Min älskade pärla har återvänt till mig..

Så nu får mamma tillbaka sin cykel. Imån ska ja ta med den ut på en sväng. <3

hohoho

Idag har jag och Kling klong vart i gbg. Och min inhandlingslista blev kort. En hårborste och ett linne. Men lika glad är väll jag för det. Hade ju en mysig dag med Anna.
Nu ska ja sova. Imån är det jobb igen

hej då

Spenderar min måndag i göteborg

Söndags mys!

Dags för söndagsmys i soffan med min favorit kille. O va fin han är. Har vart o tittat på lillebror som spelat match idag. Dom vann som vanligt. Sen har jag och mamma och pappa vart på julskyltningen o tittat lite. Vi va o fikade och mös. Nu blir de en helkväll framför tvn.

Mums för Vildsvin

Igår va Jag , nattis och Nermina på Karlssons och åt och roade oss. Vi beställde in Vildsvin. Det va sjukt gott. Nått av det godaste jag ätit faktist. Tråkit att det va så lite på tallriken bara. Jag hade fruktansvärt kul igår. Tack för babblet brutts.

OO what a nice day

OO fredagar är härliga. Ikväll har jag vart hemma i Barnarp och myst med min familj. Mamma gjorde min favorit mat. Och Chockladpudding till efterrätt. Sen blev det Idol och mys. Jag och Jeppe spelade bordshockey. Rätt skoj endå. Tyvärr råkade jag dra sönder en gubbe. Jävla finnar. Dom hade vasselin på klubborna.
En liten valp va hemma. Bonnie
Kampen mellan Svergie-Finland
Jeppe får laga när jag drar för hårt..
en upptäckt på min morgon promenad. Ett ensamt litet släp står och lyser för sig själv.

Svar

Anna T om Sköööööööönt:
En tanke föll på dig. Vad söt du är, fortfarande ;) hoppas allt är bra med dig. Ta hand om dig. Anna (torun)


:) o tack. Men jag kommer aldrig bli lika söt som dig. Hoppas allt är bra med dig. Och hoppas det går bra med Nellie och Anders med.Du får hälsa. Ni va så fina i tidningen. Du är saknad ska du veta. Ta hand om dig med...

Sköööööööönt

En Mil till, mer applåder tack. O den va skön min nya jacka. Jag är mycket nöjd och belåten. Usch nu har jag ont  fötterna kan jag lova. Jag trodde jag hade jobbat 12 timmar idag, kom på att de va 13 och av någon konstig anledning fick jag helt plötsligt dubbel verk i fötterna. Det har iallafall vart en väldigt rolig kväll idag på jobbet. Vår Friskis/ vasaloppsträff blev lyckad.

Im walking on sunshine..

O idag har jag haft så sjukt roligt. Har köpt en ny jacka jag ska ha när ja springer under vintern. Lite tjockare med andra ord. Ska ut och testa den nu. Konstigt att man har krafter kvar trots att man har jobbar 12 timmar idag.. lallala
Lila/rosa/svart jacka från newline.

Det lider mot helg..

Det va den dagen det. Idag blev det bara 11,5 timmar på jobbet. Imån blir det destå mer. Har precis vart hos nattis och pratat ut lite. Skoj :) . Vilka problem vi har. Och Nattis är väldigt lätt o prata med eftersom vi är så lika och tänker väldigt lika. Rätt komiskt faktist. Nu sitter jag här i soffan och äter lite kvällsmat och tar det lugnt. Ingen träning blev det idag. Men lika bra va väll det. Nyttig mat, träning och mycket jobb är ingen bra kombination har jag märkt.Jag har nog vart rätt sur idag :)

ajaj

Jaha va har man åstakommit en dag som denna. Inte mycke vettigt. Va ute och gick en timme på morgonen. Jobbade. Gick en timme till. Och nu sitter jag här i soffan och har precis tittat på säsongsavslutningen av House. Jag tycker om honom.
Imån blir det massvis med timmar på jobbet. Sen ska ja på Glögg mys hos nattis efter jobbet. O jag saknar henne. Vi har inte sätt varandra på flera veckor.
Bild från vår lilla sommartripp till huvudstaden.. What a night Nattis..

fin..

http://www.youtube.com/watch?v=-veEBTHdqFM&feature=related

Har sprungit en mil, applåder tack

Att springa en mil på en måndag det tycker jag är bra gjort. Jag är värd en applåd.
Jag var lite frusen idag så jag sprang i min bergans fleece. Det skulle jag inte ha gjort. Det blev asa varmt.

