Bloggtorka..

Har lite bloggtorka för tillfället. Är i valet och kvalet om jag ska skilja mig från bloggen för alltid. Återkommer.

Inspiration.

Försöker hitta lite inspiration till vårt vardagsrum. Detta skulle jag vilja köpa.

Infektion

Usch. Har fått en infektion eller nått i visdomständerna. Kan inte öppna munnen knappt. :/ Får trycka in mat i munnen. Det är nog dax att ringa herr tandläkare och be han gör en operation i min mun. :( Vill inte lägga pengar på det nu, men jag vill gärna kunna äta och prata. Sen får jag en sån himla spänningshuvudvärk och blir så stel i nacken. Känns som om någon kört över mig med en monstertruck.
Ska stoppa i mig några ipren till. Sen ska jag lägga mig i badet en stund. Idag blir en vilodag från allt stress och press. Jag ska bara ligga i ett mörkt rum och blir frisk. Hej då!

Emilio Pucci

Är helt besatt av Emilio Puccis nya kollektion. Älskar urringningen och spetsen som tittar fram. Det var mycket länge sedan jag såg nått så snyggt.
Hatten, spetsen, klänningen omg. Jag dör typ.

Hard work work

Sova,träna,jobba,äta,jobba,åka hem, jobba, sova.... o så börjar vi om igen..... Så här ser mina dagar ut nu för tiden !
Ett träningspass i Rhönisch
Ett träningspass i Nike
Ett träningspass i Adidas

Bergans !

Nu har mycket av Bergans kläderna kommit in i butikerna. Och inte hade jag räknat med denna hysteri. Folk verkar älska det jag köpt :) Så kul. den helt underbara Ullkoftan har vi redan massvis med beställningar på, trots att den kostar 2395:-. Jag slog till på en hel outfit idag.
Ullkofta 2395, flanelltunika 595:-

Ribbstickad mössa 349:- och Tunn dunparkas i glansmaterial 3495:-

Kära tomten

Kära tomten. Jag tänkte att jag i år skulle vara ute i god tid för att du kära tomte ska hinna spara ihop till det jag önskar mig denna julen.  Här får du ett smakprov vad jag kan tänkas behöva..

Jag gillar

Underbart !

Här skulle jag vilja bo.

Ett riktigt moget beslut.

Fick idag avboka min Stockholm helg nästa vecka. :/ Känns riktigt tråkigt. Hade verkligen behövt komma bort. Har jobbat så mycket nu det sista. Men det funkar liksom inte. Jag behöver lägga all fokus här hemma. Vi håller ju på med den största renoveringen hittills och det börjar bli lite brott nu. Man vill ju inte frysa ihjäl när vintern kommer. Och usch vad dyrt det är med byggmaterial och sånt. Jag kan verkligen inte lägga en krona på någonting annat en till hemmet de kommande veckorna. Så ni som vill träffa mig de kommande veckorna är välkomna att boka en lunch eller besöka mig i mitt hem. Och väljer ni det sista så kan ni packa med er oömma kläder och nått att skydda fingrarna med.
Detta är vårt kommande vardagsrum. Snart får ni se resultatet :) Känns så spännande att snart bli klar. Det var det första vi började med när vi flyttade in och det sista vi har kvar typ :) Och det är endå där man kommer spendera den största av tiden.

Sommaren är över. Nu är det lövkaos i Ryd.

Bjuder på en sommarbild, höstbilder får ni senare..

Det går bra..

Skönt att se att det går bra

Hur kul kan man ha det...

Jag har jobbat idag. Det var typ ett år sedan jag jobbade en helg. Jag hade glömt bort hur det känns. Men idag har ja vart helt crazy. Det har vart så roligt att jobba. Alla har vart så roliga och glada idag . Och vi har sprutat ut varor. Det är så jävla kul på Team sportia. Vilket A-lag vi fått tag i. :) Och vilka underbara kunder som besöker oss. Man blir bara så glad och lycklig sådana här dagar. Trots att visdomständerna går till grov attack mot resterande tänder i truten på mig.
Nyheter i butiken !

Fuck you your fucking fuck

Men gud vad händer. Jag har ont överallt över halsen. Ont i visdomständerna, nacken, öronen och spränghuvudvärk. Vem vill mig illa. Och där slutar inte skiten. Jag får en massa brev på posten om att man inte har fyllt i kontonummer hit och inte hämtat ut paket dit. Och en massa helvetes straffavgifter trots att man ringt och krånglat miljaders gånger. Jag får varken vara smärtfri eller ha pengar i plånboken verkar det som. Fucking fuck. Nu går jag och lägger mig.

