Sötnöt

Kolla vem som hälsade på mig idag.
en rånare i minatyr

My new D&G bag

Fick denna fina av mitt hjärta igår. Vi skämmer bort varandra. Haha. Jag ÄLSKAR den. Vilken ball väska. Överstyvt.

Pappa :)

http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=259623871489

Mössan på

God morgon. Vilken härlig dag. Tror jag. Vet inte hur kroppen mår eftersom jag inte rört mig så mycket än. Knät mår inte bra men det kanske en alvedon kan stoppa tillfälligt. Idag ska jag böra min utbildning på jobbet.  Det ska bli mycket spännande.

Fint

Underbart <3

Sitter här i sängen i mitt kya underställ helt i FLEECE. Så underbart. Plus att det är snyggt med. Vitt, grått och rosa. Vissel vissel. 399:- på Ts. Kom o köööööp.
Jag och Linus har ikväll spenderat några timmar hos hans farmor och farfar. God mat och fika och trevligt sällskap :). Jag har köpt en ny väska idag :/ igen. Ni får se den imån.

Svullet

Bestämde mig när ögonlocken rullades upp att jag skulle ta mig runt munkan för att kanske bli kvitt den lilla träningsverk som hänger kvar. Jag har ju haft så förbannat ont runt höger knä. Och visst gjorde det förbannat ont när jag började traska. Men det går ju över tror man. Det gjorde inte de. Hela knät svullnade upp och det kändes som det skulle sprängas. Och det värsta är att man måste hålla god min och försöka gå så normalt som vanligt när folk går förbi men egentligen ville jag bara lägga mig ner som en skottskadad man och gråta och kravla mig hem. Va har hänt?

Grattis Nattis !

Måste bara få gratulera min kära vän Nathalie som har fått ett nytt jobb idag. Hon går från Gant på Nk till Butikschef på en snart nyöppnad butik på Sturegallerian. Du är så duktig Nattis. Snart kommer jag och hälsa på dig. Fest och shopping. Va annars. :)
.

Har skämt bort hjärtat....igen :)

Idag fick han en jacka och ett par skor som kommer passa ute på landet. Friskis kvällen gick riktigt bra idag. Vilken gjorde mig riktigt glad. :)

Peos telefon

Häftigt att man kan ha en mobil på armen. :)

Högklack eller ej?

Pinar du dig i högklackat?

Är du ute efter männens blickar är det tyvärr helt i onödan.

Forskning visar att de inte ens märker vad du bär på fötterna.

Män kan inte avgöra om en kvinna går i skor med höga klackar eller inte.

Det hävdar forskare vid Northumbia university, England, som undersökt saken.

Enligt psykologen Nick Neave spelar kroppens rörelser stor roll vid valet av partner.

– Men rent vetenskapligt vet vi fortfarande väldigt lite om det, säger han till tidningen Daily Mail.

rgin-right: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 0px; display: block; line-height: 15px; font-size: 12px; float: none; text-indent: 14px; padding: 0px; border: 0px none initial;">Han och hans kollegor lät därför ett antal män studera gången hos kvinnor i olika skor.

Och resultatet visade att de höga klackarna inte gjorde någon skillnad.

De gav varken intryck av längre och smalare ben eller en mer svankryggad hållning.

Och lockade inte heller männen i högre utsträckning.

Däremot fann samma forskare att dans har en stor betydelse för valet av partner.

Så ett tips kan vara att kasta stilettskorna – och ta fram dansskorna.

Aj då

Jaha då har man jobbat idag igen på sin lediga dag :/ bu. Men det är ju friskiskväll imån och det är ju mitt ansvar att det finns kläder och riktigt bra klipp. Men visst blir man trött. Och inte blir det bättre av att jag har ont ÖVERALLT.
En sån här fågelholk vill jag ha i trädgården

Haha AJAJ

Att man aldrig lär sig. Varför kan man inte stretcha efter att man har tränat? Idag känns det som om någon har kört över mig med diverse motordrivna fordon. Jag har ont ÖVERALLT. Också ett fint tecken på att jag kunde förberett mig lite bättre kanske. :)
Min nya Klassiker T-shirt. Skidpjäxor, cykelskor, fotavtryck och löpardojjor. Fin.
Oförglömligt år har detta vart. Jag har för första gången stått på ett par längdskidor och till och med gjort det med bravur. Jag har simmat i stimm, jag har cyklat i orkan och jag har sprungit upp för berg.
Magdalena Fager, Nermina Ljuta och Sofia Thörnberg. Sikken trio. <3

Tjejklassikern AVKLARAD :)

En dag som denna kan jag verkligen säga att jag känner mig väldigt stol över mig själv. Usch det va verkligen fruktansvärt idag. Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle vara SÅ förbannat backigt. Det måste vart som att springa upp och ner för tabergstopp en par grr. Fy farao det va inte skönt, det gjorde ont. Men jag lyckades. Jag är väldigt nöjd med min tid med, me tanke på att jag hade influensa för en vecka sen och vart sjukt stressad sista tiden och tränat dåligt. O va jag är duktig. :) Och Nermina och Maggan va även dom riktigt duktiga idag. Vi e bäst.


