Smygtitta på bergans höst/vinter..

Som är på gång in...




fint :)

Trött

Puh. Lång dag. Jobba, träna, äta, sova. Samma visa varje dag. :) Men jag klagar inte. Det var god mat idag också. Blev en annan restaurang på avenyn idag. Nu måste jag sova. Är dödstrött. Snygg t-shirt hade jag i alla fall på mig idag. Finns på Ts :)

Prickar is the new shit

Klockan jag tipsade er om igår tog ju konstigt nog slut igår. Tråkit värre. Men den ska nog bli min endå på nått sätt. Dessa skor matchar ju faktist till klockan.... och det betyder ju att jag måste ha dom. :)

Kaffe rast

Har idag hunnit med att dräffa både Didriksons och Röhnish. Och det ser RIKTIGT bra ut. Jag blir så lycklig när jag ser fina saker. Synd bara att man måste vänta ett halvår innan man får köpa kläderna. :/.
Senare ska jag till friskis och träna. jag har redan smällt i mig några godisbitar. Dom hade på nått konstigt vänster luskat ut vilka mina favoritgodisar var och ställt en stor skål med Sura bläckfiskar på bordet. Surt, salt och noblesse kommer aldrig undan min mun.



Jag skulle gärna.. men kan inte..

Ja skulle jätte gärna. Men det har hänt någonting dumt och fult. Jag har kastat min kamera i golvet. Men inte med flit ska ni veta. När jag nu sätter på den tjuter den bara och den tittar liksom inte ut. Den jobbar och jobbar men har liksom fastnat där inne. Stackarn. Jag skulle gärna vilja visa er lite bilder. Men det kan jag inte !

En 8km chockladtryffel

Kära dagbok. Då vad även denna dag slut.  Idag har jag hunnit med en hel del. Dvs precis samma sak som för ett år sedan tog mig en hel jävla vecka. Kan det vara så enkelt att jag är 700% smartare detta året. Eller är det kanske en bra blandning av diverse andra faktorer. Vad det en är så känner jag mig lite lycklig nu när jag går och lägger mig. Jag har tränat idag. Fick släpa med mig Magnus och Peter till Skatås för att springa 8 km. Dom börjar nog bli gamla nu. Dom gnäller att dom har ont överallt ;).
Vi hann också besöka hotellets otroligt fina restaurang. Idag blev det fylld lövbit med pressad potatis och äggula. Till förrätt fick vi skaldjursshot. Och till efterrätt blev den en chockladtryffel och kaffe. Livet på en pinne !!
Natti natti

Nyhet! Nike GPS klocka.

Slinker in och lägger till några rader. Huvudet började banka så jag behövde en vila. Jag skulle inte ha ätit en sallad till lunch. Jag kommer vara helt slut sen när vi ska träna. Men titt som tätt serveras det korv här. Men man måste passa sig för att småäta. Man får alltid sån sjuk magvärk här nere. Man sitter så mycket still och bara går och småäter korv, kakor, bullar, godis, frukt och massa annan skräp. Men en så länge funkar det fint. Finns massa fint att titta på. Men jag försöker inte springa runt för mycket utan börja titta på sånt som man måste ha, inte det som är finast först. :) Det går ju tyvärr inte bara köpa det man själv gillar. Det gäller ju att få ihop ett sortiment som funkar från 0år-80år och både dam och herr, smal och tjock, trendigt och klassiskt. Men det ska nog gå bra. Denna ska jag få fatt i innan jag åker härifrån. Kika in denna.. 

  

Trevligt !

Jag lever. Har precis tagit ett varmt bad. Och magen mår bra efter ett kärt återseende på favorit haket här i knutarna. Dax att sova. Ska ner till gymmet tidigt i morgon om jag orkar innan frukosten och sen bär det av till mässan igen för att klämma, se och bestämma lite bland allt fint. Nu ska jag bestämma i vilken av dessa två sköna sängar jag ska spendera min natt i. Sov gott !
Här va det roligt minsann !

På väg..

