Fin e han <3

Idag va Texas och brossan inne och hälsade på mig på jobbet. Det skulle inhandlas cykelbarnstol och en hjälm som jag hade specialbeställt för att passa min lilla favoritpojk. Alla bebisar brukar bli galna och skrika när man ska prova hjälmen på dom men inte lilla Texas som får till ett jätte flin och skrattar som bara den. Han är för go, jag kan inte ens beskriva med ord.

Chickenrun

Nu tar jag mina kycklinglår och beger mig ut på en chickenrun

Svar på tal

KommentarTid

e: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: transparent; font-family: 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: #efefef; color: #666666; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; margin: 0px;">J  ([email protected]) om Hej då friskis:
Är det Sportlife vid racketcentrum? Det är väl inte nyöppnat såvida de inte stängt igen förut? Jag tänkte börja där eftersom det var bra tider med passerkort och allt, men det verkade inte vara någon där. Och jag var väl inte jättemotiverad :P


Neeeej dom ska ju öppna mitt i stan :)
27 Juli, 16:49

Frida om Hej då friskis:
SOM jag längtat efter detta! Sportlife är hjärtligt välkommet även hos mig som tröttnat på friskis sen länge :)

Jaa.Lite roliga danspass har man saknat
27 Juli, 15:06

Alex om Lycka är att ha en vän <3:
<3
Jag är så glad att jag har dig =)
:)
25 Juli, 02:42

Cissi om Snyggo:
Fin blogg :)
Tack
18 Juli, 16:39

Corinne Sandberg ([email protected]) om Snyggo:
Hejsan
Allt bra idag? :)
Nej. Men det mesta ;)
18 Juli, 16:37

Michaila - rösta och bli länkad om Snyggo:
Tycker inte att klänningen var så jätte fin.. men hon är jätte söt:D
Jo men då måste du sätt fel
18 Juli, 16:36

LadyUmbrella ([email protected]) om Snyggo:
Halloj där!

Allt bra med dig? =)

Nej. Men det bästa är riktigt bra

Work work work

Säga va man vill om jobb men jag älskar att jobba. Jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja byta det mot någon annans. Alla är så goa, mina arbetsuppgifter är så roliga och även o man känner sig trött och hängig ibland så mår jag aldrig dåligt över att gå till jobbet. Jag tror alla människor behöver jobba eller plugga. Man behöver tjäna sina egna pengar, känna sig viktig, ta eget ansvar och allt det där. Personlig utveckling är väldigt viktigt om man ska må bra.
Det bästa jag vet. När det kommer leveranser som jag beställt. Som ett barn på julafton när man dyker ner i kartongerna.

Biosveket

Det bidde inget bio besök eller resturang besök eftersom mannen jag va intresserad va så sugen på att baka bröd. Så nu sitter jag här i köket med förklädet på och en påse mjöl istället för en påse godis och popcorn i en biosalong. :/ lite bitter är jag.
På väg till stadens livsmedelsaffär för att handla

Hv71

Mycket kul har jag sätt men detta hör till dom bättre. Stackars lillebror som ser vettskrämd ut när han hjälper till vid bänkpressen haha
http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=124401478657

Fredag

Äntligen. Som jag har längtat. Nu ska jag visserligen jobba imån me men det är endå skönt med fredag. Idag har jag för en gångs skull fixat till mig lite innan jobbet. Har gått runt som en trasdocka hela veckan. Idag har jag också blitt utbjuden på bio och matbit efter jobbet av en herre som jag är mycket intresserad av. Det ska bli kul. Hoppas jag trillar omkull inne på jobbet och vaknar 17.55 så jag kan gå direkt hem. Puss hej

ohhh love

I köket

Underbara recept för oss som älskar svensk husmanskost.

dam dammmdammdaamm dam

Idag va mamma och pappa på besök innanför mitt revir. Dom bjöd på mat och tjat. Som vanligt. Pappa är i sitt esse eftersom han ska köpa en ny bil och på ett eller annat sätt är nervös över detta. Mamma kände sig snygg och hade matchat klänning och tröja på ett klanderfritt sätt. Jag tror jag ska gå ner i källaren och rensa lite. Det börjar bli trångt. Jag älskar regn. Hej då
Vill ha.

Ralph Lauren

Brukar inte gilla höga skor men denna är ap snygg

Rustad för regn

Dags för en cykeltur ut till ljungarum igen.

I mitt badrumsskåp

Den absolut bästa hudlotionen jag har testat.

Helkroppas massage

Har precis fort världens skönaste massage. Så underbart. Hade med en liten paket till min darling idag. Han har inte fått den en. Kom precis på det. Fint inslagen med rim och allt. Tyvärr är inte innerhållet lika roligt.



" Dina fötter luktar alltid APA
Tur att jag dessa precis KAPA
Nu du fina fötter kommer HA
Och min näsa för en gångsskull kommer att må bra "


Skit tråkigt. I know. Hade bara lite tid över. Svårt att gissa va det är. 2 par funktionsstrumpor.



O jag känner avundsjukan hos er alla där ute när ni ser denna boken jag fått tag i. Ska börja läsa den ikväll. Pilutta er.

Knäppgökar vi hovrättstorget

Möttes av ett gäng knäppgökar när jag skulle gå till Malmborgs och inhandla dagens lunch. Där står ett gäng och spelar någon form av teater med kläder från 1700 talet. Problemet är bara att det inte finns någon publik. Folk går bara förbi och ser vettskrämda ut när dom står och skriker till varandra i konstiga kläder. ?! Har dom inte råd att utöva sina hobbys med scen och publik?


!


Dagens lunch. Laxsallad med mangosås. Smarrigt

Eh god morgon

Dags att cykla bort till vårt lager. Idag kommer det cykelleverans. Undra va det är för några cyklar. Alltid lika spännande. Not.

kuta

DEN BÄSTA TRÄNINGSKOMPISEN, PULSKLOCKAN

Den är hemma

Snygg den e. Imån ska vi baka bröd.

Friidrott

Sitter i soffan och tittar på friidrott. Tycker det är på tiden att de ändrar om lite i sporterna. Hur kul är det att titta på folk som springer ett lopp på 10 sekunder? Drama?no! Kan man inte korsa sporterna lite iallfall. Hundra meter med spjut? Där man får kasta på dom runtomkring? Höjdhoppner  i sandlåda? 400 meter kräftgång? 3 steg och sen stöt med kula? 1 kilometer med hinder, som man ska ta sig under. Låt ideèrna flöda. Ta bort linjerna på banan och låt folk kämpa sig fram i massan. Det skulle va kul. Då skulle jag sitta här o skratta istället för att sitta o sura med huvudverk. puss

En ny möbel

Inhandlades igår 26/7 2010. Beskrivning: Byrå med 2 korgar och en låda passar utmärkt i badrummet och man kan gömma mycket i den.

