tada

wohoo det känns bättre för varje gång jag springer nu. Idag gjorde jag några rediga spurt löpningar upp för backarna, och inte ens någon mjölksyra hade jag när jag kom upp på krönet :) Jag blev så lycklig att jag sträckte upp armarna i luften och skrek lite :). Hoppas ingen hörde. Men det var en sån jävla befrielse efter allt slit efter vintern när jag i stort sätt bara satt på rumpan och slöade.

knut

Idag ska jag ge mina nya skor lite kärlek.

Måste gå och fix en sula på dom. Är inte det lite konstigt att de bara har en lädersula under och att man måste sula dom själv? Dom är ju jätte hala?

Puh

Har vart ute på en liten löptur ikväll igen. Kännde väll mig lite stressad ner Nermis redan hade anmält sig till lidingöloppet. Vi ska ju börja med halvklassikern i höst. Vi går lite lätt fram mot en riktig klassiker som så klart är målet. :) Kul ska det bli. Längtar till Vasan. Måste börja åka lite rullskidor. Dax att sova. Längtar redan till imån kväll. Då kommer Linus föräldrar och grillar. Dom har inte vart här på länge nu. Jag saknar dom :) natt

Tada

Mitt paket har anlänt.

Dom kom till och med till jobbet idag och lämnade det :) Kärlek

Värmebölja.

Man får panik av denna värme. Jag gillar den inte. Ok om man är ledig och kan bada eller nått annat me inte när man ska jobba och definitivt inte när man ska sova. Paaaaaanik. Idag var det redigt jobbigt att gå upp. Troligtvis eftersom jag inte drack nått vatten efter min löptur igår kväll.
Nu har jag precis vart ute och traskat en sväng. Och en har min kropp inte fått nått vatten. Bu. Dax för jobb strax. Längtar till helgen nu. Fredag blir det mat på twin med jobbet. Lördag blir det Kolmården med mina bröder med respektive tjej och barn, och sen sover vi på hotell till söndag och shoppar lite i stockholm. Måste passa på att umgås lite innan Martin åker till Ryssland nästa vecka. :/
Dax att förbereda sig för en tuff dag på Ekhagen idag. Hej

Har shoppat

Till mitt hjärta idag. Han kommer bli SÅÅ fin.
Hilfiger skjorta och Ralph lauren jeans.

Spexar med slangen

Nervös

O jag har beställt nått så underbart och fint. Jag väntar på mitt paket varje dag. Vart är det? Jag blir hypernervös.

Fint

Knut

Flugfan

Inatt har flugorna förstört min sömn. Detta kommer dom att få ångra. Det vill jag lova.

Ipad

Darling köpte en ipad idag. Men det verkas som simkortet är för stort. Någon som vet om ett simkort till ipad är lika stort som ett till mobilen. Jag får inte in det. Är jag knäpp?

Så satans perfekt.

Jag är så glad, jag är så jävla glad. Allt är bra. Underbara vänner, pojkvän, familj och hus. Underbart liv. Jag är så nöjd med tillvaron just nu.
Idag tog vi en välförtjänt sovmorgon efter en lång kväll igår. Gud det var så roligt. Först var jag hos Alex. Sen gick vi utmed Vättern bort till Tobbe. Där hade vi en och annan underlig lek. Grannarna måste tro att Tobbe byggt ett Zoo i lägenheten. Sjukt kul. Sen gick vi en sväng till Olearys. Jag hamnade så klart vid Black jack bordet en timme eller två. Det där med tidsuppfattning är inte min starka sida. Vilken fall som helst så försökte jag på snabbaste sätt spela upp mina pengar jag satsat men det slutade med att jag stod där med en 3- 4 staplar med marker. :) Jag är snusk bra på black jack kom jag precis på. Jag hann i alla fall dansa 2 låtar innan det var dax att bege sig hem. :) Tack fina vänner för en kul kväll.
Idag har vi haft besök av mamma, pappa, jeppe, martin, lotta, texas och kelly. Det bjöds på hemmagjord rabarberpaj och rabarbersaft. Rabarberna självklart odlade på gården. Jag och Texas lekte i lekparken och åkte fyrhjuling. Sen det bästa av allt är att vår köksö äntligen blev klar. Och sist men inte minst att jag sprang en mil och gjorde 80 knäböj och utfallssteg utan någon som helst krampkänning.


