Normalt med Rally runt huset?

Loui

Foglossning, överbelastade käkar och Magkatarr

Nått som jag vart med om denna veckan. USch det känns så hemskt att åka på en massa kontigheter när man har levt hela sitt liv utan några som helst smärtor. Känner mig så gnällig men det känns fan som jag åker på allt. Magkatarren är nu mitt största problem och kom som en blixt från klar himmel. Jag som annars har en så kallad "stålmage" och kan äta precis vad som helst utan att bli sjuk medans folk som äter samma mat som mig blir dödssjuka. Idag fick jag sånt plötsligt illamående och svettningar. Och det gör förbannat ont i övre magen. Och skinkorna känns det som jag sträckt båda två så jag går som en pensionär :) Och käkarna är lite från och till. Vad får det liksom att göra om man spänner sig på natten? Vara vaken? Inget alternativ. Så jag får väll gå runt och kännas som jag har hål i ALLA mina tänder och att 20 visdomständer gör entre. Efter detta kommer jag inte klaga över småsaker längre i alla fall. :) Kommer bli en stålkvinna.

En underbar dag i Hökensås

Perfektion.

Söndag den 29 April

Vaknade för tidigt idag av min ivriga och stimmiga P-vän som håller på att packar inför dagens aktivitet: Fiske i Hökensås. Linus, lillebror och storebror håller på och stimmar upp varandra och handlar onödiga drag och dyrlikt. Överseriöst kan jag lova. Jag ser mest fram imot att bygga barkbåt med Texas och grilla korv. :) Jag blir så arg när jag inte får någon fisk och när jag väl får upp en så blir jag ledsen för att jag dödat den. Så lika bra att hålla mig ifrån fisket.
På tal om annat hade vi en mycket trevlig kväll igår. Martin. Lotta, Texas, Kelly, Fanny och Jeppe vad här och blev bjudna på stormåltid av mig och Linus. Matkoma. Usch.

Men hallå. Hur coola är inte dessa.

En sån här måste jag bara köpa. Lika mycket inredning som leksak.

Projektet färdigt !

Skåpet före


Skåpet efter. Så här avslöjas också könet på min lilla bebis. En liten pojk ska vi ha så klart. :)
Nu har jag massa med projekt framöver :). Först ska jag beställa tapeter.














Mitt senaste lampfynd.



Jag exploderar

Omg det känns som jag ska explodera snart. Känner mig verkligen som en valross. Jag förstår att magen kommer fortsätta växa men snälla lämna brösten ifred. Jag blir galen. 3 kupstorlekar? Allvarligt. Det är mer en jag kan hantera.


Nu ska det inte vara några problem att somna !

Efter en heldag med Martin, Lotta, Texas och Kelly så lär det inte bli svårt att somna. Har haft en rikigt mysig dag med massa lek och blivit bortskämd med god mat. :) Lycklig är jag. Är så glad att dom är hemma igen. God natt.

Förälskad !

Tråkigt


Sitter här och deppar över att jag sålt mina golfgrejer. Men jag kommer ju inte kunna använda dom på länge. Känns tråkigt att dom bara ska stå och bli omoderna. Får väll helt enkelt köpa nya den dagen jag kommer kunna spela igen.

I min sminkväska

Jag har en idè.

Säg hejdå till detta skåpet. Nu ska det pimpas.

Idag är ingen vanlig dag.

För det är Lilla Kellys 1:årsdag hurra hurra hurra. Faster tycker så mycket om dig. <3

En liten ....

En dag som spenderats i GBG. Tänkte ta en heldag på stan. Men gud. Mina fötter klarar det inte längre. O lille Linus som är nyopererad i knät tyckte inte heller det var särskilt skönt. Så det blev en litet besök hos Barnmoskan. Va ju självklart tvungen att ta reda på könet på vår lilla krabat. Sen en liten sväng på stan. Han bli lite kläder till bebisen. Mest för skojs skull. Folk måste verkligen skratta åt mig o Linus när vi går runt bland alla barnsaker och skrattar och försöker lista ut vad allt ska användas till. Gud jag kan ju nada :).

