Tomt

Nu är allt packat här hemma. Det enda som finns kvar är vår säng, 2 pallar och en tv. Så ikväll blir de tacos mys.

Svar på tal

izabella  ([email protected])om lycka:
Hejsan! Var har du köpt den översta svarta dunjackan ? och hur mycket kostade den? kram! väldigt fin blogg! :))))

Hej. Dunjackan är från Bergans och kostar ca 3500:-. Den går dock bara beställas från Team sportia Jönköping eftersom vi är dom enda i stan som säljer Bergans. :) Du är välkommen in.


Alex om Alex:
Det är ingen panikångest utan en ven som lever sitt eget lilla liv så nu har jag fått dundermedicin som jag antagligen kommer att få ta hela livet ut..Men jag har tänkt att leva läääänge ;)
Sedan har jag fått IBS på det..Livet är inte alltid rättvist men jag tänker lära mig leva med det och vara lycklig ändå..Fia tack för att du finns i mitt liv <3

Skönt att det har löst sig darling :)


neli om Monki - town:
monki har ju jättefräcka kläder, sen visst har ju inte alla samma smak hehe :)

och fan va gynning är snygg i kort. love it!

Ja det har dom säkert om man gillar sådana kläder :) Håller med.

Dagens shopping

234st penslar av diverse former och material
10 liter färg till tak
2 liter trä och list färg
1 liter med kvistlack
Utelampa
6 rollers
1 par hugo boss byxor
1 st förgylld kista
4 lampor
16 glödlampor
1st svart såg
7 st prickiga muggar i skrikiga färger
2 godispåsar ( sura och salta nappar från haribo)
3 st låscylindrar a 1000:- ?! till ytterdörr
Tassar till bord och stolar
1 st samsung kylskåp
1st samsung frys
1 st black and decker slipmaskin


Hur mogen får man bli?

Idag har jag övervällt mig med vuxenpoäng. Jag har nämligen köpt mig en alldeles egen kyl och frys. :) Och så fina va dom också. I love.

Nya regler för hororna i Spanien

Hur sjukt är inte detta på en skala?!
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8029646.ab

Mamma för en dag

Stackarn han e så sjuk så sjuk. Jag pratar förstås om min pojkvän som är sjuk så in bomben idag. Nackspärr och huvudverk och det ena efter det andra. Förhoppningsvis hinner han smitta mig så jag blir sjuk på söndag och han får bära alla kartonger själv :).
Idag har jag fått riktigt mycket gjort. Och tar en helg ledigt med gott samvete.
Imån ska det SHOPPAS. Färg och annat skoj står på listan.
Nu blir de tacos och fredagsmys

Jul Inspiration från Lexington

Jennifer Lopez

Gud vilken vacker kvinna. HOT HOT HOT

En liten färgklick i höstmörkret

Inget är omöjligt. Its a deal

Shit va denna veckan har gått snabbt. Redan torsdag. O bara några dagar kvar som statsbo. Jag börjarbli sjukt nervös. Inatt drömde jag att någon hade stulit huset. STULIT. Tagit det och gått iväg. I drömmar är ingenting omöjligt. Inte i mitt liv heller för den delen, för det har jag och livet kommit överens om.

Alex

Stackars Alex som spenderar natten på Akuten idag. Hon har problem med svimmningar och hjärtklappning. Någon som haft nått liknande och kan veta va det kan vara? Läkarna vet det tydligen inte iallafall. O jag saknar henne på jobbet. :/

Monki - town

Idag öppnade Monki i stan. Fullt med folk köade och dom hade tydligen öppet sent ikväll. Själv så tänker jag inte sätta min fot där eftersom jag inte tycker om den typen av kläder. Men tydligen verkar jag vara ensam om det ;). Nått som jag istället tycker mycket om är min provkollektion från bergans som kom till butiken idag. Fin fina dunjackor, skaljackor och ett o annat udda plagg. Och det är just ett av dessa udda plagg som föll min herre i smaken DUNOVERALL :) ! Rätt fräääsig. Jag fastnade för några dunjackor ja med. Ni får komma in och kika nu i dagarna. Kommer finnas mycket fint och BILLIGT. Det gillar vi. Nått annat vi eller iallafall JAG gillar är Carolina Gynning i kort hår.

Svar på tal

Caroline om Loui gillar hockey:

Söt :)

:)


jonna om På väg neråt:
mötte dej påväg mot maxi igår. ditt leende smittar! :)

Oj jag är nog inte säker på att det va mig du såg, har inte vart på maxi på länge :) men tack endå. :)


Ljus

Loui gillar hockey

Nytt o fint

Idag klädde jag denna mannen på jobbet. O ja måste verkligen säga det, galet va attraktiv han är ;)

Svar på tal

Lina  ([email protected]) om För mycket att göra helt enkelt:
Superfin!

