O så bär det av..

Min lägenhet än numera inte MIN längre utan någon annans.. känns skönt o slippa skiten. Ne nu åker vi och solar, badar, snorklar och ligger och gosar i en solstol.



OO en härlig fin solbränna vill jag ha nu..tralalllaa

Dagens tänkvärda
Ju mindre man har, ju mer kan man få . . . .

Last day

Sista dagen på jobbet på länge.. skööönt.Vill åka nuuuu..

Jag har löst alla mina problem.

Har precis packat väskan inför semestern och har konstaterat att mina nya skor har löst alla mina problem. Jag har alltid packat 10 par skor men dessa små skor passar ta mig fan till allt typ. Jag har packat 3 par skor och känner mig helnöjd. Vilken känsla.

Saknar er redan..

I lördags åkte mamma och pappa till Florida. Usch jag saknar dom redan och kommer inte se dom fören om 2 och en halv vecka. :( hur ska det gå?!

FIN <3

KÖPTE NYA BADBYXOR TILL HJÄRTAT I FREDAGS. SÅ FINA IHOP E DOM.

Det börja ljusna

Usch va stressigt de va nu då.  Igår va det jobb, några ärenden i stan, fix me lägenheten sen hockey. Det blev ju ett guld till slut så martin ville vi skulle komma på guldfesten på sliver. Så jag, linus och lillebror med flickvän va på sliver en halvtimme innan jag konstaterade att själva festen va helt meningslös. Varför stå där o trängas med folk? den enda jag vill gratulera är min bror och han kan jag ju träffa när som. Imån måste jag bli klar med städningen i min gamla lya eftersom jag ska lämna över nyckeln på tisdag. Måste hinna packa med för på onsdag bär det av till turky..! Lallallal

Svar på Tal

Anonym om Fy farao inte bra för hjärtat:
Martin Thörnberg - Guds son! <3


www.överdriva.nu

Jag = uppfinnarjocke

Bilder från gårdagen

Fy farao inte bra för hjärtat

Jag kan nog med gott samvete säga att det va den värsta/bästa matchen jag sätt. Jag va så nervös att jag ville lägga mig i fosterställning o skrika. Kan det verkligen vara normalt?! Tack kära bror för att du räddade vår dag. Jag vet inte om jag skulle våga åka med Linus i bilen annars :). Vilket tryck i kinnarps arena. Shit shit shit. Och fullt kallaballik när hela publiken spasmade med pappersdragspel i nävarna och slog på händer, ben och varandra.
Ne ja måste värva ner nu. Klockan är too much

hehe

Va är det för likhet mellan ett par joggingskor och Djurgården??
Dom har ingen klack

Trött

Har precis vart på spinning.. gud de är inte kul asså. Snart är det över. Tjejvättern here we come. Dax för work hej

Hattfnatt

Har ju liten konstig böjelse, jag älskar nämligen hattar. Älskar sitta på nätet och titta och köper gärna en och annan men använder dom aldrig. Är sjukt snyggt med en fin hatt, underskattat. Men svårburen i vardagen.

Så gick det till när pappa va ung..

Hv blåå.. usch va jag blir nervös. Ska det bli ett till SM guld till Hv?!
På tal om annat har dom fått in mulberry väskan för iphone igen på nätet. Snyggggg!

Molningt

Idag har det molning. Lägg det på minnet är ni snälla. Jag är glad att det är molning. Det blir skönare o jobba då. Jag kan absolut inte glädjas åt dom människorna som är lediga när jag inte är det när det är fint väder. Hej då

Dagens tänkvärda

Skit ska skit ha?!

Svar på Tal

Anonym om Ont i magen:
ska du till turkiet? vart isf? :)


Jajjamensan. Vart vet ja ej.

Knas !

Det är skönt o va ledig ska gudarna veta. Jag går runt o plockar i lägenheten i sommarkläder och övar mig inför turkietresan och ha lite kläder på mig. Det går redigt bra.
'
Dagens sommaroutfit
Kjol från Pepe jeans
T-shirt med puffarm från Polo ralph lauren
Klocka från DKNY
Scarves från ...ingen aning har pillat bort lappen..