Dax för höstens inköpsmässa. I minst en vecka framöver kommer jag att vara bosatt på Park Aveneu. Har dock glömt köpa ögondroppar. Kommer behövas när man sitter framför en dator 12 timmar om dagen. :) . Nu ska jag i alla fall börja några dagar med att titta på härliga kollektioner och fina saker. Det ska bli roligt. Men jag längtar redan hem till min säng. :) Ingen kommer krama mig när jag ska sova. Bu.
Men en sak ska ni veta. Jag är riktigt fin i mitt nya smink idag. Lägga foundation med pensel. Vilken känsla. Jag ryser när jag tänker på det. Så himla härligt.









Lördag

Va kvavt det är idag. Jag får panik. Idag har vi fått mycket uträttat. Vi har besökt Hanna och Thomas och deras helt underbara hundvalp. Sen fått lite inspiration hemma hos dom till vårt golv som vi snart ska slipa till i. Så nu vet vi vilken färg vi ska ha. Annars har jag spenderat en och annan krona på smink. Blev helt galen igår när jag skulle sminka mig och allt i sminkväskan är trasigt och äckligt. Så nu satsade jag på helt nytt smink från Lancome.  O blir jag inte snygg nu så kommer jag bli vansinnig. Nu sitter jag framför tvn med Linus föräldrar och farmor. Linus har gjort 3 rätters idag med bland annat Per Mobergs dillkött. Mums. :)
Hur fint är inte fjärilsrouget/highlightern då?

Sugen på ny frippa !!

Black and white

tudiluu...

Lördag. Idag har jag fullt upp. Ska göra massa kul idag.

Sugen

Sushi

Blev idag bjuden på Sushi för första gången i livet av min fina vän Nermina. Så nu känner jag mig som en i gänget. Och vad kan man säga om Sushi?! Det smakade rå fisk med ris typ. Inte mycket annat. Jag har hunnit med att köpa massa fint från Lexington som ni kan få se i morgon.
Vi har fått tillbaka vår älskade bil äntligen efter 37 dagar på verkstaden. Vi funderar på att sälja den snart och köpa en bil som är mer lämpad för landet. Linus vill ha en Landrover, men jag säger nej nej nej. Gud så fula dom är. Så kantiga. Ser ut som en lastbil. Mitt hjärta bankar för denna.

Mustig höstig



Här går man och klär sig för höst och sen blir det 30 grader varmt? Igår gjorde jag det motsatta och satt och frös hela dagen.


Vilsen och söt

Vilsen och söt

Inspiration !

innan mådde man skit men nu börjar det ordna upp sig !

Usch idag har jag mått som 24 riktigt svåra år. Sån skallevärk och värk i hela kroppen. Kändes som jag skulle få värsta migränattacken idag på jobbet. Men när jag kom hem så drog jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang 8,5 km. För man vet ju inte om jag kommer må endå värre i morgon och då skulle det vara jobbigare att springa. Vilket fall som helst så mår jag bättre nu. :) Idag testade jag det nya poppis plagget ibland löpare nämligen löparkjol. O gud så bekvämt, och snyggt tycker jag med att det är. Jag tänker tillbaka till 1999 när man alltid hade jazzbyxor och kjol till allt. :)  Haha det var tider det.

Idag kör vi på slappt...

Baggyjeans och lös skjorta. Nu ska det jobbas !!

Lurerier

Sitter i soffan nu med mamma, pappa, farmor, Linus och Loui. Vi har det så mysigt. Idag har jag bedrivit lurerier. Mamma och jag skulle ut och springa en sväng. Hon har nämligen anmält sig till tjejmilen nästa helg. Så jag skulle ju ta med henne på en 5km runda för längre orkar hon inte springa. Men då lurar jag henne förstås. Så nu har hon sprungit 8,5 km idag men tror att hon har sprungit 5. :)

Omg

Varför är hon alltid så snygg? Jag vill med färga håret nu. Sen vill jag ha jackan. Och inte minst byxorna och väskan.

