi besökte också Barkaby outlet idag. Rätt bra faktist. Jag var i extas när jag hittade en Tommy Hilfiger butik. Glädjen utbyttes rätt snabbt till besvikelse och depp när jag skulle prova allt. Jag är så sjukt svullen av all vätska. Jag är liksom hård överallt på kroppen, typ som en vattenballong som är fylld till bristningsgräsen. Mjuk och hård på samma gång. Men sjukt svullen. Det blev lite shopping till lillkillen istället.

Skulle vilja ha...

En åkpåse till min Icandy apple i fin ljusblå färg. En suflett och åkdyna skulle inte heller sitta fel.

På väg hem.

Styr bilen från Stockholm till Barnarp och fira mamma på morsdag. :)
Har dagen till ära dekorerat min hals i denna skönhet från Boomerang.

Big mama

Men hallå.

Hur frän är den inte.

Stockholm

Jag i bildform

Längesen men inte lika långt kvar

Marknad

Ja å så var vi på benen igen. Jag var så illa tvungen. Idag var det nämligen dags för marknad. O vilket väder vi fick. Kanon juh. Lite för varmt för att jag ska trivas med jag såg att de flesta tyckte det var perfekt. Folk var lyckliga och vi sålde sjukt bra. :). Va på jobbet idag klockan 7. Och när klockan slog 19 kännde jag inte att jag pallade mer. Min rygg är FÖRSTÖRD. Så nu satt jag mig i bilen och är på väg till Stockholm för att spendera helgen där med darling och hans syster som bor där uppe. Ska bli rikigt mysigt. Fick med min några bra saker från marknaden. Som vanligt hittar jag mest på ord pris men men. Fyndade ett fint läppstift och ett nagelack som kommer bli så fint lite senare i höst kanske.
Inte rikigt rätt färg. Köpte en turkos istället för persika. Men det var så otroligt fin på henne som jobbade där. :) dock inte lika fin på mig just nu. :/ denna mage och svullna kropp. Men snart är det över :)
Vad är det med mig och alla dessa läppstift. Hur många äger jag nu, 48? 

Otrevligt

shit vilken natt jag haft. Har åkt på marförgiftning, troligtvis från lunchen på piren igår. Har spytt precis hela natten och morgonen. Det är verkligen inte det optimala tillståndet med en baouta mage. Usch. Nu mår jag i alla fall lite bättre. Har hortharande inte kunnat äta nått mer en piggelin. Men vattnet stannar i alla fall kvar. Usch. Jag brukar ALDRIG spy. Sist var väll typ år 2003 när jag var i Thailand.

Strax 10 veckor kvar

Strax 10 veckor kvar till det är dags för bebisen att komma ut. Han måste vara en överaktiv varelse för han sparkar hela dagarna och nätterna. Ska det vara så? Jaja. Jag börjar bli lite nervös. Har knappt tänkt på att han faktist ska lämna magen en dag. Men det känns nog tryggare när han väll är ute. Jag börjar längta lite. Men jag har för mycket att göra nu så han kan gott vänta ett tag till. Först stundar några tuffa veckor på jobbet, vätternrundan, semester, jobb och oringen och sen är det fritt fram för han att komma ut. :) Kommer bara skita till och snart ligger han i vagnen och folk kan börja kalla mig Mamma Fia. Haha. Sjukt. Livet är sjukt.

Vilken krutkärring..

..vi har till drottning. Älskar hennes kläder.

Undrar om dom hade puderrosa tema på dopet idag. Men jag klagar inte. Jag älskar det.

...

Tänkvärt

Fina naglar

5 av 5

Mums

Vackert

Kul :)

Persika

Sminkförvaring

Har köpt en sån här supersmidig förvaring i plexiglas. Är supernöjd. Så smidigt.

Ny klänning.

Behålla eller åka tillbaka. Det är frågan det!