Måndag

Jaha då va måndagen snart över! Jag sov så  gott inatt. Bästa natten på mycket länge. Va uppe med tuppen och gick en rask promenad runt munksjön innan det va dags för jobb. Mamma, pappa och Loui va här nyss och fikade, pratade i mun på varandra och åt upp min snickerkaka. Snart ska ja hoppa på min pilatesboll och titta på grannfejden. Sen ska ja ut och springa en sväng. Va några dagar sen nu. Måste ta tag i mitt liv känner jag nu. Färgade håret igår och idag tog jag mig tid och solade en stund så jag slipper se döende ut. Shape Up..

dålig uppdatering

Jaha nu har det vart en sån där dålig uppdatering igen. Bu. Igår va en knäpp dag. Skulle jobbat mellan 10-14 men de va så himla sjukt mycke me folk så jag jobbade till halv 5 istället. Jag skulle ta lunch vid 12 men hann inte gå förens halv 3. Fattar inte hur folk kan handla som galningar helgen innan lön?! Man kunde liksom bara ge en kund nått i handen så köpte dom det typ. En racercykel till dig, en träningsmaskin till dig och du ska ha en skidhjälm. Och dom stod o nickade bara. Helsjukt. Men de va ruggit skoj iallfall. Man bår liksom en liten kick av att det är så mycke folk. På torsdag lär de bli galet me då vi har Motionsdag/friskiskväll/längdträff samtidigt. Shit.  Igår va ja uppe i kinnarps och tittade på galningarna i Blue Bulls som åkte på säsongens första hemmaförlust. Dom va inget vidare igår. Tur att det finns godis man kan äta istället.

Ikväll ska ja göra plankstek tänkte jag och ha myskväll. One tree hill, gossip, sporten, parlamentet och film på 4 an. :) Skönt. Älskar söndagar. Nehe nu ska ja färga håret.  Hej då
O ta mig till nått varmt ställe tack..

Svar

Anonym om Svar:
Du verker ju bara så himla go. 
du peppar andra med din träning, bra där :)


O tack :)

Fin..

Har tänkt köpa en ny soffa.. skulle vilja ha denna..

KUL

Läsarbrev:
Jag är en kille på 15år. Varje gång min tjej suger av mig och jag kommer i hennes mun så spyr hon. Nu undrar jag, Har hon ätstörningar?
Ur en hälsotidning:
Hej! Jag är en 14 årig tjej. När min kille klämmer på mina bröst så blir jag blöt i trosorna. Nu undrar jag, Har jag vatten i lungorna?

Höjs i värde..

Min väska höjs i värde för varje år som går.. Det gillar jag.. Fan va den e fin, min pärla
http://www.net-a-porter.com/product/78693

O denna skulle jag vilja ha..

14,5 timmar jobb.. puh

Det blev en långdag idag. Konstigt nog kändes det knappt som en halvdag. Idag har allt vart så roligt. Alla har vart glada och roliga. Jag har haft långa, trevliga och givande samtal med kunder. O jag älskar såna dagar. O vilka kollegor man har. haha. Hur rolig får man vara egentligen?! Vi som va kvar och jobbade åt pizza efter stängning, Det var bannimej en god pizza. Sen hade vi en liten utbildning på Royal shopper me. En liten shopping vagn som köptes in någon gång under krigstiden. haha! Nu ligger jag iallfall här i min säng och har ont i fötterna. Imån är det fredag igen. Känns ju som det var fredag nyss?! Tiden går så fort. Snart är det jul. Helt sjukt. Ska kolla upp lite resor me imån kväll. Vill åka till Köpenhamn eller stockholm nästa helg hade jag tänkt. Nån som har nått bra tips på bra hotell?