Dance like nobody's watching

Igår blev en lång dag. Först jobb, begravning och sen jobb igen. Hade möte till kvart över nio tiden. Så idag är jag inte en raket direkt. Det är nått speciellt med kyrkor. Så fort jag går in i en kyrka så reser sig håret. Inte för att jag på något sätt tycker att det känns otäckt. Snarare så tycker jag att det är en mäktig känsla. På nått sätt känner man sig alltid labil när man kommer in där. Jag börjar alltid böla, vare sig det är begravning, dop, bröllop eller gudstjänst. Inte för att jag är ledsen utan för att det helt enkelt är väldigt vackert. Förra veckan drömde jag att jag skulle gifta mig. Sen funderade jag lite mer när jag var ute och promenerade på dagen hur jag vill ha mitt bröllop i framtiden. Då såg jag alla bilder framför mig. O va händer. Jag börjar gråta förstås. Jättekonstigt. Haha. Livet är konstigt ibland. En sak till som jag alltid tänker på när jag vistas i kyrkan är livet. Att man inte ska ta livet för givet. Sluta skjuta upp saker och ting och vänta på bättre tider. För bättre tider kanske inte alltid kommer. Ta vara på varandra och ha kul och gör saker du tycker om.

 

 

 

"Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening; live like it's heaven on earth." -
  --  Mark Twain

O fint

vill ha

Idag är ingen vanlig dag...

Det är min älskling Texas födelsedag hurra hurra hurra...

Hej då..

Jaha då var denna helgen över. Gud va trött jag är. Endå somnade jag 10 igår och vaknade 11.30. Sov 13,5 timmar. Helt sjukt. Nu har jag myst ner mig i soffan. I morgon börjar en vecka med massor att göra. Måste samla kraft.

By Malene Birger

Gud denna kappan är så fin. Blev så sugen på den när jag såg den inne på butik Kaisa. Men hur många jackor ska få plats i min garderob. Det är ju redan knökafullt.  Men den är riktigt läcker. Sugen blir man.

Jag kan inte sluta skratta...

När jag behöver piggas upp lite brukar jag läsa gamla inlägg jag skrivit i bloggen. Jag kan verkligen skratta åt mina egna skämt. Mitt roligaste inlägg hittills är detta..  Jag kan skratta så jag gråter när jag läser det.

Oo ibland blir jag trött på mig själv...

Fick för mig att jag var riktigt sugen på att gnugga mig i ögonen. Eftersom jag har/ hade ögonfransförlägning så är inte det en smart ide. Vad tror ni jag gör? Självklart drar jag bort dom. Det skulle jag inte ha gjort. Det känns lite naket om jag säger så. Jag har varken lösögonfransar eller vanliga fransar längre :) Det ser lite mongo ut. Men det finns ju värre problem i värden. Jag kan leva med det. :) det var i alla fall riktigt skönt att ta en 5 minutare och bara gnugga gnugga gnugga.

Craft !

Det gick bra idag när jag övade på min sving. Nu ska vi bara bestämma vart vi ska bli medlemmar någonstans. Men gud vad jag blev överraskad av Linus. Han va ju riktigt kalas bra på golf. :)
När jag kom hem bytte jag ut träningen av svingen mot träningen av steget. I går fick jag nämligen paket till jobbet. Detta låg i paketet.
Underbart. Jag älskar Craft s träningskläder. Och deras Performance tights är de bästa jag någonsin testat. Dom sitter so ett smäck. Skaver ingenstans, åker inte ner eller upp, perfekt ficka för mobilen och är skitsnygga. Finns i butiken nu. Har ni inte testat så måste ni göra det. I am in love <3. Hoppas nya lunarglide 3 dyker upp i veckan för då ska jag slå till.

Lördag

På väg till Göteborg. Jag, Linus och Fanny ska svinga lite golfklubbor. Det ser ut att bli fint väder. Hemma regnade det som tusan när vi åkte. Nu är det höst !

Hångel, vin och kräftor från Vättern

Det är planerna för kvällen!

Poncho

Doftar underbart. Men vart finns den?

Den fanns i paris. Men har inte lyckats hitta den i sverige. Den doftar underbart.

Nehe nu har denna frissan....