Kan du inte ge lite tips på hur du går tillväga när du slingar ditt hår hemma? Lite special tips till en amatör tack :)
Tycker frisörerna är alldeles för dyra, iaf om man vill hålla efter utväxten. 
Vilken färg använder du etc?

KRAM


Haha tips och tips. Jag har inga tips. Allt jag gör gör jag bara på måfå. Jag sätter på mig slinghättan och drar ut lite slingor här o där. Sen låter jag slingfärgen verka bara på utväxten i en 20 min eller nått sen tar jag resten ungefär 10 min till sen tvättar jag bara. På så sätt sparar jag ungefär 1232:-. Och slipper dryga frisörer som endå aldrig gör som man vill. Som jag brukar säga, vill man ha nått gjort så är det bäst att göra det själv.



Denna brukar jag använda.

:)


2 mongon på lunchdate

SMEG

Fundera på en ny ugn, diskmaskin och tvättmaskin. :) Snygga

Svar på tal

Anonym om För mycket att göra helt enkelt:
du är så fin! :D

tack :)


Lina om Nya bondeskor:
Ser riktigt goa ut!! 
Är lite nyfiken på vart ert hus ligger. Nånstans mellan huskvarna
och lekeryd om jag fattat rätt, men lite mer specifikt "var"?? :) 

Lycka till med allt!!

Nej utanför Lekeryd ligger det. Nära sjön Nätran. Du får googla på de ;)

fia om Gnällig:
hur kunde du gå ner såå mkt på en månad??

Mycket träning och lite mat helt enkelt. Hade precis gjort slut med en kille som jag hade haft en massa år. förhållandet hade verkligen tagit på krafterna i ett par år och när jag bestämde mig för att nu får det vara nog. Thats it. Så fick jag fruktansvärt med energi. Jag kunde inte sova, jag behövde inte äta jag hade så mycket energi så ja kunde träna hur mycket som helst. Det va verkligen en sjuk period. Men jag såg rätt vedervärdig ut när jag blev så mager. Vaderna va större en låren. haha. Jag gillar lite kött på benen. Jag gillade inte att se undernärd och liten ut. Ingen pondus direkt.

Anonym om Gnällig:
oj, är det verkligen bra att gå ner så snabbt i vikt? fin blogg annars =)

Självklart inte. :)

lucke om Gnällig:
Godnatt! Hoppas du har haft en bra dag :P

Tack :)



EMY ([email protected]) om Sveriges Största Rea.:
Hejsan =) fin blogg!

Ta gärna en titt in i min blogg. Där du får följa en mode galen
blondin son bloggar om sitt liv där mode, skönhet är bara vardagsmat. 

Jag bjuder även på
videobloggar, mycket ego bilder & lägger upp låtar & videos när jag sjunger



Cissi om Gnällig:
jag är också trött och gnällig idag, haha ;)
Man får va de ibland. :)









På väg neråt

2 kilo är numera borta från min kropp. Lite till ska bort. Mitt humör svänger och spelar mig ett spratt dock. Idag började jag gråta för att det va en fläck och matrester på bordet.Men rätt roligt såhär i efterhand.
www.fiathornbergarentont.blogg.se?!

För mycket att göra helt enkelt

Nya bondeskor

Nu när man är snart är bonde så måste man ha ett par bondeskor. Dessa kommer få pryda mina fötter.
Kängor från från Tommy Hilfiger

Jag har hittat den

Den perfekta magväskan. Men visst e den käck.

Gnällig

Dåligt med blogg har det vart. Men jag har verkligen vart trött och gnällig idag. Det blir alltid så när man ska lägga om kosten lite. :) men nu måste jag skärpa mig. Mitt rekord är att gå ner 17 kilo på en månad nått som jag absolut inte hade tänkt nu. Men några kilo ska bort. Imån ska vi börja köra saker till vårat hus. Men det är ju inte fören nästa helg det är vårt hus på riktigt. Idag köpte jag en lampa och en tavla. Så fina :). dom får ni se när jag flyttat in.

Galet

Vilken dag. Jag har badat i folk. Vi har inte ens annonserat om rean och det kryllar med folk. :) kul. Och nu har jag en helg ledigt. Och en måndag ledig med för den delen. Fast det blir en timme på jobbet imån endå. Har fixat så att min lillbrors flickvän ska jobba lite i helgen så vi ska ju gå igenom ett och annat. :) Tur att hon har huvudet på skaft den tjejen så jag är inte orolig ett dugg. :). Annars ikväll så va jag och Linus hembjudna till bror med familj på en god plankstek :) och smält choklad i banan till efterrätt. Usch snuskit gott. Mycket lek blev det också. Det gillar jag.
Sov gott

Sveriges Största Rea.