Hej då friskis

Nu lämnar jag äntligen friskis och beger mig till ett snart nyöppnat sportlife. Där hoppas jag att jag ska slippa se folk som gymmar i badbyxor eller barfota. Jag hoppas jag ska slippa köa till konditionsmaskinerna eller försöka boka ett pass utan att det är fullbokat redan en vecka innan passet startar. Jag hoppas helt enkelt på att slippa trängas och få lite svängrum. Gött ska det bli.

God natt lediga dag. Vi syns om många daaaaaar

Skön ledig dag. Har fått en hel del uträttat. Tränat, gosat med texas, loui,mamma,pappa,linus. jag har gått runt munkan med min tuffs, Jag har vart i tenhult och handat på EM. Jag har vart på synsam och köpt brillor. Jag har vart och storhandlat och jag har tvättat Linus bil. Jag trodde jag fick med allt men jag glömde att jag också har vart och klippt mig. DET VERKAR NÄSTAN SOM OM ATT JAG TROR ATT JAG ÄR NÅGON FORM AV MILJONÄR?



Att den här hunden inte kan förstå att det inte är lämpligt att sitta i knä när man åker bil. Jag fick ju tyvärr inte in hundburen i bilen.







Nytvättad bil :)

O va jag köpte på EM får ni se imån. God natt

Nya brillor

Jag och darling köpte oss var sitt par nya solbrillor idag



I <3 Running

Har vart ute och sprungit nu på morgonkvisten. O tror det eller ej men de kändes riktigt bra. Trots att jag sprang innan frukost så kände jag mig rätt pigg. O hade jag inte vart så pantad att jag sprang hemifrån utan att titta batterinivån på Ipoden hade jag kunnat springa en mil iallfall. Men efter 2 kilometer dog den och man blir lika förbannad på sig själv varje gång. Man skulle vilja straffa sig på nått sätt men just då kom jag inte på nått bra.

Det är iallafall skönt att benen och lungorna klarar av att samarbeta igen. En stjärna i kanten till dom. Kanske ska jag belöna benen med deras favorit plagg, leggings idag. :) bra ide. Jag är ett geni.





Känner mig stark, frisk o go. Börjar känna igen mig igen i spegeln och förväntar mig att jag är i mitt livs form i slutet av September när Lidingöloppen går av stapeln.

3D

Min nya Oljerock

Rock o rock är det väll iofs inte. Men en vaxad jacka av nått slag. Va vet jag om vad den kallas. Jag tycker iallfall att den e grym. Jag har velat ha en så länge nu. Och det ska hålla i all evighet hade jag planerat in i kalendern. Man kunde tydligen vaxa om den där jag köpte den ungefär vartannat år.




Nya skor.



På tal om annat. Something is very wrong whith my eyes. Det droppar, fylls och rinner ur dom hela tiden. Jag blir också röd i dom och runtomkring när jag måste "snygga" till mig hela tiden. Många konstiga blickar fick jag på min runda på A6. Folk verkar tycka det är rätt konstigt att man gråter och ler samtidigt. MEN HAR NI INTE TÄNKT PÅ ATT DET KAN VARA GLÄDEJETÅRAR ERA DÅRAR :)  (rimmar.) Ja får väl kolla upp det någon dag när jag inte har nått bättre för mig Hon i kassan på JC verkade lite tagen och illa tillmodsnav mina dubbla budskap, tårar och ett skydundradens smile. heeeeeeeeeeeeeej då

Sikken kväll.

Jag hade så trevlig och kul kväll igår. Vädret var underbart för oss som älskar regn :) lite folk på Twin med och det är väll härligt när det inte är så trångt och mycke folk. Idag blir det kanske en bio. Ska ut i regnet och traska lite hade jag tänkt mig. De finns inget så skönt som regn. Kanske inte ösregn men lite lätt regn även kallas duggregn. ;)

Det var iallafall storm när vi skulle gå till Twin igår. En liten troschock fick vi se på vägen fram.









Strax innan troschocken.

Lycka är att ha en vän <3

Ikväll har jag bjudit hem Alexandra på mat och vin. Jag är så glad att jag har henne. Hon är den bästa och mest lojala vän man kan ha. Mycket smart och fint kommer ur hennes mun och det gör inget att de tar lite tid ibland :)

Hon är inte bara snäll, hon e fin också   Graw..

GÖTLEBORG


I Feskekörkan inhandlades dagens måltid. Nyfångade firrar och en supergod sallad med färsta räkor och kräftor. Mumma.





En liten sväng i Hagas mysiga affärer.



Jag plufsar runt i Linus lite väl förstora tröja.





O i love it. Ni får se vad det kan vara lite senare.

Spontan tripp till Göteborg

Sitter i bilen på väg till Göteborg med mina 3 älsklingar. Linus, mamma och pappa såklart. Vi ville göra en liten utflykt. Åka till Freeport, gå på stan, besöka fiskekyrkan och lite annat smått o gott. Är ledig fram till tisdag nu och det gäller att samla energi för det kommer bli några tuffa veckor nu. PUH. Fundera på att slå till på en fin kalender idag på stan så jag kan hålla koll på mig själv.

Mys

Myskväll med tacos och folm. Ikväll blev det Shutter Island. Vilken bra men knäpp film. Tar ett tag för hjärnan att inse va som händer.

Ett gott skratt förlänger livet..

Linus Lindqvist. Du är det roligaste jag vet. Jag har så himla roligt med dig varje dag. Det känns nästan oförskämt. Så fort jag tänker på dig får jag ett leende på läpparna. Jag älskar alla kvällar vi bara ligger i soffan och skrattar åt varandra, när vi dansar medans vi lagar mat och när du sjunger "lilla kanin" för mig :) . Jag har alltid så roligt med dig :) Varje dag, jämt. Jag hjärtar dig förstår du?!

Thank god it`s friday

Jaha då va man upp med tuppen idag igen. Ska börja lite tidigare idag för att åka ut till vårt lager och studera. De flesta går på semester nästa vecka så nu kommer man bli tvungen att sköta sitt eget jobb och 5 andras typ. Måste hitta någon fin cykel att annonsera nästa vecka plus att jag ska ensam ta imot 500 cyklar och ställa någonstans? Någon som har ett garage?? Jag ska sova bort hela helgen. SKÖNT

Vackert

http://www.youtube.com/watch?v=-veEBTHdqFM

Lexington

Nytt till hemmet från Lexington. Snyggt o slitet.

Min lilla luffs

Min lilla luffs är sjuk. Han har hundens svar på kikhosta. Stackarn. :/

God morgon boxhandske

God morgon boxhandske. Det va ungefär så det kändes när jag vaknade, som att få en slag i ansiktet. Denna veckan har vart jobbig. Varje dag har jag vaknat av ett slag i nyllet och gått som ett lik på jobbet. Igår hoppade ja över träningen. Det gick bara inte. Jag orkade knappt gå upp för trappan till lägenheten. Jag håller kanske på att bli sjuk. Nått som jag orkade igår va att färga min utväxt iallfall. Så den inte blir så påtaglig.
fina suddiga bilder. Mot jobbet. Om jag hittar dit. Får inte upp mina ögon eftersom ögonlocken är som små sovande sälungar. Så jag får gå på Känn. Bye

...