Guld

Skrämmande likt

Hv71

Idag är det dax för match. Jag håller tummarna för lilla Jeppe som har fått ta över tröja nummer 10 efter Martin. :) Kom igen Jeppe och visa gubbarna va skåpet ska stå.

Från muffins till marathon

Ikväll har vi en Föreläsning i butiken med två riktigt häftiga bruttor. Det är för alla som vill och anmälningar göra till
[email protected]
Det går att anmäla sig hela dagen fram till 17.30. Föreläsningen börjar 18.00.

Att lite färg...

Och några brädor kan bli så fint !

Mysig

Köpte denna för ett tag sen. Den ska jag mysa i hela hösten.

Ledig

Tror det eller ej men Sofia Helen Thörnberg är ledig idag. :) Det var en evighet sen jag var ledig en vardag. Ska hoppa in och jobba några timmar på lördag, så då får jag en hel dag ledig idag :) trallallalla. Ska börja dagen med att springa en sväng. Tror jag kommer bli piggare då. Nu har jag riktigt ont i huvudet och är så trött. Sen ska jag städa och pyssla här hemma. Igår var byggare här och rev en bärande vägg så jag ska väll städa upp lite efter dom.
Idag kör vi Nike från topp till tå. Denna jackan är riktigt skön. Väger inte ett hekto ens. Och finns självklart på Ts i höstens färg hallonröd och svart. 999:- kostar rackarn. Och på fossingarna sitter Lunar eclipse. Finns också på Ts i färgen Grå/gul och kostar 1499:-. Snygga och riktigt sköna.

Säsongsbyte i garderoben

För ett tag sen så gjorde jag ett säsongsbyte i garderoben. Allt vitt och alla pasteller fick åka ut och mustigare toner fick flytta in. :) Eftersom hösten är min favoritårstid så har jag köpt på mig på tok för mycket kläder så Linus fick snällt lämna mitt dressingroom så jag skulle kunna få plats. Måste ta och rensa lite bland mina kläder. Jag har kläder från 7an som hänger där. Men jag gillar det ju fortfarande och då kan jag liksom inte slänga det. Det var ju bara typ 10 år sedan jag köpte det. :) Kvalitè lönar sig i längden har jag märkt.








Gud så mycket fint

Missoni for Target. Lyllans ost ni som bor där på andra sidan vattnet.
http://pressroom.target.com/pr/news/album.aspx?q=&id=38134&s=orderasc&ncid=24583&pg=8

Gillat !

Behöver lite hjälp..

Skulle behöva lite hjälp. Jag känner mig så deppig och omotiverad. Jag är trött och har ont överallt. Och jag mår dåligt över att jag inte har någon energi kvar när jag kommer hem från jobbet. Har så mycket att göra här hemma nu. Känner mig stressad över att jag inte ska hinna klart innan det blir kallt. :/  usch. Hur bli man pigg?

Intressant!

Hittade detta på aftonbladet och det tycker jag är mycket intressant. Så fort jag sitter i möten så målar jag alltid blommor, kuber, stjärnor och skriver mitt namn. Verkligen jämt jämt jämt. Utan att jag tänker på det. Och i detta fallet skulle det betyda att jag är en .. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13611717.ab 1. Fyrkanter eller boxar Att rita en fyrkant visar att du vill ha kontroll över en situation; att du tänker igenom ett problem. Om dina fyrkanter utvecklas till kuber eller boxar är det troligt att du är en mycket effektiv och analytisk person som klarar av svåra situationer utan krångel. 2. Stjärnor Stjärnor tecknas ofta av ambitiösa personer. Många små stjärnor indikerar optimism. En enda stor stjärna visar på ett klart mål i sikte. Prydliga likformiga stjärnor är tecken på bra mentalt fokus, medan asymmetriska stjärnor visar en energisk personlighet. 3.Namn eller initialer Att klottra sitt namn eller initialer är vanligt för dem som njuter av att vara i centrum och få uppmärksamhet. 4.Blommor Mjuka, runda blomblad runt en cirkelformad mitt antyder en älskvärd familjekär person.

Träningar träningar träningar

Har börjat komma igång med träningen nu igen. Tränat nästan varje dag i en veckas tid. :) Jag börjar komma i form nu.