Idag är ingen vanlig dag !

För den är Anna klingklongs 25 årsdag hurra hurra hurra. :)

Linus Lindqvist <3

Saknar och längtar.

My butt is big

Men hallå

Det är så typiskt när man tagit semester för att kunna sova ut på morgonen att man vaknar vid 5 varje morgon och känner sig utvilad. Det är nog rackarungen i magen som inte låter mig sova. Det är ett herrans liv i magen hela dagarna och nätterna. Det är mysigt att ligga och känna på magen. Allt känns så mycket mer verkligt nu. I morgon ska jag och Linus till Gbg. Då ska jag kanske slå till och köpa nått fint till bebisen?! Eller ska man prioritera sig själv nu medan man kan :)

Dagens tips !

Perfekt bär man sover dåligt och har svårt att somna. Man sprayar lite på kudden sen somnar man på en minut ! Perfekt !

Min älskade Hund

Gamnacke

Osminkad och jävlig men ack så lycklig

Kappan tack !

Barnrums inspo

Sommardrömmar från Miu miu

Ja tack

Grind tankar

Sitter här i min ensamhet och funderar på Grindar. Skulle vilja snickra egna grindar till trappan i sommar. Istället för att köpa de där ledsamma grindarna i metall. Funderar på en sån här. Fast inte med så grovt virke då förståss.

Dear God!

Semme

:) Ja då har man lite semme nu då. Detta firades på Bonarelli där mamma och pappa bjöd familjen på god mat. Sen hämtade jag hem min lilla vovve och skulle fira i bilen med " who let the dogs out" men Loui hade stoneface och satt mest och tjurade över att han var tvungen att sitta i bur och inte i knät på mig när jag kör. Jag spelade också Bailando som jag alltid gör när jag ska ha semester. Jag känner mig förbannat lycklig idag.
Goa skor på tal om annat.

Woho semester

Idag är sista dagen jag jobbar innan jag tar en veckas semester. Usch. Det ska bli helt underbart. Sovmorgon, mys och pyssel. Jag och Linus ska ta hand om varandra och bara göra roliga och mysiga saker i en vecka. :) Lycka. Men först ska vi börja med en AW med min familj. Mamma och pappa åker till Florida och Newyork nu i 2 v. Blir ledsen när dom är borta så länge. Men är glad för deras skull. :)

Kan man ha denna som skötväska?

Mitt hjärta slog dubbelslag när jag fick syn på denna väska som kommit ut i ny underbar isblå färg. Hallå jag fyller faktist 25.

Heta nitar

Projekt nummer 3

Grönt är skönt

Älskade hem

Fetast på gymmet.

Ja det känns ju lite tufft. Men jag tränar ju i alla fall. Försöker styrketräna 4 dagar i veckan. Man vill ju inte rasera helt.

Lanvin

Ja va gömde sig i påskägget egentligen ?








Världens finaste, perfektaste, skönaste och goaste skor. De där skorna som löser ALLA dina problem.  Linus tycker dom ser ut som vilken sko som helst. Men man måste testa dom för att förstå. Så mjuka och sköna. Liten inbyggd klack och dämpning. Sen sitter dom så snyggt på. Usch jag är helt såld. Måste ha mer färger.

Men hallå

Denna blev jag tokkär i.

Planteringsdags

Sommar, snart utanför en dörr nära dig.

Gud vilken maffig trappa

Projekt nummer 2

Veckans projekt

Till tvättstugan.