En fin present

Idag kom Mormor och Morfar och tittade förbi jobbet. Dom hade med sig en liten present till mig. Dom tyckte jag hade vart en snäll flicka och hjälpt dom med både det ena och andra. :) jag blev så himla glad. Gud jag älskar presenter. Särkilt när man inte har förväntat sig nått. Det behöver inte va nått stort eller speciellt men att någon uppmärksammar det du gör och är tacksamma för det du gör så blir man bara så satans lycklig.



:(

Har haft en natt med så mycke mardrömmar. Jag bir så förbannad. Dessa sjuka saker man drömmer. Inatt skulle jag operera min rygg och ligga på sjukhus i 2 år. Hur kul skulle det vart?! Jag blir fan förbannad. Gå å hemsök någon annan istället.

Sko o kläd porr

Nya kläder. Im lovìn it.. badabappabaa

Man slutar aldrig att förvånas

Igår hände en rolig sak precis innan jag skulle stänga butiken. En stor karl, runt 40-45 år rusar fram till kassan och slänger upp en liten pump i en trasig  kartong och säger att han vill ha pengarna tillbaka. Då frågar jag den stora mannen om han har något kvitto med sig. Då brakar helvetet lös. Han börjar dra historia efter historia om allt han köpt hos oss genom tiderna, och han blir bara argare och argare ju längre han pratar. Tillslut står han nästan och skriker åt mig. Jag står på andra sidan disken med ögonbrynen så högt upp att dom nästan växer samman med hårfästet och undrar va gubbfan tjajar om?! Så jag frågar honom om han ska ta å lugna ner sig någon gång? Då går gubben iväg i all värdens fart och rundar en stor pelare i butiken och sätter kurs rakt imot mig igen. Sen tittar han djupt i mina förvånade ögon och säger FÖRLÅT DÅ. JAg står där som en ett frågetäcken och utan att få fram ett ord så ger jag tillbaka sina pengar och han går ut i tystnad. Sen börjar jag skratta så jag håll på å dö. Aldrig sätt till maken till psykbryt :) Man slutar aldrig förvånas vad folk kan ställa till med.

Yes

Nu börjar det likna nått. Moln och fläktande vindar. I LIKE. Hösten kommer ett steg närmre. Min favoritårstid :). Har vart ute och försökt springa idag igen. Och jag tänker bannimej springa varje morgon tills det känns bra igen.


Dags att äta frukost och piffa till sig och gå till jobbet. Det va inte så tråkit som jag trodde att komma tillbaka efter semestern. Jag har mycket kul att se fram imot. Jag måste börja planera inför min nya tjänst och se till att jag klarar den med bravur. Heeeeeeeeeeej dåååååååååååå

Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska Ärlig, öppen och underbar. http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&blogPage=1

Jag ska måla hela värden lilla mamma

Im home. Lång första dag. Efter jobbet cyklade jag hem till Bror, Lotta och Texas och skulle hjälpa till och måla. Men det gjorde jag inte. Martin och Linus skötte sig så bra så jag kunde leka med Texas istället. :) Jag ta mig fan älskar det barnet. Han är ALLTID glad. Perfektion in i minsta detalj. Vi ska tillbaka och måla imån igen. Då ska ja hjälpa ill lite bättre. Vi beställde en Kitechen Aid idag föresten. Det blev den mörk grå. Den kommer passa bra. Jag har lovat att baka massa nu. Ska kika efter lite goda recept. Linus kan nog bara med. Han är ett proffs i köket. Ingen kan laga mat som han kan. Vilket är både bra och dåligt eftersom jag inte kan sluta äta. :)



<3



Stoltare kan ingen vara en en liten bebis på en åkgräsklippare :)

Kitchen Aid

Idag ska jag och hjärtat inhandla oss en Kitchen Aid. Vi funderar på vilken färg vi ska välja. Det finns ju massvis med fina färger. Dom rosa och gröna tycker jag är fina men skulle bli allt för fjolligt här hemma så. Darling vill ha en mörkgrå så det blir nog den. Va skulle Per Moberg valt?! Jag Älskar honom. :)
http://www.youtube.com/watch?v=l3dX2gxBolU
Kans kök är så underbart, han är så underbar, maten är så underbar! Han skulle behöva klippa sig bara.

Tillbaka till verkligheten

Då va semestern slut, det är måndag och dags att återgå till verkligheten igen. Har vart ute på en löparrunda och jag blev lika besviken idag. Jag kan ta mig tusan inte springa längre. JAg har lagt all min fokus på skidåkning och cykling detta året så jag får kämpa för att ta mig runt munksjön?! Psyko. Annat var det förra sommaren när jag sprang en mil om dagen uten problem. JAg förstår inte. Jag blir förbannad.

Sista semesterdagen

http://www.youtube.com/watch?v=PGSBjQzSuYc

Snyggo

Godmorgon.

Halv 12 och nu känner man sig faktiskt lite utvilad för en gångs skull. Kalaset igår va mycket lyckat. Linus släkt och min familj kom bra överens ;) bra. Texas va glad och pigg som vanligt och jordgubbschampangen smakade utsökt. Linus fick så mycke fina saker. Av mig fick han en Peak Performance tröja som han har velat ha sen i vintras och en dunväst till hösten från Beretta. Efter kalaset gick vi bort till några vänner till Linus och satt o tjötade. Sen blev det en sväng på Twin. Men det är inte roligt att vara ute när man är nykter. Och ont i magen hade jag me. Men visst finns det en och annan smygalkis där ute. Nått som jag blir galen på är klängiga människor. Så fort man tagit lite o dricka då ska folk börja klänga på varandra hur som helst. Det är väll svin jobbigt. Och varför ska man helt plötsligt börja hoppa på varandra och kramas när man knappt hälsar på varandra en vanlig dag på stan? Idont get it.






Äntligen fick jag klippa av prislapparna på min French Connection klänning som jag köpte förra sommaren. Och en av mina älskade hattar åkte på.



Dags att ta tag i söndagen. Har lite att fixa. Ska upp till A6 och fixa nått kul :) sen kommer Robban, Jessica och Tilde på besök. KUL

Dagens Outfit

Det vankas 25 års fest idag.

Borta bra men hemma BÄST

Hur många timmar har jag städat idag egentligen. 5 fulla säckar med skräp och lika många ska få hälsa på allt annat skit som man tror att man kommer använda någongång och har placerats i källaren. Men va fint det blev. :) Jag älskar mitt/vårt hem.



Å min underbara hästenssäng <3


Gjort en rejäl rensning i vårt lilla dressingroom



Putsat upp mina Hilfigerskor och lagt dom i sina kartonger.





Mitt kära loppisfynd. 95:- för detta underbara symaskinsbord.