Bildregn !

Dagens Löptur

Dagens mysstund



Dagens jag



Dålig bild på vår nya köksö som vi precis har byggt



Gårdagens jag

Midsommar EM

Midsommar FM

Om man inte har en sandlåda får man gräva direkt i gräsmattan.
Tobbe blev en lycklig vinnare av Grillkol
Någon är väldigt lycklig över att få åka traktor.

Glad midsommar <3

Nu åker jag till världens vackraste plats.

Idag

På väg till jobbet

På väg till jobbet. Idag känner jag mig lite piggare. Huvudet är fortfarande rätt tungt men jag fick i alla fall med det idag. Men gud var det regnar. Men tydligen ska det sluta innan morgondagen. Tralla.


Nu är en människa igen.

Det blev 16 timmar sömn då. Vaknade när klockan ringde med en skydundradens huvudvärk. Hade behövt släpa huvudet på en skottkärra om jag hade lyckats ta mig till jobbet idag. Vilken migrän. Så det var bara att somna om och sova till halv 2 tiden. Men då mådde jag helt ok. Va nog bara en riktig lång sömn jag behövde efter alla missade timmar de senaste veckorna. Så nu är man människa igen. Jag mår alltid lite dåligt när jag är hemma från jobbet. Jag älskar ju mitt jobb. Men idag gick det bara inte. :/ bo.
Innan tog jag ett skummbad,gjorde ansiktsmask, nopprade ögonbrynen och hade det allmänt trevligt.
Jag längtar till midsommar.
Midsommar outfit?

Tisdag

Puh. Jag är förstörd. Trasig. Sitter och stirrar i tomma intet och känner mig just precis tom. Skulle behöva en och annan rehab dag så jag kan bli människa igen.
Idag har Linus och min pappa gjutit en betongskiva, så snart är vår köksö klar. Den kommer bli SÅ fin.

Ni har väll inte missat

Att rean har startat på Net-a-porter. Jag har hittat mina favoriter.




Klänning och kavaj från D&G



Blus från Antik Batik



Bikini från MISSONI

Svar på tal.

Anna om vacker:
Hej! Jag har en fråga ang. Cykelköp. Jag är ca 165 cm lång och vill ha en cykel som
funkar både i terräng och i stan. Vilken tum bör jag köpa? 26 eller 28?
Hoppas du kan hjälpa mig?

Va kul att du ska börja cykla. Det är underbart med cykel.
 Jag tycker absolut att du ska satsa på en cykel från Scott:s
 sportster serie. De funkar för alla typer av underlag. 28 tum
 är hjulen. Den finns i flera olika utförande och kvalite på gaffel,
 bromsar och växlar. De är riktigt fina bra cyklar.






En mil i spåret

Laddar inför Lidingöloppet.

vacker

Im back

Äntligen är jag hemma igen. Puh vilka veckor jag har haft. 8- 24 har jag jobbat hela dagarna typ. Men shit va kul det har vart och vad bra det blev. Igår hade vi en liten avslutningsmiddag som slutade med att jag hade dansuppvisning jämte Jukeboxen till Elvis. Sen fick vi för oss att discobowla. Haha. Gud vilken kul kväll. Jag vet inte om jag någonsin har skrattat så myckt som jag gjort dessa veckor. Tack vare dålig sömn och helt underbara människor. Shit vad jag har spexat. Men nu är det så himla skönt att vara hemma hos mitt lilla hjärta. Jag har verkligen saknat honom. När jag kom hem så stod maten på bordet och allt va så fint här hemma. :) Jag har det så jävla bra. Jag skäms nästan.

På mitt sätt

Mitt dygn i bilder

Fiskat och paddlat i en kanot som vi själva byggde ihop.
Myst i dunjacka
Bestigit ett berg. Puh fasen vad jobbigt. Snacka om träningsvärk i rumpan.
Smaskat på frystorkad mat.

Sjukt kul...