Jaha det jag har pysslat med denna veckan är alltså att jag har fixat till vår nya butik Sportex uppe vid ekohallen. Det ska vara en riktig stor rea där nu. Vi smygstartade lite idag och fullt med folk i butiken trots att vi inte hade annonserat det. Rykten. Så jag har prismärkt och fixat varor hela veckan. Hoppas det blir bra och vi kan sälja ut allt lager så vi så småningom kan bygga en Team sportia butik där. :). Annars har jag vart fruktansvärt lat denna veckan. Jag är så förbannad på mig själv. Mina luncher denna veckan har bestått av :
Söndag-Mc donalds
Måndag - Max
Tisdag-kyckling kebab
Onsdag- Burgerking
Torsdag- Pasta och ostkaka + Hamburgare till kvällsmat??


Det är supersjukt beteende som måste få ett slut. Men utan bil och jobba vid ekohallen det finns liksom inget annat och jag har helt enkelt vart för lat. Så första gången i mitt liv har jag tagit mått på min kropp med måttband och nu ska ja släppa av en hel del centimeter på min kropp. Jag är för fan uppsvälld som en boll. Det är ta mig tusan helt omöjligt att jag skulle kunna drunkna under de kommande timmarna. Usch jag är besviken på mig själv.

Annars har jag vart på hockey ikväll. Hejja hv hejja hv. Funktionären undrade om jag var Martins MAMMA ??? Trodde jag. Men han trodde istället att jag va Texas mamma?! Haha. Det känns väll iofs lika fel. ;)

Goderafton

Goderafton goderafton både herre och fru, nu önskas ere alla en fröjdeful jul. Det börja vankas jul. Det pyntas och hänger kulor i butikerna. :) härligt. Och jag orkar verkligen inte tjata mer nu men för fan ge mig mitt HUS någongång?!
O ja jobbar och sliter på dagarna. Och jag har KUL. Hur kul som helst. Lätt den bästa veckan på mitt jobb NÅGONSIN. Jag är där jag hör hemma jag gör det jag är bra på. :)
Annars ikväll har jag vart och tittat på lillebror som spelat match idag. Dom vann. Sen har vi vart en sväng hos min andra bror med familj och lekt lite med Texas och tagit del av underbara, roliga nyheter. :).  Nu ska ja hoppa i badet och bygga berg med skum och tända mitt yankee candle  med Jasmindoft.
Gant kepan är på dagarna i ända.

Måste besökas

Min favoritsida för heminredning. Här hittar jag det mesta av det bästa. Min helt klart största inspirationskälla.
http://www.parcourrier.se/website1/1.0.1.0/36/1/

Svar på tal

Agnes! om Need:
Vart har du hittat dem skåpen???

Skåpen hittar du här. En redig guldgruva ;)
http://shop.lundagard.fi/se/art/gammalt-platskap.php


Lina om L.L.L.L.L ördag:
Mongoliskt är underbart!

Ja det är det verkligen i måttliga mängder dock :)
Emma om Dagens jag:
Jag älskar din stil, den är så snygg! :-)

OO tack. Va glad jag blir :)

Lina om Mina dyrgripar:
Superfina!

Tackar :)

Anonym om Svar på tal:
Håller med dig fullständigt om uggs och mysdressar från Juicy Couture
men det är väl bara fjortisar som bär nuförtiden ändå. 

Gillar din klädstil. Mer bilder på plagg du inspireras av =)

Haha jo det stämmer säkert. :) tack va du är snäll :)








Happy

Vaknade idag av att jag INTE hade ont i mitt knä. Jag gick runt munksjön igår kväll och det är första gången på många veckor som jag gör det utan att få fruktansvärt ont i ena knät. Med andra ord är jag nog frisk nu och kan börja träna igen. :). Lyllo mig. Jag börja längta till helgen nu. Snart bara en vecka kvar innan vi får nyckeln till huset.

tummen upp

Ralph Lauren home

Hej !

Tisdag idag. Storm ute. Trötta ögon. Nu ska ja på leverantörsmöte. Hej.

Tapetinspiration

Tapaet från MULBERRY

Jobba jobba joooooooobbba

O vilken dag. :) roligt har jag haft. Jag håller på med ett litet projekt denna veckan och jobbar alltså inget i butik. :) det är roligt. Nu håller jag påoch lagar mat. Eller jag tog en liten paus nu för att blogg lite. Jag har köpt mat och ska skämma bort darling idag. Lite fin pepparstek, rostade potatisar, fin sås och sugar snaps :).
Usch nu börjar ja bli väldigt nervös inför vår flytt. Det är inte roligt att behöva vänta. Jag har inget tålamod. Men ni som känner mig vet väll att tålamod är min sämsta egenskap. Ja så mina nätter spenderas med drömmar om diverse kök och badrum. Jag har stora planer. Nått annat som mina drömmar fylls med är klipp från Pretty Woman. Jag såg sen filmen i lördags. Usch den är fruktansvärt bra. Jag bölar hela tiden. Hon är så vacker Julia Roberts. På tal om att böla med så såg jag Gossip girl igår. Jag är fortfarande olyckligt kär i Blair och Chuck. Men vem är inte det?!