Ont i magen

Börjar bli mer och mer nervös över att vår resa blir inställd på grund av den där vulkanen som fått ett psykbryt. Kan man inte hälla vatten i den eller tillverka ett stort lock man kan lägga på?! Hoppas den har lugnat ner sig tills nästa ons när vi åker. Sen kan den få sätta igång igen ett halvår så jag kan stanna.
Tror alla turkar väntar på att jag ska komma o bara ligga där på stranden o va snygg .... haha
Nehe om man ska kliva upp sängen och ta tag i sitt liv. Känner mig fortfarande trött. Har drömt en massa konstigt idag. Att jag mördade en praktikant på jobbet och packade ner honom i en cykelkartong. Mindre trevlig dröm.

Nostalgi

I lördagskväll satt jag och luktade på mitt Yankee Candle med Vanilla cupcake doft. Fick en flashback från urminnestider när jag lekte med mina fina Muffinsdockor. Dom luktade ju så ljuvligt så man kunde ligga o lukta på dom i timmar.



Måndag..

Gud va trött man va i dag då. Steg upp tidigare en tuppen och gick på spinning en timme, efter det gav jag mig ut på en runda runt munkis.bläää..



Lite fina inflyttningsblommor vi fått i helgen..



Underbara rosor från bror med tjej..



Sofia Josefsson hade med sig denna fina skapelse



Av Linus föräldrar fick vi ett Olivträd :) så coolt



Av Linus vänner fick vi en fin hink med jord.. haha.. basilika påstog han att han hade planterat i den. Vi får la se om nått växer upp

Hej o hå oj va de gå

Snart måndag morgon igen. Imån 06.45 sitter jag inne i spinningsalen och vevar fläskfilè igen. Surt ska de bli. Ruskit surt. Men efter tjejvättern kommer ni aldrig se mig där igen. Nu ska ja titta på James Bond och bli kliad på ryggen förhoppningsvis.

Svar på Tal

Alex om En stund i rampljuset:
Haha vad roligt....Det var ju det jag undrade i förra vecka när man kunde få se dig visa hur man kickar ;)
du är så fin Fia <3
:) haha

En stund i rampljuset

http://www.tv4play.se/sport/fotbollskanalen?videoId=1.1562497
Minut nummer 6 dundrar man in och gör succe ;)

:) kul

Blev en jätte lyckad kväll igår. De va så kul. Tack alla underbara för alla fina presenter.

Gott gott gottigott gott

Mina nya skor dagen till ära



Johannes hade även han ballerinaskor denna kväll..




Fia och Linus i en BUGG

Inflyttning..

Ikväll blir det storslagen inflyttningsparty här hemma. Så idag har det fixats och donats. Sitter och tittar på hockeyn nu. Måste måla naglarna. På återseende.

Min dag i bilder




Promenix på morgonkvisten



Jobbdags



Gjorde en liten skyltning över källaren på mig själv om en vecka.



Höll på att bli trafikkaos när dessa små parvlar skulle ta sig över vägen. Dom va iallfall rätt söta eftersom dom först gick på övergångstället över vägen.





Sedan så spenderades några timmar i Konserthuset och Cirkus Möller. Dom va inne och delade ut biljetter till oss på jobbet idag så man kände sig väll illa tvungen att ta imot och se skiten ;) ne de va rätt kul :)

På tal om annat

Beställde mig en ny cykel idag. Jag fick ett psykbryt. Inpulsköpte en MTB för 26.000:-
Så här ser den ut min nya pärla. Om en vecka är den min.

-----

Är inte på så bra humör nu så det blir ett kort inlägg. Dagens tänkvärda:
"Tystnad är verklig kommunikation. Det som räknas är inte var som sägs utan det som inte behöver sägas"
Ibland vill man bara inte prata. Ibland vill man bara att folk ska förstå. Det gör tyvärr inte många. Varför ska man alltid behöva be om allt här i världen? Varför kan man aldrig få nått gratis?!

torsdag

Kära vänner, klockan är tjugo över nio och jag har redan hunnit med ett spinningpass och ett varv runt munken. Jag är på G idag. Se upp..