Svar på tal

Jag kommer numera svara på era frågor i kommentarsfältet :) Hoppas inte ni misstycker.

Sjuk ångest

Ångesten smyger sig på. Klockan är ställd på 07.00. 8.00 ska jag sätta mig i bilen och trycka på gasen i 4 timmar. Efter det ska jag trycka på min egen gas i si sådär 1 timma för att sedan sätta mig i bilen och gasa 4 timmar till. Lidingötjejlopp har förstört denna vecka. Jag har verkligen haft den sjukaste ångesten. Jag är ju för gudsskull inte kry i kroppen. Jag hostar och känner mig hängig. Hade de inte vart för att det är sista delen i tjejklassikern hade jag stannat hemma. FAN ME.

D&G

Till mig :)

Ny skjorta

Fint

Nytt på Ts

:)

En liten överraskning till mitt hjärta. En fin jeans skjorta från Ralph Lauren. Skulle ju lämnat den nästa söndag när vi firar ett år men jag kan ju aldrig hålla mig :)

Snygg

Snygg hood från Rönisch som precis har trillat in på jobbet. Snygg.

Inspiration !

Jag går mest runt och tänker på mitt hus. Jag har bilder framför mig precis hur de ska få se ut. Jag älskar trä. Så det ska bli trä trä trä överallt i olika färger. Jag älskar Rustik. Jag älskar Newport stilen. Inte för mycket vitt bara för det får inte bli för romanstiskt och puttenuttigt. Jag älskar tegel. Jag vill ha en tegelvägg i köket och en köksö av tegel med en betongskiva ovanpå. Det kommer bli snyggt detta. <3

Fredag !

Härligt med fredag. Nu hoppas jag att dagen går fort. Efter jobbet ska nämligen jag och Linus fira vårat husköp med en sväng på Krauta. Har jag föresten sakt att vi har en egen flaggstång på trädgården? Hur coolt är inte de. Jag har alltid velat ha en flaggstång.

Knäppt

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi har köpt ett hus?! Usch känns som att jag drömmer. Det är verkligen mitt drömhus. Jag har alltid velat bo på landet. Och vi har till och med en liten ladugård med små hästboxar på trädgården. Och det vill jag lova att uppe på loftet kommer det bli en hel del härliga kräftskivor framöver. Jag bara längtar till att jag få flytta in. Det blir föresten redan första november. Så det är snart. :) Jag kommer också att lägga ner bloggen inom en snar framtid. Kommer ha fullt upp. Kanske startar upp en inredningsblogg. Vem vet. Livet leker.

Jag har köpt ett hus

Idag har vi köpt vårat älskade hus. :)

Det ser ljust ut

Kanske kan ni får reda på ikväll va mina storslagna planer kommer att bli. Det ser riktigt ljust ut. Super ljust. Så där ljust som när man tittar rätt upp i solen, eller går direkt från ett mörkt rum ut i strålande solsken och superduper mycket vit snö. :) olallalla....
Ikväll ska vi ut och äta med jobbet. Vi vann en massa pengar till jobbet eftersom vår butik vann en stor täbling för alla team sportia butiker i landet. Vi e bäst med andra ord. Trallalla...

Svar på tal

Anonym om Nervös:
ska ni gifta er?!?! :-D

Haha. Ne inte va ja vet iallafall :)

Anonym om Höst:
måste bara säga att du är förbannat snygg i tunikorna som
du köpte i olika färger! sitter som en smäck på dig. kram

Tack va snäll du e :)

Alex om Pluttar hit och pluttar dit:
Nääädu Fialia, Fisis & Fläskis kvällen ska vi inte ha den
26:e utan den är faktiskt den 28:e..Hur var det nu igen
med det organiserade kaoset =p haha..

Haha ja du ser. ;)

Lina om GaaaaHHHH:
Glad för din skull!

Tack :)

Alex om GaaaaHHHH:
DOOOOOOOOOOOOOO IT!!!!!!!!!

I did it :)






















Nervös

Jag vaknade idag och skakade som ett litet asplöv. Jag är nervös. Idag kommer jag troligtvis få svar på en fråga som kommer förändra mitt liv en aningen. Jag återkommer. Jag gungar till jobbet. hej på dig

God kväll

Hemma igen efter en mys kväll hos Martin, Lotta och Texas. God mat och trevligt sällskap. Texas har börjat gå nu så han är så söt när han springer runt. Någon annan som ska springa snart det är jag de. På söndag går lidingötjejlopp och det känns tungt, och jag har inte ens börjat springa ;) . Egentligen ska jag ju inte springa eftersom jag precis haft influensa och flåsar dom ett djur när jag går upp för trappan till lägenheten. Hade de inte vart för att det är sista loppet för ett tjejklassikerdiplom hade jag aldrig ställt upp. Jag är inte ens säker på att jag kommer orka. Men det återstår att se. Jag tänker fortsätta ignorera det faktum att jag ska dit på söndag fören någon gång under lördag kväll. Nu ska jag måla naglarna och sova. Puss på dig

Fia <3 Linus

If you're a cowboy I would trail you,
If you're a piece of wood I'd nail you to the floor.
If you're a sailboat I would sail you to the shore.
If you're a river I would swim you,
If you're a house I would live in you all my days.
If you're a preacher I'd begin to change my ways.