Överenergisk

O så härligt när man sover bättre på nätterna nu igen. Jag får så mycket energi. Idag gick vi upp vid 8. Linus har vart ute i trädgården hela dagen och pysslat och eldat. Jag har storstädning här hemma. Damsuga, damma, putsa och tvätta. Jag har så mycket energi. Jag älskar söndagar. Bara få gå runt utan smink i mina mammabyxor och bara njuta. Det är livet.
Ett skinande rent kök :)

Min drömgarderob

Vilken underbar dag

Har hunnit med så mycket idag. Vart i stan och fixat och trixat, vart i trädgården och fixat och trixat, lekt med Loui, gått en promenad, rivit en vägg i mitt dressingroom och nu är maten på grillen. Jag älskar lördagar. Ni ska snart få en bild på min renovering i mitt dressingroom. Ser förjävligt ut för tillfället. :)

En födelsedagspresent till mig själv?

Ja tror nog det.

Tänkvärt

Stranddrömmar

Loppis

Äntligen har jag fått tummen ur och bokat tid på Loppisen. Så den 5/5 så ska jag, Nermis och Malin kränga saker på kulturhusets loppis. Så börja spara era pengar nu ;). Jag ska ta mig tusan tömma allt i barderoben som jag inte använder. Kläder, skor, väskor..blabla...
Jag är trött på allt som bara hänger här. Har ju kläder i allt från 34 till 42 här hemma. Bort bort bort.

Vilken bra kombination.

Ryggvärk, nackspärr, huvudvärk och hosta. Vilken perfekt kombination. Det är extra skönt när man hostar kan jag säga er. Känns som man ska avlida varje gång. Men nu har jag vart och hämtat en tempurmadrass. Inatt ska jag sova.Känns tråkigt att behöva klaga när man sover i en hästenssäng men nu har jag fått nog. Jag fattar inte vad som händer. Jag kan liksom inte lägga huvudet på sidan på kudden för då mosar jag örat så det gör skit ont. HALLÅ. Jag har väll lyckats sova så i 25 år. Jag blir för fan galen. Va händer. Jag får ont överallt hur jag en ligger. Hoppas det blir bättre med madrassen och en porrig bettskena i munnen. Jag är på topp nu.
För er som inte vet vad en tempur madrass är så är det en sån där hård madrass som man sjunker in i. Stenård när man ska lägga sig på men formar sig perfekt efter kroppen. Finns att köpa HÄR

Minnen. Lidingöloppet !

Det tråkigaste jag gjort, någonsin :)

Så ont men endå så glad

Har sovit 18 timmar. Härligt kan tyckas men det känns som jag har blivit överkörd av en ångvält. Jag har ont i varje muskel och led i kroppen. Hostar och snurvlar och ser allmänt förjävlig ut. Och endå ligger jag här och känner mig jävligt lycklig. Ligger och känner på magen när det sparkar och rör sig och skrattar för mig själv. Tänk att nått ligger där inne. Känns mycket mer verkligt nu när man kan känna det. Tänk att jag och Linus ska bli mamma och pappa snart. Haha. Så konstigt känns det. Längtar faktist rikigt mycket nu. Undrar om det är en tjej eller en liten kille. Jag tror vi ska ta reda på det ganska så snart. Jag längtar så till att livet aldrig kommer bli enformigt länge. Att inte jag själv kommer vara det viktigaste i mitt liv, att jag kommer ha någon att pyssla om. Men mest av allt längtar jag till att få uppleva allt detta med min älskade Linus. Tycker ibland synd om honom som har fått pyssla om mig nu i flera månader utan att klaga det minsta. Jag älskar dig Linus.



Detta fotot togs på julafton, dagen efter vi hade fått ett plus på stickan. O se så nöjd han är. Ser ut som en rikig stolt tupp :)

I födelsedagspresent?!

En ny åkpåse och suflett till vagnen kanske?

Tack underbara Påskhare

Inte i form

God morgron höll jag på att skriva. Gick hem lite tidigare från jobbet idag eftersom jag mådde piss. Så har har sovit fram tills nu. Jag måste verkligen börja använda bettskena nu. Jag har sån sjuk värk i käkarna, huvudet och nacken. Varenda morgon. Sover så kasst. Linus har i alla fall lagat en av mina favoriträtter till middag. Spenatsoppa med bacon och ägg. Det är ju så gott och så bra att äta om man känner sig hängig. Nu ska jag slänga i mig lite frukt med och hoppas att mitt imunförsvar skärper till sig och att jag får sova ordentligt inatt.