Dreamdress

Nermina <3

Tänkte ägna ett litet inlägg till min helt underbara vän Nermina. Hon gör en alltid på bra humör. Han är smart, duktig, driven, rolig, tuff och bra på alla sätt o vis. Hon är givmild  En sån där kompis som alla borde få ha. Som bjuder på tårta när man fyller år och köper fina presenter. Hon är den finaste av vänner. Jag är så glad att hon är min vän. :)

Sofiehof

Blev en kväll på Sofiehof igår. Gud vilket underbart ställe. Mysigt, trevlig personal och god mat. Tack fina Anna, Nermis, Lamia och Malin för en mycket trevlig och rolig kväll.

Linus

Jag älskar dig ! Du är min bästa vän

Tack älskade mamma och pappa

Nu fick jag äntligen mitt drömmskåp. Gud vad jag har har trånat efter det i ett par år. O pappa lurade mig att någon annan köpt det så jag blev så ledsen. :) Men nu står det i vårt vardagsrum och är så fint. Ni är bäst !

Mitt dressingroom

Bättre sent en aldrig :) Nu är det strax klart. Hade satt min födelsedag som måldatum men det blev lite föesenat. Men jag är SÅ nöjd. Tack älskling för att du har hjälpt mig.

Det groteskaste jag vart med om.

Många kanske tycker att jag gnäller lite när jag säger att jag har ont i mina fötter och att dom svullnar. Men jag tror inte folk förstår hur MYCKET dom faktist svullnar. Min BM vill sjukskriva mig men jag vill verkligen inte. Men det gör ont. Hade det legat en trolldeg jämte hade ingen sätt någon skillnad. Satan va dom ser ut. Så här såg dom ut innan.
Saknar mina små fötter. Så här ser dom ut nu för tiden. :/ Jag äger ju inte ens en vrist länge? O mina fotknölar är puts väck ! GROTESKT

Mulberry Barnaby

Det är roligt att fylla 25. Tack älskling. Du är bäst. En ny sköt/jobbväska är precis vad jag behövde. Han överraskade mig på morgonen med frukost på sängen och skönsång. Han sjöng " Happy birthday dear president" ala Marilyn Monroe haha. Kunde inte sluta skratta. Han är så rolig.

Tänkvärt

Då var det dags, Grattis Fia på din 25årsdag :)

Happy happy ! Jag börjar med att uppvakta mig själv med ett par sandaler. Perfekta att gå i när mina svullna fötter värker. NOT. :) Men destå finare. Tack kära mig själv för att du har varit så duktig i 25 år.Och för att du blir en snällare, bättre och visare människa för varje dag som går. Jag är så stolt över dig ska du veta även om jag inte alltid visar det.

På besök i Malmö.

Sitter i bilen på vägarna söderut. Har vart på besök i malmö och Helsingborg. Har gjort lite studiebesök på några praktexemplar av riktigt bra och rikigt dåliga sportbutiker. Så nu ska jag åka hem och ta med mig det bästa och förhoppningsvis göra våra butiker bättre. Jag har också hunnit med en lunch med en av våra största leverantörer på en helt makalöst god italiensk restaurang i Helsongborg. Nu ska jag åka hem och fortsätta pyssla med mitt dressingroom. Det börjar bli rikit fint nu. :) ni ska minsann få se.

Namnsdag

Idag har jag namnsdag :)
Sofia, Sophia, Sofie, är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder "vishet" eller "Den kloka".

Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet (då Sveriges drottning och Oscar II:s fru hette Sofia) och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Den 31 december 2009 fanns det totalt 92 526 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia, varav 30 501 med det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 15 maj.

Bilringar på benen, Snyggt !

Jag har så sjukt mycket vätska i kroppen. Jag hann inte ens komma innanför dörren igår innan min barnmoska kommenterade mina svullna fötter och händer. :) Hon kännde och klämde och hade sig på mina fossingar. Men bebisen var stor och stark som mamma och sparkade som en galning. :)

Lampgalen

Beslutsångest !

Ska köpa mig en ny lampa till mitt dressingroom. Men gud jag har beslutsångest. Vilken ska jag välja.





Revenge?

Lexington Baby

Från ett djur till ett annat...

Bytte dagen till ära ut valrosskostymen till ett mer exotiskt djur.

...

Jaha är det så här det ska va?