Sometimes I believe in fate,
But the chances we create,
Always seem to ring more true.
You took a chance on loving me,
I took a chance on loving you.

If I was in jail I know you'd spring me
If I was a telephone you'd ring me all day long
If was in pain I know you'd sing me soothing songs.

Sometimes I believe in fate,
But the chances we create,
Always seem to ring more true.
You took a chance on loving me,
I took a chance on loving you.

If I was hungry you would feed me
If I was in darkness you would lead me to the light
If I was a book I know you'd read me every night

If you're a cowboy I would trail you,
If you're a piece of wood I'd nail you to the floor.
If you're a sailboat I would sail you to the shore.
If you're a sailboat I would sail you to the shore

Höst

Sölkorv

Det finns en plats för alla. Det är verkligen en bra mening. För jag tror verkligen att det finns en plats för ALLA. Men visst hamnar fel personer på fel plats ibland. Jag har ett gott exempel på det. En sölkorv på en trång plats. Och jag ska översätta för er som inte förstår. Extremt långsamma personer på en trång yta. Mycket kan jag stå ut med men inte EXTREMT LÅNGSAMMA PERSONER som går framför mig på en trång gata så man inte kan gå förbi. Det gör mig så in i helvetes förbannad. Flytta på er. Eller iallfall ta inte upp hela gångfältet. Det finns en anledning till att en av de första sångerna din förskolelärare lärde dig var " Lilla snigel akta dig akta dig akta dig". Men för vissa personer åkte väll inte hissen enda upp, dom kan helt enkelt inte relatera till ett vuxet liv. Mer stress åt folket. PUNKT

Lik

Usch idag är jag ett lik. Jobbade till 1 igår. En si så där 17 timmar dag. O nu är jag uppe med tuppen idag och ska skynda min till jobbet och göra färdigt innan vi öppnar vid tio. Usch hur ska jag klara av denna dagen. Ikväll är jag och Linus bjudna hem till brossan på en liten Matbit. Trevligt.

Pluttar hit och pluttar dit

Synd och säga att planering är min bästa egenskap. Det är en av mina sämre om jag ska vara ärlig. Min bästa egenskap är att jag ser möjligheter. Jag ser möjligheter i allt. Även där möjligheten inte finns. Ett fallfärdigt hus blir ett drömboende i mina ögon och ett plagg på rea ställningen för 50 kronor blir snabbt ett plagg värt att ha på sig på nobelmiddagen. Någonstans därimellan kaoset och mina fina inre bilder får jag ofta problem. Mina planeringsegenskaper kan inbland sätta käppar i hjulet för mig. Men jag tackar Gud för att han gav mig en vilja av stål och sen ska ja jobba på planeringen.
Jag vet egentligen inte varför jag berättar detta för er och va ni skulle ha för intresse av att veta det men nu va det sagt. Fick precis lite mat i magen. Och det kan jag behöva för idag jobbar jag i någon form av organiserad kaos som jag skapar runt mig inne på lagret.organiserad kaos är verkligen min spetsegenskap. Jag kan ha saker utspridda precis överallt men jag vet alltid vart jag har dom. Ikväll ska vi stanna och göra en rejäl flytt på alla kläder. Och på nått sätt ska jag få min fina bild i huvudet och bli verklighet. Och troligtvis om jag känner mig rätt kommer jag inte lämna stället fören jag är nöjd. Alla jackor ska fram. Mycket fina didrikssonjackor som går som smör i solsken. Sen har vi fått så himla mycket fina kläder från Nike och Adidas.Känns kul när vi har satsat på lite mer mode i butiken. Newline levererar riktigt mycket fint på löp i år. Helt klart värt att komma in och titta på. Sen vankas det ju friskiskväll den 26:e. Så alla ni tusentals friskismedlemar kan handla handla fritt med 25% rabatt under en hel dag. Känn på den du. En liten smygtitt.

God Morgon

:) Idag blir det massvis med timmar på jobbet. Idag skall de flyttas om.

GaaaaHHHH

Jag vet inte va jag ska göra. Jag vet inte va jag ska säga. Jag är i nått slags extras. Det känns som jag lever 1 cm från allt jag någonsin drömt om. Jag skulle vilja ställa mig på ballkongen och bara skrika rätt ut. Jag känner mig lycklig,spänd, nervös, förväntansfull, glad, orolig och 100 andra konstiga känslor. Jag är så himla nära men endå så himla långt bort. Jag vill bara kliva över trösklen, Bokstavligt talat.