Ekorre

Precis ätit en underbar frukost

I det mest underbara köket. Det är det finaste kök jag någonsin satt min fot i.
Lägg märke till tappkranen över bordet. Fränt.

Så underbart

Ligger i min säng i Norge. Jag är helt i extas. Det är så himla vackert här. Vi har nyss ätit en helt fantastisk 3 rätters middag. Jag är så glad. Bara mitt lilla hjärta hemma som fattas. Linus jag älskar dig :)
I morgon ska vi paddla, fiska, tälta, vandra och bada i badtunna. Fantastiskt liv man lever.

På väg till Oslo


Bergans fleece och bergans tunika. Rätt uppenbart vad jag ska göra i Oslo.

Underbara fordon

Har ni saknat mig :)

Nu är jag tillbaka. Nu vet jag ungefär vad klockan är och vilken dag det är. Det har vart MYCKET att göra. Jag har skrapat ihop cirkus 100 arbetstimmar på 6 dagar. DVS 2 och en halv veckas jobb. Lika mycket sömn har det förstås inte blivit och jag känner mig rätt sliten nu. Men det gick i alla fall riktigt bra. :)
Så i kväll blir det inte många knop gjorda här hemma. I morgon bär det av till Oslo några dagar innan jag tutar i full fart upp till Motala igen och spenderar fredag- söndag i ett fullproppat Teamsportia tält. Jag har jobbart bort hela Juni. trallallalla. Idag har jag i alla fall hunnit med en sväng på tabergstopp med Linus.
Min nya Busnel kofta. Det blev ev blå till slut.

Favorit i repris

Varför lipar man varje gång trots att man har sett klippet 36 gånger?
Kärlek

tada

Nu är jag trött :)  Det märks direkt. Fantasin skenade iväg och jag glömde bort att äta och skrattade istället. Så nu ligger jag här i sängen och fortfarande kurrar magen. Jag har glömt bort vilken dag det är. Det sista jag kom ihåg var att det var tisdag. Men visst är det inte det nu :). Går det göra body butter av smör och billig parfym? Min största fråga i livet. Om en person mer tix sitter på en vibrator, sitter han still då? Dumma frågor som inte kräver några svar.

Saknar

Min rutiga säng. Det är nått speciellt med rutor på sängen. Man sover bättre på det helt enkelt.

shit

Jag ser ut som ett lik. Bokstavligt talat. Fy fan

Kan inte sluta skratta


http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs

Hard work work

Jaha ytterligare 13 timmars jobb är över. Idag har jag skrivit ut en si så där ett par tusen prislappar. Sen passade jag på att handla lite bland allt fint jag köpt. Hehe. :)
Lite konstiga bilder. Men de får duga. Bergans is the shit. Töntiga engelska ord. I know. Varför använder man engelska ord när man skriver? Visst är det väldigt fjantigt...

Nya skor

Se om min häl funkar bättre i mina nya skor.

fin reklam :)

http://www.jnytt.se/nyhet/40692/thornberg-tog-emot-priset-som-folkets-hv-spelare
Keps, t-shirt och shorts från Team sportia :)

Puh

Lång dag. Skön säng. Ligger här på ett nybyggt hotell i Motala. Hotell Nostalgi.  Super är va det är. Det luktar nytt. Jag har utsikt över vättern från min säng. I morgon blir en tuff dag med en si så där 12 timmars jobbdag. Ska försöka hinna med att besöka Bilmuseum som ligger här i samma hus. Verkar vara riktigt fina bilar. Kanske kan jag få en titt på in drömbil.

Fint

Olägligt

Har vart ute idag och traskat, åkt fyrhjuling och fikat med vänner. Dock så har jag fått en infektion i ett skavsår på hälen så hela foten är helt fucking svullen och jag kan inte gå på foten eller ha några skor. Hur ska detta funkar. Jag har packat kläder för ett par veckor. Det är inte smidigt. Åker imån och är hemma den 21 kanske ? BO. Jag gillar inte att sova borta. Jag längtar redan efter min säng

Shit vilken huvudvärk man har.