Darling har pimpat sin sida. Haha Snyggt med hatten på tavlan.



Min ÄLG





<3

Härliga sommar

Idag har jag vart i Gränna och spatserat. Jag älskar Gränna. Jag kan verkligen tänka mig att flytta dit. Så fint med alla gamla trähus och nära till natur och vättern.








Glömskan

Glömde ju att visa mina nya ramar och fotoalbum jag köpte igår.



Lite minnen från min o darlings Turkietresa



:)



Snyggt fotoalbum med lite skinndetaljer.

Duktiga

Jag känner mig tyvärr inte i mitt livs form. Men så länge jag känner det när jag är ute i spåret och inte hemma i soffan så är det ok. Jag jobbar på det.

Svar på tal

KommentarTid

Anonym om Mitt nya paraply:
jätte sött paraply! var har du hittat det? :)

Ja men visst va det snyggt. Jag har köpt det på  Så in i Norden . Lite kul med ett fint paraply för visst regnar det endel i detta landet. :)




Anonym om <3 Gossip:
Absolut den bästa!

Gud ja..


Jack ([email protected]) om 406 bilder på posten:
nu fick jag en påminnelse om vad jag måste göra med alla bilder i datorn...
:) ja man är lite dålig på att framkalla. Det händer ju tyvärr att datorn pajjar ibland och då är alla minnen puts veck


fia om Jag <3 Crawl:
Bra jobbat fia! :)
Tack :)


onelesscar ([email protected]) om Snygg:
bara att haka på när nästa alleycat går då! #onelesscar

Ja hör av dig :)



Alex om Kräftäääääää.....:
JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Vi måste bara ha en kräftskiva damer....Måste, måste måååååååååååste =)

Det måste vi :) Teobald thor i 3 stämma

KUL :)

Kom precis hem från ett viktigt möte. Från och med 1 September har jag fått en ny tjänst på jobbet och det känns så himla kul och spännande samtidigt som jag känner mig lite rädd. Jag kommer ha ett jobb som sortimentsansvarig i 2 butiker. Och med det menas med att man ska göra inköp till butiker lite kortfattat.:) Det kommer bli roligt det slår jag vad om. Och jag hoppas att folk runt om kring kommer hjälpa mig i början innan man kommer in i det. Jag ser fram imot att jobba mycket och hårt framöver. Det är lite typiskt mig att slänga mig in i nått jag egentligen inte kan så mycket om. Min 3 åriga utbildning på Barn och fritidsprogrammet kommer jag väll inte ha så mycket nytta om. Men man måste våga misslyckas för att lyckas. Och så länge jag är på väg åt rätt håll är jag nöjd.

Mitt nya paraply

Tummen har lämnat min bak och jag har äntligen köpt ett paraflax..snyggt

406 bilder på posten

Jag har gjort nått som jag inte gjort på år och dagar. Framkallat bilder. 406 bilder böev det och nu ska jag byta hajklivet mot storstadslivet och ge mig ut och titta på ramar och album så jag kan göra nått fint av dessa. Ni får avvakta och se resultatet förhoppningsvis ikväll.

Hajk

Hemma igen efter 2 dagars hajk. Skulle egentligen vart 3 dagar men vi fick avsluta dagen idag efter bristande intresse. När man vart ute så här så kommer man verkligen på hur bra man har det. Saker som man tar för givet varje dag men som många människor i världen bara skulle kunna drömma om. Hämtmat, toalett, stor skön säng och annat smått och gott som inte finns i naturen. Men vi har haft riktigt kul och mysigt. Igår gjorde vi en brasa och grillade och åt banan med smällt chocklad i. Mumma. Jag har fått se en hel del animals på vägen ner till Värnamo. En död Älg som låg och flöt i vattnet. Lite för perverst för att jag skulle kunna ta ett foto. Ett litet fågelfoster och en orm hittade vi också i vattnet. Annars va det mest insekter och trollsländor som parade sig vart man en vände huvudet. Helt galet.
Mamma hjälper pappa att paddla. En ovanlig syn hon satt mest och vilade :)
Fräknig
Den bästa idèn ever. Vi slår upp ett tält bland alla tallar och rötter?!
Pappa är lite väl tung för att paddla ensam. Loui beskådar händelsen.
Vila

Grattis :)

Grattis älskling på din 25 årsdag <3 Nu kan du och jag åka som en vuxen och ett barn på bussen :)

Packa packa packa

Man får panik av att packa till en hajk. Man kan liksom inte stanna någonstans utmed ån och köpa en pepsimax eller skavsårsplåster. Man måste verkligen se till att man får med sig allt annars är det kört. Jag packar ner mina knivar och multiverktyg medan Linus packar ner sitt hårvax. :) haha lite roligt tycker jag. I detta förhållandet är det lite ombytta roller ;)
Lite bra saker attha med under en hajk
Sovsäck. Dock kanske inte en sådan sovsäck som jag har. Jag har verkligen inget bra svar på varför jag köpte en dunsovsäck som tål -31 grader och koster 3500:-. Verkligen idiotiskt. Men visst e den vacker.
Light my fire Kryddburk
Light my fire MEAL KIT. Allt du behöver för din mat. Spork ( kniv, gaffel och sked i ett) skärbräda, kåsa , tallrik och en burk. Och ett plus för att dom finns i så fina färger.
Trangia spritkök
Ett regnställ av bra kvalitè så man håller sig torr i alla väder.
Kniv, kikare och multiverktyg av bra kvalitè. Man vill ju inte att kniven ska gå av när man ska tälja sin en gubbe.
Mat :) Soppor och grissini. Gott gott

Puh

Sikken dag. Jag är toksvett. Har vart och flängt överallt. Fixat både det ena och det andra inför hajken imån. Vart och tittat på födelsedagspresent till mitt hjärta som fyller 25 år imån. :). Sen har jag shoppat 3 par byxor och en tröja för mindre en 700:-. JAg är en jävul på att fynda ska gudarna veta. Eller är det så enkelt att jag har så dålig stil att jag alltid köpe det ingen annan vill ha. Kanske en blandning. Jag har också hunnit med att cykla i värdens fart upp till Lovsjön och äta god mat och bada lite. :) Underbart. Jag måste träna bort några kilo nu innan Lidingöloppet så det inte blir så tungt o springa. Jag vart lite väll generös nu under semestrarna. :)

Go dag

Jag har haft en riktigt rolig dag idag med mitt hjärta, min lillebror och Fanny.













Louis Vuitton <3 fotbolls-VM

Snacka om snyggt sätt att leverera VM bucklan. I like

<3 Gossip

Nya inspelningar i Paris. Jag längtar. Delar med mig av tidernas scen. Ett X antal liter tårar har jag lämnat ifrån mig tack vare denna scenen.
http://www.youtube.com/watch?v=4sWTBMoyr4I

Lekpark

Sitter i ett motordrivet fordon som även kan kallas CAR. Jag är på väg till en lekplats. En plats där vuxna kan bli barn. Jag ska till Skarasommarland. Med mig i bagaget har jag Linus, min lillebror och hans kärlek Fanny. Jag ska åka vattenskidor. Jag ska åka gocart. Jag ska åka gummiring i varmt vatten. Jag kan tyvärr inte åka Varmkorvern eftersom dom tog bort den för 10 år sedan.