Ledig!

Fredrik Rainfeldt sitter kvar som statsminister. Tralallla. Men de va ett jävla tjat om SD. Ok det finns ett gäng outbildade idioter där ute men dom kommer endå inte ha nått inflytande. Dom kommer vara borta för gott om 4 år. Och för det första så har man väll aldrig hört några åsikter från SD? Det enda man har hört är andras åsikter om SD. Jaja livet fortsätter. Jag ska traska till jobbet om en stund. Jag har lite saker jag måste göra. Fast det är min lediga dag. Duktiga jag. Först ska ja gå en sväng runt munken. Och ikväll ska jag och Linus göra nått jätte spännande.

Svar på tal


Lina om damdidamm:
Ta gärna lite kort på den underbara frukostbuffén nästa gång. Skulle vara mums att få se allt smakfullt!
Ska bli :)


Anonym om Fredag !:
viken fin hårfärg du har nu. :)

Tack :) jag är allt en bra frisör. Jag slingar och färgar alltid mitt hår hemma och helt själv. Och det roliga är att jag alltid får komplimanger när jag är hos frisören och klipper mig att jag har så fin färg. Haha. Och sparar  1200:- som jag kan ha betydligt roligare för en att alltid blir besviken när frisören ska va o pilla i mitt hår.




mike om Hosta blod.. mm gott:
Kolla upp det snarast , det kan jag garantera att du behöver göra
Säkert inget farligt, men bör kollas upp iallafall

Ja de kan ju inte va bra. Men nu har det försvunnit :)

Ommöblering

Dom som känner mig vet att jag väldigt lätt blir rastlös. Och den senaste tiden har jag vart så trött över att vår lägenhet är så fin och att vi har så mycket saker. Det är fullt överallt. Vårat förråd i källaren är smockafullt. Så är det någon som är behov av något mellan himmel och jord så kan jag säkert hjälpa till. Jag och Linus tänkte stå på loppis någon lördag och bli av med alla saker. Det känns så mycket bättre att sälja sakerna istället för att slänga det. Någon blir säkert lycklig av våra saker och vi kan köpa nya saker för pengarna eller unna oss en massage. Miljötänk. Idag har jag ialflall flyttat om lite i lägenheten. Flyttat om i vitrinskåpet och skapat oss en tidningslåda.


Alla miljoner cafè tidningar som Linus har. Nästan alla får plats iallafall.





"hemliga lådan" och fina servetter och tabletter från lexington.



Min hårfön och plattångslåda. Tycker den e så fin. Lila sammetslock och fint mönster.



Lykta från Lexington och " BOB"

Ursnygg

Pink shoes

En promenad utmed vättern. Ett vinglas i handen. Katie Melua i högtalarna och vi har precis gjort en underbar plankstek. Ibland är livet rätt gott.

Ps!

Jag har röststat idag. Nu är det bara att hålla tummarna.

damdidamm

Hello. Vilken dag. Visst är det härligt att stiga upp tidigt på helgerna. Man hinner så mycket mer.

  1. Vart på loppis nere vid tändsticksmuseumet. Fick med mig denna käcka fruktkorg hem som jag ska måla brun.
  2. Blev bjuden på Hotellfrukost på Scandic. Och det va bannimej den godaste hotellfrukosten jag ätit. Dom hade ALLT. Meloner, plommon, ananas, winerbröd, 30 olika brödsorter, FÄRSTPRESSAD apelsinjuice som man fick pressa själv. Dit kommer jag vandra många gånger det vill jag lova.
  3. Vart på torget. Fick med mig lite gott och blandat därifrån.Gränna skorpor, kantareller och Te i två olika smaker. Rabarber/grädde och Mango/passionsfrukt/banan.
  4. Vart på stan. Handlat lite småskit. Hjälpte darling att köpa Tweedkavaj och basker. :) Han va urtjusig vill jag lova.
  5. Vart på Coop och handlat. Usch. Ikväll ska jag göra plankstek.
  6. Tittat på hockey och ätit dinkelkex med brieost. GOTT.



Goodmorning sunhine

What a beutiful day! Solen skiner och jag är glad över att den gör de? Inte illa. Jag har sovit som en stock och är uppe med tuppen. Jag och hjärtat ska till Torget och strosa. Men först ska vi till Scandic och äta frukost. Tralallala.
Jag blev totalt utklassad på hängagubbe igår. Linus hade ett fel på MONARKI? Det är ju inte möjligt. Det va ju de svåraste ordet jag kunde komma på just då. :/ Nån form av fusk måste bara ha pågått.

Fredag !