Nehe nu har denna frissan gjort sitt. Nu har jag haft samma frisyr hur länge som helst. Nu ska jag ta mig tusan göra nått drastiskt. I morgon ringer jag och bokar tid. Nu ska det fixas och trixas.Man måste våga lite. Eller hur?! Håll ögonen öppna.

Vem var det som kasta?

Vem var det som kastade grus på mig i natt? Vem var det som tuperade mitt hår? Vem var det som gnagade på mina smalben, vem var det som hängde i mina ögonlock? Någon har målat med röda kritor under mina ögon och någon har skrubbat bort all färg i mitt ansikte. Vem har gjort allt detta mot mig?


Ny

Ett andra försök

Vi gjorde ett andra försök att gå på bio idag. Och tro det eller ej men vi lyckades. Captain America. Nja kunde inte riktigt ta den filmen på alvar. Det skulle vara en blandning av krigsfilm och science fiction. 3 knorrar av 5 får den.
5 av 5 knorrar får mina nya skor i alla fall. Supersköna. Men min nya jacka. Den har ju blivit så STOR :/ Den är ju bara några veckor gammal men det känns som jag drunknar i den.

Snyggt

Reese Witherspoon i sammanbete med Lindex. Hon är ju så fin. Man vill bara krama henne. Vill ha halsduken, skjortan och byxorna. Jag ska hålla ögonen öppna.

träningar träningar träningar

Visionboard

Tillbaka igen efter ett lite kortare blogg break. Puh jag var så trött igår när jag kom hem från jobbet. Det är nämligen en av de stressigaste tiderna på jobbet nu. Så igår när jag kom hem lagade Linus mat och jag mös ner mig i sängen, tände lite ljus och rev ut sidor i alla tidningar jag har här hemma. Det är nämligen dags att göra en visionboard. Jag ska göra en till hemmet och en till mig själv. Jag har planerat att göra minst 2 varje år. Sen blir det kul att jämföra dom med varandra om några år. och för er som inte vet vad en visionboard är så är det en inspirationstavla kan man säga. Du klipper ut saker du vill ha, en stil du gillar eller någonting fint. Sen klistrar man det på ett stort papper och hänger den någonstans där man kan se den. Den ska väcka lust, glädje och inspiration. Den ska väcka fantasier. Är det någonting som jag älskar och är riktigt bra på är det fantasier eller dagdrömmar. Har ni tänkt på vad himla bra det är med dagdrömmar. När man har en bild i huvudet på tillexempel sin trädgård och funderar på hur man vill att den ska se ut, sen bygger man på bilden hela tiden tills den blir mer och mer tydlig. Sen när man väl ska göra någonting så är allting mycket lättare. Oj va luddigt det blev nu kände jag. Ni får se den sen när den är färdig.
Nu ska jag tvätta av mig min ansiktsmask. Den luktar fudge. Jag blir hungrig.

Tips !

Ett tips för er som gillar fransk inredning. Denna bloggen är helt underbar. Här får jag massvis med inspiration.

Tänker tillbaka..

På min tid som fotbolls spelare. Känns så långt borta. Får ett leende på läpparna när jag ser dom. Jag ville så gärna blir fotbollsproffs. Och sen när man fick testa på så blev jag sjukt besviken. Det var inte alls så roligt som jag hade trott. Men vägen dit var rolig i alla fall. Jag hade nog behövt lite mer motgångar, hur dumt det nu en låter.


Vinnare av smålandscupen för typ 8:e gången..







Sanda fotboll elit

Puh.

Måste nog erkänna att jag var ätt sliten idag på morgonen när jag tog mig en löprunda. Förra veckans 13 träningspass har satt sina spår. Men det är bra. Man behöver två tunga träningsveckor. Sen kommer man kunna dra ner på träningen och vara hur pigg som helst när man springer. Har hunnit med att rasta mina bungy pump idag också. 8,5 km blev det. Jag har gjort mitt idag. Dax att bädda ner sig och sova en stund.

Premiär

För mina lackskor.