Troligtvis för lite vatten. Det är ju så snuskit varmt. Går ju inte sova fast man har fläkten på högsta jämte sängen. Jag får panik. Ska ta en kall dusch innan det blir en promenad med Vovven.

Fräken

Jag älskar Ryd. Det finns inget ställe i världen som är vackrare en Ryd. Jag vill alltid bo här. När jag promenerar runt i krokarna så är jag nära till gråt. Det är så fint överallt. Så mycket blommor, skogen är fylld med lövträd, bäckar rinner överallt, kossor, hästar, får, traktorer, taggtråd, fågelkvitter, sol, skugga, vackra hus och glada och trevliga människor bor det i varje hus. Det blir inte bättre en så här. Jag är i extas.

Puh

Idag känner man sig lite trött.  Hade en riktigt bra dag igår. Grillningen va mycket trevligt. Sen kunde det väll kvittat att gå till Twin. För mycket folk. Det tog ju flera timmar att få en drink beställd. Och det går inte längre betala med kort i entren? Ingen garderob finns det heller.  Nja.
Nu ska vi riva lite väggar här hemma.

Lördag

Vilken skön dag. Tror det eller ej, men jag har vart ute hela dagen. Ni som känner mig vet att jag och solen inte är bästa vänner. Denna ständiga konflikt. Tog en lång fin promenad på morgonen innan frukost. Sen blev det knäckebröd, keso och transbärsjuice. Jag har helt snöat in på tranbär och keso. Det är ju så himla gott. Sen satt jag mig i gräset och lusläste Egoboost. Den nya tidningen som blondinbella har startat. Jag gillade den skarpt. Den ska jag fortsätta köpa. Den kommer ju dock bara ut en gång i kvartalet.
Jag har också hunnit med ett långpass på min cykel. Fick med mig Linus också. Vi tog en halvtidsvila vid Lekerydskiosken och köpte varsin glass. Jag är inte mycket för glass. Hade kunnat kvitta. Linus fick äta up min glass medan jag drack en Ramlösa vattenmelon / citron. Supergod. Sen cyklade vi hem. Men Linus orkade inte hela vägen :) han är så söt när han ska skylla på en massa jämt när han inte orkar. Idag cyklade jag i förväg för jag hade mycket krafter krav. Sen kom han en stund efter. Du drog han en historia om att kjedjan hade hoppas si och så många gånger och det va därför det tog en tid.Sen frågade jag varför han inte va smutsig på händerna. Det hade han inget bra svar på :). Han är fin min p-vän.
Tråkig cykelbränna.
Nu blir det VIN och grillning med människor..

Känner för

Att dansa. Ska göra det om en stund.

Trädgård

Vår nya sedel?

Baron

Idag köpte jag en kameraväska och en necessär till hjärtat från Baron. Gud vilka fina väskor dom har.
Denna fick hjärtat
Och denna fina väska fick jag :) Vaxat läder. Usch så snyggt.

Idag har jag lärt mig MASSA nytt

Hur en varg ser ut
Hur efterbliven en uppstoppad björn kan se ut
Att min jeansklänning är för kort när det blåser
Att jag får kramp i båda mina baksidor efter 47 utfallssteg, men att det hjälper att slänga sig och rulla runt en stund på gräset.

Sänghäng

Blev en liten sovmorgon idag. Vi var på bio igår vid halv tio. Baksmällan 2. Satan va rolig den var. Jag skrattade hela tiden. :). Först efter jobbet var vi på en Italienare och en grek och åt tsatziki och plankstek. Så gott var det. Och mättande. Det gick ju inte ens äta upp halva planksteken innan man va spy mätt. Idag blir det ett eventuellt besök på jakt och fiskemässan. Linus är helt hetsig här hemma. Han behöver tydligen köpa en jaktkniv. Killar alltså. Sen måste han till gränna och köpa en släpvagn till vår åkgräsklippare och fyrhjuling. Fan va nödvändigt. haha.
Shit jag ser gravid ut på denna bilden. Det är jag inte :) bara tjock

baksmällan 2

Ikväll blir det bio besök. Hoppas att den lever upp till mina förväntningar. :) Popcorn är gott.

Work

RSS 2.0