Bilder från fjärran

Linus får för sig att köra ner en vägpinne. Här ser vi resultatet. En mindre backspegel.
Snyggo :)
Panik attacken närmar sig
En glad Maggan
Nermina kommer simmande. Hon fick en finare färg på sin gummiluva :/
Här kommer jag och Crawlar, Maggan ligger på rygg och sparkar
MÅÅÅÅLL...
Tre duktiga flickor

Jag <3 Crawl

Jaha va säger man. Fy fan va skönt. JAg tackar mitt ljuvliga crawl för min överlevnad. Känndes lite humoristikt och titta på en baja maja i Vansbro och lyssna på Gyllenetider utanför. Ja simmade ungefär 400 meter på nått som man kan kalla fulstilad bröstsim med attityd. Folk runt omkring uppskattade dock inte mina oförberedda rörelse. Vattnet va skönt. Magda simmade i racerfart. Efter 400 meter va jag tvungen att ta ett väldigt viktigt beslut, skulle jag hoppa upp på bryggan eller skulle ju ändra simstil?! Jag hade nämligen fått kramp i fin mongofot. Jag testade lite nya stilar och som kom sedan på att det var dags att ta upp CRAWLET. Så vips så låg Fia och crawlade. Och jag såg ut som en motorbåt. Det gick rätt snabbt faktist. Jag gled förbi den ena efter den andra. :) de känndes bra. Den kilometer som tog mig 45 min att simma på rosenlundsbadet tog min nu 28 min att simma i en kall älv med motström. Knäppt. Jag är iallafall glad att skiten är över. Nu är det bara Lidingö tjejlopp kvar sen är Tjejklassiker Diplomet mitt :)

Befinner mig strax i Vansbro

Klockan är 10.06 och det är dagen jag INTE har längtat till. Det är dags för helvetets arrangemang VANSBROSIMMET. Jag ska under en timmers simmande göra vad jag kan för att slippa drunkna. Jag ska nog följa mammas råd och simma utmed kanten och hoppa upp i sätta mig på en sten om jag blir för trött eller få kramp :). Jag har lite frigolit med mig från jobbet som jag tänkte trycka ner lite här o där i våtdräkten. Nu på efterhand kom jag på att det säkert hade vart smidigare med bubbelplast. Det hade nog vart mindre svårt att dölja med. :) Det är lätt att vara efterklok.

Snygg

Har beställt denna snyggingen till jobbet. Den ska jag ha o skylta med. Den är så snygg. Singelspeed is the shit.

AfterWork

En härlig AfterWork med mina kära kollegor. Smockat med folk på Karlsson på taket. Men deras nötburgare va verkligen something special. Det blev mycke roligt snack. Nalle Puh hit och uppblåsbara kondomer hit. :)











En Smoothie om dagen gör underverk för magen

Sista dagen på jobbet innan jag går på min sista vecka semester. Då ska de hajkas minsann sen fyller ju hjärtat 25 år med på tisdags. Det ska firas stort förstås :)
Lite nostalgi så här på morgonkvisten. Mina största idoler när jag va 10 år.
http://www.youtube.com/watch?v=R152MlT9n50
http://www.youtube.com/watch?v=7B4744qTRpY&feature=related

Biokväll!

Det går verkligen mycket bra på BIO i sommar. Ikväll såg vi på Beck. Jag,mamma,pappa och Linus. Den va som alla andra Beck filmer riktigt bra. Men jag fattar inte varför de går så mycke bra på sommaren och inte på hösten och vintern?





Vilken deal

Tralallalla det är skönt väder idag. Härligt med lite blåst och moln. :). Jag gjorde en bra deal idag. Eller inte. Linus ville gottgöra mig för att han visade lite väl lite intresse för mitt engagemang igår så idag ska jag få bjuda han på bio. Det är väll en bra deal :/. Ibland är jag lite väl snäll.

Detta slår allt

Mycket snyggt har ni säkert sätt i era liv, men detta måste slå allt. JAG I VÅTDRÄKT.
Likt en falukorv inlindad i röd plast.
Haha fan va jag är ful idag då. :) Jag bjuder på det. Ett par simglasögon och en badmössa kommer förstås inte göra saken bättre. Så se upp alla människor i Vansbro en Rugguggla kommer till stan.

En förstörd myskväll.

Igår va jag verkligen på mys humör. Jag hade skickat små söta sms till Linus hela dagen. Jag köpte med mig massa presenter till honom när jag slutade jobbet. Jag ställde mig och lagade mat precis när jag kommit innanför dörren. Han fick nylagad fin mat på tallriken. Jag plockade bort disken från bordet. Vi satte på fotbollen på tv som han gillar och skulle lägga oss i soffan o mysa. Det tog ungefär 2 min innan han snarkade mig rätt i ansiktet. Min myskväll gick i stupet.



På tal om annat. Vilken snygg klänning. Den skulle jag vilja ha.

Kräftäääääää.....

Va säger damerna om en repris på fjolårets kräftskiva snart?! Jag vill ha kräftäääääää nuuuuuuuuuuuu.....

Träningskläder

Jag älskar träningskläder. Jag älskar löparshorts, jag älskar pulsklockor, jag älska linnen,sporttoppar, skor och allt som har med träning och göra. Jag äger 30 par träningsskor och har tyo 20 träningslinnen i olika färger och modeller. Märket som ligger mig värmast om hjärtat är NIKE. Jag älskar allt som har med NIKE o göra. Nästan allt som dom gör faller mig i smaken.  Mitt senaste kap



Nike Zoom uick sister äger jag i 5 olika färger och är en sån där sko jag verkligen bara måste ha. Dom är helt underbara på fötterna.


Idag har jag inhandlat lite fina träningskläder till min lilla pöjk. En snygg t-shirt och ett par shorts som han kan springa i och ett par fina cykelhandskar :)



Nu ser darling snart ut såhär :) Jag älskar denna bilden. Det finns inget finare en en kille i snygga träningskläder. Det finns inga skjortor eller jeans i världen som kan slå det. STÅHUD

Det är fel

Nu ska jag traska 100 meter väster ut till min kära jobb. För dom som tror att man plir pigg av att sova 11 timmar kan jag bara säga att DET ÄR FEL.

Va är problemet med Män?!