Bananas are for monkeys

Sitter här på min rast och äter en banan och dricker kaffe. Har ju lärt mig att dricka kaffe på semestern. Inte illa inte. Nu känner jag mig riktigt vuxen och social när jag kan sätta med ner med gammelrävarna på kafferasten.
Sitter och funderar på om Linus ska laga en romantisk middag till mig ikväll. Det måste vara en riktig ära att få laga mat till lilla mig. Jag tror han kommer bli superglad att jag frågar. :).



Behöver lite nya skor. Både att jobba och springa i. Hmm. Hur många par och vilka blir det. Det återstår att se.

Greta

Älskar deras klänningar. Skulle helst av allt lägga vantarna på en äppelgrön.

Länge sedan

12 träningspasset denna vecka

Blev en riktigt tur idag. Sprang först 8,5 km. Tyckte att de kändes lite för bra för att gå in så jag sprang en 6km runda till. Tänkte att jag skulle se hur långt jag orkade springa. Och det gick ju som en dans. Jag tycker de jobbigaste alltid är de första kilometerna innan man är uppvärmd. Sen springer ju benen av sig själv och man kan springa och tänka på annat.  Men det blev bara ett pass idag. Kände mig inte så speciellt motiverad när jag kom in på vår trädgård att köra utfallsteg eller nått annat jobbigt. Får ta det i morgon.


Svingers

Ja det skulle ju vara roligt om det blev så....

Sportbladets Björn Forsgren rankar elitseriens bästa förstakedjor

1) HV71

Jesper Thörnberg – Johan Davidsson – Jukka Voutilainen

Kommentar: Här blandas genialisk rutin (Davidsson) med skarpskytte (Voutilainen) och ungdomlig entusiasm (Thörnberg). HV 71 har gjort om den tidigare så framgångsrika trion där KHL-flyktande Martin Thörnbergs plats tas av hans lillebror. Det kan mycket väl bli ny succé om Jesper tar ytter ligare kliv

 

 

Resten av listan kan ni hitta här

Jaha då blir man motarbetad nu då..

Vaknade idag av att jag fått klumpfot. Du vet när man har ont i vristen, typ benhinnekänningar. Man orkar inte spänna foten. Den likson bara hänger där nere på smalbenet och när man går barfota så liksom daskar den i parketten. På nått sätt känner jag mig motarbetad. Jag fick skippa träningen nu på morgonen. Har smörjt in den med voltarengel. Och ikväll ska jag träna både kondition och styrka om den bara kan bli lite bättre. Men först nu ska vi in till stan och äta finfrukost. Och ta en sväng på torget. :) Härliga lördag.





Gårdagens träningsoutfit.

Bion gick sönder

Så snopet. Där sitter vi ett par 100 människor och väntar på premiären. Och då går projektorn sönder. Haha surt läge. Det var bara att sätta sig i bilen och tuta hem. Så nu blir det väll ett 11 träningspass denna veckan. Det gäller att ta vara på de få tillfällen när motivationen infinner sig.
Klädd för höst i min nya trench :)

10:e träningpasset denna vecka

Puh. Idag var det jobbigt. En runda runt munksjön och jag fick verkligen plåga mig själv för att hålla tempo. Grattis säger jag till min lillebror som fick göra sitt första mål i A-laget. Eller var det de första? Ja tror det. Han har i alla fall tagit över min bror och spelade i samma femma som han brukade göra. Känns lite konstigt men visst är det kul. Ikväll blir det bio. Vet inte va filmen hette men eftersom min p-vän är ett stort fan av diverse superhjältar så blir det en sån film. :)

9 träningspass på 5 dagar

Förstår inte varför bilderna hamnade på sniskan, men ni får helt enkelt lägga huvudet på sne. :) Visst är det vackert här i krokarna?

Det gick inte att motstå

Work

Det börjar närma sig helg. Inte fel det. Om man skulle ta och gå på bio idag kanske. Men först ska jag jobba. Ska iväg och träffa Haglöfs. Nu börjar inköpsperioprden våren 12. Det ska bli roligt. Känner mig mycket lugnare och säkrare denna gången.

