Nu börjar det bli ordning här hemma..

Sikken helg

Har haft så roligt. Men nu är jag dödstrött. Vilket galej det blev i går. Herrejesus. Först åt vi en trerättersmiddag som vi lagade hos Nermis. Toast skagen gjorde jag, nermis lagade lyxig laxgratäng och alex gjorde en Fudgechocklad tårta som var som en orgasm för munnen. Sen blev det champangefest hos Johan och sedan vidare till Karlssons. Och tror det eller ej men Fia Helen Thörnberg gick på efterfest. Det har typ ALDRIG hänt. :) Men den blev väll inte längre en några minuter. Men kul var det minsann. Idag har vi bara tagit det lugnt. En promenad runt munken, införskaffat oss ett soffbord, vart på kalas och monterat upp min nya fina lampa som jag älskar. Äntligen hittade jag nått so jag kunde köpa för mitt presentkort. Bilder på det kommer snarast.


Grattis !!

Till min helt underbara vän Nermina som fyller 27 fina år idag. :)

Im in love

Fredag..

Trött efter en lång dag på jobbet. Var gör en då lyckligare en att komma hem och bli severad ett glas med superkallt favoritvin med melon och hallon i :). Och darling står i köker och gör en riktigt fin middag. Jag har det bra jag. Blir en myskväll här hemma. Imorgon är det fullt ös hemma hos Nermina. En kul helg har jag framför mig.

I love

Måste få lite gjort nu..

Har vart ute på en långpromenad med Loui. Nu ska jag in till stan och fixa lite. Härligt att vara ledig en vardag.

Höst mys..

Sitter i Soffan och myser med mina två favoriter och tittar på bonde söker fru.  :) livet på en pinne...

Tröööööttttt...

Idag har vi haft Vasaloppsträff i butiken. 14 timmars arbetsdag och öm i fötterna. Full fräs har det vart och det har gått riktigt bra. :)
Måste sova.... natt natt
Bästisar

Va hände...

Vet inte om det var mörkret, pannlampan eller mina nya compression tights från Craft. Men jag var ruskigt snabb. Blev helt förvånad hur enkelt och snabbt det gick idag. :) Känns underbart. Och mina tights var helt galet sköna. Ni som inte testat compression tights bör göra det.
Dagens 3 viktigaste detaljer:
Craft Elite tights. Kolla HÄR
Superbra sport Bh från Shock absorber. Speciellt framtagen för löpning. Helt underbar är den. Jag älskar att det är knäppning  bak men endå brottarrygg så inte banden glider ner. Om den inte hade vart så dyr, 799:- så hade jag lätt tagit in den i sortimentet. Sitter som ett smäck.
Silvas Pannlampa hittar ni HÄR

Snart blir det varmt i huset...

Ny soffa

Galen kväll

Det luktade spandex och syntetläder igår. Det var nämligen dax för årets upplaga av Ladies Night. Aldrig förr har jag sätt så mycket sladdriga tunikor och stövlar. Helt galet. Sjut mig om jag klär mig i tubklänning och stövlar. Men roligt hade vi. Jag och Alex rockade loss i Kinnarps. Riktigt bra var det faktist. Det sla få bli en tradition. :) . Och efterfesten på Karlssons var minst sakt trång. Så mycket folk. Anders Timell var riktigt äcklig och full och sprang och taffsade på småtjejerna. Vilken idiot. Usch. Men dom spelade rikigt många bra låtar och ritkigt girl power i kinnarps arena.

Lördags mys..

Myspys

Sitter här i soffan hemma och myser med Nermina och Alex. Vi tog en långpromenad först. Beckmörkt var det. Sen har vi ätit gott och tittat på idol. En riktigt fin myskväll med andra ord. I morgon ska jag och Alex på Ladies Night. :)

Kul :)

http://svtplay.se/v/2574578/har_tartas_thornberg_efter_premiarmalet

Tufft

Linus Lindqvist

Min älskade pojkvän. Finns ingen bättre i världen. Jag älskar honom över allt annat. Va skulle jag ta mig till utan dig. Du och jag för alltid. Utan dig är jag INGENTING.

Ny soffa

Sitter här i min nya Soffa. Den är så skön och underbart fin. Jag mår så bra när det börjar bli så fint här hemma. Detta kommer utan tvekan bli mitt favoritrum. Jag vill aldrig lämna det. Skulle kunna sova här. :). Nu känns det verkligen som VÅRT hem. Nu har vi gjort om ALLA rum här hemma. Nu är detta vårt helt egna hus. Här ska vi bo i många fina år framöver. Jag, Linus, våra framtida barn och en hund. Här får ni lite tjuvtitt. Bättre bilder kommer snart.

På jakt efter det perfekta soffbordet

Snälla Tomten...

Det är denna jag vill ha mer en nått annat. Jag skulle kunna använda den från den 14 april till den 14 september varje dag, varje år.

Underbara söndag

Har haft en helt underbar dag idag. Vakande halv 7 och var hur pigg som helst, kröp under linus täcke sen somnade jag om och sov till tio. :) Bara det var väll en riktigt bra start. Sen kom mamma och pappa hit. Vi tog en promenad i det fina höstvädret. Sen lagade vi lite mat. O va jag älskar mina föräldrar. Det är så mysigt när dom kommer hit. Man beöver inte göra nått speciellt. Jag vill bara ha dom här. Jag blir alltid på bra humör när dom är här.
Senare kom lillebror och Fanny hit och hälsade på. Dom var ute och körde på fannys pappas nya vrålåk. Vilken stor fyrhjuling. Trodde inte att det fanns så stora. Dom har flyttat till en stor hästgård en bit från oss. Så jag och Linus ska ta våran lilla fyrhjuling och hälsa på dom någon dag. Livet är underbart !!