Givmilda Fia

Idag fick jag en briljant idè. Varför inte uppmuntra min lilla ( stora ) underbara lillebror med lite presenter. Tror att det är precis vad han skulle behöva just nu. Lite uppmuntran. Han har haft lite otur nu det sista.  Är det inte tråkigt att bara köpa presenter när man fyller år , då förväntar mig sig liksom det. Citatet " älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det som mest".  Så jag gick in till Stil och köpte en jätte fin skjorta och t-shirt som han kommer vara jätte fin i. Min fina lillebror :)






Total makeover

Sommaren är slut och det är dax att byta ut det vita mot mer passande färger. Eller va sägs om detta nya armband jag köpte ill min klocka. Fin fint !

Helgen...

Har haft en underbar helg. En riktigt rolig kräftskiva med 18 trevliga människor och stämningsfull sång. Och eftersom jag och Linus hamnade i familjehörnan så kan vi numera allt som barnvagnar och sånt där :).
Igår var det tjejträff hos Sara med lite ostbricka och mys. Det var riktigt roligt. Och Jonna var i sitt esse. Hon är så himla rolig. Satt och skrattade hela kvällen. Men det roliga var nog enda när vi skulle åka Taxin in till stan. Helt plötsligt när vi tittar ut från Taxin då står Jonna och kramar taxichaufförn. Och när vi frågar henne om hon kände honom säger hon bara -nej, men han var ju så go.Haha. Och då hade vi liksom inte ens åkt. En annan fin konversation var denna:
-Vad heter du?
-Mackan.
-Kan jag får vara ditt pålägg ikväll Mackan?
- nej tyvärr.
- Nehe, gillar du inte skinka mackan?
Haha. gud jag dör.

Martin !

Martin, verkar inte som att du får mina medelanden. Men jag såg ditt fina medelande och vill bara säga att älskar dig med. Och jag saknar dig, lotta och barnen. Och tanken på att du ska flyga runt i Ryssland gör mig orolig. Men förhoppningsvis så får dom sig en tankeställare och höjer säkerheten nu efter det som hände. Hoppas du har det bra och ta hand om dig och familjen.

Minnesstund

Jag var en av alla idag som besökte minnescermonin i Kinnarps. Det var nästan fullsatt på läktaren. Väldigt fint av så många att komma och störta varandra och visa sitt stöd. Det var väldigt fint, men samtidigt så otroligt sorgligt. Så mycket ledsna människor och speciellt barn. Och att se alla spelare som var helt förstörda gav mig verkligen en 100 kilos klump i magen. Sen tänker jag på min bror som idag besökte minnescermonin i ryssland. Såg lite bilder från den cermonin. Där står alla kistor uppradade på isen och deras familjer sitter på stolar bakom kistorna. Usch. Jag lider verkligen. Detta var verkligen nått av det värsta jag vart med om. Och då kännde jag inte Stefan mer en att man hejjade på varandra när man gick förbi. Detta går inte riktigt att beskriva med ord. Så jag tänker inte försöka.

Ta vara på varandra. Komplimanger skadar ingen. Och kramar är riktigt underskattat!

Lördag

Depp

Känner mig fortfarande rätt tom och deppig idag efter gårdagens händelse. Jag blir så jävla förbannad på ryssjävlarna som kör runt i gamla skitplan. Så frustrerande. Ska samla mig en dag till. I morgon ska vi på kräftskiva. Ska försöka samla kraft och energi så jag kan vara pigg och glad. Har inte sovit bra sen jag kom hem från mässan. Vrider och vänder mig hela natten. Sen har jag börjat jobba lite mer i butiken nu istället för bara kontoret. Känns riktigt roligt. Och kanske jag jag släppa av några kontorskilo och spara lite energi där.

Finner inga ord..

Stod i butiken idag när jag hörde på radion att ett rysskt hockeylag hade störtat och att alla befaras döda. Jag kunde inte röra mig. Jag bara stod där helt förstelnad. Jag vet inte ens om jag stod kvar en halv minut eller 10 minuter. Mina fingrar darrade när jag skrev in www.aftonbladet.se. Och vilken lättnad när jag såg att det inte var Martins lag. Jag ville bara ställa mig och skrika. Samtidigt som jag lider otroligt med Stefan Liv och hans familj.
Livet kan ha otroligt snabba vändningar. Ta vara på livet, ta hand om varandra och bråka inte över småsaker... Livet kan ibland ta slut fortare en vad man hade tänkt sig. Skjut inte upp saker som du inte vill ha ogjort. Och glöm inte att pengar, makt, utseende och utbildning har ingen betydelse när allt kommer kring.

