Prag

I morgon åker vi till Prag. Vi blir bjudna av Linus jobb som firar 10 år. :) Kul ska det bli.

Äntligen !

Äntligen kan man andas ut. Ultraljudet idag blev helt klart mer lyckat en sist då vi fick lämna skjukhuset med en hel del frågetecken. Bebben ville inte sammanbeta då och pekade finger till barnmoskan och tryckte ihop sig som en köttbulle. Så hon såg varken hjärtat bra och tyckte magsäcken såg för stor ut?!
Men idag såg dom allt minsann och allt såg jätte bra ut. :)

Nytt på TS

Har jag blivit galen? Prickiga träningskläder?

Fixat frippan.

Darling skämde bort mig idag och tog med mig till frisören. :). Blev rikigt ompysslad med både klippning och slingor. Det gäller att ta hand om det man kan när utseendet får sig en törn. :) Tack älskling, du är bäst !

Tänkvärt

Så mycket kul ... Dagarna flyger förbi

Jag så mycket roligt framför mig. Känner mig så glad och uppspelt. Allt detta ska jag hinna med innan sommaren är slut.




Åka till Prag

Fira påsk

Åka på sistaminuten semester i April

Åka till Stockholm

Åka till Köpenhamn med Martin, Lotta, Texas och Kelly

Fylla 25 år :)

Renovera ett barnrum och ett badrum och mitt dressingroom

Spela golf

Fira Midsommar

Ha semester

Titta på OS i London

Titta på fotbolls VM

Grilla

Bli Mamma :)


Påsk i Ryd

Två små ljus

Vårt nya golv...

Lite lister kvar sen är det perfekt här hemma :)

Mot sommaren.

Rensning pågår

Sitter här ch rensar bilder på datan. Tydligen börjar det bli fullt på hårdisken. Och inte så konstigt kanske eftersom jag hittade 13 tusen bilder i papperskorgen so jag tydligen inte hade slängt. :). Bilder enda från 2009 när jag köpte min dator. Här kommer några  av alla.

Om jag hade kunnat...

Om jag hade kunnat springa nu så skulle jag klä mig precis så här. I vårens nya kläder från Nike. Hur tuff är inte jackan? Och SKRAPI den nya trenden med kjol och tights. Så snyggt. Eftersom jag inte kan springa för tillfället så fick det räcka med ett ombyte på Huligan-berit på jobbet. O ja vill springa.

En fredagkväll på IKEA?

Blev en sväg på Ikea efter jobbet. Är så sugen på att göra om här hemma. Måste få lite inspiration. Så fort jag vet att bebben mår bra så ska jag minsann börja fixa och trixa i våran kommande barnkammare. Men det får vänta ett litet tag till. Usch. Jag är så dålig på att vänta.

Svar på tal

Kan du inte berätta mer om din graviditet och hur du känner inför allt därtill?? du är så fantastik vacker och har om möjligt blivit ännu vackrare sen kulan på magen vuxit fram, därför efterlyses fler bilder på dig och kalaskulan! :D

Klart jag ska göra det. Lite för sent nu, men det kommer :)

Skrattar så jag gråter

Äntligen.

Nu har jag väntat i ett mer en ett halvår på dessa finingar. Kärlek vid första ögonkastet kan jag lova.



Finns nu att köpa HÄR

Puh.

Blev 2 förluster igår  kväll. Tråkigt. Kommer väll dö av nervositet imån istället. Idag är jag mer död en levande kan jag lova. Jag kan verkligen inte sova. Jag ligger och vrider och vänder mig hela nätterna. Hur jag en ligger så får jag ont någonstans. Ryggen, nacken, magen, axlarna, huvudet, kramp i vaderna. Igår fick jag nog och lämnade in en semesteransökan på 2 veckor så snabbt som möjligt. Jag tänker verkligen boka mig en biljett till ett varmt land och lägga mig under en parasoll och äta vattenmelon i 2 veckor. Jag måste få vila och behöver verkligen rensa skallen. Jag har liksom helt ignorerat allt som händer med min kropp, jag har liksom behandlat det som en förkylning som snart försvinner och jobbat på som en dåre för att slippa tänka på det. Jag behöver stanna upp och reflektera över allt som komma skall. Hur ska jag förbereda mig hemma, mentalt och på jobbet. Och inte bara jobba på så in i helvete rätt in i kaklet som jag är så fruktansvärt bra på. Skärpning.

Vill ha

Per Mobergs förkläde i skinn. Men 4500:- känns väll lite saftigt. Måste gå och hitta nått billigare någon annanstans.

Söndag och kalas!

Idag är det Kalasdags. Min lillebror har fyllt 21. :) Grattis till honom.

Hockeydag i Ryd.

Idag bjuds det på hockey och varmkorv i Ryd. Vi har haft fullsatt här idag. Det krockade lite med matcherna så vi fick titta en match på tvn och en på datan jämte. :) Martin vann sin match efter han hade gjort 2 rikigt fina mål varav ett i sudden. Så nu leder dom med 2-1 i matcher. Och nu var Hvs match klar och där blev det med vinst. En bra dag helt enkelt. Vi har hunnit med att lägga golv me i det som troligtvis ska bli ett litet barnrum. Måste ta en bild på det senare. Blev jätte fint.

Snart i min ägo

Asics Kayano. Finns på Ts förståss. Pris för dessa rackare är 1999:-.

Fullt upp !