Sjukt kul.. !!!

http://www.tackfilm.se/?id=1258579044795RA49

Smart ass

Det måste va nått riktigt smart ass som designade mina löpartights. fickan är perfekt för min iphone när jag springer. Underbart.

Svar

Anonym om ...:
Vill bara säga att du är oerhört söt tjejen! 
Kul o läsa din blogg. Ha det toppen.
IP: 91.95.217.206

Va snäll du är. :) va har jag gjort för att förtjäna alla dessa snälla kommentarer?! :)

...

Bästa tipset för att få ny energi är att göra åt den gamla energin och göra plats till den nya..

usch

Känner mig lite deppig idag. Skyller på sprut fan. Allt känns surt och jobbigt. En sån där dag man skulle vilja ligga i soffan och bli kliad på ryggen. en sån där dag då man är lite extra blödig. Lyssnar på ballader och saknar människor man inte träffat på länge.


Anna T, min andra halva i 18 år. Fin som få. Mamma är hon nu också på tal om annat.
Victor, vilken kille. Ingen kommer någonsin kunna ta hans plats.

Underbart fin..

http://www.youtube.com/watch?v=0csLlzdhAPk

I want <3

Det är Tisdag idag

Hoppas ingen har missat det. Imån är den ons, sen är det torsdag osv. Jag har ont i klövarna nu när jag gått hela dagen. Först en runda runt rocksjön, sen en runda runt munsjön, sen cyklade jag till Ikea,/a6 och gick en runda. Nu vill jag inte gå mer. Jag hade tänkt shoppa lite idag. Det enda jag fick med mig hem va en sån där egentligen meningslös platssak man har plastpåsar i. Tråkit. Det finns ju inget fint längre. Usch jag känner mig deprimerad. Ska cykla till ica maxi och storshoppa mat istället, för det är jag mycket säker på att dom har sånt jag gillar.

En liten rolig bild bjuder jag på idag. Jag smygfotade lite när jag gick utmed vättern innan idag.

god morgon

Det är väll underbart att vakna av att min hund ligger och sover på min mage och ligger och tittar på mig. Varje gång jag öppnar ögonen så börjar han vifta på svansen. Han vill nog att ja ska gå upp och ut och leka med honom. Så det ska ja göra nu på min lediga dag. Hej

O hej o hå va långsamt tiden går..

Jaha då va det måndag kväll. Har precis dansat som en dåre i mitt kök och diskat och plockat samtidigt. Härligt. Madonnas nya låt är rätt go endå. Jag har vart och gosat med Texas en stund idag. Sen har jag vart och tagit den där himla svinsprutan. Rätt så härligt. Jag gillar sprutor. Och om jag ska va helt ärligt så är jag ett stort fan av viss smärta. Typ träningsverk, lårkakor, blåmärken o sånt. Så himla skönt. Jag älskar att bli nypt på ryggen och är därför lite besviken att jag inte ens kände när sprutan va inne. Nu har de gått 3 timmar och känner fortfarande ingen smärta. Buu. Jag vill inte och förväntar mig inte att armen skulle trilla av men lite kan man väll få känna?!
Omplåstrad
Söta små blåmärken jag fixade i helgen
Hela ryggen är fylld med blåmärken..

Nu ska ja ta me min vovve ut så han inte pinkar ner sig när vi ska sova.. god natt

MÅNDAG !!

JAha ja då va det måndag igen. Börjar inte förens 12 idag så jag har tagit en lång sovmorgon och har vart ute en timme på en liten morgonpromenad. Imån är jag ledig så veckan kommer börja lugnt och skönt. Ikväll blir det storstädning här hemma och en låååång promenad med Loui. Skönt. Nu ska ja ta o ha en bra dag. hej då.

Svar

Anonym om jag <3 min nya jacka:
var har du köpt jackan? är den varm så man kan ha den i vinter? Ursnygg!
IP: 81.230.92.238
Kul att du tyckte den va fin. :)  Jackan kommer från French Connection. Och den är gjord av  Lamull och Cashmere. Så den är väldigt varm.