ÄLSKAR deras kläder på denna bilden. Finklänning och gubbarskor = hett

Grattis !

Till min lillebror som fick åka med Landslaget till Boston och spela matcher snart.  Duktig är han. Idag firade han lite med att göra 3 mål. Hejja hejja. Synd att man inte blev kille då hade jag med velat åka till USA.

Min dag

Need

L.L.L.L.L ördag

God kväll kära vänner. Nu är det Lördag kväll. Idag har jag, mamma och texas vart på Torget och stan. Jag och Linus har vart och köpt färg som vi ska måla möbler med imån :). Sen blev det lite mat inhandlat på Soya på A6. Visst är det väll gott att välja ut egna grönsaker och eget kött som man ska ha i sin wok. Det bli ju så smarrit.
Linus har vart duktig och hjälpa pappa med vardagsrummet hemma. Så händig är han min karl.

Dagens jag

Stickade tröjor

Fina stickade tröjor hos Marc jacobs

KUL ;)

http://www.jnytt.se/nyhet/35771/kvinna-ertappades-for-snatteri---spelade-dod

Päls

Perfektion

Kappan, väskan, skorna och byxorna. Jag ÄLSKAR hela stilen. Och ett underbart namn, Sofia.
Sofia Coppola ska designa en egen kollektion för Louis Vuitton. Och väskan är väl underbart fin. Jag längtar.

Fina

Vacker

Kredit

Varenda vecka får jag minst en gång ett brev från någon bank som vill erbjuda kreditkort. Varför skickar dom flera gånger i veckan kreditkort som jag inte vill ha? Varför förstår dom inte 10:e gången dom skickar att jag inte vill ha nått förbannat kreditkort? Får dom verkligen trackasera mig med sånt? Jag skulle aldrig i mitt liv köpa nått som jag inte har råd att köpa. ( Undantag från mitt hus ). Har man inga pengar så ska man inte köpa nått. Hur svårt är det att få ihop den ekvationen? Jag ligger hellre 2 veckor hemma och svälter en använder ett kreditkort eller sniker till sig pengar från någon annan.


Undra om madde handlar på kredit?

Torsdag.

Klockan är tio i 8 och det är inte ljust? varför?. Nu ska ja gå till storahotellet, det är utbildningsdax.

Mina dyrgripar

Snygga som få men jag kan nog erkänna att kag inte hade räknat med att dom skulle kosta 1800:- när jag beställde dom?! Vildsvin från sydamerika tydligen. Häftigt.

Mina nya kap

Dessa finingar köpte vi igår på en Antikhandel här i stan. En plåtburk från nått som ligger mig mycket varmt om hjärtat OBOY och en cigarrlåda till min cigarr älskande p-vän.
Nehe om man ska gå till jobbet då och få nånting nyttigt gjort idag. Ska få jobba på min gamla avdelning idag nämligen Cykelsidan WOHO ;) tydligen är många iväg på skidutbildning idag. Men jag måste ju vara fulllärd eftersom jag får stanna hemma ;P nooot. Och sen är det igen som så många gånger förr konstaterat att Sverige inte kan spela fotboll. Jag somnade efter 7 minuter. Bedrövligt. Zlatan måste verkligen tycka det är SÅ roligt att spela till sammans med SAFARI och Anders Svensson. Han borde bli less.

marc by marc jacobs

Gud så roliga. Dom vill jag ha.

Drömfemman !

http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=279736420353

Grisnyllet in Action ;)

Svar på tal

lisa om Genomskinlig:
Hej!Eftersom du aldrig har någon frågestund så passar jag på att ställa lite frågor till dig :)

Vilka tycker du är de 3:
Bästa modetrenderna just nu?
Sämsta modetrender?
Plagg du aldrig skulle ha på dig?
Snyggaste kändiskillarna? 
Fulaste kändiskillarna?
Bästa egenskaperna hos en kille?
Sämsta egenskaperna hos en kille?
Det viktigaste i ditt liv?
Det minst viktigaste i ditt liv?