Tdadadada

Härligt härligt. Har bokat en resa idag. Om 2 veckor försvinner jag. Ska blir underbart skönt. Jag och darling ha vart på A6 och inhandlat lite. Nya jeans, underkläder och smörj.
Jag är ju lite svag för limegrönt. Så idag blev det lite nya gröna fina underkläder som kommer sitta som ett smäck när jag är brun o fin.
Har vart och frisserat mig idag. Blir lika sur varje gång. Vill inte ha kort hår. Sen fattar jag inte varför dom alltid ska föna till en Mormors frisyr varje gång. Tant varning. Sitter och myser i min Tommy Hilfiger pyjamas. :)

Svar på Tal

Anonym om Är det möjligt?!:
Vad roligt!
Trodde aldrig du lät så :-D
Inget negativt menat!


Haha ne inte ja heller. Blev så överraskad.. och besviken  :)

To do this lovely day!

  • Tvätta
  • Klippa mig
  • Städa i min nya lägenhet
  • Städa i min gamla lägenhet
  • Åka me darling o titta på resor
  • Besöka Gardin Olsson
  • Ut och springa med Loui
Dags att börja ta tag i dagen..

Är det möjligt?!

En 10 sekunders stund i rampljuset. Jag blev intervjuad av Svergies radio i måndags. Kan det verkligen vara möjligt att jag låter så extremt jätte bonnig?! Jag blite lite ledsen faktiskt. :) Det låter för fan för jävligt. Usch
På det sista halvåret har jag vart med i Radio, storbild i JP, nöjesnytt, TV4, Expressen, Jnytt. Roliga intervjuer ha det vart också, jag har fått namn som " Dubbdäcksansvarig" " Pulka specialisten" "Punkareperatören" "Fotbolls jonglören"Whats up? Kanske skulle söka mig och min fina dialekt till nått media inspirerat?! Eh nej

Fin besök

Min lilla plutt gosar med mig idag..

Salladsdags

Har precis köpt mig dagens lunch. Idag blev det en sallad från malmborgs. Dom är underbara. Känner mig så in i helvetes lycklig idag. Den bästa dagen på hur länge som helst.

tisdag

tisdag morgon. har vart ute. sprang.
Ska till jobbet. jobba. hem. vila

Trött

En lång dag är snart förbi. Bara imån med sen är jag ledig på onsdag. Då har jag lite o stå i. Tvätta, frissera mig, ta en sväng på stan och besöka ett antal butiker jag vill besöka, träna, gå med Loui å bla bla bla.

Sol i sinnet brun inne./Rudolf

Ett fint citat från Rudolf i sunes sommar. På tal om sommar så lyser solen idag. Så himla skönt. Va ute på en liten runda i löparspåret på morgonkvisten . Underbart.
Nu sitter jag hemma och njuter av en god Norsk fisksoppa och knäckebröd med kalkon och avocado. MMMM gott.
Ikväll ska vi ha möte efter jobbet så det bli en lååång dag. Jag saknar mitt lilla hjärta.Hoppas vi kan komma iväg på en liten semester snart.

Snyggt

Imån är det måndag igen!

Dags för nya utmaningar.

Svar på Tal

Nyfiken om Kärlek:
jag vet att när du träffade linus så träffade du rätt många andra killar också. Och enligt min källa ville du inte ha någon pojkvän innan 2012 ;). Hur kom det sig att du ångrade dig?


Haha.. ja nyfiken kan man ju vara. Nu får du det o låta som jag träffade 130 personer. haha. Jag va väll rätt så bestämd när jag och min förra pojkvän delade på oss att jag tänker vara singel länge länge länge. Jag flyttade in i egen lägenhet för första gången i mitt liv och ville för första gången i mitt liv vara för mig själv och bestämma över mig själv. Sen umgicks jag väll lite med vänner under sommaren men inget speciellt. Sen träffade jag min Lilla linus. Första gången jag träffar någon som jag inte känner/vet vem det är. Det va liksom lite spännande. Men de dröjde några gånger innan jag blev intresserad. Han var väll helt enkelt för bra för att jag skulle stoppa huvudet i sanden och köra på med mitt singelliv. Jag har aldrig ångrat mitt beslut.