Dessa underbara fredagar. Sitter här i soffan lite små deppig och funderar över livets alla frågor. Vad är meningen med livet, Va händer efter döden, finns det liv utanför jorden? Om någon vet svaren så snälla slå mig en pling så vi kan diskutera saken. Ibland känns det som man bara sover, jobbar in pengar, slösar pengarna på nått och äter. Om och om igen hela jävla dagarna långa. Kan det verkligen vara meningen? Jag försöker ha roligt så mycket jag kan och jag försöker hinna träna. Men det är inte lätt. Man jobbar till 7 på dagarna och ibland är jag verkligen så trött och osugen på att träna. Ska man verkligen behöva göra nått som inte känns kul? Fast gör man inte det blir man endå förbannad på sig själv att man är så jävla lat. Och tar man sig tid o träna så blir man arg på sig själv för man inte jobbat tillräckligt hårt. Ibland är jag så förbannat trött på mig själv. Och ibland känns det omöjligt att kunna dra på smilebanden och även då blir jag förbannad över att folk snor min energi för mig. Vissa gör allt för att försöka sätta mig på plats och motarbeta mig. Why? i dont know. Kanske för att jag är så förbannat gnällig ibland.Så nu har jag gnällt färdigt. Tack för ikväll. Imån är jag glad igen.

Svar på tal

M om Hosta blod.. mm gott:
Hej!
Jag undrar hur du fick ditt jobb på Team sportia?
Några tips på hur man ska gå tillväga om man vill ha nåt liknande jobb?

Hej på dig M ! Jag gick rätt in och pratade med chefen
och gav honom ett cv. Någon
dag efter för jag komma på ett längre möte och efter
någon dag så ringde han och sa
att jag fick börja jobba 80 %. Så jag hade en j*ävla tur.
Det gäller att man ha lite tur när
man söker jobb. Jag hade bara en barn och fritidsutbildning
men hade väll mycket nytta
av att jag har utövat de mesta sporter på våran jord. :)
Men jag tror eller jag vet att det
bästa sättet är att gå in och presentera sig. Inte skriva nått
Cv som man skickar ut till konsum,
fritidshem och butiker. Det känns ju väldigt oseriöst.
Det finns ingen chef tror jag inte som har
någon som helst lust att anställa någon som inte visar att det
verkligen är detta jobb man vill ha.
Lycka till !


Anonym om Fredrik Rainfeldt:
Hej fia!! 
Har inte hunnit läsa din blogg på ett tag men
nu hittade jag hit igen. Kan bara hålla med
dig om dina åsikter här :) Jag var och röstade
på svenska konsulatet här i montreal för
några dagar sedan, så nu har jag gjort mitt! Nu är
det bara att hålla tummarna för att det
går vägen på söndag! Såg att du är sjuk, hoppas
du blir bättre snart!! Ta hand om dig så
hörs vi snart igen, puss o kram

Hej! Jag antar att det är fia som skriver :) Hoppas
du har det bra i Monterial. :) Ja ska rösta i helgen.
Börjar bli riktigt nervös över hur valet kommer att
gå :) man börjar väll bli gammal. Ha de så bra så hörs vi.
Puss o kram
















Debatter

Har följt alla debatter denna veckan. Men idag är dom verkligen galna. Kallar varandra Tunnelbanechafförer och bråkar som bara den. :) Mona Sahlin släng dig i väggen eller nått. Du är en finne i rumpan. Och vem är Peter Eriksson?. Usch jag blir arg på riktigt. Moud Olofsson är en klippa. Jag tycker om henne. Smart.

Ego girl

Lite bättre känner jag mig. Kanske beror på att man knaprar tabletter värre en Salta pigviner efter att ha åkt danmarksbåten. Nu ligger jag och tittar på hockeyn på tv. Hv ligger under. Bu. Jag har börjat läsa en ny bok idag. Ego girl av Carolina Gynning. Hon är för rolig. Jag gillar henne skarpt. Hon är så rolig, knäpp och ärlig. Man kan inte annat en att älska henne. Hon är en inspirationskälla. Hon vägrar låta nån trampa på henne och hon jobbar verkligen hårt. Hon lämnar mångmiljonärer för att hon hellre vill tjäna sina egna pengar och hon åker ner till danmark och jobba arslet av sig i 2 månader för att skaffa större pattar.:) Hon har gjort min torsdag lite bättre. Tack ska du ha !
Ser fram imot att börja läsa Ego woman som är uppföljaren när jag är klar med denna.

svar på Tal

Kommentar

M om Hosta blod.. mm gott:
Hej!
Jag undrar hur du fick ditt jobb på Team sportia?
Några tips på hur man ska gå tillväga om man vill ha nåt liknande jobb?

Hej på dig M ! Jag gick rätt in och pratade med chefen och gav honom ett cv. Någon dag efter för jag komma på ett längre möte och efter någon dag så ringde han och sa att jag fick börja jobba 80 %. Så jag hade en j*ävla tur. Det gäller att man ha lite tur när man söker jobb. Jag hade bara en barn och fritidsutbildning men hade väll mycket nytta av att jag har utövat de mesta sporter på våran jord. :) Men jag tror eller jag vet att det bästa sättet är att gå in och presentera sig. Inte skriva nått Cv som man skickar ut till konsum, fritidshem och butiker. Det känns ju väldigt oseriöst. Det finns ingen chef tror jag inte som har någon som helst lust att anställa någon som inte visar att det verkligen är detta jobb man vill ha. Lycka till !