Tacksam för svar :)

ps. du är väldigt rolig :)





Tack tack :) Ska försöka avvara några minuter att ge dig svar på dina frågor. :) hoppas du får veta det du vill veta :)

Bästa modetrenderna just nu:
  1. Skogsmodet. Rutigt, mossgrönt,brunt,skinndetaljer.
  2. Huvudbonader av alla slag. Hattar,basker,mössa,päls,skinn mm.
  3. Midjeväskor. har dock inte hittat en som passar mig :/

Sämsta modetrenderna:
  1. Vadlånga kjolar
  2. tighta polotröjor
  3. utsvängda kostymbyxor
Plagg jag aldrig skulle ta på mig:
  1. Uggs ( hur sköna dom en är så förändrar det inte det faktum att dom är URFULA. Mormorstrosor är också sköna men inte bär jag dom för det)
  2. Dressar från Jucie Couture. Byxan är för lång och tröjan för kort? Varför?
  3. Stilettklackar. Mina ben skulle framstå som 2 stockar redo för att trycka klacken genom golvet.
Snyggaste kändiskillarna
  1. Mattew fox
  2. George Clooney
  3. Hugh Jackman
Fulaste kändiskillarna( gud va elakt ):
  1. Wayne Rooney
  2. Zlatan ( varför klipper han inte sig )
  3. Patrik Sjöberg ( varför klipper han sig inte?)
Bästa egenskaperna hos en kille:
  1. Självförtronde
  2. Humor
  3. driven
Sämsta egenskaperna hos en man:

  1. Dåligt skälvförtroende
  2. lat
  3. långt hår ;)
Viktigaste i mitt liv:

  1. Familj, pojkvän och vänner  KÄRLEK <3
  2. Mitt hus :)
  3. Karriär,utveckling, personliga mål.

Det minst viktiga:
  1. ?? Ingen aning.

Grisnylle

Jaha då ser man ut som en gris i nyllet. Jag hade ju inte en tanke på att jag skulle bränna mig så illa i solariet när jag la mig där. Ja va bara så trött på att vara illblek. Jag har inte solat varken ute eller i solarium sen i maj. Brukar ta till brun utan sol när läget tillåter. Men nu svider det i hela ansiktet, på rumpan, på vaderna och mina läppar mår inte bra. FAAAAANN. Tur att jag ska sitta inne och plugga hela dagen.
ja ville ju bara ha lite färg och prickar på kinderna :(

Kärlek

Härliga måndag

Just hemkommen från jobbet. Darling ska skämma bort mig ikväll med si paradrätt, Tortelinigratäng med en sallad bestående av babyspenat, solrosfrön och honungsmelon :). Älska älska älska. Annars har jag haft en mycket trevlig dag på jobbet. En mysig lunch blev det med Linus med. Köpte med oss mat från pastabageriet och satt oss i solen i Idaspark och bara hade det underbart. Små härliga saker som förgyller vardagen. Precis vad man behöver när man är inne i en period med jobb jobb jobb. Idag har jag börjat fixa lite i vårat skyltfönster också. Sånt är så kul.
Snygga träningskläder från Rönisch
Mannen fick bli ett fan av Adidas.
Den rosa tröjan från Newline är helt klart min favorit. Den kommer jag springa i i höst och vinter.

Genomskinlig

Ny vecka. Har man fått nått vettigt gjort i helgen? Ne inte nått! Hoppas denna veckan går snabbt iallfall så jag kan göra nått kul nästa helg när jag är ledig. Det känns inte som jag gör nått annat en att jobba nu för tiden.
Bild från helgens galej. ja trodde faktist inte att min klänning va så genomskinlig?

Svar på tal

Anonym om Ja vill ha det nuuuuu..:
Kan du inte berätta lite hur huset är och hur det ser ut inuti? 
Är jätte nyfiken. Ser så mysigt ut! Passar dig perfekt.
Oj va svårt det blev nu. Det är 190 kvardratmeter stort. Eller litet beroende på va du jämför med ;). Ladugården är väll runt 100 kvadratmeter. Huset är byggt 1915 så det finns mycket fina trägolv och panel på väggarna och i taket :) precis som jag vill ha det. Undervåningen ska vi renovera och riva lite väggar. Undervåningen har för ett tag sen använts som en skola/behandlingshem så några provisoriska väggar har dom satt upp. Det är just nu 12 rum, 2 badrum och ett kök. Sen har vi stor källare och vind förstås. Så vi kommer nog att få plats. Bilder har jag inte så många nu. Det kommer om 3 veckor när vi har flyttat in :)

Ja vill ha det nuuuuu..

Jag vill att tiden ska gå snabbt nu. Jag vill flytta in i mitt hus NUUUUU...