Bennys 22 års galej

Hade en väldigt trevlig och rolig kväll igår. Och som alltid när vi träffas så blir allt crazy. Det dricks drinkar i blomvaser, prövas stringtrosor, dansas arabdans, trillas på olearys dansgolv. Jag tror jag slog mitt rekord på antal blåmärken efter en kväll. Jag har ta mig tusan ont överallt. Bulor, skrapsår mm. Jag fattar nada. Jaja kul hade jag iallfall. Ni är bra tjejer. <3

svar

Kille om hos surre:
Du är så sjukt fin!
IP: 81.170.148.225
Tack :) ja gör så gott jag kan

hos surre

jag <3 min nya jacka

Ingen vidare bild ... men mer bilder på den lär komma :)

Fredag den 13e

Undra va som kommer hända idag. Ska man överleva eller inte. Jag ligger i min säng just nu och chansen att dö här är iallafall minimal. Jag ska förflytta mig till duschen nu det chansen till en tidig död höjs avsevärt. Man kan drunkna, man kan skära sig på rakhyveln, man kan glida ner i spagat och knäcka båda benen och sedan drunkna. Finns massa saker man kan göra. Och eftersom risken är så stor ska jag ta avstånd från allt som kan ta livet om mig idag. Sorry kollergor men jag stannar nog hemma idag.

Veckans bästa: Veckans sämsta:
Att det äntligen är fredag                                   Folk som klagar på allt och alla, gnäller för att nån gjorde si och   Och en rolig helg väntar                                   så. Tycker helt enkelt väldigt synd om sig själva. Visst kan man                                                                        ha en dålig dag men man ska inte glömma bort att man                                                                                     ansvarar för sin egen lycka. Så snälla sluta gnäll





Hv blååå..

Har precis vart och tittat på blue bulls. En blev ju lite lätt nervös om man säger så. Fan kan inte nån göra mål för. usch. Nu sitter jag och tittar på comedy fight club. :) kul.
Jag har vart så sjukt frusen idag. Fattar inte hur mycke kläder man ska behöva ha. Idag hade jag på mig förljande när jag jobbade:
ullstrumpbyxor
jeans
extra funktionsstrumpor
linne
underställströja
cashmeretröjtsa
TS fleece
Haglöfsväst med windstopper
Där gick jag runt och gungade som en michelin gubbe med handvärmare i varje hand och 2 st i fickorna på byxorna. HALLÅ kan nån vrida på värmen, jag har en istapp på näsan...

Skidresa..

Nu kommer jag iallfall väg på en liten skidresa denna vintern. Mamma och pappa bokade rum på ett spahotell i sälen. Så i Januari åker vi. Det underbara är att dom har tänkt bjud mig och en kompis. Och vem denna kompisen blir har jag för tillfället inte bestämt mig för. Så skicka ett mail och motivera varför just du ska få åka med mig på skidsemester så kanske det blir du. Eller inte. Haha va sjukt de skulle vara om man gjorde så. Det ska iallfall bli underbart skönt att åka iväg någonstans denna vintern för förra vintern blev de ju inget av.


o ja saknar dig Hugo <3 på tal om annat

Haha det är grisen jag vill ha..

Fet gris i kylen

Svenska folket skall bantas och helst svältas verkar det. Detta lilla svin vakar i kylskåpet och så fort du öppnar dörren för en nattmacka eller liknande drar han igång ett infernaliskt grymtande, med avsiktatt skrämma dig bort från maten. Drivs med 2 AA-batt.

Fet gris i kylen

Perfekta mannen?

Satt precis och pratade med en kompis om den perfekta mannen. Vi kom på efter ett tag när vi hade rabblat upp hur den perfekta mannen ska vara kom vi på att detn perfekta mannen låter ruskit lik ens pappa och bröder. Undra om det är så för alla?!