Anonym om Fredrik Rainfeldt:
Hej fia!! 
Har inte hunnit läsa din blogg på ett tag men nu hittade jag hit igen. Kan bara hålla med dig om dina åsikter här :) Jag var och röstade på svenska konsulatet här i montreal för några dagar sedan, så nu har jag gjort mitt! Nu är det bara att hålla tummarna för att det går vägen på söndag! Såg att du är sjuk, hoppas du blir bättre snart!! Ta hand om dig så hörs vi snart igen, puss o kram

Hej! Jag antar att det är fia som skriver :) Hoppas du har det bra i Monterial. :) Ja ska rösta i helgen. Börjar bli riktigt nervös över hur valet kommer att gå :) man börjar väll bli gammal. Ha de så bra så hörs vi. Puss o kram


Anonym om Sjuk:
krya på dig

Tack <3

Hosta blod.. mm gott

Jaha då va man sjuk igen. Det måste vara nått allvarligt fel på mig så mycke som jag har vart sjuk de senaste året. Jag hostar blod, min hals har förvandlats till ett sugrör där det knappt kan passera luft, öronen tjuter, ögonen vill hoppa ut, alla kroppsdelar värker och konstant illamående. Kan man ha ont någon mer stans?
Linus va sjuk förra veckan så jag undra om han har smittat mig. De här ska han få FAAAN för som Håkan bråkan brukar säga.
JAg har så mycke på jobbet att göra så det känns förjävligt att behöva vara hemma. Jag blir så less.

Sjuk

Jag är sjuk. Jätte sjuk. :/

Svar på tal

Kommentar

Lina om Onsdag:
Var har du köpt pälsvästen?
Äkta? 
Pris?
Den är ursnygg

Pälsen är äkta men jag har inte köpt den någonstans. Mamma hade den när hon va ung så jag har bara sytt om den lite. :)


Stina om Easytone:
Om dom funkar för du gärna säga till, jag har funderat på ett par!

Funkar och funkar, nått gör dom ialflall :) har haft dom på mig hela dagen idag och jag har verk i fötter rygg och lår. :)


Anonym om Dress for less:
snyggt! vart ifrån?

Klänningarna är från lindex.



Lina om Underbar...:
skitsnygg!

Tack :)


Julia om Underbar...:
A men gud! Var är den ifrån?

Alice + Olivia heter märket och finns att köpa HÄR


Anonym om Träna:
hej! :D
Fin blogg! :D

Tack :)



tess om ...:
fin blogg<3
Tack :)

Gulligt

http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=227843658753

Onsdag

Min förkylning går åt fel håll. Jag låter som ett psykfall idag. Det går ju liksom inte sova när man inte kan andas. Och det är inte särkilt kul att äta nått heller eftersom allt smakar likadant. :/. Sen saknar jag lilla Loui med som har åkt hem till mamma och pappa. Bu.
Inviger min nya tröja och pälsen dagen till ära

Easytone

Har vart ute och traskat i mina easytone idag. Det känns väldigt klumpigt. Men nån nytta gör dom ju eftersom jag får riktigt ont i mina fötter efteråt. Det måste vara för mina fotleder är helpaj efter fotbollstiden. Men inte går jag runt o tror att jag ska få en fast rumpa eller tighta lår. Det är väll lite av falsk marknadsföring.

Dagens jag !

Dress for less

Inhandlade en klänning idag. Eller 3 klänningar. Eller rättare sagt en klänning i 3 olika färger. Den/dom satt som ett smäck.

Bäst bäst bäst

Sjukt bra.
http://www.youtube.com/watch?v=HTsYZzchScE

sicko

Vaknade idag av en hals som va så svullen att de kändes som jag hade en falukorv som hade fastnat i halsen. Min ena näsborre hade även den kastat in handuken och va ur funktion. Det passar sig inte så bra med tanke på att det bara är två veckor kvar till Lidingöloppet. Jag har inte kunnat träna när jag vart i gbg och idag när jag äntligen är ledig så kan jag inte träna heller. Fan me. Så idag blir det en mysdag. Dricker te och knaprar skorpor. Ska lägga mig i badet och läsa nya Elle. Och som alltid när man inte har nått bra att säga så börjar man prata om vädret. Idag är det storm mina damer och herrar. Har gått en sväng runt munken med Loui och jag höll på att blåsa bort. Och om nått kan få mig att lyfta från marken så måste de va en skydundradens kraft.

Box

Nya boxhandskar hittade vi i Linus farmors källare. Så snygga.

Måndag

Har vart ute och gått med Loui runt munken och nu är det dags att gå till jobbet. Shit har inte vart där på 2 veckor. Känns konstigt. Men kul. Jag har drömt om hus,tapeter och fyrhjulingar hela natten så ja känner mig lite trött.