Uteliv

Igår blev det en liten utekväll. Madde och Madde va här och hälsade på. Så en liten förfest på öster och sedan en sväng på Karlsson var kvällens schema. Och jag hade trevligt minsann. Men jag känner verkligen att jag börjar bli gammal när man har roligare på förfesten än när man går ut. Jag står inte ut med att folk puttar och sliter i en när man är ute. Det är så förbannat jobbigt. Kan man bete sig hur som helst när det är alkohol inblandat? Jag tycker nog endå att det ska bli skönt att flytta till landet och slippa va ute o ränna så mycket på nätterna.
Madde, madde och Alex
Nermina och Alex och maddes barndomsvänner :)
Fina
Snygga fossingar

Hv71- AIK

Har jobbat idag. Det va roligt. Jag hade flyt. Sen blev det en liten runda på stan. Och jag hittade en köksvåg som passade oss i smaken. Det ska ja slå till på någon dag. Men dock blev det inte nått köp idag. Ska snart promenera upp till Kinnarps. Ikväll är det HV71-AIK. Jag hoppas på mycket liv ikväll. :) Säga va man vill om bråk men roligt är det att titta på.

Ny mobil

Jaha nu har man fått sin en jobbarmobil idag. Nu känner man sig lite viktig nästan. haha. En telefon till att hålla reda på och ni som känner mig vet va jag tycker om mobiler och telefoner. Haha. Jag HATAR att prata i telefon. Jag kan skicka medelande men tycker mest att mobilen som ringer är ett störningsmoment och jag har nästan alltid telefonen på ljudlös så jag slipper svara. Men jag får helt enkelt försöka ändra mig. Jag kanske ska börja ta o ringa lite trevliga samtal till vänner och bekanta och öva mig på att hålla långa telefonsamtal. Annars brukar alltid mina samtal mestadels bestå av att jag säger hej då 35 gånger och försöker avsluta samtalet. :) Mamma blir galen på mig igen och tycker jag gör henne hypernervös. Hon vill ju faktiskt prata lite :) Jag ska skärpa mig.
När jag kom hem från jobbet idag stod hjärtat och bakade Lantbröd :) jag ska få det till frukost imån. Han är väll en ängel av rang. Annars har jag fixat mig en katt idag. Jag gillar inte katter så han får bo i stallet eller på vinden. Sen kan jag mata honom några gånger om dagen. Kanske ska snickra ihop ett katthus?

På tal om annat så smygfotade jag hjärtat igår när han trodde jag sov. Så nu har jag bildbevis på att han slänger kläder på min sida. Det ska han få plocka upp ikväll. Va så säker ;)


Svar på tal

Anonym om Bäst:
hahahaha!
Sicken lirare!! :-D

:)

J  ([email protected]) om SSSpännande.:
Här är länken: http://data.fuskbugg.se/skogsturken/20101006002.jpg det är något verktyg till cykeln tror jag.

MVH,
J
J  ([email protected]) om SSSpännande.:
Hello. Jag har en fråga om en sak, och jag har för mig att du bloggade om en dam som skulle köpa en cykel men det var hennes man som talade om vad hon "ville". Jag har en bild på ett verktyg eller nåt som jag tror ska användas till cyklar. Jag ska ladda upp bilden någonstans, så återkommer jag :)

Haha. Va rolig du är. Nej saken känner jag inte igen. Inte ens Benke i vår cykelverkstad hade sätt den innan så det måste va nått annat konstigt du har hittat :)






Päls hit och päls dit

Kom innanför dörren precis och sätta mig o äta min lunch och öppna posten. Då kom det jag hade väntat på en räkning från Anticimex som gjorde vår besiktning. 8800:- vill han ha för besväret. Rena rånet, det va väll en himla tur iallfall att det inte drabbar någon fattig ;P.
Fredag. Det är dagen. Idag. Helg äntligen. Visserligen jobbar jag lördag och söndag men det är endå helg. Mycket spännande händer på jobbet nu och det vill man ju inte missa.
Nehe om man skulle ta o köpa sig ett gevär och bege sig ut i skogen och skjuta vildsvin. Vildsvinskött e ju det godaste köttet.
Jag såg på debatt igår om Minkhändelsen i skillingaryd. Vilka sjuka människor det finns. Det va en liten pantad djuraktivist som tyckte det va helt ok att begå brott om hjärtat kännde för det? PSYKO. Det va helt ok att slå sönder någons bil för att dom bar päls eller sålde päls? Hon såg inte det som nått fel? Jag tycker självklart att man ska se till att djuren har det bra när dom lever men jag bär päls och kommer fortsätta göra det. Sen kan ja inte förstå dom som är så i mot päls bär fuskpäls? Varför vill man att det ska se ut som om man har dödat ett djur, om man nu är så i mot det? Och förstår inte folk att även om vi vill göra fuskpäls till ett "inne" plagg så kommer ju fortfarande folk vilja ha äkta päls. Så ska vi förbjuda päls ska vi förbjuda fuskpäls med.