Min beskrivning av den perfekta mannen:
* Han måste ha humor och kunna bjuda på sig själv och inte ta sig själv på för stort allvar
* Han måste ha nått eget intresse och ambitioner
* Han får absolut inte vara för klängig
* Han ska ha fantasi, vara påhittig och vilja testa nya saker
* Han ska vara romantisk, mycket överraskningar och mys
* Det måste vara lite "riv" i honom. Lite temprament är attraktivt
* Han måste ha lite pondus, visa vad han vill ha och vad han vill göra
* Han måste vara helt galet kär i mig
Mattew Fox världens finaste man?! yupp skulle nog tro de

Tralallla !

Har haft en mysig kväll med film,pizza och gott sällskap. :)
Vi såg fast and furious, den 3e filmen. Den va bra. :)

GALET, KAN NÅN GE MIG I JULKLAPP?

Mulberry och apple ha gjort en dataväska tillsammans speciellt för macbook och väskor för iphone. Jag måste bara ha dom. Jag blir galen.
http://www.mulberry.com/#/storefront/c5668/4230/category/

Run bitch

Usch nu är jag trött. Har vart och flängt över hela staden idag. Min bror va o hämtade mig hemma efter jobbet så jag fick stressa hem som en galning, byta om, åka till mamma och pappa som hade gjort världens godaste tacos. Helt fullt med mat på hela bordet och massa tända ljus :) O iskall pepsimax i frysen. Jag kan lova att det finns inget bättre på denna jord en tacos gjort precis som jag vill ha den och iskall pepsimax. Som en orgasm i truten :). Mammas efterätt fick jag dock hoppa över eftersom jag skulle springa hem. Så jag hade lånat en demo-pannlampa på jobbet som jag satt på huvudet sen sprang jag från barnarp genom skogen hem. Så fint är det från skinnersdahl ner till ljungarum. Lite rädd va ja att jag skulle träffa på ett vildsvin. Men de hade ju vart kamp svin mot svin då. Undra hur det hade slutat.

Pappa fick ett par salomon gortex skor av mig i farsdag present.

Min lilla plutt

lack på lack

Lag blir lack på all lack. 45 nagellack äger jag varav 25 är typ likadana. Himla onödigt. Nu ska ja rensa.

Svar

Anonym om Usch va kul !:
Haha, du är så rolig du Fia.


Tack ska du ha vem du nu är. Glöm inte att även en blind höna kan hitta ett korn.

Usch va kul !


tack för en underbart kul kväll igår. Tack Nemina för ett härligt galej hos dig. Och tack för god mat och framförallt en bål som va som en smekning i halsen. Urfin. Det blrv dock en lika lång vistelse inne på karlsson som i kön. Tur att Johan såg oss i kön så vi fick smita in med honom. Tack ska du ha de gjorde du bra. Så det blev ett dyrt toalett besök, de va typ det enda vi gjorde innan vi gick hem igen. Det kändes som man va lite nöjd efter en så rolig förfest så man ville inte förstöra kvällen bland 67489380 som ska trängas på karlssons. Av oss tjejer fick nermina en båtresa med Cindirella med mat och hela köret. Så vi kommer bli ett stort tjejgäng som åker och partajar någongång i jan. OOOOOOOOOOOO KUL

H
Den bästa presenten fick hon självklart av mig !
När soffan är full måste man titta på andra alternativ när det skall snackas allvar
Man måste vara väl förberedd om man skulle bli hungrig i allt stress

Nehe då har man sovit 13 timmar igen. Kanske ska börja röra på mig innan jag blir förbannad på mig själv. Hej då

Brottom

Usch vilken stressig dag. Nu ska ja på 25 års partaj..who..

Svar

Anonym om Kärt återseende ! Kärt återseende !:
har du nån pojkvän eller träffar nån speciell? =)
Nej jag har ingen kille..va ska man me de till? Va kan man göra med en sån som man inte gör bättre själv? ;)

Jag kunde inte sakt det bättre själv..