Det finns nått som jag inte tål. Nått som jag möter någon gång varje vecka. Varje gång får jag bita mig i läppen.
En medelålders kvinna kommer in och ska titta på en cykel. Hon står står där bakom sin man som berättar vad hon vill ha för cykel. Jag försöker att prata med kvinnan vad hon kan tänka sig för en cykel men mannen svarar hela tiden på mina frågor. Jag visar 2 cyklar som jag tror skulle passa för kvinnan. Kvinnan ser glad ut när jag visar den ena cyklen och börjar ta på den varpå mannen säger att han tycker bättre om den andra ?! MEN VEM I HELVETE HAR FRÅGAT VA MANNEN TYCKER? Jag blir så förbannad. Han ska bara stå där o hålla käften. Han får väll välja sin egen cykel den dagen han behöver en. IDIOT

Svar på tal

Niklas om What a night..!:
Jo vars, vi hade skoj med :)
Du var rädd om mig då, men men...
Jag cyklar väl vidare i livet utan skydd.

;)

Haha det låter som Fia i sitt esse en sommarkväll på Twin?! Självklart ska du få köpa en extra stor rosa hjälm av mig :) Jag håller alltid va jag lovar.

Min Iphone gick in i väggen

Sitter du hemma och väntar på att jag ska ringa? Eller kanske väntar du dig en fräckis av mig via SMS? Då kan du fortsätta vänta länge till för min mobil gick in i väggen igår. Jaga va ska man säga.  Den slutade att fungera när vi skulle uppdatera den. Den ville inte bli uppdaterad och heller inte återställd. Den ville inte ett skit.  Så nu sitter jag här med någon ful telefon jag har lånat. Alla nummer är borta och jag förstår inte hur den funkar. Så vill ni mig nått ring hellre till mitt gamla nummer eftersom den mobilen iallafall är rätt snygg.

What a night..!

Ja vilken natt. Jar sovit som en klubbad säl precis hela natten. Så här skönt har jag inte sovit sen i vintras, kom ni ihåg? Du vet när himlen va sådär mörk och det gick o sova på nätterna? Jag har gjort det mesta för att mitt sovrum ska inta vinterläge. Jag har köpt en stor fläkt som får mig att känna mig som Carola när hon sjöng "Fångad av en stormvind på nätterna" Jag har mixtrat med diverse rullgardiner. Nu har vi en sån där vanlig som går mellan rutorna, sen har vi en svart heltäckande över det, sen har vi en vit gardin över, och sist men inte mist, PRICKEN ÖVER I:ET, ett svart lakan över alla gardiner :) TADA JANUARI NÄTTER

Svar på Tal

Vill bara tacka alla för alla fina kommentarer. Man blir så glad. Så lite behövs för att förbättra någons liv. :) Trevlig sommar alla söta. 




Fia om The perfect life?:
Hej Fia! brukar ju inte kommentera din blogg men jag tycker att det är kul att kika in ibland o läsa lite om hur du har det. Men här känner jag att jag måste kommentera. Väldigt fint skrivet, förstår verkligen vad du menar och att det inte har varit lätt. Men vill alla fall att du ska veta att jag alltid gillat dig för att du är precis som du är. Och dessutom tycker jag att du är bra på allt ;) Vore kul att träffas lite snart! Kram fia


Du är så snäll. Vi träffades ju idag. Och det måste vi göra om snart. Gud va skönt det va :)




Eva  ([email protected])
om The perfect life?:
Hej Sofia

Tycker att du gjort helt rätt i som skrev om det,fattar inte alla dessa människor som är så avundsjuka på allt så de till varje pris gör allt för att såra andra.Känd eller inte spelar väl ingen roll det viktiga är att man är frisk och har familj och vänner runt sig som betyder något.

Ha en riktigt skön sommar

Ja håller till 100% med dig.



Camilla Johansson om Dagens outfit:
Jätte snygga kläder=)

Tack :)

03 Juli, 22:00

Anonym om Dagens outfit:
vferkligen jätte söt! supersnygg klänning oxå!!!


Tack :)  100:- på HM
03 Juli, 21:30

Niklas om Dagens outfit:
Har du fått hem min stora rosa cykelhjälm än?

;)

Haha de här låter skoj. Det tråkiga är att jag inte kommer ihåg att jag lovat nått sådant :(
03 Juli, 20:23

Emma om The perfect life?:
Ojdå, vilket liv du har haft. Det kan man verkligen inte tro! Men kämpa på, du är bra!

Lite kul att du känner till Gnosjö, lite otippat! Haha, där bor ju jag. Men här är det ju så, det man inte vet om sig själv det vet alla andra.

Haha där fick du till det :)
02 Juli, 15:37

Alex om The perfect life?:
Jaaaduu Fia min lilla underbara älskade vän....Du har ju berättat din uppväxt historia innan för mig och jag blev ju så förbannad när jag fick höra utav dig själv hur du har haft det i din uppväxt....Denna ständiga avundsjuka asså, fattar inte....
Innan jag kännde dig så har det ju gått rykten och skit, det vet vi ju alla som gick på Sanda....Säg nåt som det inte går rykten om där haha....Det jag vill komma till är att om man verkligen inte KÄNNER en person som man snackar skit om så ska man bara hålla sin lilla söta mun stängd....Tänk vilken fel och vrickad bild jag hade av dig innan vi började umågs och jag fick lära känna DIG för DIG....Du, den underbara vän som du är....Jag/Vi älskar dig precis som du är....Det spelar ingen roll vad du gjort eller vart du kommer ifrån....Du är våran Lilla Fia Lotta som har sitt humör, vilja och kärlek precis som ALLA andra....Alla är vi så olika men ändå så lika =)
Love, Love, Love! <3


Du har alltid så mycke klokt som kommer ur din mun. Jag älskar dig :) det vet du..
02 Juli, 11:25

Anonym om The perfect life?:
du SKA va stolt över dej själv. nu för tiden fnns det nog många som ser upp till dej. go girl :)

:)
02 Juli, 08:10

Camilla Johansson om The perfect life?:
Härligt att du vågar säga att du är stolt över dig själv=) Skulle behövas flera såna på jorden ;)


Jo det tycker jag med. Man ska ju leva med sig själv varje dag i resten av sitt liv. Lika bra att älska sig själv över allt annat.
02 Juli, 05:45

J om The perfect life?:
Tycker du har all rätt i världen att vara dig själv och vara stolt över det. Låt dem andra vara avundsjuka. 

Även om det är privat så tror jag det är bra att du skriver om detta. Det gör det enklare att förstå andra i samma situation. 

Trevlig sommar!

Ja hoppas du har rätt. Trevlig sommar på dig med. :)

Tvättråd, puh

Har precis spenderat en liten stund i vår fina tvättstuga. Det är verkligen tråkigt att tvätta. Jag har alltid bara tryckt in allt smutsigt i maskinen och tryckt på startknappen innan men nu vill darling att man läser tvättråden och tvätta därefter. Det är så tråkit :( Men som sagt så gäller det väll att kompromissa lite. Jag läser tvättråden på alla plagg och väljer att strunta i hälften ;).