...

...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Nu har jag bokat biljetter till Ryssland. Som jag längtar. :)

Im in LÖÖÖÖÖVE

Rosa vs Blå

Vilken färg ska man välja.. eller kanske båda :)
Sen måste jag ju bara säja att det är väldigt porrigt att ha den så långt upp på huvudet så det ser ut som man ligger inne med sveriges största panna...boooo..

Vad gör man inte när man måste....

Va gör man när man hittat nått som det känns som om man inte kan leva utan men inte känner att man har råd eller rättare sakt måste prioretera andra saker. Jo då säljer man saker man inte använder tills man fått ihop tillräckligt till med pengar så man kan köpa det man vill ha. Man har både gjort mer plats i garderoben, gjort någon annan glad och man slipper få ont i magen för man lägger pengar på onödiga prylar. Älskade Mulberry Brooke. Jag älskar dig. :) Nu är du min.

kul :)

http://www.blocket.se/jonkoping/Halv_Volvo_P1800_65_36632070.htm?ca=17&w=1

På utflykt

Har vart på utflykt idag. Har inhandlat gardinstänger. Jag älskar fina gardinstänger. Det kan verkligen göra så mycket skillnad. Är så trött på svarta ikea gardinstänger där ändknopparna har försvunnit spårlöst.
Hiss
Diss

Håkan Bråkan

Denna Håkan Jurholt. Ingenstans i sverige har man fött fram större pajasar en i riksdagen.  Där står han hela dagarna långa och pratar om regler och rätt och fel och så kan han inte reglerna själv. Hur tror han att vi vanliga ska förstå all denna byråkrati. Han tar betalat för "studiebesök" i vitryssland i 10. Sen passar han på att ta med sin fru och åker hem efter 4 dagar. Han skriver också att hotellet gick på 8000:- men efter granskningar kostar det bara 160:- natten. Giriga gubbe. Varför ska det alltid vara så att de som tjänar mest pengar är dom som är allra snålast? Kan dom inte bara lägga ner hela det socialdemokratiska partiet?

Nytt på Ts

Älskar älskar älskar.

Hur många har en t-shirt som lyser i mörkret.

Jag har :)
I ljuset
I mörket

En blomma...till mig :)

Fick denna underbara av mitt hjärta.

Per Holknekt designar åt Em...

...och har skapat denna fina fotöljen eller ska man kalla den minisoffa? Fin tycker jag i alla fall.


Saknar fräknarna...

Jag blir irriterad när dom trycker sig genom huden. Men nu saknar jag dom.
Jag vill ha en solbränna.....NUUUUUU...

Har jagat en Indie idag.

Idag hade vi en tjuv i butiken. Först så klagade han på att vi sålde falska Nike väskor. NOT ORGINAL NOT ORIGINAL. Sen la han fötterna på ryggen och sprang ut i full fart. Letade efter han ett tag men han var borta.

Päls

Mina favorit lampor

2 1/2 men

Ingen har väll missat att det är premiär för den nya säsongen av 2 1/2 men ikväll. :)

Saker som gör mig glad

Tjuvtitt

Lampor

Fick syn på dessa godbitar igår. Jag älskar lampor.

Söndag.

Renoviringsdax. Så här såg rummen ut när vi flyttade in. Det var indelat i 4 smårum som nu ska bli ett. Usch jag mår illa av denna bilden. Tänk att jag såg det men endå valde att flytta in. :)

Lördag

Hade en riktigt bra dag igår. Började med att renovera, va annars liksom :). Sen åkte vi in till stan och mamma bjöd på lunch på La dolce vita. Riktigt gott faktiskt. Sen blev det Krauta för att köpa lite till lister. Det är dyrt med lister. 900:- för några meter. Surt. Vi han med att gå på Hvmatchen med. Rätt bra match till Jeppe hoppade av till 3:e. Då ville jag bara åka hem. Jag är verkligen 00 intresserad av hockey om inte jeppe eller martin spelar. Då är det riktigt tråkigt. Efter matchen åkte vi hem och skulle ha lite lördagsmys. Det blev istället RENOVERING in till småtimmarna. Men äntligen börjar man se lite resultat. Men nu har jag verkligen renoverat varje dag i 5 veckor. Jag börjar bli rätt less.
Kilt :)
Borstade av mina handskar som är gjorda av afrikanskt vildsvin. Så himla mjuka och sköna.
Renoveringsklädd :)

Så förbannat kär

I denna som jag hittade på Ebay... har redan börjat fundera på vad jag kan sälja för att få köpa den. :)

Fredag

Fredag. :) Hur glad blir man inte. en hel helg ledigt. Det ska renoveras, titta på hockey. Och inte stressa med nått.

Saknar :/

Lilla Texas

:) fin..

Längtar till jag får sätta upp min lampa som jag köpte för ett tag sen. Den är så fin. :)

Helt förälskad.

Min Iphone gick i tusen bitar

Min Iphone gick i tusen delar idag. Så det blev ett snabbt besök hos 3 butiken på stan och inhandla mig en ny. Men uppgraderade mig till 4an. Tänkte vänta på 4 S men det är ju typ INGEN skillnad. Lite bättre kamera. Och kameran behöver jag ju inte. Tittar ju bara mailen och internet på den.  Kanske ska slå till på ett bättre skydd till den. Va sägs om denna väska?

Stål i sovrummet.

Inspireras av Lexington. Sängstomme i metall ska det vara.

Äntligen !

Det tog ett år. Men nu är det klart. Det ska firas.
RSS 2.0