I'm broke but I'm happy 
I'm poor but I'm kind 
I'm short but I'm healthy, yeah 
I'm high but I'm grounded 
I'm sane but I'm overwhelmed 
I'm lost but I'm hopeful baby 

What it all comes down to 
Is that everything's gonna be fine fine fine 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is giving a high five 

I feel drunk but I'm sober 
I'm young and I'm underpaid 
I'm tired but I'm working, yeah 
I care but I'm worthless 
I'm here but I'm really gone 
I'm wrong and I'm sorry baby 

What it all comes down to 
Is that everything's gonna be quite alright 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is flicking a cigarette 

What it all comes down to 
Is that I haven't got it all figured out just yet 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is giving the peace sign 

I'm free but I'm focused 
I'm green but I'm wise 
I'm shy but I'm friendly baby 
I'm sad but I'm laughing 
I'm brave but I'm chicken shit 
I'm sick but I'm pretty baby 

And what it all boils down to 
Is that no one's really got it figured out just yet 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is playing the piano 

What it all comes down to my friends 
Is that everything's just fine fine fine 
I've got one hand in my pocket 
And the other one is hailing a taxicab...

Kärt återseende ! Kärt återseende !

Har precis haft lite besök av 2 vackra varelser. Anna och Sofie. Parat lite skit och ätit lite chips. Härligt. Ni är fina. Nästa helg blir det kalas för Benny me. Det ska bli kul.

Imån blir det 25års fest. KUUUUL
Jag, sanna och benny

Knorren växer

Jag är hemma idag me. Jag känner mig inte dödssjuk men man vill ju inte smitta nån om man nu skulle vilja vara det. Det är bara fruktansvärt tråkit att bara ligga här. Nu har jag sovit 12 timmar och börjar bli trött på det. Får väll sätta mig o sy eller nått. Köpte massa tidningar igår som jag kan bläddra i. Men först måste ja ta på mig nått o lunka mig till ica och köpa mjölk så ja kan dricka oboy och glödlampor till toan så jag slipper göra allt på chans där inne..

svar

Alex om Utslängd från jobbet!:
Vad fin du blev i håret din lilla gris =P

taaaaack

svar

Alex om Utslängd från jobbet!:
Vad fin du blev i håret din lilla gris =P

taaaaack

Utslängd från jobbet!

Idag blev jag utslängd från jobbet. de kändes lite knäppt. Dom fick för sig att jag hade svininfluensan eftersom jag hade ont i halsen, verk i kroppen , frossa och huvudverk. Så dom bokstavligen talat körde ut mig :) ! Så jag fick åka hem och lägga mig i soffan och skämmas lite !

Nu ska ja titta på bror min,  Svergie- Tjeckien. hej då

Nyklippt

Klockan är nu 27 minuter över 9

Och vet ni vad?! Nu går jag och lägger mig. God natt

Trallallala

Idag har jag skämt bort min mamma riktigt ordentligt. Lagade underbart god wok till henne som hon älskar. Jag färgade hennes hår och gjorde slingor, målade naglar och tår, masserade och lånade henne mina dunsockor. Så hon har bara suttit framför tvn och gottat sig. :) Känns skönt att ge lite tillbaka någon gång när man får så mycket och hon ställer alltid upp för mig. Hon är värld allt. :)
Nu ska ja krypa ner i soffan och vila upp mig. Är rätt stressigt på jobbet nu så det behövs lite vila. Kanske springer jag en sväng ikväll.. vem vet..!

Love Love

Nu har jag spelat tennis. O det är kul med tennis. Nu spelade vi ju ingen redig match idag, men hade vi gjort det hade jag vunnit förstås.
Fred Perry, orginalet på tennis kläder..!

Just another pain in the ass

Usch känner mig lite små förbannad just nu. Varför måste du bete dig som en jävla jätte bebis? Du är ju för fan vuxen människa. Irriterande. Ska avreagera mig på tennisen ikväll !

Svar

Lina om Svar:
tycker du ska börja spela fotboll igen! :)
Nja känner mig lite för gammal för att ta upp det igen. Sen har jag inte de perfekta jobbet för att hinna med och träna. Men visst saknar man det ibland..

