Bye bye bloggen

Det var kul så länge det varade. Nu går jag vidare. Här är min nya adress

www.missthornberg.com

Sixtens nya matta

Hello gorgeous and welcome to RYD

 

Go han är Jeppe T


 
Idag gjorde lillebror sin första match efter det att han bröt bröstbenet för några månader sen. Ett mål blev det, det enda i matchen. Det går bra nu för Jeppe T till Sixtens förtjusning.

Så här ska jag fira mitt nyår

Bezzerwizzer

 
Sjukt kul/bra spel för er som inte testat.

Nu ska granen ut

Den där klänningen !

God fortsättning

 
 
 
 
 
 
 







 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en fin jul. Jag har haft en rikigt bra jul. Helt klart den bästa på vuxna dagar. 

Snipp snapp snut nu var denna julen slut

SSSSSSatan va julklappar

Instagram

11 dagar kvar

Idag är det 11 dagar kvar til Nyår. Det är även 11 dagar kvar tills jag och denna bloggen skiljer sig för gott. 
Har haft denna bloggen i 5 år. Helt sjukt länge. Bilder från 2007-2012
 
 
 

Tada.

Jag lever. Jag har bara fullt upp. Jobbat tis-tors. Sen bjöd mamma och pappa på julbord på Ester, igen. 3e gången jag är där i år och äter julbord. Sen har jag vart på julklappsshopping och igår var vi och fikade hos Robban, Jessica, Sid och Tilde. Mys. Idag är jag dock ledig. Ska bara mysa med Sixten hela dagen. Försöka få lite ordning här hemma innan julafton som ska spenderas här i Ryd. Fan va gott det är att leva just nu.
 
 

Min hjälpreda

Last-minute panic

Het het het

Älskar denna outfit

En vecka kvar till Julafton

Shit va tiden springer iväg. Det är bara en vecka kvar till årets bästa dag och bara 8 dagar kvar till årets sämsta dag. Jag älskar ju verkligen julen så den 25e sitter jg som ett vakum och tittar rätt in i väggen och känner mig helt tom. Då är det ett helt år kvar till julafton igen. 
Nu börjar också prestationsångesten komma. Jag vill hitta den perfekta julklappen till alla. Jag ÄLSKAR att köpa presenter. Sen tycker jag också om att köpa någonting som faktist har en tanke. Jag kan inte bara gå och köpa vad som helst. Det är ju endå MINA pengar som JAG har jobbat ihop. För mig känns det jätte viktigt att det jag köper verkligen är nått som jag vet eller tror att personen i fråga vill ha. Priset har mindre betydelse. Och visst är det det som är lite roligt med julklappsshopping. Det är som med allt annat i mitt liv. En tävling att hitta det bästa julklapparna. Ska göra mitt bästa julklappsår någonsin i år  :)
Dock ska det tilläggas att jag inte är lika petig när det gäller julklappar till mig själv. Här nöjer jag mig med nästan var som helst. Och jag har full förståelse att folk inte är lika insnöade på julklappar som jag är. Då hade det vart kaos på stan. Haha. 
 
 
 
 

Tänkvärt

4 månader och namnsdagsbarn

Idag blir min lilla plutt 4 månader. Sen passade han på att ha namnsdag igår. Detta ska firas!

Mer badrum

Detta badrum

Jag håller fortfarande på med planeringen med badrumet. I januari kommer snickarna och ska börja. Så nu är det strax dags att bestämma sig. Så himla svårt. Ett badrum går ju inte bara att byta ut när man känner för det. Så det måste bli perfekt från början. Är lite sugen på mintfärgat på väggarna. Hmm..
 
 
 
 
 
 

Älskar mina nya julälgar

Här sitter den ena julälgen och myser

Julinspiration



Julbord

 
Igår var det dags för julbord med jobbet. Ester stod för serveringen. Lugnt och städat julbord med god mat.
 

Hur snygg är inte granen?

 
Ni ska snart få se hur den ser ut när jag har pimpat den.

Tänkvärt

Det bästa jag vet

 
Sätta på julmusik. Lägga mig i min skinnpuff framför brasan, och vila med sixten på bröset. Livskvalitè.

En lördag i Göteborg



 
Åkte till Göteborg utan julstämmning och åkte därifrån med en sjuk julstämning. Jul på Liseberg är ju så mysigt. Och det har blivit så mycket bättre de senaste åren. 
Besökte Haga också och det var också så mysigt. Mamma köpte den berömda Hagabullen som mer ser ut som en pizza. :)

Älskling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skapandet fortsätter

Nu bor det två bockar med adressen, Ryd 14
 

En bild säger mer en 1000 ord

Aw och Annagretas

 
Ikväll blir det AW och mat på Annagretas med fina vänner 

Nu är det helg

Ja då har man jobbat 3 dagar och tar nu helg tills på tisdag. :) O va gött det känns att vara ledig när man jobbat. Man tar liksom vara mer på den lediga tiden när man får jobba lite. Sen är det så skönt att använda hjärnan lite, träffa kollegor och babbla lite. :) Och Sixten som har vägrat flaskan i 1,5 månader hade inga som helst problem att äta i tisdags när jag skulle börja jobba. :) Han förstod stundens allvar. Min duktiga lille kille. Synd bara att jag inte var lika duktig och fick mig lite fin feber och mjölkstockning. BO. Men Sixten och Linus har nu funnit varandra och verkar tycka det är skönt när jag inte är hemma. Men i morgon ska jag ha mysmorgon med honom igen. 

Just run

Ett julklappstips för kalla rumpor

 
Thermokjolen. Finns i 2 längder och 3 färger. Kom och kööööp.

Helt sant

LV

 
 
 

Tillbaka på jobbet

 
Idag var det dags att börja jobba igen. Kom på mig själv att sitta och le på jobbet. Känner mig så glad och lycklig just nu.

Ipaden har blivit min räddare i nöden

 
För att hinna allt som jag behöver göra på dagarna nu när Sixten sover allt mindre på dagarna så tycker jag Ipaden är riktigt bra. Jag tror väll inte att det är bra att han sitter och tittar på den en längre stund men en 4-5 minuter så jag hinner duscha är perfekt. Och han tycker att det är så kul.

Dear Santa

Sixtens dop

 

Snickrat iho en klänning

Världens 2 finaste jullåtar

 
 

Krupp

 
Hade väldigt mycket krupp när jag var liten. Åkte in och ut från akuten och fick andas syrgas. För er som inte vet var krupp är så är det hosta gånger 100. Halsen svullnar, man låter när man andas, man hostar hela tiden och tappar rösten helt. Ja i vilket fall så har jag inte haft det på en herrans massa år men i förrgår kom den tillbaka igen. Har knappt kunnat sova på flera nätter och kan inte andas. Tog mig i alla fall i kragen idag och åkte in till stan och inhandlade julgardiner. I morgon är det julskyltning. Nu är det jul på riktigt. Weehoo..  

Julpyntet har börjat

 
 
RSS 2.0