Dagens pest och Bäst

Dagens pest

Borttappade saker. Det kan vara en mobil, pengar, kamera eller i mitt fall min bankdosa. Jag blir så jävla frustrerad. Har lyft på vart enda pryl här hemma. Jag hittar den bara inte. Jag blir galen. Jag har inte en aning om hur det ser ut på kontot och mina räkningar fick stackars Linus betala. Jag får ett spel snart om den inte kommer fram. Hur gick det leva innan bankdosan fanns?
Dagens Bäst

Bankdosan :) Hur smidigt är det inte att man kan gå in och titta till sina besparingar när man vill och flytta pengar hit och dit. Kunna betala den där blusen på ASOS som man så gärna ville ha eller bara lägga pengarna på massa olika konton. Eller bara så smidigt som att betala räkningar. Slippa fylla i en papperslapp och gå till banken. Fattar inte hur folk gjorde förr i tiden. Det har ALDRIG vart bättre förr !

Skulle vilja

Göra om mitt dressingroom som Chloe Schutermans. Så himla fint. Hoppas inte Linus läser detta. Då blir han galen på mig. :)

Dagens Pest och Bäst

Dagens Bäst

Hus. Finns det något bättre en hus. Finns det något mer inspirerande en hus. Jag kan gå dagarna i enda och bara titta på väggar och tak och fundera på vad jag vill göra. Det var ungefär 10 månader sen vi flyttade in och det har hänt så mycket och så mycke idèer som jag har så kommer nog lika mycket hända de kommande 10 månaderna. Jag blir så lycklig av att bo i hus. Det är det helt klart bästa jag gjort.
Dagens Pest

Badkar. Eller inte badkar i sig. Utan första gången du ska lägga dig ner i badkaret. Och den känslan när du lägger ryggen mot badrumskanten. Brr. Känns som någon sticker miljaders nålar i ryggen på dig. Varför finns det inte badkar med värmeslingor? Patent?

Hur sjuk är jag inte då?!

Samma visa varje gång. Först jobbar man hårt och snabbt, sen tar man det lite lugnare och då blir man sjuk. Jag har fått en sådan sjuk förkylning. Igår var jag helt utslagen och bara låg och sov. Skulle ut och gå en sväng men orkade inte upp för backarna. Näsan rinner, ögonen rinner och öronen rinner med. Plus att man fått sig några stressacne i nyllet. Jag ser förjävlig ut. Men jag är ju ledig idag och i morgon så jag ska vila mig i form. Jag tänker i alla fall börja dagen med frukost. Linus har handlat hem allt jag älskar. Keso, kalkon, brämhults juice och han har till och med bakat frallor :). Han älskar nog mig.

8 dagen i Göteborg

Har precis packat väskan. Idag ska jag åka hem. Längtar så hem till mitt hus. Ska vara hemma hela dagen i morgon och bara pyssla. Sen ska jag uppsöka en frisör. Funderar på vad jag ska göra. Kanske bli mörk igen? Klippa mig kort, bli mellanblond, eller kanske jätte blond. Nått vill jag i alla fall göra.
Jag blir så sugen på mörkt igen. Trots att jag lovade mig själv att inte färga det mörkt igen. Hmm. Blir så trött på mig själv.

Sista dagen avklarad...

Jaha nu sover jag min sista natt här på hotellet. Det ska bli riktigt skönt att komma hem. En av de två viktigaste veckorna detta året är över. Igår hade vi riktigt trevligt på Joe Farellis. Vi tittade på fotboll och åt gott med lite andra butiker och säljare. I kväll har vi vart och ätit på Dinner 22. Helt underbart gott och så himla kunnig och bra personal. Man blir så glad när dom är så duktiga. Detta åt vi idag.

Löjrom / Rökt brioche / Rödlök / Crème fraîche


Lammytterfilé / Rödvin och Balsamicosky / Chevré potatiskaka / Ruccolacremé


Marängsvissbakelse / Ljummen chokladsås / bananchips



 

Allvarligt.. hur snygga är dom inte..



Fotboll

Nya byxor. Fick dom av mitt hjärta. Och hur många har sätt mig i jeans de senaste året. Inte många :). Kunde i alla fall köpa 2 storlekar mindre denna gången. Vilket kändes som en liten befrielse. Det va så himla tråkigt sist.

Världens sämsta bloggare...

Har verkligen haft fullt upp. Ingen tid till blogging. Igår var jag i Fashion house här i gbg och köpte in Bergans till våren. Massa fint :). Idag har vi tränat. Blev en mil på skatås. Det är verkligen så fint där. Sen blev det några timmar framför datan innan jag tog vägen genom stan och fick med mig en påse till hotellet :). Nu ska jag göra mig i ordning för i kväll ska vi titta på fotboll med lite leverantörer.

Insnöad på bergans



Bergans höst / vinter



På väg in. Dridriksons





RSS 2.0