Och nu sitter jag här i soffan och ska börja vika tvätten och tro det eller ej men darling är ute och springer ??!! Ja ni hörde rätt. Jag sitter hemma och han är ute och springer :). Vi hade nämligen en överenskommelse om att springa ett varv runt munken varje dag i en vecka för att sedan öka på till två varv nästa vecka. O eftersom jag sprang på morgonen frågade jag bara efter maten om han skulle ge sig ut. Och rätt som det är står han i hallen i träningskläder. Jag va tvungen att gnugga mig i ögonen. :) Nu ska vi komma i form så vi kan cykla Cykelvasan. Jaaaaaaaa....

Måste ha..

Jag har suktat länge nog nu. Nu måste jag slå till. Jag inbillar mig att mitt liv kommer bli lite bättre och lite lättare med en Kitchen Aid

Underbart...

Har vart upp med tuppen idag. Jag och Fia har vart uppe vid Axamo och sprungit och tagit oss ett morgondopp. Underbart. Man borde göra mer såna saker på sommaren. Hela sjön hade vi för oss själva och vattnet hade perfekt temperatur.



Kul o träffa Fia med. Vi har känt varandra många år nu. Vi har vart land och rike runt och spelat fotboll. Vi hängde alltid ihop på alla läger. :) O vi träffas någon gång då o då. KUL :)



Partajande på Ålandsfärjan med Husqvarna FF.


Synd och säga att allt va bättre förr. Den frillan lär inte gå till historien, iallafall inte som en av dom bättre.

Söndag !

Olala vilken dag. Jag har verkligen gjort så himla mycket. Gick upp i hyfsad tid på morgonen. Hade ju tänkt att äta frulle på Lustfyllt med andra trevliga människor men någon annan ville åka på semester. Synd bara att det var personalen. Vi fick åka till Stadsparken och äta istället. En räkmacka blev det. Och det inte INGET jag rekommenderar. Man har ju hört talas om årgångsvin men gammalt torrt bröd passar mig inte i smaken tyvärr. Sen blev det en liten fin sväng i parken och tittade på lite djur och natur.
Snygg lama med det värsta underbettet en människa någonsin skådat. En lam lama med andra ord.
Stallqvarn diversehandel hör till en av favoriterna att besöka. en deciliter såpbubblor blev dagens storköp.
Lite smått och gott har man hunnit med idag. Vart på piren och tagit en glass. Eller köpt en glass kanske man ska säga för jag stal inte den även om det hade vart lite roligt om jag hade gjort det. Nej det där lät väll lite fel. Jag har vart på A6 och köpt en fläkt. Det är nämligen inte lite varm i vårat sovrum på natten utan rätt mycket varmt. Visst kan man stå ut med att svettas lite ibland men när det bubblar i svetten så tycker iallafall jag att det gått lite överstyr. Sen blev det en cykeltur till Barnarp på grillning. Pappa och Mamma va i sitt esse och hade dukat upp allt möjligt gott på bordet. Gott Gott. En liten sväng förbi brossan på väg hem från Barnarp hann vi också med. Och den som tror att dagen tog slut efter det har inte rätt. När jag kom hem fick jag en dålig ide, ut och springa. Och gud straffade mig hårt. Efter halva rundan så dog musiken. Det är liksom det värsta som kan hända mig eftersom jag verkligen inte kan förflytta rumpan utan musik, trodde jag. Jag fick traska på och rätt som det är så kommer jag på mig själv när jag springer likt en antilop i världens fart. Jag blev så himla uttråkad av att springa där så jag ville bara hem. Jag har nog aldrig haft en sån fart asså. Grymt. Det är ju bara några dagar kvar till Vansbrosimmningen också. Och hur det ska gå det vill jag inte ens tänka på. Det är inte många saker jag kan erkänna att jag är dålig på men simma är bara nått jag inte förstår hur man gör. Jag är grym på ryggsim men så fort jag vänder mig om så får jag veva ben och armar fort som tusan för att slippa drunkna. Kanske hinner jag uppfinna någon slags huvudställning med 2 backspeglar på så jag kan se runt om kring mig när jag simmar på rygg annars får jag helt enkelt simma för mitt liv. :)  Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt och få bort så mycke tyngd som möjligt på rumpan innan helgen. Hej då
Barnarp <3

Girls night out

Lägg märke till tanten med den röda cykeln, honva så fuller att hon gick o ramlade med cykeln hela tiden. Hennes man gick längre fram med sin cykel och va också han ASKALAS. Rätt kul faktist. Undra om dom är hemma än.
Igår hade vi en sån himla bra kväll tillsammans. GÖRSKOJ skulle man kunna säga. Ni e bäst.


Nu ska vi åka till Munkaskog och Lustfyllt och äta frukost bruttsen och jag. Och Linus :) tjo så länge.

Dagens outfit







Säga vad man vill om min klädsmak men jag tror aldrig jag känt mig så snygg som idag. Trallallalla. Och jag älskar mina nya skor. Har så länge tänkt o köpa ett par sneakers från Lavin tills dom tog slut. Men dessa är väldigt lika och minst lika granna.









Orginalet från Lavin

Mulberry

Fick en sån himla fin födelsedagspresent idag när Nattis kom och hälsade på. En liten Rosa hjärbörs från Mulberry. Jag ÄLSKAR den. <3 Blev så glad. Hade verkligen inte förväntat mig nått eftersom det va 2 månader sen jag fyllde år. Ikväll blir det partaj när Nattis är tillbaka i stan över helgen. Woho. Lyckorus.
Galen sommar 2009. Kan man få se lite av en repris ikväll kanske :)

Hett

Skådespelerskan Charlize Theron och prins Carl Philip kollar på matchen Argentina-Tyskland tillsammans.

Grymt om dom kunde bli ett par. Hon e ju SÅ snygg

Fin

Köpte denna fina smyckeställning i Köpenhamn.




Efter en lång jobbig dag är det dags att få hoppa i sängen. God natt

Finner inga ord

Begravningar är aldrig roliga. Men detta kändes extra jobbigt. Armin, så glad och pigg och blir bara 24 år gammal.Det känns orättvist. Det känns inte kul. Jag vet inte va jag ska säga mer, så jag säger inget.

The perfect life?