Det börjar bli jobbigt nu. Mina ben börjar fyllas på med vätska. Dom svullnar på dagarna och ser ungefär ut som 2 stockar. Jag ser för jävlig ut gott folk. Mitt hår växer som ogräs. Vaderna krampar, händerna sömnar. Jag är jävligt osmidig och känner mig som en kasse skridskor. Är det så här det ska kännas? Alla andra gravida ser så snärta och lätta ut. Men jag brås väll på min mamma som pappa säger såg ut som en valross när hon var gravid. Så mycket vätska att man inte får på sig några skor. :) Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag väljer nog det första alternativet. Jag ska vara glad att jag kan få barn. För ett år sen satt jag här och trodde inte att det gick. Jag är glad, lycklig och förbannat ful.

Hoppas hoppas hoppas

Att detta skåpet står i mitt vardagsrum på min 25årsdag om en vecka !

Hur planerar man?

Hur planerar man inför kommande mamma och pappa ledighet ? Hur planerar man inför nått som man inte har en aning om hur det kommer att funka?
Nått som i alla fall är bestämt är att i december kommer jag börja jobba igen. 2 dagar i veckan. Och självklart kommer det att funka bra. För det man verkligen vill, det ser man till att det funkar. Så är det bara. Så det blir att dela föräldrar ledigheten. Det känns rikigt bra. Jag är sjäv uppväxt med en hemmapapppa när jag var liten. :)

....

Försöker träna så gott det går...

Men visst känner man sig rätt osmidig nu. O mina små tröjor går knappt till navlen på mig.

Söndag

Har haft en hel helg hemma hos mamma och pappa. Sov där från fredag till lördag och lördag till söndag. Det är så mysigt att sova borta ibland. I lördags stod jag på loppis. O vilka människor det finns. Allt över en tjuga är svindyrt :). Så jag sålde allt på nån timme. Så jag slapp stå där så länge. :) Men gud va skönt det är att bli av med allt skräp och att andra som verkligen vill ha det kan köpa det billigt. Jag gillar loppisar.
Igår kväll fick vi mumsig mat av mamma och sen somnnade båda jag,mamma,pappa och Linus i soffan. Haha.
Men nu är jag i alla fall hemma. Det känns skönt. Nu ska vi pilla lite med renoveringen. So long.

Det var på tiden !

Äntligen har mamma och pappa kommit hem igen från Florida och New york. Gud vad jag saknat dom. Varje dag kommer jag på mig själv att försöka ringa till dom på jobbet. Så idag har jag spenderat en heldag hemma i barnarp. Dom hade handlat lite fina presenter med sig hem. Eller vad sägs om dessa underbara bebiskläder från Ralph lauren.

Trotsade vågen.



Igår ställde jag mig på vågen för första gången på väldigt lääääänge. Usch har mått så dåligt varje gång jag har gått förbi den där jävla vågen. Men det var inte så farligt som jag hade väntat mig. + 6 kilo sen sist och där måste 3 kilo sitta i varje patt. :) Längtar tills ikväll. Då blir det biomys med älskling. Men först jobb !

Midsommar

Drömmer flera gånger i veckan om midsommar. Vaknar upp och känner lukten av dill och färskpotatis. Gud vad jag längtar.

Midsommar 2009


Midsommar 2010



Midsommar 2011




Bebisdrömmar

spexar på friskis

:)

Vissa bilder gör mig glad. Detta är en av dom. Här tillsammans med Linus fina syster. Visst ser jag väldigt glad och lycklig ut här.

Fia "grisnyllet" Thörnberg

Härligt med en ledig dag. Har idag gjort minsta möjliga. Gick en långpromenad med linus och hunden på morgonen. Slutade med att vi la oss alla i en Kohage på min jacka och vilade en stund. Så fridfullt och underbart. Surt bara att jag somnade mitt i solen och sov en timme. Detta resulterade i att Fia Thörnberg har en sånt fruktansvärt grisnylle. Helt knallröd och så svider det. Jag tror graviditeten har satt sprätt även på mitt pigment för jag har aldrig någonsin stekt sönder ansiktet på en timme.
Såhär snygg blev jag. Fräkning och jävlig och med lite läckra maskararester under ögonen.

...

RSS 2.0