Fredrik Rainfeldt

Han är en man av rang. Jag har följt valdebatten en hel del. Jag tycker rent ut sagt att Mona Sahlin är pinsam. Jag gillar verkligen inte de rödas politik. Det ska vara lika för alla. Man ska inte tjäna på att jobba. Mer pengar för dom som inte jobbar och mindre till dom som jobbar. Det känns inte som en vinnande teknik för framtiden. Jag tycker det ska löna sig att jobba och det ska kosta pengar att vara lat. Jag hoppas Fredrik Rainfelt blir vår stadsminister i alla år jag lever. Han har pondus den mannen. Han är smart och han är bra på alla sätt o vis.

Hvblåå

Idag har jag spenderat min söndag i Kinnarps arena. Lillebror och storebror spelade först och efter det spelade pappa. :) hela familjen i rörelse.
Jeppe. Första matchen med A-laget i kinnarps arena och idag hade han äntligen fått en egen tröja med namn på.
Pappa Thörnberg in action. Orginalet med två yngre kopior som speakern utryckte det.

Mulberry shoes

Ska titta på dessa rackare när jag är i London. Älskar ju mina från Fred Perry men dessa är underbara. O jag älskar låga skor. Vill gärna ha dom så låga det bara går. Våga vägra höga skor.

Kul lördagkväll !

Igår va jag och Linus på ett litet avskedskalas hos hans vän som ska åka långt bort i många månader. Riktigt trevlig och rolig fest med massa trevliga människor. Det blev e salig musikblandning, allt från Drängarna till Benny Benassi till egenskrivna ballader. :).
Darling gamar i sin nya skjorta han fick av mig igår <3

Uteliv

I rampljuset

Bror min och Texas va i Jp idag. Gud va han är fin lilla texas. Jag skrattar så fort ja ser han.

Min nya Spetsblåsa

Underbar...

Frukost på sängen

<3

Min nya jacka och jag

Dagens jag !

Träna

Ska gå och träna på gymmet en stund innan ja ska in till jobbet en sväng och träffa banken lite senare. Behöver svettas och flåsa lite.

Så fin

Hade fått fina rosor, den nya Cihc och nya kelenderblad och visitkortsfickor från mulberry till min kalender när jag kom hem igårkväll. Min pojkvän är den bästa !

lycka

Har beställt två jackor till och en fin fin regnhatt.
Min andra nya dunjacka i fint svart slemmigt material
Regnhatt och poncho i Dermisax. ( samma sak som goretex ) När jag fått dom så får det regna hur mycket som helst.

Dunjacka


Min nya jacka

...

Tjuvtitt

Hur gick detta till?

Sista natten på Hotellet

Kom precis hem igen efter ytterligare 12 timmar framför datorn. Har vart och lämnat av Alex på stationen. Är glad för hon har vart här och hjälpt mig med mina frågetecken. Usch jag är så mätt. Jag tror vi har vart på varje restaurang på hela avenyn denna veckan. Känner mig som ett fläskberg och flötig och ohälsosam. :( . Men nu är det iallalfall sista natten på Hotellet. Imån kväll ligger jag och skedar med min älskade pojkvän igen. Det ska bli underbart att bara få lägga huvudet på hans bröst igen och få lite kli på ryggen.

Undra om det va en uppstoppad älg?

Fy farao

Nån liten spillevink sitter fastklämd i min hjärna och trummar på mina ögon. Om en stund kommer de att ploppa ut. Iallafall är det så det känns. Jag tror inte hjärnan eller ögonen mår särkilt bra av att sitta framför datorn i 12 timmar. Jag känner mig iallafall lättad över att jag inte har så mycket kvar att göra. Man börjar bli lite trött på kläder nu. Nått annat som jag är grymt trött på är hotellfrukosten. Det såg trevligt ut första dagen men bacon och äggröra gör mig spyfärdig. Imån ska jag nog äta mig mätt på nutella.
God natt

Svar på tal

Anonym om Mullig och snygg:
tycker du att de är tjejerna mulliga? då lider jag utav övervikt.......

Nej jag torr jag är väldigt kass på att formulera mig bara. Om dom är mulliga så är jag smällfet. :)

Mullig och snygg

Man börjar ju ser mer och mer mulliga modeller. Eller mulliga och mulliga kanske det är bättre att kalla dom normala. Jag tycker det är riktigt fint. Jag älskar kurviga kvinnor.
Mina största förebilder
Whitney Thompson
Vinnare av Americas next top model

Doutzen Kroes

Hilary Duff

Beyonce Knowles

Knubbis

Äntligen ligger man i sängen igen. Det är långa dagar. 12 timmar i full fräs. Och två resturangbesök varje dag känns inte riktigt hälsosamt. Ikväll blev det grektiskt. Gott gott. En god Tom Collins till dessert. En av mina favorit drinkar. Jag har inte så mycke annat kul o säga. Jag jobbar och tränar och äter på dagarna. Saknar min prins som ligger hemma och är sjuk. :/
Vacker som en nyponros

Måndag

Ny vecka. Inte långt kvar tils jag får åka hem till min älskling och kramas. Längtar. Alex har hittat hit dagen till ära. Så nu ska hon få hjälpa mig lite i mina val. Så jag inte skenar iväg :). Det känns mycket skönt.Nu ska vi åka till mässan. Hej på dig

Skatås

Blev en löparunda till skatås. Men ja blev så trött när jag va uppe på skatås så jag orkade knappt springa när jag va där :) Men det är ett mycket vackert ställe.
ooäää bäääääst o bäst bäst bäst

Tom Joules

Tom Joules ska ju öppna i stan till våren. Jag älskar deras gummistövlar.