Har verkligen haft fullt upp denna veckan. Det blir inte mycket tid över när man försöker följa 2 slutspel. Det spelas matcher varannan dag. Den första börjar 4-6 och den andra börjar 7-9. Det är verkligen spännande. Storebror spelar just nu kvartsfinal i Ryssland. Där står det 1-1 i matcher. Och det går rikigt bra för honom. :) Är så glad för hans skull. Men nu tycker vi alla att det är dags för dom att komma hem snart. För Hv går det lite värre. 1-2 i matcher.
Igår var jag och Linus på Olearys och tittade på matchen. Om man ska vara så töntig och prata om carvings så är det enda jag kan känna att jag har vart otroligt snuskigt sugen på sen jag blev gravid är Bluecheese. Eller blåmögelost som det så fint heter på Svenska. Och tydligen får man inte äta det. Jag har hittat ett litet kryphål endå och konstaterat om man kokar den först så är det ok att äta för att alla bakterier dör då. Men hur som helst. Skulle i alla fall beställa in en Bluecheese burgare igår och tänkte kolla om de kunde koka dressingen först. Det kunde dom tydligen inte och var händer då tror ni?! Sofia Helen Thörnberg börjar böla. Haha. Inte rikigt så illa kanske, men jag kännde hur tårarna började komma och ag fick sätta mig en stund och titta upp i taket och hoppas att dom torkar bort innan någon ser att mina ögon är helt vattenfyllda. O där satt jag och tittade upp i taket och funderade på vad som försigår, sitter jag och lipar över att jag inte kan få en speciell dressing? Vad är det som händer?

Pappa Thörnberg

Stackars Pappa.

Shit, bara 2 månader kvar till 25 !

Den enda jag önkar mig är dessa. Snälla snälla. Jag älskar dom så mycket. Hur många år har jag igentligen suktat efter dessa?



Inredningstips !

Älskar denna inredningsbloggen. Här hittar jag mängder med Tips och inspiration. Titta bara hur dom har förvandlat sitt ruckel till ett rikigt drömhus.



Så mallig är jag

Men hallå?!

Hur snygga är inte Crafts nya löparkläder. Jag blir galen. Jag vill SPRINGA. :/

Kärleksbrev

Tro det eller ej, men idag fick jag ett kärleksbrev på Posten. Jag blev så himla glad. När dick man ett personligt brev liksom. :) Jag tänker minsann svara med samma medel. Nu ska det köpas brevpapper och parfy :)

Pärlan är våran

Första bilturen :) hem från jobbet.

Tänkvärt

Min favorit gör comeback

Sist hette den Solero shots och är min favoritglass alla tider. Så jag har stora förväntningar på den nya. Ska köpa mig en i morgon, de kan jag lova !

O min nya tröja

Ny och fin.

Här sitter jag och myser

Har blivit rikigt bortskämd med fin mat och exotiska frukter av herrn i huset. Jag är sjukligt förkyld idag. Har snytit upp en hel toarulle och nyser hela tiden. Rikigt jobbit och huvudet är tungt. Men lite bättre blev det efter ett skumbad och lite tända ljus. Älskar att bli ompysslad men får panik när jag är sjuk. Blev en kväll framför brasan med raggsockorna på Melodifestivalen på tvn. Ibland är livet för bra.

Blingbling


Spelkväll hos Nermina

Vilken dag jag hade igår på jobbet. Snacka om att känna sig stressad. Det var ett under att jag överlevde efter allt slit. Efter jobbet var det bara att tuta ner till Nermina. Det väntades god mat och tanken var att vi skulle ha spelkväll. Tjejerna mot killarna. Dock så blev vi bara 2 tjejer och 4 killar efter några tveksamma avhopp. Det började i alla fall bra när vi konstaterade att alla glömt att ta med sig spel. :) Nermina fick istället damma av ett gammal GENI eller ENERGI som Fille kallar det. Men vi hade en rikigt trevlig kväll som slutade efter tolvslaget med djupa samtal om krig, politik och religion. Tack fina Nermina för den goda maten och drycken så klart, Pepsimax hade damen köpt till mig :) mums.

Final

Ska man behöva stå ut med detta?

Snart har halva tiden gått och min mage är redan stor. Usch hur ska detta sluta. :) Känns som jag ska explodera. Igår när jag tog mig ett bad så flöt jag upp till ytan :) rumpan lämnade botten och så låg jag där och flöt. haha helsjukt.

Barnvagn

Sitter på nätet och tittar på barnvagnar i brist på annat. Hittade egentligen bara en som ja vill ha. Hur fin var inte denna rackare.



Men hallå? Fia Thörnberg med en barnvagn. Hela den här grejen känns fel. Ja känner mig inte gravid. Jag känner mig rikigt svullen. Trots att jag sätt livet leva rövare flera gånger så kan jag inte få in i mitt huvud att jag faktist ska ha barn. Helsjukt.

Helgens val.

Helgens helt klart bästa accessoar hade jag med mig i helgen, Nermina. :) Annars körde jag på djup urringad Missoniklänning så jag kunnde visa lite av mina svullna tuttar innan dom snart exploderar och förvandlas till taxöron som man får rulla upp i Bhn .HAHA. Groteskt.

Ge mig klänningen tack !

Mycket att stå i.

Har ju inte ens hunnit berätta om min roliga lördag. Idag har jag suttit i möte hela kvällen. Dagarna bara springer förbi.

Du gjorde min dag <3

Till den fina själ som kom fram till mig igår på bowlingen och sa att jag var den vackraste gravida kvinna hon någonsin har sätt. Tack du gjorde min dag. :)

Det är gott att lava när solen är framme

Tänkvärt

Darling köpte en ny jacka till mig.

Som ja kan stänga :) woho.

Ja då är man på smällen då !

Till sommaren blir vi tre. Detta lär ju bli spännande.

Kul :)

RSS 2.0