Ny o fin

Har köpt en ny klocka idag. Blev precis samma modell som jag redan har fast med en urtavla i guld och ett vitt armband i läder. Den kommer blir så fin på mina snart brunbrända armar. Eftersom jag vart lite lat det sista så uppdaterade jag mig med lite snygga träningskläder så jag kan börja träna lite mer nu. Måste bara få lite färg på bröstet.

Underbar...

Svar på Tal

Anonym om Hv blååå..:
Final, Fia, finaaaaaal!
WOHOOOOOO!! :-D




:)

Bu

Det skulle va så Tråkit om han, Lotta och Texas åker iväg. :( Hoppas dom stannar här hemma.

Hv blååå..

Grattis säger jag till bror och resten av Hv då. Finaldags igen. Ska bli kul. Lite rädd att darlings hjärta inte klarar av mer matcher. :)
Idag fick vi äntligen se VÅGEN i kinnarps igen. Lika kul varje gång :) lallallalllala

Så fin så det gör ont i ögonen

Blää

Klockan är 07.55 och jag har redan hunnit med ett spinningpass. Gick upp 06.10 för att hinna med det jävla passet. Så idiotiskt så det är inte sant. Jag hade verkligen högre tankar om mig själv. Jag är besviken. Tilläggas bör också att det va riktigt AS TRÅKIT. BU

Kärlek

Jag älskar min lilla Linus mer en nått annat. Jag finner inte ens ord för hur underbar han är. Han gör mig mållös. <3

Grattis Mamma!

Grattis mamma på din födelsedag :) Du e bäst !

Träna träna träna..

Har vart och tränat första passet på rätt länge. Har vart så himla lat det sista. Men har haft så mycke på jobbet så jag har vart helt slut. Idag förlängde jag mitt friskiskort 3 månader i väntan på att sportlife ska öppna i stan i augusti. Det blev backträning på crosstraiern och lite styrka och rodd. När jag kom hem hade darling vart och handlat. Så ikväll har jag fått Potatismos, torsk och äggsås. Så himla gott. Han e så duktig. <3

svar på Tal

a. om Svar på Tal på tal:
haha! barnarp <3
:)

Svar på Tal på tal

KommentarTid

Anonym om svar på Tal:
go barnarp go barnarp :D




Anonym om svar på Tal:
barnarpbarnarpbarnarp klaappeliklapp



a. om svar på Tal:
barnarp är bättre klappklappklapp
haha ;)


Trallallalllaalla barnarp my home town <3



Anonym om svar på Tal:
Ursäkta men vad är det jag läser? Sen när blev norrahammar mer bonnigt än Barnarp? Vårdcentral o affärer tyder ju bara på civillisation att det finns mer folk i rörelse och att man klarar av att stå på egna ben är väll verkligen inte bonnigt!! Det är ju till jämförelse med Barnarp som bara har en liten kiosk annars åker ju merparten av befolkningen till råslätt för att handla. Nu får du vakta din tunga Sofia!! Civillisation är inte bonnigt.

haha sikket psykbryt. Norrahammar blev mer bonnit en barnarp ungefär när Rainbow startade och folk klädde sig i buffalo, iceman tröja, utsvängda byxor och svarta tanga. Tjejerna skulle alltid slåss och killarna ville alltid ha chans på oss barnarpare. De va tider det ! haha


sen ska det också tilläggas att när vi mötte NIK i hammarskölden när vi va små satt det en knubbis i NIK overall som lespade nått så grovt och skrek stadsbor till oss. Thats it

God morgon verklighet

Dags att bege sig till jobbet igen efter 4 lediga härliga välförtjänta dagar. Idag har jag mycket att stå i minsann. På jobbet har man som vanligt 1458 saker man måste hinna göra och ikväll måste ja fixa ett 3 månaderskort på friskis. Måste börja träna lite spinning innan tjejvättern går av stapeln i början av juni. Ska ju ta mig igenom den här sa*ans tjejklassikern vare sig jag vill eller ej. Det bara är så. Ha en bra dag. HEj då
Pigg o glad.. neeeej

svar på Tal

Anonym om Dagens utflykt! Bilmässan:
är verkligen norrahammar bonnigare än barnarp?? ;)