Puh 7:e träningspasset på 4 dagar

Jag tror kombon fia och mer träning blir bättre en fia och mindre mat. Det blir nog trevligare för oss alla :). Det gick riktigt bra idag. 7 km i regn och en tjej i extas. Shit vad jag älskar att springa och gå i regn. Det är ju för fan UNDERBART. Jag riktigt känner hur fettet binder sig på kroppen och blir till muskler, eller var det jackan som slickade sig på kroppen av regnet? aja skit samma. Hehe. Det gick bra i alla fall. Jag tackar min mamma för mitt löpsteg. Mamma som vart överstyv på både löpning och skidor. Tills hon träffade pappa då som gödde henne med punchpraliner och krokofanter. Haha. Sen kan jag tacka mig själv för de 6 åren jag spenderade med 12 träningspass i veckan. En bra grundkondition hjälper mycket. Hej

OMG

Nehe om man skulle ta och lägga ner nu?

Vaknade idag med en mindre trevlig nyhet. Nyheten var att jag hade fått en skyhelvetes huvudvärk någon gång mellan 23-06.00. Det var inte det enda jag hade fått, jag hade även fått en helt del med små söta acne i nyllet. Resultatet av detta är inte bara att jag har vart trött och tråkig idag utan även ruskigt ful. Men efter regn kommer solsken. Fick nämligen igen knappen på mina byxor idag som ligger bakom hela denna diet hysteri. Så det behövdes 3 dagar för att tappa 5 cm runt midjan. Det kan jag leva på. Firade segern med en fransk kebab. :) Och nu får jag inte igen knappen igen. Haha nu överdrev jag som vanligt. Men min mage mår inte bra. Jag fick bara ner 1/3 av kebaben och är så mätt så jag fick be Linus hålla ett öga på mig så jag inte avlider.
Nehe om man skulle lägga ner denna dieten nu. Det var inte kul längre. Det var ju trots allt mina balla brallor som jag vill kunna knäppa och nu kan jag ju det. Eller ska jag börja med nått annat. GI kanske? Ska sova på saken.

Det går bra..

Min diet går bra. Jag är riktigt pigg trots att alla kalorier får stå och vänta på tillträde i min mun. Idag har jag lagat kantarellsoppa och gjort avocado gegga med majonäs, räkor, och ägg. Annars blir det mycket sallad och yoghurt med bär. Det är verkligen svårt att variera maten när man inte äter potatis och sånt. Men en vecka kanske jag kan stå ut.
Jag har en mobil i fickan. Jag ser gravid ut :) haha.. Min nya jacka är på i alla fall.

Nytt nytt nytt

kjol



Stickad klänning.


Skulle vilja lägga vantarna på dessa godbitar också. Snart är det ju dags för mässa ett par veckor i gbg då skulle det sitta fint.





Vatten vatten vatten

Jag är så glad idag. Jag hade förväntat mig att jag skulle vara trött och hängig idag. Men icke. Startade dagen med en timmers promenad, sen åt jag frukost. Yoghurt med bär och en kaffe. Till lunch blev det en sallad med avocado, bacon, tomat, lök och lite annat smått och gott. En kall sås gjord på turkiskyogurt blev det där till. Efter jobbet svalde jag en maskolv innan jag gick ut och promenerade 7 km. Och vilket underbart väder. Jag fick rysningar i hela kroppen. Jag älskar när det regnar och är sol samtidigt. Då drömmer jag mig bort minsann. Det ser ut som man är i regnskogen. Allt är så fruktansvärt fint. Och nu ska jag äta kött och kantareller. Ingen cola inget godis. Och jag är pigg som en mört. :)
Det va så kul att vara tillbaka på jobbet idag med. Jag känner att jag har sån energi i kroppen. Jag skulle kunna göra underverk nu känns det som. Det börjar komma in lite nya varor nu på jobbet med. Jag älskar Crafts nya kollektion. Finns att köpa nu. Men passa på. De lär ta slut.