Fick en kommentar för ett tag sen som jag valde att inte kommentera.JAg vill inte kommentera nått som handlar om min familj eftersom det är för privat.  Men nästan varje dag har jag funderat på denna kommentar och bara kännt mig mer och mer förbannad. Vill bara klara upp det här en gång för alla,
Anonym om Deppa:
Hur känns det att ha en kändis till bror? Och hur mycket har du fått "gratis" för att va syster till en kändis? Du verkar ha det perfekta livet!
När jag gick i lågstadiet minns jag inte så värst mycket. Jag hade 2 bästa vänner. I början på mellanstadiet dog den ena och den andra flyttade och bytta skola. Och tills då var väll allt frid och fröjd vad jag minns. Sen kom jag ihåg att skiten började. Jag var så klart väldigt poppis bland killarna eftersom min pappa va en känd hockey spelare i jönköping under den tiden och vann SM guld med Hv 1995. I den åldern är det ju hur stort som helst. Det fanns ju inte mycket jag kunde göra åt saken. Ibland tjejerna va jag inte så populär direkt. Men det är väll så det funkar. Populär bland killar = impopulär bland tjejerna. Så det va väll där någon gång allt började. Tjejerna började skicka lappar till alla tjejer i min ålder att ingen fick vara med mig. Och ja, de flesta skrev nog faktist på den där lappen. Och dag in och dag ut fick jag höra de sjukaste rykterna om mig och min familj. Jag fick tofflor kastade i ryggen och rivmärken på armar när jag gick i korridoren. Sen träffade jag Anna som skulle bli min bästis i många många år framåt. Jag började på högstadiet på råslätt och även där trots att pappa hade slutat spela hockey för länge sen fick jag höra massa rykten och folk som berättade för mig att jag fan inte ska tro att jag är nått bara för min pappa spelade hockey. Vissa gjorde sitt yttersta för att jag skulle må så dåligt som möjligt. Och jag retade säkert upp en och annan när jag aldrig visade en min. Jag kunde få 3 stycken tjejer som stod och skrek elaka saker till mig att börja gråta alla 3 på mindre en en minut. Jag minns att när jag spelade fotboll och innerbandy så snackade många i laget skit om mig jämt när jag inte hörde. Deras föräldrar satt och sa elaka saker om mig på läktaren ibland så jag hörde. " Hon ska inte tro att jag är nått" "Det märks att det är Ove thörnbergs dotter, hon passar aldrig" " Så himla bra är hon väll inte" "Ska hon inte byta någon gång" . När man är 15 år kanske det inte är det roligaste att höra från föräldrar på läktaren. En gång var det några föräldrar till en i mitt eget lag som applåderade när jag blev utvisad. Sen började jag iallafall på gymnasiet. Och det var ju när min bror precis börjat spela i Hvs A-lag. Och så många gånger jag fått höra att jag minsann inte ska tro att jag är nått för att min bror spelar i hv kan jag inte ens räkna på en miniräknare. Och alla sjuka rykten som kommer från ingenstans. Jag har aldrig haft en tjejkompis som jag umgåtts med i min klass. Jag har alltid vart ensam eftersom jag valde fotbollen före vännerna. Jag är en väldigt stark person och trivs bra att vara ensam. Men att folk alltid ska tro att man är bitchig och dum i huvudet för att man är ensam är knäppt. Jag har alltid umgåtts med killar i min klass. Killar är så okomplicerade. Man kan liksom bara hoppa in i gänget och gå å äta i matsalen utan att det är nått konstigt med det och ingen blir arg om man inte går med dom och äter nästa dag. Jag har vart mobbad/utfryst/kalla det va du, vill av tjejer i hela mitt liv. Jag tar inte in vem som helst i mitt liv. Jag har hellre ingen vän en 5 halvbra som jag inte litar på till 100%. Jag vill inte va en del av ett tjejgäng där alla pratar skit om varandra.
Så det jag iallafall vill komma fram till är att jag inte fått ett skit gratis för att min pappa eller mina bröder spelar hockey. Jag har så många gånger i mitt liv velat döpa om mig till Andersson eller Karlsson och flytta till Gnosjö och slippa alla elaka kommentarer och rykten. Va vill folk att man ska göra egentligen när dom säger att man inte ska tro att man är nått?? Jag fattar inte, tro dom att det är någon JAG har valt. Jag har inte valt ett skit. Jag får bara gilla läget. Jag har fått ta så mycket skit för nått jag inte ens har kunnat påverka. Och tror folk att det är en dans på rosor att vara en del av en familj där man har 2 duktiga bröder och en pappa som jag vart duktig. Snacka om att känna sig så jävla värdelös ibland och familjens svarta får. Jag spelade fotboll i rätt många år innan jag slutade bara för att jag kände att jag också minsann också ville va bra på nått trots att jag tyckte det va rätt tråkit. Men efter det att jag börjat på mitt nuvarande jobb så förändrades det mesta i mitt liv. Jag träffade nya människor som inte hade en aning om vem jag var och inga förutfattade meningar. Jag flyttade hemifrån. Fick jätte bra nya underbara vänner. Hittade nya intressen. Fick klart för mig att det finns så oerhört många människor som skiter fullständigt i hockey och sport överhuvudtaget. Jag mår verkligen bättre en någonsin och såhär i efterhand ångrar jag ingenting i mitt liv. Allt har format mig till en stark, kärleksfull, rolig liten flicka. Och jag kan så där lite osvenskt säga att

Jag är Jävligt stolt över mig själv. Och jag ska visst tro att jag är nått för jag är det bästa jag vet..

En gädda på kroken?

Jag är i mitt esse just nu. Idag köpte jag mitt allra första HELT egna fiskespö. O nej, det va inte ett metspö. Ett fint spö i finaste silver och limegrönt. :) Nu vill jag bara köpa såna där byxor med inbyggda stövlar så man kan stå uta i sjön o fiska. :)
Mitt fina spö. :)
Nästa inköp..

My brand new shoes

Årets höststövlar är inköpta. Mitt 15:e par Tommy Hilfiger skor Och säkerligen inte de sista...

Summering

Jaha då va det dags för en liten summering av Köpenhamnsresan. Lite väl varmt va det. Måndagen och tisdagen va olidliga. Och dom har verkligen inte några fläktar inne i butikerna. På många sätt skiljer danmark sig från svergie. Några bra exempel:
  • På fina resturanger går dom i foppatofflor
  • Säljarna patar i mobil och äter kulglass på Illumm ( Köpenhamns svar på NK )
  • ALLA cyklar. Cykelbud, cykelpoliser och cykeltaxi för att nämna några.
  • Polisen kör in på torgen, går in på seveneleven och köpen en läsk och sätter sig på motorhyven och äter glass och röker
  • Dom pratar så fort och pratar gärna med golvet istället för med dig
  • Dom roar sig med att stå likt statyer utklädda till vikingar eller troll eller nått annat knäppt utmed ströget och tycker att dom ska få pengar för detta.
  • Dom tar 150 kronor för en näve karameller
Det har iallfall vart riktigt skoj. Vi eller JAG ska jag nog säga åkte massa galna karuseller medan Linus stod och tog kort. Han vågade iallafall åka slänggungan efter lite tjat från min sida. :) Och 2 psykbryt fick vi på varandra under dessa 3 hektiska dagar. Och jag kan inte sluta skratta åt det. Han fick brytet när jag ville in på HM och skrek på mig:
- Men jag vill ju ha GLASS  NUUUU !
Och jag fick ett psykbryt på honom när han stannade vid övergångstället när det slog om till röd gubbe medan jag skyndade mig över. Men HALLÅ jag fick ju vänta nästan en minut. Haha det måste ju endå va rätt bra mellan oss om det är våra största bekymmer. haha. Jag har legat och skrattat åt det halva natten.
Shopping in my burberrydress.

RSS 2.0