Bäst

Lillebror fick göra sin efterlängtade elitseriepremiär idag. O som han gjorde det. Jag tyckte han va bäst på plan. Men va nervös jag va. Så fort han va på banan fick jag hjärtstillestånd. :). Usch han får mig att känna mig så gammal lille jeppe. Han har alltid vart så liten o söt o nu får han åka runt bland alla stora busar som tacklas. Usch.
Jeppe, djurens bästa vän. Här räddar han en padda från att drunkna i vårat förtält, Öland 1995

SSSpännande.

För er som inte har testat tycker jag att ni borde göra det, jag pratar förstås om Salladen från Malmborg konditori. Den är ruskit god. Favoriten är lax med mangodressing. :) mums.
Ikväll blir det som sagt Olearys med vänner och god mat. Extra spännande blir det eftersom min lillebror ska få åka med upp till Karlstad ikväll. Kanske blir det hans Elitseriedebut ikväll. :) Nervo.
På tal om annat så är jag på jakt efter en porrig köksvåg. Någon som vet va man får tag i det? Självklart ska det va en retro modell.

Det är nu det börjar.

Det är nu det börjar. Tiden då det är mörkt när du ska gå upp och iskallt utanför täcket. Det är nu det börjar när man få kämpa sig upp ur sängen varje morgon och din bästa kompis heter Snooze. Det är nu kvällen är utan tvekan den bästa tiden, man kan mysa hela tiden men kompenseras då av att morgonen är ett helvete. Sluttjatat om det.
Igår spenderade jag min förmiddag i team spotia Habo. där kryp jag runt och rotade i deras lager. Rätt kul faktist. En nostalgi tillbakablick. Idag ska jag på Leverantörsmöte på morgonen. Ett nytt ( för oss i svergie ) spännande märke ska visa sin vår kollektion. :). Ikväll ska det nog packas lite till om inte det blir en kväll på Olerays med god mat och dryck framför hvmatchen.

Vik, slå in, tejpa kartonger. FLYTTDAGS!

Jag har inhandlat mig ett par jobbarbyxor och en flanellskjorta att jobba i. Jag ser verkligen händig ut. Idag har vi packat ner saker hela kvällen nästan, en majskorv insmord i salt och smör slank ner också. Smabofetman är snart total.

På utflykt i landet.

Idag har vi vart på utflykt. Har inhandlat en ljuskrona till våran hall och en ny servis. :) fin fin. Bilder kommer senare.

Svar på tal

Jess om lantmode:
vart ligger erat nya hus?? :)
Man kör igenom huskvarna och mot Lekeryd. Där ute ligger det någonstans :)

lantmode

Ralph Lauren

Smyger runt i min nya hatt

Svar på tal

Anonym om Måndag:
Värper tuppen ägg? :)

Ja den magiska tuppen jag ska inhandla gör det ;)

Caroline om Linus:
Jag känner också så för Linus, fast för min Linus. ;P Heheh.

haha :)

O om Anna:
Ni är fina tillsammans.

Ja kan inte annat en att hålla med ;)

Lina om My new D&G bag:
Ursygg!

TACK :)














Nytt i hemmet

Denna kommer få pryda våran hall
Lite värme om baken
Köksklockan

Måndag

Jaha då va det måndag igen. En rolig och fullspäckad helg är förbi. Bröllopet va helt klart helgens höjdpunkt. Igår åkte vi först till mamma och pappa, sen åkte vi till bror,lotta och Texas, sen åkte vi förbi och tittade till vårat hus ;) och sen åkte vi o fikade hos linus jobbarkompis som bor en bit ifån vårat hus. Men människa vilken idyll dom hade. Det va nog det vackraste jag har sätt. En liten stuga som dom hade gjort så fin att Ernst hade fått ståpäls. Gamla spisar, vit panel, och vackra detaljer blandat med nytt. Dom hade hundar, hästar, katter, höns och en tupp. Usch så vill jag med ha de. Vilken lycka att vakna varje morgon att tuppen gal och man kan gå ut och plocka nyvärpta ägg. Jag vill ha mitt hus NUUUUU..
Det är så här vi kommer se ut när vi går på vår gård ;) Förena lite nytta med nöje