Dax att ta tag i livet

I morgon börjar jag jobba igen. Och i morgon ska jag också ta tag i livet på riktigt igen. Måste skärpa till mig med maten. Känner mig riktigt plufsig. Nu blir det nyttig mat och träning ett tag framöver. Har ingen lust att rulla fram i december. Ska göra ett tappert försök. Det gäller ju verkligen att planera allt i minsta detalj. För så fort man bli lite för trött så slinker gärna ett par noblesse och ett glas pepsi ner. Bu. Men ska fokusera mer på träningen en med maten. Det känns mycket roligare. Funderar på att investera i ett hemmagym. Skulle passa perfekt att göra om ett av rummen här hemma till ett mini gym med tv och en bra musikanläggning.

Bilder från bröllopet

Söndag.

Det blev en lång kväll/natt igår. Shit vad jag dansade. Ett väldigt lyckat bröllop med både bugg, salsa och massa andra danser. Jag hade jätte skoj. Jag vill med gifta mig nu. Eller i alla fall planera ett bröllop. Åt någon annan kanske ? Jag har massa bra idèer.
Ska lägga in lite bilder senare idag.

Grattis :)

Grattis bror på din 28 års dag. Jag saknar dig och hoppas du har det bra där borta !

Skulle eventuellt kanske behöva nya stövlar.....måste ha kom jag på!

Bröllop

Idag ska jag på bröllop. Linus syster ska gifta sig. Jag ÄLSKAR bröllop. Och extra roligt ska det bli eftersom de ska gifta sig i Barnarpskyrkan. Jag har alltid drömt om att gifta mig där. Det finns ingen kryrka som är så fin som den. Så nu kan jag ju notera lite saker till mitt eget bröllop någon gång i framtiden. :) .
Sitter och funderar på hur det går för mamma, pappa, lillebror och min kusin som alla spelar final i JP -golfen idag. Mamma ville gärna vinna för tydligen var första pris ett par ställbara sängar med massage. Och det låter ju inte fel. Nästa år ska jag och Linus vara med. Ska bara få han att ta grönt kort först.

På väg hem till mig

Dessa underbara tavlor. Jag ÄLSKAR dom. Vet precis vart de ska få sitta.

Paris dag 3

Blev inte mycket gjort sista dagen. en runda på stan innan jag nästan kröp tillbaka till hotellet. Jag hade så fruktansvärt ont i benen efter ca 12 timmar per dag på Paris gator i helt fel skor. Men vem vill ta på sig löpardojjor i vackra Paris. Det skulle vara förbjudet.


Paris dag 2

Dag 1 i Paris

Då kan jag äntligen bocka av Paris på min drömlista över ställen jag skulle vilja besöka. Mina intryck av Paris är många. Dels så kunde jag aldrig tro att det skulle vara så många maffiga hus. Alla lägenheter i hela stan såg ut som en riktig lyxvåning på Södermalm. Dock är jag lite besviken på shopping utbudet. Det var antingen H&M och Zara eller Chanel och Prada. Det fanns i stort sätt inget i mellanklassen. Ok jag gillar kvalitè men känner ingen behov av att handla mina kläder inne i en Chanel butik. Något som dock tyckte var rätt kul vad alla Japaner i Paris. Det var överallt. De gick runt med foppa tofflor, ryggsäckar och ett sånt där rör man har pengar i runt halsen och alla hade minst en påse från en exklusiv affär. Det trängdes Japaner i varje fin affär. De fick till och med köa utanför Chanel och Louis vitton butikerna . På nått sätt tyckte jag verkligen om deras attityd.





Jag utanför Notre Dame. Vilken helt otrolig byggnad. Sjukt maffig. Det är helt klart värt pengarna att bara besöka Paris för en sväng i denna kyrka.



Matdax. Kolla inredningen. Grymt.

'



Detta museum känner i alla fall jag igen från många filmer. Hann dock inte besöka det. :/ får bli nästa gång.









På svensk mark...

Nu är jag på svensk mark igen efter ett antal dagar i Bryssel och Paris. Har haft det riktigt bra. Berättar mer sen. Nu ska vi leta upp scandic så vi kan äta lite hotellfrukost innan vi tutar hem till Ryd.



Älskar denna bilden Lnus fotade ( och jag redigerade ) fundera på att göra en tavla av den.

Fint :)

Fransk maskerad?

RSS 2.0