Eh klart det är. Dom har sin egen vårdcentral, brandstation och affär. Så långt från centrum ligger det.

kakfat hit och kakfat dit

Detta himla tjat om kakfat. Jag har nog tjatat om kakfat i ett halvår. Inte fören idag har jag tagit tummen ur härligheten och köpt en.  Så fin den blev. Eftersom jag inte tycker om kakor, bakverk och bullar så pimpar jag den med godis, naturchips och rostade majskorn.

( älskling är och labbar med fingerfärg på väggen i bakgrunden )

Dagens utflykt! Bilmässan

Eftersom hjärtat är från Norrahammar har det sen länge vart bestämt att det skulle bli en sväng på Bilmässan. Dom gillar ju traktorer och moppar där ute på landet.
Den oranga motocyklen va grym
Ny snygg bil från SAAB
Fantasier pågår
Ja hittade min pärla

Tada Påskdag

Vilken kul kväll det var igår. Vi tittade på Hockey hemma hos oss. Jag och linus och 4 vänner till honom. Sen kom alex. Det blev en trevlig förfest på torpa hos någon som jag inte känner. Träffade lite bekanta sen långt tillbaka. Sånt är ju alltid roligt. Sen va ju meningen att vi skulle i till karlssons. Men efter noga övervägande så sket vi i de eftersom kön va för lång. Linus fick sedan för sig att jag och han skulle gå in på centrum. Så där spenderade vi en timme med att dansa som man vore 18 igen. Hur kul som helst. Den gula Påska-blåsan va självklart på kvällen till ära.

Vilken underbar dag

God morgon. Vilken underbar dag och fint väder har vi. Här ligger man och njuter med en riktig morgonrufs och ser ut som 23 svåra år. Jag förstår mig inte på sådana där människor som bara vaknar och ser skit snygga ut. Hur gör man?! Jag tror nog att att det är nått man föds med . Men nått jag iallfall blir glad av på morgonen är min sovskjorta från Lexington.

Glad Påsk

Vilken härlig dag. Idag har jag och darling vart ute på en liten cykeltur. Först cyklade vi till Norrahammar och åt god mat med Linus familj och farmor och farfar, sen cyklade vi vidare till barnarp och åt lite till med min familj. Nu ligger vi hemma i soffan och tittar på Jack sparrow och myser. Påsken är härlig.
Lilla Texas är glad som vanligt

Hellre Ökänd en Okänd?!

Ett litet repotage om min kära broder. Tycker det är helt sjukt att detta fått sådan uppmärksamhet. Va får folk allt ifrån.
http://hockey.expressen.se/elitserien/1.1938652/jag-har-inte-filmat-sen-en-match-2004

Långhelg

Woohoo långhelg väntar. De va på tiden. Jag ser en ljuspunkt i mörkret. Det är påsk, en tid där man äter sig själv smällfet men eftersom jag inte kan öppna min foderlucka som vanligt så kan endast mat i flytande form passera. Så tack kära visdomstand att du håller mig snärt i påsk. På tal om föda så fick jag ett JÄTTE stort påskägg av min lover. Massa gott godis och 4 trisslotter och en lottorad. Nu ska vi bli miljoner rikare. Mamma och pappa va inne hos mig på jobbet och hade ett litet kramkalas och jag fick en påskblomma av och ett presentkort på mitt eget jobb av pappa. Han är för rolig. Han vet nog om mitt "hemliga" skåp på jobbet där jag har lagt undan allt jag vill ha. Det håll på att bli en aningen överfullt. Men jag hade tänkt vänta ytterligare några veckor i hopp om att den där STORA lönen ska komma. Hittills har det inte funkat nått vidare. Men jag tömde skåpet på lite saker idag så både jag och Linus fick vara glada.
2 harar står o kramas

RSS 2.0