Tortyr

Usch det är inte roligt att vakna när hela rummet är så sjukt kallt att man har en istapp på näsan. Inatt var det dags att förflytta sig nedåt i sängen under lager 2 med täcken. Så när jag vaknade var det underbart varm och skönt under mina 2 täcken. Därför tappade jag livslusten nu när jag gik upp. Usch.

o Tack mamma för en underbar dag igår. Jag har så roligt med dig. Du är så rolig när du sitter i bilen och sjunger med till "who the fuck is Alice" haha med din svengelska uttal. Vilken kombo. love

Nehe nu ska ja åka till jobbet. Bu
Ikväll ska jag iallfall få spela tennis. Så lite lycklig måste jag endå säga att jag känner mig

Nya skor

Sikka kap !
2 par vagabond skor
Calvin Klein strumpor

Fin

Shit

Oj vad vi har shoppat idag. Usch. Nästan så man får ont i magen. :)
Återkommer kanske med lite bilder på mina fynd !
Imån ska ja få spela tennis igen :) härligt
Snart ska ja på möte, mindre härligt!
Jag behöver sova
Jag behöver äta

Ledig idag !

Sköönt. idag är jag ledig. Och vaken 07.11. Sjukt skulle jag vilja kalla det. Vi börjar ju vårat 20års jubileum idag på jobbet så det lär blir fullt drag i butiken. Min lediga dag ska jag spendera med min älskade mamma som har tagit semester idag för att vi ska kunna umgås hela dagen. :) Så nu ska ja ställa mig i duschen och göra mig lite fin innan mamma hämtar upp mig för en liten shoppingrunda någonstans i svergie. O mamma jag älskar dig.

Jeppe Thörnberg sköt som satan..

Har precis vart och kollat  på hockey. Usch det va spännande. Min lillebror som spelade. Dom vann på straffar och han avgjorde på sin straff iskallt med ett slagskott. Det tyckte jag va roligt. Kom på mig själv stå o gorma med händerna i luften. Pinsamt. Det är lite roligt att hela familjen sitter och tittar på alla matcher. Alltid samma plats och alltid äter vi på nått. Så vi träffas några gånger i veckan och tittar antingen på lillebror eller storebror. Rätt mysigt. Fattar inte hur mamma och pappa orkar. Jag kom ihåg när jag spelade fotboll, då va dom också på alla matcher. Dom åkte ner till malmö när vi hade bortamatch. Hur kul kan det vara?!


Du är så duktig Jeppe. <3

Svar

Nermina  ([email protected]) om pooff...Tada... där va ögonlocken upprullade..!:
JAAA! Den är bäst. Den ska jag ha när jag blir stor och får lön. Har du köpt en sån?
IP: 95.209.100.160

Ja den är helt underbar. Jag köpte ju en cykel till mamma förra året som blev stulen i min trappuppgång så då fixade jag denna till henne istället. Tur att hon bara är en solskenscyklist. Så jag kan ha den istället :) ! Vi saknade dig igår, på tal om annat,
01 November, 12:24

Vilken dag :)

Vilken rolig dag jag hade igår. Den började med att jag steg upp och hade storstädning här hemma. Sen åkte jag och David till Tabergstopp och fikade för han hade tagit fel på tiden när vi skulle samlas uppe vid wroom så vi hann fika lite. Trevligt. Sen blev det gokart för hela slanten. Efter första kvalomgången fick jag en liten fin utskällning för jag körde förjävla fult tyckte han. Han verkar inte ha fattat att det är en tävling. Men som sakt, hellre svart flagg en att komma sist. Men sist kom jag inte. Jag tro överhuvudtaget aldrig att jag blev omkörd av någon. Det skulle jag inte tolerera. Så på pallen fick jag stå och många killar fick jag slå. Så rätt nöjd är jag.  Sen bar det av till trottoaren för lite mat. 3 rätters med toast lax och nån konstig vit kräm till efterrätt som mer påminde om nått mindre trevligt. Sen gick alla över 30 hem och vi småbarn gick vidare till karlssons och fortsatte surpla. Härligt härligt och kul.
RSS 2.0