Söndag

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Jag har verkligen roligt. Samtidigt som det tar kål på min hjärna. Men det går iallfall framåt. Jag gör framsteg. Tack gode gud för det. Idag har jag haft lång genomgång med Adidas. Och va kan man säga mer en att deras Running kollektion för våren 11 är superhet. Jag vill ha precis allt. Nike och Adidas kommer att förstöra min ekonomi i fortsättningen.
Nu ska jag gå ner i gymmet och träna lite. Har lite träningsverk från gårdagens träning. Jag börjar bli klen. Usch.
Jag har köpt nya skor. :)

Resan är bokad

Glömde att berätta att resan till London är bokad. :)

God dag

Idag är huvud mitt tungt som gråsten. En ipren skulle behövas i en stund som denna. Men jag måste endå säga att jag sover väldigt bra på nätterna. Som en stock. Kanske är för att det inte finns någon plats i min hjärna för drömmar nu. Pantad som man är inbland så glömde jag mina glasögon hemma så jag får väll skylla mig själv att jag har skalleverk.

Jag är så sugen på en sånhär bil. Såg en utanför hotellet igår. Så ball.
Ps. Jag bor på Elite Park Avenue för dig som undrade. DS.

Lördag

Kom precis på att det är fredag. Men va spelar det för roll. Jobbat hela dagen lång. Har precis tagit ett långt varmt skumbad på mitt hotellrum efter har spenderat en stund i hotellets mycket exklusiva restaurang. Kan inte förstå varför man ska skriva en meny där man inte har den blekaste aning om vad man får på tallriken? Istället för att skriva:
Köttbit med potatis och stekta grönsaker och 2 st kantareller så formulerar dom det så förbannat svårt. Jag har ingen aning om vad jag åt med andra ord. Men gott de va det.

Ska lägga mig i sängen och testa mina nya rönisch trosor och min nya buff. Titta klart på fotbollen och sen försöka sova. Jag är helt slut.
Funktionsunderbyxor och BUFF
Skummbad <3
Konstiga saker händer på detta hotell. Tallrikar står det överallt.

23 penisar i din hand?

Grattis. Du har idag skakat hand med 23 penisar?!
Visste du att du varje dag har baskelusker från 23 penisar på din hand varje dag? Fy farao. Dagens inköp, HANDSPRIT

Work work work

Eight hour cream

Den har vart med år efter år och sviker mig aldrig. Igår va mina läppar helt förstörda- Jag va tvungen att sura en hel dag för att inte riskera ett leende och läpparna spruckna både här o där. Lite smörj på läppen innan läggdags och idag vaknade jag med dom snyggaste läpparna jag någonsin skådat. Hej på dig

Ha har hänt här?

Puh

Mitt huvud snurrar. Det är mycket att tänka på här i gbg. Jag tror jag avlider. Fast det är roligt ska ni veta. Jobbade till 8 idag. Sen va vi hemma och lämnade väskorna gick ut på avenyn och satte oss på en italiensk resturang och åt världens godaste vitlöksbröd och pasta med kantareller och champinjon. Mumma. Hotellfrukost är underskattat har jag kommit på. Undrar va jag kommer tycka om en vecka. Imån ska jag bara titta på kollektioner från morgon till kväll. Blir trevligt. Sen blir det nog lite fotbollstittande på kvällen. Nu vill jag sova.
Min lilla darling verkar strunta i mitt lilla vackra medelande jag lämnade honom. För inte har jag hört någon knacka på dörren. Besviken. Bu.

Sussa

Usch jag är trött. Efter en trevlig kväll säger jag nog god natt.

Snabbis

Det får bli en snabbis nu. Är lite stressad. Har vart på mässinfo samt genomgång av sortimentet ett X antal timmar nu. Ska stressa iväg på mässfesten som börjar snart. Hoteller ser prima ut. Längst upp på Avenyn ligger detta flådiga hotellrum. Hej på dig

Onsdag

Sitter i bilen på väg ner till Göteborg för en 10 dagars lång inköpsmässa. Jag saknar redan min darling så det gör ont. Jag vet väl om att jag är riktigt töntig när jag skriver så. :) Men det är sanningen. Idag ska vi på mässinformation och modevisning tror jag det va idag med. Behöver nog titta i min kalender. Ikväll blir det mässfest med uppträdanden och sånt. Sen blir det väll eventuellt ett träningspass på hotellet. hej på dig

RSS 2.0