Doftar ljuvligt i bilen

Social påsk

Har vart en rikigt social påsk. Vi vart vart överallt och fikat och träffat folk. Supermysigt men nu är jag helt slut. Idag tog vi en sovmorgon och låg och mös och tittade på Animal Planet till klockan 12 när mamma och pappa kom och knackade på dörren. Så nu har vi hunnit med en lång runda med Loui och nu ligger grilspetten på grillen. O ibland är det helt underbart att vara ledig. I eftermiddag ska jag börja riva i mitt dressingroom. Garderoberna i bakgrunden har gått mg på nerverna länge nog nu. Och av nått konstig anledning ligger det alltid en hög med kläder utanför. Nu nu ska jag ta med mig kofoten upp och slå sönder dom. Nu ska det bli ordning här gott folk.

Påsk


Grattis Mamma

Som fyller år idag :)

Leo

Långfredag

Hoho. Hade fullt upp igår. Efter en rikig mardrömsnatt i förrgår med den sjukaste tandvärk jag vart med om fick jag en akuttid till tandläkaren igår. Förde över 10.000 från mitt sparkonto och hade planerat för en helrenovering i munnen. Men det fanns inga hål. Visdomstanden såg välmende och frisk ut. Sen tryckte han på en punkt bakom tänderna och jag bara skrek. Gjorde så förbannat ont. Och vi kom fram till att allt detta beror på stress. Jag sover dåligt, drömmer mardrömmar och spänner käkarna varje natt. Så tydligen är det problemet. Så nu är det dags att strssa ner och hoppas att det blir bättre. Har sovit rätt bra i natt faktist. Igår var jag på Hasse på sjökanten med jobbet på kvällen och åt underbar god mat och trevligt sällskap. Det är värkligen ett ställe jag kan rekomendera för er som inte vart där. Maten var supergod.
Snart ska jag åka in till jobbet och jobba några timmar innan jag åker hem till Mamma och pappa. Mamma fyller år och ska ha kalas. Jag älskar kalas :)

Så JÄVLA sant

Böl

Tada. Just nu är jag oerhört lycklig. Jag är nämligen ledig imorgon. Vilket betyder att jag har sovmorgon imån. Jag börjar böla när jag tänker på det. Jag sover så oerhört dåligt på nätterna. Om ens nått alls. Ligger o vrider och vänder mig så gott de går och när jag väl somnar så är det bara en massa hemska mardrömmar. Varje morgon nu den sista tiden har verkligen vart en kamp för att överhuvudtaget ta mig upp från sängen. Och ni som känner mig vet att sömn är nått av det vikigaste för att jag ska vara en duglig människa. Men jag tänker minsann kämpa på ska ni veta.
Mer nya skor.

Våran

Inspiration barnrum

Kul

Köpt i Prag

Kunde inte motstå. Älskar leksaker i trä.

Roligaste på länge

Idag efter jobbet vad det dax att tuta hem till Jeppe och Fanny på fika. Där väntade 2 glada barn, Texas och Kelly som var hemma igen från Ryssland. Och vilket liv. :) Adrenalinet pumpade i dessa små underbara barn.
Texas gjorde klart för mig att han inte gillade min mage eftersom bebisen inte kommer ut, han berättade också att bebisen inte får leka med oss när den kommer ut. Han är en tuff och hård kille den där Texas. :)  Kan inte sluta skratta. Han är så go.

Bling-bling jacket

Älskar min nya jacka. Den ska matchas med brunbrända ben och puff-puff klänning.




Lite av Prag

'
Trevligt middagssällskap.
Stora Öl serverade dom minsann.
Prag Marathon.
Besök på ett Ölbryggeri.

Taxfreeshopping i Prag !

Nya underkläder från D&G. Perfekta under sommarblusen.
RSS 2.0