Linus

Idag var det prick 1 år sedan jag fick syn på Linus för första gången. Ett år har gått så snabbt. Det bästa året i mitt liv helt klart. Jag har inte en enda dag sedan vi bestämde oss för att vara tillsammans grunnat på om man kommer vara den sista mannen i mitt liv. Det är helt självklart att det kommer bli så. Vi passar äckligt bra ihop. Det finns inget jag kan klaga på. Allt som jag är lite sämre på är han lite bättre på och tvärtom. Han är den perfekta mannen. Och för första gången känner jag inte att jag behöver offra något för kärleken. Och visst ska man väll inte behöva göra det egentligen? Det är ju ditt liv. Man får helt enkelt se till att man hittar någon man passar bra med. Vill jag bo på landet och min pojkvän vill bo i stan så ska man inte behöva kompromissa och en sån stor sak som är avgörande för ens liv. Ne jag har det så bra med min älskade Linus på alla sätt o vis. Han är drömmen. Han e så snygg, han är så rolig, han är så snäll och han är så underbar. Och det viktigaste av allt är att våra personligheter funkar så bra ihop och vi alltid plockar fram varandras bästa egenskaper. Jag känner mig som en bra människa i hans närhet.
Jag älskar dig Linus Lindqvist. Igår, idag, imorgon och alla andra dagar framöver. :)

Underbart vackert

Vilket bröllop. Det va så himla vackert, perfekt och roligt på alla sätt o vis.
Så fina

Poncho

Min nya poncho har anlänt. Helt vattentät. :) Den kommer jag få användning av. Va så säker.

Anna

Idag ska jag och Linus gå på bröllop. Det är min barndomsbästis Anna som ska gifta sig. Därför tänkte jag ägna henne ett långt inlägg.

Anna bodde på krönsvängen, 100 meter från mig. Och efter min familj är hon den absolut viktigaste personen i mitt liv. Anna var min tvilling. Vi hade samma stil, samma humor, samma intressen, och vi kunde svara på varandras meningar. Vi gjorde allt möjligt tillsammans. Vi va ute och reste, vi klippte och färgade varandras hår, vi va naturligtvis med på varandras släktmiddagar och kalas. Vi var bästavänner. En sån där vän som du ringer till först av alla vänner och som du vet ringer till dig först av alla. Haha. Jag skrattar när jag tänker på det. När vi först började umgås hade vi Robyn fristyr ( kortfrilla som va lite längre framtill och kortare i nacken) vi hade snickarbyxor, keps och sneakers. På dagarna spelade vi dataspel och bakade 5 minuterskola som vi gömde under sängen när mamma kom hem. Vi firade nyårsafton ensamma i hennes föräldrars hus och hade klätt oss i våra finaste kläder och till det våra nya innebandy skor ADIDAS STABIL :) hon hade silver och svart och jag hade guld och vitt. Vi gjorde potatisgratäng och flskfilè och skålade i jordgubbsbubbel på deras altan. Sen började vi på boxning. Vi gick några gånger och kom sedan på att vi blev snurriga av att göra kullebyttor. Ja sen blev vi äldre och började partaja. Haha. Jag minns när anna hade lånat mina stövlar och vi stor och dansade på HUSET. Helt plötsligt märker hon att hon är barfota på ena foten. Då har hela sulan lossnat och stövlen åkt upp på låret. Haha gud va vi skrattade. Sen började vi smyga in i alla förråd och leta efter saker att laga den med. Vi försökte med en trasig mopp. haha usch va äckligt. Kom dock inte ihåg hur vi löste situationen.
Jag kom ihåg när vi blev utslängda från Olearys för att jag lekte trollkar med bartendern. Det slutade med att dom ville anmäla mig för att jag hade tagit en flaska vodka från baren. Men jag hade ju trollat fram en igen??!! Aja det slutade iallafall med att vi satt i polisbilen och gjorde High five och sen gick vi väll till något annat ställe antar jag :)

En fin tavla som Anna gav till mig.
:)
Turkiet första gången
Turkiet andra gången
Juneporten
Tapeten
Olearys
Liseberg
Vi utklädda till brandmän

Så jag vill bara önska blivande Fru Fäldt alla lycka i livet <3

Ny unbildning

Igår började jag en ny utbildning. Jag kommer att gå en djup ledarskapsträning som Elisabeth kallar det. Det känns roligt att börja "plugga" lite igen. :). Den verkar verkligen bra. Elisabeth som har hand om "träningen" är helt fantastisk. Det kommer bli så himla roligt och hoppas att jag kan utvecklas mycket. Det är ju inte ofta man rannsakar sig själv. Nu kommer hon med 1000 frågor som man verkligen behöver tänka över om sitt eget beteende. För visst är man inte så perfekt som man tror när man lägger ner lite tid att tänka på det.
Extra roligt är det att Träningen är personlig. Annars är ju ofta fokus på företaget och stämningen där. Nu har man alltså chans att utveckla sin egen personlighet och utvecklas som människa. Inspirerande och häftigt. Nån där ute tror på mig och lägger ner tid och pengar på mig :) tack
http://www.ackell.se/kontakt.html

Huset besiktat :)

Nu är snart allt klart. Bara en månad kvar innan vi flyttar in. Lycka lycka lycka.
<3
Stallet där jag ska ha mina hästar :)
Vinkällaren ;)
RSS 2.0